Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
κοιτα να δεις: αυτες που πιανουν νταραβερια με αράπαδες και τουρκους ειναι από την ΜΙΚΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εκεινη που εχουν νταραβερια με ξενους. Από την άλλη λογω παλαιών διπλωματικών σχεσεων της ΕΣΣΔ απο αραπαδες υπαρχουν μπολικοι και η Τουρκια ειναι λογω γειτνιασεως απο τους μεγαλυτερους εμπορικους εταιρους. Συν αυτώ υπάρχουν και πολλοί αζερμπαιτζανοι, καζαχοί, κυργίζιοι κλπ. Γενικώς πάντως μισουν θανασίμως τους ξενους και ειδικώτερα τους άραβες. Γιατι αυτους και οχι τους τουρκους που καναν και τοσους πολεμους μαζί τους, ποτε δεν καταλαβα. Είναι υποθεσις της κοινωνικης ψυχιατρικης γιατι καπνιζουν ναργιλέ, διδουν αράπικα ονοματα στα καταστηματα τους κλπ
παντως οσοι τουρκαλεοιαραβογυφτοι κλπ  ειναι  στοιχιωδως πλυμενοι κ με δυο φραγκα ειναι πολυ δημοφηλεις, :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και ο Sakis να είσαι εμφανισιακά Σκανδιναυή απο Ορφανίδου ή παραλία δεν τρώς...
Για καλό γκομενάκι αν κάτσει Ελλήνίδα ή Τσεχοπολωνέζα με παραμύθιασμα! Ρωσίδα μόνο μέτρια εκτός αν κάτσει λαχείο σε κάποιον καλή Ουκρανέζα! Εύκολες για Έλληνες Τουρίστες είναι και οι Βαλκάνιες έως σλοβενία η Βαλτικές αλλά πάλι θέλει τύχη και κυνήγι σε μη Τουριστικα στεκια
φιλε μια απο σκωτια που ηταν στο ξενοδοχειο που εμενα με 6 νουμερο βυζι,1.82 αδυνατη με τελεια φατσα μουναρα δηλαδη μικρουλικο ομως 17 χρονων περιπου,με πρηξε να με κοιταει καθε μερα μονο που δεν με ειπε ελα να με γαμησεις,οποτε η θεωρια σου καπου μπαζει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Φιλανδές------> όταν είχαμε κάμποσες μέρες να γαμήσουμε πέρναμε καμιά τέτοια για να ξεμπουκάρουμε!!! Τις έκοψα στα 20! Τούβλα σκέτα! Τώρα χάλασαν και αυτές με ότι ακούν πάνω για την Ελλάδα! Έκει γίνεται άγρια προπαγάνδα! Έχω παει 2 φορές στα κολοχώρια τους!
Ολανδέζες----->Εδώ πρέπει να κλαφτείς οτι ανήκεις σε μειονότιτα για να σου κάτσουν! Πες ότι να ναι... οτι ανήκεις σε μια φυλή Ελλήνων που ξέρω γω οι άλλοι σου φέρονται άσχημα...τότε θα σου κάτσει...
Είναι οι μόνες γκόμενες που οι Αλβανοί λένε απο που πραγματικά είναι!!!!
Δανέζες-----> Είναι λίγες και είσαι τυχαιρός αν πέσεις πάνω σε τέτοια!! Φέτος έχω πάρει 3 μουνια 1 δανέζα 1 Ρωσίδα και 1 Ουκρανέζα αν σου λέει κάτι.....
εν ξερω την κατασταση στα νησια,καθοσον γενικα τα εχω γραμενα στα @@@@@ μου ,τετοια εποχη παντα ημουν ανατ μπλοκ,κ διαλεγα,δεν με διαλεγουν
φετος ομως εχει κατσει μια ειδικη συγκυρια κι εχω δουλεια εδω καλοκαιριατικα,οποτε θα κανω το τεστ που σου προειπα
οτι παντως κ να συμβαινει στον στρεβλο ελληνικο πλανητη,οι βορειοευρωπαιες εχουν οπως οι ρωσσιδες κι ουκρανες,το ιδιο χομπυ με εμας  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
αυτο δεν το συζητω,,,ειδωμεν κι επι του πρακταιου βεβεα επι κρητικου εδαφους..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
@@@@ στελιο
ακριβες πολεις ειναι το κιεβο οντεσα ντανιετσκ χαρκοβο ντιπροπετροφσκ,ολες οι αλλες πρωτευουσες νομων ειναι φτηνες,πχ χερσον μαριουπολη που εγω θα σου προτεινα,,,χωρις ρωσσικα ομως,,που να πας..μονο οδησο μιλανε αρκετες αγγλικα....καλυτερα β ρουμανια για αυτο που σκεφτεσε ταχα πει κ στον πιτσιλιστη,δες πισω,εινε αρκετα αναλυτικα,εχει συμπληρωσει κι ο δημητριος στοιχεια αρκετα,που θα σε βοηθησουν νομιζω
οκ thanks

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
φιλε μια απο σκωτια που ηταν στο ξενοδοχειο που εμενα με 6 νουμερο βυζι,1.82 αδυνατη με τελεια φατσα μουναρα δηλαδη μικρουλικο ομως 17 χρονων περιπου,με πρηξε να με κοιταει καθε μερα μονο που δεν με ειπε ελα να με γαμησεις,οποτε η θεωρια σου καπου μπαζει
οοολες οι γυναικες σε προηγμενες χωρες οικονομικα, σκεφτοντε μονον το γαμ..σι,αυτο ειναι το χομπυ τους,με αυτο διασκεδαζουν τις μακριες κρυες ατελιωτς χειμωνιατικες νυχτες,τελεια κ παυλα!!
τωρα το θεμα ειναι αν ταιριαζεις στα γουστα τους
;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία για μετανάστευση μόνο δυτική Ουκρανία είναι καλά και ίσως Χάρκοβο.Ντονμπάς είναι χέσε μέσα γκόμενες που ξεκινάνε τη γνωριμία ζητώντας δώρο.Αλλά όπου και να πας χρειάζεσαι 1500 ευρώ μηνιαίως για να είσαι άρχοντας και όντως να ρίχνεις πούτσους.Το κακό είναι οτι μπίζνες μάλλον δύσκολα κάνεις χωρίς κονέ με τις τοπικές μαφίες αλλιώς θα σου πάρουν ό,τι έχει και δεν έχεις με τους κανονισμούς που έχουν κτλ.Οπότε μόνο με εισόδημα 1500 ευρώ μηνιαίως από την Ελλάδα και εγκατάσταση στη δυτική Ουκρανία κάτι γίνεται.
Για Κίεβο χρειάζονται τουλάχιστον 3000 ευρώ για να πεις οτι κάτι κάνεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
....μου έχει τύχει πολλές φορές γκόμενες να τις φτάσω στο κρεβάτι και εκεί που πάω να τους τον βάλω κάτι να τις πιάνει και να τρελένονται... Το οτι σε κοίταγε δεν λέει τίποτα.............
Όσο για τις Αγγλίδες είναι κατηγορία γυναικών που έχω μαυρα μεσάνυχτα..... Δεν ξέρω τίποτα.. Ίσως αυτές σας κάθονται στα γρήγορα και τις ξεσκίζεται όλοι! Εγώ ακόμα σεφτέ δεν έχω κάνει απο τις 15-20 διαφορετικές χώρες απο γκόμενες που έχω πάρει....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικώς εγώ αν μετανάστευα Ουκρανία θα πήγαινα στο Λβωφ.Ετσι θα χτυπούσα όχι μόνο στη φοιτητούπολη αλλά και στις γειτονικές πόλεις Λουτσκ,Ρόβνο,Τερνόπιλ,Ιβανοφρανκόφσκ,Χμελνίτσκι που είναι σε άθλια κατάσταση(οι πιο πολλοί Ουκρανοί μετανάστες στην Ελλάδα προέρχονται από εκεί).Τα Σαβ/κα Κίεβο για μεγαλύτερα γούστα και αν βαριόμουνα την Ουκρανία θα μπορούσα πάντα να πάω Κράκωβ ή Ουγγαρία που είναι σχετικά κοντά.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ουκρανία για μετανάστευση μόνο δυτική Ουκρανία είναι καλά και ίσως Χάρκοβο.Ντονμπάς είναι χέσε μέσα γκόμενες που ξεκινάνε τη γνωριμία ζητώντας δώρο.Αλλά όπου και να πας χρειάζεσαι 1500 ευρώ μηνιαίως για να είσαι άρχοντας και όντως να ρίχνεις πούτσους.Το κακό είναι οτι μπίζνες μάλλον δύσκολα κάνεις χωρίς κονέ με τις τοπικές μαφίες αλλιώς θα σου πάρουν ό,τι έχει και δεν έχεις με τους κανονισμούς που έχουν κτλ.Οπότε μόνο με εισόδημα 1500 ευρώ μηνιαίως από την Ελλάδα και εγκατάσταση στη δυτική Ουκρανία κάτι γίνεται.
Για Κίεβο χρειάζονται τουλάχιστον 3000 ευρώ για να πεις οτι κάτι κάνεις.
καυλαντα μαν αν και κεφαλας λες τα πραγματα ως εχουν για αυτο σε βριζουν οπος και εμενα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: δωσε!! πραγμα στον λαο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
....μου έχει τύχει πολλές φορές γκόμενες να τις φτάσω στο κρεβάτι και εκεί που πάω να τους τον βάλω κάτι να τις πιάνει και να τρελένονται... Το οτι σε κοίταγε δεν λέει τίποτα.............
Όσο για τις Αγγλίδες είναι κατηγορία γυναικών που έχω μαυρα μεσάνυχτα..... Δεν ξέρω τίποτα.. Ίσως αυτές σας κάθονται στα γρήγορα και τις ξεσκίζεται όλοι! Εγώ ακόμα σεφτέ δεν έχω κάνει απο τις 15-20 διαφορετικές χώρες απο γκόμενες που έχω πάρει....
οι αγκλοφωνες κατα την γνωμη μου ειναι οι πιο αμεσογαμες αλλα ταυτοχρονα κ μαλ,,νες γυναικες του δυτ κοσμου-μαζι με φιλλανδεζες,αλλα ειναι πολυ πιο πολλες-
η μπαζογαμια σε αγγλιδες ηταν το εθνικο σπορ γυρω στο 2000-4,που παρακολουθουσα ακομα τα δρωμενα σε κρητη ζακυνθο αγια ναπα-κυπρο κλπ  @@@@

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης από Λβωφ μπορείς να χτυπήσεις δυτική Λευκορωσία πόλεις όπως Μπρεστ που είναι πολύ καλή περίπτωση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Γενικώς εγώ αν μετανάστευα Ουκρανία θα πήγαινα στο Λβωφ.Ετσι θα χτυπούσα όχι μόνο στη φοιτητούπολη αλλά και στις γειτονικές πόλεις Λουτσκ,Ρόβνο,Τερνόπιλ,Ιβανοφρανκόφσκ,Χμελνίτσκι που είναι σε άθλια κατάσταση(οι πιο πολλοί Ουκρανοί μετανάστες στην Ελλάδα προέρχονται από εκεί).
αν δεν μιλας ρωσσικα,η μαλλον για κει που λες,ουκρανικα,τι προσδοκιες θα ειχες??κατα την γνωμη μου ασημαντες,,,,
οι πιο πολλοι μεταναστες νομιζω  ειναι απο μαριουπολη σεβαστουπολη κ περιξ,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Υπάρχουν και χειρότερα. Ο Yantis-Davarits μεσα στο παραλήρημα του αραχνιασμένου του μυαλου, οραματιζεται ότι καθε φορά που σας γραφω, στον ελευθερο χρόνο μου, πληρώνομαι κι από πανω.
δεν μου λες δασκαλε μαντη τιρεσια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να σε κερασο κανα 20 αρικακι μπας και δει χαρα το αραχνιασμενο σου παπαρι και εισηχασουμε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικώς εγώ αν μετανάστευα Ουκρανία θα πήγαινα στο Λβωφ.Ετσι θα χτυπούσα όχι μόνο στη φοιτητούπολη αλλά και στις γειτονικές πόλεις Λουτσκ,Ρόβνο,Τερνόπιλ,Ιβανοφρανκόφσκ,Χμελνίτσκι που είναι σε άθλια κατάσταση(οι πιο πολλοί Ουκρανοί μετανάστες στην Ελλάδα προέρχονται από εκεί).Τα Σαβ/κα Κίεβο για μεγαλύτερα γούστα και αν βαριόμουνα την Ουκρανία θα μπορούσα πάντα να πάω Κράκωβ ή Ουγγαρία που είναι σχετικά κοντά.
Αχ αχ αχ καλοκαιριάτικα....καλό το πλάνο σου...
Επιλογές ζωής είναι αυτές.... Η μένεις φουκαράς(απο μουνί εδώ) ή πάς στον παράδεισο!
Ένας φίλος στο στρατό είχε το ίδιο δήλημα καριέρα ή μια χαμαλοδουλειά στα Μπόρα Μπόρα....
Αλλά αυτού δεν ήταν πρώτη προταιρεότητα το μουνί... :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Με τις Αγγλίδες ο διάλογος που γίνεται είναι:
-Where are you from?
-What is your name?
-How old are you?
-Do you want sex?

(Αυτές είναι οι ερωτήσεις που σου κάνουν οι γκόμενες όταν γουστάρουν).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν δεν μιλας ρωσσικα,η μαλλον για κει που λες,ουκρανικα,τι προσδοκιες θα ειχες??κατα την γνωμη μου ασημαντες,,,,

Εκεί στη δυτική Ουκρανία παραδόξως πολλές γκόμενες ένα 50% μιλάει στοιχειώδη αγγλικά.Την έχουν δει κάπως Ευρωπαίοι.Και Κίεβο ένα 40% μιλάει λίγο αγγλικά.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Με τις Αγγλίδες ο διάλογος που γίνεται είναι:
-Where are you from?
-What is your name?
-How old are you?
-Do you want sex?

(Αυτές είναι οι ερωτήσεις που σου κάνουν οι γκόμενες όταν γουστάρουν).
yes!!θα προσθeσω το βασικο,what we ll drink?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο Λβωφ ας πούμε δεν έχει ούτε ένα γυράδικο.Ενας Ελληνας που θα άνοιγε σουβλατζίδικο,πίτα γύρο,κεμπάμπ κτλ θα έκανε χρυσές δουλειές.Αν φυσικά τον αφήνανε γιατί εκεί πρέπει να λαδώνεις μέχρι και τους σκύλους τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Εκεί στη δυτική Ουκρανία παραδόξως πολλές γκόμενες ένα 50% μιλάει στοιχειώδη αγγλικά.Την έχουν δει κάπως Ευρωπαίοι.Και Κίεβο ένα 40% μιλάει λίγο αγγλικά.
παραξενο,,δεν το πολυπιστευω κιολας...εκει ουτε ρωσσικα δεν ξερουν γενικα απ οσο γνωριζω κι εχω διαπιστωσει σε 2 συντομα περασματα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Στο Λβωφ ας πούμε δεν έχει ούτε ένα γυράδικο.Ενας Ελληνας που θα άνοιγε σουβλατζίδικο,πίτα γύρο,κεμπάμπ κτλ θα έκανε χρυσές δουλειές.Αν φυσικά τον αφήνανε γιατί εκεί πρέπει να λαδώνεις μέχρι και τους σκύλους τους.
υγειονομικες παραγωγες  σε ανατ ευρωπη εχουν 100 διαφορετικα ελεκτικα οργανα που μπορει να σεκλεισουν ανα πασα στιγμη,οποτε..αστο καλυτερα..θα πρεπει να λαδωνεις μονιμα  10-15 υπαλληλους το μηνα.. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom