δημητριε εκλησομε που το ακουω αυτο
ββεβαια δεν μουχει τυχει καποια απο πετρουπολη ως τωρα,αλλα 3,4 απο μοσχα,μονιμες κ μαλιστα χαι σοσαιτυ οι δυο
η μια ειδικα,ειχε νοικιασει λεξους τζιπ καινουριο,για να μετακινειτε,αυτη ειδικα μου την επεσε στο ιτακα,με καλεσε στο τραπεζι τους ,ηταν μ αλλη μια κι ενα μαλ..α ρωσο,εγω νομισα στην αρχη με ηθελαν να πληρωσω το τραπεζι
,κ ημουνα πολυ νεγκατιβ σε ολα,φυσικα καμμια σχεση,η συγκεκριμενη λοιπον,1.75 και 26χρονων ,χωρισμενη με παιδι,ο αντρας της κατι πλουσιος ηταν δεν καταλαβα τι εκανε ακριβως,ουτε κ μ ενοιαζε βεβαια,αυτη χορευαμε κλπ,κ μετα στο τραπεζι χορευε αυτη κ μολις πηγα πισω της,αρχισε να με σπρωχνει με τον κωλο στον πουτσο,τα ρουχα ηταν ενα φορεμα αερινο κι εγω λινο παντεελονι,με το ζορι κρατηθηκ να μην χυσω,,σε 15 λεπτα μετα απο το κωλοτριψιμο,πηραμε μια σαμπανια αν χειρας, φυγαμε κ πηγαμε σπιτι της κλπ
αυτο μου συμβαινει σχεδον παντα μ οσες γνωριζω στις ντισκο κ παει η δουλεια αμεσα για γαμησι,,βεβεβα μιλαω για ουκρανια,κ ουυκρανες,αλλα κ ντανιετσκ που εχω παει πολλλες φορες ,κι ειναι ρωσσιδες πιο πολυ εκει,τα ιδι κ πιο τραβηγμενα γινοντε,,εκει χουφτονοντε κι αγρια πανω στην πιστα στα σλοου,ακομα κ γκομενες μεταξυ τους
αν αγ πετρουπολη δεν παιζει αυτο,τι να πω εκπλησομε,παντως μοσχα απο 3,4φασεις που ειχα,συνολικα,αλλαες δεν ξερω απο μοσχα
και με μικρες και με 30αρες,παιζει σιγουρα,για την ακριβεια υτες κολοτριβοντε ,προς το τελος της βραδυας,τουλαχιστον σε εμενα τετοιες φαδεις ετυχαν,χωρις ναναι ιδιαετερα πιωμενες,απλα βεσελες,,