midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
νκι η βενζινη ειχε 65δρχ κ το σουβλακι 50..τιποτα αλλο να κλαψουμε ενθυμυσαι αγαπητε? ;)Γιά 3000δρχ ακριβώς, γύρω από τό 95 περάσανε τά καλύτερα τράνζιτ καί από ενταύθα.
νκι η βενζινη ειχε 65δρχ κ το σουβλακι 50..τιποτα αλλο να κλαψουμε ενθυμυσαι αγαπητε? ;)Γιά 3000δρχ ακριβώς, γύρω από τό 95 περάσανε τά καλύτερα τράνζιτ καί από ενταύθα.
ωρολογοποιε ,μην απογοητεθεσε,εισαι κι ο μονος μαχιμος εδω ετσι κι αλλιως,μην τα παραταςΟι κατραπακιές πέφτουν η μια μετά την άλλη! Θα πάθω κατάθλιψη με αυτά που συμβαίνουν! Μαθαίνω οτι το Ουκρανιδάκι γκαβλαντίζει με τον Τυνήσιο ανιματέρ του ξενοδοχείου με τις ευλογίες της μαμάς!!! Όσους Τυνήσιους και να απολύσουν φέτος πάλι όσοι έρχονται γαμάνε και μάλιστα γκομενάκια που οι πιο πολλοί μόνο στα όνειρα τα βλέπουν! Μου έρχεται να τα βροντήξω όλα και να πορνομεταναστέυσω! Ακόμα και ρακοσυλέκτης γίνομαι στην κριμαία ή όποιο άλλο κωλοχώρι με εύκολες μουνάρες λετέ....
Αυτά έλεγα τον Ιούνιο..... Τι να πω τώρα που είναι Αυγουστος....Ναι όλες οι δουλειές!!!
Πλέον οι Ρώσοι λαδώνουν με το χρήμα τους όλη την μηχανή της Ρόδου και τα Ρωσίδια μας γουστάρουν!
Όσοι έρχονται διακοπές μπορούν να παίξουν με πάνω απο 2 γκομενάκια την μέρα! Εγώ δυστηχώς γίνομαι βιωνικός για να ξενυχτάω και την επόμενη να είμαι φρέσκος! Αυτές τις μέρες έχω κάνει και κάτι χαζοξενύχτια και είμαι κομμάτια για να παίξω με 2!Χτές το βράδι με το ζόρι γύρισα απο φαλιράκι πόλη και δεν κοιμήθικα στο τιμόνι! Θα πάω στη καλή που έχουμε ήδη ραντεβού και είναι πόλη! Αυτή την φλέταρα πριν μια εβδομάδα και ήρθε σήμερα από μόνη της να με βρεί! Αγγλικά μηδέν αλλά λέει πως με καταλαβαίνει!!! ;)
πιροβολιμενε κριβοι διναμη αδερφη σε χαρακτηρησε η γρια πουσταρα που καθε φορα που καπιος σιντροφος γαμαι η πιγενει ουκρανια γραφει οτι ειναι τρελος πουστης κτλ <<κλασικι αντιδραση αδερφαρας>> υ.γ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑς ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ?????? αρχισες της ρουμανιες????? παο για κοψιδι τσιπουρο και επανερχομαι@@@@@ΑΒΕ ΝΤΑΒΑΡΙΣ
οι μελλοθανατοι αναγνωστες σου σε χαιρετουν!!!
αν και αδελφες κρυφες κ μη,κατα βασην,,ειμαστε παντα με ευηκοα ωτα για νεοτερα απο το ουκρανικον μετωπον!!!
o gamias του μπλασκου με την στραβη ψολη κατι εγραψε για φοτο απο φεισ μπουκ και αρχιδια και ο διμιτρακις οτι δεν παταο μολδαβια
καλοστηνα την περδικα δεν μου λες εγινες και ψιχιατρος τωρα????? βαρια η αγαμια εε?? τιποτα για την ουκρανια του 2012 θα μας πεις??? καμια πληροφορια ?? κανα μερος που πιγενεις τακτικα η θα αρχισεις παλι για πανιδες καραμαν αλιδες κτλ οπου δεν εχεις τα αρχιδια ουτε τα ονοματα τους να γραψεισ!!!!!! το μονο πραγμα που κατεχεις καλα ειναι τον ουκρανικο τροπο σκεψης συμφονο με τον ρεντ επεσε πολι γαμιση μεχρι να μαθης !!!! και εφηγες νηχτα εμαθα γιατι εισουν πανεξηπνος τελοσ παντον υ.γ να κερασο κανα 10 αρικακι να πας κανα μεταξουργιο η αρχισαν παλι τα τσεκ απο το σαιτ?? ;) ;) ;) ;) ;)εγώ θα πειστώ αγαπητέ Yantis ή Davarits ή Γιατρέ, για την πνευματική σου ισσοροπία , μόνον όταν δω το εξιτήριο απ'το Δαφνί υπογεγραμμένο απ'τους θεράποντας ιατρούς...
σκουπιδι επειδη αλλαζεις συνεχως ονοματα,δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι συνεχως μιλαμε με τον ιδιο τρελο.o gamias του μπλασκου με την στραβη ψολη κατι εγραψε για φοτο απο φεισ μπουκ και αρχιδια και ο διμιτρακις οτι δεν παταο μολδαβια
να μην ξεχασεις να παρεις και τα χαπια σου μετα το φαγητο.στο εχει πει και ο γιατρος φανταζομε.πιροβολιμενε κριβοι διναμη αδερφη σε χαρακτηρησε η γρια πουσταρα που καθε φορα που καπιος σιντροφος γαμαι η πιγενει ουκρανια γραφει οτι ειναι τρελος πουστης κτλ <<κλασικι αντιδραση αδερφαρας>> υ.γ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑς ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ?????? αρχισες της ρουμανιες????? παο για κοψιδι τσιπουρο και επανερχομαι
καλοστηνα την περδικα δεν μου λες εγινες και ψιχιατρος τωρα????? βαρια η αγαμια εε?? τιποτα για την ουκρανια του 2012 θα μας πεις??? καμια πληροφορια ??
Για να σου πώ κι εγώ μια κουβέντα!!! Μας τα έχωνες προ-μηνών οτι έχεις μείνει ο μόνος πλέον που ταξιδέυειΟυκρανία και γι' αυτό μπαίνεις και γράφεις για να μας ξυπνάς...πιροβολιμενε κριβοι διναμη αδερφη σε χαρακτηρησε η γρια πουσταρα που καθε φορα που καπιος σιντροφος γαμαι η πιγενει ουκρανια γραφει οτι ειναι τρελος πουστης κτλ <<κλασικι αντιδραση αδερφαρας>> υ.γ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑς ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ?????? αρχισες της ρουμανιες????? παο για κοψιδι τσιπουρο και επανερχομαι
natos και ο γαμπροσ!!! δυο δθο τα πιτσουνακια μου!!! καλα μιλαμε εση αδικησε !!!! μεγαλοφιια μιλαμε με στραβο καυλι καλα παο για κοψιδια και επανερχομε με τα χαπια μουσκουπιδι επειδη αλλαζεις συνεχως ονοματα,δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι συνεχως μιλαμε με τον ιδιο τρελο.
οσο για την πουτσα στην φωτο,οποτε θελεις σου την στελνω,γιατι βλεπω την λυγουρευσε πολυ.
δεν σε πειρα χαμπαρι αδερφε αν και μου φενεσε παλιος εδω με σοβαρες γνοσεις ιστοριας τα λεμε μεταΓια να σου πώ κι εγώ μια κουβέντα!!! Μας τα έχωνες προ-μηνών οτι έχεις μείνει ο μόνος πλέον που ταξιδέυειΟυκρανία και γι' αυτό μπαίνεις και γράφεις για να μας ξυπνάς...
Εγώ προσφέρθικα για ταξίδι, μέχρι και τα εισητήρια είχα ποστάρει τότε....
Ούτε εσύ μα ούτε και κανένας άλλος είπε τίποτα!!! Και έτσι τελικά πάω γκόμενα που ήδη έχω πάρει...
Τσάμπα μάγκες είμαστε όλοι! Στην ώρα της αλήθειας όμως φαίνονται οι πραγματικοί... Αυτή είναι η΄νοοτροπία της τζάμπα μαγκιάς εκ του ασφαλούς που μας έφερε εδώ...να βρίζεις την χώρα που κατάγεσαι...
εχετε καποια διευθυνση κ για απεξαρτησην,δι ημας τους γκευ-γκευσες, αγαπητε διδασκαλε?εαν ειναι ευκολο σε οδησσον,καθοσον το κιεβο μαας πεφτει μακρια κι ακριβα κοματακι!!Λοιπόν όποτε με το καλό ξανα ρθεις απο δω απαξάπαντος να περάσεις από αυτό το κλαμπ είναι γεματο άλογα Α εθνική , όπως λες, μουνάρες, πάρτια συνεχεια, στην πεφτουν ολες οι γκομενες, θα νιωσεις σα στο σπιτι σου... :
Психоневрологическая больница №1 Киева (больница Павлова)
Τηλέφωνα για ρεζερβε τραπέζι:
Телефоны:
стол справок (круглосуточно) - 468 41 02
463 74 82
απο λονδινο 2012 εχεις καποια σφραγιδα τρισμεγεγιστε νταβαριους σφραγιδοφορε?παρτε ναχετε μερικες σφραγιδες 2012
αυτα, ως νομικος που εισθε,γνωριζετε καλα, οτι εμπιπτουν στα προσωπικα δεδομενα,και δεν μπορουν να δημοσηοποιηθουν,,εκ τουτου θα μεινετε με την απορια!!!εγώ θα πειστώ αγαπητέ Yantis ή Davarits ή Γιατρέ, για την πνευματική σου ισσοροπία , μόνον όταν δω το εξιτήριο απ'το Δαφνί υπογεγραμμένο απ'τους θεράποντας ιατρούς...
ο διαυγης κ βριθων χρησμων λογοσ σας,επδεχεται πολλων ερμηνειων,,o gamias του μπλασκου με την στραβη ψολη κατι εγραψε για φοτο απο φεισ μπουκ και αρχιδια και ο διμιτρακις οτι δεν παταο μολδαβια
Γνωρίζω απο την παλαιολιθική περίοδο μέχρι νεότερη και σύνχρονη ιστορία! Εσείς εμφανιστίκατε κάπου στον μεσαίωνα που είναι μια περίοδος συνχησης...δεν σε πειρα χαμπαρι αδερφε αν και μου φενεσε παλιος εδω με σοβαρες γνοσεις ιστοριας τα λεμε μετα