Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Καλά μάγκες έχω γαμήσει μόνο μια φορά Ουκρανίδα (αν ήταν αληθής ο τσάτσος περί προελεύσεως) και η συνουσία :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ήταν όλα τα $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ .Ήτανε δασκάλα βέβαια(MILF)και ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του αλλά το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ήταν το κάτι άλλο.  .. ... .

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Η μαμά τελικά χτες μάλωσε με τη κόρη που δεν έκανε κίνηση να χορέψει μαζί μου....
Το σκατο(απο μπουμπούκι....) ήταν κυκλοθυμικό και νευρόσπαστο...Ακόμα και η μάνα της νευρίασε που δεν έκανε κάτι μαζί μου!!!
Η μάνα τούμπανο πάντος!!! Όσοι την είδαν έπαθαν πλάκα...
Θα δούμε

Εγώ σαν milfoλάγνος που είμαι θα σου πρότεινα με τα 1.000 να ριχνόσουν στη μάνα. .  . . . . .  . . . . .M.I.L.F's

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
paraolimpiada τα μορα στα παγκακια παντα ειναι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεζακια κτλ που μου γραψε ο μοντ στο κεντρο δεν υπαρχουν η αστηνομευση ειναι στρατιοτικι στο κεντρο αλκοολ αμα πινεισ στον δρομο σε μαζεψαν λοιπον αρχιβλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που λεει και ο προεδρος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενας εσι και διο οι ντεβουσκες γραφε τρις καφεδες και τρια νερα τουλαχιστον στο κεντρο 25 ευρα χορις τσιγαρα τρια ατομα φαγιτο κτλ χορις πολλα πολλα 80 ευρα ταξι μεχρι την αρκαντια πιγενε ελλα 20 ευρο στο ιτηακα η στο ιβιζα τρισ εισοδοι απο 45 κατηιμερινες μεχρι 75 πσκ  χορις να πιειες τιποτα που ος γνοστον οι ουκρανες δεν πινουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τρισ  βοτκα πορτοκαλι απο 7.5 ευρο η μια !!! τρισ μπιρεσ ουκρανικεσ 4.5 ευρο η μια  τα διακοσα ευρα τα εχεισ για πλακα αλλα στανδαρ γαμας για να μιν σε χασουν!!!! δεν μου λες στο διακοφτο μινατε απο χορτο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μακ ντοναλτσ δεν ερχονται διστηχοσ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  υ.γ μετα απο μια βραδυα στο ιβιζα περιμενα να ερθι ο συντροφος που ειχαι μπλεξει με ουκρανικι καργιολα και εκει που ειχα αραξει λιομα μετα απο μισο καραβι βοτκα καθονται διπλα μου δυο αλλογα μουναρεσσσσσσσ 1.80+  και με ροτανε σε απταιστα αγγκλιγκα απο που εισαι ??  ελλαδα τους λεω 500 δολλαρια και οι δυο μαΖΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!!  ΟΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΩΤΑΟ ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ !! ΛΕΩ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!! ΥΓ 2 οσο για τον προδομενο μαλακιες γραφετε ο τυποσ επιδι ειναι ελληναρας γαμιας αποδεδιγμενα πιγε μεσα γιατι δεν ανεχτικε την καργιολα και στης αμερικανικεσ φιλακες αυτα που γραφετε για αραπαδες δεν πεζουν !! εκει μονο καθαριζουν και μονο για για λευτα!!!  ο προδομενος στα 58 του εχει γιατρινα ουκρανι 45 αρα τσαμπα που την σκιζει στην πουτσα οποτε γουσταρει και αλλη μια απο την κριμαια φορτομενη καργα!!! αντε και στα δικα σασ!!!!!!  ΜΑΓΓΓΚΚΑΑΣΣΣΣΣ Ο  ΤΡΙΚΚΑΑΑΑΛΙΝΟΣ!!!!! Υ.Γ 3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΑΘΛΙΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ///????  εμαθα εχεισ επιδοση φετος 9.63  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στα 100 δευτερολεπτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φιλτατε περιηγητη κ συγραφεα
αυτα που γραφεις στα ποστ σου,ως ανωθεν,μετα  τα ξαναδιαβαζεις?εαν ναι καταλαβαινεις τι θες να πεις? :think: :think: :think:
εμεις παντως οχι!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
υγ εισαι απο το διακοφτο καταλαβαινω??
υγ2 οι τιμες ειναι απο ΙΜΠΙΖΑ στην ισπανια?? :think: :think: :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό το είπε και άλλος που ακόμα τον περιμένω αλλά αυτός μάλλον θέλει να κινήται μόνος του και γρήγορα ;)...
'Ισως είναι εδώ τώρα....
Πάντος έστω καθυστεριμένα προσφέρθικα για καμακότσαρκα....
Τελικά πήγε Κρήτη...

Επισκέπτης
φιλτατε περιηγητη κ συγραφεα
αυτα που γραφεις στα ποστ σου,ως ανωθεν,μετα  τα ξαναδιαβαζεις?εαν ναι καταλαβαινεις τι θες να πεις? :think: :think: :think:
εμεις παντως οχι!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:
υγ εισαι απο το διακοφτο καταλαβαινω??
υγ2 οι τιμες ειναι απο ΙΜΠΙΖΑ στην ισπανια?? :think: :think: :think:

εκείνο που γνωρίζω είναι ότι στον πορνομεταναστη αυτοσυστηνετο ως πλούσιος καθηγητής της ψυχιατρικής εις το Πανεπιστήμιον του Βουκουρεστίου. Από τον τρόπον γραφής του βεβαια συμπέρανα ότι μάλλον πρεπει αντί για καθηγητής της ψυχιατρικής να ήταν τροφιμος σε κανα άσυλο φρενοβλαβων...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εκείνο που γνωρίζω είναι ότι στον πορνομεταναστη αυτοσυστηνετο ως πλούσιος καθηγητής της ψυχιατρικής εις το Πανεπιστήμιον του Βουκουρεστίου. Από τον τρόπον γραφής του βεβαια συμπέρανα ότι μάλλον πρεπει αντί για καθηγητής της ψυχιατρικής να ήταν τροφιμος σε κανα άσυλο φρενοβλαβων...
Γειά σας!!!

Μήπως είναι παρεξηγιμένος? Το μουνί μας κάνει όλους να ξεχνάμε τι είμαστε και κυρίως αν γράφουμε έγκαυλοι αυτά είναι τα αποτελέσματα!
Αλλά ο davarits μετά την ιστορία σας με το Ζαχαρία έκανε 1 σελίδα ανάλυση της περίφημης λέξης που έδειξε μορφωμένο ανθρωπο....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η λέξη μαλάκας ανήκει στην ελληνική καθομιλουμένη. Κυριολεκτικά, σημαίνει τον αυνανιζόμενο, αλλά χρησιμοποιείται και μεταφορικά. Λαμβάνει διάφορες σημασίες, ανάλογα με το πού, πώς και μεταξύ ποιών χρησιμοποιείται. Μεταξύ φίλων, θεωρείται συνήθως πειρακτικός χαιρετισμός, οικεία προσφώνηση ή ελαφριά προσβολή. Όταν απευθύνεται σε έναν άγνωστο, θεωρείται τις περισσότερες φορές βαριά βρισιά. Παίρνει τότε τη σημασία του "ηλίθιου" ή του "ανίκανου" και δηλώνει αγανάκτηση.
Η λέξη χρησιμοποιείται μερικές φορές για να ορίσει το άτομο που χωρίς να χρησιμοποιεί την κοινή λογική επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τα ίδια λάθη ενώ ταυτοχρόνως διατηρεί στο ακέραιο την αίσθηση ότι είναι σωστός και ανάλογη, πιθανώς προσβλητική, συμπεριφορά.
Πιο γενικά η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει την αντίθεση στην κοινή λογική (βλακεία).
H αντίστοιχη λέξη που αναφέρεται στο θηλυκό φύλο είναι μαλάκω ή μαλακισμένη.Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σήμαινε "άρρωστος". Η λέξη προέρχεται εκ του ρήματος μαλακιάω, που σημαίνει μαλακώνω. Συνώνυμα ρήματα: καταμαλακίζω, πλαδαρούμαι, μαλακύνω. Ως ουσιαστικό η λέξη μαλακία είναι Ιωνική και σημαίνει μαλακός. Στον "Περικλέους Επιτάφιο" του Θουκυδίδη (...φιλοσοφούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοκαλούμεν άνευ μαλακίας) η λέξη σημαίνει την μαλθακότητα. Στα Νικομάχεια Ηθικά του Αριστοτέλη η λέξη χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την καρτερικότητα, ενώ ως λατινική λέξη η malacia, υποδηλώνει την ήρεμη θάλασσα.[3] Στα νεότερα χρόνια η λέξη μαλακία ταυτίσθηκε με την διανοητική ανεπάρκεια ή εγκεφαλική δυσλειτουργία, εξ ού και η "μαλάκυνση εγκεφάλου". Επίσης και στην εκκλησιαστική γλώσσα διαφαίνεται η ίδια σημασιοδότηση, αντιδιαστέλλεται δηλαδή η σωματική ("νόσος") από την νοητική ("μαλακία") πάθηση: "από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" (Ματθ. Δ' 23, Θ' 35 και Ι' 1).Σημειώνεται ότι επειδή συνήθως οι τοπικές διαφοροποιήσεις παραμένουν στην καθομιλουμένη, παρακάτω αναφέρονται μόνο αυτές για τις οποίες υπάρχουν σχετικές αναφορές.
Μινάρας - Πάτρα
Γρόθος - Κρήτη - Ρόδος (χωριό Αρχάγγελος) - Κεφαλονιά
μπλασκος - Κρητη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν φαίνεται αντιγραφή απο λεξικο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχει τις ώρες του ό τύπος!
Αν δεν τον πιάνει μουνίαση γράφει και σοβαρά,ορθογραφιμένα και συγκροτημένα...
Να μας πεις κι εμείς είμαστε άρρωστοι αλλά δεν κάνουμε κι έτσι!
Πάντος το ξαναλέω οτι είναι απο του λίγους που βάζουν φώτογραφίες γι' αυτά που λένε!!!

Επισκέπτης
Γειά σας!!!

Μήπως είναι παρεξηγιμένος? Το μουνί μας κάνει όλους να ξεχνάμε τι είμαστε και κυρίως αν γράφουμε έγκαυλοι αυτά είναι τα αποτελέσματα!
Αλλά ο davarits μετά την ιστορία σας με το Ζαχαρία έκανε 1 σελίδα ανάλυση της περίφημης λέξης που έδειξε μορφωμένο ανθρωπο....

εμμ χμμμμ...

είπα να στο πω και τοτε γιατι εκανες χαρουλες με τον Yantis ή Davarits όπως αλλιως αυτοαποκαλείται αλλά στο μαθημα δεν παρεμβαίνω, προτιμώ να αφηνω τους μαθητάς να βρίσκουν μονοι τους την άκρη για να τριβεται το μυαλο.
Νομίζεις ότι αυτά τα έγραψε μόνος του? Κόπι και πέιστ από το ιντερνετ ήτανε...Μόνος του μπορεί να γραψει μόνον αυτά που διαβαζεις στο στυλ που διαβαζεις εξ ου και το συμπέρασμα ότι έχει αρπαξει σασί. Αν εχεις υπομονη διαβασέ τον απ την αρχή να γελασεις και να φριξεις, γράφει ως Yantis μετά τον κανανε μιουτ και επανεμφανιστηκε ως Davarits. Και να θελει να κρυφτεί ο τρόπος γραφής του και η υποσκάπτουσα βλαβη είναι τόσο χαρακτηριστικοι που δεν τον αφηνουν...

Επισκέπτης
Έχει τις ώρες του ό τύπος!
Αν δεν τον πιάνει μουνίαση γράφει και σοβαρά,ορθογραφιμένα και συγκροτημένα...
Να μας πεις κι εμείς είμαστε άρρωστοι αλλά δεν κάνουμε κι έτσι!
Πάντος το ξαναλέω οτι είναι απο του λίγους που βάζουν φώτογραφίες γι' αυτά που λένε!!!

Ου βεβαια βανει φωτό απο κατι πεζοδρομια και κατι κλαμπς απ'έξω.
λοιπόν για να γελασεις:
Ψαξε τον ως Yantis: Mας ειχε ζαλισει τον ερωτα με τα "άλογα Α εθνική" που τους τα χωνε και γαμουσε, μέχρι που μας έβανε ενα τετοιο "άλογο Α εθνική" μια χοντρέλο τριανταρα κι αυτός δίπλα της με μουτζουρωμένη την μουτσουνα του. Έφαγε δούλεμα χοντρό για την "μουναρα" κι από τοτε το άτομο δε βαζει γκόμενες φωτό αλλά εκείνες τις φλου φωτογραφίες που γνωρίζεις.
Ά και ξέχσα...
είναι ποοοοολύ πλούσιος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θυμάμε τότε που έψαχνε λεφτά στις πίστες των μπουζουκιών στην Αμερική...
Μάλλον έχω πέσει πολύ έξω!
Εσείς ξέρετε καλύτερα...

Επισκέπτης
Θυμάμε τότε που έψαχνε λεφτά στις πίστες των μπουζουκιών στην Αμερική...
Μάλλον έχω πέσει πολύ έξω!
Εσείς ξέρετε καλύτερα...

Σε γενόμενες παρατηρησεις πριν 4 χρονια οτι γραφει ακαταληπτα, τελείως ανορθόγραφα και παντελώς δυσνόητα απήντησε ότι υπεύθυνο γι αυτό ήταν το ρουμανικό πληκτρολογειόν του που δεν είχε ελληνικα γράμματα πανω και τα μπέρδευε. Ο πάμπλουτος αυτός επιστήμων επί 4 χρόνια ακόμα να διαθεσει 5-10 ευρώ να παρει ελληνικό πληκτρολογειο διότι εξακολουθει και παραμενει ακαταληπτος. Εαν δεις ότι με αυτό το όνομα γράψει κατι κατανοητόν, παει να πει οτι δεν ειναι δικά του και τον βοηθησε καποιος αλλος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ου βεβαια βανει φωτό απο κατι πεζοδρομια και κατι κλαμπς απ'έξω.
λοιπόν για να γελασεις:
Ψαξε τον ως Yantis: Mας ειχε ζαλισει τον ερωτα με τα "άλογα Α εθνική" που τους τα χωνε και γαμουσε, μέχρι που μας έβανε ενα τετοιο "άλογο Α εθνική" μια χοντρέλο τριανταρα κι αυτός δίπλα της με μουτζουρωμένη την μουτσουνα του. Έφαγε δούλεμα χοντρό για την "μουναρα" κι από τοτε το άτομο δε βαζει γκόμενες φωτό αλλά εκείνες τις φλου φωτογραφίες που γνωρίζεις.
Ά και ξέχσα...
είναι ποοοοολύ πλούσιος
  το συμβαν σε ποιο θρεντ ειναι?σελίδα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Σε γενόμενες παρατηρησεις πριν 4 χρονια οτι γραφει ακαταληπτα, τελείως ανορθόγραφα και παντελώς δυσνόητα απήντησε ότι υπεύθυνο γι αυτό ήταν το ρουμανικό πληκτρολογειόν του που δεν είχε ελληνικα γράμματα πανω και τα μπέρδευε. Ο πάμπλουτος αυτός επιστήμων επί 4 χρόνια ακόμα να διαθεσει 5-10 ευρώ να παρει ελληνικό πληκτρολογειο διότι εξακολουθει και παραμενει ακαταληπτος. Εαν δεις ότι με αυτό το όνομα γράψει κατι κατανοητόν, παει να πει οτι δεν ειναι δικά του και τον βοηθησε καποιος αλλος.
,,κυριε διδασκαλε,διακρινω  μια εχθροτητα-ανευ λογου κατα την ταπεινη γνωμη μου...
εδω "υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος|",που σας χωριζει η ενα θεμα πρωτοκαθεδριας του εν λογω θρεντ? :think: :think: :think:
ειστε κι οι δυο ρωσσομαθεις απ οτι εχω αντιληφθει ,ισως κοντα κι ηλικιακα, βλεπω μια εντονον αντιζηλια
,λανθανω καπου? ;)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
μηπως αυτες που γαμαει ο προδομενος μαλακας ειναι τιποτα τετοιες σφουγγαριστρες?
καβλιαριδες μας βγηκατε ολα τα γεροντια εδω μεσα.
αντε σαλταρτε και γαμηθητε ρε μαλακες.
ρε σεις πως βαζετε φωτογραφιες ολοι κι εμενα μου βγαζει συνεχεια "το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο"??αφου κι εγω με απλο κινητο 3μπξελ τις εχω βγαλει,,  :think:
νεαρε μου εισαι τοσο ωραιος οσο και ευγενης??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
εμμ χμμμμ...

είπα να στο πω και τοτε γιατι εκανες χαρουλες με τον Yantis ή Davarits όπως αλλιως αυτοαποκαλείται αλλά στο μαθημα δεν παρεμβαίνω, προτιμώ να αφηνω τους μαθητάς να βρίσκουν μονοι τους την άκρη για να τριβεται το μυαλο.
Νομίζεις ότι αυτά τα έγραψε μόνος του? Κόπι και πέιστ από το ιντερνετ ήτανε...Μόνος του μπορεί να γραψει μόνον αυτά που διαβαζεις στο στυλ που διαβαζεις εξ ου και το συμπέρασμα ότι έχει αρπαξει σασί. Αν εχεις υπομονη διαβασέ τον απ την αρχή να γελασεις και να φριξεις, γράφει ως Yantis μετά τον κανανε μιουτ και επανεμφανιστηκε ως Davarits. Και να θελει να κρυφτεί ο τρόπος γραφής του και η υποσκάπτουσα βλαβη είναι τόσο χαρακτηριστικοι που δεν τον αφηνουν...
εξακολουθω να διακρινω μιαν εμπαθειαν, ;) οσον αφορα  τον εν λογω συγγραφεα κ περιηγητη,,,

Επισκέπτης
,,κυριε διδασκαλε,διακρινω  μια εχθροτητα-ανευ λογου κατα την ταπεινη γνωμη μου...
εδω "υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος|",που σας χωριζει η ενα θεμα πρωτοκαθεδριας του εν λογω θρεντ? :think: :think: :think:
ειστε κι οι δυο ρωσσομαθεις απ οτι εχω αντιληφθει ,ισως κοντα κι ηλικιακα, βλεπω μια εντονον αντιζηλια
,λανθανω καπου? ;)

Α όχι αγαπητε,
αν ηθελα να τον ρεζιλέψω, που το εχω κανει παμπολες φορες ψαξε σ αυτό το θρεντ και θα το βρεις, θα το χα κανει 2-3 βδομαδες πριν που ξανα ρχισε να γραφει τα δικα του. Μ αρεσει ν αφηνω τους άλλους να παιζουν κι αυτοί. τωρα εδω επενέβην διότι για δευτερη φορά ο ...ωρολογοποιός ετοιμαζόταν να φαει φολα. Φολα στην φολα θα την συνηθιζε...Ειπαμε να κανουμε το μυαλο να δουλευει να μην κουτιαθει το παιδί...
Τουναντίον εγώ τον συμπαθώ και πιστευω κι αυτός το ίδιο, απλώς λογω τρελας ενιοτε αρχίζει και με βριζει έτσι στα καλα καθουμενα όποτε του την βαρεσει. Γενικώς μ αρέσουν οι τρελοί  διοτι ειναι το καρυκευμα της όλης ιστορίας. Ούτε και κατα 70% διαφωνώ μ αυτά που λεει, εκτός απ'τα άλογα τα 5000 ευρώ που ξοδευει σε μια εβδομαδα κι αλλες τετοιες μαλακειες. Πάντως αν ειναι καπου στα 40 το πολύ, τον κοβω διότι για την ελλαδα κατω από το 1981 τελει σε παντελή αγνοια, εκτος βεβαια εαν ισχύει η θεωρία μου ότι ηταν κλεισμενος σε καποιο άσυλο. Και εαν εσύ αγαπητέ, γιατι γραφεις με πολύ θαρρος για πρωτάρη εδώ και γραφή που έχουμε ξαναδεί, όντως είσαι καινουργιος (που δε πιστευω) και δεν τον ξερεις, ψαξε σ αυτό το θεμα και στην Μολδαβια και θα γελασεις πολύ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν παρακαλάω κιόλας!
Ο άλλος είδες τι γράφει...

Δάσκαλε στην Ουκρανία θέλω να με δείτε με το δύμετρο....
Δεν ξέρω τι θα κάνω με το καινούργιο! Το καινούργιο θα βρώ λόγια να το περιγράψω....

Συνημμένα

• Julia.jpg
    Julia.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 72

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βρήκα λόγια για την καινούργια Ουκρανέζα που περιγράφουν το στύλ της----->

"καθιμερινα πορνιδια

καθε λογισ πορνιαρεσ καθιμερινεσ ξεβρακοκεφαλεσ"

Δεν είναι εντυπωσιακή αλλά γκαυλιάρα μέχρι τελικής πτώσης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom