Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παρτε αυτο το βιντεακι τι μπορει να παρει απο το Σουπερ Μαρκετ με 400 ρουβλια στη Λευκορωσια (10 Ευρω περιπου).
Καλά τι μαλακία είναι αυτό  :cheesy:? Δεν αγοράζουν βότκα!! Απίστευτο !! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά αυτό έγινε γιατί Λευκορρωσία ξεφτιλίστηκε το λευκορρωσικό ρούβλι και έπεσαν οι τιμές.Πριν δεν ήταν τόσο φτηνή.Μόνο η Ρωσία έχει παραμείνει σχετικά ακριβή επειδή ο Πούτιν στήριξε το ρωσικό ρούβλι.Το ένιωσα αυτό όταν πήγα.

Επισκέπτης
απο λονδινο 2012 εχεις καποια σφραγιδα τρισμεγεγιστε  νταβαριους σφραγιδοφορε?
εστω καποια φωτο σε μπιγκ-μπεν? :think: :think:

Καλά πες στον πυροβολημένο Yantis-Davarits που'σου πε αυτές τις ανοησίες που του τις είπε ο προδομένος κουτσομπόλης ότι είστε και οι τρεις βλακες με πατέντα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλά πες στον πυροβολημένο Yantis-Davarits που'σου πε αυτές τις ανοησίες που του τις είπε ο προδομένος κουτσομπόλης ότι είστε και οι τρεις βλακες με πατέντα.
δασκαλε εχουν αποκλειστικοτητα στην πατεντα τις βλακειας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλους!!

Δεν μου αρέσει να διαβάζω πρωί πρωί κουτσομπολήστικα σχόλια όταν έξω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Βγήκαμε χτες παρέα 4 άτομα με μέσο όρο ύψους 1,80 και ηληκίας κάτω των 30!Κάναμε αρκετά πεσίματα αλλά αποτέλεσμα μηδέν! Η Ρόδος χτες ήταν ανατολική Ευρώπη...Πωλονία-Ρωσία και όλο και κάτι απο τα υπόλοιπα...!
Αν ρίχναμε στάνταρ και πέφταμε με τα μούτρα σε κανένα μπαζάκι θα το σηκώναμε! Το θέμα είναι τι γινόταν με τα καλούτσικα γκομενάκια! Σε κάποια φάση την πέφτω σε μια Ρωσίδα που δεν με τρέλενε κιόλας(αυτή έπρεπε να τρελαθεί μαζί μου) με χαλαρό τρόπο..Σε κάποια φάση μου λέει θα επιστρέψω! Και γυρνάει με έναν τύπο με σάπια δόντια που έμοιαζε με Ρωσοπόντιο...Ευγενέστατο πάντος και σίγουρα όχι Αλβανός! Η νορμάλ συμπεριφορά γκόμενας ήταν να τον στείλει και να προσπαθήσει μαζί μου! Μετά την έπεσα σε ένα γκομενάκι που έμοιαζε με Ιταλίδα! Μου είπε Αρμενία... και τρομαξά... μου φαίνονται πολύ μίζερες και πονηρές αυτές(στο μυαλό μου μου έχουν κωλήσει και ως βρωμομούνες)!!! Δεν ξέρω αν γαμιούνται αυτές! Δεν το προσπάθησα! Απλά τους έριξα ένα κράξιμο οτι γουστάρουν Τούρκους και έφυγα....

Όσο για τα λεγόμενα του Υαντις-Νταβαριτς και όλων που τα χώνουν στις Ουκρανές, είχα γράψει το κόστος για να πάρω την Ουκρανίδα πριν 2 εβδομάδες(μόνο η Βενζίνη) ...
Αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί δεν κάθονται πιο συχνά τέτοιες φάσεις και έχει καταντήσει να είναι λαχείο!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Κουίζ  !!!!!!!    είναι ένας τύπος που τον γάμησαν στην ουκρανια μικρο... μετά ήρθε στην ελλαδα και έπιασε το πληκρολογιο επ αμιβης και άρχισε την παπαρολογία  για πανίδες τουμπερλεκια και  ουκρανικά αστροπελέκια.....κάθε φορά που πληρωνόταν  ο μέγας αυτός λάτρης της ουκρανιας  τσίμπαγε το αεροπλανάκι και  με 80 ευροπουλα  Λονδίνο πρώτη μούρη  στα πουστραδικα!!!! στον γυρισμό κοκορευόταν στον αλβανο αυτοκολιτοτου για τα τεκνά και για τα χα-ιλικια στο Λονδίνο !!!!!  βεβαία στους ελληναραδες σαν  διδάσκαλος ελλεγε  ουκρανικα κουραφέξαλα και φτήνια!!!!  όποιος βρει ποίος είναι ??????????κερδίζει 10 ορίτζιναλ προφυλακτικά της USSR στην σοβιετική συσκευασία τους !!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Διμιτριε  το βιντεο ειναι απο περσι τον ιουνιο στην λευκοροσια!!!!! πλάκα μας κάνεις πάλι??

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κουίζ  !!!!!!!    είναι ένας τύπος που τον γάμησαν στην ουκρανια μικρο... μετά ήρθε στην ελλαδα και έπιασε το πληκρολογιο επ αμιβης και άρχισε την παπαρολογία  για πανίδες τουμπερλεκια και  ουκρανικά αστροπελέκια.....κάθε φορά που πληρωνόταν  ο μέγας αυτός λάτρης της ουκρανιας  τσίμπαγε το αεροπλανάκι και  με 80 ευροπουλα  Λονδίνο πρώτη μούρη  στα πουστραδικα!!!! στον γυρισμό κοκορευόταν στον αλβανο αυτοκολιτοτου για τα τεκνά και για τα χα-ιλικια στο Λονδίνο !!!!!  βεβαία στους ελληναραδες σαν  διδάσκαλος ελλεγε  ουκρανικα κουραφέξαλα και φτήνια!!!!  όποιος βρει ποίος είναι ??????????κερδίζει 10 ορίτζιναλ προφυλακτικά της USSR στην σοβιετική συσκευασία τους !!!!
Ρε φίλε έχεις καταντήσει αηδία.... Κόψτο!!! Και κόψτε όλοι τις αλληλοκατήγορίες!!!
Μηλίστε για μουνία και γαμήσια.....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλημέρα σε όλους!!

Δεν μου αρέσει να διαβάζω πρωί πρωί κουτσομπολήστικα σχόλια όταν έξω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Βγήκαμε χτες παρέα 4 άτομα με μέσο όρο ύψους 1,80 και ηληκίας κάτω των 30!Κάναμε αρκετά πεσίματα αλλά αποτέλεσμα μηδέν! Η Ρόδος χτες ήταν ανατολική Ευρώπη...Πωλονία-Ρωσία και όλο και κάτι απο τα υπόλοιπα...!
Αν ρίχναμε στάνταρ και πέφταμε με τα μούτρα σε κανένα μπαζάκι θα το σηκώναμε! Το θέμα είναι τι γινόταν με τα καλούτσικα γκομενάκια! Σε κάποια φάση την πέφτω σε μια Ρωσίδα που δεν με τρέλενε κιόλας(αυτή έπρεπε να τρελαθεί μαζί μου) με χαλαρό τρόπο..Σε κάποια φάση μου λέει θα επιστρέψω! Και γυρνάει με έναν τύπο με σάπια δόντια που έμοιαζε με Ρωσοπόντιο...Ευγενέστατο πάντος και σίγουρα όχι Αλβανός! Η νορμάλ συμπεριφορά γκόμενας ήταν να τον στείλει και να προσπαθήσει μαζί μου! Μετά την έπεσα σε ένα γκομενάκι που έμοιαζε με Ιταλίδα! Μου είπε Αρμενία... και τρομαξά... μου φαίνονται πολύ μίζερες και πονηρές αυτές(στο μυαλό μου μου έχουν κωλήσει και ως βρωμομούνες)!!! Δεν ξέρω αν γαμιούνται αυτές! Δεν το προσπάθησα! Απλά τους έριξα ένα κράξιμο οτι γουστάρουν Τούρκους και έφυγα....

Όσο για τα λεγόμενα του Υαντις-Νταβαριτς και όλων που τα χώνουν στις Ουκρανές, είχα γράψει το κόστος για να πάρω την Ουκρανίδα πριν 2 εβδομάδες(μόνο η Βενζίνη) ...
Αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί δεν κάθονται πιο συχνά τέτοιες φάσεις και έχει καταντήσει να είναι λαχείο!!!

Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι οι Ρωσίδες μετά από μερικές μέρες παραμονής πονηρεύουν από τα πολλά πεσίματα και γίνονται δυσπρόσιτες.Το θέμα είναι να τις χτυπήσεις μόλις είναι άρτι αφιχθείσες.Πιθανόν ήδη αποκτούμε στη χώρα μια αρνητική φήμη ως πέφτουλες.Δεν ξέρω αν τις προειδοποιούν και οι τουρ οπερέιτορς.
Εγώ πάντως όποτε έπεφτα σε λίγο μαυρισμένη στην Κρήτη δε με άφηνε ούτε καν να της μιλήσω.Σε άλλες περιπτώσεις οι γκόμενες που ήταν προσεγγίσιμες πιάστηκαν την πρώτη κιόλας μέρα και από τότε έτρεχαν να προλάβουν τους γκόμενους στα ραντεβού.Για αυτό όλο το μυστικό είναι να την πέφτει κανείς στις φρέσκες αφίξεις στις γκόμενες που μόλις πάτησαν το πόδι τους.Αυτό ισχύει κυρίως για τις Ρωσίδες,Πολωνέζες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε φίλε έχεις καταντήσει αηδία.... Κόψτο!!! Και κόψτε όλοι τις αλληλοκατήγορίες!!!
Μηλίστε για μουνία και γαμήσια.....
Άντε σύντροφε άρχισε  !! για δώσε μας τα φώτα σου για το ανατολικό μπλοκ που έχεις πάει τι έχεις δει?? για κανε μια ανάλυση της οπτικής σου στο θέμα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άντε σύντροφε άρχισε  !! για δώσε μας τα φώτα σου για το ανατολικό μπλοκ που έχεις πάει τι έχεις δει?? για κανε μια ανάλυση της οπτικής σου στο θέμα
Διαγώνισμα μου βάζεις???? Η να γράψω έκθεση ιδεών! Γράφω απο πέρσι σε πάνω απο 100 σελίδες για ταξίδια και Ανατολικά μουνιά όπως και ψυχολογία ανατολικών!! Και ταξίδια έχω παει και θα πάω και στη Ρόδο καμάκωνα Ρωσίδες  (μόνο αυτές που μέναν Φιλανδία ήταν Τουρίστριες τότε) και ανατολικές στα 19 μου όταν εσείς τις ξέρατε μόνο απο τα μπουρδέλα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό που διαπίστωσα είναι οτι οι Ρωσίδες μετά από μερικές μέρες παραμονής πονηρεύουν από τα πολλά πεσίματα και γίνονται δυσπρόσιτες.Το θέμα είναι να τις χτυπήσεις μόλις είναι άρτι αφιχθείσες.Πιθανόν ήδη αποκτούμε στη χώρα μια αρνητική φήμη ως πέφτουλες.Δεν ξέρω αν τις προειδοποιούν και οι τουρ οπερέιτορς.
Εγώ πάντως όποτε έπεφτα σε λίγο μαυρισμένη στην Κρήτη δε με άφηνε ούτε καν να της μιλήσω.Σε άλλες περιπτώσεις οι γκόμενες που ήταν προσεγγίσιμες πιάστηκαν την πρώτη κιόλας μέρα και από τότε έτρεχαν να προλάβουν τους γκόμενους στα ραντεβού.Για αυτό όλο το μυστικό είναι να την πέφτει κανείς στις φρέσκες αφίξεις στις γκόμενες που μόλις πάτησαν το πόδι τους.Αυτό ισχύει κυρίως για τις Ρωσίδες,Πολωνέζες.
Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχαν ποιοτηκές γκόμενες και να καταλάβαιναν οτι άλλο Ροδος άλλο πήδημα για να το πω λαικά...
Αλλά απο τη στιγμή που οι γκόμενες είναι ανώμαλες είναι λαχείο να τις πετύχεις όταν έρχονται αλλά εκεί θέλει πέσιμο με τρόπο! Πρώτη μέρα δεν τρώς.... Πρέπει να τους κάτσεις στο μάτι να ρίξουν 2-3 άκυρα για να τον φάνε!
Οι τελείως ξεκολιάρες στον πρώτο σωστό το παίζουν κυρίες στο δέυτερο φασώνονται στον τρίτο κάθονται!!!
Αλλά είπαμε με αυτές που έρχονται είναι λαχείο....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Διαγώνισμα μου βάζεις???? Η να γράψω έκθεση ιδεών! Γράφω απο πέρσι σε πάνω απο 100 σελίδες για ταξίδια και Ανατολικά μουνιά όπως και ψυχολογία ανατολικών!! Και ταξίδια έχω παει και θα πάω και στη Ρόδο καμάκωνα Ρωσίδες  (μόνο αυτές που μέναν Φιλανδία ήταν Τουρίστριες τότε) και ανατολικές στα 19 μου όταν εσείς τις ξέρατε μόνο απο τα μπουρδέλα...
Άντε ντε παλιε μουν συντροφε  κανε μας κάνα μάθημα δώσε μας τα φώτα σου!!!!!!!! αν θέλεις ποσταρε  ξανά ότι  έχεις    γράψει    για ταξίδια    που έχεις      κάνει  στο ανατολικό  μπλοκ  !!! τι διαγώνισμα και αρχίδια!!!  αυτά τα βάζει ο μέγας διδάσκαλος :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: !!! να μάθουμε θέλουμε!!!

Επισκέπτης
Τίποτις άλλες συμβουλές από τον κ. Θύμιον δεν θα ακούσουμε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τίποτις άλλες συμβουλές από τον κ. Θύμιον δεν θα ακούσουμε?
Ο κυριος Θυμιος Ιωσηφ δεν ειναι κακος.Πολλες φορες λεει σωστα πραγματα.Και στο κατω κατω πρεπει να'χει παει 5-6 φορες Ουκρανια,Πολωνια.Οι ψυχοπαθεις φουκαραδες χαλανε το σα'ι'τ.Παντος εχουνε πολυ  :2funny:Εχω ριξει πολυ γελιο με τα ζωα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ουκρανια δεν εχουνε παει ποτέ τους ή πηγανε 2-3 φορες και μας κανουν και τους δασκαλους!

Επισκέπτης
Μα ποιος να'ναι ο κ Yantis, ποιος να ναι, ποιος να 'ναι...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι Ιωσηφ μην κανεις καμια  :jerking: και μην γραψεις τιποτα απο αυτα που μου ειπες οτι ξερεις για τον Κυριο yanti (ποιος ειναι,που μενει,με τι ασχολειτε πραγματικα) και κλασει πατατες και νομιζει οτι τον κυνηγαει ο Σεριφης κ'αυτον ο Σεριφης σαν τον Προδωμενο,και σταματισει να γραφει και δεν εχουμε με ποιον να γελαμε.Αλογα Ά Εθνικης ΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
o kirios μπλασκος πιος να νε αραγε?? :think: :think: :think:  μαγκες το γαμισατε παλι το θεμα ρεντ τα εχο ολα σε καταπλικτικα screensavers και το βιντεο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε αμα θελης σου τα στελνο αντε να βγαλουμε κανα λευτουδακι!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μπραβο φοστιρες μου!!!!! ανεβαστε !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom