Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ηρεμίστε!!! Γιατί τέτοια μιζέρια Αυγουστιάτικα!
Μύδα γράφεις επιθετικά και αμφισβητείς τους πάντες! Αν δεν σε παρακολουθήσει κάποιος νευριάζει μαζί σου!
Κι εγώ είχα νευριάσει αρχικά... πριν κανά τρίμηνο!
Τώρα σε συνήθισα και ξέρω οτι έτσι είναι το στύλ σου...
το ονομα redpeainz σου λεει κατι?
αν δεν σου λεει τιποτα μπες στο θρεντ τις μολδαβιας και θα δεις γιατι μαλακα μιλαμε.
απο εμενα τελος για σημερα με τον παπαρα,δεν ασχολουμε αλλο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Μύδα γράφεις επιθετικά και αμφισβητείς τους πάντες! Αν δεν σε παρακολουθήσει κάποιος νευριάζει μαζί σου!
Κι εγώ είχα νευριάσει αρχικά... πριν κανά τρίμηνο!
Τώρα σε συνήθισα και ξέρω οτι έτσι είναι το στύλ σου...
φιλε ρολογα
καταρχην,,κανε clock το glock καταρχην γιατι μας μπερδευεις κι εμε κ διδασκαλο
ασε που ωρολογοποιος ειναι πιο χαι απο πιστολας!!! :grin: :grin: :grin:
η αληθεια δημιουργει παντα εχθρους,αλλα καλο ειναι να γραφετε ωστε τα βουρλα που διαβαζουν το φορουμ ,να μην πηγαινουν ως προβατα στην σφαγη,,αυτο ειναι πιο βασικο για μενα,κι ας γινομε καμμια φορα κουραστικος
μην ξεχνας οτι οπως κι εσυ νομιζες οτι εχει  το μαγαζι στο κιεβο 3000 το χρονο ενοικιο κι εχει 3000 τη μισο μηνα..
νευριασες μεν,εισαι ομως λιγοτερο κοτολουλο απ οτι πριν στο θεμα αυτο,,,πραβντα??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
το ονομα redpeainz σου λεει κατι?
αν δεν σου λεει τιποτα μπες στο θρεντ τις μολδαβιας και θα δεις γιατι μαλακα μιλαμε.
απο εμενα τελος για σημερα με τον παπαρα,δεν ασχολουμε αλλο.
οσο βλεπω το αβαταρ καταλαβαινω οτι μαλλον κινεζος εισαι  :rockon:
εξ ου κι η δυσκολια επικοινωνιας μεταξυ μας? :think:
κι εσυ λιακολπουλο βλεπεις? :helpplea:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε ρολογα
καταρχην,,κανε clock το glock καταρχην γιατι μας μπερδευεις κι εμε κ διδασκαλο
ασε που ωρολογοποιος ειναι πιο χαι απο πιστολας!!! :grin: :grin: :grin:
η αληθεια δημιουργει παντα εχθρους,αλλα καλο ειναι να γραφετε ωστε τα βουρλα που διαβαζουν το φορουμ ,να μην πηγαινουν ως προβατα στην σφαγη,,αυτο ειναι πιο βασικο για μενα,κι ας γινομε καμμια φορα κουραστικος
μην ξεχνας οτι οπως κι εσυ νομιζες οτι εχει  το μαγαζι στο κιεβο 3000 το χρονο ενοικιο κι εχει 3000 τη μισο μηνα..
νευριασες μεν,εισαι ομως λιγοτερο κοτολουλο απ οτι πριν στο θεμα αυτο,,,πραβντα??
Θα με ............βγάλεις...... και μένα απο τα παντελόνια μου σήμερα!

Ο Redpainz ήταν αυτός με τις τρακαρισμένες Φεράρι?H o allantalon ήταν!?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Μύδα γράφεις επιθετικά και αμφισβητείς τους πάντες!
οχι τους παντες,,αυτους που γραφουν οτι τους κατεβει!!!
φεραρι ακομα δεν εχω,,ουτε γυαλια ηλιου καν!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
φεγω,δεν καταλαβαινετε απο πλακα,,ειστε πουρα ολοι μου φαινεται,,
ναζβιντανια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οχι τους παντες,,αυτους που γραφουν οτι τους κατεβει!!!
φεραρι ακομα δεν εχω,,ουτε γυαλια ηλιου καν!!!
΄Πήγαινε και τσίμπα κανένα γκομενάκι!!! Έχει άπειρα έξω!!!
Τελικά που μένεις Αθήνα!? Κάνε μια βόλτα πλάκα! Όλο και κάτι θα έχει!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
΄Πήγαινε και τσίμπα κανένα γκομενάκι!!! Έχει άπειρα έξω!!!
Τελικά που μένεις Αθήνα!? Κάνε μια βόλτα πλάκα! Όλο και κάτι θα έχει!!!
διακοφτο απεναντι απο την βιλα του νταβαριτσ μενω!!!! :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στραβή μέρα σήμερα γενικά! Δουλειά σκατα, ζέστη αφόρητη, διακοπή ρευματος για μια ώρα, έπεσε ο καφές στο παντελόνι και δεν έχω σταυρώσει ούτε Ρωσίδι....
Σήμερα μάλλον είναι μέρα ανάπαυσης :jerking:! Θα στείλω κανένα γκαυλιάρικο μύνημα στο Ουκρανιδάκι....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
@@@@κμαν
που κινηθηκες κρητη,περιοχη
κλαμπ τι προτεινεις?το camelot χερσονησο παιζει ακομα?
ρωσσιδια η ουκρανες ειχε κατα βαση?
δωσε αν θες εναν απολογισμο,μερες ποσοτητα γκολ κ ποιοτητα
ενδιαφερομε να παω μετα τις 20αυγουστου,οποτε καθε πληροφορια ερωτ φυσης δεκτη
απο τ αλλα ξερω,σπιτια κλπ,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Στραβή μέρα σήμερα γενικά! Δουλειά σκατα, ζέστη αφόρητη, διακοπή ρευματος για μια ώρα, έπεσε ο καφές στο παντελόνι και δεν έχω σταυρώσει ούτε Ρωσίδι....
Σήμερα μάλλον είναι μέρα ανάπαυσης :jerking:! Θα στείλω κανένα γκαυλιάρικο μύνημα στο Ουκρανιδάκι....
ασχολησου με την μαμα -ειπες ειναι μουνος-κ δεν θα χασεις,,,σου δινω μαξιμουμ 3ο μινουτι να σ εχει καπακωσει  :fuck2: μετα τα 2,3 μαρτινια  :rockon: :rockon: :rockon:  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ασχολησου με την μαμα -ειπες ειναι μουνος-κ δεν θα χασεις,,,σου δινω μαξιμουμ 3ο μινουτι να σ εχει καπακωσει  :fuck2: μετα τα 2,3 μαρτινια  :rockon: :rockon: :rockon:  
Είμαι πτώμα! Η μαμά θα θελήσει τουλάχιστον 3 τεμάχια για αρχή! Εγώ αν τα έχω όλο το Βράδυ...Θα το αφήσω για αυριο να είμαι φρέσκος! Σήμερα ήταν εκδρομή! Αν δεν τις φάει κανένας Ρωσοπόντιος θα δω τι θα κάνω αυριο!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είμαι πτώμα! Η μαμά θα θελήσει τουλάχιστον 3 τεμάχια για αρχή! Εγώ αν τα έχω όλο το Βράδυ...Θα το αφήσω για αυριο να είμαι φρέσκος! Σήμερα ήταν εκδρομή! Αν δεν τις φάει κανένας Ρωσοπόντιος θα δω τι θα κάνω αυριο!!!
Δάσκαλε υποκλίνομαι στην σοφία σας!

Καληνύχτα και απο μένα! Πάω μπας και σώσω τη μέρα!

Πακα πακα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο για τον προδομενο μαλακιες γραφετε ο τυποσ επιδι ειναι ελληναρας γαμιας αποδεδιγμενα πιγε μεσα γιατι δεν ανεχτικε την καργιολα και στης αμερικανικεσ φιλακες αυτα που γραφετε για αραπαδες δεν πεζουν !! εκει μονο καθαριζουν και μονο για για λευτα!!!  ο προδομενος στα 58 του εχει γιατρινα ουκρανι 45 αρα τσαμπα που την σκιζει στην πουτσα οποτε γουσταρει και αλλη μια απο την κριμαια φορτομενη καργα!!! αντε και στα δικα σασ!!!!!!  ΜΑΓΓΓΚΚΑΑΣΣΣΣΣ Ο  ΤΡΙΚΚΑΑΑΑΛΙΝΟΣ!!!!! Υ.Γ 3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΑΘΛΙΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ///????  εμαθα εχεισ επιδοση φετος 9.63  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στα 100 δευτερολεπτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σαν πολυ φιλια με τον Προδωμενο βλεπω μπας και τον  :knockinb: κ'εσυ? :2funny:Κανατε και απολαυστικο μπανιο μαζι? :2funny:Του στελνεις γραμματα εκει που ειναι?Σε τι κελί ειναι?Με αραπαδες? :2funny:

Συνημμένα

• Oi filoi tou Prodomenou4.png.jpg
    Oi filoi tou Prodomenou4.png.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • to spiti tou prodomenou4.jpg
    to spiti tou prodomenou4.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 47

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
@@@@κμαν
που κινηθηκες κρητη,περιοχη
κλαμπ τι προτεινεις?το camelot χερσονησο παιζει ακομα?
ρωσσιδια η ουκρανες ειχε κατα βαση?
δωσε αν θες εναν απολογισμο,μερες ποσοτητα γκολ κ ποιοτητα
ενδιαφερομε να παω μετα τις 20αυγουστου,οποτε καθε πληροφορια ερωτ φυσης δεκτη
απο τ αλλα ξερω,σπιτια κλπ,

Χερσονησο 50% Σκανδιναυες,20% Ρωσιδες,10% Ουκρανες,10% Πολωνες και Σλοβακες.Το πιο δημοφιλες κλαμπ για Ρωσιδες,Ουκρανες ειναι το New York αλλα εκει κανουν κουμαντο καθαρα οι ντοπιοι(πρεπει οπωσδηποτε να κονιαστεις με τους μπαρμεν αλλιως σε μπλοκαρουνε).Καλυτερα μου εκατσαν τα σκανδιναυικα μαγαζια οπως το Havana και το Tiger οπου πανε οι Ρωσιδες που ψαχνονται για Σκανδιναυους οποτε δεν παιζει μπλοκο απο Ελληνες.Μαλιστα στο Tiger καθαρισα την πρωτη μερα δυο ντοπιπυς που πηγαν να μου φανε μια Ουκρανη.Οι τυποι κερασαν τις γκομενες και μετα βγηκαν απο το μαγαζι και με ειδαν να τις χουφτωνω.Ειχαν γουρλωσει τα ματια.
Πρωτη και δευτερη μερα φανταστικα με τρια ραντεβου με γκομενες.Ανετα παντου και το ξενοδοχειο τιγκα στις μουναρες καθε μερα καινουργιες.Τριτη,τεταρτη μερα σκατα με μπλοκαραν παντου οι ντοπιοι(με κακολογουσαν στις γκομενες).

Εχω μικτη γνωμη μετα απο αυτο,στην αρχη μου φαινοταν παραδεισος(και φτηνα,τα ακτοπλοικα για Κρητη ειναι 65 ευρω πηγαινελα) αλλα μετα εκνευριστηκα.Γενικως οι πιο ευκολες και χυμα ειναι οι Ουκρανες(τελειως ευθυγραμμες,αργες),οι Ρωσιδες ειναι πιο σβελτες αλλα κανουν πολλα mind games οπως και οι Πολωνες ενω οι Σλοβακες πηδιουνται μονο αν εχουν ενδιαφερον να πιασουν δουλεια στο νησι οπως και πολλες Πολωνες(μουναρες) που δουλευουν στο νησι.
Σαν τουριστας εχεις αξια κυριως στις Ουκρανες.Οι μισες Ρωσιδες λενε οτι ειναι απο τη Μοσχα και οι αλλες μισες απο το Πιτερ αλλα αρχιδια.Αν κρινω απο το ντυσιμο πολυ λιγες ειναι απο τη Μοσχα.

Ενα αλλο που κολλησα ηταν το δολωμα.Δεν ηξερα τι πρεπει να προσφερω στις γκομενες.Την πρωτη μερα εφαγα Ουκρανη γιατι τους υποσχεθηκα οτι θα τις καλεσω για διακοπες στη Ροδο στο τελος Αυγουστου.Νομιζω χρειαζεται απαραιτητως οχημα για να τους υποσχεθεις ξεναγηση στο νησι και για τις Ρωσιδες χρειαζονται δωρα(εννοειται οτι αμα παρεις γουνα γαμας οποια θες) αλλα μπορεις να γαμησεις,σχετικα καλη ποιοτητα με δωρα 100-200 ευρω σε ρουχα,τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.

Αν δεν ετρωγα το μπλοκο θα ειχα εξερευνησει αρκετα τη φαση.Αλλα και οι ντοπιοι δυσκολευονται ελευθερα καμακια με Ρωσιδες δεν ειδα πολλα(ενα 1% των Ρωσιδων που ερχονται να πιανει Ελληνα γκομενο).Μονο κατι πολυ καλα δικτυωμενοι κυκλοφορουσαν γκομενες ανω του 8(στα 10).Οι γκομενες 6-7 ανταποκρινονται σχετικα ανετα αν ξερεις ρωσικα και μολις εχουν ερθει στο νησι.Μετα γινονται ψηλομυτες απο τα πολλα πεσιματα.Για αυτο πρεπει να ψαχνεις τις ασπρες αυτες με το λιγοτερο μαυρισμα και σλαυικα χαρακτηριστικα.Επισης,αν μπορεις να ξεχωριζεις τις,Ουκρανεζες(δεν ειναι πολυ δυσκολο).Αν εχεις λεφτα απλως πας απο μπαρ σε μπαρ μεχρι να πετυχεις μια που θα κατσει.Ετσι ομως μπορει και να σου φυγουν 50 ευρω τη βραδυα.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Χερσονησο 50% Σκανδιναυες,20% Ρωσιδες,10% Ουκρανες,10% Πολωνες και Σλοβακες.Το πιο δημοφιλες κλαμπ για Ρωσιδες,Ουκρανες ειναι το New York αλλα εκει κανουν κουμαντο καθαρα οι ντοπιοι(πρεπει οπωσδηποτε να κονιαστεις με τους μπαρμεν αλλιως σε μπλοκαρουνε).Καλυτερα μου εκατσαν τα σκανδιναυικα μαγαζια οπως το Havana και το Tiger οπου πανε οι Ρωσιδες που ψαχνονται για Σκανδιναυους οποτε δεν παιζει μπλοκο απο Ελληνες.Μαλιστα στο Tiger καθαρισα την πρωτη μερα δυο ντοπιπυς που πηγαν να μου φανε μια Ουκρανη.Οι τυποι κερασαν τις γκομενες και μετα βγηκαν απο το μαγαζι και με ειδαν να τις χουφτωνω.Ειχαν γουρλωσει τα ματια.
Πρωτη και δευτερη μερα φανταστικα με τρια ραντεβου με γκομενες.Ανετα παντου και το ξενοδοχειο τιγκα στις μουναρες καθε μερα καινουργιες.Τριτη,τεταρτη μερα σκατα με μπλοκαραν παντου οι ντοπιοι(με κακολογουσαν στις γκομενες).

Εχω μικτη γνωμη μετα απο αυτο,στην αρχη μου φαινοταν παραδεισος(και φτηνα,τα ακτοπλοικα για Κρητη ειναι 65 ευρω πηγαινελα) αλλα μετα εκνευριστηκα.Γενικως οι πιο ευκολες και χυμα ειναι οι Ουκρανες(τελειως ευθυγραμμες,αργες),οι Ρωσιδες ειναι πιο σβελτες αλλα κανουν πολλα mind games οπως και οι Πολωνες ενω οι Σλοβακες πηδιουνται μονο αν εχουν ενδιαφερον να πιασουν δουλεια στο νησι οπως και πολλες Πολωνες(μουναρες) που δουλευουν στο νησι.
Σαν τουριστας εχεις αξια κυριως στις Ουκρανες.Οι μισες Ρωσιδες λενε οτι ειναι απο τη Μοσχα και οι αλλες μισες απο το Πιτερ αλλα αρχιδια.Αν κρινω απο το ντυσιμο πολυ λιγες ειναι απο τη Μοσχα.

Ενα αλλο που κολλησα ηταν το δολωμα.Δεν ηξερα τι πρεπει να προσφερω στις γκομενες.Την πρωτη μερα εφαγα Ουκρανη γιατι τους υποσχεθηκα οτι θα τις καλεσω για διακοπες στη Ροδο στο τελος Αυγουστου.Νομιζω χρειαζεται απαραιτητως οχημα για να τους υποσχεθεις ξεναγηση στο νησι και για τις Ρωσιδες χρειαζονται δωρα(εννοειται οτι αμα παρεις γουνα γαμας οποια θες) αλλα μπορεις να γαμησεις,σχετικα καλη ποιοτητα με δωρα 100-200 ευρω σε ρουχα,τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.

Αν δεν ετρωγα το μπλοκο θα ειχα εξερευνησει αρκετα τη φαση.Αλλα και οι ντοπιοι δυσκολευονται ελευθερα καμακια με Ρωσιδες δεν ειδα πολλα(ενα 1% των Ρωσιδων που ερχονται να πιανει Ελληνα γκομενο).Μονο κατι πολυ καλα δικτυωμενοι κυκλοφορουσαν γκομενες ανω του 8(στα 10).Οι γκομενες 6-7 ανταποκρινονται σχετικα ανετα αν ξερεις ρωσικα και μολις εχουν ερθει στο νησι.Μετα γινονται ψηλομυτες απο τα πολλα πεσιματα.Για αυτο πρεπει να ψαχνεις τις ασπρες αυτες με το λιγοτερο μαυρισμα και σλαυικα χαρακτηριστικα.Επισης,αν μπορεις να ξεχωριζεις τις,Ουκρανεζες(δεν ειναι πολυ δυσκολο).Αν εχεις λεφτα απλως πας απο μπαρ σε μπαρ μεχρι να πετυχεις μια που θα κατσει.Ετσι ομως μπορει και να σου φυγουν 50 ευρω τη βραδυα.

Μια ζωή αρχηγός είσαι ρε Κman2 , πλήρης ενημέρωση... αγγλικά μιλάνε τα κορίτσια καθόλου?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου εχω μια απορια, βλεπω τον Κman2 γραφει για δωρακια, βολτες, κτλ, με τα χρηματα αυτα θα παιρνατε ct τουμπανο γιατι προτιματε να τα χαλατε στο καμακι? Για το σπορ να φανταστω?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτο που μου εκανε εντυπωση στην Κρητη ειναι ποσο δειλοι ειναι οι Κρητικοι.Δεν τολμανε να σου πούνε ευθέως ότι δε θέλουν να κάνεις καμάκι.Δεν ξέρω γιατί φοβούνται τόσο.(μήπως έχουν όλοι όπλα και ψαρώνουν τι μπορεί να κάνει ο άλλος?).Χρησιμοποιούν πλαγια,πουστικα μεσα για να σε βγάλουν έξω.Αντιθετα οι Μακεδονες στην Παραλια Κατερίνης με πέταξαν έξω από το κλαμπ όταν έβγαλα μια γκόμενα Σερβα.Όσο τον έπινα από τις χυλοπιτες δεν ασχολούνταν.Όταν ειχα επιτυχια μου είπαν να φύγω.Εκει είναι κάπως βλάχοι, θέλουν να είσαι εγκεκριμενος για να σε αφήσουν να βάλεις γκόμενα.Το λενε ντομπρος.Άμα δεν είσαι ντόμπρος γαμησε τα.

Αλλα στην Παραλια έχουν οι Σερβοι το πανω χέρι όπως οι Σκανδιναυοι στη Χερσονησο.Είδα Σέρβους (τρομακτικης εμφανισης) να βγάζουν Ελληνίδες μουναρες στην ψυχρα.Γενικα οπου παιζουν Σερβοι οι αλλοι φαινονται υποαντρες.οι Σερβοι ειναι οι πιο γυμνασμενοι και ψηλοι στην Ευρωπη,θηρια σκετα.
Ενω με τους Σκανδιναυους ο ανταγωνισμος ειναι πιο ευκολος(μονο στα ρουχα υπερεχουν οι Σκανδιναυοι).Το ιδιο ειναι και πολύ πιο ευκολος ο ανταγωνισμος με τους,Κρητικους σε σχεση με τους Μακεδονες(οι τελευταίοι έχουν πολύ διαφορετικη σωματικη διαπλαση πιο κοντα στους Σερβους).Γενικα θα ελεγα οι Κρητικοι δεν είναι τόσο κολλημενοι,μη ευελικτοι οπως οι Βορειοι και αυτο διευκολυνει τα πραγματα.(αμα δειτε τη διαφορα στη σωματικη διαπλαση.γλωσσα σωματος των Μακεδονων,Σερβων στο κλαμπ Gold στην Παραλια με τους Κρητικους,Ουκρανους στο New York στη Χερσονησο ειναι μερα με τη νυχτα.Οι τελευταιοι ειναι οδοντοκρεμες μπροστα στους πρωτους αν και οικονομικα οι Κρητικοι στεκονται καλυτερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιο πολλες μιλανε αγγλικα.Κατι αγγλικα της πουτσας δηλαδη πολυ στοιχειωδη.Εγω μιλουσα ρωσικα,πολωνικα,τσεχικα και οι ντοπιοι δεν καταλαβαιναν Χριστο απο το τι ελεγα στις γκομενες.Γενικα με τα ρωσικα εχεις φοβερο πλεονεκτημα δεν το συζηταω.Γουσταρουν και να ξερεις απο ρωσικη κουλτουρα,μουσικη και να εχεις παει στη χωρα τους.
Με τις Σέβρες λέει χοντρά να ξερεις σερβοκροατικα.Μετανιωσα που δεν εμαθα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επισης οι Ουκρανες λενε την αληθεια απο που ειναι.Λενε Κιεβο,Ντνιπροπετροφσκ,Ντονετσκ ακομα και Κριβοι Ρογκ δε λενε ολες ειμαστε απο τη Μοσχα η το Πιτερ οπως οι Ρωσιδες.Μαλιστα τωρα ρωταω τις ρωσιδες откуда ту?Из Москвы?Тимати а Dj Dlee? και οι Ρωσιδες γελάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom