Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Σκανδιναυή στη Ρόδο δεν βγάζεις ούτε ο Γιός του Ωνάση του Νιάρχου και του Δία μαζί να είσαι...
Μόνο αν δουλευεις στα Σκανδιναβικά μπάρ που πέρνεις ότι περισσευει! Εγώ τελευταία σκανδιναυή ήταν στην Αθήνα το χειμώνα!
Εδώ πιο πολύ αξίζει να ασχοληθείς με Εβραία παρά με Σουηδέζα...Αν κι εμένα οι Εβραίες που είναι πάρα πολλές όλη τη σεζόν δεν μου αρέσουν...
Φιλανδές τις έκοψα μαχαίρι απο τα 19 μου...
??σοβαρα μιλας?γαιτι ετσι?ακομα  κ τωρα κρητη,αν πας,μετα απο αγγλιδες οι πιο ευκολες ,μιλαω για μουναρες οχι μπαζα αγγλικα,ειναι οι σκανδιναυες?εεκι τι εχει γινει δηλ??δεν μπορω να καταλαβω?ποιος τις γαμαει??κ γιατι πρεπει νασαι ο ωνασης σον?

Επισκέπτης
δημητριε εκλησομε που το ακουω αυτο :think:
ββεβαια δεν μουχει τυχει καποια απο πετρουπολη ως τωρα,αλλα 3,4 απο μοσχα,μονιμες κ μαλιστα χαι σοσαιτυ οι δυο
η μια ειδικα,ειχε νοικιασει λεξους τζιπ  καινουριο,για να μετακινειτε,αυτη ειδικα μου την επεσε στο ιτακα,με καλεσε στο τραπεζι τους ,ηταν μ αλλη μια κι ενα μαλ..α ρωσο,εγω νομισα στην αρχη με ηθελαν να πληρωσω το τραπεζι :grin: :grin: :grin:,κ ημουνα πολυ νεγκατιβ σε ολα,φυσικα καμμια σχεση,η συγκεκριμενη λοιπον,1.75 και 26χρονων ,χωρισμενη με παιδι,ο αντρας της κατι πλουσιος ηταν δεν καταλαβα τι εκανε ακριβως,ουτε κ μ ενοιαζε βεβαια,αυτη χορευαμε κλπ,κ μετα στο τραπεζι χορευε αυτη κ μολις πηγα πισω της,αρχισε να με σπρωχνει με τον κωλο στον πουτσο,τα ρουχα ηταν ενα φορεμα αερινο κι εγω λινο παντεελονι,με το ζορι κρατηθηκ να μην χυσω,,σε 15 λεπτα μετα απο το κωλοτριψιμο,πηραμε μια σαμπανια αν χειρας, φυγαμε κ πηγαμε σπιτι της κλπ
αυτο μου συμβαινει σχεδον παντα μ οσες γνωριζω στις ντισκο κ παει η δουλεια αμεσα για γαμησι,,βεβεβα μιλαω για ουκρανια,κ ουυκρανες,αλλα κ ντανιετσκ που εχω παει πολλλες φορες ,κι ειναι ρωσσιδες πιο πολυ εκει,τα ιδι κ πιο τραβηγμενα γινοντε,,εκει χουφτονοντε κι αγρια πανω στην πιστα στα σλοου,ακομα κ γκομενες μεταξυ τους :rockon:
αν αγ πετρουπολη δεν παιζει αυτο,τι να πω εκπλησομε,παντως μοσχα απο 3,4φασεις που ειχα,συνολικα,αλλαες δεν ξερω απο μοσχα
και με μικρες και με 30αρες,παιζει σιγουρα,για την ακριβεια υτες κολοτριβοντε ,προς το τελος της βραδυας,τουλαχιστον σε εμενα τετοιες φαδεις ετυχαν,χωρις ναναι ιδιαετερα πιωμενες,απλα βεσελες,, :rockon: :rockon: :rockon:

Ελα φίλε Ρεντ...
Λοιπόν έτσι ακριβως είναι αυτές θεωρουν το κωλοτρίψιμο όπως έχουμε εμείς την χειραψία. Τα χου' με ξανα πεί στα σλόου όταν ζητάς μια άγνωστη να χορέψει μαζί σου, που κατα 80% δέχεται εκεί που χορεύεται να της πιάσεις τον κώλο θεωρείται σαν να της πιανεις το χέρι...Ζα απ'το παχνί.
Καλά και άγια αυτά που γράφει ο πορδομετανάστης απλώς εδώ δεν ισχύουν. Η Αγία Πετρούπολις με την ουκρανία και τις μικρότερες πόλεις έχει ότι διαφορά έχει η πούτσα με την βούρτσα. Εδώ οι γκόμενες κατα 80% θέλουν άγριο πέσιμο, αν μιλάμε για καμάκι βεβαίως. Αλλέως υπάρχουν συγκεκριμένες ντισκοτέκ που πηγαίνουν γκόμενες που θενε να βγανουν το κατι τις τους εκεί δεν χρειάζεται να τους την πέσεις στην πέφτουν εκείνες. Το πρόβλημα ποιο είναι: ότι η ελλάδα ξεφτιάχτηκε για να φτιαχτούν κάτι τέτοιοι μαλάκες που ζουν το ονειρό τους, γι αυτό και η τιμή του μουνιού ειναι στα ύψη. Αν προτίθεστε να πληρώσετε ακριβώτερα κι απ την ελλάδα νο πρόμπλεμ. Βάλτε κρέμες, ξυρίστε τ'αρχίδια σας, πάρτε μαζεράτι, εις μάτην τζαμπα λεφτα...άμα δεν πεσει μετρητό...
Αυτιά...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ελα φίλε Ρεντ...
Λοιπόν έτσι ακριβως είναι αυτές θεωρουν το κωλοτρίψιμο όπως έχουμε εμείς την χειραψία. Τα χου' με ξανα πεί στα σλόου όταν ζητάς μια άγνωστη να χορέψει μαζί σου, που κατα 80% δέχεται εκεί που χορεύεται να της πιάσεις τον κώλο θεωρείται σαν να της πιανεις το χέρι...Ζα απ'το παχνί.
Καλά και άγια αυτά που γράφει ο πορδομετανάστης απλώς εδώ δεν ισχύουν. Η Αγία Πετρούπολις με την ουκρανία και τις μικρότερες πόλεις έχει ότι διαφορά έχει η πούτσα με την βούρτσα. Εδώ οι γκόμενες κατα 80% θέλουν άγριο πέσιμο, αν μιλάμε για καμάκι βεβαίως. Αλλέως υπάρχουν συγκεκριμένες ντισκοτέκ που πηγαίνουν γκόμενες που θενε να βγανουν το κατι τις τους εκεί δεν χρειάζεται να τους την πέσεις στην πέφτουν εκείνες. Το πρόβλημα ποιο είναι: ότι η ελλάδα ξεφτιάχτηκε για να φτιαχτούν κάτι τέτοιοι μαλάκες που ζουν το ονειρό τους, γι αυτό και η τιμή του μουνιού ειναι στα ύψη. Αν προτίθεστε να πληρώσετε ακριβώτερα κι απ την ελλάδα νο πρόμπλεμ. Βάλτε κρέμες, ξυρίστε τ'αρχίδια σας, πάρτε μαζεράτι, εις μάτην τζαμπα λεφτα...άμα δεν πεσει μετρητό...
Αυτιά...
"ρεντ"???
τι σημαινει αυτο?
εισαι μονιμα ουκρανια αγαπητε?εαν ναι κ εαν επιτρεπεται σε ποια πολη?
ναι ,για ουκρανες εχω ιδια αποψη,θελουν αγριο χερι κ πεσιμο μετα το πρωτο ρομαντικ μισαωρο,κατα 80%,το 20% θελει ρομαντικ,αλλα εμεις προτιμουμε το αλλο 80% που θελει τον κακο τον "τροπο"  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
οσο για τιμες,αν μιλαμε για σεμι-προ παντα,ΠΧ VIRUS DONIETSK,κι αν ξερεις ρOσσικα,δεν νομιζω οτι ειναι ακριβα εκτος κιεβου κι οντεσας,αν θες καψουρα πο ανγλισκι γιαζικ :jerking: :jerking: :jerking:,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ !!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:αν πας δηλ στο ΤΡΙΜΠΟΥΝΑ παλι στο ντανιετσκ να κανεις τον γαμπρο κ να κερνας δεξια κι αριστερα :helpplea:,τα θελει ο κωλος σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
"ρεντ"???
τι σημαινει αυτο?
ναι ,για ουκρανες εχω ιδια αποψη,θελουν αγριο χερι κ πεσιμο μετα το πρωτο ρομαντικ μισαωρο,κατα 80%,το 20% θελει ρομαντικ,αλλα εμεις προτιμουμε το αλλο 80% που θελει τον κακο τον "τροπο"  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
οσο για τιμες,αν μιλαμε για σεμι-προ παντα,ΠΧ VIRUS DONIETSK,κι αν ξερεις ρψσσικα,δεν νομιζω οτι ειναι ακριβα εκτος κιεβου κι οντεσας,αν θες καψουρα πο ανγλισκι γιαζικ :jerking: :jerking: :jerking:,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ !!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Όχι φίλε μου μένω στο Ζούμπερι.
έχω πάει κάνα δυό φορές βέβαια ταξίδι στο Κίεβο τελευταία το 2007
Να σαι καλά

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
"ρεντ"???
τι σημαινει αυτο?
οσο για τιμες,αν μιλαμε για σεμι-προ παντα,ΠΧ VIRUS DONIETSK,κι αν ξερεις ρOσσικα,δεν νομιζω οτι ειναι ακριβα εκτος κιεβου κι οντεσας,αν θες καψουρα πο ανγλισκι γιαζικ :jerking: :jerking: :jerking:,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ !!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:αν πας δηλ στο ΤΡΙΜΠΟΥΝΑ παλι στο ντανιετσκ να κανεις τον γαμπρο κ να κερνας δεξια κι αριστερα :helpplea:,τα θελει ο κωλος σου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Καταρχην ο Ιωσηφ και ο Μολδολαγνος ειναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ.Δεν μιλαω να ξερεις 5-6 φρασεισ αλλα να καταλαβαινεις τι λενε οταν μιλανε 2 ατομα και να μπορεις να δεις τηλεωραση.
Όχι φίλε μου μένω στο Ζούμπερι.
έχω πάει κάνα δυό φορές βέβαια ταξίδι στο Κίεβο τελευταία το 2007
Να σαι καλά
Ιωσηφ ειναι σιγουρα ο Ρεντ αλλα δεν του την ειπα μην τσαντιστει και αρχισει παλι να μας βριζει ολους.Παντος τωρα δινει σωστες πληροφωριες.Εχει πολυ ζεστη στο Ζουμπερι του Αγιου Πετρου οπου ειμαι!ωρες ωρες ονειρευομαι να εμενα στο Βορειο Πολο! :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitris| в 14:21
Принцесса может посмотрить в моем БЛОГе там видеоролики от моих интервью на Греческом телевидение надеюсь тебе понравлюсь (ακολουθουν σμα'ι'λικ με γατες που τα ματια τους γινονται καρδουλες).Οι γκομενες τα παιζουν Ιωσηφ :) 

Επισκέπτης
dimitris| в 14:21
Принцесса может посмотрить в моем БЛОГе там видеоролики от моих интервью на Греческом телевидение надеюсь тебе понравлюсь (ακολουθουν σμα'ι'λικ με γατες που τα ματια τους γινονται καρδουλες).Οι γκομενες τα παιζουν Ιωσηφ :) 

Εισαι γεννημενος εραστης...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι γεννημενος εραστης...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ωραια η παρεα σας αλλα φευγω τωρα παω ραντεβου με ενα 20χρονο που τωρα μολις ειδε τα βιντεακια μου και ξετρελαθηκε :)της ειπα βεβαια οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της,οτι ειναι η γυναικα των ονειρων μου και οτι θα την παντρευτω...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καταρχην ο Ιωσηφ και ο Μολδολαγνος ειναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ.Δεν μιλαω να ξερεις 5-6 φρασεισ αλλα να καταλαβαινεις τι λενε οταν μιλανε 2 ατομα και να μπορεις να δεις τηλεωραση.Ιωσηφ ειναι σιγουρα ο Ρεντ αλλα δεν του την ειπα μην τσαντιστει και αρχισει παλι να μας βριζει ολους.Παντος τωρα δινει σωστες πληροφωριες.Εχει πολυ ζεστη στο Ζουμπερι του Αγιου Πετρου οπου ειμαι!ωρες ωρες ονειρευομαι να εμενα στο Βορειο Πολο! :rockon:

Αχ μακάρι να μιλάγανε ρωσικά, εδώ μιλάνε σούρζικ που ναι κατά το ένα τρίτο παρεφθαρμένα ρωσικά, το ένα τρίτο παρεφθαρμένα πολωνικά και το να τρίτο ότι έχει κατεβάσει η κούτρα τους.

Επισκέπτης
χαρετο τον μεγα διδασκαλο ουκρανικον αιδιον,τον πορνοδεσ αυτον ιεραποστολο τισ λαγνιασ ιοσιφ μπλασκο!
φιλτατε πορνομεταναστι ιοσιφ εσενα πια ειναι γνομι σου και πια πολι προτινισ ουκρανια για εμασ τουσ μελοντικουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ για να γαμαμε σαν ανθροποι?δοσε μασ τα φορα του λαγνε ιεραποστολε!!!!

Επισκέπτης
Να επισημάνω επίσης ότι για κάποιον 40άρη-50άρη που δεν θελει να βολευτεί με καμία θείτσα και τα μπασταρδάκια της, αλλά θέλει τοπ μουνάρες, θα πρέπει χρηματικώς να συναγωνίζεται και τον αντίστοιχο ηλικίας ιθαγενή, ο οποίος αφού κατέκλεψε την πρώην ΕΣΣΔ το παίζει τώρα εργοστασιάρχης, μαγαζάτωρ, έμπορος, πετρελαιάς κλπ, κλπ και τον οποίον δεν τον πολυανησυχεί πόσα λεφτά θα ξοδέψεις στις πουτάνες δια τον απλούστατον λόγο ότι δεν είναι δικά του. (βεβαίως υπάρχει κι ενα στοιχείο αποτρεπτικόν, ότι οι ουκρανοί φημίζονται και είναι σε όλη την πρώην ΕΣΣΔ ως οι μεγαλύτεροι τσιγγούνηδες) Επίσης οι γκόμενες επειδή τώρα κατεβήκανε απ'τα κλαριά, είναι κομπλεξικές και ως εκ τουτου λαμβάνουν ένα ύφος μπλαζέ..."Πουφ, πάλι ήρθε αυτός ο φουκαράς ο ξένος με την καράφλα και μου την έπεφτε, χα,χα,χα" λες και τις γαμαει Ο Αλαν Ντελόν αλλά προειδοποιώ...

Επισκέπτης
Γεια σου Πίτση!
Κοίτα να δεις οποιαδήποτε πόλη η οποία να'χει σε πληθυσμό πάνω από ένα εκκατομμύριο. Ήτοι Χάρκοβο, Ντιπροπετρόβσκ, Ντανιέτσκ, Λουγκάνσκ. Αυτό διότι σε όλες τις άλλες είναι πολύ πληκτικά για κάποιον ξένο κι επειδή οι ουκρανοί δεν βγαίνουν ακόμα και σε μια πόλη των 500.000 σύντομα σε ξέρουν όλοι κι όλες. Εδώ έχει το κακό ότι πάνε για στεφάνι οπότε μοιραίως θα εγκλωβιστείς. Κίεβο ωραία είναι κι εχει δίπλα το αεροδρόμιο, αλλά δεν το συνιστώ λόγω τιμών. Βέβαια έχει και το καλό ότι λόγω αυξημένων τιμών, έχει και τα περισσότερα κοράσια που'ρχονται απ'το χωριό και κάπως πρεπει να βγάνουν και το κατι τις τους διότι με 250Ε το μηνα δε βγαίνεις με τίποτα.  
Από την άλλη κάποιος πρεπει αναγκαστικώς να μαθει να συνεννοείται με τους ιθαγενείς οπότε καποια μαθηματάκια είναι απαραίτητα. εντύπωση μου χουν κάνει διαφοροι μαλακες ιταλοί, Γάλλοι που έρχονται πρώτα για να γαμήσουν αφού έχουν παρακολουθησει το ινστιτουτο πούσκιν! η αγαμία σερνει καράβι. Τωρα για σενα και για όλους σαν και σενα , πιτσιρικας είσαι οπότε σίγουρα θα βρεις κάποια να σου κανει ιδιαίτερα μαθηματα στο σπίτι όταν έρθεις, απλώς υπ'όψιν ότι κανουν ζήλιες. 100 φορές καλύτερα είναι να ρθει καποιος δοκιμαστικώς νοικιαζοντας για 3 μηνες, όσο είναι η βίζα δηλαδή καλύτερα με καποιον ομοιοπαθή και εάν δει ότι τον σηκώνει το κλιμα, τοτε ας επιχειρησει δια μακρόν. Για μονέδα τώρα, κοιτάξτε κατ αρχας θελει λεφτά για διαμέρισμα, αρχίζουν από 150Ε τομηνα μέχρι κάποιες χιλιαδες. Φανταστείτε με 300-400 καποιο υποφερτο. Απλά έξοδα χωρίς πουτάνες, δώρα κλπ, αναλόγως την πόλη βεβαια, κανα 150-200Ε την εβδομαδα(προσοχή εκτός Κιέβου). Το θεμα είναι ότι μοιραίως θα κολλήσει καποια και τα έξοδα διπλασιάζονται ή θα γαμας συνεχεια πουτάνες οπότε υπολόγισε από 80Ε έως 200Ε αναλόγως το κομματι. έχει βεβαιως και με 30Ε-40Ε  αλλα είναι σαβουρέξ εκτος αν πεσεις σε καμια που μολις κατεβηκε απ το τραίνο. Επίσης προσοχή μεγαλη διοτι οι γκομενες εδώ κατα 50% ειναι αρρωστες όχι αναγκαστικα με αφροδίσια αλλα με χίλες δυο μαλακείες .
Αυτϊά τι άλλο?
πορνομεταναστι και διδασκαλε τισ ουκρανικισ λαγνιασ θελο να πορνομεταναστευσο αλλα δε με ενδιαφερι να πιτσιλαο πουτανακια.θελο καθιμερινα πορνιδια.
κιεβο δε θα πιγενα ποτε.εκτοσ του οτι ειναι ακριβα ειναι τεραστια πολι και δε μου αρεσουν οι μεγαλεσ πολισ...
σε στιλ κισινιοφ εχουμε καμια πολι ουκρανια για πορνομεταναστευσι?
το κισινιοφ μου αρεσε πολι σαν πολι!!!!!
επισισ με τι βιζα τι πεζι?ποσο κερο μποροο να κατσο εφοσον δεν ειναι ευροπαικι ενοσι?
και επισισ ποσο εισοδιμα απο γρετσικισταν χριαζετε εσι νομιζισ ανα μινα?

Επισκέπτης
πορνομεταναστι και διδασκαλε τισ ουκρανικισ λαγνιασ θελο να πορνομεταναστευσο αλλα δε με ενδιαφερι να πιτσιλαο πουτανακια.θελο καθιμερινα πορνιδια.
κιεβο δε θα πιγενα ποτε.εκτοσ του οτι ειναι ακριβα ειναι τεραστια πολι και δε μου αρεσουν οι μεγαλεσ πολισ...
σε στιλ κισινιοφ εχουμε καμια πολι ουκρανια για πορνομεταναστευσι?
το κισινιοφ μου αρεσε πολι σαν πολι!!!!!
επισισ με τι βιζα τι πεζι?ποσο κερο μποροο να κατσο εφοσον δεν ειναι ευροπαικι ενοσι?
και επισισ ποσο εισοδιμα απο γρετσικισταν χριαζετε εσι νομιζισ ανα μινα?

Πόλεις πολλές σου έγραψα ήδη κάποιες αλλά έχει κι αλλες. Σούμι, Πολτάβα, Ζαπορόζα, Νικολάγιεβ, Μαριούπολ κλπ
Λεφτά μην αποτολμήσεις να έρθεις αν δεν έχεις 1500Ε πριν 5 χρόνια ήταν 1000 αλλά τωρα με τον Τζεφρυ έχει γαμηθεί το ευρό κι απ την άλλη καθε χρόνο ανεξαρτήτως άπαντα ακριβαίνουν 20%. Η ουκρανία διέρχεται την περίοδο της Ελλάδος από 1980-2009. Δανεια, δημιουργουμε κατανάλωση κι οι τιμές γαμιουνται.
Βίζα έχεις δικαίωμα να μεινεις έως τρεις μηνες και μετα να ξαναρθεις μετά απο τρεις. Αλλά άμα σ σαρέσει δεν είναι προβλημα γράφεσαι σε μια σχολή, θα χεις και συμμαθητριες και σου δίνουν μόνιμη. Βρίσκεται η άκρη δεν είναι μεγαλο πρόβλημα. Εκείνο που συνιστώ είναι έλα αρχικώς για 2-3 μηνες δοκιμαστικώς να δεις τι σου παει και αν σε σηκωνει το κλιμα .

Επισκέπτης
Πόλεις πολλές σου έγραψα ήδη κάποιες αλλά έχει κι αλλες. Σούμι, Πολτάβα, Ζαπορόζα, Νικολάγιεβ, Μαριούπολ κλπ
Λεφτά μην αποτολμήσεις να έρθεις αν δεν έχεις 1500Ε πριν 5 χρόνια ήταν 1000 αλλά τωρα με τον Τζεφρυ έχει γαμηθεί το ευρό κι απ την άλλη καθε χρόνο ανεξαρτήτως άπαντα ακριβαίνουν 20%. Η ουκρανία διέρχεται την περίοδο της Ελλάδος από 1980-2009. Δανεια, δημιουργουμε κατανάλωση κι οι τιμές γαμιουνται.
Βίζα έχεις δικαίωμα να μεινεις έως τρεις μηνες και μετα να ξαναρθεις μετά απο τρεις. Αλλά άμα σ σαρέσει δεν είναι προβλημα γράφεσαι σε μια σχολή, θα χεις και συμμαθητριες και σου δίνουν μόνιμη. Βρίσκεται η άκρη δεν είναι μεγαλο πρόβλημα. Εκείνο που συνιστώ είναι έλα αρχικώς για 2-3 μηνες δοκιμαστικώς να δεις τι σου παει και αν σε σηκωνει το κλιμα .
θα τισ διευρενισο στο χαρτι πορνοδασκαλε!!!!να σε καλα !!
εσι σε πια πολι εισαι πορνομεταναστισ δασκαλε?
εχι γαμισι ευκολο εκι που εισαι?εγο θελο να γαμαο ευκολα.
δε με νιαζι να γαμαο καθε μερα και αλι...μια γκομενα ανα μισο μινα εινια εφικτο?ι εστο καθε μινα.
δοσε τα φοτα σου δασκαλε σε εμασ τουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ!!!
με 1000 το μινα σε πια πολι να παο?
με 1500 που λεσ δε μπορο πορνοδασκαλε,μου κοβισ τα πορνοφτερα,θα ξεχαρβαλοσο το πετσι μου εδο στο γρετσικισταν απο το πιρφορισμα!!!!!χαχα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Να επισημάνω επίσης ότι για κάποιον 40άρη-50άρη που δεν θελει να βολευτεί με καμία θείτσα και τα μπασταρδάκια της, αλλά θέλει τοπ μουνάρες, θα πρέπει χρηματικώς να συναγωνίζεται και τον αντίστοιχο ηλικίας ιθαγενή, ο οποίος αφού κατέκλεψε την πρώην ΕΣΣΔ το παίζει τώρα εργοστασιάρχης, μαγαζάτωρ, έμπορος, πετρελαιάς κλπ, κλπ και τον οποίον δεν τον πολυανησυχεί πόσα λεφτά θα ξοδέψεις στις πουτάνες δια τον απλούστατον λόγο ότι δεν είναι δικά του. (βεβαίως υπάρχει κι ενα στοιχείο αποτρεπτικόν, ότι οι ουκρανοί φημίζονται και είναι σε όλη την πρώην ΕΣΣΔ ως οι μεγαλύτεροι τσιγγούνηδες) Επίσης οι γκόμενες επειδή τώρα κατεβήκανε απ'τα κλαριά, είναι κομπλεξικές και ως εκ τουτου λαμβάνουν ένα ύφος μπλαζέ..."Πουφ, πάλι ήρθε αυτός ο φουκαράς ο ξένος με την καράφλα και μου την έπεφτε, χα,χα,χα" λες και τις γαμαει Ο Αλαν Ντελόν αλλά προειδοποιώ...
φιλτατε η διαφορα του 40αρη με τον 50αρη ειναι τεραστια ,αν μιλαμε για καπιον σε καλη κατασταση σωματικη
ο 40αρης μπορει να γαμα μονο με κερασματα σε ντισκο 20αρες με το κιλο,ενω ο 50αρης μονο με μονιμη σχεση κ σπονσορινγκ μπορει να κρατησει καλη γκομενα ,εννοειτε πως θα γαμαν κι αλλοι διαφοροι,φιλοι της,ντι τζει μποντυγκαρντς κλπ,αλλα θα γαμα κι αυτοε κατα προτερεοτητα
η γυγκριση με τους τοπικους μονο οικονομικα ειναι απλα αδυνατη,αυτοι απντα εχουν πολυ περισοτερα,αν δεν ειναι πολυ καλυτερος στην εμφανιση κ το στορυ,κ παει μονο οικονομικα,ειναι χαμενος,η θα παρει μονο μπαζο
οποτε οι 40αρηδες ας ελπιζουν οι 50αρηδες ναναι πιο συνηδητοποιημενοι προτεινω κ με χαμηλοτερους στοχους,οπως προτεινα κ στον φιλο γιαννης43
βασικα πιστευω μονο σε πιο μικρη πολη εχουν πιθανοτητα για κατι καλο οι πιο μεγαλυτεροι,πζ χερσον μαριοπολ κ παρεμφερη
@@@δημητριε φιλε
στα κατασκοπικα σεναρια περι του ποιος ειμαι κλπ,κλωνοσυζητησεις δηλαδη,δεν θα εμπλακω,χαιρομε οτι αναγνωριζεις ,ως γνωστης ,την ακριβεια των στοιχειων που διδω εδω στους  υποψηφιους στο ονειρο- η εφιαλτη εαν δεν προσεξουν- της ουκραινα -λαντ!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
επιμενε  μικροτερες πολεις λιμανια  η κοντα εκει πχ χερσον μαριοπολ κλπ,λογω συνηθειας ττου ετερου φιλου σε εγημερες σχεσεις κ γρηγορα με αλοδαπους εναντι μικρου τιμηματος κ προσφορα ανετης ζωης κατα την παραμονη του αλλοδαπου εκει μαζι τους
πολλες αλλες  πολλεις ,πχ βινιτσα,εχουν πολυ μουνι,αλλα ειναι κλειστες απεναντι σε ξενους ,δεν υπαρχει φιντ-μπακ απο μαναδες κ μεγαλυτερες αδελφες,συν το dna  της πουτανιας ,που πιστευω στην ν ουκρανια κ ντανμπας ειναι πιο εντονο  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
θα τισ διευρενισο στο χαρτι πορνοδασκαλε!!!!να σε καλα !!
εσι σε πια πολι εισαι πορνομεταναστισ δασκαλε?
εχι γαμισι ευκολο εκι που εισαι?εγο θελο να γαμαο ευκολα.
δε με νιαζι να γαμαο καθε μερα και αλι...μια γκομενα ανα μισο μινα εινια εφικτο?ι εστο καθε μινα.
δοσε τα φοτα σου δασκαλε σε εμασ τουσ ιποψιφιουσ μελοντικουσ πορνομεταναστεσ!!!
με 1000 το μινα σε πια πολι να παο?
με 1500 που λεσ δε μπορο πορνοδασκαλε,μου κοβισ τα πορνοφτερα,θα ξεχαρβαλοσο το πετσι μου εδο στο γρετσικισταν απο το πιρφορισμα!!!!!χαχα!!!

Ναι ρε, εσύ εισαι πιτσιρικάς δεν θα χεις προβλημα στις ελευθερας βοσκης. Κοιτα να υπολογίσεις καθε μερα μόνος σου άμα βγαινεις σε μια φτηνη πόλη μόνον για σενα θες,
200 ρούβλια = 20Ε χ 30 μερες = 600Ε Αμα μεινεις σε κανα διαμερισμα σαν κι αυτους θες από 150-200Ε αλλα υπολογιζε και τα κοινοχρηστα εδω δεν ειναι πολλα 30-50Ε αναλογως τα μ2. Αλλά εχεις και άλλα έξοδα: τα εισητηρια σου πίσω, θα αρρωστήσεις, θα σε κοροιδέψουν, θες κανα ρουχο κλπ
Εγω αφου το ξερετε απ την ελλαδα σας τα γραφω και σας κοροιδεύω...

Επισκέπτης
φιλτατε η διαφορα του 40αρη με τον 50αρη ειναι τεραστια ,αν μιλαμε για καπιον σε καλη κατασταση σωματικη
ο 40αρης μπορει να γαμα μονο με κερασματα σε ντισκο 20αρες με το κιλο,ενω ο 50αρης μονο με μονιμη σχεση κ σπονσορινγκ μπορει να κρατησει καλη γκομενα ,εννοειτε πως θα γαμαν κι αλλοι διαφοροι,φιλοι της,ντι τζει μποντυγκαρντς κλπ,αλλα θα γαμα κι αυτοε κατα προτερεοτητα

δηλαδή ο 30άρης γαμα με το κιλο εικοσάχρονες τζάμπα χωρίς κανενα κερασμα, τον δε 20χρονο τον κερνανε κι από πάνω. Ρε Πίτση εσύ που είσαι σ'αυτά τα χρόνια και έχεις έρθει ουκρανία ποσες φορες σε κεράσανε γκόμενες?
Χιουμορίζω φίλε Ρεντ . μίδα μη παρεξηγεις...

Επισκέπτης
δηλαδή ο 30άρης γαμα με το κιλο εικοσάχρονες τζάμπα χωρίς κανενα κερασμα, τον δε 20χρονο τον κερνανε κι από πάνω. Ρε Πίτση εσύ που είσαι σ'αυτά τα χρόνια και έχεις έρθει ουκρανία ποσες φορες σε κεράσανε γκόμενες?
Χιουμορίζω φίλε Ρεντ . μίδα μη παρεξηγεις...
εμενα μια πορνιαρα με ειχε κερασι τα εισιτιρια του μετρο μια φορα!!!!!χαχαχαχαχα!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε εγω το θεωρω μαλακια να φυγει καποιος απο την ελλαδα και να παει να μενει σε καποια γυφτουπολη τις ουκρανιας,και ας την βγαζει και με 500ευρω το μηνα εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom