Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατι ρε βαγκο εισαι τοσο αρνητικος που τρολλαρα δηλαδη,απλα ζηταω δευτερες,τριτες αποψεις.
Για την φωτο που ειναι το κακο, στο facebook δεν εχουμε ολοι τις φωτο μας εκει?
Δεν εχω κατι να κρυψω φιλε μου
Φίλε γειά σου άλλη μια φορά! Σόρρυ που σε έκραξα το πρωί αλλα αμέσως μετα έγραψες ωραία και λογικά! Πριν περίπου ένα χρόνο είμουν εγώ στη θέση σου! Και ο Δάσκαλος ασχολήθικε πολύ μαζί μου και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε!! Αν βαριέσαι να διαβάσεις καμιά κατοσταριά σελίδες θα σου πω γρήγορα οτι κι εμένα με πίεσε για γάμο μια Ουκρανίδα παρόμια περίπτωση με τη δικιά σου που την γνώρισα στις διακοπές της!Πήγα τη βρήκα,μου έκανε δώρα και ήταν σωστή σε όλα! Και ένα χρόνο μετά πιστέυω οτι θα ήταν σωστή σύζηγος! Αλλά με το που της έκοψα τις ελπίδες για γάμο εκνευρίστηκε και της κόπηκε και η όρεξη για το γαμήσι αν και καλύτερα δεν είχε βρει μέχρι τότε!
Το θέμα είναι τι θέλεις απο τη ζωή σου και να το δεις όχι απο το πρίσμα του καλού γαμησιού αλλά της πραγματικότητας! Γιατί το ίδιο ισχύει και για τι γκόμενα! Αν αυτή ξεγκαυλώσει και βρεθεί μόνη σε μια χώρα που δεν πήρε χαμπάρι καλά καλά πως βρέθικε δεν θα τη κρατάει τίποτα!
Η γνώμη μου είναι "χώρτασέ" την, ρίξε τους πούτσους της ζωής σου, πάρτην με όλους τους τρόπους, ξέσκισέ την και έχε την στο περίμενε! Ο χρόνος μετράει για εσένα! Όχι γι' αυτή!

Εξάλου γιατί να μην περιμένει... Έχει τιποτα καλύτερο να κάνει...Μόνο αν πάει Ισραήλ να ανησυχείς!! Εκεί η μαμά έχει σίγουρα έτοιμο αυτόν που θέλει για γαμπρό(μιλάω για προσωπική εμπειρία με Ρωσίδα)!

Αυτά και ότι θες είμαι κι εγώ στη διαθεσή σου!!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Φίλε γειά σου άλλη μια φορά! Σόρρυ που σε έκραξα το πρωί αλλα αμέσως μετα έγραψες ωραία και λογικά! Πριν περίπου ένα χρόνο είμουν εγώ στη θέση σου! Και ο Δάσκαλος ασχολήθικε πολύ μαζί μου και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε!! Αν βαριέσαι να διαβάσεις καμιά κατοσταριά σελίδες θα σου πω γρήγορα οτι κι εμένα με πίεσε για γάμο μια Ουκρανίδα παρόμια περίπτωση με τη δικιά σου που την γνώρισα στις διακοπές της!Πήγα τη βρήκα,μου έκανε δώρα και ήταν σωστή σε όλα! Και ένα χρόνο μετά πιστέυω οτι θα ήταν σωστή σύζηγος! Αλλά με το που της έκοψα τις ελπίδες για γάμο εκνευρίστηκε και της κόπηκε και η όρεξη για το γαμήσι αν και καλύτερα δεν είχε βρει μέχρι τότε!
Το θέμα είναι τι θέλεις απο τη ζωή σου και να το δεις όχι απο το πρίσμα του καλού γαμησιού αλλά της πραγματικότητας! Γιατί το ίδιο ισχύει και για τι γκόμενα! Αν αυτή ξεγκαυλώσει και βρεθεί μόνη σε μια χώρα που δεν πήρε χαμπάρι καλά καλά πως βρέθικε δεν θα τη κρατάει τίποτα!
Η γνώμη μου είναι "χώρτασέ" την, ρίξε τους πούτσους της ζωής σου, πάρτην με όλους τους τρόπους, ξέσκισέ την και έχε την στο περίμενε! Ο χρόνος μετράει για εσένα! Όχι γι' αυτή!

Εξάλου γιατί να μην περιμένει... Έχει τιποτα καλύτερο να κάνει...Μόνο αν πάει Ισραήλ να ανησυχείς!! Εκεί η μαμά έχει σίγουρα έτοιμο αυτόν που θέλει για γαμπρό(μιλάω για προσωπική εμπειρία με Ρωσίδα)!

Αυτά και ότι θες είμαι κι εγώ στη διαθεσή σου!!!
Σε ευχαριστω φιλε μου πολυ για τα λογια :)
Για την μανα της αυτο που μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι μου το ειπε και η ιδια η κοπελα,ειναι οτι η μανα της της ειπε: μη κανεις καμια μαλακια με αυτο το παιδι,γιατι φαινεται να αξιζει και δυσκολα θα βρεις αλλου.Σε αυτο συνηγορει το γεγονος οτι την επερνε τηλεφωνο απο οτι θυμαμαι να για βεβαιωθει οτι δεν μαλωνουμε, και ολα ειναι καλα μεταξυ μας κτλ.Μου αρεσε αυτο σαν κινηση απο την πλευρα της μανας.
Και τα 2 θεεικα:
1)Με αποκαλεσε son in law
2)Mου ειπε να παμε το πασχα στο Ισραηλ.

Ισως και να παω αν δε γινει τελικα πολεμος εκει κατω :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Nαι πολυ γρηγορα εγινε και το σκηνικο 2 Ιουνιου αρχισε το φλερτ μεσω νετ,και στις 17 Ιουλιου η Aerosvit μου την εφερε στο αεροδρομιο Μακεδονια :2funny:
Η κοπελα κοντουλα 1,61 αντε 1,62,αδυνατη,με απιστευτα βιζakια 3αρια,κωλαρακι to die for.Για καποιο λογο οταν αποφασισαμε να κλεισουμε εισητηρια μου ειπε οτι θα ηθελε να γνωρισει και τη μανα μου! :new_shocked: , οπως και εγινε οταν ηρθε τελικα οχι οτι μπορεσανε να μιλησουνε κιολας :2funny:
Η δικια της μανα δε,ζει για πολλα χρονια και εργαζεται στο Ισραηλ σε ενα οδοντιατριο.

Tα παμε πολυ καλα σε ολα.Απο συμπεριφορα προς εμε,εχει και καλα στοιχεια και κακα.
Πχ παρατηρησα με αγγαλιαζε πολυ σφιχτα,με φιλουσε στο λαιμο συνεχεια,παντα προσεχε την εμφανιση μου,τα γυαλια μου,το μπλουζακι μου να ταιριαζει με το παντελονι και τα παπουτσια και λοιπα τετοια που εμεις δε τα δινουμε δα και πολυ σημασια.Με εβαζε να φανταστεις να καθαρισω τα αυτια μου, να πλυνω τα δοντια μου 3 φορες τη μερα,μου μαγειρευψε δα κιολας ενα ουκρανικο φαγητο με κοτοπουλο.
Απο τα αρνητικα τις δε,τσατιζεται ευκολα και ειναι αποτομη καποιες φορες,με αποτελεσμα εγω μετα να την κραζω, να βαραω πορτες και παραθυρα,οπου εντελει τελικα μαζευται και το βουλωνει.

Στο νησι δε, που πηγαμε,μου εκανε ερωτικη εξομολογηση,και εγω δεν ηξερα τι να πω.Μου ειπε δε η ευλογημενη,οτι ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι μου,οτι νιωθει πολυ ανετα,οτι με νιωθει σαν αλλο της μισο,οτι ποτε δεν ηταν τοσο ευτυχησμενη και γενικα οι κουβεντες της ηταν σε αυτο το ρομαντζοστυλ.

Εγω ψιλο φοβηθηκα να πω την αληθεια,γιατι πολλες ιστοριες εχουν ακουστει με ουκρανιδες..Σε καποια φαση επειδη με ταλαιπορουσε πολυ η αμφιβολια μεσα μου,της ειπα , πως ξερω οτι εσυ απλα θελεις να φυγεις απο εκει για να ερθεις εδω (το πρωτο πραγμα που παει το μυαλο ολων μας).Μου απαντησε οτι θα μπορουσε καλλιστα να παει να μεινει στο Ισραηλ,που ειναι ποιο πλουσια χωρα απο την ελλαδα λογω της μαμας της,αν αυτο που την απασχολουσε ηταν απλα να φυγει απο εκει, για να παει να μεινει σε μια φραγκατη χωρα (εκει ηρεμησα καπως).

Να μη τα πολυλογω εκλεισα εισητηρια για να παω εκει για 1,5 μηνα :2funny:
Οταν η μανα της πηγε να την δει 2 βδομαδες 1-14 αυγουστου,φωναξανε μαστορια να βαψουν το σπιτι,μου αγορασε η μανα της κουβερτες γιατι θα εχει κρυο και κατι ρουχα.

Σου ειπα λοιπον πως εχουν τα πραγματα σφαιρικα, σαν Ουκρανολογος τι αποψη εχεις σχηματισει για την γκομενα? :think:
Εχει καλες προθεσεις λες η μου λεει μαλακιες?
ΥΓ:Μη φανταστεις οτι ειμαι κανας φραγκατος,ενα nissan almera του 96 εχω,χωρις κλιματιστικο,απλα εχω καποια λεφτακια στην ακρη σε περιπτωση αναγκης :2funny:
Λυπαμαι που θα σε απογοητεψω φιλαρακι αλλα καμια γκομενα δεν αφηνει την χωρα της να παει να βρει εναν αντρα αν δεν θελει να φυγει απο την χωρα της η αν δεν θελει καποιον να την βοηθησει οικονομικα,ασχετως πως εισαι οικονομικα για αυτην φανταζομαι θα εισαι πλουσιος.
Δεν ειναι κακο το κοριτσι να θελει να ξεφυγει απο την φτωχεια που εχουν εκει αλλα καλο ειναι να μην τρως και το παραμυθι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δε πειραζει αυτο ειναι καλο, δεν ειναι αναγκη η γκομενα να ειναι 100% σιγουρη για μενα..ενα μικρο ποσοστο αμφιβολιας παντα δινει ενα boost στο ενδιαφερον της  ;)
Ρε φιλε δεν παιζει αισθημα εδω απο τη στιγμη που πηρε το αεροπλανο και ηρθε στη χωρα επρεπε να γνωριζεις οτι δεν την ενδιαφερεις εσυ προσωπικα,δεν ειναι κακο μια αμοιβαια συνεργασια εχετε και τιποτα παραπανω,δεν μπορω να σας καταλαβω πως σκεφτεστε.
Αν μου λεγες οτι ηταν απο αγγλια η αμερικη θα λεγα αντε ενταξει τοτε, μην πολυπαιδευεις το μυαλο σου,αν σου αρεσει παντρεψου την γιατι οχι αλλα μην εμπλεκεσαι συναισθηματικα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για την ροδο για οσα ειπωθηκαν καθως εχω παει 2 φορες θα πω οτι αν μετρας εμφανισιακως θα βρεις να γαμησεις και αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και αυτο ισχυει για ολα τα νησια,θα πρεπει παρολα αυτα να πω οτι στο φαληρακι τουλαχιστον που πηγα κυκλοφορει τοση σαβουρα και τοση κυταριτιδα που κοντεψα να τυφλωθω,ιταλιδες,αγγλιδες,εχουν τα μαυρα χαλια τους πατσαβουρες σε λιγο καλυτερη μοιρα απο τις ελληνιδες.
Οσο για τις σουηδεζες,αφου οι σουηδοι ειναι πιο ομορφοι αντρες τι να τους κανουν τους ελληνες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ιωσηφ να σε ρωτησω,ουκρανια μπορει καποιος να παει να ζησει μονιμα η ειναι επικυνδυνα,περα απο το κιεβο

Επισκέπτης
Ιωσηφ να σε ρωτησω,ουκρανια μπορει καποιος να παει να ζησει μονιμα η ειναι επικυνδυνα,περα απο το κιεβο

Ας πουμε ότι ζωντας καποιος σε οποιαδήποτε πολη της ουκρανίας ως ξενος, ειναι ασφαλέστερον 100 φορες περισσότερο από το να ζει στην Αθηνα ως έλλην

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποια μεγαλη πολη θα ηταν ασφαλης για να παει καποιος και σχετικα φθηνη

Επισκέπτης
Ας πουμε ότι ζωντας καποιος σε οποιαδήποτε πολη της ουκρανίας ως ξενος, ειναι ασφαλέστερον 100 φορες περισσότερο από το να ζει στην Αθηνα ως έλλην

Για να καταλάβετε, το εχω ξαναγράψει, ο ειδεχθεστερος εγκληματιας της Ουκρανιας ειναι αλβανός(ώ τι σύμπτωσις)ειχε σκοτωσει, κοψει κομματακια και μαγειρεψει την γυναίκα του. Κι εδώ άλλους αλβανους δεν έχει...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οσο για την ροδο για οσα ειπωθηκαν καθως εχω παει 2 φορες θα πω οτι αν μετρας εμφανισιακως θα βρεις να γαμησεις και αυτο ειναι το μονο σιγουρο, και αυτο ισχυει για ολα τα νησια,θα πρεπει παρολα αυτα να πω οτι στο φαληρακι τουλαχιστον που πηγα κυκλοφορει τοση σαβουρα και τοση κυταριτιδα που κοντεψα να τυφλωθω,ιταλιδες,αγγλιδες,εχουν τα μαυρα χαλια τους πατσαβουρες σε λιγο καλυτερη μοιρα απο τις ελληνιδες.
Οσο για τις σουηδεζες,αφου οι σουηδοι ειναι πιο ομορφοι αντρες τι να τους κανουν τους ελληνες.
Κι εγώ στο Κίεβο ως Τουρίστας δεν ένοιωσα καθόλου ανασφάλεια οποιαδήποτε ώρα! Μόνο σε μια υπόγεια διάβαση βράδι, που απο την αντίθετη έρχονταν δυο τύποι με κουκούλες και η δικία μου σφήχτικε πάνω μου...αλλά ματαίως....

Όσο για τους γαμιάδες της Ρόδου!!!! Ξέρω πολλούς που ήρθαν για λίγες μέρες και κάθε βράδι στις συζητήσεις τους στα χωριά τους ή στο στρατό έπερναν 2-3 Σκανδιναυές τη βραδιά!!!! Το μόνο που έκαναν ήταν να τους λένε "Hallo Baby" και αυτές να ανοίγουν το βήμα! Αυτό γι' αυτους εκτος Ρόδου ήταν "ξεσκίσαμε τις Σουηδέζες"... Αυτές τις μαλακίες κάνουν και δεν θέλουν να δούν Έλληνα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για τα παιδια ναι υπάρχει αλλα δεν νομιζω. Θα του το ειχε πει διοτι αυτες ψαχνουν καναν συγκαβατικο μαλακα εξ αρχής για να μεγαλωσει τα μουλικα. Για την μανα σιγουρα υπαρχει καποιος αιμοδοτης στο  ισραηλ αλλα εκει έχει και πολλους ουκρανους. Η πατριδα των εβραιων ειναι η ουκρανια να το ξερετε αυτό.

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9[/url]

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε, λόγων διακοπών έχω χάσει πολλά επεισόδια.Γύρισες Ελλάδα ( ζούμπερι) μόνιμα? Αν ναι γιατί? Με όλο το σεβασμό ένας απο τους μαθητές σου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κι εγώ στο Κίεβο ως Τουρίστας δεν ένοιωσα καθόλου ανασφάλεια οποιαδήποτε ώρα! Μόνο σε μια υπόγεια διάβαση βράδι, που απο την αντίθετη έρχονταν δυο τύποι με κουκούλες και η δικία μου σφήχτικε πάνω μου...αλλά ματαίως....

Όσο για τους γαμιάδες της Ρόδου!!!! Ξέρω πολλούς που ήρθαν για λίγες μέρες και κάθε βράδι στις συζητήσεις τους στα χωριά τους ή στο στρατό έπερναν 2-3 Σκανδιναυές τη βραδιά!!!! Το μόνο που έκαναν ήταν να τους λένε "Hallo Baby" και αυτές να ανοίγουν το βήμα! Αυτό γι' αυτους εκτος Ρόδου ήταν "ξεσκίσαμε τις Σουηδέζες"... Αυτές τις μαλακίες κάνουν και δεν θέλουν να δούν Έλληνα...
Κοιτα πουθενα δεν ειναι ευκολο να γαμησεις αν εισαι στον μεσο ορο εμφανισιακως παρα μονο σε μπουρδελα,μην το γενικευουμε ομως,
εγω μιλαω να εισαι ανω του μετριου εμφανισιακως,αν εχεις επιτυχιες στην ελλαδα θα εχεις και στα νησια απλα εκει ειναι πιο ευκολο να γαμησεις,και φυσικα δεν μιλαω να πας  για 3,4 μερες στο τροχαδην αν κατσεις καμια βδομαδα τουλαχιστον τουλαχιστον μια θα γαμησεις φθανει να το κυνηγησεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε, λόγων διακοπών έχω χάσει πολλά επεισόδια.Γύρισες Ελλάδα ( ζούμπερι) μόνιμα? Αν ναι γιατί? Με όλο το σεβασμό ένας απο τους μαθητές σου
Πλάκα κάνει ο Δάσκαλος σε αυτούς που τελείως ανεγκέφαλα λένε πως γράφει απο Ελλάδα... Κάποτε είχαν πεί οτι μένει στου Ζούμπερι και απο εκεί γράφει για Ουκρανία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom