Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Η ιδέα και η θέληση και ο στόχος είναι το βασικότερο!!!
Το χειμώνα ακουγα κάτι ενοίκια σε κεντρικά σημεία στην Αυστρία και μόνο δέος δεν προκαλούσαν! Και οι όροι ενοικίασης πολύ καλύτεροι απο αυτούς εδώ...
Οχι μπορεί να έχει σχεση μια πρώην ανατολική δημοκρατία με την Αυστρία αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται! Εξάλου υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις και πιο αεριτσίδικες αν κάποιος το πιστέψει...
και το μουνί τον σύρει στο Ουκρανίκα ύδατα...
ΑΥΣΤΡΙΑ???τισχεση εχει?εκει υπαρχει λογικη
εδω μιλαμε για ουκρανια,,μια τρυπα στην ντεριμπασκαγια εχει 70$ το μετρο,τουτεστιν τα 35μ 2500$  το μηνα,να πουλας παγωτα κ σαντουιτς με 1-1,5$ το ενα,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
 πιστευω να φανώ χρήσιμος: ;)

υπαρχουν αρκετα εισιτηρια πηγαινε-ελα κατω απο 300ε για τον Οκτώβριο  στο figame.gr
ι αρκετα με 230-250 μετα 10-15 μερες,
τι να περιμενεις τον οκτωβριο να πας οντεσα???,,
τελειως οφ,τοτε ειναι μονο ο τοπικος πλυθησμος κι ειναι δυσκολα τα πραγματα.. ;)

Επισκέπτης
δασλακε καλα και τα τσαρδια τισ μεταξουπολισ δε λεο αλλα προσοπικα θελο μια ιγιεσ σεξουαλικι ζοι!δε γινετε μεχρι να πεθανισ να γαμασ γιφτισες με 10 ευρο.
θελουμε καθιμερινα πορνιδια!!!!!!μια πορνοδεσ φισιολογικι ζοι ενοσ πορνου ανδρα που δεν αρεσκετε μονο σε ιεροδουλεσ αλλα καθε λογισ πορνιαρεσ καθιμερινεσ ξεβρακοκεφαλεσ!

ναι λογικα μας τα λες. Τωρα αντιλαμβανεσαι γιατι -κακώς- με κατηγορουν οτι ασχολουμαι με την πολιτική, που δεν εχω ασχοληθει ποτέ στην ζωή μου, διότι έβλεπα αυτα τα πραγματα εν τη γεννεση εδώ και 20 χρόνια κι αγανακτουσα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αυτά που ξέρω σου τα είπα! Το μαγαζί ξεσκίζεται όμως όσα και να δίνει...
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ,που "ξεσκιζει" αλλοι 100 "ξεσκιζοντε",,αν εχεις τυχη διαβενε,,οι πιο πολλοι που εκαναν τετοιες μαλ..ες,ενοικια δηλ των 40ε/τμ και ανω,,
ακομα πληρωνουν...κι απο την στεναχωρια τους,,ΟΥΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,,, :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΑΥΣΤΡΙΑ???τισχεση εχει?εκει υπαρχει λογικη
εδω μιλαμε για ουκρανια,,μια τρυπα στην ντεριμπασκαγια εχει 70$ το μετρο,τουτεστιν τα 35μ 2500$  το μηνα,να πουλας παγωτα κ σαντουιτς με 1-1,5$ το ενα,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Φαίνεσαι καλύτερα ενημερωμένος και δεν συνεχίζω! Πάντως επιμένω οτι ερχόμενοι εδώ οι Ουκρανοί φευγουν με καλές εντυπώσεις και καλό θα ήταν να το εκμεταλευτεί κάποιος και οικονομικά στο Κίεβο αντί να πάει να ξοδέψει έτοιμο ζεστό Ελληνικό ρευστό...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Φαίνεσαι καλύτερα ενημερωμένος και δεν συνεχίζω! Πάντως επιμένω οτι ερχόμενοι εδώ οι Ουκρανοί φευγουν με καλές εντυπώσεις και καλό θα ήταν να το εκμεταλευτεί κάποιος και οικονομικά στο Κίεβο αντί να πάει να ξοδέψει έτοιμο ζεστό Ελληνικό ρευστό...
δεν γινετε να κανεις τετιες ψιλοδουλειες εκει,λογο πανακριων ενοικιων
αυτα γινοντε μονο δυτ ευρωπη,κι ουτε εκει πλεον,,οι τουρκοι κανουν αλλες δουλειες εμπορικες κλπ,ασε που δεν εχουν απαιτησεις την περναν κ με 1000$ το μηνα ,κ μενουν 3 μαζι σ ενα σπιτι,,, :jerking: :jerking: :jerking:κι οτι  τους κατσει το γαμανε,συνηθως μπαζα β διαλογης κ κατω.., :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ,που "ξεσκιζει" αλλοι 100 "ξεσκιζοντε",,αν εχεις τυχη διαβενε,,οι πιο πολλοι που εκαναν τετοιες μαλ..ες,ενοικια δηλ των 40ε/τμ και ανω,,
ακομα πληρωνουν...κι απο την στεναχωρια τους,,ΟΥΤΕ Κ ΓΑΜΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,,, :headbang: :headbang: :headbang:

ελα ντε. Εδώ έχει κάτι τυπους που έχουν εμπορικά κεντρα και βαρανε μύιγες απλως για όταν τους ρωτανε τι κανουνε να έχουν καποια δουλεια να αναφέρουνε...Αυτους στ'αρχίδια τους σαμπως ειναι δικα τους τα λεφτα ή τα δουλέψανε? Να παει καποιος να ρίξει 200000-300000 που τα χει μετα βιας μαζεψει απο ελλαδα ειναι η μεγαλυτερη μαλακεια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ελα ντε. Εδώ έχει κάτι τυπους που έχουν εμπορικά κεντρα και βαρανε μύιγες απλως για όταν τους ρωτανε τι κανουνε να έχουν καποια δουλεια να αναφέρουνε...Αυτους στ'αρχίδια τους σαμπως ειναι δικα τους τα λεφτα ή τα δουλέψανε? Να παει καποιος να ρίξει 200000-300000 που τα χει μετα βιας μαζεψει απο ελλαδα ειναι η μεγαλυτερη μαλακεια
200-300000 κ να πληρωνει το μηνα αλλα 5000 βρεξει χιονισει...εκει ειναι το μεγαλο προβλημα ακομα κι αν εχεις τα αρχικα χρηματα ,τα παγια ,απλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ,,ολοι κλεινουν μετα απο λιγο καιρο,εκτος απο μεγαλες αλυσιδες που χρηματοδοτουν τις ζημιες απο εξωτερικο..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
θελει πολυ ψαξιμο να βρεις σωστες συνθηκες κ κατα 99,9% δεν προκειτε να βρεις τιποτε που να αξοιζει τα χρηματα που σου ζητουν,αυτοι τα νοικιαζουν ,ουκρανοι κατα βαση κ καποιοι ελαχιστοι αλλοδαποι δυτ ευρωπης
,γιατι ειναι απλα βλακες κι ασχετοι,κ σε λιγο καιρο κλεινουν κ χανουν ολα τους τα λεφτα,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
οποτε πηγαινετε να γαμησετε, οσοι ειστε νεοι ωραιοι, η κ λιγοτερο νεοι κ λιγοτερο ωραιαοι,αλλα με βαλαντιο, :grin:κι αφηστε τις μπιζνες κ τις μονιμες καταστασεις  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
δεν γινετε να κανεις τετιες ψιλοδουλειες εκει,λογο πανακριων ενοικιων
αυτα γινοντε μονο δυτ ευρωπη,κι ουτε εκει πλεον,,οι τουρκοι κανουν αλλες δουλειες εμπορικες κλπ,ασε που δεν εχουν απαιτησεις την περναν κ με 1000$ το μηνα ,κ μενουν 3 μαζι σ ενα σπιτι,,, :jerking: :jerking: :jerking:κι οτι  τους κατσει το γαμανε,συνηθως μπαζα β διαλογης κ κατω.., :grin: :grin: :grin:

Κοιτα συμφωνω ότι όλοι οι Τουρκοι ειναι γενικως μαλακοκάβλιδες αλλα στο θεμα του χρήματος δεν έχεις δίκιο. έχει Τούρκους εδώ και Τουρκο-εβραίους που το φυσάνε. Κι οτι οι εμπορικες σχεσεις των ειναι πολυ στενες ειναι απλή λογικη εαν κοιταξεις κανεις τον χαρτη ποσο κοντά ειναι. όταν η ΕΣΣΔ βαρεσε δυάλα αυτοι προμηθευσανε ολα τα αγαθα σε Ρωσία, Ουκρανία, κλπ Αλλά και τους πολεμους που κανανε οι αμερικλανοι ιρακ, Αυνανισταν παλι οι Τουρκικες εταιριες προμηθευουνε τα παντα. Πολυ χρημα οι Τουρκαλαδες...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Κοιτα συμφωνω ότι όλοι οι Τουρκοι ειναι γενικως μαλακοκάβλιδες αλλα στο θεμα του χρήματος δεν έχεις δίκιο. έχει Τούρκους εδώ και Τουρκο-εβραίους που το φυσάνε. Κι οτι οι εμπορικες σχεσεις των ειναι πολυ στενες ειναι απλή λογικη εαν κοιταξεις κανεις τον χαρτη ποσο κοντά ειναι. όταν η ΕΣΣΔ βαρεσε δυάλα αυτοι προμηθευσανε ολα τα αγαθα σε Ρωσία, Ουκρανία, κλπ Αλλά και τους πολεμους που κανανε οι αμερικλανοι ιρακ, Αυνανισταν παλι οι Τουρκικες εταιριες προμηθευουνε τα παντα. Πολυ χρημα οι Τουρκαλαδες...
συμφωνω διδασκαλε
αναφερομε σε φαση οπως ειπε ο ροδιος συναγωνιστης,που πανε καποιοι με λιγα χρηματα για να κανουν καμμια ψιλοδουλεια μπας κ γαμησουν
σε αυτους αναφερομε,οχι στα βαρεα πορτοφολια!!

Επισκέπτης
θελει πολυ ψαξιμο να βρεις σωστες συνθηκες κ κατα 99,9% δεν προκειτε να βρεις τιποτε που να αξοιζει τα χρηματα που σου ζητουν,αυτοι τα νοικιαζουν ,ουκρανοι κατα βαση κ καποιοι ελαχιστοι αλλοδαποι δυτ ευρωπης
,γιατι ειναι απλα βλακες κι ασχετοι,κ σε λιγο καιρο κλεινουν κ χανουν ολα τους τα λεφτα,,

Αδερφε τα ακινητα ειναι η μεγαλυτερα απατη που υπαρχει, δια τον απλουστατον λογον ότι δεν υπήρχε ιδιωτικη περιουσία κι οπου υπάρχει πλεον ο αερας και η γη ανηκει στο κρατος κι εσυ εχεις τα τουβλα. Κι αυτοι που τα νοικιαζουνε εχουν πληρωσει μισο αρχίδι συνηθως για να τα παρουνε. Και κατα 99,9% σε όλα τα χαρτια, ενοικιασεως ή αγορας υπάρχουν παρανομιες που βαρύνουν τον ενοικιαζοντα ή τον αγοραστή, ειδικως αμα ειναι ξενος, ώστε ανα πασα στιγμην , οπως και στην ελλαδα, να ειναι παρανομος και να τον εχουν στο χερι...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δασλακε καλα και τα τσαρδια τισ μεταξουπολισ δε λεο αλλα προσοπικα θελο μια ιγιεσ σεξουαλικι ζοι!δε γινετε μεχρι να πεθανισ να γαμασ γιφτισες με 10 ευρο.
θελουμε καθιμερινα πορνιδια!!!!!!μια πορνοδεσ φισιολογικι ζοι ενοσ πορνου ανδρα που δεν αρεσκετε μονο σε ιεροδουλεσ αλλα καθε λογισ πορνιαρεσ καθιμερινεσ ξεβρακοκεφαλεσ!
Φίλε αρχιερωτύλε και υποψήφιε και πορνομετανάστη

πριν απο μερικά χρόνια εβρισκόμενος στην Οστράβα της Τσεχίας για μια πορνοεκδρομή(επιτυχιμένη για τη παρέα αλλά όχι για εμένα) συναντήσαμε σε 2 μέρες ολόκληρη Ελληνική παροικία πορνομεταναστών! Με πρόφαση το πανεπιστήμιο είχε παρέες μόνιμων φοιτητών με μουνάρες συνέχεια στις παρέες... Η πόλη ήταν ένας δρόμος και τα μουνιά την πάλευαν και ήταν ευκολά!
Οι τύποι βέβαια μιλούσαν για πολλά γαμήσια στα πρώτα λεπτά γνωριμίας και όταν ακούω τέτοια κρατάω μικρό καλάθι! Το τσέχικο νόμισμα είναι σχεδόν τσάμπα! Τα φαγητά πιο σκατά και απο Ουκρανία αλλά τα μουνιά ξετσίπωτα και γουστάραν Ελλάδα(τότε)...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευγε χρυσοστομε...
Οκ μου τα κόψατε τα φτερά για νέες αγορές! Κάθομαι στα αυγά μου και κρατάω τας πύλας εντος των συνόρων σε ένα απο τα τελευταία οχυρά της Ελληνικής οικονομίας... και του ευκόλως γαμήσιμου μουνιού

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παρεπιπτόντως παρατηρώντας χτες τα χαζορωσίδια να χτυπιούνται με τον ανώμαλο δικό τους τρόπο με τον κολλητό μου που πέρναμε μαζί τις Ουκρανίδες φτάσαμε στο συμπέρασμα πως οι Ουκρανίδες είναι πολύ πιο συζητήσιμες απο τις Ρωσίδες και βγάζεις πιο ευκολα άκρη! Τους λές κάτι και προσπαθούν να καταλάβουν! Τα Ρωσίδια αλλάζουν διάθεση στο δευτερόλεπτο και συμπεριφέρονται ανώμαλα κατ'εμάς,νορμαλ δε γι'αυτές...
Το ηλίθιος και πανιλήθιος μάλλον έχει να κάνει για τους άντρες και όχι για τα γκομενάκια!
Συμπέρασμα ήταν πως μια πολύ δυστροπη Ουκρανίδα είναι μια χαλαρή Ρωσίδα γιατί ακόμα και η μέση είναι πολύ ανώμαλη
Όσο για Μοσχα- Αγια Πετρούπολη.... Χίλιες φορές να έχω τη τύχη να πέσω σε Μοσχοβήτησα! Θα καθήσει πιο δύσκολα αλλά θα ξέρω οτι μόνο εγώ θα είμαι... ενώ οι άλλες είναι πιο Suchkes(φευγάτες)

Εχουμε πάντος τον ειδικό επι του συγκεκριμένου θέματος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτο στις Αγγλιδες μπορει να πιανει στις Ρωσσιδες Ποτέ!Και να θελουνε να πηδηχτουνε δεν θα πανε!Θα σας συχαθουνε!αηδιαζουνε με τους λιγουριδες.Τοτε που το εκανε αυτο ο Πιρφορος λεγαν οι γκομενες παρτε τον απο 'δω.Αφου τον συχαθηκε και το πουτανακι που ειχε παρει ο Πιτσιλιστης που της την επεφτε ετσι αγαρμπα.Ειδεικα αν ειναι απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη (δε μιλαω γ'αυτες που εχουν ερθει προσφατα και νοικιαζουν εκει διαμερισμα) με κατι τετοια αηδιαζουν.Εγω πριν της παω στη σαουνα στο αμαξι δεν της πιανω καθολου.Οσες γκομενες τετοιου επιπεδου πηγαν στην Ελλαδα ειπαν τα χειροτερα λογια.Μιλαγανε για κατι μουσατους,κακοντυμενους που δεν της αφεινανε σε υσηχια :)
Και να επανέλθουμε στο ψωλοτρύψιμο....Λοιπόν η πάνω ιστορία με τον τυπό που όλοι κράζετε είναι τραγική... Και τώρα καταλαβαίνω γιατί τον κράζετε!!!
Είναι δυνατόν να την πέφτει σε γκόμενα που την έχει πάρει άλλος? Ας έχει και την άδειά του! Είναι για γέλια και στα μάτια της γκόμενας... Σου λέει το γκομενάκι, τι φίλοι και τι παρέα είναι αυτοί...
Αλλά υπάρχουν πολύ τέτοιοι τύποι που μιλάνε για γαμήσια και όταν τους βγάλεις έξω είναι άτολμοι για το πρώτο μπάσιμο,  όταν όμως το κάνει κάποιος τότε κετευθείαν την πέφτουν στη γκόμενα που άλλος έκανε τον κόπο να τη φέρει στη παρέα!  Κάτι τέτοιους τύπους τους βλέπουμε όταν είμαστε χωρτάτοι για να γελάμε!Η ώρα του καμακιού είναι ιερή και κανένας δεν μπορεί να σφερτερίζεται τη δουλειά των άλλων ή να τη ξεφτηλίζει με τα λάθη του, κυρίως τώρα που όλα παίζονται στα σημεία....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Φίλε αρχιερωτύλε και υποψήφιε και πορνομετανάστη

πριν απο μερικά χρόνια εβρισκόμενος στην Οστράβα της Τσεχίας για μια πορνοεκδρομή(επιτυχιμένη για τη παρέα αλλά όχι για εμένα) συναντήσαμε σε 2 μέρες ολόκληρη Ελληνική παροικία πορνομεταναστών! Με πρόφαση το πανεπιστήμιο είχε παρέες μόνιμων φοιτητών με μουνάρες συνέχεια στις παρέες... Η πόλη ήταν ένας δρόμος και τα μουνιά την πάλευαν και ήταν ευκολά!
Οι τύποι βέβαια μιλούσαν για πολλά γαμήσια στα πρώτα λεπτά γνωριμίας και όταν ακούω τέτοια κρατάω μικρό καλάθι! Το τσέχικο νόμισμα είναι σχεδόν τσάμπα! Τα φαγητά πιο σκατά και απο Ουκρανία αλλά τα μουνιά ξετσίπωτα και γουστάραν Ελλάδα(τότε)...
1.ποτε ποια χρονια?
2.τι γλωσσα μιλαγατε?αγγλικα?
3.κι ειχε μουνια εκει?οστραβα?ππολλα κ καλα??
εδω πραγα δεν εχει τιποτα,ειχε εεκει?? :think:
εγω εκτος απο σλοβακια μπρατισλαβα  δηλ,δεν εχω δει πουθενα εκει,τσεχια κ σλοβακια δηλ,κατι μαζικο κι αξιολογο,
μουνοθυελα δυνατη μονο μπρατισλσβα εχω δει,οστραβα εχω περασει,αλλα οπως κι ολη την τσεχια,την θεωρω οφ για μουνι,κανα φαι κ καμμια μπυρα ναι,μουνι,,δεν  :grin:... :(

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
1.ποτε ποια χρονια?
2.τι γλωσσα μιλαγατε?αγγλικα?
3.κι ειχε μουνια εκει?οστραβα?ππολλα κ καλα??
εδω πραγα δεν εχει τιποτα,ειχε εεκει?? :think:
εγω εκτος απο σλοβακια μπρατισλαβα  δηλ,δεν εχω δει πουθενα εκει,τσεχια κ σλοβακια δηλ,κατι μαζικο κι αξιολογο,
μουνοθυελα δυνατη μονο μπρατισλσβα εχω δει,οστραβα εχω περασει,αλλα οπως κι ολη την τσεχια,την θεωρω οφ για μουνι,κανα φαι κ καμμια μπυρα ναι,μουνι,,δεν  :grin:... :(
Ήταν το 2009!!!
Πράγα οστράβα!
Ο φίλος μου πέταξε το παραμύθι του εράσμους και φόρτωσε ένα 19χρονο Τσεχάκι! Χωρίς ψέμα δεν κάνεις κάτι σαν τουρίστας!
Στη Πράγα έπεξα καλύτερα...Μόνο με τουρίστριες! 2 Φασώματα με Αμερικάνα και Ρωσίδα! Τη Ρωσίδα την φώρτωσα για Γαμήσι και μου την τράβιξαν οι φίλες της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom