Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οχι Ιωσηφ μην κανεις καμια  :jerking: και μην γραψεις τιποτα απο αυτα που μου ειπες οτι ξερεις για τον Κυριο yanti (ποιος ειναι,που μενει,με τι ασχολειτε πραγματικα) και κλασει πατατες και νομιζει οτι τον κυνηγαει ο Σεριφης κ'αυτον ο Σεριφης σαν τον Προδωμενο,και σταματισει να γραφει και δεν εχουμε με ποιον να γελαμε.Αλογα Ά Εθνικης ΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αστο τωρα είμαι απασχολημένος. ξαναδιαβάζω από την αρχή τας συμβουλάς του κ. θύμιου πως να κανω καμάκι σε μπάμπουσκες...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οχι Ιωσηφ μην κανεις καμια  :jerking: και μην γραψεις τιποτα απο αυτα που μου ειπες οτι ξερεις για τον Κυριο yanti (ποιος ειναι,που μενει,με τι ασχολειτε πραγματικα) και κλασει πατατες και νομιζει οτι τον κυνηγαει ο Σεριφης κ'αυτον ο Σεριφης σαν τον Προδωμενο,και σταματισει να γραφει και δεν εχουμε με ποιον να γελαμε.Αλογα Ά Εθνικης ΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
διμιτριε κριμα και παλι!!!!  ο ρεντ ποτε δεν σε εξεθεσε  ετσι!!!!! 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αστο τωρα είμαι απασχολημένος. ξαναδιαβάζω από την αρχή τας συμβουλάς του κ. θύμιου πως να κανω καμάκι σε μπάμπουσκες...
:2funny:εχω πεθανει σημερα απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διμιτριε κριμα και παλι!!!!  ο ρεντ ποτε δεν σε εξεθεσε  ετσι!!!!!  
Οποιος εξθεσε το Ρεντ θα πρεπει και να τον παντρευτει στην Ολλανδια νομιζω οτι μπορει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εγω εκτιθομαι και μονος μου δεν χρειαζομαι κανεναν να με εκθεσει κατσε καλα ομως γιατι τωρα ο Ιωσηφ θα εκθεσει εσενα :2funny: :2funny:και θα τρεχεις και δε θα φτανεις κακομοιρη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny:εχω πεθανει σημερα απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οποιος εξθεσε το Ρεντ θα πρεπει και να τον παντρευτει στην Ολλανδια νομιζω οτι μπορει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εγω εκτιθομαι και μονος μου δεν χρειαζομαι κανεναν να με εκθεσει κατσε καλα ομως γιατι τωρα ο Ιωσηφ θα εκθεσει εσενα :2funny: :2funny:και θα τρεχεις και δε θα φτανεις κακομοιρη μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mpraboo megaaleeee  !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μπλασκο αμα εχεις κανα προβλημα εδω ειμαι!!!!! αντε μαγκες παντα τετια!!!!!  μπραβο στους μοντ !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ειτανε στραβο το κλιμα το φαγε και ο γαιδαρος!!!! ολεεε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
mpraboo megaaleeee  !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μπλασκο αμα εχεις κανα προβλημα εδω ειμαι!!!!! αντε μαγκες παντα τετια!!!!!  μπραβο στους μοντ !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ειτανε στραβο το κλιμα το φαγε και ο γαιδαρος!!!! ολεεε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μην ανησυχεις εγώ αγαπώ και συμπονώ τους τρελούς...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις εγώ αγαπώ και συμπονώ τους τρελούς...
Πάντα τέτοια με πείθουν τα επιχειρήματα σου και η εμπιρια σου στο θέμα !!!!  τρελός βλάκας καθηγητής ψυχιατρικής αποφάσισε να ξέρω να βάλω τίτλο!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
βλεπω οτι ο νταβαριτς αρχισε να γραφει κανονικα.
η θεραπευτικη αγωγη εκανε λιγο δουλεια,αλλα δυστηχως για το μυαλο του αγωγη δεν υπαρχει.
παντως περιμενουμε να μας δειξεις το απολυτηριο απο το δαφνι.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Iωσηφ θα χρειαστω τας συμβουλας σου δια μια ουκρανιδουλα κοπελιτσα απο Vinnytsia,που γνωρισα αρχες Ιουνιου και την εφερα ελλαδισταν τον Ιουλιο :zfuck:

Επισκέπτης
Iωσηφ θα χρειαστω τας συμβουλας σου δια μια ουκρανιδουλα κοπελιτσα απο Vinnytsia,που γνωρισα αρχες Ιουνιου και την εφερα ελλαδισταν τον Ιουλιο :zfuck:

Ιούνιο και ήρθε Ιούλιο? Α εσύ αγαπητέ είσαι γρήγορος και με κεφάλαιο κινησεως για επενδύσεις. Για ξετύλιγε καλούμπα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η πρώτη αυτόκλιτη συμβουλή (ή κοινώς πεταγμένη σαν τη πούτσα) είναι στο πρώτο ποστ σου να μιλάς πιο μαζεμένα και να σέβεσαι τη χώρα σου έστω και αν δεν σου αρέσει το πολιτιακό σύστημα ή ο κρατικός μηχανισμός! Η χώρα μας ονομάζεται Ελλάδα και αν νιώθεις μη περίφανος γί' αυτό σύντομα η Ουκρανίδα θα πάρει το πάνω χέρι και θα σε χωρέψει...
Ο Δάσκαλος πάντος θα σου απαντήσει με σεβασμό μεγαλύτερο απο του τρόπου γραφής σου και αυτό τον ξεχωρίζει!!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ιούνιο και ήρθε Ιούλιο? Α εσύ αγαπητέ είσαι γρήγορος και με κεφάλαιο για επενδύσεις. Για ξετύλιγε καλούμπα...
Nαι πολυ γρηγορα εγινε και το σκηνικο 2 Ιουνιου αρχισε το φλερτ μεσω νετ,και στις 17 Ιουλιου η Aerosvit μου την εφερε στο αεροδρομιο Μακεδονια :2funny:
Η κοπελα κοντουλα 1,61 αντε 1,62,αδυνατη,με απιστευτα βιζakια 3αρια,κωλαρακι to die for.Για καποιο λογο οταν αποφασισαμε να κλεισουμε εισητηρια μου ειπε οτι θα ηθελε να γνωρισει και τη μανα μου! :new_shocked: , οπως και εγινε οταν ηρθε τελικα οχι οτι μπορεσανε να μιλησουνε κιολας :2funny:
Η δικια της μανα δε,ζει για πολλα χρονια και εργαζεται στο Ισραηλ σε ενα οδοντιατριο.

Tα παμε πολυ καλα σε ολα.Απο συμπεριφορα προς εμε,εχει και καλα στοιχεια και κακα.
Πχ παρατηρησα με αγγαλιαζε πολυ σφιχτα,με φιλουσε στο λαιμο συνεχεια,παντα προσεχε την εμφανιση μου,τα γυαλια μου,το μπλουζακι μου να ταιριαζει με το παντελονι και τα παπουτσια και λοιπα τετοια που εμεις δε τα δινουμε δα και πολυ σημασια.Με εβαζε να φανταστεις να καθαρισω τα αυτια μου, να πλυνω τα δοντια μου 3 φορες τη μερα,μου μαγειρευψε δα κιολας ενα ουκρανικο φαγητο με κοτοπουλο.
Απο τα αρνητικα τις δε,τσατιζεται ευκολα και ειναι αποτομη καποιες φορες,με αποτελεσμα εγω μετα να την κραζω, να βαραω πορτες και παραθυρα,οπου εντελει τελικα μαζευται και το βουλωνει.

Στο νησι δε, που πηγαμε,μου εκανε ερωτικη εξομολογηση,και εγω δεν ηξερα τι να πω.Μου ειπε δε η ευλογημενη,οτι ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι μου,οτι νιωθει πολυ ανετα,οτι με νιωθει σαν αλλο της μισο,οτι ποτε δεν ηταν τοσο ευτυχησμενη και γενικα οι κουβεντες της ηταν σε αυτο το ρομαντζοστυλ.

Εγω ψιλο φοβηθηκα να πω την αληθεια,γιατι πολλες ιστοριες εχουν ακουστει με ουκρανιδες..Σε καποια φαση επειδη με ταλαιπορουσε πολυ η αμφιβολια μεσα μου,της ειπα , πως ξερω οτι εσυ απλα θελεις να φυγεις απο εκει για να ερθεις εδω (το πρωτο πραγμα που παει το μυαλο ολων μας).Μου απαντησε οτι θα μπορουσε καλλιστα να παει να μεινει στο Ισραηλ,που ειναι ποιο πλουσια χωρα απο την ελλαδα λογω της μαμας της,αν αυτο που την απασχολουσε ηταν απλα να φυγει απο εκει, για να παει να μεινει σε μια φραγκατη χωρα (εκει ηρεμησα καπως).

Να μη τα πολυλογω εκλεισα εισητηρια για να παω εκει για 1,5 μηνα :2funny:
Οταν η μανα της πηγε να την δει 2 βδομαδες 1-14 αυγουστου,φωναξανε μαστορια να βαψουν το σπιτι,μου αγορασε η μανα της κουβερτες γιατι θα εχει κρυο και κατι ρουχα.

Σου ειπα λοιπον πως εχουν τα πραγματα σφαιρικα, σαν Ουκρανολογος τι αποψη εχεις σχηματισει για την γκομενα? :think:
Εχει καλες προθεσεις λες η μου λεει μαλακιες?
ΥΓ:Μη φανταστεις οτι ειμαι κανας φραγκατος,ενα nissan almera του 96 εχω,χωρις κλιματιστικο,απλα εχω καποια λεφτακια στην ακρη σε περιπτωση αναγκης :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Nαι πολυ γρηγορα εγινε και το σκηνικο 2 Ιουνιου αρχισε το φλερτ μεσω νετ,και στις 17 Ιουλιου η Aerosvit μου την εφερε στο αεροδρομιο Μακεδονια :2funny:
Η κοπελα κοντουλα 1,61 αντε 1,62,αδυνατη,με απιστευτα βιζakια 3αρια,κωλαρακι to die for.Για καποιο λογο οταν αποφασισαμε να κλεισουμε εισητηρια μου ειπε οτι θα ηθελε να γνωρισει και τη μανα μου! :new_shocked: , οπως και εγινε οταν ηρθε τελικα οχι οτι μπορεσανε να μιλησουνε κιολας :2funny:
Η δικια της μανα δε,ζει για πολλα χρονια και εργαζεται στο Ισραηλ σε ενα οδοντιατριο.

Tα παμε πολυ καλα σε ολα.Απο συμπεριφορα προς εμε,εχει και καλα στοιχεια και κακα.
Πχ παρατηρησα με αγγαλιαζε πολυ σφιχτα,με φιλουσε στο λαιμο συνεχεια,παντα προσεχε την εμφανιση μου,τα γυαλια μου,το μπλουζακι μου να ταιριαζει με το παντελονι και τα παπουτσια και λοιπα τετοια που εμεις δε τα δινουμε δα και πολυ σημασια.Με εβαζε να φανταστεις να καθαρισω τα αυτια μου, να πλυνω τα δοντια μου 3 φορες τη μερα,μου μαγειρευψε δα κιολας ενα ουκρανικο φαγητο με κοτοπουλο.
Απο τα αρνητικα τις δε,τσατιζεται ευκολα και ειναι αποτομη καποιες φορες,με αποτελεσμα εγω μετα να την κραζω, να βαραω πορτες και παραθυρα,οπου εντελει τελικα μαζευται και το βουλωνει.

Στο νησι δε, που πηγαμε,μου εκανε ερωτικη εξομολογηση,και εγω δεν ηξερα τι να πω.Μου ειπε δε η ευλογημενη,οτι ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι μου,οτι νιωθει πολυ ανετα,οτι με νιωθει σαν αλλο της μισο,οτι ποτε δεν ηταν τοσο ευτυχησμενη και γενικα οι κουβεντες της ηταν σε αυτο το ρομαντζοστυλ.

Εγω ψιλο φοβηθηκα να πω την αληθεια,γιατι πολλες ιστοριες εχουν ακουστει με ουκρανιδες..Σε καποια φαση επειδη με ταλαιπορουσε πολυ η αμφιβολια μεσα μου,της ειπα , πως ξερω οτι εσυ απλα θελεις να φυγεις απο εκει για να ερθεις εδω (το πρωτο πραγμα που παει το μυαλο ολων μας).Μου απαντησε οτι θα μπορουσε καλλιστα να παει να μεινει στο Ισραηλ,που ειναι ποιο πλουσια χωρα απο την ελλαδα λογω της μαμας της,αν αυτο που την απασχολουσε ηταν απλα να φυγει απο εκει, για να παει να μεινει σε μια φραγκατη χωρα (εκει ηρεμησα καπως).

Οταν η μανα της πηγε να την δει 2 βδομαδες 1-14 αυγουστου,φωναξανε μαστορια να βαψουν το σπιτι,μου αγορασε η μανα της κουβερτες γιατι θα εχει κρυο και κατι ρουχα.

Σου ειπα λοιπον πως εχουν τα πραγματα σφαιρικα, σαν Ουκρανολογος τι αποψη εχεις σχηματισει για την γκομενα? :think:
ΥΓ:Μη φανταστεις οτι ειμαι κανας φραγκατος,ενα nissan almera του 96 εχω,χωρις κλιματιστικο,απλα εχω καποια λεφτακια στην ακρη σε περιπτωση αναγκης :2funny:

Καλά στέφανα τύπε!

Επισκέπτης
Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο! Η Σουηδέζα που έρχεται στην Ελλάδα να ξεσκιστεί υπάρχει και είναι γεμάτος ο δρόμος απο αυτές!!!! Αλλά όχι με Έλληνα ή Μεσογειακό!!!!
Τα έχω ξαναπεί!!!! Διαβάστε!!! Μου έλεγε μια Σουηδέζα που της είχα πιάσει την κουβέντα προ 2ετίας γιατί δεν μου κάθεται και αν της πέφτω λίγος και μου είπε πως δεν΄είρθε στη Ρόδο για Έλληνα! Ξέρει οτι εδώ θα βρει πιο πολλούς Σουηδούς και απο τη χώρα της! Εκεί μένουν σε αραιοκατοικημένες απέραντες εκτάσεις και βγαίνουν ένα Σάββατο έξω και βλέπουν τους ίδιους και τους ίδιους έκτος τους μετανάστες που τους έχουν βαρεθεί πια! Δεν τους λείπει ο Μαυρος πούτσο! Τον έχουν στη διπλανή τους πόρτα! Εδώ έρχονται γιατί είναι γεμάτο ΣΟΥΗΔΟΥΣ!!
Τρώει Σκανδιναυή όποιος α)ξέρει Σουηδικά β) δουλευει μπάρμαν γ) τη βρεί εκτος Ελλάδας η σκανδιναυικών περιοχών!
Αυτά είναι νόμος! Στο νόμο αντίνομος δεν υπάρχει...

Το 1980 στο Ολύμπια(προφανώς δεν υπάρχει πλέον) είχα παρακολουθήσει την επιμορφωτική ταινία "έρχονται οι Σουηδέζες" και καλα τσόντα της εποχής. Η αλήθεια είναι ότι οι Σουηδέζες θεωρούντο από κείνη την εποχή ολίγο μυστήριες οι πλέον εύκολες θεωρούντο οι Φινλανδίδες. Αλλά όχι ότι δεν μπορούσες να καμακώσεις κάποια, απόδειξις στο νησί κυκλοφορούνε πολλοί ξανθοί μαντράχαλοι που μιλούνε απταίστως τον τοπικόν ιδιωματισμό (άντε ρε μαλούκο, πάαινε που λέω κι εγώ κλπ) προιόν παλαιών γάμων. Εκείνο που θυμαμαι ήταν ότι συνηθως οι Σουηδοί/ές έρχονταν καπαρωμένοι.
Για να καταλάβετε το 1990 νομίζω, κάνανε διαδήλωση στο νιοχώρι διότι λέει δεν τις γαμούσε κανείς από φόβο για το AIDS κραδαίνοντας τις ιατρικες εξετάσεις των.
Παρακολουθώ αυτά που γραφει ο γκλοκ , δεν με εκπλήσουν πάντως ως νεότεροι θα πρεπει να γνωρίζετε ότι πριν από 40 χρόνια η ελλάδα κι οι έλληνες γενικά ήταν πολύ της μοδός. Το σταρ σύστεμ είχε ένα σωρό έλληνες διασημότητες, σχετικως με την εργασία τους κι όχι με τις κλεψιες που κάνουν. Σκουρας, Ωνάσσης, Νιάρχος, Πάπας, Άγκνιου, Παπά Ειρήνη, Σαβάλλας, Ρούσσος, Μουστακί, Μερκούρη, Λέανδρος, Καζαν τι να πρωτοθυμηθώ. Ξέρετε πόσες ταινιες είχαν γυριστεί στην ελλάδα? Από το 74 και μετά κι ιδιαιτέρως το 81 πήραμε την κατιούσα. Ενώ πολιτικώς ανήλθαμε (ταξιδεύουμε χωρίς βίζα, δεν κρύβουμαι πια στο σωβρακο δολλάρια μην τα βρει ο τελώνης) πολιτιστικώς λογω αφραγκίας επανατοποθετηθηκαμε μαζί με τους υπαναπτήκτους. Καλά τώρα ας τολμησει τουρίστας να παει στο Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο,χαπακωμενοι, μαυροι της πουτανας...

Επισκέπτης

Κοίταξε αγαπητέ έχεις πέσει σε κλασσική ουκρανίδα. έτσι είανι το 99%
Παρεπιπτόντως μην νομίζεις, που το ξερει κι αυτή, ότι στο ισραήλ τρεχουν τα ντόλαρς στα πεζοδρόμια. Μεροδούλι, μεροφάι, κάτι σαν Αουστράλια δηλαδή με την διαφορά ότι στην Αυστραλία τρελαίνονται στην μαλακεία, στο Ισραήλ έχει ένα σωρό ξέκολλα να ναι καλά η πρώην ΕΣΣΔ.
Τωρα για τα λεφτά εάν είχες παρακολουθησει εδώ, θα ηξερες ότι εδώ και καμια δεκαρια χρόνια δεν θελουν να πανε πουθενά, θελουν την μονέδα εδώ και τωρα.
Για το αν έχεις πολλά λεφτά ή όχι, όσο ξοδευεις πιστεψέ με δεν θα χεις κανενα παράπονο. Απλώς μην περιμενεις ποτέ να ξοδέψουν για σενα κι εκκατομυριούχοι να γίνουν. Δεν μας έγραψες την ηλικίαν σου και της τυπισσας, πάντως έχε υπ'όψιν ότι πας για γάμο όπως ορθως παρετήρησε και το πειρακτήρι.
Να σου ευχηθω κι εγώ?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

αρχηγε τι ηλικια εχει η γκομενα δεν μας ειπες?
εισιτηρια-διακοπες-φαγητα τα τσονταρες εσυ ολα?
αυτη ηρθε με την πουτσα στο χερι στην ελλαδα?

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Παρεπιπτόντως μην νομίζεις, που το ξερει κι αυτή, ότι στο ισραήλ τρεχουν τα ντόλαρς στα πεζοδρόμια. Μεροδούλι, μεροφάι, κάτι σαν Αουστράλια δηλαδή με την διαφορά ότι στην Αυστραλία τρελαίνονται στην μαλακεία, στο Ισραήλ έχει ένα σωρό ξέκολλα να ναι καλά η πρώην ΕΣΣΔ.
Τωρα για τα λεφτά εάν είχες παρακολουθησει εδώ, θα ηξερες ότι εδώ και καμια δεκαρια χρόνια δεν θελουν να πανε πουθενά, θελουν την μονέδα εδώ και τωρα.
Για το αν έχεις πολλά λεφτά ή όχι, όσο ξοδευεις πιστεψέ με δεν θα χεις κανενα παράπονο. Απλώς μην περιμενεις ποτέ να ξοδέψουν για σενα κι εκκατομυριούχοι να γίνουν. Δεν μας έγραψες την ηλικίαν σου και της τυπισσας, πάντως έχε υπ'όψιν ότι πας για γάμο όπως ορθως παρετήρησε και το πειρακτήρι.
Να σου ευχηθω κι εγώ?
Ιωσηφ, εγω ειμαι 32, η κοπελα 26
Γιατι ομως λες οτι παω για γαμο (οπως και το αλλος τυπος) γιατι αυτο προυποθετει ναι ειναι σωστη η γκομενα και ειλικρινης,περα απο την εμφανιση εννοω. ;)

Επισκέπτης
Να σου ευχηθω κι εγώ?

Α και που σαι...Δοκιμαστικό δεν έχει κανει μόνον με σε΄να. Υπάρχουν σίγουρα και άλλοι επενδυταί. Τωρα εάν όντως σ'έχει καλέσει σπίτι της να σε φιλοξενήσει για κανα μηνα πα να πει ότι σε ποθεί και πας για γαμο.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Α και που σαι...Δοκιμαστικό δεν έχει κανει μόνον με σε΄να. Υπάρχουν σίγουρα και άλλοι επενδυταί. Τωρα εάν όντως σ'έχει καλέσει σπίτι της να σε φιλοξενήσει για κανα μηνα πα να πει ότι σε ποθεί και πας για γαμο.
δασκαλε υπαρχει περιπτωση να βρει κανα 2 παιδια στο σπιτι,και την μανα να εχει κανεναν ισραηλινο σπιτωμενο?
και ξαφνικα να βρεθει με οικογενεια ο φιλος μας.

Επισκέπτης
Γιατι ομως λες οτι παω για γαμο (οπως και το αλλος τυπος) γιατι αυτο προυποθετει ναι ειναι σωστη η γκομενα και ειλικρινης,περα απο την εμφανιση εννοω. ;)

Ουυυυυυυυ 26ετων αυτη έπρεπε (εκτος αν ειναι χωρισμενη) να χε παντρευτει εδώ και 5-6 χρονια, κατα τα τοπικα ήθη και έθιμα. Επαναλαμβανω: εαν όντως σ εχει καλεσει σπιτι της να κατσεις ενα μηνα φιλοξενούμενος, τοτε πας για γαμπρος. Δεν ανοιγουν εύκολα εδώ τα σπιτια τους οι ιθαγενεις παιδί μου.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αρχοντα τι δουλεια κανει η γκομενιτσα στην ουκρανια?
εργαζετε η τις στελνει η μαμα απο τα ξενα λεφτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom