Nαι πολυ γρηγορα εγινε και το σκηνικο 2 Ιουνιου αρχισε το φλερτ μεσω νετ,και στις 17 Ιουλιου η Aerosvit μου την εφερε στο αεροδρομιο Μακεδονια
Η κοπελα κοντουλα 1,61 αντε 1,62,αδυνατη,με απιστευτα βιζakια 3αρια,κωλαρακι to die for.Για καποιο λογο οταν αποφασισαμε να κλεισουμε εισητηρια μου ειπε οτι θα ηθελε να γνωρισει και τη μανα μου!
, οπως και εγινε οταν ηρθε τελικα οχι οτι μπορεσανε να μιλησουνε κιολας
Η δικια της μανα δε,ζει για πολλα χρονια και εργαζεται στο Ισραηλ σε ενα οδοντιατριο.
Tα παμε πολυ καλα σε ολα.Απο συμπεριφορα προς εμε,εχει και καλα στοιχεια και κακα.
Πχ παρατηρησα με αγγαλιαζε πολυ σφιχτα,με φιλουσε στο λαιμο συνεχεια,παντα προσεχε την εμφανιση μου,τα γυαλια μου,το μπλουζακι μου να ταιριαζει με το παντελονι και τα παπουτσια και λοιπα τετοια που εμεις δε τα δινουμε δα και πολυ σημασια.Με εβαζε να φανταστεις να καθαρισω τα αυτια μου, να πλυνω τα δοντια μου 3 φορες τη μερα,μου μαγειρευψε δα κιολας ενα ουκρανικο φαγητο με κοτοπουλο.
Απο τα αρνητικα τις δε,τσατιζεται ευκολα και ειναι αποτομη καποιες φορες,με αποτελεσμα εγω μετα να την κραζω, να βαραω πορτες και παραθυρα,οπου εντελει τελικα μαζευται και το βουλωνει.
Στο νησι δε, που πηγαμε,μου εκανε ερωτικη εξομολογηση,και εγω δεν ηξερα τι να πω.Μου ειπε δε η ευλογημενη,οτι ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι μου,οτι νιωθει πολυ ανετα,οτι με νιωθει σαν αλλο της μισο,οτι ποτε δεν ηταν τοσο ευτυχησμενη και γενικα οι κουβεντες της ηταν σε αυτο το ρομαντζοστυλ.
Εγω ψιλο φοβηθηκα να πω την αληθεια,γιατι πολλες ιστοριες εχουν ακουστει με ουκρανιδες..Σε καποια φαση επειδη με ταλαιπορουσε πολυ η αμφιβολια μεσα μου,της ειπα , πως ξερω οτι εσυ απλα θελεις να φυγεις απο εκει για να ερθεις εδω (το πρωτο πραγμα που παει το μυαλο ολων μας).Μου απαντησε οτι θα μπορουσε καλλιστα να παει να μεινει στο Ισραηλ,που ειναι ποιο πλουσια χωρα απο την ελλαδα λογω της μαμας της,αν αυτο που την απασχολουσε ηταν απλα να φυγει απο εκει, για να παει να μεινει σε μια φραγκατη χωρα (εκει ηρεμησα καπως).
Να μη τα πολυλογω εκλεισα εισητηρια για να παω εκει για 1,5 μηνα
Οταν η μανα της πηγε να την δει 2 βδομαδες 1-14 αυγουστου,φωναξανε μαστορια να βαψουν το σπιτι,μου αγορασε η μανα της κουβερτες γιατι θα εχει κρυο και κατι ρουχα.
Σου ειπα λοιπον πως εχουν τα πραγματα σφαιρικα, σαν Ουκρανολογος τι αποψη εχεις σχηματισει για την γκομενα?
Εχει καλες προθεσεις λες η μου λεει μαλακιες?
ΥΓ:Μη φανταστεις οτι ειμαι κανας φραγκατος,ενα nissan almera του 96 εχω,χωρις κλιματιστικο,απλα εχω καποια λεφτακια στην ακρη σε περιπτωση αναγκης