Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι πάντα καλά !

Επισκέπτης
Με συνχωρείτε αλλά μόλις διάβασα τα γραφόμενά σας!!!

Ωστε έτσι! Κάτι τέτοιο΄πρέπει να είναι και αυτή της παραλίας! Η μαμά έκανε κόρη σε σίγουρα μέρη και τη σπουδάζει και μαρκετινγκ!!!

Μόνο μόνιμο φόρτωμα ήθελε η δικιά σας?

κανα μαλακα εψαχνε διοτι προφανως ειχε βαρεθει τον Κνουτ. Αλλα ενταξει 30 χρονων γυναικα που πας μωρή, βρισκουν κατι μαλακες και τα κανουν αυτά. 30 ετων εδώ θεωρειται και ειναι ξωφλημενη. Θεωρειται διοτι έτσι  νομιζουν οι ιθαγενεις, ειναι διοτι το κλιμα ειναι τετοιο και τα σκαρια που σαπιζουν. Τωρα να μου πεις κατι ελλεινιδες 30,40 που το παιζουν γκομενες. Όπως εχω γραψει αυτο ειναι θεμα ψυχιατρικης εξετασεως των αγαμητων που τις γουσταρουνε και τις πληρωνουν απο πανω. Αμα γθυθει καμια τετοια, μενουν τα κρεατα της σαν την γιαουρτοσακουλα. Τρέλα...

Επισκέπτης
Χτες τα λέγαμε σήμερα πάει να κάτσει!!!

Έκανα σωστότατο καμάκι σε 2 Δανέζες στη παραλία που είχαν μόλις 2 ώρες στο νησί!!!!

Είμουν χαλαρος και τις έκανα να γελάνε συνεχώς και τις κοιτούσα με το βλέμα "σας έχω"

Η μια μου συστήθικε με το όνομα Ολγα(αυτή που θα παίξω) και είπε πως είναι Ορθόδοξη!

Όταν της είπα οτι έμεινα 6 μήνες Γερμανία με ρώτησε γιατί γύρισα πίσω και δεν έμεινα εκεί! Τους είπα οτι έχω καλή δουλειά εδώ!!!

Μάλλον Ρωσίδα ή ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ μετανάστρια στη Δανία είναι!!!

Μου είπαν να βγούμε και τους είπα αύριο σε ένα κλάμπ που συχνάζω και είναι κοντά στο ξενοδοχείο τους!

Η τακτική είναι να βγούν να δουν τι παίζει και να ρίξουν τα ακυρά τους, ξέροντας οτι πούτσο έχουν!!

Μόνο αν βρεθεί κάποιος καλύτερος την πάτησα...

Αλλά΄δύσκολα!!!!

Άμα δεις έναν ξανθο τυπο καμια 50αρια χρονων να κοβει βολτες στην παλια πολη ειναι o Chris Papatana Chiu. Ο μακαρίτης πατήρ του,ελλήναρος και παιδαρος, Θεός σχωρέστον καμακωσε την δανιδα μανα του  και βγηκε αυτός και τ αδερφια του ζωή να χουν. Been there, done that που λενε κι οι αμερικανοι...

Επισκέπτης
δε μπορεις να φανταστεις ποσες τετοιες σχεσεις με "ευτυχες" τελος(για την κοινωνια δηλαδή) υπήρχαν καποτε. Διότι η Ελλάς ήτανε της μοδός. Αυτό που παντοτε λέγω να γαμας και να σε πληρώνουν κι από πανω, όχι η σημερινή ξεφτυλα με τις ανατολικες "αμα κατσω να με γαμησεις τι θα μου δωσεις?"
Ο πιο χαμενος της υποθεσεως ήτο ο αρχιτεκτων C. O. NSTA DINIDI αυτός πηρε μια κορεάτισσα(σε καμια μπαρα στην σεούλ την ψαρεψε?)  κι έβγανε την κορη του Christinna γνωστή εις το νιοχώρι ως "η κινεζουλα"

Επισκέπτης
Καπου πρεπει να υπάρχουν κι ο Δημος με τον Λάμπρο προιόντα της ελληνοσουηδικής φιλίας καμια 45αριαχρονων τωρα(είδατε ο πατηρ των πάτησε ποδι και δεν τους εβγανε τιποτα φλωρίστικα ονοματα) η Λάουρα καμια 40αρα ελληνοφινλανδικο προιόν, για να θυμηθω΄κανα άλλο παιδάκι...Βλέπετε ο πολυπολιτισμός υπήρχε αλλά με πολιτισμένους λαούς και δεν ειναι οι μαλακείες που λενε σημερα οι πράκτορες των εβραιοαμερικανών, να ανοιγουμε τις πορτες διαπαλατα σε καθαρματα τουρκαλβανούς και σ όποιο μουσουλμανικο αραπικο σκουπίδι λάχει.
Κάποτε επί κακων συνταγματαρχών ερχόντουσαν μουναρες στην ελλάδα από πολιτισμένα κράτη και πληρώνανε κι απο πάνω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κα΄που πρεπει να υπάρχουν κι ο Δημος με τον Λάμπρο προιόντα της ελληνοσουηδικής φιλίας καμια 45αριαχρονων τωρα(είδατε ο πατηρ των πάτησε ποδι και δεν τους εβγανε τιποτα φλωρίστικα ονοματα) η λάουρα καμια 40αρα ελληνοφινλανδικο προιόν, για να θυμηθω΄κανα άλλο παιδάκι...Βλέπετε ο πολυπολιτισμός υπήρχε και δεν ειναι οι μαλακείες που λενε σημερα οι πράκτορες των εβραιοαμερικανών, να ανοιγουμε τις πορτες διαπαλατα σε καθαρματα τουρκαλβανούς και σ όποιο μουσουλμανικο αραπικο σκουπίδι λάχει.
κάποτε επί κακων συνταγματαρχών ερχόντουσαν μουναρες στην ελλάδα από πολιτισμένα κράτη και πληρώνανε κι απο πάνω...
Κυκλοφορούσαν πριν κανα δύο χρόνια 2 παπούδια Φιλανδοί  70-75 χρονών και μέσα στο μεθύσι τους ρωτούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους αν ήταν Αλβανός!!! Κάποια τσακάλια για να τους δουλέψουν λέγαν οτι κάποιος είναι αλβανος για πλάκα και να οι γέροι βρισίδια που δεν τα καταλάβαινε κανείς...
Ερώτησα για την περίπτωση τον γνώστη της υπόθεσης και έμαθα πως η πεντάχοντρη κόρη τους γκαστρώθικε από Αγνώστου ταυτότητος αλβανό και παρά τις αντιρρήσεις των γέρων κράτησε το....εκτρω....χμ ...χμ ....."το παιδι"
και μετά απο λίγο αποφάσισε η χοντρή πως δεν το θέλει και το φώρτωσε στους γέρους.......

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δε μπορεις να φανταστεις ποσες τετοιες σχεσεις με "ευτυχες" τελος(για την κοινωνια δηλαδή) υπήρχαν καποτε. Διότι η Ελλάς ήτανε της μοδός. Αυτό που παντοτε λέγω να γαμας και να σε πληρώνουν κι από πανω, όχι η σημερινή ξεφτυλα με τις ανατολικες "αμα κατσω να με γαμησεις τι θα μου δωσεις?"
Ο πιο χαμενος της υποθεσεως ήτο ο αρχιτεκτων C. O. NSTA DINIDI αυτός πηρε μια κορεάτισσα(σε καμια μπαρα στην σεούλ την ψαρεψε?)  κι έβγανε την κορη του Christinna γνωστή εις το νιοχώρι ως "η κινεζουλα"
Είναι πολλοί και όλοι στα μέρη που κινούμαι! Μπορεί να τους βλέπω κάθε μέρα και να μιλάμε αλλά δεν τους ξέρω με τα επίθετα!
Υπάρχει και δέυτερη γεννιά παιδιών με σκανδιναυική καταγωγή! Καλά παιδιά όλα αλλά με παραξενιές...έως και απροσάρμοστη συμπεριφορά ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάθομαι και βλέπω χιλιάδες κόσμου να περιφέρονται σαν τις μύγες και στο τέλος να καταλήγουν στα σκατά!!!
Το ίδιο και τα μουνιά! Όπως λέει και ο Δάσκαλος μουνιά που έπρεπε να παρακαλάν και να πληρώνουν τα ποτά μας και τα εξοδά μας, το παίζουν δύσκολες! Και στο τέλος καταλήγουν στον πιο σιχαμένο! Δυστηχώς ο Τουρισμός χάλασε! Πιθανώς η αιτία να είναι στα Last Minute! Όλο τον Ιούνιο και Ιούλιο φώναζα να έρθετε για καμάκι εδώ! Εδώ και μια εβδομάδα είναι χάλια! Έχει έρθει η σάρα και η μάρα της Ευρώπης και της Ρωσίας! Μόνο η ενεργεια και τα νερά που σπαταλούνται γι' αυτούς βάζουν μέσα το νησί! Τα ξενοδοχεία δεν σταματούν να κάνουν παραγγελίες για να ταίζουν τους Ρώσους που τρών σαν Γουρούνια στο All inclusive! Επίσης όλοι οι άπλυτοί του κόσμου που στη χώρα τους πλένονται μια φορά την εβδομάδα, εδώ με πενιχρά λεφτά βρίσκουν καθαριότητα και απεριόριστο άφθονο νερό! Και το ευχαριστώ τους είναι να τσακόνονται παντού για το παραμικρό, που αλλού δεν θα τολμούσαν! Και τα μουνιά να ακούνε Ελλάδα και να πέρνουν δρόμο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε

μια φορά και ένα καιρό είχατε πει οτι η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της χώρας έχει άμεση σχέση με το πόσο γαμάνε οι άντρες της!!! Πόσο χαμηλά ΄θα φτάσει η κατάσταση? Όπως καταλαβαίνετε ένα απο τα τελευταία  "εθνικογαμιστικά" και οικονομικά  προπύργια της Ελλάδος(η Ρόδος) καταρρέει!

Βλέπω την ισοτιμία της Γριβνας και διαπιστώνω οτι έχει αποδυναμωθεί πολύ το Ευρώ... Το θέμα είναι το Δεκέμβριο που ανεβαίνω Κίεβο ...τι θα έχουμε εδώ...! Μαζέυω κατι δολάριακια να έχω για καλό και για κακό.....Δείχνει η μεγαλύτερη σταθερά και καλά κάνουν τα "ζα" στα μέρη που ζείτε και τα χρησιμοποιούν στις συναλαγές τους...

Και το τελευταίο και πιο βαρύ....Όλοι παγκοσμίως ψιθυρίζουν οτι οι παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις έχουν αποτέλεσμα μεγάλους πολέμους... Ιστορικώς απ' έξω δεν θα μας αφήσουν να μείνουμε...
Αρα ο ταπεινός μου συλλογισμός  είναι-----> άντε να τέλείωνουμε γιατι όλος αυτός ο καιρός χάσιμο χρόνου είναι! Έχω την υποψία οτι όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε θα ζήσουμε χρυσά χρόνια και θα γαμάμε άπειρες ποσσότητες μουνιού!!!!
Σόρρυ αν σας μάυρισα αλλά αυτές τις σκέψεις φέρνει η αγαμία!! Αλλά δεν δείχνει να είναι τυχαία...
Δάσκαλε είμαι τόσο λάθος?

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
4.515
Αγαπητέ κύριε Ιωσήφ Μπλάσκο
Διαβάζω το thread εδώ και πάρα πολύ καιρό (ιδίως στο παρελθόν που ήταν πιο ενεργό) και απλώς θα ήθελα να πω πως βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα γράφετε, κυρίως τις κοινωνικές και πολιτικές σας αναλύσεις, όπως επίσης μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής σας.
Συμπεραίνω πως είστε κάποιας ηλικίας και έχετε μεγάλη εμπειρία ζωής, πιθανόν ίσως και λόγω του επαγγέλματός σας, παρότι δε μπορώ να πιθανολογήσω ποιο είναι αυτό και άλλωστε, όπως λένε και οι αμερικάνοι (ή οι αμερικλάνοι όπως θα λέγατε και εσείς), it's none of my business.
Να είστε καλά, μου είναι πάντα ευχάριστο να σας διαβάζω.

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω νομίζω ότι οι ουκρανες μας έχουνε λίγο γραμμένους λόγω κρίσης γιατί αυτές πολλές φορές εκτός απο το πουλί κοιτάνε και τι θα κερδίσουν  Όσο για το ευρω τώρα ανεβαίνει λίγο και κάπου διάβασα ότι θα παει στο 1,40 μέσα σε ένα χρόνο γιατί οι αμερικάνοι θα τυπωσουν νέα χαρτιά. Οποίος παει Ουκρανία εχει μια ευκαιρία για ενοικίαση αυτοκινήτου με 5 ευρω την ημέρα.       

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[quote author=synoptic  link=topic=45007.msg4009027#msg4009027 date=1345659314]
Εγω νομίζω ότι οι ουκρανες μας έχουνε λίγο γραμμένους λόγω κρίσης γιατί αυτές πολλές φορές εκτός απο το πουλί κοιτάνε και τι θα κερδίσουν   Όσο για το ευρω τώρα ανεβαίνει λίγο και κάπου διάβασα ότι θα παει στο 1,40 μέσα σε ένα χρόνο γιατί οι αμερικάνοι θα τυπωσουν νέα χαρτιά. Οποίος παει Ουκρανία εχει μια ευκαιρία για ενοικίαση αυτοκινήτου με 5 ευρω την ημέρα.         [/quote]Απο που το συμπαιρένεις οτι μας έχουν γραμμένους? Είσουν Ουκρανία για καμάκι? Συνάντησες κάποιες Ελλάδα? Τα νέα χαρτιά τι άλλες επιδράσεις θα φέρουν στη παγκόσμια οικονομία?
Καλό το λινκ για αυτοκίνητο!!!

synoptik

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχω παει πολλές φορές στο Ντονετσκ (ίσως 20 ) Αλλα δεν πάω αποκλειστηκα για να γαμισω.παντα ψαχνομαι βέβαια Αλλα λόγω ότι δεν ξέρω την γλώσσα , δεν μπορώ να κάτσω πολλές μέρες ,δεν είμαι πιτσιρίκος , δεν έχω παντα επιτυχίες .Στο Ντονετσκ έχω λίγους γνωστούς και νομίζω ότι ξέρω πως σκέφτονται . Θα πάω πάλι τον σεπτέμβριο . Έχω γράψει και παλιότερα ότι οποίος θέλει να παει  εκει μπορώ να τον βοηθήσω σε ότι μπορώ .

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Και το τελευταίο και πιο βαρύ....Όλοι παγκοσμίως ψιθυρίζουν οτι οι παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις έχουν αποτέλεσμα μεγάλους πολέμους... Ιστορικώς απ' έξω δεν θα μας αφήσουν να μείνουμε...
Αρα ο ταπεινός μου συλλογισμός  είναι-----> άντε να τέλείωνουμε γιατι όλος αυτός ο καιρός χάσιμο χρόνου είναι! Έχω την υποψία οτι όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε θα ζήσουμε χρυσά χρόνια και θα γαμάμε άπειρες ποσσότητες μουνιού!!!!
Σόρρυ αν σας μάυρισα αλλά αυτές τις σκέψεις φέρνει η αγαμία!! Αλλά δεν δείχνει να είναι τυχαία...
Δάσκαλε είμαι τόσο λάθος?
Δεν ειναι μυστικο οτι στον 1ο αλλα και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο,προηγηθηκαν οικονομικες κρισεις.Βεβαια λογω των ρυθμων ζωης ο "ιστορικος χρονος" δηλαδη το χρονικο διαστημα που συνηθως απαιτηται για να γινει κατι μεγαλο που λεμε εχει συμπιεστει παρα πολυ.Παλιοτερα χρειαζονταν 10+ χρονια για να γινει ενα συμβαν παγκοσμιου εμβελειας τωρα τα ακουμε μερα με τη μερα.Στρατιωτικη Επεμβαση στη Συρια-Ιραν,πακετα διασωσης σε αλλωτε δυνατες οικονομιες της ευρωζωνης(Ιταλια,Ισπανια),επικειμενη χρεωκοπια της Ελλαδας κτλ...Ιστορικα εχουμε δει οτι το τελος των οικονομικων κρισεων σηματοδοτουσε την εναρξη πολεμικων επειχηρησεων και πιστευω το ιδιο θα γινει και τωρα.Θελωντας και μη μετα θα επελθει αναπτυξη  :2funny:
Μαζι με την αναπτυξη και πολλες γυναικες για εμας, μιας και μια σημαντικη μεριδα των αρρενων θα εχει αποδεκατιστει  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μαζι με την αναπτυξη και πολλες γυναικες για εμας, μιας και μια σημαντικη μεριδα των αρρενων θα εχει αποδεκατιστει  :think:
Ξέχασες αυτή τη παράμετρο------>>>"όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε"
Ιστορικά ποτέ δεν μένουμε έξω!
Οι αιώνιοι χέστες θα πάνε κάπου που έχει ασφάλεια και όταν θα τελειώσει το πανυγύρι θα έρθουν σαν νικητές να καρπωθούν αυτά που άλλοι ρίσκαραν τις ζωές τους....
Η ιστορία κάνει κύκλους.... 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν ειναι μυστικο οτι στον 1ο αλλα και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο,προηγηθηκαν οικονομικες κρισεις.Βεβαια λογω των ρυθμων ζωης ο "ιστορικος χρονος" δηλαδη το χρονικο διαστημα που συνηθως απαιτηται για να γινει κατι μεγαλο που λεμε εχει συμπιεστει παρα πολυ.Παλιοτερα χρειαζονταν 10+ χρονια για να γινει ενα συμβαν παγκοσμιου εμβελειας τωρα τα ακουμε μερα με τη μερα.Στρατιωτικη Επεμβαση στη Συρια-Ιραν,πακετα διασωσης σε αλλωτε δυνατες οικονομιες της ευρωζωνης(Ιταλια,Ισπανια),επικειμενη χρεωκοπια της Ελλαδας κτλ...Ιστορικα εχουμε δει οτι το τελος των οικονομικων κρισεων σηματοδοτουσε την εναρξη πολεμικων επειχηρησεων και πιστευω το ιδιο θα γινει και τωρα.Θελωντας και μη μετα θα επελθει αναπτυξη  :2funny:
Μαζι με την αναπτυξη και πολλες γυναικες για εμας, μιας και μια σημαντικη μεριδα των αρρενων θα εχει αποδεκατιστει  :think:
Παρεπιπτώντως με την Ουκρανίδα πως το χειρίζεσαι? Πότε πας Ουκρανία?

Την έχουμε πατήσει με τη Γρίβνα
Κάποτε έλεγε ο Δάσκαλος οτι η ισοτιμία επιρρεάζει τη γοητεία μας :2funny: :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Παρεπιπτώντως με την Ουκρανίδα πως το χειρίζεσαι? Πότε πας Ουκρανία?

Την έχουμε πατήσει με τη Γρίβνα
Κάποτε έλεγε ο Δάσκαλος οτι η ισοτιμία επιρρεάζει τη γοητεία μας :2funny: :2funny:
lol μια χαρα ολα :grin:
Oλες οι φιλες της θελουνε λεει να με γνωρισουνε απο κοντα. :o
28 φευγω :zfuck:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ευχομαι να μην χρειαστει να γινει πολεμος ποτε,διοτι η ελλαδα θα ειναι η πρωτη χωρα που θα γινει ενα μπουρδελο εντελως,και ας μην χρειαστει να πολεμησει με καμια αλλη χωρα.ετσι οπως ειναι αυτη την στιγμη η ελλαδα,το πρωτο πραγμα που θα γινει θα ειναι να ξεσπασει ενας εμφυλιος,και συγχρονος θα γινει και μια εθνοκαθαρση.το κοσσυφοπεδιο θα ειναι νηπιαγωγειο σε αυτα που εχουν να γινουν εδω.δηλαδη ενας πολεμος μεταξυ αναρχοκουμουνια-πατριωτες θα ειναι το πρωτο πραγμα.εννοοιτε οτι καθε βραδυ θα βγαινουν ομαδες εξω και θα σφαζουν οποιον δεν μιλαει ελληνικα,μαλλον και να μιλαει παλι θα τον σφαζουν αν ειναι αλλοδαπος.ο σαμαρας με την σημερινη του δηλωση,παντως κατι τετοιο το  ανεφερε,αν διαβασετε προσεκτικα την δηλωση.εικονες που βλεπαμε με τους ταλιμπαν πανω σε αγροτικα,ισως τις δουμε και εδω σε διαφορα μερη τις ελλαδος.
παντως αν γινει το μπαμ στην ελλαδα,θα γινει με αφορμη καποια θρησκευτικη διαφορα,και θα την ξεκινησουν οι μουσουλμανοι οπως παντα.με λιγα λογια τζιχαντ στο κεντρο τις αθηνας.
δυστηχως η ιστορια επαναλαμβανετε.

Επισκέπτης
Απο που το συμπαιρένεις οτι μας έχουν γραμμένους? Είσουν Ουκρανία για καμάκι? Συνάντησες κάποιες Ελλάδα? Τα νέα χαρτιά τι άλλες επιδράσεις θα φέρουν στη παγκόσμια οικονομία?
Καλό το λινκ για αυτοκίνητο!!!

Να σου πω εγώ από που...
Το Σαββατο ειχα βγει έξω μονος. Καθόμουνα στην μπάρα, να σου κι ερχεται μια θειτσα καμια 30-35 χρονών, γνωστή φατσα μαλλον πρεπει να τανε από τις παρτίδες του ιταλού γιατί αυτός ειναι σαβουρογάμης. Πιανει εναν , έναν ποιος θα την κεράσει κανα ποτό, ερχεται σε μενα μου κανει "Αμερικάνο, ιταλιάνο?" όχι της λέω είμαι αυθεντικός έλλην "Ό,  νο,νο" κανει και τραβαει στον διπλανό. Και να μας γραφεις...
Πριν 7-8 χρόνια όταν είχε γίνει η περτικαλί επαναστασις,για καμια εβδομαδα έδειχνε την ουκρανία η τηλεόρασις και με παίρναν τηλέφωνα απεγνωσμένα συγγενεις και φίλοι νομίζοντας ότι ειχανε βγει εδώ με τα καλάσνικοβ στους δρόμους και πυροβόλαγε ο ένας τον άλλο. Φανταστείτε τι διασυρμο υφισταμεθα όταν εδω και τρια η τηλοψία καθημερινως ασχολειται με τα ξεφτυλικια της ελλαδος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom