Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν εχω αντιληφθει ακόμη τι σχεδιάζεις να κανεις αλλά μονολεκτικώς ναι εμενα μ έχει κλέψει ουκρανός(όχι γκόμενα) που γνώριζα κάθε μερα για τρία χρόνια, αρκετές φορές με είχε βοηθήσει. τον είχα βοηθησει και γω μέχρι που στο τέλος άρχιζε σε κάθε του επίσκεψη να ξαλαφρώνει κάτι απ το σπίτι μου αρχής γενομένης απ' το πορτοφόλι μου. Επομένως ναι πάντοτε κρύβε σε καμια καβάτζα τα λεφτά σου πίσω από κανα καλοριφέρι, στα ηλεκτρικά κτλ. Γκόμενα ελευθερας βοσκής δεν μ έχει κλέψει ποτέ διότι πάντοτε είχα την προνόηση και έκρυβα χαρτια, λεφτά, κάρτες κτλ. Για την άλλη καταπληκτική κοπέλα που αναφέρεις βιος ανθοσπαρτος, για τρία χρόνια νοσούσε, ντρ΄πομαι ν αναφέρω κι απο τι, οι δικοι της δεν την πήγαιναν στο νοσοκομείο μην πληρώσουν την πήγε ο υποφαινόμενος μαλάκας τσακ μπαμ της λύθηκε το πρόβλημα. Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει έχω μετανιώσει εις την ζωή μου αυτό ειν έν απ αυτά. Τι να πει κι ο Βασίλειος ο υποψήφιος πουτανοκτόνος στο κελι το 13... Να μην κάνετε καλό στην ζωή σας αυτό συμβουλεύω ειδικώς σε κάτι τετοιες ράτσες. Το'χω ξαναγράψει: οι ιθαγενείς δεν καταλαβαίνουν ισότιμες σχεσεις, ή τους γαμας ή σε γαμάνε, φιλότιμα, συναισθηματικότητες, αλληλεγγύη, αγάπες , λουλουδια ξεχάστε τα δεν υφίστανται...
Τώρα εάν καταλαβαίνω σωστά εσύ σχεδιάζεις να μείνεις σ'αυτές? Δεν νομίζω. Πιάσε ένα διαμέρισμα μονάχος σου να χεις ήσυχα τ αρχίδια σου κι απέφυγε να σου μαζευτεί καμια από δαυτες (που μπορεί να σε γράψουν και τελείως στο μουνί τους) γιατί θα σε μπλοκάρουν. Τώρα εάν ανησυχείς ότι θα φέρουν κανέναν να σε τσαλακώσει διότι τους πήρες την...παρθενία θα σου κλάψουν μια μάντρα καρύδια. Δεν γίνονται τετοια πράγματα, το πολύ-πολυ πριν από δέκα χρόνια θα σου φέρνανε και τον γκομενό τους ως εξάδερφο για να φάει και να πιει αυτός τζάμπα στην υγεία του γαμπρού. Πάντως εάν έχεις χρόνια να τις δεις και δεν σου εχουν καμια κάψα, οποτε εν τοιαυτη περιπτώση θα σ ειχαν πρήξει με SMS,καρτούλες κι αρχιδάκια, μην νομίζεις ότι θα τρεξουν σαν τρελές. Έχει κι αλλούς επενδυτές. Εκτός εάν δια οποιουδήποτε τρόπου τις εντυπωσιάσες δια του πλούτου σου, διαβάζεις κ Κάζα?, και προσβλέπουν σε κέρδη.
Όποτε έρθεις με το καλό από δω θα χαρώ να τα πούμε
καλό βόλι...
Ηρέμησα λίγο! Μου έστειλε και η γκόμενα πριν λίγο μύνημα οτι θα ψάξει να βρεί διαμέρισμα για εμένα στο κέντρο κοντά στη δουλειά της γιατί δεν ξέρει αν θα της δώσουν άδεια όλες τις μέρες...
Αυτή όταν με γνώρισε είμουν.... εγώ και το παντελόνι μου!!! Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι δουλειές μου τα τελευταία 2 χρόνια έχουν όλως παραδόξως εκτοξευτεί οπώτε υπάρχει προσδοκία για κέρδη! Ούτε και η ίδια το πιστεύει οτι θα ασχολιόμουν ακόμα μαζί της...
Αλλά δυστύχως με την υπάρχουσα κατάσταση, καινούργια πρωτοκλασάτη γκόμενα έστω και στη Ρόδο δεν είναι ευκολή υπόθεση! Εκτός των άλλων μου άρεσε το Κίεβο και με όλη τη παρέα θα περάσουμε καλά!
Το ενδεχόμενο να μην με δεί και καθόλου δεν είναι απίθανο μέχρι και το να μην μου κάτσει! Αλλά όπως και να έχει θα βγάλω άκρη...
Αλλά γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη στους ανατολικούς και κυρίως ανατολικές γι' αυτό είχα επιφυλάξεις!
Τα εισητήρια είναι για αρχές Δεκεμβρίου!Ευχαριστώ για την προσκληση!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις γνώρισα Ουκρανίδα που είναι μόνη της διακοπές!
Της είπα να έρθει στο πάρτι που κάνει ένας φίλος σε σπίτι πάνω στη θάλασσα με πισίνα και εκλεκτούς καλεσμένους.... Το έπεξε όμως ΚΥΡΙΑ και είπε I don't come in Private House....
Α ρε πουτανάκι..... Κυκλοφορούσε ξέκολη και το έπεξε δύσκολη.... Και δεν ήταν και καμια ωραία(για Ουκρανία)
Αυριο θα πάμε παραλία μαζί...
Θα την πάω σε μια πιο ερημική και θα την αρχίσω εκει...Αν δεν φασωθεί και δεν ψωλοτρυφτεί μέσα στο νερό μπορεί να την παρατήσω εκεί  (30 χιλιόμετρα μακρυά απο το ξενοδοχείο της), γιατί με έχουν κουράσει τα χαζογκομενάκια αυτού του στύλ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Μπαααααα τοσες Βentley Continental, Aston Martin και Porsche Cayenne δεν εχει δει το ματι σου πιστεψε με! το κιεβο ειναι ακριβο και πρεπει να αντεχει η τσεπη σου πιο ακριβη η νυχτα βεβαια, εχει τυπους που δεν τους πιανεις απο θεμα λεφτα. Απο τιμες... ο καφες 4-5 ευρο, εισοδος σε κλαμπ 10 - 50 ευρο, κοκτειλ 7-9 ευρο, ξενοδοχειο απο 60- 150 ευρο, γενικα τα καφε και ρεστοραν γεματα τα κλαμπ παρασκευη και σαββατο. Υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων πλουσιοι και φτωχοι, και οι πλουσιοι ειναι αρκετη
οντεσα ειναι ακριβη το κιεβο πανακριβο,ΜΗΝ ΠΑΤΕ εαν δεν εχετε 200$ τη μερα διαθεσιμα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
για να την βγαλεις φθηνα πρεπει να πας στο αριστερο ακρο του κιεβου, περιοχες οπως Νταρνιτσα και Λιμπομπερεζναηα εχει μερη να πας αν το ψάξεις. Εγω προτιμω κεντρο πιο ακριβο πιο σικατο και πιο ασφαλες.

Αν θες υπολογισε τα εξοδα μου...6 ευρω το ταξι, εισοδος σε κλαμπ 10 ευρω αν shooters αν patipa club τοτε 15 ευρο, ποτα κερασματα 50 ευρω, αν ψωνισω γκομενα εχει καλος αν οχι βουρ για στριπτιδαδικο ΡεντΛαϊον και παμε παλι εισοδος 15 ευρω, μπύρα 5 ευρω, βλεπεις κι αν σου αρεσει κατι καλεις την Αντμινιστρατορ και την λες θελω αυτην για σεξ, 140 ευρω.
100-200$ την μερα μην το συζητας,,

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόλις γνώρισα Ουκρανίδα που είναι μόνη της διακοπές!
Της είπα να έρθει στο πάρτι που κάνει ένας φίλος σε σπίτι πάνω στη θάλασσα με πισίνα και εκλεκτούς καλεσμένους.... Το έπεξε όμως ΚΥΡΙΑ και είπε I don't come in Private House....
Α ρε πουτανάκι..... Κυκλοφορούσε ξέκολη και το έπεξε δύσκολη.... Και δεν ήταν και καμια ωραία(για Ουκρανία)
Αυριο θα πάμε παραλία μαζί...
Θα την πάω σε μια πιο ερημική και θα την αρχίσω εκει...Αν δεν φασωθεί και δεν ψωλοτρυφτεί μέσα στο νερό μπορεί να την παρατήσω εκεί  (30 χιλιόμετρα μακρυά απο το ξενοδοχείο της), γιατί με έχουν κουράσει τα χαζογκομενάκια αυτού του στύλ....
:rockon: :knockinb: :rockon:
Bingo!!!
Συναθλητές η Ουκρανίδα σκέτη τσόντα!!! Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έβγαλα ξανά γκόμενα απο τη παραλία για γαμήσι!!!
Τελικά στη παραλία ήταν πολύ τούμπανο! Την υποτίμησα πολύ αρχικά! Δηλώνει απόφοιτος νομικής και δουλέυει με τις σπουδες και είναι 24 χρονών! Το βράδι έχει δευτερο γύρο!!

Και κάτι άλλο για τους ταξιδευτές της Ουκρανίας! Η γκόμενα μου κόστισε τα εξής----->
Βενζίνη για 30χλμ με αμάξι 1600cc΄--> 6-7 Ευρώ
Παραλία --->τιποτα(ξάπλωμα στην άμμο)
Προφυλακτικά Durex--->3,25 από Μαρινόπουλο το πακέτο των 3 με φπα 16% :2funny:

Ούτε κεράσματα ούτε εισητήρια ουτε τίποτα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Bingo!!!
Συναθλητές η Ουκρανίδα σκέτη τσόντα!!! Προσπαθώ να θυμηθώ πότε έβγαλα ξανά γκόμενα απο τη παραλία για γαμήσι!!!
Τελικά στη παραλία ήταν πολύ τούμπανο! Την υποτίμησα πολύ αρχικά! Δηλώνει απόφοιτος νομικής και δουλέυει με τις σπουδες και είναι 24 χρονών! Το βράδι έχει δευτερο γύρο!!

Και κάτι άλλο για τους ταξιδευτές της Ουκρανίας! Η γκόμενα μου κόστισε τα εξής----->

φιλε κλοκ συγχαρητηρια,,γκολ επιτελους,,απλα σφιξε λιγο την ταπα χανεις καποια λαδια,,τα 100-200$ την μερα πριν αναφερονταν επι ουκρανικου εδαφους κι οχι επι ροδου!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε κλοκ συγχαρητηρια,,γκολ επιτελους,,απλα σφιξε λιγο την ταπα χανεις καποια λαδια,,τα 100-200$ την μερα πριν αναφερονταν επι ουκρανικου εδαφους κι οχι επι ροδου!!
Ελάτε εδώ για καμάκι τότε,τουλάχιστον το καλοκαίρι!!!Γεμάτο μουνιά ειναι! Και η συχνότητα που βγάζω μουνί δεν είναι καθόλου καλή για το τι κυκλοφορεί και τη free φάση που είναι...
Αν έκανα διακοπές εδώ θα ήταν ασύγκριτα καλύτερα!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ελάτε εδώ για καμάκι τότε,τουλάχιστον το καλοκαίρι!!!Γεμάτο μουνιά ειναι! Και η συχνότητα που βγάζω μουνί δεν είναι καθόλου καλή για το τι κυκλοφορεί και τη free φάση που είναι...
Αν έκανα διακοπές εδώ θα ήταν ασύγκριτα καλύτερα!!!
με αυτα που γραφεις το σκεφτομε σοβαρα,,δηλ ρωσιδες ποσο υπολογιζεις ναχει?το 30-40% του συνολου?τι ηλικιες?σε ποιο μερος?μεσα ροδο ,φαληρακι η αλλου?που ειναι το ρωσικο ορμητηριο?
θενκσ

Επισκέπτης
Bingo!!!

:rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε χτες!!!
Η Ουκρανίδα δεν μπορώ να την πω ούτε Α κατηγορία αλλά ούτε και Γ διότι δεν είχε πλακέ κολαράκι... Πάντος ήταν Σκανδιναβικών χαρακτηριστικών στο πρόσωπο και το σώμα αλλά και στη συμπεριφορά! Θετική σε ότι λέγαμε και τα έκανε ΟΛΑ!!!
Όλο το βράδι δεν με άφησε να κοιμηθώ και γούσταρε αφάνταστα!!!

'Εκανα και μια ψιλομαλακία! Τις είπα οτι θα πάω στο άσχετο στο Κίεβο και θέλει να είμαστε μαζί πάνω...
Αν μου τα σπάσει πολύ η ψηλή  ξέρω πλέον τι θα κάνω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
με αυτα που γραφεις το σκεφτομε σοβαρα,,δηλ ρωσιδες ποσο υπολογιζεις ναχει?το 30-40% του συνολου?τι ηλικιες?σε ποιο μερος?μεσα ροδο ,φαληρακι η αλλου?που ειναι το ρωσικο ορμητηριο?
θενκσ
Αυτή τη στιγμή όλο το παιχνίδι με Ρωσία-Ανατολική Ευρώπη παίζεται στο Φαλιράκι!
Αλλά και στα Ξενοδοχεία του Φαληρακίου!
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται νότια Ρόδο!
Στο κέντρο που παίζω εγώ είναι δύσκολα αλλά οι δυνατοί τρώνε!
Ηλικίες όλες! Απο καυλωμένα πουρά, 30αρες που κάνουν διακοπές με τη φίλη τους ή και πιτσιρίκια! Βλέπεις τα πάντα! Και οι Ρώσοι κάνουν μπάμ παντού! Τα ρωσίδια πάνε σε δυάδες ή μουνοαγέλες και είναι παντου!!!!

Επισκέπτης
Bingo!!!

Αγαπητέ,

έχεις μπει στο νόημα  αυτών των οποίων υποστηρίζω. Δηλαδή ότι με απλά λόγια εάν υπήρχε μία μετρία ευφυία, η παραμικρή τσίπα και το ελαχιστότερο φιλότιμο αυτών που τυρρανούν τον τόπον μας από το 1974 και εντεύθεν  όλες αυτές θα τις γαμούσαμε και θα μας πληρώναν κι από πάνω...
Κι ούτε χρήματα χρειάζονταν από το κράτος, ούτε δημόσιοι κυφήνες παρά να αφεθεί ο καθείς να εργαστεί ελευθέρως και να ημπορεί ο κάθε καλοπροαίρετος νόμιμος τουρίστας  να έλθει ανεμπόδιστος από αλβανούς εγκληματίες και μαυρα σκουπίδια να απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα, την ιστορία, το καλό φαγητό και ν'αφήνει και το κατι τίς του. Αφορολόγητα. Και θα δουλεύαν τα ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, μεταφορές, οικοδομές, καθαριστήρια, καφενεία κλπ, κλπ
Απλούστατον.
Δεν έγινε δια ένα λόγο. Διότι ο κάθε συμπατριώτης μας  θα ήτο ανεξάρτητος και αφέντης του εαυτού του και όχι εκλογικός πελάτης διαφόρων ανωμάλων τύπου Ali Cara ή απατεώνων ζαράκηδων τύπου Σταυρόπουλος οι οποίοι ήταν τσανακογλύφτες και πράκτορες των ξένων και με την σειρά της η χώρα θα ήταν σοβαρή χώρα κι οχι επέτης το Γκρετσικιστάν της καρπαζιάς που βολεύει τους βαρβάρους .
Αυτια...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Bingo!!!

ΑΞΙΟΣ! :rockon:

URL]]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητέ,

έχεις μπει στο νόημα  αυτών των οποίων υποστηρίζω. Δηλαδή ότι με απλά λόγια εάν υπήρχε μία μετρία ευφυία, η παραμικρή τσίπα και το ελαχιστότερο φιλότιμο αυτών που τυρρανούν τον τόπον μας από το 1974 και εντεύθεν  όλες αυτές θα τις γαμούσαμε και θα μας πληρώναν κι από πάνω...
Κι ούτε χρήματα χρειάζονταν από το κράτος, ούτε δημόσιοι κυφήνες παρά να αφεθεί ο καθείς να εργαστεί ελευθέρως και να ημπορεί ο κάθε καλοπροαίρετος νόμιμος τουρίστας  να έλθει ανεμπόδιστος από αλβανούς εγκληματίες και μαυρα σκουπίδια να απολαύσει τον ήλιο, την θάλασσα, την ιστορία, το καλό φαγητό και ν'αφήνει και το κατι τίς του. Αφορολόγητα. Και θα δουλεύαν τα ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, μεταφορές, οικοδομές, καθαριστήρια, καφενεία κλπ, κλπ
Απλούστατον.
Δεν έγινε δια ένα λόγο. Διότι ο κάθε συμπατριώτης μας  θα ήτο ανεξάρτητος και αφέντης του εαυτού του και όχι εκλογικός πελάτης διαφόρων ανωμάλων τύπου Ali Cara ή απατεώνων ζαράκηδων τύπου Σταυρόπουλος οι οποίοι ήταν τσανακογλύφτες και πράκτορες των ξένων και με την σειρά της η χώρα θα ήταν σοβαρή χώρα κι οχι επέτης το Γκρετσικιστάν της καρπαζιάς που βολεύει τους βαρβάρους .
Αυτια...
Όλα αυτά τα είχα ψιλιαστεί πριν καιρό αλλά αρχίζοντας να διαβάζω πέρσι τα γραφόμενά σας βλέπω πια συγκεντρωτικά τι γίνεται...
Αλλά η συζήτηση δεν είναι επι του παρόντος(και δυστηχώς όσο η συζήτηση είναι μόνο φιλοσοφική δεν γίνεται τίποτα)! Αυτά τα συζητάμε το χειμώνα, γιατί τώρα χτυπάμε στο ψαχνό!

Ο θρίαμβος με το Ουκρανεζάκι ολοκληρώθικε το βράδι!!!
Μου είπε πως δουλευει ως γραμματέας μιας δικαστήνας στο Κίεβο και αμοίβεται με 400 δολάρια το μήνα! Το ωραίο είναι πως την πήγα σε ένα ακριβό Coctail μπάρ και στο τέλος έβγαλε και ένα 20αρικο να πληρώσει...Αλλά τη λυπήθικα μιας και ήταν άψογη σε όλα! (Αν ήταν Γερμανίδα θα την άφηνα σίγουρα....)

Έχω και καλά νέα για τους πορνο-ταξιδευτές!!! Αν αυτό το κοριτσάκι συναντήσει Έλληνα στο Κίεβο δεν θέλει σχεδον τίποτα άλλο για να του κάτσει ακόμα και να τον τραβάει! Έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις και παραμιλάει για Έλλάδα και Έλληνες ;)!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
over apo ontessa mama pantoy arabes  kai toyrkoi oloi oi aloi italoagklosaxones lipoyn aisthita пфимськдрсрюдндмрртрлгнвув  GAMO TO ROSIKO PLIKTROLOGIO  eisodoi sta kala magazia 25 eyro to atomo trapezi mpoykali kai parelkomena 200 eyra exei gamithei sthn akribia fetos  moyni poli alla karxaries stegna sthn peytoyn gia na ths taiseis potiseis ktl sta kalhtera panta magazia  !!! kala poy exo ta koproskila apo palia kathimerines o kosmos logo akribeias kafe kai thalasa einai meta ton dekapentaygoysto tha grapso analiyika overrrrr y.g ASTON MARTIN EXO APO TA KAFE  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: TO EXOYN GAMISEI OI OYKRANOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε.θα ειμαι και εγω Οδησσο.Τι εχεις να προτεινεις?σε ποια μαγαζια αξιζει να επισκεφτω?Για μασαζ αλλα με σεξ,ξερεις κανενα?

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για μενα προσωπικα δεν αξιζη οδησσό αλλα μιας που πας εκει.. τσεκαρε την πουτανες στην εισοδο του λιμανιου (100$ ωρα), δες για γκομενες στο κλαμπ ΙΤΑΚΑ εκει γυρω εχει και τα αλλα κλαμπ. Για μασαζ πρεπει να συνενοηθεις με την κοπελα η με την αντμινιστρατορ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Αυτή τη στιγμή όλο το παιχνίδι με Ρωσία-Ανατολική Ευρώπη παίζεται στο Φαλιράκι!
Αλλά και στα Ξενοδοχεία του Φαληρακίου!
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται νότια Ρόδο!
Στο κέντρο που παίζω εγώ είναι δύσκολα αλλά οι δυνατοί τρώνε!
Ηλικίες όλες! Απο καυλωμένα πουρά, 30αρες που κάνουν διακοπές με τη φίλη τους ή και πιτσιρίκια! Βλέπεις τα πάντα! Και οι Ρώσοι κάνουν μπάμ παντού! Τα ρωσίδια πάνε σε δυάδες ή μουνοαγέλες και είναι παντου!!!!
ΣΕ ΕΒΑΛΑ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ 25ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ :rockon: :rockon: :rockon:ελπιζω ναναι ακριβεις οι πληροφοριες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
για μενα προσωπικα δεν αξιζη οδησσό αλλα μιας που πας εκει.. τσεκαρε την πουτανες στην εισοδο του λιμανιου (100$ ωρα), δες για γκομενες στο κλαμπ ΙΤΑΚΑ εκει γυρω εχει και τα αλλα κλαμπ. Για μασαζ πρεπει να συνενοηθεις με την κοπελα η με την αντμινιστρατορ
κοκκινη καρτα!!!αυτες στο λιμανι ειναι για πολυ αγαμητοθς κ πολυ απελπισμενους ΝΑΥΤΙΚΟΥς
ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΚΙ,ΙΜΠΙΖΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΕΟΥς Κ ΙΤΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΕΩς 55ΕΤΩΝ
δεν ενδικνιτε για πουτανες οδησο
γι αυτο το χομπι ντανιετσκ χαρκοβο ,λουγκανσκ,,εκει αλογα 50-100ε ωρα διωρο,οντεσα δεν παιζει τετοια φαση,μονο καμακι ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom