Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δασκαλε εγω το θεωρω μαλακια να φυγει καποιος απο την ελλαδα και να παει να μενει σε καποια γυφτουπολη τις ουκρανιας,και ας την βγαζει και με 500ευρω το μηνα εκει.

Ρε παιδι μου για τον Πιτση τι να πω αμα ειναι στη ουκρανια η κλισις του. Αλλά να μην το βασανιζει πολύ. Να παρει αδεια απ την δουλεια, που αυτος μπορει 2-3 μηνες, να ρθει να κατσει συνεχεια αυτο το διαστημα και αμα ψυχικως τον πληρει γιατι οχι...

Επισκέπτης
εμενα μια πορνιαρα με ειχε κερασι τα εισιτιρια του μετρο μια φορα!!!!!χαχαχαχαχα!!!
επισισ μια αλι μου ειχε κερασι τα εισιτιρια για τιν μαρσουτκα.
χαχα!
επισισ μια αλι με ειχε σπιτοσι.
και τορα παλι μια αλι θα με σπιτοσι.
νομιζο οτι τελικα πρεπι να σπιτοθο σε μια για να γλιτοσο τα εξοδα για το νικι!χαχα!
αλλα δε θα μπορο να γαμαο αλεσ αν με σπιτοσι καπιο πορνιδιο!
ειναι πολι ευκολο να βρισ μια να σε σπιτοσι παντοσ!
εμενα πολεσ ξεβρακοκεφαλεσ θελουν να με σπιτοσουν.αλλα μετα δε θα μπορο να γαμαο αλεσ(((((

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
δασκαλε εγω το θεωρω μαλακια να φυγει καποιος απο την ελλαδα και να παει να μενει σε καποια γυφτουπολη τις ουκρανιας,και ας την βγαζει και με 500ευρω το μηνα εκει.
συμφωνω,με τα λεφτα αυτα μονο εντος ελλαδος παιζεις,ζακυνθο ιο παραλια κατερινης,κι ισως στα μαλλια,εξωτερικο ειναι πολυ ντεκαντανς φαση νασαι ξενος κ φτωχος :(

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
δηλαδή ο 30άρης γαμα με το κιλο εικοσάχρονες τζάμπα χωρίς κανενα κερασμα,
εννοειτε  πως ΝΑΙ,αν ξερει ρωσσικα κι ειναι ωραιος,,τι δηλ που ειναι το περιεργο?αυτοι οσοι ειναι 30χρ κι ωραιοι πληρωνουν τιποτα???αντε κανα ποτηρι σαμπανια απο το μπουκαλι τους να κερασουν,που το περιεργο?
γαμησι θελουν τα ουκρανιδια,απεγνωσμενα ψαχνουν,ολες μικρες μεγαλες  ;)
κι οι ικανοι για αυτο, κι ωραιοι ειναι ελαχιστοι,ειδικα καλοκαιρι 1-50ειναι η αναλογια,οποτε ως προς τι η απορια διδασκαλε?? :think: :think: :think:
δεν χιουμοριζω καθολου εγω,σοβαροταττα μιλω

Επισκέπτης
επισισ μια αλι μου ειχε κερασι τα εισιτιρια για τιν μαρσουτκα.
χαχα!
επισισ μια αλι με ειχε σπιτοσι.
και τορα παλι μια αλι θα με σπιτοσι.
νομιζο οτι τελικα πρεπι να σπιτοθο σε μια για να γλιτοσο τα εξοδα για το νικι!χαχα!
αλλα δε θα μπορο να γαμαο αλεσ αν με σπιτοσι καπιο πορνιδιο!
ειναι πολι ευκολο να βρισ μια να σε σπιτοσι παντοσ!
εμενα πολεσ ξεβρακοκεφαλεσ θελουν να με σπιτοσουν.αλλα μετα δε θα μπορο να γαμαο αλεσ(((((

εχεις μεγαλη ζητηση και γινεται συζητηση...

Επισκέπτης
εσι δασκαλε τι νομιζισ?αν με σπιτοσι καπια μετα θα μπορο να γαμαο και αλεσ ι μπα?
ειναι μονοδρομοσ...εγο νομιζο..
ι με σπιτονι καπια και γλιτονο εξοδα σπιτιου...
ι μενο μονοσ με εξοδα σπιτιου και γαμαο πολεσ...

και το προτο να επιλεξο καλιτερα απο ελαδα θα ιμε.θα γαμαο σαν ανθροποσ και δε θα ξεριζονο το πετσι μου οποσ τορα στο γρετσικισταν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε παιδι μου για τον Πιτση τι να πω αμα ειναι στη ουκρανια η κλισις του. Αλλά να μην το βασανιζει πολύ. Να παρει αδεια απ την δουλεια, που αυτος μπορει 2-3 μηνες, να ρθει να κατσει συνεχεια αυτο το διαστημα και αμα ψυχικως τον πληρει γιατι οχι...
Χαιρετώ ξανά όλα τα μεγάλα μυαλά του Ουκρανο-φόρουμ!
Δάσκαλε επαναφέρωντας στη μνήμη μου παλίές συζητήσεις σας πριν 2-3 χρόνια κάπου είχατε πετάξει μια κουβέντα για τους Τούρκους πορνο-ταξιδευτές στην Οντέσσα και Κίεβο! Τότε είχατε πεί οτι συνδίαζαν το ταξίδι και με κάποιο μικρο-επιτίδευμα ώστε και να γαμάνε και να τους πέρνουν και τα λεφτά! Πιστέυω οτι για τους Έλληνες ο δρόμος είναι ανοιχτός!!! Για το Greek soublaki είναι παρθένο μέρος! Και όχι μόνο! Αλλά για το κόστος της επένδυσης είναι αξιοπρόσεχτο πως την πρώτη μέρα μου στο Κίεβο μου είπε η δικιά μου τότε να με πάει σε ένα αγαπημένο της εστιατόριο! Λέγεται Oliva και είναι απέναντι απο το Caribean λίγο πιο κάτω! Οι καρεκλες του και τα επιπλά του ήταν σαν κάτι πεταμένα που έχω στον κήπο και η διακόσμηση σαν όλη τη σαβούρα που έχει μαζέψει η μάνα μου στο εξοχικό και λυπάται να πετάξει ....και ούτε και Αλβανοί τα πέρνουν...
Ο μάγκας ο Ιταλός τα κονομάει γαμάει σερβιτόρες και πελάτησες και όλοι εμείς εδώ πάμε να πληρώσουμε πάλι......

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Δάσκαλε επαναφέρωντας στη μνήμη μου παλίές συζητήσεις σας πριν 2-3 χρόνια κάπου είχατε πετάξει μια κουβέντα για τους Τούρκους πορνο-ταξιδευτές στην Οντέσσα και Κίεβο! Τότε είχατε πεί οτι συνδίαζαν το ταξίδι και με κάποιο μικρο-επιτίδευμα ώστε και να γαμάνε και να τους πέρνουν και τα λεφτά! Πιστέυω οτι για τους Έλληνες ο δρόμος είναι ανοιχτός!!! Για το Greek soublaki είναι παρθένο μέρος! Και όχι μόνο! Αλλά για το κόστος της επένδυσης είναι αξιοπρόσεχτο πως την πρώτη μέρα μου στο Κίεβο μου είπε η δικιά μου τότε να με πάει σε ένα αγαπημένο της εστιατόριο! Λέγεται Oliva και είναι απέναντι απο το Caribean λίγο πιο κάτω! Οι καρεκλες του και τα επιπλά του ήταν σαν κάτι πεταμένα που έχω στον κήπο και η διακόσμηση σαν όλη τη σαβούρα που έχει μαζέψει η μάνα μου στο εξοχικό και λυπάται να πετάξει ....και ούτε και Αλβανοί τα πέρνουν...
Ο μάγκας ο Ιταλός τα κονομάει γαμάει σερβιτόρες και πελάτησες και όλοι εμείς εδώ πάμε να πληρώσουμε πάλι......

δεν ξερω που πηγες κι αν δουλευε ,τα κλαμπ ρεσταραντ καφε κλπ μαλ,,ες ειναι ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σε κοστος κατασκευης με ακριβα επιπλα ντεκορ κλπ
επισης λαβε υποψην οτι τα ενοικια ειναι πανακριβα,ενα μαγαζι οπουδηποτε σε κεντρο πολης κανει απο 3-5000 το μηνα τα 60-100μ,κ λιγα λεω,,, οσο για κιεβο,ασε δεν το συζητω ποσο θα νοικιαζουν το μετρο,,απο 70ε υπολογιζω στο κεντρο...δηλ τα 40μ ,μια τρυπα κανα 2500-3000 το μηνα,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
το γαμ..σι σε προσοπικο κ πελατισες βεβεα ειναι 100% εξασφαλισμενο, :rockon: :rockon: :rockon:αλλα επαγγελματικα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα,,,

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το μόνο άσχημο στο παραπάνω είναι οτι αρχικά θέλει ζόρι που λίγοι θα θελήσουν να το τραβήξουν! Αλλά όταν στρώσει η δουλειά τα ωφέλη πολλάπλά σε μουνιά και λεφτά!
Και αρχικά ίσως για μειωμένα έξοδα χρειαζεται συγκατοίκιση με κάποια ονειρόπληκτη μέχρι να φάει τον κλώτσο....
Αυτό σκευτόμουν πριν 2 χρόνια... Αλλά ευτυχώς προς το παρόν μου καθεται καλά η Ρόδος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Το μόνο άσχημο στο παραπάνω είναι οτι αρχικά θέλει ζόρι που λίγοι θα θελήσουν να το τραβήξουν! Αλλά όταν στρώσει η δουλειά τα ωφέλη πολλάπλά σε μουνιά και λεφτά!
Και αρχικά ίσως για μειωμένα έξοδα χρειαζεται συγκατοίκιση με κάποια ονειρόπληκτη μέχρι να φάει τον κλώτσο....
Αυτό σκευτόμουν πριν 2 χρόνια... Αλλά ευτυχώς προς το παρόν μου καθεται καλά η Ρόδος...
ρε συ ξυπνα..με 3-4-5000 το μηνα ενοικιο στο μαγαζι,μια τρυπα δηλ, τα 100-200ε της συγκατοικησης θα σε σωσουν??? :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
εσι δασκαλε τι νομιζισ?αν με σπιτοσι καπια μετα θα μπορο να γαμαο και αλεσ ι μπα?
ειναι μονοδρομοσ...εγο νομιζο..
ι με σπιτονι καπια και γλιτονο εξοδα σπιτιου...
ι μενο μονοσ με εξοδα σπιτιου και γαμαο πολεσ...

και το προτο να επιλεξο καλιτερα απο ελαδα θα ιμε.θα γαμαο σαν ανθροποσ και δε θα ξεριζονο το πετσι μου οποσ τορα στο γρετσικισταν.

Α πα πα πα πα! Ούτε να το σκέπτεσαι! Θα σε εγκλωβισει στο σπιτι , θα γκαστρωθει και σε βλεπω στο παρκο να βγαινεις βολτα με το καροτσακι.Χωρια τις ζηλιες που θα χεις. Μακρυά...Αλλα εγώ έχω μια απορία:
Ο πορδομεταναστουλης ισχυρίζεται ότι τωρα στο Μεταξι γαμας με 10Ε και στην Φυλής με 20Ε. Ο λόγος που ήρθα εγώήταν διότι μ αρεσαν οι μουνάρες, τα μοντελα πως να το πω αλλέως. Τωρα αν καποιος την βρισκει με πιο φτηνό εμπόρευμα, ποιος ο λογος να πορδομεταναστευσει?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν ξερω που πηγες κι αν δουλευε ,τα κλαμπ ρεσταραντ καφε κλπ μαλ,,ες ειναι ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σε κοστος κατασκευης με ακριβα επιπλα ντεκορ κλπ
επισης λαβε υποψην οτι τα ενοικια ειναι πανακριβα,ενα μαγαζι οπουδηποτε σε κεντρο πολης κανει απο 3-5000 το μηνα τα 60-100μ,κ λιγα λεω,,, οσο για κιεβο,ασε δεν το συζητω ποσο θα νοικιαζουν το μετρο,,απο 70ε υπολογιζω στο κεντρο...δηλ τα 40μ ,μια τρυπα κανα 2500-3000 το μηνα,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
το γαμ..σι σε προσοπικο κ πελατισες βεβεα ειναι 100% εξασφαλισμενο, :rockon: :rockon: :rockon:αλλα επαγγελματικα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα,,,
Σου είπα και δρόμο...κοντά στη στάση Universytet! Καθετος της Schenchenka!!!
Κάποτε ένας Έλληνας στο Duessedorf νοικιασε απο έναν παππού που πουλούσε ελεφαντάκια μια γωνία σε ένα σταθμό τρένων 1επι1 για πενιχρά λεφτά και έφτιαχνε κρέπες! Ο τύπος μέχρι να κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες το ίδιο δεν είχε που να βάλει το χρήμα!
Το χρήμα τώρα είναι σε αυτές τις χώρες και εδώ στη Ρόδο φαίνεται!!!
Άλλο ένα άσχημο της επιχείρησης πάνω είναι οτι αν πέσει πολύ δουλιά κάποια μέρα θα σηκώσει κάποιος το κέφαλι και θα κοιτάξει το καθρέφτη και θα είναι παππούς με ασπρα μαλιά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ντιμα ποσο παει το τμ στη νιεφσκι?ισογειο 60τμ,ποσο κοστιζει ας πουμε?καλο κτιριο στο δρομο προσοψη κλπ,αν ξερεις απο τετοια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε συ ξυπνα..με 3-4-5000 το μηνα ενοικιο στο μαγαζι,μια τρυπα δηλ, τα 100-200ε της συγκατοικησης θα σε σωσουν??? :grin: :grin: :grin:
Η ιδέα και η θέληση και ο στόχος είναι το βασικότερο!!!
Το χειμώνα ακουγα κάτι ενοίκια σε κεντρικά σημεία στην Αυστρία και μόνο δέος δεν προκαλούσαν! Και οι όροι ενοικίασης πολύ καλύτεροι απο αυτούς εδώ...
Οχι μπορεί να έχει σχεση μια πρώην ανατολική δημοκρατία με την Αυστρία αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται! Εξάλου υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις και πιο αεριτσίδικες αν κάποιος το πιστέψει...
και το μουνί τον σύρει στο Ουκρανίκα ύδατα...

Επισκέπτης
Α πα πα πα πα! Ούτε να το σκέπτεσαι! Θα σε εγκλωβισει στο σπιτι , θα γκαστρωθει και σε βλεπω στο παρκο να βγαινεις βολτα με το καροτσακι.Χωρια τις ζηλιες που θα χεις. Μακρυά...Αλλα εγώ έχω μια απορία:
Ο πορδομεταναστουλης ισχυρίζεται ότι τωρα στο Μεταξι γαμας με 10Ε και στην Φυλής με 20Ε. Ο λόγος που ήρθα εγώήταν διότι μ αρεσαν οι μουνάρες, τα μοντελα πως να το πω αλλέως. Τωρα αν καποιος την βρισκει με πιο φτηνό εμπόρευμα, ποιος ο λογος να πορδομεταναστευσει?
δασλακε καλα και τα τσαρδια τισ μεταξουπολισ δε λεο αλλα προσοπικα θελο μια ιγιεσ σεξουαλικι ζοι!δε γινετε μεχρι να πεθανισ να γαμασ γιφτισες με 10 ευρο.
θελουμε καθιμερινα πορνιδια!!!!!!μια πορνοδεσ φισιολογικι ζοι ενοσ πορνου ανδρα που δεν αρεσκετε μονο σε ιεροδουλεσ αλλα καθε λογισ πορνιαρεσ καθιμερινεσ ξεβρακοκεφαλεσ!

Επισκέπτης

ορθον αλλα επισης εγραψα ότι αυτοι πισω στην τουρκια είχαν και μια βιοτεχνια-βιομηχανία να πααγει πραγμα να το σπρωχνουν αυτοι στην ουκρανικη αγορά, στην ελλάδα τι παράγουμε μαρξισμό?
Κοιτα να δεις πριν 5-6 χρόνια ήρθανε κι εδω κατι τυποι εξ ελλαδος οι περισσότεροι σε τραπεζες δουλεύουνε, διότι μαζέψανε οι τραπεζες τα λεφτά κι ήρθανε εδω να κανουν επενδυσεις καπαμα δηλαδή, να υπερκοστολογησουν τις αγορες διαβαζε για να παρουν το χαρτακι των μετόχων. Τελος παντων όπως εχω ξαναγράψει αυτοί δεν βγηκανε απ τ αυγουλακι τους και μαθανε τα παντα περι ουκρανιας και τι παιζει εδώ. Καλά οι μεγαλύτεροι παν - ασχετοι δεν χρειαζεται να προσθεσω οτι ειν οι κυφηνες της πρεσβειας και των προξενειων...

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
 πιστευω να φανώ χρήσιμος: ;)

υπαρχουν αρκετα εισιτηρια πηγαινε-ελα κατω απο 300ε για τον Οκτώβριο  στο figame.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom