Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
1.ποτε ποια χρονια?
2.τι γλωσσα μιλαγατε?αγγλικα?
3.κι ειχε μουνια εκει?οστραβα?ππολλα κ καλα??
εδω πραγα δεν εχει τιποτα,ειχε εεκει?? :think:
εγω εκτος απο σλοβακια μπρατισλαβα  δηλ,δεν εχω δει πουθενα εκει,τσεχια κ σλοβακια δηλ,κατι μαζικο κι αξιολογο,
μουνοθυελα δυνατη μονο μπρατισλσβα εχω δει,οστραβα εχω περασει,αλλα οπως κι ολη την τσεχια,την θεωρω οφ για μουνι,κανα φαι κ καμμια μπυρα ναι,μουνι,,δεν  :grin:... :(
Κι εμένα δεν με ενθουσιάζει η Τσεχία αλλά οι τύποι στην Οστράβα περνουσαν καλά! Και μάλιστα 1-2 ήταν πολύ παιδάκια σαν τον Ζαχαρία που έχει πει κάποτε ο Δάσκαλος! Κι όμως όλο και κάποια μπορεί να τους έκατσε...
Σλοβακία δεν με ελκύει καθόλου.....
Οι Σλοβάκες που έχω γνωρίσει δεν μου έδωσαν σημασία!! Δεν ασχολούμε! Καλύτερα Κίεβο και Ουκρανία...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ντιμα ποσο παει το τμ στη νιεφσκι?ισογειο 60τμ,ποσο κοστιζει ας πουμε?καλο κτιριο στο δρομο προσοψη κλπ,αν ξερεις απο τετοια
Η τρυπα που ανεφερες στο Κιεβο και εχει ενοικιο 4000-5000 Ευρω το μηνα εδω εχει ενοικιο 30.000+ Ευρω  το μηνα.Σε μερικα μερη οι τιμες φτανουν και τα 1000 Ευρω το τετραγωνικο :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δείτε προσεκτικά

Αυτες ψαχνουνε καθαρα το  :jerking:να βρουνε :2funny:Τα ζωα Αυστραλοι εχουνε σκασει μια περιουσια που τους φεραν εκει.Τελικα υπαρχουν Πιρφοροι σε ολο τον κοσμο :2funny:.Εχει δικιο ο Ιωσηφ παντος που λεει οτι οι Ουκρανοι ειναι ζωα σα λαος :2funny:.Παντος και αυτοι οι Πιρφοροι δεν ειναι καλητεροι :2funny:Καλα παθαινουν οτι παθαινουν.ΕΙδατε τι επαθε ο Προδωμενος την πηρε στην Αμερικη του τα πηρε ολα και τον εκλεισε και φυλακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ωραιο με εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτες ψαχνουνε καθαρα το  :jerking:να βρουνε :2funny:Τα ζωα Αυστραλοι εχουνε σκασει μια περιουσια που τους φεραν εκει.Τελικα υπαρχουν Πιρφοροι σε ολο τον κοσμο :2funny:.Εχει δικιο ο Ιωσηφ παντος που λεει οτι οι Ουκρανοι ειναι ζωα σα λαος :2funny:.Παντος και αυτοι οι Πιρφοροι δεν ειναι καλητεροι :2funny:Καλα παθαινουν οτι παθαινουν.ΕΙδατε τι επαθε ο Προδωμενος την πηρε στην Αμερικη του τα πηρε ολα και τον εκλεισε και φυλακη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ωραιο με εκανες και γελασα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εθελοντες κεραταδες που λεγε η μακαριτισσα η θεια μου...

Επισκέπτης
Εθελοντες κεραταδες που λεγε η μακαριτισσα η θεια μου...

Εγώ ρε παιδί μου δε μπορώ να καταλάβω κάτι:
Άιντε και με σενα πορνομεταναστη, κολλητοί ήσασταν, τσακώθηκε ο προδομένος διότι ρωταγες αν τον είχε αρπάξει στις φυλακές.Κι εδώ που τα λεμε αφου έκανε παρέα μαζί σου τα θελε κι ο κωλος του. Τι δεν σ'ήξερε?
Εμένα γιατί άρχισε να με καθυβρίζει? έγραψα ποτέ ότι ήταν πούστης η τον ρώτησα εαν του αρέσανε οι άνδρες? Για ποιον λογο με πηρε η μπάλα? Και να τον ρώταγα, που δεν τον ρώτησα, στον πορνομετανάστη καθε μερα του λεω τετοια αστεία. Προς τι η τόση ευθιξία? Και μενα μπορει ν αρχισει να λεει ο πορνομεταναστης ότι είμαι πουστης, ε και? Να μου πειτε εγω δεν τ αρνούμαι...

Ρε κατι περίεργα πράματα σ αυτόν τον κόσμο,δε μπορεί ο αγωγιατης να βαρεσει τον γαιδαρο, χτυπαει το σαμαρι...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι οτι ο ένας τύπος τελικά βρήκε μια χωριάτησα τελευταίας διαλογής.....
Όσο για τις "Femmen" κράζουν όλους σαν τον Δάσκαλο τον Μίδα και τους άλλους πριν 3 χρόνια, που πήγαιναν γάμαγαν και έφευγαν!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όσο για τις "Femmen" κράζουν όλους σαν τον Δάσκαλο τον Μίδα και τους άλλους πριν 3 χρόνια, που πήγαιναν γάμαγαν και έφευγαν!
Και σύντομα μπορεί να γίνει κίνημα και στη Ρωσία ;)........

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Εγώ ρε παιδί μου δε μπορώ να καταλάβω κάτι:
Άιντε και με σενα πορνομεταναστη, κολλητοί ήσασταν, τσακώθηκε ο προδομένος διότι ρωταγες αν τον είχε αρπάξει στις φυλακές.Κι εδώ που τα λεμε αφου έκανε παρέα μαζί σου τα θελε κι ο κωλος του. Τι δεν σ'ήξερε?
Εμένα γιατί άρχισε να με καθυβρίζει? έγραψα ποτέ ότι ήταν πούστης η τον ρώτησα εαν του αρέσανε οι άνδρες? Για ποιον λογο με πηρε η μπάλα? Και να τον ρώταγα, που δεν τον ρώτησα, στον πορνομετανάστη καθε μερα του λεω τετοια αστεία. Προς τι η τόση ευθιξία? Και μενα μπορει ν αρχισει να λεει ο πορνομεταναστης ότι είμαι πουστης, ε και? Να μου πειτε εγω δεν τ αρνούμαι...

Ρε κατι περίεργα πράματα σ αυτόν τον κόσμο,δε μπορεί ο αγωγιατης να βαρεσει τον γαιδαρο, χτυπαει το σαμαρι...
εγω δασκαλε πιστευω οτι και ο πορνομεταναστης αν ηταν στην φυλακη θα τον ειχανε γαμησι οι αραπηδες.
τον προδομενο ειμαι σιγουρος οτι οι αραπηδες στην φυλακη και παρτουζα τον εχουν κανει.

Επισκέπτης
εγω δασκαλε πιστευω οτι και ο πορνομεταναστης αν ηταν στην φυλακη θα τον ειχανε γαμησι οι αραπηδες.
τον προδομενο ειμαι σιγουρος οτι οι αραπηδες στην φυλακη και παρτουζα τον εχουν κανει.

Ρε παιδί μου σε ολους μας μπορει να συμβει κατι λογω ανωτερας βίας. Αυτο δε πα να πει οτι πουστεψε κιολας. Μα και πουστης να ναι καποιος δε παυει να ναι συνανθρωπός μας με κατι που επιστημονικως θεωρειται διαταραχή προσωπικοτητος. Μην κοιτατε που στα χρονια μας αυτο το κανουν γαργαρα, διοτι οι αμερικανο-εβραιοι θελουν να πουστεψουν ολον τον κοσμο για να τον εχουν ερμαιον τους. Σας εχω διηγηθει την ιστορια του Κροισου ο οποιος οταν ο Κυρος κατεκτησε την Λυδία, συμβούλεψε τον Κυρο να ντυσει όλους τους Λυδούς με γυναικεια φορεματα και τακουνια για να τιθασευσει το πολεμικο τους πνευμα. Προκειται περι ασθενείας δηλαδή και εναν ασθενη πώς τον κανουμε καλα, βοηθωντας τον ή βριζοντας τον και χλευάζοντας?
Εν παση περιπτωση θα ηθελα να πω το εξης.
Και εγω έχω τα δικα μου προβληματα, μπορει να με γαμανε καθε βραδυ και μενα, εχω πει και γραψει στον πορνομεταναστη ενα σωρο μαλακειες. ¨οτι'ναι πουστης, τον παιρνει, γαμιεται δεν ξερω τι. Ουδέποτε αυτο το ΧΡΥΣΟ παιδί δεν μου έχει αντιμιλησει ποτέ, γιατην ακριβεια μου έχει κανει εντυπωση για την ανατροφή του, πώς αυτός ουτε την λεξη μαλακα δεν ξεστομιζει. Θελω να πω ότι ο πορνομεταναστης μπορει να κανει τρελες, αλλα προκειται περι ανθρωπου με ποιοτητα, που παρ ' όλες τις τρελες του δεν κρυβεται. Να μου πειτε τα λες διοτι σε ευλογει και σενα ο πορδομεταναστης, λεει οτι ξερεις καλα ρωσικα κλπ, κλπ. Όχι το λεω διοτι το πιστευω, όπως και πιστευω ότι ο πορδομεταναστης ειναι ατομον ανωτερας ευφυίας απλώς δε θελει να βανει το μυαλο του να δουλεψει εποικοδομητικα και χανει την ωρα του στον χαβαλέ διοτι θελει να ναι στο επικεντρον της προσοχης.
Αυτια και να σαι παντα καλα πορνομεταναστουλη...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σούκα μπλιάτ ό διδάσκαλος, όλους τούς τουμπάρει, μεγάλη μαλαγάνα... :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ρε παιδί μου σε ολους μας μπορει να συμβει κατι λογω ανωτερας βίας. Αυτο δε πα να πει οτι πουστεψε κιολας. Μα και πουστης να ναι καποιος δε παυει να ναι συνανθρωπός μας με κατι που επιστημονικως θεωρειται διαταραχή προσωπικοτητος. Μην κοιτατε που στα χρονια μας αυτο το κανουν γαργαρα, διοτι οι αμερικανο-εβραιοι θελουν να πουστεψουν ολον τον κοσμο για να τον εχουν ερμαιον τους. Σας εχω διηγηθει την ιστορια του Κροισου ο οποιος οταν ο Κυρος κατεκτησε την Λυδία, συμβούλεψε τον Κυρο να ντυσει όλους τους Λυδούς με γυναικεια φορεματα και τακουνια για να τιθασευσει το πολεμικο τους πνευμα. Προκειται περι ασθενείας δηλαδή και εαν ασθενη πώς τον κανουμε καλα, βοηθωντας τον ή βριζοντας τον και χλευάζοντας?
Και εγω έχω τα δικα μου προβληματα, μπορει να με γαμανε καθε βραδυ και μενα, εχω πει και γραψει στον πορνομεταναστη ενα σωρο μαλακειες. ¨οτι'ναι πουστης, τον παιρνει, γαμιεται δεν ξερω τι. Ουδέποτε αυτο το ΧΡΥΣΟ παιδί δεν μου έχει αντιμιλησει ποτέ, γιατην ακριβεια μου έχει κανει εντυπωση για την ανατροφή του, πώς αυτός ουτε την λεξη μαλακα δεν ξεστομιζει. Θελω να πω ότι ο πορνομεταναστης μπορει να κανει τρελες, αλλα προκειται περι ανθρωπου με ποιοτητα, που παρ ' όλες τις τρελες του δεν κρυβεται. Να μου πειτε τα λες διοτι σε ευλογει και σενα ο πορδομεταναστης, λεει οτι ξερεις καλα ρωσικα κλπ, κλπ. Όχι το λεω διοτι το πιστευω, όπως και πιστευω ότι ο πορδομεταναστης ειναι ατομον ανωτερας ευφυίας απλώς δε θελει να βανει το μυαλο του να δουλεψει εποικοδομητικα και χανει την ωρα του στον χαβαλέ διοτι θελει να ναι στο επικεντρον της προσοχης.
δασκαλε ολα καλα, στο τελος εχεις κανει λαθος ομως.
ο πορνομεταναστης εχει ριξει ολη την ενεργεια του στην ιδρυση του κομματος του εθνικογαμησμου,βλεπεις οτι σε ολα τα βινετακια του,ειναι σοβαρος-μετρημενος-πειστικος,και με αποψη,αυτο δασκαλε θελει δουλεια,και του τρωει ολη την ενεργεια.ο πορνομεταναστης δεν ειναι σαν τα ζωα παπανδρεου-καραμανλη που ειχαν απο 10 επικοινωνιολογους και τους εδιναν μασημενη τροφη.
δασκαλε το να εισαι προεδρος κομματος,θελει πολυ σκεψη και ενεργεια.ο πορνομεταναστης πρεπει να πεσει με τα μουτρα πανω στο κομμα του.αν δεν γινει αυτο,λυπαμε αλλα θα αποτυχει σαν τον καρατζαφερη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε παιδί μου σε ολους μας μπορει να συμβει κατι λογω ανωτερας βίας. Αυτο δε πα να πει οτι πουστεψε κιολας. μα και πουστης να ναι καποιος δε παυει να ναι συνανθρωπός μας με κατι που επιστημονικως θεωρειται διαταραχή προσωπικοτητος. μην κοιτατε που στα χρονια μας αυτο το κανουν γαργαρα, διοτι οι αμερικανο εβραιοι θελουν να πουστεψουν ολον τον κοσμο για να τον εχουν ερμαιον τους. Σας εχω διηγηθει την ιστορια του Κροισου ο οποιος οταν ο Κυρος κατεκτησε την Λυδία, συμβούλεψε τον κυρο να ντυσει όλους τους Λυδους με γυναικεια φορεματα και τακουνια για να τιθασευσει το πολεμικο τους πνευμα. Προκειται περι ασθενείας δηλαδή και εαν ασθενη πώς τον κανουμε καλα, βοηθωντας τον ή βριζοντας τον και χλευάζοντας?
Δάσκαλε και κάτι άλλο!!! Σε παλιώτερες συζητήσεις μαζί του, έλεγε πως ότι έκανε το έκανε για πάρτη του, για να περνάει αυτός καλά και όλους τους υπόλοιπους τους έκραζε! Πλέον μάλλον λόγω της συναναστροφής του μαζί σας, αλλαξε και ότι κάνει το κάνει και για την Ελλάδα και όλους εμάς, της νέας γενιάς! Επίσεις δεν μας κράζει πλέον αλλά μας νουθετεί!!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αυτή τήν παρλαπίπα από Νικολάϊεφ πού λέει τί καλά πού αγαπιούνται, πώς τήν κόβετε; Θά τόν αφήσει στήν ψάθα στό τέλος τόν Αμερικάνο γαμπρό πού καμαρώνει δίπλα της σάν γύφτικο σκερπάνι; :grin:

Επισκέπτης
Αυτή τήν παρλαπίπα από Νικολάϊεφ πού λέει τί καλά πού αγαπιούνται, πώς τήν κόβετε; Θά τόν αφήσει στήν ψάθα στό τέλος τόν Αμερικάνο γαμπρό πού καμαρώνει δίπλα της σάν γύφτικο σκερπάνι; :grin:

Εισαι κακοβουλος. Ετσι ειναι πραγματικα η αγνη , άδολη αγαπη στα μερη τα δικά μας. Ταιριαστο ζευγαρι, κοιταχτηκανε τα παιδια κι γαπ(μ)ηθηκανε για παντα, λοβ φορ εβερ

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
καπιοσ που ξερι πορνοαγλικα και καταλαβενι μπορι να μασ εξιγισι τι λεει  το βιντεο?

Αναρωτιέται ό πορνοπερίεργος δημοσιάγραφος τί παίζει μέ αυτές τίς καυλίγραμμες πού πλασάρονται νύφες σέ γαμπροΑυστραλο...ότι μεγαλύτερους τί σκοπούς έχουν, λένε αυτές ότι οί Ουκρανοί είναι κακοί χύστες δέν τούς θέλουν, καί ή Φέμεν πορνοδιαδηλώτρια λέει είμαστε καυλοντυμένες αλλά όχι κρέας καί όσοι έρχονται μέ υποσχέσεις είναι γιά σέξ μόνο καί είναι ζώα πού μισεί. Οί φλασάτοι χύστες καυλαντίζουν μέ τίς πρό-νύφες στά πούλ πάρτυ άπραγοι ενώ ένας ταπεινότερος χύστης πήγε μετά από αλυσίδα ταχυραντεβού γιά βλάχα πιό σίγουρα. Ή ντόμπρε ντίν πεθερά τούς έπαιξε καί πιάνο στό μπλάκαουτ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εισαι κακοβουλος. Ετσι ειναι πραγματικα η αγνη , άδολη αγαπη στα μερη τα δικά μας. Ταιριαστο ζευγαρι, κοιταχτηκανε τα παιδια κι γαπ(μ)ηθηκανε για παντα, λοβ φορ εβερ

Δέν ήταν όμως κορόϊδο ό Αμερκάνος, ήταν παντρεμένος 2 φορές πρίν μέ 4 παιδιά καί πιό μεγάλα από την νύφη. Κατάλαβε τί παραδόπιστη ήτανε καί αυτή, τήν έβαλε στά λούσα καί στήσανε καί φάμπρικα μαζί. ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αυτή η ξεκολιάρα μου θύμησε πολύ την άλλη ξέκολη Ουκρανίδα που είχα μια εβδομάδα πριν! Οσο διάστημα δεν την ξέσκιζα μου μιλούσε για το όνειρό της να πάει Αμερική και το πόσο ευτυχισμένη ήταν μια φίλη της που παντρέυτηκε Αμερικάνο! Απο εμένα έφαγε τα γαμήσια της ζωής της όπως και πιο πριν απο εμένα απο τον Ούκρανο(ους) και τώρα είναι έτοιμη για το υπερατλαντικό κορόιδο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom