Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.278
Πόντοι
3.656
Αυτή τήν παρλαπίπα από Νικολάϊεφ πού λέει τί καλά πού αγαπιούνται, πώς τήν κόβετε; Θά τόν αφήσει στήν ψάθα στό τέλος τόν Αμερικάνο γαμπρό πού καμαρώνει δίπλα της σάν γύφτικο σκερπάνι; :grin:

μυκολαεφ υπαεχει καλλοστημενη μηχανη.εινε 6-7 αγεντσιες ,εχουν τις ιδιες 10-12 γκομενες με τελεια αγγλικα,ολοι οσοι ερχοντε πληρωνουν τον οβολο τους κ βγαινουν ραντεβου με τις ιδιες 15 με τελεια ποροφεσιοναλ αγγλικα,πανε σε 5,6 διαφορετικα μερη,λενε αρλουμπες τρωνε κ χορευουν για κανα2-3ωρο ,κ μετα αυτες πανε ντισκο,φυσικα χωρις τους ντειτερς  :grin: :grin: :grin:
κ την αλλη μερα το ιδιο,γυρω στα 15$ το ραντεβου παιρνουν οι κοπελλες,εννοειτε ουτε χερι δεν ακουμπανε οι "γαμπροι β ευκαιριας",κι εινε ολοι χαππυ
αγκεντσια ντεβουσκες κ γεροντοπαλικαρα ετων 55+ συνηθως
καμμια φορα υπαρχει κ καμμια κανονικη ,ανω των 40 με παιδια που οντως θελει να παντρευτει,αυτη αν κατσει η φαση,αυτο  το ντειτ πληρωνετε χρυσαφι απο τον "νεονυμφο"!!! κ γινετε κ πρωτο θεμα στα σχετικα σαιτ ,που στην ουσια εινε τα 2 ιδια γραφεια
οι πληροφοριες ειναι απο ντεβουσκα αλογο,εππαγκελνατια ντειτερ,με αγγλικα που με εξεπληξαν,σε βραδινο καμακι σε ιτακα προ μηνος..ειχε ερθει βολτα με φιλη της επισης συναδελφο,καλοκαιρι κανουν 3,4 ντειτ την μερα ,οταν εχει μαριαζ-τουρ,βασικα αμερικανοι,ιδια φαση παιζει κ δνιπρο,αλλα απο εκει δεν γνωρισα καποια σχετικη για να μαθω πως κ τι,πιστευω περιπου το ιδιο εργο θα ειναι,,, :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ ρε παιδί μου δε μπορώ να καταλάβω κάτι:
Άιντε και με σενα πορνομεταναστη, κολλητοί ήσασταν, τσακώθηκε ο προδομένος διότι ρωταγες αν τον είχε αρπάξει στις φυλακές.Κι εδώ που τα λεμε αφου έκανε παρέα μαζί σου τα θελε κι ο κωλος του. Τι δεν σ'ήξερε?
Εμένα γιατί άρχισε να με καθυβρίζει? έγραψα ποτέ ότι ήταν πούστης η τον ρώτησα εαν του αρέσανε οι άνδρες? Για ποιον λογο με πηρε η μπάλα? Και να τον ρώταγα, που δεν τον ρώτησα, στον πορνομετανάστη καθε μερα του λεω τετοια αστεία. Προς τι η τόση ευθιξία? Και μενα μπορει ν αρχισει να λεει ο πορνομεταναστης ότι είμαι πουστης, ε και? Να μου πειτε εγω δεν τ αρνούμαι...

Ρε κατι περίεργα πράματα σ αυτόν τον κόσμο,δε μπορεί ο αγωγιατης να βαρεσει τον γαιδαρο, χτυπαει το σαμαρι...
Εσυ του εκανες κατι πολυ χειροτερο.Σκεφτηκες το σεναριο της ταινιας Πορνομεταναστης εναντιον προδωμενου :2funny:Πηγαινω εγω γνωριζω την κορη της Μερκουλενκο και την  :knockinb:τσαντιζεται ο προδωμενος και κανει φασαρια ερχεται ο σεριφης και τον προηδοποιει.Μετα  :knockinb: και τη Μερκουλενο ο Προδωμενος το μαθαινει και κανει παλι φασαρια ξαναρχεται ο σεριφης και τον συλαμβανει και τον πηγαινει φυλακη οπου εκει ειναι φύλακες τραβεστι με πουτσαρες και  :knockinb: τον Προδωμενο :2funny:Αυτο τον τσαντισε πολυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γ'αυτο σε μισησε

Επισκέπτης
Εσυ του εκανες κατι πολυ χειροτερο.Σκεφτηκες το σεναριο της ταινιας Πορνομεταναστης εναντιον προδωμενου :2funny:Πηγαινω εγω γνωριζω την κορη της Μερκουλενκο και την  :knockinb:τσαντιζεται ο προδωμενος και κανει φασαρια ερχεται ο σεριφης και τον προηδοποιει.Μετα  :knockinb: και τη Μερκουλενο ο Προδωμενος το μαθαινει και κανει παλι φασαρια ξαναρχεται ο σεριφης και τον συλαμβανει και τον πηγαινει φυλακη οπου εκει ειναι φύλακες τραβεστι με πουτσαρες και  :knockinb: τον Προδωμενο :2funny:Αυτο τον τσαντισε πολυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Γ'αυτο σε μισησε

Ρε παιδί μου αυτό ονομαζεται ποιητικη α(η)δεία. Ο καλλιτεχνης εχει το δικαιωμα προς ωφελος της εμπνευσεως του εργου να αλλαζει καποια στοιχεια της αληθινης ζωης. Ταινία ητανε δεν ητανε πραγματικοτητα. Ίσα - ίσα εσενα που σου εκανε τον κολλητο, "ο δημητρακης ειναι ο καλυτερος φίλος μου, αν δεν ειχα αυτόν δεν ξερω τι θα εκανα " εμενα μου εδηλωνε οταν βγηκε απ την ψειρου και ειχε τις μοναξιες του, εάν η ταινια απογειωνε την καλλιτεχνικη σου καρριερα θα επρεπε να χαιρεται για σενα και οχι να λοιδωρει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
οι πληροφοριες ειναι απο ντεβουσκα αλογο,εππαγκελνατια ντειτερ,
;)

DreamTeam.jpeg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Zoom

Συνημμένα

• ProBrides.png
    ProBrides.png
    321,5 KB · Εμφανίσεις: 62

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δείτε τι είδα πρωινιάτικα στο mail μου!!! SOS... Εγώ ένα πούτσο ήθελα να ρίξω...
Ακολουθεί απόσπασμα απο αυτά που μου έγραψε η Ουκρανίδα της περασμένης εβδομάδας------>

"!!! I'd like to give you much more ... the heat of my body, sweat kisses, breakfast in the morning before you go... I'd like to touch you now, even if for a minute!!! I'd like to fall asleep in your arms!!!

I'll wait for your mails, sms!!
Have a sweet dreams and the nice day, my darling!!! kiss you very-very hot!!!"

Δάσκαλε και συναγωνιστές....αρχίζω και νιώθω όπως τα Αμερικανάκια απο τα videakia!
Σκεφτομαι να τις απαντήσω με καφρίλες....

Επισκέπτης
Δείτε τι είδα πρωινιάτικα στο mail μου!!! SOS... Εγώ ένα πούτσο ήθελα να ρίξω...
Ακολουθεί απόσπασμα απο αυτά που μου έγραψε η Ουκρανίδα της περασμένης εβδομάδας------>

"!!! I'd like to give you much more ... the heat of my body, sweat kisses, breakfast in the morning before you go... I'd like to touch you now, even if for a minute!!! I'd like to fall asleep in your arms!!!

I'll wait for your mails, sms!!
Have a sweet dreams and the nice day, my darling!!! kiss you very-very hot!!!"

Δάσκαλε και συναγωνιστές....αρχίζω και νιώθω όπως τα Αμερικανάκια απο τα videakia!
Σκεφτομαι να τις απαντήσω με καφρίλες....

Πρεπει να σε σκεπτεται πολυ και κλαι(ν)ει...
Εκεινο που δεν ηννόησα last week did you throw her one poutsos or not?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε χτες!!!
Η Ουκρανίδα δεν μπορώ να την πω ούτε Α κατηγορία αλλά ούτε και Γ διότι δεν είχε πλακέ κολαράκι... Πάντος ήταν Σκανδιναβικών χαρακτηριστικών στο πρόσωπο και το σώμα αλλά και στη συμπεριφορά! Θετική σε ότι λέγαμε και τα έκανε ΟΛΑ!!!
Όλο το βράδι δεν με άφησε να κοιμηθώ και γούσταρε αφάνταστα!!!

'Εκανα και μια ψιλομαλακία! Τις είπα οτι θα πάω στο άσχετο στο Κίεβο και θέλει να είμαστε μαζί πάνω...
Αν μου τα σπάσει πολύ η ψηλή  ξέρω πλέον τι θα κάνω...
To "ήθελα" το χρησιμοποίησα για να πω οτι ΜΟΝΟ αυτό ....ήθελα!!!
Τίποτα άλλο...
Οχι οτι ήθελα και δεν έγινε...
Έφαγε γερά γαμήσια και γούσταρε! Έδωσε και κώλο πολύ ευκολα! ΄Γενικά ήταν σκέτη Τσοντα!!!

Επισκέπτης
To "ήθελα" το χρησιμοποίησα για να πω οτι ΜΟΝΟ αυτό ....ήθελα!!!
Τίποτα άλλο...
Οχι οτι ήθελα και δεν έγινε...
Έφαγε γερά γαμήσια και γούσταρε! Έδωσε και κώλο πολύ ευκολα! ΄Γενικά ήταν σκέτη Τσοντα!!!

Θα σε στοιχηματιζα οτι ητο ξανθια αλλα το γραφεις παραπανω. Γενικώς οι ξανθιες εδω περα τον τρωνε από πισω και λενε ευχαριστώ. Αντιθετως οι μελαχροινες κανουν τις δυσκολες και συνηθως κανουν κακο γαμισι. Αυτό για τις μαλακειες που καποτε μας λεγαν στην ελλαδα οτι οι μελαχροινες ειναι θερμες γυναικες και πιπες μπλε. Ασε πουενα ατριχο ξανθο κωλαρακι ουδεμιαν σχεση έχει με μια μελαχροινη κωλαρα, που παντοτε εχει τριχες,  , μαυριζει στον κωλο ακριβως, μαυριζει κι αναμεσα απ τα μπουτια , μπλιαχχ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σε στοιχηματιζα οτι ητο ξανθια αλλα το γραφεις παραπανω. Γενικώς οι ξανθιες εδω περα τον τρωνε από πισω και λενε ευχαριστώ. Αντιθετως οι μελαχροινες κανουν τις δυσκολες και συνηθως κανουν κακο γαμισι. Αυτό για τις μαλακειες που καποτε μας λεγαν στην ελλαδα οτι οι μελαχροινες ειναι θερμες γυναικες και πιπες μπλε. Ασε πουενα ατριχο ξανθο κωλαρακι ουδεμιαν σχεση έχει με μια μελαχροινη κωλαρα, που παντοτε εχει τριχες, μαυριζει , μαυριζει κι αναμεσα απ τα μπουτια , μπλιαχχ...
Όταν πλησιάζει ο καιρος να ανέβω θα χρειαστώ την συμβουλή σας και θα σας αναλύσω περισσότερο την κατάσταση γιατί ακόμα δεν ξέρω σε ποιά τέλικά θα πάω...
Σκέφτομαι να γράψω την ψηλή μελαχρινή που δεν έχει στείλει ένα μυνημά ακόμα και να πάω στην καινούργια που γαμιέται σαν σκύλα... και πετάει και τα ρομαντικά...

Επισκέπτης
Όταν πλησιάζει ο καιρος να ανέβω θα χρειαστώ την συμβουλή σας και θα σας αναλύσω περισσότερο την κατάσταση γιατί ακόμα δεν ξέρω σε ποιά τέλικά θα πάω...
Σκέφτομαι να γράψω την ψηλή μελαχρινή που δεν έχει στείλει ένα μυνημά ακόμα και να πάω στην καινούργια που γαμιέται σαν σκύλα... και πετάει και τα ρομαντικά...

Πω-πω εαν εξακολουθησει και σου καθεται η ξανθια μεχρι τα χριστουγεννα θα ριξεις τα γαμισια του αιωνος. Σου μιλαω εκ πειρας...
Κανε το μαλακα και γραφε και συ διαφορες γλυκαναλατες μαλακειες αναμεμειγμενες με το θα σε ξεσκισω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κι εγώ προς εκεί το έχω στρίψει... Η μελαχρινή Diva στα απόκρυφά της είναι όπως την περιγράψατε!!! Τρίχα και μαυρίλα! Και ξινό κρεβάτι! Όπως και ο χαρακτήρας... Είναι η χωρισμένη με το κουτσούβελο(ή κοκαλιάρα σύμφωνα με τον δημητράκι, σελίς 615 για λεπτομέριες και προσεχώς και η νέα)...

Επισκέπτης
Κι εγώ προς εκεί το έχω στρίψει... Η μελαχρινή Diva στα απόκρυφά της είναι όπως την περιγράψατε!!! Τρίχα και μαυρίλα! Και ξινό κρεβάτι! Όπως και ο χαρακτήρας... Είναι η χωρισμένη με το κουτσούβελο(ή κοκαλιάρα σύμφωνα με τον δημητράκι, σελίς 615 για λεπτομέριες και προσεχώς και η νέα)...

Ειναι πολυ καυλιαρες οι πραγματικες ξανθιες...Προσοχή στο μουνακι τους εκει φαινεται το πραγματικο χρωμα όπως εχω διδαξει ελαχιστες τριχες μονο στο μουστακι οχι δεξια αριστερα και χρωμα ετσι ενα διαφανες, ανοικτοτατο γκριζο

Επισκέπτης
Ειναι πολυ καυλιαρες οι πραγματικες ξανθιες...Προσοχή στο μουνακι τους εκει φαινεται το πραγματικο χρωμα όπως εχω διδαξει ελαχιστες τριχες μονο στο μουστακι οχι δεξια αριστερα και χρωμα ετσι ενα διαφανες, ανοικτοτατο γκριζο

α και ροζ μουνοχειλακαι ρογες οχι καφε...Πετυχες το κουμπι μου  μ εκανες να παραληρώ τωρα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν έχουμε και λέμε!!!

Έκλεισα πριν λίγο ραντεβού με 3 Μοσχοβίτησες αριστοκρατικού στύλ για έξοδο το βράδι!!!

Οί δυό είναι η μαμά και η φίλη! Η μάμα είναι Τούμπανο και δείχνει τρελή 30αρα και με γουστάρει!
Εγώ βέβαια πάω για το μπουμπουκάκι το 21χρονο....
Τακτική ακόμα δεν έχω σκεφτεί...!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν έχουμε και λέμε!!!

Έκλεισα πριν λίγο ραντεβού με 3 Μοσχοβίτησες αριστοκρατικού στύλ για έξοδο το βράδι!!!

Οί δυό είναι η μαμά και η φίλη! Η μάμα είναι Τούμπανο και δείχνει τρελή 30αρα και με γουστάρει!
Εγώ βέβαια πάω για το μπουμπουκάκι το 21χρονο....
Τακτική ακόμα δεν έχω σκεφτεί...!!!
Το ξενοδοχείο είναι 25 χλμ μακρυά! Δεν με ενδιαφέρει αν κάνω ταριφιά! Καλό πάντος να στριμώξω το μικρό! Επιδή η γνωριμία έγινε και με τη μαμά μπροστά αναγκαστηκά τις κάλεσα όλες....
Δεν ξέρω πως θα το παιξω...Το μικρο υπερτούμπανο κακομαθημένο νεο-Ρωσάκι...

Επισκέπτης
Το ξενοδοχείο είναι 25 χλμ μακρυά! Δεν με ενδιαφέρει αν κάνω ταριφιά! Καλό πάντος να στριμώξω το μικρό! Επιδή η γνωριμία έγινε και με τη μαμά μπροστά αναγκαστηκά τις κάλεσα όλες....
Δεν ξέρω πως θα το παιξω...Το μικρο υπερτούμπανο κακομαθημένο νεο-Ρωσάκι...

Δες το βιντεακι του πορδομεταναστη "κανω καμακι σε μαμα και κορη και φίλη"
Σοβαρα τωρα βλεπω να παιρνεις τα καρυδια της μαιμους διοτι όποιος μπλεκει με πολλους γιαννηδες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δες το βιντεακι του πορδομεταναστη "κανω καμακι σε μαμα και κορη και φίλη"
Σοβαρα τωρα βλεπω να παιρνεις τα καρυδια της μαιμους διοτι όποιος μπλεκει με πολλους γιαννηδες...
Link κάποιος παρακαλώ....
Σκέφτομαι να είμαι καλός με όλες και να κερδίσω την εμπιστοσύνη της μαμάς με πλακίτσες και μαλακιούλες, ωστε να ζητήσω να βγεί η κόρη μόνη της αυριο μαζί μου!
Αν την πέσω μπροστά στη μαμά την έχασα...
Το μόνο κακό είναι οτι είμαι κομμάτια απο την κούραση και δεν θα έχω όρεξη για πολλά...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
simera to brady feygo gia krivoi :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ontesa finish

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    155 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom