Επισκέπτης
ξαναδιαβλεπω μια εμπαθεια στα ατομα μας!!!
τωρα πλεον με συμπεριελαβες απ οσον καταλαβαινω κι εμενα στην κατηγορια του φρενοβλαβους!!
οχι, οχι...εσύ εισαι πεοβλαβής...
ξαναδιαβλεπω μια εμπαθεια στα ατομα μας!!!
τωρα πλεον με συμπεριελαβες απ οσον καταλαβαινω κι εμενα στην κατηγορια του φρενοβλαβους!!
Ανατρέπεις όσα έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων και έχουν χιλιοαναλυθεί! Ο Δασκαλος που μας πρόλαβε τα έχει πει....οι ουκρανες ,εχουν χομπυ το σεξ
οχι, οχι...εσύ εισαι πεοβλαβής...
δηλαδης??οχι, οχι...εσύ εισαι πεοβλαβής...
γιαντης ειναι ο νταβαριτς??ο Yantis ειναι ουκρανοβλαβής. Ειναι ιδιαιτερα κατηγορία ασθενειας η οποια χαρακτηριζεται απο συνεχες και ακατάλυτον παραλήρημα κώλων
ρε ρολογα σχολειο εχεις παει?λυκειο??Ανατρέπεις όσα έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων και έχουν χιλιοαναλυθεί! Ο Δασκαλος που μας πρόλαβε τα έχει πει....
Νιάτα, χοντρή κοιλια και αυτά για σοβαρούς επενδυτές!!!
Εγω γνωρίζω κάθε σεζόν και μια Ουκρανίδα και ελπίζω φέτος να βρώ και άλλη...
Αλλά η πρώτη ήταν τελείως αντίθετη απο αυτό που περιγράφεις! Η γκόμενα βαριόταν να γαμηθεί...Οι άλλες ήταν Οκ!
Αλλά δεν νομίζω εκεί να σε τραβάνε! Ο Δάσκαλος που πήγε σε καλές εποχές με λιγότερο ανταγωνισμό γαμούσε νορμάλ...
Δεν μου έχεις πει που τελικά μένεις!! Είσαι μόνιμα Ουκρανία? Η πηγαινοέρχεσαι? Πόσο μένεις κάθε φορα? Ή μήπως είσαι κι εσύ "πορνομετανάστης"???
παω για δουλεια στοχω γραψει 100φορεςΑνατρέπεις όσα έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων και έχουν χιλιοαναλυθεί! Ο Δασκαλος που μας πρόλαβε τα έχει πει....
Νιάτα, χοντρή κοιλια και αυτά για σοβαρούς επενδυτές!!!
Εγω γνωρίζω κάθε σεζόν και μια Ουκρανίδα και ελπίζω φέτος να βρώ και άλλη...
Αλλά η πρώτη ήταν τελείως αντίθετη απο αυτό που περιγράφεις! Η γκόμενα βαριόταν να γαμηθεί...Οι άλλες ήταν Οκ!
Αλλά δεν νομίζω εκεί να σε τραβάνε! Ο Δάσκαλος που πήγε σε καλές εποχές με λιγότερο ανταγωνισμό γαμούσε νορμάλ...
Δεν μου έχεις πει που τελικά μένεις!! Είσαι μόνιμα Ουκρανία? Η πηγαινοέρχεσαι? Πόσο μένεις κάθε φορα? Ή μήπως είσαι κι εσύ "πορνομετανάστης"???
γιαντης ειναι ο νταβαριτς??
γιατι??τον ξερεις οντως?ειναι τλελο-φαση κι ετσι??με το νιμου εννοω
δηλαδης??
αυτο εχει κι αρκανς κι ειναι στραβο το "κινεζικο" πεος του??
ναι μου το ειπες κ πιο πριν.λογω του οτιν,εχω θαρρος κλπ ουσιωδη επιχηρηματα!!Ο κ.Γιαντις-Νταβαριτσ εχω ξαναπει ότι προκειται περί πολύ σοβαρού και διακεκριμένου ιατρού ψυχιάτρου, διδασκοντος καθηγητού εις το πανεπιστημίο του Βουκουρεστίου. Δεν προκειται περι Παιξογελασόπουλου...
Αλλά μπορεί και να τον γνωρίζεις βέβαια...
δηλ εγω που δεν ειμαι παλαβος???τι εννοειτε διδασκαλε???Και 80 άτομα άνοιξαν την φωτογραφία...
Οι μισοι σ αυτό το σαιτ ειναι παλαβοί κι οι άλλοι μισοι είναι πούστηδες...
δηλ εγω που δεν ειμαι παλαβος???τι εννοειτε διδασκαλε???
paniatna!!!
Πρώτη φορα άκουσα για το νταλαβέρι σου με Ουκρανία! Πιο πρίν απλά αόριστα έλεγες λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο απλός Τουρίστας!!!...αλλά όχι για επαγγελματικά ταξίδια...
Κρατάω επιφύλαξη για την ευκολία των μουνιών και συμβουλέυομαι το Δάσκαλο γιατι ούτε δημοτικό δεν έχω πάει....
σωστος ο παντογνωστης διδασκαλοςΤωρα δεν το λεω για τον συγκεκριμενο διοτι δεν τον γνωρίζω(?)
Πάντως τόσα χρόνια σ'εμε, απ'όλους τους έλληνες που έχω συναντησει εδώ, ουδείς μου χει πει ότι έχει έρθει για γκόμενα. Όλοι για δουλειές. Υπερκουρασις...
Εγώ βρήκα τι θα λέω αν πορνομεταναστέψω!!! Θα λέω οτι είμαι Γουνέμπορος!!! Θα έχω και κανένα φυλάδιο και θα λέω οτι είμαι απο καστοριά!!!σωστος ο παντογνωστης διδασκαλος
κι εγω την δουλεια την επινοησα ;) για να βρισκομαι στον χωρο εκει περιξ οδησου κλπ ;)
θα σε ζητανε γουνα δωρο αστο,,καλυτερα παες οτι εχει ο θειος χοτελ στο φαληρακι,,, ;)Εγώ βρήκα τι θα λέω αν πορνομεταναστέψω!!! Θα λέω οτι είμαι Γουνέμπορος!!! Θα έχω και κανένα φυλάδιο και θα λέω οτι είμαι απο καστοριά!!!
Μιας και είπες για Hotel, φεύγω για το ξενοδοχείο του δικού μου! Έχει και Ουκρανίδες....Καλή η παρέα σας αλλά το παιχνίδι είναι εκεί εξω.....θα σε ζητανε γουνα δωρο αστο,,καλυτερα παες οτι εχει ο θειος χοτελ στο φαληρακι,,, ;)
θα σε ζητανε γουνα δωρο αστο,,καλυτερα παες οτι εχει ο θειος χοτελ στο φαληρακι,,, ;)