Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
@@@@@ΑΒΕ ΝΤΑΒΑΡΙΣ
οι μελλοθανατοι αναγνωστες σου  :helpplea: σε χαιρετουν!!!
αν και αδελφες κρυφες κ μη,κατα βασην,,ειμαστε παντα με ευηκοα ωτα για νεοτερα απο το ουκρανικον μετωπον!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Οι κατραπακιές πέφτουν η μια μετά την άλλη! Θα πάθω κατάθλιψη με αυτά που συμβαίνουν! Μαθαίνω οτι το Ουκρανιδάκι γκαβλαντίζει με τον Τυνήσιο ανιματέρ του ξενοδοχείου με  τις ευλογίες της μαμάς!!! Όσους Τυνήσιους και να απολύσουν φέτος πάλι όσοι έρχονται γαμάνε και μάλιστα γκομενάκια που οι πιο πολλοί μόνο στα όνειρα τα βλέπουν! Μου έρχεται να τα βροντήξω όλα και να πορνομεταναστέυσω! Ακόμα και ρακοσυλέκτης γίνομαι στην κριμαία ή όποιο άλλο κωλοχώρι με εύκολες μουνάρες λετέ....
ωρολογοποιε ,μην απογοητεθεσε,εισαι κι ο μονος μαχιμος εδω ετσι κι αλλιως,μην τα παρατας
αλλα ρε παιδακι μου
αν εισαι εμφανισημος κ νεος οπως πιστευω
1.ποσα καμακια κανεις τη μερα?στη ροδο εισαι,η στο διακοφτο στν βιλλα του νραβαρισ με τον μπλασκο κ εμενα την αδελφη ,παρεα??
πρπει να μιλας απο 10  τουλαχιστον γκομενες την μερα στο δρομο στις πλαζ στις πισινες στα καφε την ημερα ,κι αλλες 10-20 το βραδυ στην γυρα στα κλαμπακια  φαστφουνταδικα κλπ,το κανεις??η παρακολουθεις 10 μερες μια γκομενα σαν τον βουτσα στις ελλην ταινιες?
2.ελληνιδες μικρα ξεκολλα,δεν εχει στην ροδο,?τουριστριες κ μη
εγω σε προ7ετιας επισκεψη μου ειχα δει απειρες κ γνωρισει αρκετες κ με μονο κονε εναν φιλο μονιμα,ειχαμε βαλει κ κανα 2 γκολ,εσυ τοπακας εκει με τοσους γνωστους επρεπε να μηνεχεις χρονο ουτε να μας γραφεις..
3.κ τελειωνω εδω,ξεκολα απο τα κλισε με τις "πιτες" κλπ μαλ,,ες ελληνικες αν θες να δεις ασπρη μερα ειτε με ουκρανες ειτε μ εληηνιδες ειτε με κινεζες,αυτη ειναι η γνωμη μου
βουρ στον αγωνα λοιπον νεε μου,ηεκινα απο τωρα κ μεχρι το βραδυ μετρα ποσα πεσιματα,γνωριμιες η απλα τατσ εκενες,αν πιανεις το νουμερο 20 ,σιγουρα κατι θα περασει κ στο παρασυνθημα,ασε που μπορει να σου κατσει κι η πρωτη που θα μιλησεις,κι ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΗ ΝΑΧΕΙ ΣΤΥΛΑΚΙ Κ ΑΛΛΕς ΤΕΤΟΙΕς ΣΑΧΛΑΜΑΡΕς που δυστυχως ως νεοελλην καμμενος απο την τβ κ γρηκ σαχλαμαρολαιφ σταιλ ασπαζεσε..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι όλες οι δουλειές!!!
Πλέον οι Ρώσοι λαδώνουν με το χρήμα τους όλη την μηχανή της Ρόδου και τα Ρωσίδια μας γουστάρουν!
Όσοι έρχονται διακοπές μπορούν να παίξουν με πάνω απο 2 γκομενάκια την μέρα! Εγώ δυστηχώς γίνομαι βιωνικός για να ξενυχτάω και την επόμενη να είμαι φρέσκος! Αυτές τις μέρες έχω κάνει και κάτι χαζοξενύχτια και είμαι κομμάτια για να παίξω με 2!Χτές το βράδι με το ζόρι γύρισα απο φαλιράκι πόλη και δεν κοιμήθικα στο τιμόνι! Θα πάω στη καλή που έχουμε ήδη ραντεβού και είναι πόλη! Αυτή την φλέταρα πριν μια εβδομάδα και ήρθε σήμερα από μόνη της να με βρεί! Αγγλικά μηδέν αλλά λέει πως με καταλαβαίνει!!! ;)
Αυτά έλεγα τον Ιούνιο..... Τι να πω τώρα που είναι Αυγουστος....

Ούτε εκκλησία δεν μπορώ να παω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: o gamias του μπλασκου με την στραβη ψολη κατι εγραψε για φοτο απο φεισ μπουκ και αρχιδια και ο διμιτρακις οτι δεν παταο μολδαβια  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παρτε ναχετε μερικες σφραγιδες 2012

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    187,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    160,1 KB · Εμφανίσεις: 25

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
@@@@@ΑΒΕ ΝΤΑΒΑΡΙΣ
οι μελλοθανατοι αναγνωστες σου  :helpplea: σε χαιρετουν!!!
αν και αδελφες κρυφες κ μη,κατα βασην,,ειμαστε παντα με ευηκοα ωτα για νεοτερα απο το ουκρανικον μετωπον!!!
πιροβολιμενε κριβοι διναμη  :rockon: :rockon: :rockon:  αδερφη σε χαρακτηρησε η γρια πουσταρα που καθε φορα που καπιος σιντροφος γαμαι η πιγενει ουκρανια γραφει οτι ειναι τρελος πουστης κτλ <<κλασικι αντιδραση αδερφαρας>>:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑς ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ?????? αρχισες της ρουμανιες????? παο για κοψιδι τσιπουρο και επανερχομαι :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: o gamias του μπλασκου με την στραβη ψολη κατι εγραψε για φοτο απο φεισ μπουκ και αρχιδια και ο διμιτρακις οτι δεν παταο μολδαβια  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

εγώ θα πειστώ αγαπητέ Yantis ή Davarits ή Γιατρέ, για την πνευματική σου ισσοροπία , μόνον όταν δω το εξιτήριο απ'το Δαφνί υπογεγραμμένο απ'τους θεράποντας ιατρούς...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγώ θα πειστώ αγαπητέ Yantis ή Davarits ή Γιατρέ, για την πνευματική σου ισσοροπία , μόνον όταν δω το εξιτήριο απ'το Δαφνί υπογεγραμμένο απ'τους θεράποντας ιατρούς...
καλοστηνα την περδικα :tits2: :tits2: :tits2: δεν μου λες εγινες και ψιχιατρος τωρα????? βαρια η αγαμια εε??  τιποτα για την ουκρανια του 2012 θα μας πεις???  καμια πληροφορια ?? κανα μερος που πιγενεις τακτικα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  η θα αρχισεις παλι για πανιδες καραμαν αλιδες κτλ οπου δεν εχεις τα αρχιδια ουτε τα ονοματα τους να γραψεισ!!!!!!  :think: :think: :think: :think:  το μονο πραγμα που κατεχεις καλα ειναι τον ουκρανικο τροπο σκεψης συμφονο με τον ρεντ επεσε πολι γαμιση μεχρι να μαθης !!!! και εφηγες νηχτα εμαθα γιατι εισουν πανεξηπνος :2funny: :2funny: :2funny: τελοσ παντον υ.γ να κερασο κανα 10 αρικακι να πας κανα μεταξουργιο η αρχισαν παλι τα τσεκ απο το σαιτ?? ;) ;) ;) ;) ;)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σκουπιδι επειδη αλλαζεις συνεχως ονοματα,δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι συνεχως μιλαμε με τον ιδιο τρελο.
οσο για την πουτσα στην φωτο,οποτε θελεις σου την στελνω,γιατι βλεπω την λυγουρευσε πολυ.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πιροβολιμενε κριβοι διναμη  :rockon: :rockon: :rockon:  αδερφη σε χαρακτηρησε η γρια πουσταρα που καθε φορα που καπιος σιντροφος γαμαι η πιγενει ουκρανια γραφει οτι ειναι τρελος πουστης κτλ <<κλασικι αντιδραση αδερφαρας>>:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑς ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΗΧΟΓΡΑΦΕΙΣ?????? αρχισες της ρουμανιες????? παο για κοψιδι τσιπουρο και επανερχομαι :rockon: :rockon: :rockon:
να μην ξεχασεις να παρεις και τα χαπια σου μετα το φαγητο.στο εχει πει και ο γιατρος φανταζομε.

Επισκέπτης
καλοστηνα την περδικα :tits2: :tits2: :tits2: δεν μου λες εγινες και ψιχιατρος τωρα????? βαρια η αγαμια εε??  τιποτα για την ουκρανια του 2012 θα μας πεις???  καμια πληροφορια ??

Λοιπόν όποτε με το καλό ξανα ρθεις απο δω απαξάπαντος να περάσεις από αυτό το κλαμπ είναι γεματο άλογα Α εθνική , όπως λες, μουνάρες, πάρτια συνεχεια, στην πεφτουν ολες οι γκομενες, θα νιωσεις σα στο σπιτι σου...  :

Психоневрологическая больница №1 Киева (больница Павлова)

Τηλέφωνα για ρεζερβε τραπέζι:
Телефоны:
стол справок (круглосуточно) - 468 41 02
463 74 82

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να σου πώ κι εγώ μια κουβέντα!!! Μας τα έχωνες προ-μηνών οτι έχεις μείνει ο μόνος πλέον που ταξιδέυειΟυκρανία και γι' αυτό μπαίνεις και γράφεις για να μας ξυπνάς...
Εγώ προσφέρθικα για ταξίδι, μέχρι και τα εισητήρια είχα ποστάρει τότε....
Ούτε εσύ μα ούτε και κανένας άλλος είπε τίποτα!!! Και έτσι τελικά πάω γκόμενα που ήδη έχω πάρει...
Τσάμπα μάγκες είμαστε όλοι! Στην ώρα της αλήθειας όμως φαίνονται οι πραγματικοί... Αυτή είναι η΄νοοτροπία της τζάμπα μαγκιάς εκ του ασφαλούς  που μας έφερε εδώ...να βρίζεις την χώρα που κατάγεσαι...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σκουπιδι επειδη αλλαζεις συνεχως ονοματα,δεν σημαινει οτι δεν εχουμε καταλαβει οτι συνεχως μιλαμε με τον ιδιο τρελο.
οσο για την πουτσα στην φωτο,οποτε θελεις σου την στελνω,γιατι βλεπω την λυγουρευσε πολυ.
natos και ο γαμπροσ!!!  δυο δθο τα πιτσουνακια μου!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  καλα μιλαμε εση αδικησε !!!!  μεγαλοφιια μιλαμε με στραβο καυλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα παο για κοψιδια και επανερχομε με τα χαπια μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για να σου πώ κι εγώ μια κουβέντα!!! Μας τα έχωνες προ-μηνών οτι έχεις μείνει ο μόνος πλέον που ταξιδέυειΟυκρανία και γι' αυτό μπαίνεις και γράφεις για να μας ξυπνάς...
Εγώ προσφέρθικα για ταξίδι, μέχρι και τα εισητήρια είχα ποστάρει τότε....
Ούτε εσύ μα ούτε και κανένας άλλος είπε τίποτα!!! Και έτσι τελικά πάω γκόμενα που ήδη έχω πάρει...
Τσάμπα μάγκες είμαστε όλοι! Στην ώρα της αλήθειας όμως φαίνονται οι πραγματικοί... Αυτή είναι η΄νοοτροπία της τζάμπα μαγκιάς εκ του ασφαλούς  που μας έφερε εδώ...να βρίζεις την χώρα που κατάγεσαι...
δεν σε πειρα χαμπαρι αδερφε αν και μου φενεσε παλιος εδω με σοβαρες γνοσεις ιστοριας τα λεμε μετα :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Λοιπόν όποτε με το καλό ξανα ρθεις απο δω απαξάπαντος να περάσεις από αυτό το κλαμπ είναι γεματο άλογα Α εθνική , όπως λες, μουνάρες, πάρτια συνεχεια, στην πεφτουν ολες οι γκομενες, θα νιωσεις σα στο σπιτι σου...  :

Психоневрологическая больница №1 Киева (больница Павлова)

Τηλέφωνα για ρεζερβε τραπέζι:
Телефоны:
стол справок (круглосуточно) - 468 41 02
463 74 82
εχετε  καποια διευθυνση κ για  απεξαρτησην,δι ημας τους γκευ-γκευσες, αγαπητε διδασκαλε?εαν ειναι ευκολο σε οδησσον,καθοσον το κιεβο μαας πεφτει μακρια κι ακριβα κοματακι!!
διαβλεπω  κ παλι ενταση στις σχεσεις με το αρτη αφιχθεντα νταβαριους τον σφραγιδοφορον!!! :s&m_3:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
αυτα, ως νομικος που εισθε,γνωριζετε καλα, οτι εμπιπτουν στα προσωπικα  δεδομενα,και δεν μπορουν να δημοσηοποιηθουν,,εκ τουτου θα μεινετε με την απορια!!! :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ο διαυγης κ βριθων χρησμων λογοσ σας,επδεχεται  πολλων ερμηνειων,, :think:
ως εκ τουτου- ο  λογος σας- παραμενει ενδιαφερων κι αντικειμενο μελετης!!  :humpleg:
να καταλαβω οτι εισασταν καλοκαιριατικα διακοπες στην στεππα του κριβηι ρηχ?  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν σε πειρα χαμπαρι αδερφε αν και μου φενεσε παλιος εδω με σοβαρες γνοσεις ιστοριας τα λεμε μετα :rockon: :rockon: :rockon:
Γνωρίζω απο την παλαιολιθική περίοδο μέχρι νεότερη  και σύνχρονη ιστορία! Εσείς εμφανιστίκατε κάπου στον μεσαίωνα που είναι μια περίοδος συνχησης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom