Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ηρέμησα λίγο! Μου έστειλε και η γκόμενα πριν λίγο μύνημα οτι θα ψάξει να βρεί διαμέρισμα για εμένα στο κέντρο κοντά στη δουλειά της γιατί δεν ξέρει αν θα της δώσουν άδεια όλες τις μέρες...Δεν εχω αντιληφθει ακόμη τι σχεδιάζεις να κανεις αλλά μονολεκτικώς ναι εμενα μ έχει κλέψει ουκρανός(όχι γκόμενα) που γνώριζα κάθε μερα για τρία χρόνια, αρκετές φορές με είχε βοηθήσει. τον είχα βοηθησει και γω μέχρι που στο τέλος άρχιζε σε κάθε του επίσκεψη να ξαλαφρώνει κάτι απ το σπίτι μου αρχής γενομένης απ' το πορτοφόλι μου. Επομένως ναι πάντοτε κρύβε σε καμια καβάτζα τα λεφτά σου πίσω από κανα καλοριφέρι, στα ηλεκτρικά κτλ. Γκόμενα ελευθερας βοσκής δεν μ έχει κλέψει ποτέ διότι πάντοτε είχα την προνόηση και έκρυβα χαρτια, λεφτά, κάρτες κτλ. Για την άλλη καταπληκτική κοπέλα που αναφέρεις βιος ανθοσπαρτος, για τρία χρόνια νοσούσε, ντρ΄πομαι ν αναφέρω κι απο τι, οι δικοι της δεν την πήγαιναν στο νοσοκομείο μην πληρώσουν την πήγε ο υποφαινόμενος μαλάκας τσακ μπαμ της λύθηκε το πρόβλημα. Για ελάχιστα πράγματα που έχω κάνει έχω μετανιώσει εις την ζωή μου αυτό ειν έν απ αυτά. Τι να πει κι ο Βασίλειος ο υποψήφιος πουτανοκτόνος στο κελι το 13... Να μην κάνετε καλό στην ζωή σας αυτό συμβουλεύω ειδικώς σε κάτι τετοιες ράτσες. Το'χω ξαναγράψει: οι ιθαγενείς δεν καταλαβαίνουν ισότιμες σχεσεις, ή τους γαμας ή σε γαμάνε, φιλότιμα, συναισθηματικότητες, αλληλεγγύη, αγάπες , λουλουδια ξεχάστε τα δεν υφίστανται...
Τώρα εάν καταλαβαίνω σωστά εσύ σχεδιάζεις να μείνεις σ'αυτές? Δεν νομίζω. Πιάσε ένα διαμέρισμα μονάχος σου να χεις ήσυχα τ αρχίδια σου κι απέφυγε να σου μαζευτεί καμια από δαυτες (που μπορεί να σε γράψουν και τελείως στο μουνί τους) γιατί θα σε μπλοκάρουν. Τώρα εάν ανησυχείς ότι θα φέρουν κανέναν να σε τσαλακώσει διότι τους πήρες την...παρθενία θα σου κλάψουν μια μάντρα καρύδια. Δεν γίνονται τετοια πράγματα, το πολύ-πολυ πριν από δέκα χρόνια θα σου φέρνανε και τον γκομενό τους ως εξάδερφο για να φάει και να πιει αυτός τζάμπα στην υγεία του γαμπρού. Πάντως εάν έχεις χρόνια να τις δεις και δεν σου εχουν καμια κάψα, οποτε εν τοιαυτη περιπτώση θα σ ειχαν πρήξει με SMS,καρτούλες κι αρχιδάκια, μην νομίζεις ότι θα τρεξουν σαν τρελές. Έχει κι αλλούς επενδυτές. Εκτός εάν δια οποιουδήποτε τρόπου τις εντυπωσιάσες δια του πλούτου σου, διαβάζεις κ Κάζα?, και προσβλέπουν σε κέρδη.
Όποτε έρθεις με το καλό από δω θα χαρώ να τα πούμε
καλό βόλι...
Αυτή όταν με γνώρισε είμουν.... εγώ και το παντελόνι μου!!! Τώρα όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και οι δουλειές μου τα τελευταία 2 χρόνια έχουν όλως παραδόξως εκτοξευτεί οπώτε υπάρχει προσδοκία για κέρδη! Ούτε και η ίδια το πιστεύει οτι θα ασχολιόμουν ακόμα μαζί της...
Αλλά δυστύχως με την υπάρχουσα κατάσταση, καινούργια πρωτοκλασάτη γκόμενα έστω και στη Ρόδο δεν είναι ευκολή υπόθεση! Εκτός των άλλων μου άρεσε το Κίεβο και με όλη τη παρέα θα περάσουμε καλά!
Το ενδεχόμενο να μην με δεί και καθόλου δεν είναι απίθανο μέχρι και το να μην μου κάτσει! Αλλά όπως και να έχει θα βγάλω άκρη...
Αλλά γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη στους ανατολικούς και κυρίως ανατολικές γι' αυτό είχα επιφυλάξεις!
Τα εισητήρια είναι για αρχές Δεκεμβρίου!Ευχαριστώ για την προσκληση!