Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλε γειά σου άλλη μια φορά! Σόρρυ που σε έκραξα το πρωί αλλα αμέσως μετα έγραψες ωραία και λογικά! Πριν περίπου ένα χρόνο είμουν εγώ στη θέση σου! Και ο Δάσκαλος ασχολήθικε πολύ μαζί μου και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε!! Αν βαριέσαι να διαβάσεις καμιά κατοσταριά σελίδες θα σου πω γρήγορα οτι κι εμένα με πίεσε για γάμο μια Ουκρανίδα παρόμια περίπτωση με τη δικιά σου που την γνώρισα στις διακοπές της!Πήγα τη βρήκα,μου έκανε δώρα και ήταν σωστή σε όλα! Και ένα χρόνο μετά πιστέυω οτι θα ήταν σωστή σύζηγος! Αλλά με το που της έκοψα τις ελπίδες για γάμο εκνευρίστηκε και της κόπηκε και η όρεξη για το γαμήσι αν και καλύτερα δεν είχε βρει μέχρι τότε!Γιατι ρε βαγκο εισαι τοσο αρνητικος που τρολλαρα δηλαδη,απλα ζηταω δευτερες,τριτες αποψεις.
Για την φωτο που ειναι το κακο, στο facebook δεν εχουμε ολοι τις φωτο μας εκει?
Δεν εχω κατι να κρυψω φιλε μου
Το θέμα είναι τι θέλεις απο τη ζωή σου και να το δεις όχι απο το πρίσμα του καλού γαμησιού αλλά της πραγματικότητας! Γιατί το ίδιο ισχύει και για τι γκόμενα! Αν αυτή ξεγκαυλώσει και βρεθεί μόνη σε μια χώρα που δεν πήρε χαμπάρι καλά καλά πως βρέθικε δεν θα τη κρατάει τίποτα!
Η γνώμη μου είναι "χώρτασέ" την, ρίξε τους πούτσους της ζωής σου, πάρτην με όλους τους τρόπους, ξέσκισέ την και έχε την στο περίμενε! Ο χρόνος μετράει για εσένα! Όχι γι' αυτή!
Εξάλου γιατί να μην περιμένει... Έχει τιποτα καλύτερο να κάνει...Μόνο αν πάει Ισραήλ να ανησυχείς!! Εκεί η μαμά έχει σίγουρα έτοιμο αυτόν που θέλει για γαμπρό(μιλάω για προσωπική εμπειρία με Ρωσίδα)!
Αυτά και ότι θες είμαι κι εγώ στη διαθεσή σου!!!