midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
ANTIZHLIA ΕΙΠΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ..κι εξακολουθω να το πιστευω με ολο το σεβασμοΑ όχι αγαπητε,
αν ηθελα να τον ρεζιλέψω, που το εχω κανει παμπολες φορες ψαξε σ αυτό το θρεντ και θα το βρεις, θα το χα κανει 2-3 βδομαδες πριν που ξανα ρχισε να γραφει τα δικα του. Μ αρεσει ν αφηνω τους άλλους να παιζουν κι αυτοί. τωρα εδω επενέβην διότι για δευτερη φορά ο Και εαν εσύ αγαπητέ, γιατι γραφεις με πολύ θαρρος για πρωτάρη εδώ και γραφή που έχουμε ξαναδεί, όντως είσαι καινουργιος (που δε πιστευω) και δεν τον ξερεις, ψαξε σ αυτό το θεμα και στην Μολδαβια και θα γελασεις πολύ.
πρωταρης δεν ειμαι φυσικα,στα πολιυικα θρεντ αρχισα ν αγραφω
αλλα μαλ..ες εκει ολοι,τους παρατησα κ μετακομησα εδω
οσον αφορα το θαρρος,απ οτι εχω καταλαβει ολοι οι συγραφοντες εδω ειναι λιγο εως πολυ ασχετοι με το θεμα,οποτε κ φυσικα με οση επαρση διαθετω,υποστηριζω απολυτα αυτα που γραφω,γιατι απλα ειναι ετσι χτες που ημουν εκι,στο τελευταιο προσιτο σεξουαλικο παραδεισο,κι επισης απ οτι καταλαβαινω παλι,ειμαιμκι ο ομονος εκτος απο αλλους 3,4 που ΔΕΝ ειμαι τουρισδτας
τωρα θα μου πειθς γραφω κ στην μολδαβια κ στην κουβα στα θρεντ,εκει δεν εχω παει,αλλα η κριτικη μου ειναι απεναντι στιςε μαλ,,ες που διαβαζω κ τον βιασμο της λογικης που βλεπω,δεν εχει να κανει με εμπειριες..
ομως για νοτια κ κεντρ ουκρανια,θεωρω δυσκολο να υπαρχει αλλος τοσο "μπασμενος",εξ ου κ το θαρρος!