Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το πιστεύεται πως--------> αν ο Mickel Jackson ξαναγενιόταν σήμερα λευκός θα ήθελε να γίνει Μαυρος?

Καταρχάς ο μακαρίτης ο Μάικλ, Θεός σχωρέσ'τον δεν ήταν μαύρος - λευκός ήταν. Αλλά το παιδί Αύγουστος μήνας ήταν, καλή ώρα πηγε κι έκανε τα μπάνια του, μαύρισε. Μετά ήρθανε Χριστούγεννα και ξάσπρισε πάλι. Πόσο να κράταγε το μαύρισμα;
Παρεξήγησις...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
οι νεοτεροι συνελληνες δυστυχως δεν ειναι κ πολυ ματσο ουτε σε στυλ ουτε σε συμπεριφορα,ειναι μετροσεξουαλ αξυριστοι συνηθως :jerking: :jerking: :jerking: οποτε τους τρωνε τα "γιδια",αλβανοι ρωσσοποντοιοι κλπ γραφικοι!! :jerking: :jerking: :jerking:

Κρίση ταυτότητος όταν ονειρευόμαστε στή Δύση καί ψαρεύουμε στήν Ανατολή. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
@@@@@ giannis43
μεταφερω εδω τα πμ ,γαιτι ισως ενδιαφερουν κι αλλους
μονο ΙΤΑΚΑ καθημερινες μπορεις να κανεις κατι,στην ηλικια που εισαι
παιρνεις τραπεζι αριστερα στο βαθος ,να ακουμπαει πιστα,μπροστα αο το μπαρ κ υοαλλετες γυναικων
εκει οποια βλεπεις κ περιφερετε,απλα πλησιαζεις κ προτεινεις να καθησει μαζι σου,οχι αν ειναι πανω απο 2 ντεβουσκες
καλυτερα ναναι μονη ,αλλα συνηθως ειναι δυο-δυο αυτες
αν ειναι πολλες θα χαλασεις πολλα κ τιποτα δεν θα γινει,μεχρι δυο κουμανταροντε
τα ποσοστα επιτυχιας δεν ειναι μεγαλα,αλλα κ μια να σου κατσει 25αρα ωραια,παλι καλα ειναι νομιζω
αλλο τιποτα εκτος παυ σεξ δεν βλεπω στην περιπτωση σου
δοκιμασε το ιδιο συστημα κ μια νυχτα ,αν εχεις αμαξι να πας σε ιλιτσοφσκ,εκει ειναι καμμια φορα πιο πολλες ξεμπαρκες,καμμια φορα καμμια βεβαια,ειναι κ θεμα τυχης
οπωε σουγραψα κ σε πμ,στην θεση σου θα πηγαινα αλλου σε μικρες πολεις ,εγνωσμενης πουτανιας πχ χερσον,,, :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φλε ωρολογοποιε καλος εισαι κ μαχιμος,αλλα εισαι "νεος" ακομα
οταν μεγαλωσεις ,ισως  καταλαβεις  ;)
Φίλε για να μπεις μέσα στο Αλβανομάγαζο και να φας μουνί μέσα απο τα σκατά θέλει γερά στομάχια! Εκεί δεν μετράει ούτε το στύλ ούτε  το κουβαρντιλίκι ούτε η άνεση ούτε η "αύρα"!!!
Ο καθωσπρεπισμός των Ελληνικών club είναι πιο εκνευριστικός! Εκεί ακόμα και όταν βρεθούν ξένες χαλάνε! Το παίζουν κυρίες στον κάθε αεράτο που θα στέλνει τα σφυνάκια αβέρτα θα κάνουν κεφάλι θα περάσουν καλά σαν κυρίες όπως είναι και την επόμενη μέρα θα τις γαμήσει ο Μαυρος του ξενοδοχείου ή ο Αλβανός του club χωρίς καν κέρασμα....
Όλα αυτά διασταυρωμένα και επαληθευμένα απο πρώτο χέρι!!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε για να μπεις μέσα στο Αλβανομάγαζο και να φας μουνί μέσα απο τα σκατά θέλει γερά στομάχια! Εκεί δεν μετράει ούτε το στύλ ούτε  το κουβαρντιλίκι ούτε η άνεση ούτε η "αύρα"!!!
Ο καθωσπρεπισμός των Ελληνικών club είναι πιο εκνευριστικός! Εκεί ακόμα και όταν βρεθούν ξένες χαλάνε! Το παίζουν κυρίες στον κάθε αεράτο που θα στέλνει τα σφυνάκια αβέρτα θα κάνουν κεφάλι θα περάσουν καλά σαν κυρίες όπως είναι και την επόμενη μέρα θα τις γαμήσει ο Μαυρος του ξενοδοχείου ή ο Αλβανός του club χωρίς καν κέρασμα....
Όλα αυτά διασταυρωμένα και επαληθευμένα απο πρώτο χέρι!!!!!!
Σκέψου οτι γνωρίζεις ένα Ανατολικάκι και το πας σε ένα Ελληνικό club που είναι όλοι καλοντυμένοι με το ποτο στο χέρι και κοιτάει ο ένας τον άλλο! Δεν φασώνεις με τίποτα! Το πρώτο ραντεβού πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε Τουριστάδικο να πεφτουν 5-6 φασώματα τριγύρω! Όσες φορές εβγαλα μουνί και κυρίως σοβαροφανές στη Παλιά Πόλη με 10 Ευρώ το ποτό και αρχοντιά έφαγα τα μούτρα μου! Τα μουνιά ξενερώσαν! Μόνο κάτι Βαλκάνιες(Σέρβες, Ρουμάνες) δεν ξενερώνουν αλλά όχι οτι μου κάθησαν κιόλας! Απλά δεν ξενέρωσαν...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σήμερα Σάββατο πάντος θα εφαρμόσω τακτική του Δασκάλου κι ας μας κράξει όλους μαζί ο Δημητράκης!
Ο δευτερος Στάθης Ψάλτης θα γίνω.... :2funny: :2funny: :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Βρές τόν Bruno πού οδηγάει τό τραινάκι, αυτός θά σού δώσει λεπτομέρειες. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
@@@@@ giannis43
μεταφερω εδω τα πμ ,γαιτι ισως ενδιαφερουν κι αλλους
μονο ΙΤΑΚΑ καθημερινες μπορεις να κανεις κατι,στην ηλικια που εισαι
παιρνεις τραπεζι αριστερα στο βαθος ,να ακουμπαει πιστα,μπροστα αο το μπαρ κ υοαλλετες γυναικων
εκει οποια βλεπεις κ περιφερετε,απλα πλησιαζεις κ προτεινεις να καθησει μαζι σου,οχι αν ειναι πανω απο 2 ντεβουσκες
καλυτερα ναναι μονη ,αλλα συνηθως ειναι δυο-δυο αυτες
αν ειναι πολλες θα χαλασεις πολλα κ τιποτα δεν θα γινει,μεχρι δυο κουμανταροντε
τα ποσοστα επιτυχιας δεν ειναι μεγαλα,αλλα κ μια να σου κατσει 25αρα ωραια,παλι καλα ειναι νομιζω
αλλο τιποτα εκτος παυ σεξ δεν βλεπω στην περιπτωση σου
δοκιμασε το ιδιο συστημα κ μια νυχτα ,αν εχεις αμαξι να πας σε ιλιτσοφσκ,εκει ειναι καμμια φορα πιο πολλες ξεμπαρκες,καμμια φορα καμμια βεβαια,ειναι κ θεμα τυχης
οπωε σουγραψα κ σε πμ,στην θεση σου θα πηγαινα αλλου σε μικρες πολεις ,εγνωσμενης πουτανιας πχ χερσον,,, :rockon:
Πολυ Πιρφορικο ειναι αυτο :2funny:Θα φανε και θα πιουνε τσαμπα στην υγεια του μαλακα και μετα θα την κανουνε εγω θα προτινα κατι αλλο να πας να της χορεψεις και τους τριφτεις με την καβλωμενη πουτσα σου :2funny:Οπως εκανε ο θρυλικος Πιρφορος στη Μολδαβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
Πολυ Πιρφορικο ειναι αυτο :2funny:Θα φανε και θα πιουνε τσαμπα στην υγεια του μαλακα και μετα θα την κανουνε εγω θα προτινα κατι αλλο να πας να της χορεψεις και τους τριφτεις με την καβλωμενη πουτσα σου :2funny:Οπως εκανε ο θρυλικος Πιρφορος στη Μολδαβια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο ενδιαφερωμενος ειναι 50ετων ,κ θελει καμακι,,αλλη λυση δεν υπαρχει
φυσικα υπαρχει μικρη πιθανοτητα επιτυχιας,αλλα καποια θα κατσει στο τελος της βραδιας
τοχω δει κ λειτουργει απο μεγαλυτερους σε ηλικια
οτι αλλο,ρεστοραντ κλπ μαλακιες χαμενος κοπος,μονο εκει με τραπεζι ποτο θαλασσα κ κανα λουλουδικο διπλα καθοντε κ σε καπιον αρκετα μεγαλυτερο οι ντεβουσκες,, ;)
φυσικα δεν τα συνιστω αυτα σε κανεναν κατω των 40ετων ,αλλα για μεγαλυτερους δεν εχω κατι καλυτερο να προτεινω..
γ δεν ξερω γιατι το κοροιδευετε αυτο με τον πυρφορο,εννοω που τις χορευε πανω στο πεος του
ολες μα ολες οι ουκρανες αν σε γουσταρουν στο κανουν αυτο,τριβοντε σε καθε ευκαιρια με τον κολο στον πουτσο σου,ειδικα προς το τελος της βραδυας..γιατι το κατακρινετε?δεν το καταλαβαινω,,τι να κανεις δηλ να της τριβεις το χερακι μονο?? :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όντως το ψωλοτρίψιμο είναι ένα στάδιο πριν το γαμήσι και έίναι μέρος του ψησίματος!
Επίσης είναι και μύνημα για τη γκόμενα για το οτι την έχεις για τον πούτσο ότι και να γίνει!
Ίσως ο τύπος στην Μολδαβία να έκανε άλλες μαλακίες κι έτσι να τον βγάζεται συνολικά λάθος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
Όντως το ψωλοτρίψιμο είναι ένα στάδιο πριν το γαμήσι και έίναι μέρος του ψησίματος!
Επίσης είναι και μύνημα για τη γκόμενα για το οτι την έχεις για τον πούτσο ότι και να γίνει!
συμφωνω 100%

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ίσως ο τύπος στην Μολδαβία να έκανε άλλες μαλακίες κι έτσι να τον βγάζεται συνολικά λάθος...
Αυτο στις Αγγλιδες μπορει να πιανει στις Ρωσσιδες Ποτέ!Και να θελουνε να πηδηχτουνε δεν θα πανε!Θα σας συχαθουνε!αηδιαζουνε με τους λιγουριδες.Τοτε που το εκανε αυτο ο Πιρφορος λεγαν οι γκομενες παρτε τον απο 'δω.Αφου τον συχαθηκε και το πουτανακι που ειχε παρει ο Πιτσιλιστης που της την επεφτε ετσι αγαρμπα.Ειδεικα αν ειναι απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη (δε μιλαω γ'αυτες που εχουν ερθει προσφατα και νοικιαζουν εκει διαμερισμα) με κατι τετοια αηδιαζουν.Εγω πριν της παω στη σαουνα στο αμαξι δεν της πιανω καθολου.Οσες γκομενες τετοιου επιπεδου πηγαν στην Ελλαδα ειπαν τα χειροτερα λογια.Μιλαγανε για κατι μουσατους,κακοντυμενους που δεν της αφεινανε σε υσηχια :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες πιο παλλά μουνιά είδαμε να φασώνονται μεταξί τους παρά ζευγάρια!
Γενικά πολύ πουλαρία να την πέφτει αγαρπα και τα μουνιά σε μαζική άμυνα και σπασμένες....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
Αυτο στις Αγγλιδες μπορει να πιανει στις Ρωσσιδες Ποτέ!Και να θελουνε να πηδηχτουνε δεν θα πανε!Θα σας συχαθουνε!αηδιαζουνε με τους λιγουριδες.Τοτε που το εκανε αυτο ο Πιρφορος λεγαν οι γκομενες παρτε τον απο 'δω.Αφου τον συχαθηκε και το πουτανακι που ειχε παρει ο Πιτσιλιστης που της την επεφτε ετσι αγαρμπα.Ειδεικα αν ειναι απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη (δε μιλαω γ'αυτες που εχουν ερθει προσφατα και νοικιαζουν εκει διαμερισμα) με κατι τετοια αηδιαζουν.Εγω πριν της παω στη σαουνα στο αμαξι δεν της πιανω καθολου.Οσες γκομενες τετοιου επιπεδου πηγαν στην Ελλαδα ειπαν τα χειροτερα λογια.Μιλαγανε για κατι μουσατους,κακοντυμενους που δεν της αφεινανε σε υσηχια :)
δημητριε εκλησομε που το ακουω αυτο :think:
ββεβαια δεν μουχει τυχει καποια απο πετρουπολη ως τωρα,αλλα 3,4 απο μοσχα,μονιμες κ μαλιστα χαι σοσαιτυ οι δυο
η μια ειδικα,ειχε νοικιασει λεξους τζιπ  καινουριο,για να μετακινειτε,αυτη ειδικα μου την επεσε στο ιτακα,με καλεσε στο τραπεζι τους ,ηταν μ αλλη μια κι ενα μαλ..α ρωσο,εγω νομισα στην αρχη με ηθελαν να πληρωσω το τραπεζι :grin: :grin: :grin:,κ ημουνα πολυ νεγκατιβ σε ολα,φυσικα καμμια σχεση,η συγκεκριμενη λοιπον,1.75 και 26χρονων ,χωρισμενη με παιδι,ο αντρας της κατι πλουσιος ηταν δεν καταλαβα τι εκανε ακριβως,ουτε κ μ ενοιαζε βεβαια,αυτη χορευαμε κλπ,κ μετα στο τραπεζι χορευε αυτη κ μολις πηγα πισω της,αρχισε να με σπρωχνει με τον κωλο στον πουτσο,τα ρουχα ηταν ενα φορεμα αερινο κι εγω λινο παντεελονι,με το ζορι κρατηθηκ να μην χυσω,,σε 15 λεπτα μετα απο το κωλοτριψιμο,πηραμε μια σαμπανια αν χειρας, φυγαμε κ πηγαμε σπιτι της κλπ
αυτο μου συμβαινει σχεδον παντα μ οσες γνωριζω στις ντισκο κ παει η δουλεια αμεσα για γαμησι,,βεβεβα μιλαω για ουκρανια,κ ουυκρανες,αλλα κ ντανιετσκ που εχω παει πολλλες φορες ,κι ειναι ρωσσιδες πιο πολυ εκει,τα ιδι κ πιο τραβηγμενα γινοντε,,εκει χουφτονοντε κι αγρια πανω στην πιστα στα σλοου,ακομα κ γκομενες μεταξυ τους :rockon:
αν αγ πετρουπολη δεν παιζει αυτο,τι να πω εκπλησομε,παντως μοσχα απο 3,4φασεις που ειχα,συνολικα,αλλαες δεν ξερω απο μοσχα
και με μικρες και με 30αρες,παιζει σιγουρα,για την ακριβεια υτες κολοτριβοντε ,προς το τελος της βραδυας,τουλαχιστον σε εμενα τετοιες φαδεις ετυχαν,χωρις ναναι ιδιαετερα πιωμενες,απλα βεσελες,, :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες πιο παλλά μουνιά είδαμε να φασώνονται μεταξί τους παρά ζευγάρια!
Γενικά πολύ πουλαρία να την πέφτει αγαρπα και τα μουνιά σε μαζική άμυνα και σπασμένες....
Απο την Δευτέρα βλέπω γενικά τις Ρωσίδες πολύ κακοδίάθετες! Πολύ νευρικές κακοδιάθετες και αγχομένες... Δεν ξέρω τι τις έχει τσιμπίσει! Ακόμα και τα ζευγάρια Ρώσων ενώ οι άντρες είναι cool οι γυναίκες είναι σαν τσιμπιμένες μύγες! Ίσως τις έχει βερέσει ο ήλιος στο κεφάλι! Γενικά πάντος πλήν ολίγων εξαιρέσεων έτσι είναι οι Ρωσίδες φέτος αλλά αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο... Αυτό τις κάνει πιο απλησίαστες και δημιουργεί αρνητική προδιάθεση! Και αν αποφασίσουν να μιζεριάσουν και να αρχίσουν τα niet niet niet δεν τουμπάρουν να αλλάξουν διάθεση ότι και να πείς και ότι και να κάνεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
Απο την Δευτέρα βλέπω γενικά τις Ρωσίδες πολύ κακοδίάθετες! Πολύ νευρικές κακοδιάθετες και ανχομένες... Δεν ξέρω τι τις έχει τσιμπίσει! Ακόμα και τα ζευγάρια Ρώσων ενώ οι άντρες είναι cool οι γυναίκες είναι σαν τσιμπιμένες μύγες! Ίσως τις έχει βερέσει ο ήλιος στο κεφάλι! Γενικά πάντος πλήν ολίγων εξαιρέσεων έτσι είναι οι Ρωσίδες φέτος αλλά αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο... Αυτό τις κάνει πιο απλησίαστες και δημιουργεί αρνητική προδιάθεση! Και αν αποφασίσουν να μιζεριάσουν και να αρχίσουν τα niet niet niet δεν τουμπάρουν να αλλάξουν διάθεση ότι και να πείς και ότι και να κάνεις...
στα @@@@ σου
δεν πας να βρεις καμμια σκανδιναυη λεω εγω,ας ειναι κ φιλανδεζα στην χειροτερη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δες κ το νεο πμ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
στα @@@@ σου
δεν πας να βρεις καμμια σκανδιναυη λεω εγω,ας ειναι κ φιλανδεζα στην χειροτερη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δες κ το νεο πμ
Σκανδιναυή στη Ρόδο δεν βγάζεις ούτε ο Γιός του Ωνάση του Νιάρχου και του Δία μαζί να είσαι...
Μόνο αν δουλευεις στα Σκανδιναβικά μπάρ που πέρνεις ότι περισσευει! Εγώ τελευταία σκανδιναυή ήταν στην Αθήνα το χειμώνα!
Εδώ πιο πολύ αξίζει να ασχοληθείς με Εβραία παρά με Σουηδέζα...Αν κι εμένα οι Εβραίες που είναι πάρα πολλές όλη τη σεζόν δεν μου αρέσουν...
Φιλανδές τις έκοψα μαχαίρι απο τα 19 μου...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε εκλησομε που το ακουω αυτο :think:
ββεβαια δεν μουχει τυχει καποια απο πετρουπολη ως τωρα,αλλα 3,4 απο μοσχα,μονιμες κ μαλιστα χαι σοσαιτυ οι δυο
η μια ειδικα,ειχε νοικιασει λεξους τζιπ  καινουριο,για να μετακινειτε,αυτη ειδικα μου την επεσε στο ιτακα,με καλεσε στο τραπεζι τους ,ηταν μ αλλη μια κι ενα μαλ..α ρωσο,εγω νομισα στην αρχη με ηθελαν να πληρωσω το τραπεζι :grin: :grin: :grin:,κ ημουνα πολυ νεγκατιβ σε ολα,φυσικα καμμια σχεση,η συγκεκριμενη λοιπον,1.75 και 26χρονων ,χωρισμενη με παιδι,ο αντρας της κατι πλουσιος ηταν δεν καταλαβα τι εκανε ακριβως,ουτε κ μ ενοιαζε βεβαια,αυτη χορευαμε κλπ,κ μετα στο τραπεζι χορευε αυτη κ μολις πηγα πισω της,αρχισε να με σπρωχνει με τον κωλο στον πουτσο,τα ρουχα ηταν ενα φορεμα αερινο κι εγω λινο παντεελονι,με το ζορι κρατηθηκ να μην χυσω,,σε 15 λεπτα μετα απο το κωλοτριψιμο,πηραμε μια σαμπανια αν χειρας, φυγαμε κ πηγαμε σπιτι της κλπ
αυτο μου συμβαινει σχεδον παντα μ οσες γνωριζω στις ντισκο κ παει η δουλεια αμεσα για γαμησι,,βεβεβα μιλαω για ουκρανια,κ ουυκρανες,αλλα κ ντανιετσκ που εχω παει πολλλες φορες ,κι ειναι ρωσσιδες πιο πολυ εκει,τα ιδι κ πιο τραβηγμενα γινοντε,,εκει χουφτονοντε κι αγρια πανω στην πιστα στα σλοου,ακομα κ γκομενες μεταξυ τους :rockon:
αν αγ πετρουπολη δεν παιζει αυτο,τι να πω εκπλησομε,παντως μοσχα απο 3,4φασεις που ειχα,συνολικα,αλλαες δεν ξερω απο μοσχα
και με μικρες και με 30αρες,παιζει σιγουρα,για την ακριβεια υτες κολοτριβοντε ,προς το τελος της βραδυας,τουλαχιστον σε εμενα τετοιες φαδεις ετυχαν,χωρις ναναι ιδιαετερα πιωμενες,απλα βεσελες,, :rockon: :rockon: :rockon:
γω δεν μιλησα για γκομενα που σου λεει οτι ειναι 26 ενω ειναι 30-32 και ειναι και χωρισμενη με παιδι.Αυτες οπως Π.Χ. τη γυναικα του Εβριαου :2funny:τους λεω ελα σπιτι μου και παρε μου και φα'ι' αν ειναι χωρις αμαξι τους λεω βαλε μου και βενζινη για να σε παω μετα σπιτι :2funny:Τετοιες γυναικες που δεν της κοιταει κανενας (μιλαω για τη Ρωσσια)φυσικο ειναι να την πεφτουν μονες τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο την Δευτέρα βλέπω γενικά τις Ρωσίδες πολύ κακοδίάθετες! Πολύ νευρικές κακοδιάθετες και αγχομένες... Δεν ξέρω τι τις έχει τσιμπίσει! Ακόμα και τα ζευγάρια Ρώσων ενώ οι άντρες είναι cool οι γυναίκες είναι σαν τσιμπιμένες μύγες! Ίσως τις έχει βερέσει ο ήλιος στο κεφάλι! Γενικά πάντος πλήν ολίγων εξαιρέσεων έτσι είναι οι Ρωσίδες φέτος αλλά αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο... Αυτό τις κάνει πιο απλησίαστες και δημιουργεί αρνητική προδιάθεση! Και αν αποφασίσουν να μιζεριάσουν και να αρχίσουν τα niet niet niet δεν τουμπάρουν να αλλάξουν διάθεση ότι και να πείς και ότι και να κάνεις...
Φυσικο ειναι αφου τους την πεφτουν 100 μουσατοι καθε μερα :)δεν παραξενευομαι καθολου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.276
Πόντοι
3.656
γω δεν μιλησα για γκομενα που σου λεει οτι ειναι 26 ενω ειναι 30-32 και ειναι και χωρισμενη με παιδι.Αυτες οπως Π.Χ. τη γυναικα του Εβριαου :2funny:τους λεω ελα σπιτι μου και παρε μου και φα'ι' αν ειναι χωρις αμαξι τους λεω βαλε μου και βενζινη για να σε παω μετα σπιτι :2funny:Τετοιες γυναικες που δεν της κοιταει κανενας (μιλαω για τη Ρωσσια)φυσικο ειναι να την πεφτουν μονες τους.
δεν ηταν 30-32 ντιμα,ηταν 26 κ φαινοταν 20 ,την ειχα δει απο την πρωτη στιγμη που μπηκα μεσα ξεχωριζε,ηταν στις 3,4 πιο μουναρες εκεινο το βραδυ, κ λογω υψους κ λογου χορου ντυσιματος κλπ
απλα επειδη την ειδα τραπεζι βιπ  με ναργιλεδες κλπ,τα ξερεις,ειπα σιγα μην ασχοληθω να μου βγει ο κουκος αηδονι,,
εχω εμπειρια κ ξεχωριζω αμεσως ποια λεει αληθεια κ ποια ψεματα για ηλικια,ειδικα ρωσιδες φαινοντε μια 5ετια μεγαλυτερες μετα τα 25,σε σχεση με αλλες
ασε που μετα μουστιλε κ το βκοντακτ που εκει δεν μπορει ναχει ολα ψεματα οπως καταλαβαινεις
τλσπαντων αυτα δεν εχουν  καμμια ιδιαιτερη σημασια,,
το κωλοτριψιμο κουβεντιαζουμε,,επιμενεις πως αυτο δεν παιζει καθολου σε αγ πετρουπολη?περιεργο μου φενετε να παιζιε οπου αλλου απο μοσχα,οπως εχω συμπερανει, μεχρι ντανιετσκ,,,,κι οχι αγ πετρουππολη ,που οι γυναικες απ οσο ξερω δεν ειναι κ πρωτη κλαση εμφανισισκα ;),σε σχεση με αλλες περιοχες,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom