Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 943396975.jpg
    943396975.jpg
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 20

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
και μια ερωτηση προς ολους τους γαμιαδες τις ουκρανιας και του καθε γυφτοχωριου τις περιφερειας τις ουκρανιας.

πως ειναι δυνατον ο καθε αποτυχημενος-αγαμητος-τρελος-φτοχωμπινες-φτυσμενος μεχρι και απο την μανα του, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εισαι θαραλλεος κ μπραβο σου
λιγοι κανουν δημοσια τετοια αυτοκριτικη!!
μολις καταλαβα την αιτια των δεινων,,ασχημη παιδικη ηλικια.......... :lheel: :lheel: :lheel:
keep walking arkans
σε στηριζουμε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ελα δες την να γουσταρεις ρε βρωμοπουστα.
εισαι δεξιων φρονηματων διαβλεπω απο την κλιση,,αλλα μαλλον χαμηλης" αυτοεκτιμησης?
μηπως? :think: :think: :think:το "κεφαλι"??που ειναι? ;)ειναι διαιρουμενη?σαν τις στεκες του μπιλιαρδου?τις μικρες? :grin: :grin: :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εισαι θαραλλεος κ μπραβο σου
λιγοι κανουν δημοσια τετοια αυτοκριτικη!!
μολις καταλαβα την αιτια των δεινων,,ασχημη παιδικη ηλικια.......... :lheel: :lheel: :lheel:
keep walking arkans
σε στηριζουμε

εισαι δεξιων φρονηματων διαβλεπω απο την κλιση,,αλλα μαλλον χαμηλης" αυτοεκτιμησης?
μηπως? :think: :think: :think:

τραβα μια μαλακια για την πουτσα μου τωρα γεροπουστα και τα λεμε αργοτερα.

Επισκέπτης
τα εχω πει κ στον μεγα δημητριο εκ β ρωσσια; προχτες..
εαν εχει καποια σημασια αυτο,απαντω πως οιαδηποτε ομοιοτης ειναι συμπτωματικη,και οχι,εχω αυτο κ μονο το πρωσονυμιο του μιδος,ιδιαιτερας σημασιας συναισθηματικης δια εμε,,
και ξαναλεω,να κριθω απο τα γραφομενα κι οχι απο θεωριες συνομοσιας...
ζηταω πολλα? :grin: :grin: :grin:
υγ καχυποψιας βριθουν τα θρεντς κι ιδιατερως τα πολιτικα,ως εχω συνηδητοποιησει!!

ωραία τα περιγράφεις αλλά μην ξεχνάς ότι μεταξυ της ταπεινοτητός μου και του Δημητρίου υπάρχουν 2 διαφορές:
η μία είναι στην ηλικία ο πορνομεταναστης ειναι πιο μεγάλος και η άλλη ειναι στο νιονιό, είναι και πιο ξυπνιος. Συνεπώς κατι που γραφεις στον πορδομεταναστη για να το χωνέψω εγώ, θελει πιο πολυ χρόνο.
Αλλά το τελευταίον που αναφερεις περί συναισθηματος, νομίζω ότι θα σου εξηγησει την επιμονη μου, διότι ακριβώς εγώ αγαπώ άπαντες και μου ειναι ευχάριστον όταν επικοινωνω με καποιον φίλο, ειδικώς καποιους που έχουμε να διαβασουμε νεα τους καιρόν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
αντε γεια  αρκαδα κ περαστικα
μ εκανες κ γελασα  :rockon: :rockon: :rockon:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μηπως? :think: :think: :think:το "κεφαλι"??που ειναι? ;)ειναι διαιρουμενη?σαν τις στεκες του μπιλιαρδου?τις μικρες? :grin: :grin: :grin:
εσυ μαλλον θα εισαι καμια κρυφοπουστα του συριζα.
μηπως μπερδευεις τις ουκρανιδες με τα πακια και σου βγαινει τοσο μεγαλο το νουμερο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εσυ μαλλον θα εισαι καμια κρυφοπουστα του συριζα.
μηπως μπερδευεις τις ουκρανιδες με τα πακια και σου βγαινει τοσο μεγαλο το νουμερο?
δω μεπιασες
συριζα ψηφισα το μη χειρον βελτιστον δηλ- :jerking: αλλα ειμαι κ αντι-πακης
τι λες γι αυτο?πως εξηγηται?/ :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ωραία τα περιγράφεις αλλά μην ξεχνάς ότι μεταξυ της ταπεινοτητός μου και του Δημητρίου υπάρχουν 2 διαφορές:
η μία είναι στην ηλικία ο πορνομεταναστης ειναι πιο μεγάλος και η άλλη ειναι στο νιονιό, είναι και πιο ξυπνιος. Συνεπώς κατι που γραφεις στον πορδομεταναστη για να το χωνέψω εγώ, θελει πιο πολυ χρόνο.
Αλλά το τελευταίον που αναφερεις περί συναισθηματος, νομίζω ότι θα σου εξηγησει την επιμονη μου, διότι ακριβώς εγώ αγαπώ άπαντες και μου ειναι ευχάριστον όταν επικοινωνω με καποιον φίλο, ειδικώς καποιους που έχουμε να διαβασουμε νεα τους καιρόν.
μεγα διδασκαλε μαλλον βλεπεις πολυ λιακοπουλο νομιζω,,εμενεις στις θεωριες συνομωσιας.σκιν εντ μπονς κλπ... :grin: :grin: :grin:
εαν ο νταβαριρς απαντησει με καυτα ντοκουμεντα τι θα κανεις?θα αυτομαστιγωθεις δημοσια?
η αποκλειεις κατι τετοιο απο αυτον?ναχει τετοιο υλικο?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δω μεπιασες
συριζα ψηφισα αλλα ειμαι κ αντι-πακης
τι λες γι αυτο?πως εξηγηται?/ :think:
την εβαλα και στο αβαταρ μου την πουτσα για την βλεπεις συνεχεια να γουσταρεις,μια και εισαι συριζας.
και τοτε για ποιο λογο ψηφισες ρε συριζα αφου εισαι αντιπακης?
μηπως γουσταρεις τους αραπηδες γιαυτο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
την εβαλα και στο αβαταρ μου την πουτσα για την βλεπεις συνεχεια να γουσταρεις,μια και εισαι συριζας.
και τοτε για ποιο λογο ψηφισες ρε συριζα αφου εισαι αντιπακης?
μηπως γουσταρεις τους αραπηδες γιαυτο?
ρε συ?εγχρωμος εισαι τελικα??
κι εγω νομιζα οτι εισαι λευκος καθυστερημενος..τωρα καταλαβα
σορρυ μπαρμπα σαμ,,, :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
οσο για την ψηφο..
απλα
η ελλαδα εχει την τυχη η μια λυση ναναι ο σαμαρας κι η αλλη ο τσιπρας!!! :headbang: :headbang: :headbang:
διαλεξα τσιπρα.εινε λιγοτερο ξεφτυλας.... ακομα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
μεγα διδασκαλε μαλλον βλεπεις πολυ λιακοπουλο νομιζω,,εμενεις στις θεωριες συνομωσιας.σκιν εντ μπονς κλπ... :grin: :grin: :grin:
εαν ο νταβαριρς απαντησει με καυτα ντοκουμεντα τι θα κανεις?θα αυτομαστιγωθεις δημοσια?
οτβιτετ μενια παζαλουστα,,αν το λεω σωστα διδασκαλε

Επισκέπτης

Ο Νταβαριτσ μπορει να βανει οτι τον φωτίσει η Παναγία,εξ άλλου έχει και την δικαιολογια του ακαταλογίστου, το θεμα της συζητησεως μας εδω απόψε ειναι  ποιο ή ποια διαφορετικα καλλιτεχνικά , καλώς ή κακώς, μας θυμιζεις  σε εμενα και τον πορνομεταναστη φιλε μου...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
οσο για την ψηφο..
απλα
η ελλαδα εχει την τυχη η μια λυση ναναι ο σαμαρας κι η αλλη ο τσιπρας!!! :headbang: :headbang: :headbang:
διαλεξα τσιπρα.εινε λιγοτερο ξεφτυλας.... ακομα...
τελος παντων μεγαλε καλο απογευμα.
δεν θελω να καταντησει το θρεντ σαν τις μολδαβιας.
αντε να μην σε παρω στα σοβαρα και εσενα και τον αλλον τον καθυστερημενο και σας κανω ρομπες παλιομαλακες μπατηριδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
τελος παντων μεγαλε καλο απογευμα.
δεν θελω να καταντησει το θρεντ σαν τις μολδαβιας.
αντε να μην σε παρω στα σοβαρα και εσενα και τον αλλον τον καθυστηρεμενο και σας κανω ρομπες παλιομαλακες μπατηριδες.
Παλι καλα!!! ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ο Νταβαριτσ μπορει να βανει οτι τον φωτίσει η Παναγία,εξ άλλου έχει και την δικαολογια του ακαταλογίστου, το θεμα της συζητησεως μας εδω απόψε ειναι  ποιο ή ποια διαφορετικα καλλιτεχνικά , καλώς ή κακώς, μας θυμιζεις  σε εμενα και τον πορνομεταναστη φιλε μου...
ΣΠΑΣΤΑ Κ ΞΑΝΑΡΙΧΤΑ διδασκαλε,αρχιζεις κ γραφεις λιγο αλα νταβαριτσ νομιθζω,δεν εισαι κατανοητος !!! :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ις πεσει διανα,ΔΙΑΝΟΙΑ!!!
Ηρεμίστε!!! Γιατί τέτοια μιζέρια Αυγουστιάτικα!
Μύδα γράφεις επιθετικά και αμφισβητείς τους πάντες! Αν δεν σε παρακολουθήσει κάποιος νευριάζει μαζί σου!
Κι εγώ είχα νευριάσει αρχικά... πριν κανά τρίμηνο!
Τώρα σε συνήθισα και ξέρω οτι έτσι είναι το στύλ σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom