Σε ευχαριστώ! Πολύ ευστοχες οι παρατηρήσεις σας!
Οι Ρωσίδες Μαζικές τουρίστριες δεν είναι ικανές να βρούν έναν "καθαρό" πούτσο... Για να τις προσελκίσεις πρέπει να είσαι το ανάποδο γαμώτο! Το έχω ξαναπεί οτι ώρες ώρες μου έρχεται να κάνω πλάστική να γίνω τρολλ, η πως αλλιώς λένε αυτούς που δεν βλέπονται, μήπως και αρέσουμε σε Ρωσίδα!!! Για να αρέσουμε σε δυτικοευρωπαία πρέπει να έχουμε Αλβανική υπηκοότητα....
'Ετσι μας έχουν καταντήσει γι'αυτό πάμε να βρούμε τις παλιές στο Κίεβο...
Μάλιστα...
Λοιπόν για το συγκεκριμένο νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω να κατανοήσεις το φαινόμενον.
Κοίτα να δεις: Η ανθρώπινος προσωπικότης όπως εμφανίζεται και δρα καθημερινώς είναι συνισταμένη του πραγματικού ατόμου και των επιρροών του περιβάλλοντος. Πραγματικό άτομο είναι ο καθείς από εμάς όπως πραγματικά έχει γεννηθεί ευφυής ή βλαξ κλπ, κλπ πάνω σ'αυτό η οικογενεια και η κοινωνία φορά έναν χιτώνα με τις συνήθειες, με το τι θεωρείται καλό ή κακό, τι θεμιτό και τι αθέμιτον. Όσο πιο βλαξ είναι κάποιος τόσο πιο πολύ ασπάζεται τις κοινωνικές επιταγές εκ μιμητισμού άνευ ερωτημάτων.
Οι γυναίκες ως σύνολον είναι χαμηλώτερης νοημοσύνης από τους άνδρες. Άσχετον αλλά χρήσιμον, γι'αυτό οι γυναίκες είναι πονηρές, το έλλειμα ευφυίας το αντικαθιστούν με το τέχνασμα, το ψεύδος, την αθέτηση, τη υστερία κλπ.
Επανερχόμεθα:
Για τον λόγο αυτόν στις παλαιές πολιτισμένες κοινωνίες την γυναίκα την περιόριζαν στον γυναικωνίτη και εις την εστία, επικεντρωνοντάς την στον ρόλο της συζύγου και τις υποθέσεις της ανελάμβαναν οι άρρενες συγγενείς της. Εξ ου και το περίφημον του Πλάτωνος, "ευχαριστώ διότι γεννηθηκα ελεύθερος και όχι δούλος, άνδρας και όχι γυναίκα" κλπ
Κατ' αντιπαράστασιν σε όλους εκείνους που ζούσαν σε σπηλιές, σε σκηνές, σε λάκους σκαμένους στο χώμα, σε δένδρα δεν υπήρχαν κοινωνικοί θεσμοί και οι συγγένειες μεταξύ των ατόμων ήταν δυσδιάκριτες. Για τον απλούστατον λόγο ότι ερχόσαντε κάποιοι μ'άλογα και λόγχες σκοτώναν τους άντρες ρίχναν έναν πούτσο. φεύγανε. Μετά ερχόσαντε άλλοι με τα πόδια ρίχναν άλλον έναν πούτσο φεύγανε κι αυτοί. τελικώς ποιανού ήταν τα παιδιά? Μάλλον του Ζεβεδαίου...Έτσι σε βαρβαρικές κοινωνίες ενώ οι γυναίκα ήταν της φάπας λόγω σωματικής ρώμης, τελικά σ'αυτούς που μένανε και μεγαλώνανε, ήτο το κυρίαρχο πρόσωπον. Συνιστώ εάν μπορείε να δείτε την Ρωσική ταινία "ο Μογγόλος"θα σας εξηγήσει πολλά. Όταν δε αυτοί οι άγριοι, εξημερώθησαν κατά το ήμισιν δηλαδή από θηρευταί, συλλέκται έγιναν γεωργοί, για τον κάθε περαστικό που έριχνε έναν πούτσο εκτός από μουνί, η γυναίκα ήξερε και που έχει καβατζώσει το φαί.
Ανήλθε... Αφού κάπως οι εισβολές περιορίστηκαν και τα σύνορα ψιλομονιμοποιήθησαν αυτές οι πουτάνες τι σκαρφιστήκανε και πέρασε ως έθιμον. Τις καλοκαιριάτικες νύχτες μαζευόσαντε , πίνανε , τραγουδούσανε, χορεύανε και στο αποκορύφωμα του μεθυσιού διαλέγανε έναν μαλάκα για να τις γαμήσει και να τις γκαστρώσει. Μετέφερε την σκηνή 400 χρονια μετά σε μια ντισκοτέκ και ίσως αντιληφθείς κάτι που ούτε οι σημερινές πουτάνες από δαύτες, ξέρουν για τι το κάνουν.
Συνεχίζουμε:
"Μα το ξέρω, τό είχα καταλάβει πώς στους Βορείους η γυναίκα διαλέγει τον άντρα. Τι να κάνω για να με πρωτοδιαλέγουν , να μου κολλάνε πάνω μου οι γκόμενες σαν σκίπες και να μην μπορώ να τις διώξω" μπορεί ίσως να σκεφτείς.
Το θηλυκόν εκ φύσεως όπως διδαχθήκαμε στο σχολείο με τις μέλλισσες ψάχνει να εύρει τον γαμιά(γαμέτη τον ανέφεραν) δια του οποίου ο απόγονος θα έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες επιβίωσης ή επί το πρακτικώτερον, αυτόν που της φαίνεται ότι μπορεί. Έτσι από τους πλέον καθυστερημένους εις τους πλέον εξελιγμένους ψάχνει να βρεί ένα γομάρι μ'ένα ρόπαλο, έναν ΄καβάλα σ'άλογο με μια λαμπερή λόγχη έως στους πλέον εξελιγμένους τον γιό του Μονάσση με το Λίαρ τζετ. Τώρα εδώ εις την Ουκρανία μιλάμε για γκάου, επομένως οι γκόμενες ψάχνουν να βρουν κάποιον σύγχρονο Νεάτερνταλ. Αλλά...
Το μεγάλο αλλά και το βασικώτερον. Αυτός ο κάποιος πρεπει να θεωρούν ότι είναι και του χεριού τους. Για να ναι αυτές οι αρχηγοί και μόλις θελήσουν να τον κλάψ(σ)ουν και να προχωρήσουν εις τον αμέσως επόμενο. Γιαταμπάζα που λένε οι ιάπωνες. Μην φανταστείς ότι όλα αυτά τα σκέπτονται. Eπειδή είναι σε ζωώδη κατάσταση περνάν υποσυνειδήτως. Επομένως: κάνε το πείραμα , μείνε αξούριστος 4-5 μέρες, αν έχεις γυαλια πεταξέ τα, βαλε ότι ρουχα φοράς όταν πηγαίνεις για ψάρεμα, κυνήγι ή το βράδυ όταν πετάς τα σκουπίδια, μην πλυθείς κάνα 3-4 μερες να μυρίζεις αντρίλα και εκ πείρας σου εγγυώμαι ότι θα χτυπήσεις καλό μουνι.
Καλό βόλι
Υ.Γ. όσο πιο μικρά και(ή) βλαμένα, τόσο πιο πολύ πιάνει το κόλπο