Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οι ουκρανες ,εχουν χομπυ το σεξ
Ανατρέπεις όσα έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων και έχουν χιλιοαναλυθεί! Ο Δασκαλος που μας πρόλαβε τα έχει πει....
Νιάτα, χοντρή κοιλια και αυτά για σοβαρούς επενδυτές!!!
Εγω γνωρίζω κάθε σεζόν και μια Ουκρανίδα και ελπίζω φέτος να βρώ και άλλη...
Αλλά η πρώτη ήταν τελείως αντίθετη απο αυτό που περιγράφεις! Η γκόμενα βαριόταν να γαμηθεί...Οι άλλες ήταν Οκ!
Αλλά δεν νομίζω εκεί να σε τραβάνε! Ο Δάσκαλος που πήγε σε καλές εποχές με λιγότερο ανταγωνισμό γαμούσε νορμάλ...
Δεν μου έχεις πει που τελικά μένεις!! Είσαι μόνιμα Ουκρανία? Η πηγαινοέρχεσαι? Πόσο μένεις κάθε φορα? Ή μήπως είσαι κι εσύ "πορνομετανάστης"??? :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ο  Yantis ειναι ουκρανοβλαβής. Ειναι ιδιαιτερα κατηγορία ασθενειας η οποια χαρακτηριζεται απο συνεχες και ακατάλυτον παραλήρημα κώλων
γιαντης ειναι ο νταβαριτς??
γιατι??τον ξερεις οντως?ειναι τλελο-φαση κι ετσι??με το νιμου εννοω
:rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ανατρέπεις όσα έχουν γραφτεί σελίδες επι σελίδων και έχουν χιλιοαναλυθεί! Ο Δασκαλος που μας πρόλαβε τα έχει πει....
Αλλά η πρώτη ήταν τελείως αντίθετη απο αυτό που περιγράφεις! Η γκόμενα βαριόταν να γαμηθεί...Οι άλλες ήταν Οκ!
Αλλά δεν νομίζω εκεί να σε τραβάνε! Ο Δάσκαλος που πήγε σε καλές εποχές με λιγότερο ανταγωνισμό γαμούσε νορμάλ...
Δεν μου έχεις πει που τελικά μένεις!! Είσαι μόνιμα Ουκρανία? Η πηγαινοέρχεσαι? Πόσο μένεις κάθε φορα? Ή μήπως είσαι κι εσύ "πορνομετανάστης"??? :rockon:
ρε ρολογα σχολειο εχεις παει?λυκειο??
σουγραψα κατι προυποθεσεις πιο πανω
διαβασε τις
μιλαω για οσες ειναι εκει ,οχι ελλαδα ιταλια ηπα κι οπου αλλου,κ δεν εχουν βγει κ πιο εξω να καταλαβουν την αξια τους...οση αξια εχουν τλσπαντων..
το καταλαβες τωρα..
παντου ισχυει προσφορα κ ζητηση
γραφω κι αλλα
αν εισαι πχ χοντρος κ ζουμπας, που δεν πιστευω,παλι δεν ισχυει τιποτα απο αυτα..
αν δεν εχεις 100-150$ διαθεσιμα σε καθε ντειτ κι εχεις 5$,μπορει να μην γαμησεις κ ποτε ,,
γκεγκε?τωρα
αφου απο "πανομαις" δεν πιανεις.. :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
παω για δουλεια στοχω γραψει 100φορες
απο 10-12 μερες το μηνα, καθε χρονο,10μηνες,οντεσα κ περιξ,αλλα εχω παει κ καπιο διαστημα χαρκοβο ντανιετσκ,κανα 20-30μερες σπαστα στο καθενα,περσυ
οκ τωρα?

Επισκέπτης
γιαντης ειναι ο νταβαριτς??
γιατι??τον ξερεις οντως?ειναι τλελο-φαση κι ετσι??με το νιμου εννοω
:rockon: :rockon: :rockon:

Ο κ.Γιαντις-Νταβαριτσ  εχω ξαναπει ότι προκειται περί πολύ σοβαρού και διακεκριμένου ιατρού ψυχιάτρου, διδασκοντος καθηγητού εις το πανεπιστημίο του Βουκουρεστίου. Δεν προκειται περι Παιξογελασόπουλου...
Αλλά μπορεί και να τον γνωρίζεις βέβαια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ο κ.Γιαντις-Νταβαριτσ  εχω ξαναπει ότι προκειται περί πολύ σοβαρού και διακεκριμένου ιατρού ψυχιάτρου, διδασκοντος καθηγητού εις το πανεπιστημίο του Βουκουρεστίου. Δεν προκειται περι Παιξογελασόπουλου...
Αλλά μπορεί και να τον γνωρίζεις βέβαια...
ναι μου το ειπες κ πιο πριν.λογω του οτιν,εχω θαρρος κλπ ουσιωδη επιχηρηματα!!  :rockon:
..τον παγκαλο πουβγαλε κ ιντερνετικο βιβλιο,εσυ τον γνωριζεις  πρωσωπικωςδιδασκαλε??  :grin: κι αυτος επιχηρηματολογει αντιστοιχως  :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
paniatna!!!
Πρώτη φορα άκουσα για το νταλαβέρι σου με Ουκρανία! Πιο πρίν απλά αόριστα έλεγες λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο απλός Τουρίστας!!!...αλλά όχι για επαγγελματικά ταξίδια...
Κρατάω επιφύλαξη για την ευκολία των μουνιών και συμβουλέυομαι το Δάσκαλο γιατι ούτε δημοτικό δεν έχω πάει....  :booty:

Επισκέπτης
Άσχετον
Κοιταζα τωρα την προσωπικη μου αλληλογραφία. Είναι κανα δυο φίλοι που μου έχουν γραψει καποια ευγενεστατα μηνυματα εδώ βεβαια και κατι μηνες!
Βρε παιδια αφου τα χουμε ξαναπει, δεν κοιταζω τα pm. Καποτε μου ερχοντουσαν αυτοματως στο email αλλα το κατηργησα αυτό διοτι ερχονταν κι ενα σωρό προσκλήσεις για πουτανες σιτυ τουρια κλπ ως διαφημιση (έ καπως πρεπει να βγανει και το μεροκαματο ο ιδιοκτητης του σαιτ) και με ζαλιζανε. Δεν υπάρχει λογος μυστικοτητος, δεν μου γραφετε κατι το συνομωτικον ή ότι την έχετε μικρή και τι να κανετε. Εάν θελετε σιγουρη απάντηση παρακαλώ εδώ δημοσίως. εάν πάλι έχετε να μου πειτε καποιο φοβερό μυστικό, τότε σε pm ύστερα απο 4-5 μηνες θα το διαβασω
Μερσί
ο γερο-δασκαλός σας  

Επισκέπτης
paniatna!!!
Πρώτη φορα άκουσα για το νταλαβέρι σου με Ουκρανία! Πιο πρίν απλά αόριστα έλεγες λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο απλός Τουρίστας!!!...αλλά όχι για επαγγελματικά ταξίδια...
Κρατάω επιφύλαξη για την ευκολία των μουνιών και συμβουλέυομαι το Δάσκαλο γιατι ούτε δημοτικό δεν έχω πάει....  :booty:

Τωρα δεν το λεω για τον συγκεκριμενο διοτι δεν τον γνωρίζω(?)
Πάντως τόσα χρόνια σ'εμε, απ'όλους τους έλληνες που έχω συναντησει εδώ, ουδείς μου χει πει ότι έχει έρθει για γκόμενα. Όλοι για δουλειές. Υπερκουρασις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Τωρα δεν το λεω για τον συγκεκριμενο διοτι δεν τον γνωρίζω(?)
Πάντως τόσα χρόνια σ'εμε, απ'όλους τους έλληνες που έχω συναντησει εδώ, ουδείς μου χει πει ότι έχει έρθει για γκόμενα. Όλοι για δουλειές. Υπερκουρασις...
σωστος ο παντογνωστης διδασκαλος
κι εγω την δουλεια την επινοησα  ;) για να βρισκομαι στον χωρο εκει περιξ οδησου κλπ ;)
δηλ  συνηθως1000 βγαζουμε ,2000 τρωμε,αλλα απ το ολοτελα..καλη κι η παναγιωταινα!!! κ βεβεα υπαρχει κ δικαιολογια στις ντεβουσκες οτι δεν ειμαστε εκει μονο κ μονο για να τις αφτωσουμε,, :grin: :grin: :grin:
ε καμμια φορα βγαζουμε κ κατιτις παραπανω,,, ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σωστος ο παντογνωστης διδασκαλος
κι εγω την δουλεια την επινοησα  ;) για να βρισκομαι στον χωρο εκει περιξ οδησου κλπ ;)
Εγώ βρήκα τι θα λέω αν πορνομεταναστέψω!!! Θα λέω οτι είμαι Γουνέμπορος!!! Θα έχω και κανένα φυλάδιο και θα λέω οτι είμαι απο καστοριά!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Εγώ βρήκα τι θα λέω αν πορνομεταναστέψω!!! Θα λέω οτι είμαι Γουνέμπορος!!! Θα έχω και κανένα φυλάδιο και θα λέω οτι είμαι απο καστοριά!!!
θα σε ζητανε γουνα δωρο αστο,,καλυτερα παες οτι εχει ο θειος χοτελ στο φαληρακι,,, ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
θα σε ζητανε γουνα δωρο αστο,,καλυτερα παες οτι εχει ο θειος χοτελ στο φαληρακι,,, ;)
Μιας και είπες για Hotel, φεύγω για το ξενοδοχείο του δικού μου! Έχει και Ουκρανίδες....Καλή η παρέα σας αλλά το παιχνίδι είναι εκεί εξω.....
Ντο ζβιντανια

Επισκέπτης

Ο ιταλός στην αρχή έιχε έρθει ως ναυπηγός. Μετά μου συστήθηκε διακοσμητής. Μετά έμπορος πλακιδίων και ειδών υγειυνής. Μετά έμπορος υποδηματων. Μετά καλλιτεχνικός ιμπρεσσάριος(εδώ ξεφυγε τελείως). Για να γινει πιο πιστευτός στην φαση των πλακιδιων κυκλοφορουσε με κατι δειγματα ανα χείρας και πηγαινε στα μαγαζια για να παρλαπιπιασει τις γκομενες. Τι εχουν δει τα ματια μου εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom