Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σωστος ο παντογνωστης διδασκαλος
κι εγω την δουλεια την επινοησα  ;) για να βρισκομαι στον χωρο εκει περιξ οδησου κλπ ;)
δηλ  συνηθως1000 βγαζουμε ,2000 τρωμε,αλλα απ το ολοτελα..καλη κι η παναγιωταινα!!! κ βεβεα υπαρχει κ δικαιολογια στις ντεβουσκες οτι δεν ειμαστε εκει μονο κ μονο για να τις αφτωσουμε,, :grin: :grin: :grin:
ε καμμια φορα βγαζουμε κ κατιτις παραπανω,,, ;)
πως την ειδες ρε την δουλεια τωρα εδω μεσα?
ο γαμικουλας που αμα δεν γαμησει 15 μουνια την ημερα δεν θα παει για υπνο?
λοιπον για χαλαρωσε και μην το παιζεις εσυ παντογνωστης,γιατι ενα πουλακι μου ειπε οτι εισαι μπατιρης και μαλακας εντελως,και οτι κοιμασουν καποτε σε ενα παλιο αυτοκινητο μεσα,και οτι εισαι ψευτης και μικροαπατεωνας.
οσο για την φωτο με την πουτσα,να ξερεις οτι 120 ατομα την ανοιξαν για να την δουν,μεσα σε αυτους εισαι και εσυ.οπως καταλαβαινεις ειστε πολλες κρυφοαδερφες εδω μεσα.

υ.γ. το πουλακι επισης μου εστειλε και ενα βιντεακι με εσενα,και φωτο σου.δεν το εχω σε τιποτα να τα ποσταρω,αν συνεχισεις να λες μαλακιες και να κανεις τον δον ζουαν εδω μεσα.οχι τιποτα αλλο,να δουν και ποια ειναι η σκατοφατσα που θελει να γαμαει 15 γκομενες την ημερα.
και να εχεις σεβασμο στον δασκαλο,και αυτα που σου λεει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ιταλός στην αρχή έιχε έρθει ως ναυπηγός. Μετά μου συστήθηκε διακοσμητής. Μετά έμπορος πλακιδίων και ειδών υγειυνής. Μετά έμπορος υποδηματων. Μετά καλλιτεχνικός ιμπρεσσάριος(εδώ ξεφυγε τελείως). Για να γινει πιο πιστευτός στην φαση των πλακιδιων κυκλοφορουσε με κατι δειγματα ανα χείρας και πηγαινε στα μαγαζια για να παρλαπιπιασει τις γκομενες. Τι εχουν δει τα ματια μου εδω...
Ο Μπενεντετο ενας Ιταλος που εχει να  :knockinb: πανω απο 10 χρονια ελεγε οτι ειναι διευθυντης σε Агенство Недвижимости και ειχε φτιαξει και καρτα :2funny:την εδινε στις γκομενες και καλα να βρεθουνε για να συζητισουν για να τους βρει διαμερισμα.Το κολπο δεν επιανε :2funny:Ειχαμε σκεφτει και γιορτι τα ΜΠΕΝΕΝΤΕΤΙΑ!τα γιορταζαμε καθε σεπτεβρη (Σεπτεβρη ειχε  :knockinb: τελευταια φορα :2funny:).Ευτυχως τωρα ακριβηνε και ολοι αυτοι πηραν τον πουλο και φυγανε :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
πως την ειδες ρε την δουλεια τωρα εδω μεσα?
ο γαμικουλας που αμα δεν γαμησει 15 μουνια την ημερα δεν θα παει για υπνο?
λοιπον για χαλαρωσε και μην το παιζεις εσυ παντογνωστης,γιατι ενα πουλακι μου ειπε οτι εισαι μπατιρης και μαλακας εντελως,και οτι κοιμασουν καποτε σε ενα παλιο αυτοκινητο μεσα,και οτι εισαι ψευτης και μικροαπατεωνας.
οσο για την φωτο με την πουτσα,να ξερεις οτι 120 ατομα την ανοιξαν για να την δουν,μεσα σε αυτους εισαι και εσυ.οπως καταλαβαινεις ειστε πολλες κρυφοαδερφες εδω μεσα.

υ.γ. το πουλακι επισης μου εστειλε και ενα βιντεακι με εσενα,και φωτο σου.δεν το εχω σε τιποτα να τα ποσταρω,αν συνεχισεις να λες μαλακιες και να κανεις τον δον ζουαν εδω μεσα.οχι τιποτα αλλο,να δουν και ποια ειναι η σκατοφατσα που θελει να γαμαει 15 γκομενες την ημερα.
και να εχεις σεβασμο στον δασκαλο,και αυτα που σου λεει.
τι δον ζουαν ρε συ αρκανς?
κοψε κατι με εβγαλες
,,,και  κλωσαρ και  ασχημαντρα κ μπατιρη κ απατεωνα k ψευτη!!! :grin: :grin: :grin:
καλα αυτα,,αλλα οχι  και κρυφοαδερφη !!!!..ελεος ρε συ!!! παρτο πισω ατο:grin: :grin: :grin:
με τον δασκαλο δεν τσακωνομε,απλα με υποβιβασε σε κατηγορια κατω απο  νταβαριτς κ "πεοβλαβη"  κ  απλα διαματυρηθηκα,,,, ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ο ιταλός στην αρχή έιχε έρθει ως ναυπηγός. Μετά μου συστήθηκε διακοσμητής. Μετά έμπορος πλακιδίων και ειδών υγειυνής. Μετά έμπορος υποδηματων. Μετά καλλιτεχνικός ιμπρεσσάριος(εδώ ξεφυγε τελείως). Για να γινει πιο πιστευτός στην φαση των πλακιδιων κυκλοφορουσε με κατι δειγματα ανα χείρας και πηγαινε στα μαγαζια για να παρλαπιπιασει τις γκομενες. Τι εχουν δει τα ματια μου εδω...
διδασκαλε,εμεις ειπαμε την αληθεια,,στοχος το μουνι,η δουλεια λειτουργει ως καλυψης,ειμεθα ειληκρινεις!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εχω πληροφορηση,οτι καλη κ φτηνη μπαλλα παιζει καλοκαιρι μαριοπολ,(και μπερντανσκ)
δεν εχω παει καλοκαιρι,παντως εχει ωραιες γκομενες κι οι τιμες διαμονη,φαγητα, κλαμπ κλπ,ειναι κατω απο ντανιετσκ κατα 30-40%,αυτο σιγουρα,εχω παει περσυ φθινοπωρο οκτωβρη
,,,ενδυκνειτε για μεσα βαλαντια,ισως κ καλυτερα απο οντεσα,αν ισχυει οτι εχει κ τουρισμο,βασικα απο γυρω περιοχες το καλοκαιρι
αν εχει παει καποιος προσφατα,ας δωσει τα φωτα του

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελα ρε μυδα αρχοντα τι γινεται δικε μου?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχω πληροφορηση,οτι καλη κ φτηνη μπαλλα παιζει καλοκαιρι μαριοπολ,(και μπερντανσκ)
δεν εχω παει καλοκαιρι,παντως εχει ωραιες γκομενες κι οι τιμες διαμονη,φαγητα, κλαμπ κλπ,ειναι κατω απο ντανιετσκ κατα 30-40%,αυτο σιγουρα,εχω παει περσυ φθινοπωρο οκτωβρη
,,,ενδυκνειτε για μεσα βαλαντια,ισως κ καλυτερα απο οντεσα,αν ισχυει οτι εχει κ τουρισμο,βασικα απο γυρω περιοχες το καλοκαιρι
αν εχει παει καποιος προσφατα,ας δωσει τα φωτα του

Καλοκαιρι μονο Yevpatorya είναι κάπως καλά που έχει νυχτερινή ζωή.Κριμαία πήγα το τελευταιο καλοκαιρι Koktebel,Feodosia τιγκα στο μουνι,πολλοι γυμνιστες αλλά ιγκομενες πολύ επιφυλακτικες δεν ανταποκρίνονται.Στο Κοκτεμπελ πανω απο 50% ήταν μουναρες και δεν είδα καμια ασχημη.Τετοια συγκεντρωση μουνιου δεν έχω ξαναδει.Αλλα πολλές έρχονται με τους γονείς τους η με γκομενους(απο Ρωσια,Ουκρανια).
Απο θάλασσα,παραλια,καιρο,διατροφη το μέρος είναι εντελώς σκατα.Μονο τα shashlik τρωγονται και από αυτά μπορείς να πάθεις δηλητηρίαση.Γνωμη μου μόνο με γκόμενα στην Κριμαια και καλύτερα με turkish airlines μεσω Istanbul(οι Τουρκοι επιασαν το νόημα και έχουν γραμμή Istanbul-Symferopol καθε μέρα είναι μόνο μια ώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παντως αν κάποιος Ελληναρας ανοίξει ελληνικη ταβερνα η γυραδικο στο Κοκτεμπελ θα ξεσκιστει.στα γκαφρα και στο μουνι.Τα δικά τους δεν τρώγονται.Επίσης έχουν κατι αθλια ψάρια γεμάτα μύγες που τα τρώνε ωμα.Η γκόμενα επέμενε να φάω και μια φορά που δοκιμασα ξερασα.
Γενικως είναι ολα σκατα εκει εκτος απο τις γκομενες που είναι τοπ.Η απόλυτη εκδίκηση για τις Ελληνίδες είναι διακοπές στην Κριμαια.Θα παθουν σοκ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ήταν χτες στο ξενοδοχείο Ουκρανίδα πιτσιρίκα με τη μαμά! Το μικρό μάλλον ήταν ανίληκο και δεν ήξερε κουβέντα Αγγλικα! Αλλά απίστευτης ομορφιάς! Δήλωνε Κίεβο! Η μαμά ήταν μια ευχάριστη πονηρή ντεβουσκά σαν αυτές απο τα βιντεάκια με τους Αυστραλούς στο χωριό!
Ήταν και άλλες δύο με πολύ υπεροψία.. που σύμφωνα με την ανάλυση του Κμαν πρέπει να ήταν Ουκρανίδες(δεν είχαν σι θρου ενδυμασία και πλακέ φάτσα)! Γύρισε δύο φορες με κοίταξε η μια... την τρίτη σκάω ένα χαμόγελο και αυτή δεν αντέδρασε΄έτσι πήγα στη μικρή...
Το καλό είναι οτι φέτος πρώτη φορά έχει γίνει Ουκρανοστέκι για ωραία γκομενάκια! Δεν λέω πολλά για Ουκρανία γιατί φοβάμαι οτι θα δράσει αρνητικά στα γκομενάκια...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ήταν χτες στο ξενοδοχείο Ουκρανίδα πιτσιρίκα με τη μαμά! Το μικρό μάλλον ήταν ανίληκο και δεν ήξερε κουβέντα Αγγλικα! Αλλά απίστευτης ομορφιάς! Δήλωνε Κίεβο! Η μαμά ήταν μια ευχάριστη πονηρή ντεβουσκά σαν αυτές απο τα βιντεάκια με τους Αυστραλούς στο χωριό!
Ήταν και άλλες δύο με πολύ υπεροψία.. που σύμφωνα με την ανάλυση του Κμαν πρέπει να ήταν Ουκρανίδες(δεν είχαν σι θρου ενδυμασία και πλακέ φάτσα)! Γύρισε δύο φορες με κοίταξε η μια... την τρίτη σκάω ένα χαμόγελο και αυτή δεν αντέδρασε΄έτσι πήγα στη μικρή...
Το καλό είναι οτι φέτος πρώτη φορά έχει γίνει Ουκρανοστέκι για ωραία γκομενάκια! Δεν λέω πολλά για Ουκρανία γιατί φοβάμαι οτι θα δράσει αρνητικά στα γκομενάκια...
Οι κατραπακιές πέφτουν η μια μετά την άλλη! Θα πάθω κατάθλιψη με αυτά που συμβαίνουν! Μαθαίνω οτι το Ουκρανιδάκι γκαβλαντίζει με τον Τυνήσιο ανιματέρ του ξενοδοχείου με  τις ευλογίες της μαμάς!!! Όσους Τυνήσιους και να απολύσουν φέτος πάλι όσοι έρχονται γαμάνε και μάλιστα γκομενάκια που οι πιο πολλοί μόνο στα όνειρα τα βλέπουν! Μου έρχεται να τα βροντήξω όλα και να πορνομεταναστέυσω! Ακόμα και ρακοσυλέκτης γίνομαι στην κριμαία ή όποιο άλλο κωλοχώρι με εύκολες μουνάρες λετέ....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν ήταν Ρωσίδα μπορεί να την έπιανε καμιά ανωμαλία η ψύχολογικό και να μην του καθόταν αλλά η μικρή η Ουκρανίδα θα του κάτσει του αραπά, για τον απλούστατο λόγο οτι είναι ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ

Επισκέπτης

Εμ χμμμμ κανεις ένα λαθακι.
Συγχέεις το ωραίον με το ευφυές και το πολιτισμένο.
Ότι το μικρό έιναι ωραίο δε πα να πει ότι δεν είναι βλαμμένο και σε ημιάγρια κατασταση όπως όλοι τους. Η γρια θειά μου έλεγε "από κώλους καλλιγραφίες, μην περιμένεις". Ότι καποιες γκομενες από δαυτες ειναι ωραίες δε πα να πει ότι δεν είναι ζα απ'το παχνί. Και για να στο κανω πιο λιανά: Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ.
Ελπίζω να μην μπέρδεψα τις σκεψεις σου περισσότερο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ότι το μικρό έιναι ωραίο δε πα να πει ότι δεν είναι βλαμμένο και σε ημιάγρια κατασταση όπως όλοι τους. Η γρια θειά μου έλεγε "από κώλους καλλιγραφίες, μην περιμένεις". Ότι καποιες γκομενες από δαυτες ειναι ωραίες δε πα να πει ότι δεν είναι ζα απ'το παχνί. Και για να στο κανω πιο λιανά: Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ.
Ναι έχω χαθεί πλέον... Ποιός τις έκανε πλέον να κάνουν ότι θέλουν? Απο πότε πήραν τέτοιο αέρα?
Ή μήπως λάθος δουλειά κάνω και πρέπει να πάω να γίνω ανιματέρ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι κατραπακιές πέφτουν η μια μετά την άλλη! Θα πάθω κατάθλιψη με αυτά που συμβαίνουν! Μαθαίνω οτι το Ουκρανιδάκι γκαβλαντίζει με τον Τυνήσιο ανιματέρ του ξενοδοχείου με  τις ευλογίες της μαμάς!!! Όσους Τυνήσιους και να απολύσουν φέτος πάλι όσοι έρχονται γαμάνε και μάλιστα γκομενάκια που οι πιο πολλοί μόνο στα όνειρα τα βλέπουν! Μου έρχεται να τα βροντήξω όλα και να πορνομεταναστέυσω! Ακόμα και ρακοσυλέκτης γίνομαι στην κριμαία ή όποιο άλλο κωλοχώρι με εύκολες μουνάρες λετέ....

Πρέπει να έρθω Ροδο να τις γαμήσουμε και τις Ουκρανεζες και τους Τυνησιους.Είναι παλιοπουστηδες σίγουρα σε διεβαλε σε αυτη θα είπε αυτός ο μαλακας ερχεται συνέχεια εδώ για να καμακωσει.Ετσι γελούσε ένας Τυνησιος μπαρμαν οταν μιλουσα με Ρωσιδες στην Κρητη και μου ήρθε να του ριξω μπουκετο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κοιτα να δεις μεχρι πριν από 15 χρόνια όλες αυτες τις γαμαγες με κανα δεκαδόλλαρο-εικοσαδόλλαρο και μεχρι πριν από καμια τριακοσαρια χρόνια τις πουλαγανε στο παζάρι σε σετ.

Γιά 3000δρχ ακριβώς, γύρω από τό 95 περάσανε τά καλύτερα τράνζιτ καί από ενταύθα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κουφαλες γεροντοκορες ξινισμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μεχρι καθιγιτι ψιχιατρικις με κανατε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επεστρεψα στο μπανανισταν 5500 κμ φετος   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μπλασκο ξερο οτι η ζεστη και αγαμια βαραει στο κεφαλι :grin: :grin: :grin: :grin: να κερασο κανα 10 ευρο να πας να γαμισεις?? :2funny: :2funny: :2funny: αλλα με τους  ντικι τανγκες τιν βρισκεισ καλητερα !!! τελος παντον λογο μερας σημερα δεν βγαζο τι λες στο σκαιπ ,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρεντ ΠΑΛΙ δουλεβεις τα ορνια ψιλο γαζι!!! :grin: :grin: :grin: :grin: ΤΕΛΟς ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ !! ΔΥΣΤΗΧΟς ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟ ΑΝΑΛΙΤΙΚΑ καλα να πεερνατε ολοι και κοψτε την προινι :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρέπει να έρθω Ροδο να τις γαμήσουμε και τις Ουκρανεζες και τους Τυνησιους.Είναι παλιοπουστηδες σίγουρα σε διεβαλε σε αυτη θα είπε αυτός ο μαλακας ερχεται συνέχεια εδώ για να καμακωσει.Ετσι γελούσε ένας Τυνησιος μπαρμαν οταν μιλουσα με Ρωσιδες στην Κρητη και μου ήρθε να του ριξω μπουκετο.
Τις πουτάνας τα παιδιά!!!  Έχουν και ένα άνετο στυλ και χαλαρό που σου το παίζουν και φίλοι απο πάνω! Αλλά οι τύποι είναι χορτασμένοι και ότι θέλουν κάνουν... Είναι φοβερό τα ξενοδοχεία σαν επιχειρήσεις να μπαίνουν πλέον μέσα για να έρχονται να κάνουν οι ξεκολιάρες διακοπές και οι μόνοι κερδισμένοι της υπόθεσης να είναι οι ....Αραπάδες.....που και τα λεφτά τους παίρνουν και γαμάνε αβέρτα πρωτοκλασάτα μουνιά!
Πριν 2 χρόνια η προσφορά ήταν 500 Ευρώ το μήνα και διαμονή μέσα στο ξενοδοχείο για να γίνω ανιματέρ!!!! Δηλαδή διασκεδαστής των τουριστών αλλά το δέλεαρ είναι οτι είσαι μέσα στα μουνιά!!!!
Δεν ξέρω αν έκανα τη μαλακία της ζωής μου....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Πρέπει να έρθω Ροδο να τις γαμήσουμε και τις Ουκρανεζες και τους Τυνησιους.
θαρθω κι ργω,αλλα να οργανωθουμε σωστα
καθεις την δικη  του δουλεια
εσεις τους τηνυσιους ,πουναι κ πιο δυσκολο,αλλα θασαστε κ δυο μαζι
κι εγω τις ουκρανες,οκ? :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ωρες ωρες διδασκαλε σας βγαζω το καπελο!!!
ειπες το πιο βασικο αξιωμα,που οι συνελληνες δεν μπορουν να το συλλαβουν,κ παιρνουν στα σοβαρα τις ανριδρασεις τους κ μπλεκουν σε βαθυστοχαστες αναλυσεις που οδηγουνται σε αδιεξοδο.ενω ειναι απλο.αυτο ακριβως που λες εδω
" γκομενες από δαυτες ειναι ωραίες δε πα να πει ότι δεν είναι ζα απ'το παχνί." :rockon: :rockon: :rockon:
ρε σεις μην κανετε αναλυσεις,στην τυχη αντιδρουν αυτες,δεν υαρχουν τιποτα κωδικες
ο τυνησιος κι οποιος  τυχη ειναι διπλα την χ ωρα που εινε καβλωμενες(και πιωμενες,δηλ ξημερωματα η κ μεσημερι!!!) αυτος γαμαει,εειδη ειναι διπλα,,
δεν θελει αναλυση ιδιετερη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom