Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το μονο μειον οτι το καθαριζαμε εμεισ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 23.jpg
    23.jpg
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 24.jpg
    24.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 44

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παραλιες μονο στο ιμπιζα κατεβικα διο φορες λογο του οτι πιναμε καθε βραδυ μεχριτο προι και σερνομασταν απο της πιπες μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λιοοομαααααα λεμεεεεε!!!!!!!!! εισοδοι στην παραλια του ιμπιζα 10 ευρα το ατομο και μετα ανεβενει το ποσο αναλογα με το τι θελις ενδικτικα απλι ξαπλοστρα διπλα στην πισινα + 7 ευρα σκεπαστη ξαπολστρα ντιβανι για 4 ατομα + 20 ευρα  σαμπανια μαρτινι απλη 50 ευρα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αναληση ντεβουσκον !!!! οι περισοτερες φορτομενες οντεσιοτισες ειναι φετος ντουμπαι και μπορα μπορα και αυτες που εμειναν ειναι τραπεζατες στο ιμπιζα παντα με μπραβο που της ακολουθει παντου και δενπλισιαζονται με τιποτα !!!! ουτε στα καφε οταν πας να πλισιασεις σε σταματαει ο μπραβος :2funny: :2funny: :2funny:  χαιλικια λεμε μετα οσες εχουν καπια λευτα οχι φορτομονες γραφουν τους ξενους στο μουνι τους  τους ξερα και χονοντε στον ντοπιο τραπεζατο πουρατο μαλακοουκρανο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:οσες δεν εχουν χονοντε στους τραπεζατους ξενουσ προτα για αμεσο η εμμεσο ξεζουμιζμα και μετα σε οΠΙον μιλαει αλι γλοσα για να αποσπασουν χριμα ποτα βολτες ξερα!!!!!!! τελος υπαρχουν οι πουτανες απο νετ και οι πουτανες στο λιμανι  ΟΝΤΕΣΣΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΕΙς ΚΑΙ ΧΟΝΕΙς ΠΕΡΝΕΙς ΞΕΡΑ ΧΟΡΙς ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!! ΟΥΚΡΑΝΙΚΙ ΜΙΧΑΝΙ ΔΟΛΑΡΙΟΝ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Υ.Γ ΡΟΣΙΔΑ ΦΟΡΤΟΜΕΝΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!! ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΨΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Περασα 4 μερες στη Χερσονησο στην Κρητη.Τιγκα στις Ρωσιδες,τις Ουκρανες και τις Πολωνεζες.Στην αρχή όλα καλά οι γκόμενες απίστευτα προσιτές παντού σε παραλία, μαγαζιά, ξενοδοχείο.Μετα τη δεύτερη μέρα έφαγα τρομερό μπλοκο απο τους Κρητικούς.Με κακολογούσαν συνεχώς στις γκομενες.Τι μαλακες είναι αυτοί? Ύπουλη ρατσα.Μετά μου είπαν ότι με πήραν για Σέρβο η Ρουμανο κακοποιο.Πολυ τοπικιστική νοοτροπία.
Τελικά τα μουνια στην Κρητη τα καθαριζουν οι Σκανδιναυοι.Οι Ρωσίδες πάνε στα σκανδιναυικα κλαμπ για να τότε γνωρισουν.Ειδα καραμπαζα Σκανδιναυους με μουναρες Ρωσιδες.
Οι Κρητικοι πολυ για τον πουτσο,εχουν εντελως αδυναμο στυλ μονο οσοι εχουν μαγαζια και μπορουνε να δωσουνε δουλειες γαμανε και μερικοι γνωστοι που κονεξαρονται.Χαλαστηκαν που μιλουσα στις γκομενες στα ρωσικα,πολωνικα κτλ και συνεχως οι μπαρμεν(οι Κρητικοι,οι ξενοι.στα αρχιδια τους) με διεκοπταν.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Περασα 4 μερες στη Χερσονησο στην Κρητη.Τιγκα στις Ρωσιδες,τις Ουκρανες και τις Πολωνεζες.Στην αρχή όλα καλά οι γκόμενες απίστευτα προσιτές παντού σε παραλία, μαγαζιά, ξενοδοχείο.Μετα τη δεύτερη μέρα έφαγα τρομερό μπλοκο απο τους Κρητικούς.Με κακολογούσαν συνεχώς στις γκομενες.Τι μαλακες είναι αυτοί? Ύπουλη ρατσα.Μετά μου είπαν ότι με πήραν για Σέρβο η Ρουμανο κακοποιο.Πολυ τοπικιστική νοοτροπία.
Τελικά τα μουνια στην Κρητη τα καθαριζουν οι Σκανδιναυοι.Οι Ρωσίδες πάνε στα σκανδιναυικα κλαμπ για να τότε γνωρισουν.Ειδα καραμπαζα Σκανδιναυους με μουναρες Ρωσιδες.
Οι Κρητικοι πολυ για τον πουτσο,εχουν εντελως αδυναμο στυλ μονο οσοι εχουν μαγαζια και μπορουνε να δωσουνε δουλειες γαμανε και μερικοι γνωστοι που κονεξαρονται.Χαλαστηκαν που μιλουσα στις γκομενες στα ρωσικα,πολωνικα κτλ και συνεχως οι μπαρμεν(οι Κρητικοι,οι ξενοι.στα αρχιδια τους) με διεκοπταν.
ΠΑΡΑΔΙΔΩ  ΤΗΝ ΣΚΗΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΛΑΝΤΑΜΑΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΟ ΠΑΟ ΝΑ ΔΟ ΑΝ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την πρωτη μέρα τα έχασα από την ευκολία.Μιλούσα με τα πιο απίστευτα μουνια και έκλεινα αμέσως ραντεβου.Χούφτωνα όσο ήθελα.Καμάκι παντού σε παραλία,ξενοδοχειο στα κλαμπ και όλες προθυμες.Μετα τη δρυτερη μετά όλα πηγαν κατα διαβολου αλλά οι ντόπιοι στραβοκοιτουσαν,ελεγαν το νου σου μολις έμπαινα στα μαγαζιά και μόλις πήγαινα να μιλήσω στις γκόμενες διεκοπταν και τότε έλεγαν κάτι.Η συμπεριφορα τους άλλαζε μετά και έπεφτα σε τοίχο.
Επίσης παίζει ρόλο πόσες μέρες έχει η γκόμενα στο νησί.Αν ειναι αρτι αφιχθεισα είμαι πολύ πιο προσεγγίσιμη.Μετά αποκτανε τουπε απο τα πολλά πεσιματα και γίνονται δύσπιστες.Το καλό είναι ότι οι Κρητικοι δεν έχουν τη σωματική διάπλαση να σε μπλοκαρουν οπως οι Μακεδονες που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Σερβους στην Παραλια Κατερινης και η.απειλη του ξύλου είναι ορατή εάν την πέφτεις σε γκόμενες που έχει σταμπαρει το establishment του μαγαζιού για τον εαυτό του και τότε φίλους του.Οι Κρητικοι είναι πολύ μαλακοι σε σχεση με τότε Μακεδονες και αυτό δίνει περιθωρια.
Επίσης οι Ρωσιδες σαφως πολύ πιο ανοιχτές από τις Σερβες.Οι Σερβες μοιραζουν τις χυλοπιττες με το πακετο ενω κουνανε ξεφρενα μπροστα σου τις κωλαρες τότε και τα θεία κορμια τους για να σ ερεθίσουν (ερεθισμένοι Σερβοι-λαος πολεμιστων).Επισης ο Ρωσιδες. επιλέγουν πολύ χάλια άντρες σε αντίθεση με τότε Σερβες που θέλουν νταγλαραδες(ψηλους,γυμνασμενους με στυλ δε μασαω τα αρχιδια μου οπως οι Σερβοι).Οι Ρωσιδες πανε και με χοντρους,ασχημους,ηερους,κοιλαραδες κτλ.Οι Σερβες ποτε.Εχουν απαιτησεις στη φυσική εμφάνιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης οι ντόπιοι και ο ξένοι τραβάνε τις γκόμενες από το χέρι να μπούνε στα μαγαζιά δεν τις αφήνουν λεπτό να περπατήσουν ανενόχλητες στο δρόμο με τα μπαρ.Ο λόγος είναι ότι αμα μπούνε μουναρες στο μαγαζί θα μπούνε και άντρες  και θα γίνει κατανάλωση.Ετσι βασικά οι promoters έχουν γνωρίσει όλες τις καλές γκόμενες πριν καν πάνε στο κλαμπ και οι μπαρμεν δικτυώνονται αμέσως.Οι γκόμενες προτιμάνε τους μπαρμεν και τους αντρες που τους συστηνουν οι μπαρμεν γιατί έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια (σου λέει δε θα κάνει κάτι είναι από εδώ,γνωστος, θα έχει συνέπειες).
Επίσης οι γκόμενες που έχουν κατα νου να δουλέψουν στο μέρος και να εγκατασταθούν ριχνονται στους μπαρμεν,πορτιερηδες,ιδιοκτητες και τον απλό τουριστα τον φτύνουν εντελώς.Εγω πήγα εκεί σαν αρχοντας να υποταξω τους Κρητικους στην ανωτερη βαλκανικη δυναμη αλλα εκει τα τσιφλικια καλα κρατουν.Στην αρχη η τακτικη αρχοντος κατακτητη αποδιδει μεχρι να ερθει η αντιδραση.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης οι ντόπιοι και ο ξένοι τραβάνε τις γκόμενες από το χέρι να μπούνε στα μαγαζιά δεν τις αφήνουν λεπτό να περπατήσουν ανενόχλητες στο δρόμο με τα μπαρ.Ο λόγος είναι ότι αμα μπούνε μουναρες στο μαγαζί θα μπούνε και άντρες  και θα γίνει κατανάλωση.Ετσι βασικά οι promoters έχουν γνωρίσει όλες τις καλές γκόμενες πριν καν πάνε στο κλαμπ και οι μπαρμεν δικτυώνονται αμέσως.Οι γκόμενες προτιμάνε τους μπαρμεν και τους αντρες που τους συστηνουν οι μπαρμεν γιατί έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια (σου λέει δε θα κάνει κάτι είναι από εδώ,γνωστος, θα έχει συνέπειες).
Επίσης οι γκόμενες που έχουν κατα νου να δουλέψουν στο μέρος και να εγκατασταθούν ριχνονται στους μπαρμεν,πορτιερηδες,ιδιοκτητες και τον απλό τουριστα τον φτύνουν εντελώς.Εγω πήγα εκεί σαν αρχοντας να υποταξω τους Κρητικους στην ανωτερη βαλκανικη δυναμη αλλα εκει τα τσιφλικια καλα κρατουν.Στην αρχη η τακτικη αρχοντος κατακτητη αποδιδει μεχρι να ερθει η αντιδραση.
Λογικές και νορμάλ συμπεριφορές περιγράφεις! Έτσι πρέπει να είναι ο ντόπιος σε κάποιον ουρανοκατέβατο και αυτό ξεχωρίζει το Έλληνα ντόπιο που νιώθει!!!! Στα καθαρά τουριστικά θέρετρα στον κόσμο το μόνο που τους νοιάζει είναι το λογιστικό κομμάτι του τουρισμού!
Κι εγώ μπορεί να μπλοκάρω κάποιον που βλέπω πρώτη φορά! Πάντως αν είναι Έλληνας όχι τόσο διότι χαίρομαι που δεν είναι Αλβανός κια ας είναι και απο το Κλανίτσι με πρωτέυουσα τα Σέκλανα ...

Όσο για τη Ρόδο δεν έχει διαφορά με το τι περιγράφεις στην Κρήτη! Αν όμως έβγενες μαζί μας απο τα πρώτα λεπτα θα ένιωθες ντόπιος, θα έμπενες στα club μαζί μας και θα σε μάθαιναν οι πορτιέριδες αν ήθελες να πας μόνος ή με μουνί! Επίσης θα είχες πλήρη ασυλία στο καμάκι! Εδώ δεν ρωτάμε ποιός έχει δίκιο! Ο ντόπιος έχει πάντα έναντι του ξένου! Βέβαια τώρα που ο τουρισμός είναι ευέσθητος προσπαθούν όλοι να αποφύγουν το καβγά!
Όλους τους μπαρμαν και λοιπούς τους ξέρουμε και μας σέβονται όπως κι εμείς αυτούς και δεν την πέφτουμε σε γκόμενες που ψήνουν αυτοί!!!
Και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όποιον απο τη "παρέα" αυτού του φόρουμ έρθει εδώ!
Αλλά όχι οι ξεκάρφωτοι άπο το πρώτο πόστ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η μαμά τελικά χτες μάλωσε με τη κόρη που δεν έκανε κίνηση να χορέψει μαζί μου....
Το σκατο(απο μπουμπούκι....) ήταν κυκλοθυμικό και νευρόσπαστο...Ακόμα και η μάνα της νευρίασε που δεν έκανε κάτι μαζί μου!!!
Η μάνα τούμπανο πάντος!!! Όσοι την είδαν έπαθαν πλάκα...
Θα δούμε

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Λογικές και νορμάλ συμπεριφορές περιγράφεις! Έτσι πρέπει να είναι ο ντόπιος σε κάποιον ουρανοκατέβατο και αυτό ξεχωρίζει το Έλληνα ντόπιο που νιώθει!!!! Στα καθαρά τουριστικά θέρετρα στον κόσμο το μόνο που τους νοιάζει είναι το λογιστικό κομμάτι του τουρισμού!
Κι εγώ μπορεί να μπλοκάρω κάποιον που βλέπω πρώτη φορά! Πάντως αν είναι Έλληνας όχι τόσο διότι χαίρομαι που δεν είναι Αλβανός κια ας είναι και απο το Κλανίτσι με πρωτέυουσα τα Σέκλανα ...

Όσο για τη Ρόδο δεν έχει διαφορά με το τι περιγράφεις στην Κρήτη! Αν όμως έβγενες μαζί μας απο τα πρώτα λεπτα θα ένιωθες ντόπιος, θα έμπενες στα club μαζί μας και θα σε μάθαιναν οι πορτιέριδες αν ήθελες να πας μόνος ή με μουνί! Επίσης θα είχες πλήρη ασυλία στο καμάκι! Εδώ δεν ρωτάμε ποιός έχει δίκιο! Ο ντόπιος έχει πάντα έναντι του ξένου! Βέβαια τώρα που ο τουρισμός είναι ευέσθητος προσπαθούν όλοι να αποφύγουν το καβγά!
Όλους τους μπαρμαν και λοιπούς τους ξέρουμε και μας σέβονται όπως κι εμείς αυτούς και δεν την πέφτουμε σε γκόμενες που ψήνουν αυτοί!!!
Και η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όποιον απο τη "παρέα" αυτού του φόρουμ έρθει εδώ!
Αλλά όχι οι ξεκάρφωτοι άπο το πρώτο πόστ!!!
συμφωνω ως ενα σημειο στο θεμα με τους ντοπιους.
απο εκει και περα οταν ερχετε καποιος για διακοπες με την τσεπη του φορτωμενη με φραγκα δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολητε με τους ντοπιους τους χωριατες που βλεπουν μουνι μονο το καλοκαιρι,και ως συνηθως κατι τετοιοι ειναι που δημιουργουν και προβληματα σε τουριστες.
οσο για γνωριμιες με μπαρμαν και πορτιεριδες ειναι το πιο ευκολο να γνωριστεις,2-3 φορες να κανεις καλους λογαριασμους,και και φιλοδωριμα καλο να δωσεις,στην επομενη εμφανιση θα σου γλυφουν τα αρχιδια ολοι σε ενα μαγαζι.ενα απο τα καλα τις οικονομικης κρισης.
προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει τετοια κατασταση σε οποιο μερος πηγα για διακοπες,αλλα δεν ασχοληθηκα και ποτε με τους ντοπιους οπου πηγα.
τωρα κατι παρακμιακα μαγαζια,με φτωχομπινιδες-ελληνες-ντοπιους-αλβανους-αραπηδες-φτωχοτουριστριες- πατσαβουρογκομενες-χωριατες μπαρμαν και τα σχετικα τα αποφευγω εντελως εδω και πολλα χρονια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
συμφωνω ως ενα σημειο στο θεμα με τους ντοπιους.
απο εκει και περα οταν ερχετε καποιος για διακοπες με την τσεπη του φορτωμενη με φραγκα δεν ειναι υποχρεωμενος να ασχολητε με τους ντοπιους τους χωριατες που βλεπουν μουνι μονο το καλοκαιρι,και ως συνηθως κατι τετοιοι ειναι που δημιουργουν και προβληματα σε τουριστες.
οσο για γνωριμιες με μπαρμαν και πορτιεριδες ειναι το πιο ευκολο να γνωριστεις,2-3 φορες να κανεις καλους λογαριασμους,και και φιλοδωριμα καλο να δωσεις,στην επομενη εμφανιση θα σου γλυφουν τα αρχιδια ολοι σε ενα μαγαζι.ενα απο τα καλα τις οικονομικης κρισης.
προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει τετοια κατασταση σε οποιο μερος πηγα για διακοπες,αλλα δεν ασχοληθηκα και ποτε με τους ντοπιους οπου πηγα.
τωρα κατι παρακμιακα μαγαζια,με φτωχομπινιδες-ελληνες-ντοπιους-αλβανους-αραπηδες-φτωχοτουριστριες- πατσαβουρογκομενες-χωριατες μπαρμαν και τα σχετικα τα αποφευγω εντελως εδω και πολλα χρονια.
Μου περιγράφεις Ελληνικά στέκια!!! Εκεί όμως είναι ξενέρωτα με τη κάθε Ψωνο-Ελληνίδα που όσο πιο πολύ τη χτυπάει η κρίση τόσο πιο ωραία νομίζει οτι είναι....
Και το θέμα είναι και το άλλο...σε μια βραδιά μπορεί να αλλάξουμε 3-4 μαγαζιά μέχρι να βρούμε προσφορο έδαφος! Αν εσύ σαν ξένος κάνεις κονέ με ένα και την επόμενη μέρα είναι άδειο και είναι γεμάτο το απέναντι ...φτου πάλι απο την αρχή....
Μέσα στις φτωχοτουρίστριες μπλέκουν και κάποιες καλές, που είναι βέβαια πολύ χαλασμένες απο την όλη κατάσταση! Σε πατομάγαζα πάντος έχουμε γνωρίσει γκομενάκια που ούτε σε καλά μαγαζιά δεν βρήσκεις...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μου περιγράφεις Ελληνικά στέκια!!! Εκεί όμως είναι ξενέρωτα με τη κάθε Ψωνο-Ελληνίδα που όσο πιο πολύ τη χτυπάει η κρίση τόσο πιο ωραία νομίζει οτι είναι....
Και το θέμα είναι και το άλλο...σε μια βραδιά μπορεί να αλλάξουμε 3-4 μαγαζιά μέχρι να βρούμε προσφορο έδαφος! Αν εσύ σαν ξένος κάνεις κονέ με ένα και την επόμενη μέρα είναι άδειο και είναι γεμάτο το απέναντι ...φτου πάλι απο την αρχή....
Μέσα στις φτωχοτουρίστριες μπλέκουν και κάποιες καλές, που είναι βέβαια πολύ χαλασμένες απο την όλη κατάσταση! Σε πατομάγαζα πάντος έχουμε γνωρίσει γκομενάκια που ούτε σε καλά μαγαζιά δεν βρήσκεις...
μαλλον δεν καταλαβες καλα τι εννοω.
εννοω κατι κλαμπ του κωλου που μεσα κινουντε ζωα αντι για ανθρωποι.
εννοοιτε οτι και σε αυτα θα βρεθει και καλο μουνι,αλλα θα ειναι σαν την μυγα μεσα στο γαλα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
με την τσεπη του φορτωμενη με φραγκα
Δεν περίμενα απο εσένα να ακούσω τέτοια κουβέντα απο όσα έχεις γράψει! Μπορείς να έχεις προσωπικότητα και χαρακτήρα και να σε πάνε όλοι χωρίς επίδειξη χρημάτων στη Ρόδο!
Τους έχουμε βαρεθεί τους Slumdog Millioners! Μαζέυουν λεφτά όλο το χρόνο για μια εβδομάδα διακοπές!
Αυτοί που πραγματικά έχουν φαίνονται! Δεν χρειάζεται να το δείξουν!
Και οι γκόμενες το μυρίζονται, πλην αυτών της αρπαχτής...
εκεί έδωσε συμβουλές ο δάσκαλος για ενδυμασία και εμφάνιση
Νομίζω σταμάτησες να τον ακούς....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν περίμενα απο εσένα να ακούσω τέτοια κουβέντα απο όσα έχεις γράψει! Μπορείς να έχεις προσωπικότητα και χαρακτήρα και να σε πάνε όλοι χωρίς επίδειξη χρημάτων στη Ρόδο!
Τους έχουμε βαρεθεί τους Slumdog Millioners! Μαζέυουν λεφτά όλο το χρόνο για μια εβδομάδα διακοπές!
Αφού έχεις έρθει Ρόδο το ξέρεις το Colorado! Αυτό το μαγαζί το συγκαταλέγω σε ένα απο τα καλύτερα Πανευρωπαικά! Έχει μια μικρή είσοδο και έτσι διαλέγει κάπως κόσμο και τα Ρωσίδια παθαίνουν πλάκα! Έχει απο τις πιο απλησίαστες μέχρι τις τελευταίες...
Εκεί αν είσαι ανοιχτοχέρης θα σε σεβαστούν αλλά δεν θα σου πάρουν και τσιμπούκι όπως στα Ελλινάδικα...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τωρα τελευταια μπερδευεσε μου φαινεσε.
οταν λεω με φραγκα στην τσεπη,εννοω να ειναι ανετος και να μπορει να κινηθει,και οχι να κανει μαλακιες για να δειξει οτι εχει λεφτα.επειδη διαβαζεις παντα αυτα που γραφω,ειμαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει οτι ποτε δεν εχω πει κατι τετοιο,και δεν το θεωρω οτι κατι τετοιο ειναι και το σωστο.
εισαι εξυπνο παιδι και πιστευω καταλαβαινεις τι γραφω.
μην με κανεις και εσυ να τα εξηγω 2-3 φορες οπως κανω για κατι αλλα ζωα εδω μεσα.
οσο για το θεμα ενδυμασιας,δεν ειμαι τοσο υπερ στο να φοραει καποιος πανακριβα και φιρματα ρουχα,οσο στο να ειναι καθαρος και περιποιημενος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τωρα τελευταια μπερδευεσε μου φαινεσε.
οταν λεω με φραγκα στην τσεπη,εννοω να ειναι ανετος και να μπορει να κινηθει,και οχι να κανει μαλακιες για να δειξει οτι εχει λεφτα.επειδη διαβαζεις παντα αυτα που γραφω,ειμαι σιγουρος οτι εχεις καταλαβει οτι ποτε δεν εχω πει κατι τετοιο,και δεν το θεωρω οτι κατι τετοιο ειναι και το σωστο.
εισαι εξυπνο παιδι και πιστευω καταλαβαινεις τι γραφω.
μην με κανεις και εσυ να τα εξηγω 2-3 φορες οπως κανω για κατι αλλα ζωα εδω μεσα.
οσο για το θεμα ενδυμασιας,δεν ειμαι τοσο υπερ στο να φοραει καποιος πανακριβα και φιρματα ρουχα,οσο στο να ειναι καθαρος και περιποιημενος.
Ρόδο πότε α ρθεις πρε?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ρόδο πότε α ρθεις πρε?
ροδο θα ερθω οταν μου το επιτρεψει ο δασκαλος.
δεν εχω και πολλες απουσιες και πρεπει να παρω ειδικη αδεια.
εκτος αν αποφασισει να ερθει και ο δασκαλος μαζι μου.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
"Glock Perfection"
καιρο εχω να δω νικ να μου αρεσει τοσο. :rockon:
Glock --------> είναι πιστόλι Αυστριακής κατασκευής!
To nick προέρχεται απο ένα club σκοποβολής στη Παπούα Γουινέα που ο ιδιοκτήτης του μου έδωσε όλα τα λογότυπά του και τα έχω στο γραφείο μου΄... Το συνδίαζω με το στόχο που δεν είναι άλλος απο την ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ τρύπα!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τΥΓ 2 οσο για τον προδομενο μαλακιες γραφετε ο τυποσ επιδι ειναι ελληναρας γαμιας αποδεδιγμενα πιγε μεσα γιατι δεν ανεχτικε την καργιολα και στης αμερικανικεσ φιλακες αυτα που γραφετε για αραπαδες δεν πεζουν !! εκει μονο καθαριζουν και μονο για για λευτα!!!  ο προδομενος στα 58 του εχει γιατρινα ουκρανι 45 αρα τσαμπα που την σκιζει στην πουτσα οποτε γουσταρει και αλλη μια απο την κριμαια φορτομενη καργα!!! αντε και στα δικα σασ!!!!!!  ΜΑΓΓΓΚΚΑΑΣΣΣΣΣ Ο  ΤΡΙΚΚΑΑΑΑΛΙΝΟΣ!!!!!
μηπως αυτες που γαμαει ο προδομενος μαλακας ειναι τιποτα τετοιες σφουγγαριστρες?
καβλιαριδες μας βγηκατε ολα τα γεροντια εδω μεσα.
αντε σαλταρτε και γαμηθητε ρε μαλακες.

Συνημμένα

• thitsa.jpg
    thitsa.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom