Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κοιτα μετα απο κουβεντα που ειχαμε μου ειπε τα παρακατω.
Οταν γυρισαμε στο σπιτι απο το αεροδρομειο και μετα,και με ειδε γυμνο ειπε απο μεσα της "Οh my god".Oταν εγω βγηκα απο το μπανιο και επεστρεψα στο δωματιο,παρατηρησα οτι φορουσε μονο ενα μικρο φορεματακι και τιποτα απο κατω.Επεσε χαμουρεμα πολυ, και κατοπιν γλυφομουνι τρελο.Στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω μου αρχισε να μου δαγκωνει λαιμο κτλ, και μου ψυθιρησε στο αυτι "Fuck me"  :2funny:
Aπο την δευτερη μερα και μετα καναμε σεχ πανω απο 3 φορες τη μερα,αλλα μου εκανε εντυπωση που αρκετες φορες ηθελε να κανουμε ερωτα και οχι σκληρο sex.Ηθελε ρομαντισμο να την κοιταω στα ματια κτλ.

Καλά περι ορέξεως κολοκυθοπιττα και γω το καλοκαιρι σπιτι κυκλοφορω αξεβρακωτος.
αλλά να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι, μην νομιζεις ότι το δοκιμαστικο ηταν μονον μαζι σου

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχει κι αυτό την σημασια του ξερω γιατι στο ρωτησα
Κοιτα να δεις ενταξει εκ της αξιας του αντικειμενου, τουλαχιστον αρχικώς σε είχε για τον πουτσο. Από την αλλη και μεταξυ τους κατι τετοια δωρα κανουν οι γυναικες, κατι κοχύλια, μια πετρα ζωγραφισμενη, έναν διαφημιστικο αναπτηρα ειναι τρομερα τσιγγούνες(οταν προκειται για τα δικα τους λεφτα) Από την άλλη ήθελε να μην ξοδεψει τιποτα για να χει λεφτα για την παρτη της στο ταξιδι για το ενδεχομενο, οπως απεδείχθη, να μην είσαι τοσο γαλαντομος ή κορόιδο. ΄Για να μαθαίνετε, αμα σε έχουν σε μεγαλη εκτιμηση, συνηθως παιρνουν κανα πουκαμισο, κανα πουλοβερ κατι τετοια. Από την άλλη η αρχική επαφή δεν παει να πει ότι τωρα ίσως δεν σε γουστρει περισσότερο μετα την εμπειρια μαζι σου. Ρε παιδι μου αυτες δεν ειναι μπαμ και κατω, θελουν να βλεπουν καποιον επι μακρον για να αρχισουν να τον γουσταρουν
δασκαλε παντως και εμενα η ουκρανιδα στο βολο,με κερασε παγωτο γρανιτα.2 ευρω απο το περιπτερο μου το πηρε.
ενιωσα βαθια υποχρεωμενος παντως δασκαλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η τυπισσα ψαχνει να ευρει εναν μαλακα να την φορτωθει και μεχρι τοτε κανει δοκιμαστικα. σαμπως πληρωνει τιποτα, τζαμπα ειναι.
Μου θυμιζεις κατι πρωην, που μετα έλεγαν ότι σπαταλησαν τα νιατα τους μαζί μου, λες και θα κανανε καρριερα στο Χόλυγουντ ή σε καμια τραπεζα, πιπες παιρνανε σε κατι παγκακια στο παρκο, τους πηρα δακτυλιδια, γουνες , αρχιδια αλλιως θα τανε μ ενα μπουκαλι μπυρα στον κωλο...

Επισκέπτης
δασκαλε παντως και εμενα η ουκρανιδα στο βολο,με κερασε παγωτο γρανιτα.2 ευρω απο το περιπτερο μου το πηρε.
ενιωσα βαθια υποχρεωμενος παντως δασκαλε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα μια φορά μου χει παρει δωρο μια ουκρανιδα χωρίς να της εχω παρει απολυτως τιποτα ποτε, μια γυαλινη μαλακειουλα, ήτανε μια τυπισσα πολυ ωραίο μουνι, φυσικη ξανθια κωλαρα βυζαρες, χαρακτηρας καβλα, αλλά εκοψα γιατι ειχε δουλειες με φουντες

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Και κατι τελευταιες λεπτομερειες....
Οπως σωστα παρατηρησατε η γκομενα το παει για γαμο για καποιο λογο..
Αυτο οντως μου το ειπε :2funny:
Χτες οταν μιλουσαμε στο skype της ειπα, πες οτι σε χωριζω εσυ τη θα κανεις?
Μου ειπε :Aν δεν εισαι με μενα , δε θα εισαι με καμια  :2funny:

Της ειπα, βρε τρελη τι στο διαολο μου βρηκες, πριν απο μενα ειχες γκομενα με λεφτα,εγω μπροστα σε αυτον ειμαι ολιγον μπατιρης.
Και ειπε: Εκεινου το βλεμα δε με μαγνητιζε οπως το δικο σου,δεν ηταν καλο παιδι οπως εσυ,και στο τελος με κερατωσε.Θελω να ειμαι ασφαλης και με σενα νιωθω μεγαλη ασφαλεια.

Ο θεος και η ψυχη της αν ελεγε αληθεια η ψεμματα.

Επισκέπτης

Της ειπα, βρε τρελη τι στο διαολο μου βρηκες, πριν απο μενα ειχες γκομενα με λεφτα,εγω μπροστα σε αυτον ειμαι ολιγον μπατιρης.
Και ειπε: Εκεινου το βλεμα δε με μαγνητιζε οπως το δικο σου,δεν ηταν καλο παιδι οπως εσυ,και στο τελος με κερατωσε.Θελω να ειμαι ασφαλης και με σενα νιωθω μεγαλη ασφαλεια.

Ο θεος και η ψυχη της αν ελεγε αληθεια η ψεμματα.

εμμμ χμμμμ νομιζω οτι σου εξηγησα στην προηγουμενη σελιδα ποιον τυπο ψαχνουν σε αυτην την ηλικια

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Eπειδη Ιωσηφ μπερδευτικα, τι κανω εγω τωρα?Βλεπω αντικρουμενες αποψεις

Επισκέπτης

Μηπως ακουγε Βοσκόπουλα?

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Καλά περι ορέξεως κολοκυθοπιττα και γω το καλοκαιρι σπιτι κυκλοφορω αξεβρακωτος.
αλλά να εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι, μην νομιζεις ότι το δοκιμαστικο ηταν μονον μαζι σου
Τουλαχιστον το καλοκαιρι ναι,ηταν μονο μαζι μου.Απο Ιουνιο και μεχρι που ηρθε μιλουσαμε καθημερινα επι ωρες στο skype μεχρι και τις 17 Ιουλιου.Στις 31 Ιουλιου επεστρεψε πισω και καπακι πηγε η μανα της εκει,επιβεβαιωμενα την ειδα και εκεινην.Αυτα μεχρι της 15 Αυγουστου...

Επισκέπτης
Eπειδη Ιωσηφ μπερδευτικα, τι κανω εγω τωρα?Βλεπω αντικρουμενες αποψεις

Να δεις ποσες φορες μπερδευτηκα εγω στη ζωή μου.
Τίποτα πας εκει και περνας όσο πιο καλα μπορεις δε προκειται να σε φαει.
Απλώς σε προειδοποιώ δεν ειναι ελλαδα και παμε διακοπες σ εναν φιλο και μετα γεια χαρανταν και τα ξαναλεμε του χρονου. εαν ειναι οπως τα λες θα σου γινει τσιμπουρι να την παντρευτείς. Αυτό εάν το θελησεις κα συ δεν ειναι αναγκαστικα κακό. ΑΛΛΑ:
εάν θες να τσιλιμπουρδισεις, γνωρισεις, πηδηξεις αλλες γκομενες όσο εισαι στην ουκρανια θα σου πρηξει τ αρχιδια θα σαι σε κλοιό. Και πιστεψε με εδω θα δεις μουναρες που θα κλεινεσαι σπιτι της μετα και θα τις σκεπτεσαι. εσυ αποφασιζεις

Επισκέπτης
Να δεις ποσες φορες μπερδευτηκα εγω στη ζωή μου.
Τίποτα πας εκει και περνας όσο πιο καλα μπορεις δε προκειται να σε φαει.
Απλώς σε προειδοποιώ δεν ειναι ελλαδα και παμε διακοπες σ εναν φιλο και μετα γεια χαρανταν και τα ξαναλεμε του χρονου. εαν ειναι οπως τα λες θα σου γινει τσιμπουρι να την παντρευτείς. Αυτό εάν το θελησεις κα συ δεν ειναι αναγκαστικα κακό. ΑΛΛΑ:
εάν θες να τσιλιμπουρδισεις, γνωρισεις, πηδηξεις αλλες γκομενες όσο εισαι στην ουκρανια θα σου πρηξει τ αρχιδια θα σαι σε κλοιό. Και πιστεψε με εδω θα δεις μουναρες που θα κλεινεσαι σπιτι της μετα και θα τις σκεπτεσαι. εσυ αποφασιζεις

Ειναι αυτό που λεγαμε με τον κ Καθικιτη όταν πρωτόρθαμε, εδώ και να θελεις δε μπορεις να κανεις φόκους σ ενα μουνι, βλέπεις τις άλλες μουναρες και αποπροσανατολιζεσαι...

Επισκέπτης
εχεις κατι το μπρουτ που στις ιθαγενιδες εδω αρεσει.
αμα ερθεις και κατσεις εναμισο μηνα καλα θα περασεις αλλα μονος με μια γκομενα θα εχεις συνειδησιακα προβληματα

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φίλτατε Ιωσήφ τσάμπα δίνεις τα φώτα σου. Ο τύπος τρολάρει. Στην αρχή μας λέει που το ξέρουμε ότι το πάει για γάμο κλπ καιτώρα γράφει ότι έχουμε δίκιο και ότι του το είπε χθες στο skype. Μετά βάζει και φώτο τους όπου είναι τέρμα αναγνωρίσιμος. Ζόρικα να ναι τόσο άνιωθος..
Σιγά μην είναι αυτός..

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Γιατι ρε βαγκο εισαι τοσο αρνητικος που τρολλαρα δηλαδη,απλα ζηταω δευτερες,τριτες αποψεις.
Για την φωτο που ειναι το κακο, στο facebook δεν εχουμε ολοι τις φωτο μας εκει?
Δεν εχω κατι να κρυψω φιλε μου

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
εχεις κατι το μπρουτ που στις ιθαγενιδες εδω αρεσει.
αμα ερθεις και κατσεις εναμισο μηνα καλα θα περασεις αλλα μονος με μια γκομενα θα εχεις συνειδησιακα προβληματα
Γιατι συνειδησιακα προβληματα βρε? :2funny:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
γιατι να σαι απικο με μια γκομενα ενω βοσκουν και τοσες αλλες σε βαζει σε σκεψεις υστερα απο καιρο
Δε πειραζει αυτο ειναι καλο, δεν ειναι αναγκη η γκομενα να ειναι 100% σιγουρη για μενα..ενα μικρο ποσοστο αμφιβολιας παντα δινει ενα boost στο ενδιαφερον της  ;)

Επισκέπτης
Δε πειραζει αυτο ειναι καλο, δεν ειναι αναγκη η γκομενα να ειναι 100% σιγουρη για μενα..ενα μικρο ποσοστο αμφιβολιας παντα δινει ενα boost στο ενδιαφερον της  ;)

χμμμ δε καταλαβες
δε μιλαω για την γκομενα , για σενα μιλαω
εσύ δεν θα σαι σιγουρος για το τι ακριβως κανεις μαζι της και θα θες να δραπετευσεις όταν θα βλεπεις και τις αλλες γκομενες.
Εκτος εαν μενει σε καμια μικρη πολη (υπ όψιν στην ουκρανια μεχρι και καμια 500.000 οι πολεις ειναι μικρες) που ξερει ο ενας τον αλλον τοτε θα εισαι κατοχυρωμενος σ αυτην και δε θα στην πεφτουν ευκολα

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
χμμμ δε καταλαβες
δε μιλαω για την γκομενα , για σενα μιλαω
εσύ δεν θα σαι σιγουρος για το τι ακριβως κανεις μαζι της και θα θες να δραπετευσεις όταν θα βλεπεις και τις αλλες γκομενες.
Εκτος εαν μενει σε καμια μικρη πολη (υπ όψιν στην ουκρανια μεχρι και καμια 500.000 οι πολεις ειναι μικρες) που ξερει ο ενας τον αλλον τοτε θα εισαι κατοχυρωμενος σ αυτην και δε θα στην πεφτουν ευκολα
Σε πολη με 350.000 κατοικους μενει,δε τη λες και μεγαλη παντως,αλλα ουτε και μικρη
Εσυ Ιωσηφ Κιεβο μενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom