You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σιμερα γιρισα βουκουρεστι για ανεφοδιασμο και γαμιμιενες υποχρεοσεις και τα ξιμεροματα αναχορο για κριβοη ρογκ με λιγα λογια φετος οντεσσα ακριβεια και μονο για εμπειρους παιχτες φικια για μεταξοτες κορδελες αμ δεν πληροσεις αμεσα η εμεσα κερασματα φαγιτα κτλ δεν εχει κοκο αποξενουσ φουλ αραβες ισραιλινους και τουρκους θα τα γραψω αναλιτικα οταν γιρισο οβεεερρρρ βαλκανοσκιλοσ ο χιλιομετρας φετος παο για 5000 χμ Υ.Γ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΑΗΑΜΙ ΣΤΗΝ ΟΝΤΕΣΑ ΦΕΡΑΡΙ ΒΕΝΤΛΕΙ ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΠΑΝΤΟΥ!! ΣΤΟ καφε μπελινι στο παρκο ψιλα στην ντιριμπασκαγια μονο σουσι και σαμπανιες γαμισετα !!!!!!!!! γαμο το γκρεκισταν γαμο!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ο μονος τροπος για φτινο καλο μουνι διλαδι η βραδυα 100 - 200 ευρα τα κερασματα χορισ κοπο ειναι να κανεις βολτες στα παγκακια στο κεντρο καθε απογευμα ολες οι χοριατες και πιτσιρικες που εχουν μεινει απο λευτα και φισικα ειναι απο αλλεσ πολισ στην πευτουν ξερα ακολουθει καφεσ φαγιτο ποτα και το προι γαμας μονο ετσι ειναι αβασανιστα με κανα 200 αρι ΓΑΜΙΣΕΤΑΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΝΤΕΣΙΟΤΙΣΕς ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΝΕΛΑ ΜΟΥΤΙ!!!!! ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ !!!!! ΑΡΕ ΞΙΛΟ ΠΟΥ ΤΗΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ !!!!
ggtv
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο μονος τροπος για φτινο καλο μουνι διλαδι η βραδυα 100 - 200 ευρα τα κερασματα χορισ κοπο ειναι να κανεις βολτες στα παγκακια στο κεντρο καθε απογευμα ολες οι χοριατες και πιτσιρικες που εχουν μεινει απο λευτα και φισικα ειναι απο αλλεσ πολισ στην πευτουν ξερα ακολουθει καφεσ φαγιτο ποτα και το προι γαμας μονο ετσι ειναι αβασανιστα με κανα 200 αρι ΓΑΜΙΣΕΤΑΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΝΤΕΣΙΟΤΙΣΕς ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΝΕΛΑ ΜΟΥΤΙ!!!!! ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ !!!!! ΑΡΕ ΞΙΛΟ ΠΟΥ ΤΗΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ !!!!
yea!!!
Η μηπως καπως ετσι ???
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
ρεσπεκτ ,οντως διδασκαλος φιλτατε!!!Πω-πω εαν εξακολουθησει και σου καθεται η ξανθια μεχρι τα χριστουγεννα θα ριξεις τα γαμισια του αιωνος. Σου μιλαω εκ πειρας...
Κανε το μαλακα και γραφε και συ διαφορες γλυκαναλατες μαλακειες αναμεμειγμενες με το θα σε ξεσκισω...
ειδικα για την τελευταια φραση-συμβουλη!!!! ;) ;) ;) ;)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
παιδια μηπως ξερει καπιος πως να φορτοσω στο σαιτ καποιε απλες φωτο απο κινητο,οσες φορες προσπαθω δεν τις φωρτωνει λεει ειναι μεγαλο το αρχειο,,,απο 3μπχλ καμερα ειανι...ξερει κανεις τι γινετε,να εβαζα κι εγω καποπιες φωτο να δειτε
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
μηπως η μαμα ειναι πιο σιγουρη λυση?να αρχισζες απο εκει για 1000% επιτυχια,κ μετα βλεπεις.. μια ιδεα λεω,,Το ξενοδοχείο είναι 25 χλμ μακρυά! Δεν με ενδιαφέρει αν κάνω ταριφιά! Καλό πάντος να στριμώξω το μικρό! Επιδή η γνωριμία έγινε και με τη μαμά μπροστά αναγκαστηκά τις κάλεσα όλες....
Δεν ξέρω πως θα το παιξω...Το μικρο υπερτούμπανο κακομαθημένο νεο-Ρωσάκι...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
ε οχι κ 200ε για να γαμισεις "παγκιτισα " ρε μεγαλε....ο μονος τροπος για φτινο καλο μουνι διλαδι η βραδυα 100 - 200 ευρα τα κερασματα χορισ κοπο ειναι να κανεις βολτες στα παγκακια στο κεντρο καθε απογευμα ολες οι χοριατες και πιτσιρικες που εχουν μεινει απο λευτα και φισικα ειναι απο αλλεσ πολισ στην πευτουν ξερα ακολουθει καφεσ φαγιτο ποτα και το προι γαμας μονο ετσι ειναι αβασανιστα με κανα 200 αρι ΓΑΜΙΣΕΤΑΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΝΤΕΣΙΟΤΙΣΕς ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΡΝΕΛΑ ΜΟΥΤΙ!!!!! ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ !!!!! ΑΡΕ ΞΙΛΟ ΠΟΥ ΤΗΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ !!!!
μηπως εισαι ελαφρως υπερηληξ? ;)αλλιως δεν παιζουν τετοια νουμερα,,απ οτι εννοεισσα εισαι κ ομιλητης ρωσσικης,οποτε 100-200 για ντεβουσκα απο "παγκο",,, ;)δεν νομιζω
Επισκέπτης
ρεσπεκτ ,οντως διδασκαλος φιλτατε!!!
ειδικα για την τελευταια φραση-συμβουλη!!!! ;) ;) ;) ;)
Μερσι
Λοιπον οταν πρωτό'ρθα στην χωρα των καθυστερημένων, άρχισα να βγαινω με τις ιθαγενειδες που καμακωνα που λεει κι ο πορδομεταναστης απο δω κι απο κει. Στο μετρο, σουπερ-μαρκετ, γκαρσόνες, στο δρομο, ασκαρδαμιχτί. Έβλεπα με γουσταρανε,
βγαίναμε, άντε κανα φιλι κανα χαδακι μετα πακα-πακά. Τους ελεγα παμε να ακουσουμε μουσικη, να σου δειξω φωτογραφιες απ'την πατριδα μου κλπ μαλακειες τιποτις αυτες. Μια, δυο,τρεις, δεκατρεις ρε πουστη μου λεω τι γινεται εδω περα που κολλαει το πραμα?
Μια μερα λοιπόν καμακωσα μια ξανθια καλη ωρα σαν του...ωρολογοποιου και κανονισα να βγουμε. Πολυ ωραία γυναίκα, ώντος ήρθε δεν μ εστησε, αλλα μου ρθε με κατι φορμες και κατι σπορτεξ, δε ξερω πως,εγω το πηρα στραβά κι αποφασισα να την ξεφορτωθω. Καθισαμε σ σενα παγκάκι, άρχισαν οι γλυκαναλατεσ μαλακειες λεω στ αρχιδια μου κατσε να την κανω να φυγει, αρχισα να της βαζω κωλοδακτυλο μεσα απο την φορμα στο παγκάκι. Έριξα κατι γαμισια εκεινο το βραδυ...έκτοτε καταλαβα οτι οι γκομενες εδω περα ειναι βαρατε κι ας κλαιω κι οτι καλως η κακως θελουν πεσιματα πολυ αγαρμπα γιατι ειναι σε καταστασι γκαου
ΥΓ φιλε ωρολογοποιέ. Μου θυμιζεις τα νιατα μου. Όταν ημουνα μικρος μαζευα λεφτα να παρω ρολόι. Που να μαζευτουν τα ρημαδια. Στην αρχη πηρα ενα με κουρντιστίρι σαν του παππου μου. Παλιο και χτυπημενο. Ντρεπομουν να το δείξω. Δουλευα, δουλευα, βγηκανε τα αυτόματα και πηρα ενα με δεκαεφτα ρουμπίνια. Πολυ της μοδας οταν βγηκε αλλα μου πεφτε μεγαλο οταν το φοραγα. Μετα πηρα ενα με εικοσιέξι κι ένα με δεκαενια που λεγε και την ημερομηνία. Τωρα δεν φοραω ρολοι, θα με ρωτησει κανενας καμια μερα τι ωρα ειναι και δεν θα ξερω τι να τ'απαντησω...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
paraolimpiada τα μορα στα παγκακια παντα ειναι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρεζακια κτλ που μου γραψε ο μοντ στο κεντρο δεν υπαρχουν η αστηνομευση ειναι στρατιοτικι στο κεντρο αλκοολ αμα πινεισ στον δρομο σε μαζεψαν λοιπον αρχιβλακα που λεει και ο προεδρος ενας εσι και διο οι ντεβουσκες γραφε τρις καφεδες και τρια νερα τουλαχιστον στο κεντρο 25 ευρα χορις τσιγαρα τρια ατομα φαγιτο κτλ χορις πολλα πολλα 80 ευρα ταξι μεχρι την αρκαντια πιγενε ελλα 20 ευρο στο ιτηακα η στο ιβιζα τρισ εισοδοι απο 45 κατηιμερινες μεχρι 75 πσκ χορις να πιειες τιποτα που ος γνοστον οι ουκρανες δεν πινουν τρισ βοτκα πορτοκαλι απο 7.5 ευρο η μια !!! τρισ μπιρεσ ουκρανικεσ 4.5 ευρο η μια τα διακοσα ευρα τα εχεισ για πλακα αλλα στανδαρ γαμας για να μιν σε χασουν!!!! δεν μου λες στο διακοφτο μινατε απο χορτο??? μακ ντοναλτσ δεν ερχονται διστηχοσ υ.γ μετα απο μια βραδυα στο ιβιζα περιμενα να ερθι ο συντροφος που ειχαι μπλεξει με ουκρανικι καργιολα και εκει που ειχα αραξει λιομα μετα απο μισο καραβι βοτκα καθονται διπλα μου δυο αλλογα μουναρεσσσσσσσ 1.80+ και με ροτανε σε απταιστα αγγκλιγκα απο που εισαι ?? ελλαδα τους λεω 500 δολλαρια και οι δυο μαΖΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!! ΟΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΡΩΤΑΟ ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ !! ΛΕΩ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!! ΥΓ 2 οσο για τον προδομενο μαλακιες γραφετε ο τυποσ επιδι ειναι ελληναρας γαμιας αποδεδιγμενα πιγε μεσα γιατι δεν ανεχτικε την καργιολα και στης αμερικανικεσ φιλακες αυτα που γραφετε για αραπαδες δεν πεζουν !! εκει μονο καθαριζουν και μονο για για λευτα!!! ο προδομενος στα 58 του εχει γιατρινα ουκρανι 45 αρα τσαμπα που την σκιζει στην πουτσα οποτε γουσταρει και αλλη μια απο την κριμαια φορτομενη καργα!!! αντε και στα δικα σασ!!!!!! ΜΑΓΓΓΚΚΑΑΣΣΣΣΣ Ο ΤΡΙΚΚΑΑΑΑΛΙΝΟΣ!!!!! Υ.Γ 3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΑΘΛΙΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ///???? εμαθα εχεισ επιδοση φετος 9.63 στα 100 δευτερολεπταε οχι κ 200ε για να γαμισεις "παγκιτισα " ρε μεγαλε....
μηπως εισαι ελαφρως υπερηληξ? ;)αλλιως δεν παιζουν τετοια νουμερα,,απ οτι εννοεισσα εισαι κ ομιλητης ρωσσικης,οποτε 100-200 για ντεβουσκα απο "παγκο",,, ;)δεν νομιζω
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οποσ μου ελεγε ο συντροφος ο καλητερος τροποσ για να γαμισης τοκαλητερο μουνι της οδησου ειναι ναβαλεις κουστουμι και στην γραβατα οπος κανουν στουσ βλαχικουσ γαμουσ να καρφιτσοσεις κανα 2000 ευρα να εχεις και κανα 3000 ευρα στο παντελονι και να ραξεισ προτο τραπεζι πιστα στο ιμπιζα!! για κανα δυο βραδυα και να τα τσιμπουκια και να τα πισοκολιτα τεζα λεμεεεεε οντεσσαααα ολεεεεε!!!!!!!!!! αντε παω να φτιαξο τα πραγματα αναχορισι!!!!! υγ οπου στον πλανητη βρειτε ντεβουσκα απο την οντεσσααα ξεσκιστετη στην πουτσα και στο ξιλο ξερααααα!!!!!!! θεορουν τουσ ξενουσ κινιτοδολλαριο πουτσσαααα και ξιλοοοοοξερρααααααααα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
mayrogates πιγαμε το προι να φιγουμε και αναψαν 2 σενσορες γαμο τουσ δρομουσ τησ ουκρανιασ νταπα ντουπα τελοσ παντον αναχοριση τοαπογευμα το αμαξι θα ειναι οκ οποτε συνεχιζω στην προτη φοτογραφια εξο απο το ιτακα η διαφιμισι για το παρτυ της ημερας γυμνοστηθες μεσα στο ποτιρι τουτι φρουτι παρτι εισοδος 25 ευρα καθε παρασκευη σαβατο κιριακι λογο κοντρας του ιμπιζα με το ιτηακα αυτο τοσαβατο στο ιβιζα νταν μπαλαν στο ιτακα τσοντα παρτι
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
το καφε μπελινι στο παρκο στην ντεριμπασκαγια ολα τα μορα απο το απογευμα και μετα εκει αργιλεδες σαμπανιες και σουσι το προτοκολο !!!!!!!ολος οκοσμος ολα τα μορα ι παντ ι φον λες και ειμαστε μαιαμι ετριβα τα ματιαμου πορτοκαλι καιμοβ ι παντ δεν ειχα ξαναδει!!!
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τιμεσ στο ιβιζα πσκ τραπεζι μινιμουμ για 4 ατομα 80 ευρο το ατομο χορισ της εισοδους και χορις το τι θα παραγκιλεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΕ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ 320 ΕΥΡΑ και δεν βρισκεις τραπεζι αμαδεν τα χοσεις στης τραπεζουδες αποτην προιγουμενι μερα το μπουκαλι η βοτκα 100 ευρα χορις τα παρελκομενα τα κοκτειλ που πινουν οι γκομενες 15 ευρα το ενα καθιμερινες οι ιδιες τιμες αλλα το ρεζερβε του τραπεζιου μονο 100 ευρα!!! τσαμπαα πραγμα ιτηακα ρεζερβε τραπεζιου 140 ευρα χορις καταναλοση πσκ καθιμερινες 80 κΑΙ οι τιμες στα ξιδια και στης εισοδουςτα ιδια με το ιβιζα καργιολες απο ιντερνετ απο 60 ευρα η ορα μεχρι 150 γκομενες απο στριπτιζαδικο 300 ευρα κα πανο για να την φορτοσεις σπιτι συν την καταναλοση στο στριπτιζαδικο