Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε μεγάλε, ούτε ο θεμελιωτής της Φυσιογνωμικής Θετικιστικής σχολής στην Εγκληματολογία Δόκτωρ Τσέζαρε Λομπρόζο δεν ήταν τόσο ενδελεχής και αναλυτικός.
Φίλε αν για κανα μήνα σου περισέυει 1 ώρα την μέρα κάτσε διάβασε απο την αρχή!
Θα δείς πολλές τέτοιες αναλύσεις απο πολλούς αν και ο συγκεκριμένος είναι απο τους καλύτερους("παπαρολόγους" που θα έλεγε και ο Δάσκαλος )!!!

Επισκέπτης
Ρε μεγάλε, ούτε ο θεμελιωτής της Φυσιογνωμικής Θετικιστικής σχολής στην Εγκληματολογία Δόκτωρ Τσέζαρε Λομπρόζο δεν ήταν τόσο ενδελεχής και αναλυτικός.

¨Η σπουδασες στην νομικη αγαπητέ ή άκουγες με τις ώρες τον μακαρίτη τον αγωνιστή του σοσιαλισμού Γκαμόπουλο στο καναλι 29 που ταν ο αγαπημενος του

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
¨Η σπουδασες στην νομικη αγαπητέ ή άκουγες με τις ώρες τον μακαρίτη τον αγωνιστή του σοσιαλισμού Γκαμόπουλο στο καναλι 29 που ταν ο αγαπημενος του
κανενας αυτοδιδακτος θα ειναι δασκαλος και αυτος.
αυτοδιδακτος στην μαλακια δηλαδη. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παρεπιπτόντως παρατηρώντας χτες τα χαζορωσίδια να χτυπιούνται με τον ανώμαλο δικό τους τρόπο με τον κολλητό μου που πέρναμε μαζί τις Ουκρανίδες φτάσαμε στο συμπέρασμα πως οι Ουκρανίδες είναι πολύ πιο συζητήσιμες απο τις Ρωσίδες και βγάζεις πιο ευκολα άκρη! Τους λές κάτι και προσπαθούν να καταλάβουν! Τα Ρωσίδια αλλάζουν διάθεση στο δευτερόλεπτο και συμπεριφέρονται ανώμαλα κατ'εμάς,νορμαλ δε γι'αυτές...
Το ηλίθιος και πανιλήθιος μάλλον έχει να κάνει για τους άντρες και όχι για τα γκομενάκια!
Συμπέρασμα ήταν πως μια πολύ δυστροπη Ουκρανίδα είναι μια χαλαρή Ρωσίδα γιατί ακόμα και η μέση είναι πολύ ανώμαλη
Όσο για Μοσχα- Αγια Πετρούπολη.... Χίλιες φορές να έχω τη τύχη να πέσω σε Μοσχοβήτησα! Θα καθήσει πιο δύσκολα αλλά θα ξέρω οτι μόνο εγώ θα είμαι... ενώ οι άλλες είναι πιο Suchkes(φευγάτες)

Εχουμε πάντος τον ειδικό επι του συγκεκριμένου θέματος
Χτες πήγα στο Ξενοδοχείο του κολλητού μου και ήταν μια απο τις λίγες φορές που τρελάθικα που δεν μιλάω Ρώσικα......! είχε στο μπάρ ένα Ρωσίδι που έσταζε γκάβλα με βραχιολάκι
ULTRA all inclusive  και ντυμένο αψογα και κουνιόταν ολόκληρο για να πάει τουαλέτα! Του την έπεσα χαλαρά  αλλά δεν ήξερε κουβέντα Αγγλικά! Όταν την Ρώτησα αν τις αρέσει η Ρόδος ζήτησε τη βοήθεια του πρακτικάριου Λατζιέρη που είχε Ρωσικο όνομα στο ταμπελάκι! Μετά παρατήρησα οτι τον κοιτούσε συνέχεια και όταν έφυγα του μιλούσε...
Στη πορεία προέκυψε ένα θέμα στο ξενοδοχείο με ένα Ρωσάκι που αρρώστησε και ο διευθυντής ζήτησε μεταφραστή για το γιατρό και μας ρώτησε αν ξέραμε κανέναν! Αμέσως είπαμε το λατζιέρη και τον εξαφανίσαμε για καμιά ώρα για να την ξαναπέσω στη Ρωσίδα... Αυτή όμως τον περίμενε με ευλάβια! Δήλωνε απο Αγία Πετρούπολη....
Η πλάκα που κάναμε ήταν οτι απο λατζιέρη τον άλλο τον αναβαθμίσαμε σε διερμηνέα....
Αλλά θα ήθελα να ξέρω Ρώσικα για κάτι τέτοιες... Τα δόντια της ήταν στραβά άρα μάλλον διαμέρισμα νοίκιαζε στο Πέτερ!
Μετά σκέφτηκα οτι η διαφορά με τη στολνιτσα στις γκόμενες είναι όπως Αθήνα-Θεσαλονίκη που με τις Αθηναίες συνενοήσαι καλύτερα απο τις Θεσσαλονικιές που είναι πιο πολύ της φευγάτης αρπαχτής....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χτες πήγα στο Ξενοδοχείο του κολλητού μου και ήταν μια απο τις λίγες φορές που τρελάθικα που δεν μιλάω Ρώσικα......! είχε στο μπάρ ένα Ρωσίδι που έσταζε γκάβλα με βραχιολάκι
ULTRA all inclusive  και ντυμένο αψογα και κουνιόταν ολόκληρο για να πάει τουαλέτα! Του την έπεσα χαλαρά  αλλά δεν ήξερε κουβέντα Αγγλικά! Όταν την Ρώτησα αν τις αρέσει η Ρόδος ζήτησε τη βοήθεια του πρακτικάριου Λατζιέρη που είχε Ρωσικο όνομα στο ταμπελάκι! Μετά παρατήρησα οτι τον κοιτούσε συνέχεια και όταν έφυγα του μιλούσε...
Στη πορεία προέκυψε ένα θέμα στο ξενοδοχείο με ένα Ρωσάκι που αρρώστησε και ο διευθυντής ζήτησε μεταφραστή για το γιατρό και μας ρώτησε αν ξέραμε κανέναν! Αμέσως είπαμε το λατζιέρη και τον εξαφανίσαμε για καμιά ώρα για να την ξαναπέσω στη Ρωσίδα... Αυτή όμως τον περίμενε με ευλάβια! Δήλωνε απο Αγία Πετρούπολη....
Η πλάκα που κάναμε ήταν οτι απο λατζιέρη τον άλλο τον αναβαθμίσαμε σε διερμηνέα....
Αλλά θα ήθελα να ξέρω Ρώσικα για κάτι τέτοιες... Τα δόντια της ήταν στραβά άρα μάλλον διαμέρισμα νοίκιαζε στο Πέτερ!
Μετά σκέφτηκα οτι η διαφορά με τη στολνιτσα στις γκόμενες είναι όπως Αθήνα-Θεσαλονίκη που με τις Αθηναίες συνενοήσαι καλύτερα απο τις Θεσσαλονικιές που είναι πιο πολύ της φευγάτης αρπαχτής....
Κοιτα καπως ετσι κανουν και οι Τουρκοι :2funny:παιρνουν Ελληνικα ονοματα και λενε οτι ειναι Ελληνες :2funny:ο Αντνάν γινεται Αντωνης ο Μεχμέτ γινεται Μιλχαλης και ο Αλί γινεται Ακής (Πιθανοτατα Αλί,Αλάκης,Άκης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)Κατι τετοια στην Ελλαδα τα συνηθιζουν να τα λενε ακομα και Μολδαβες που δεν ξερουν σχεδον καθολου Ρωσσικα μπορουν να σου πουνε οτι ειναι απο τη Μόσχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποιός να ξέρει τι να είναι....
Πάντος μαθαίνω πως η συγκεκριμένη γκόμενα μοιράζει πίτες σε όλους στο ξενοδοχείο! Με το λατζιέρη δεν ξέρω τι έγινε και καλύτερα να μην μάθω ποτέ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Κοιτα καπως ετσι κανουν και οι Τουρκοι :2funny:παιρνουν Ελληνικα ονοματα και λενε οτι ειναι Ελληνες :2funny:ο Αντνάν γινεται Αντωνης ο Μεχμέτ γινεται Μιλχαλης και ο Αλί γινεται Ακής (Πιθανοτατα Αλί,Αλάκης,Άκης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)Κατι τετοια στην Ελλαδα τα συνηθιζουν να τα λενε ακομα και Μολδαβες που δεν ξερουν σχεδον καθολου Ρωσσικα μπορουν να σου πουνε οτι ειναι απο τη Μόσχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
αυτα τα κανουν κι οντεσα,ολοι οι γυφτοπροξενοι το παιζουν ελληνες η κυπριοι,τουρκοκυπριοι
το χειροτερο?
τους πιστευουν τα βουρλα ,ρωσσιδες κλπ,ειδικα οι ουκρανες απο σουμι χαρκοβο κλπ,ειναι παντελως ζωα...κελεμπια να  φοραει ενας ,αν πει ειμαι νορβηγος που μενω στο ιρακ,κ φοραω κελεμπια για "φαν" η για να μην με καψει ο ηλιος.. :2funny: τον πιστευουν :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ποιός να ξέρει τι να είναι....
Πάντος μαθαίνω πως η συγκεκριμένη γκόμενα μοιράζει πίτες σε όλους στο ξενοδοχείο! Με το λατζιέρη δεν ξέρω τι έγινε και καλύτερα να μην μάθω ποτέ....
ιλε μαχιμε ρολογα,ξεφυγε απο τα χαζα ελληνικα κλισε..ακου χυλοπιτες
ρε συ,,εμεις τις γαμαμε,αυτες ειναι απο κατω,ο κυνηγος κι ενα θηραμα ναχει στις 10τυφεκιες,παλι απο πανω ειναι!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν λίγο συνάντησα ένα φίλο με την Ουκρανίδα τουρίστρια που πήρε χτες! Και αυτός χαρούμενος και το μουνί το ίδιο!
!

Τελικά οι Ουκρανίδες είναι από τις τελευταίες γκόμενες που δίνουν εύκολα μουνί στους Έλληνες

Όσο για το παραπάνω δεν ξέρω γιατι εδω και μερικά χρόνια χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο αρχαιο-ελληνικό προσονύμιο για να κράξετε το συγκεκριμένο άτομο και τη συμπεριφορά του, επιδή το χρησιμοποίησε χωρίς να έχει καμιά ομοιότητα με τον πυρφόρο Προμυθέα που είναι ένα αρεστό μυθολογικό πρόσωπο!
Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος μαλάκας έμπενε με το nick  Ηρακλής θα λέγατε -----> "Ηρακλίζει" ή τη μαλακία "Ηρακλισμός".......
Μην ξεφτιλίζετε Αρχαιο΅-Ελληνικά ονόματα! Μην κάνεται τη χάρη σε αυτούς που τα ξεφτιλίζουν με τη συμπεριφορά τους...
Μπορει και πιτσιρίκια να διαβάζουν! Γιατί να απαξιώνονται μυθικοί ήρωες για τον Μαλούκο...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όσο για το παραπάνω δεν ξέρω γιατι εδω και μερικά χρόνια χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο αρχαιο-ελληνικό προσονύμιο για να κράξετε το συγκεκριμένο άτομο και τη συμπεριφορά του, επιδή το χρησιμοποίησε χωρίς να έχει καμιά ομοιότητα με τον πυρφόρο Προμυθέα που είναι ένα αρεστό μυθολογικό πρόσωπο!
Δηλαδή αν ο συγκεκριμένος μαλάκας έμπενε με το nick  Ηρακλής θα λέγατε -----> "Ηρακλίζει" ή τη μαλακία "Ηρακλισμός".......
Μην ξεφτιλίζετε Αρχαιο΅-Ελληνικά ονόματα! Μην κάνεται τη χάρη σε αυτούς που τα ξεφτιλίζουν με τη συμπεριφορά τους...
Μπορει και πιτσιρίκια να διαβάζουν! Γιατί να απαξιώνονται μυθικοί ήρωες για τον Μαλούκο...
Εγω τους το ειχα πει :2funny:αλλα ο Πίτσι και οι αλλοι φαγωθηκανε να χρησημοποιουνε αυτο το ονομα.Το πιαθνοτερο ειναι ο Προμυθεας Πυρφορος να μας ριξει ολους στο σα'ι'τ φωτια και να μας καψει :2funny:Αν ηταν ο Ηρακλης θα τρωγαμε πολυ ξυλο ολα τα μελη του σα'ι'τ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παντος με το βιντεακι εχω πεθανει στα γελια :2funny:αυτο το Μαραθωνογρονθος ηταν φοβερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ιλε μαχιμε ρολογα,ξεφυγε απο τα χαζα ελληνικα κλισε..ακου χυλοπιτες
ρε συ,,εμεις τις γαμαμε,αυτες ειναι απο κατω,ο κυνηγος κι ενα θηραμα ναχει στις 10τυφεκιες,παλι απο πανω ειναι!!
Όντως είναι πράγματι χαζό κλισέ! Αλλά μην το πάρεις πάνω σου οτι μας διορθώνεις! Απλά όποιοι δεν είναι απόλυτοι σε αυτά που έχουν στο κεφάλι τους μπορούν να ακούσουν και κάτι σωστό απο κάποιον άλλο!
Συνήθως αυτό που λέμε είναι οτι η γκόμενα μοίραζε άκυρα! Σκεφτόμουν οτι ο μέσος όρος πεσιμάτων απο γαμήσι σε γαμήσι στη Ρόδο για εμένα είναι περι τα 12-15! Κάποιες μπορεί να μου πουν νιετ ή ζαβτρα και κάποιες μπορεί να μου πάρουν τσιμπούκι χωρίς να μου κάτσουν! Αλλά αυτή είναι η συχνότητα περίπου για όλους!!! Αν την πέσεις σε 12-15 γκόμενες κάποια θα κάτσει! Αλλά μιλάμε για γκομενάκια άνω του μετρίου(με αυστηρά κριτήρια το μέτριο)! Αν κάποιος θέλει να γαμάει καθε μέρα μπορεί πολύ άνετα :zfuck:........
Αν θυμάσε την μέρα που σου την πέσαν όλοι είχες πει ένα νούμερο που το αμφισβήτησα! Είχες πει για 15 μουνιά σε ένα τρίμηνο?
Τα τσιμπούκια τα γληψήματα τα χυσίματα στα βυζιά ή τη μάπα και τα φασώματα είναι ωράία ΑΛΛΑ δεν είναι γαμήσια!!!!  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Όντως είναι πράγματι χαζό κλισέ! Αλλά μην το πάρεις πάνω σου οτι μας διορθώνεις! Απλά όποιοι δεν είναι απόλυτοι σε αυτά που έχουν στο κεφάλι τους μπορούν να ακούσουν και κάτι σωστό απο κάποιον άλλο!
Συνήθως αυτό που λέμε είναι οτι η γκόμενα μοίραζε άκυρα! Σκεφτόμουν οτι ο μέσος όρος πεσιμάτων απο γαμήσι σε γαμήσι στη Ρόδο για εμένα είναι περι τα 12-15! Κάποιες μπορεί να μου πουν νιετ ή ζαβτρα και κάποιες μπορεί να μου πάρουν τσιμπούκι χωρίς να μου κάτσουν! Αλλά αυτή είναι η συχνότητα περίπου για όλους!!! Αν την πέσεις σε 12-15 γκόμενες κάποια θα κάτσει! Αλλά μιλάμε για γκομενάκια άνω του μετρίου(με αυστηρά κριτήρια το μέτριο)! Αν κάποιος θέλει να γαμάει καθε μέρα μπορεί πολύ άνετα :zfuck:........
Αν θυμάσε την μέρα που σου την πέσαν όλοι είχες πει ένα νούμερο που το αμφισβήτησα! Είχες πει για 15 μουνιά σε ένα τρίμηνο?
Τα τσιμπούκια τα γληψήματα τα χυσίματα στα βυζιά ή τη μάπα και τα φασώματα είναι ωράία ΑΛΛΑ δεν είναι γαμήσια!!!!  
15 δηλ ειναι πολλες?? :2funny: :2funny: :2funny: το τριμηνο?? :think:
ρε συ ,εαν δεν υπηρχε τα ορια του χρονου,της σεξουαλικη αντοχης κ φυσικα το εμποδιο ,εν μερει συνενοησης,κι ο περιορισμενος χρονος,οπιος μεσογιακος ανω του 1.80 κατω των 35 ετων ,μπορει θεωρητικα να γαμαει 15 την μερα αν προλαβαινει,,δεν υπαρχει οριο στην ουκρανια,η αναλογια ειναι 100 καλες γκομενες για καθε εναν ουκρανο που βλεπετε,εκτος απο οντεσα που εχει πολλους κι ισως το νδιπροπετροφσκ
οπου αλλου ,δεν κοιταγοντε ουτε να γαμησουν μπορουν αυτοι οι χαλιες...
αυτες ειναι συνεχεια καβλωμενες απο τα 18 εως ,δεν ξερω κι εγω μεχρι τα 60,μπορει..
αρα το 15-25 η 35 ,το μηνα το τριμηνο,ειναι ορια που εχουν  να κανουν με σενα κ μονο κι οχι μ αυτες,,,,
βεβεα ειπα
ρωσσικα
οικον ανεση
ηλικια κατω απο 40,κ λιγοτερο ακομα καλυτερα
εμφανιση ανω του μετριου κ μεσογιακο στυλ,ακριβο εκεντρικο ντυσιμο,καπιο ατοκινητο καλο για εκει,τζιπακι δηλ βασικα,κανα 10000ε κανουν,
οχι μουσια κ τετοιες μαλακιες βεβεα,,
ταχει αναλυσει ο δημητριος πολυ καλα αυτα ολα,,
γαμας οσες προλαβαινεις,100% αυτο
μιλαμε για ουκρανια ΠΑΝΤΑ Κ ΜΟΝΟ!!!οσες γνωριζεις ειναι αυτονοητο οτι θελουν να τις γαμησεις...2,3 μερα γνωριζεις?αν εχεις χρονο λεφτα κι ορεξη ,μπορεις να τις γαμησεις κ τις 3...κ αλλες,δεν υπερβαλλω καθολου..
αυτα δεν ισχυουν βεβεα οπου αλλου
ουτε ρουμανια ουτε ουγγαρια ουτε σλοβακια,ουτε  ,μαλλον μολδαβια κλπ
εκει οι ντεβουσκες νοιαζοντε μονο για το δαγκωμα,δεν τις νοιαζει το γαμησι,,ετσι τοχουν το συστημα..χρημα,κι ο ξενος ατμ
οι ουκρανες ,εχουν χομπυ το σεξ
,οχι αυτες πουχουν ηδη μπλεξει στο εξωτερικο,
αυτες πουναι εκει ολη τους τη ζωη,φοιτητριες κι εργαζομενς ..ελευθερες,παντρεμενς χωρισμενες κι οτι αλλο..
στις αλλες ανατ χωρες,που τις εξερεσα πριν, οι γυναικες εχουν αλλη αντιληψη,για ξενους ,βλεπε στελιο στο μολδαβικο θρεντ....
πανιμαισ στσας χλοπτσικ?  ;)

Επισκέπτης
15 δηλ ειναι πολλες?? :2funny: :2funny: :2funny: το τριμηνο?? :think:
ρε συ ,εαν δεν υπηρχε τα ορια του χρονου,της σεξουαλικη αντοχης κ φυσικα το εμποδιο ,εν μερει συνενοησης,κι ο περιορισμενος χρονος,οπιος μεσογιακος ανω του 1.80 κατω των 35 ετων ,μπορει θεωρητικα να γαμαει 15 την μερα αν προλαβαινει,,δεν υπαρχει οριο στην ουκρανια,η αναλογια ειναι 100 καλες γκομενες για καθε εναν ουκρανο που βλεπετε,εκτος απο οντεσα που εχει πολλους κι ισως το νδιπροπετροφσκ
οπου αλλου ,δεν κοιταγοντε ουτε να γαμησουν μπορουν αυτοι οι χαλιες...
αυτες ειναι συνεχεια καβλωμενες απο τα 18 εως ,δεν ξερω κι εγω μεχρι τα 60,μπορει..
αρα το 15-25 η 35 ,το μηνα το τριμηνο,ειναι ορια που εχουν  να κανουν με σενα κ μονο κι οχι μ αυτες,,,,
βεβεα ειπα
ρωσσικα
οικον ανεση
ηλικια κατω απο 40,κ λιγοτερο ακομα καλυτερα
εμφανιση ανω του μετριου κ μεσογιακο στυλ,ακριβο εκεντρικο ντυσιμο,καπιο ατοκινητο καλο για εκει,τζιπακι δηλ βασικα,κανα 10000ε κανουν,
οχι μουσια κ τετοιες μαλακιες βεβεα,,
ταχει αναλυσει ο δημητριος πολυ καλα αυτα ολα,,
γαμας οσες προλαβαινεις,100% αυτο
μιλαμε για ουκρανια ΠΑΝΤΑ Κ ΜΟΝΟ!!!οσες γνωριζεις ειναι αυτονοητο οτι θελουν να τις γαμησεις...2,3 μερα γνωριζεις?αν εχεις χρονο λεφτα κι ορεξη ,μπορεις να τις γαμησεις κ τις 3...κ αλλες,δεν υπερβαλλω καθολου..
αυτα δεν ισχυουν βεβεα οπου αλλου
ουτε ρουμανια ουτε ουγγαρια ουτε σλοβακια,ουτε  ,μαλλον μολδαβια κλπ
εκει οι ντεβουσκες νοιαζοντε μονο για το δαγκωμα,δεν τις νοιαζει το γαμησι,,ετσι τοχουν το συστημα..χρημα,κι ο ξενος ατμ
οι ουκρανες ,εχουν χομπυ το σεξ
,οχι αυτες πουχουν ηδη μπλεξει στο εξωτερικο,
αυτες πουναι εκει ολη τους τη ζωη,φοιτητριες κι εργαζομενς ..ελευθερες,παντρεμενς χωρισμενες κι οτι αλλο..
στις αλλες ανατ χωρες,που τις εξερεσα πριν, οι γυναικες εχουν αλλη αντιληψη,για ξενους ,βλεπε στελιο στο μολδαβικο θρεντ....
πανιμαισ στσας χλοπτσικ?  ;)

Φίλε Μίδα,
συνιστώ προσοχή στην χρήση του εργαλείου σου να μην στραβοψωλιασει από την υπερβολική χρήση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Φίλε Μίδα,
συνιστώ προσοχή στην χρήση του εργαλείου σου να μην στραβοψωλιασει από την υπερβολική χρήση
μεγα διδασκαλε ευχαριστω για τις ευχες κι ανταποδιδω
περιμενω απο την εξοχοτητα σου,να κατανοησει ,παντως το θεωρητικον υποβαθρον της ανωτερω αναλυσεως
με σεβασμο
υγ.να στραβωσει δεν γινετε καθοσον το βαθος των παρτενερ απυθμενο,αβυσσος ...
η ψυχη τους κι οχι μονον!! :grin:
αλλα να "κοιματε",οταν δεν πρεπει,λογω υπερβολικης χρησεως κ κοπωσεως ,πιθανον!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
@@@@ αρχιδιδασκαλε
εχεις γνωση αυγουστου φετινου για κριμαια κλπ?η να απευθυνθω,στον "εξαφανισμενο"(γιατι? :think:) νταβαρισ?

@@@@ φονμακουλης ,επισης ξαναρωτω κι εσενα..

Επισκέπτης
@@@@ αρχιδιδασκαλε
εχεις γνωση αυγουστου φετινου για κριμαια κλπ?η να απευθυνθω,στον "εξαφανισμενο"(γιατι? :think:) νταβαρισ?

@@@@ φονμακουλης ,επισης ξαναρωτω κι εσενα..

θα καλεσω το 166 να σας παρει και τους δυο...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom