Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Α όχι αγαπητε,
αν ηθελα να τον ρεζιλέψω, που το εχω κανει παμπολες φορες ψαξε σ αυτό το θρεντ και θα το βρεις, θα το χα κανει 2-3 βδομαδες πριν που ξανα ρχισε να γραφει τα δικα του. Μ αρεσει ν αφηνω τους άλλους να παιζουν κι αυτοί. τωρα εδω επενέβην διότι για δευτερη φορά ο  Και εαν εσύ αγαπητέ, γιατι γραφεις με πολύ θαρρος για πρωτάρη εδώ και γραφή που έχουμε ξαναδεί, όντως είσαι καινουργιος (που δε πιστευω) και δεν τον ξερεις, ψαξε σ αυτό το θεμα και στην Μολδαβια και θα γελασεις πολύ.
ANTIZHLIA  ΕΙΠΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ..κι εξακολουθω να το πιστευω με ολο το σεβασμο
πρωταρης δεν ειμαι φυσικα,στα πολιυικα θρεντ αρχισα ν αγραφω
αλλα μαλ..ες εκει ολοι,τους παρατησα κ μετακομησα εδω
οσον αφορα το θαρρος,απ οτι εχω καταλαβει ολοι οι συγραφοντες εδω ειναι λιγο εως πολυ ασχετοι με το θεμα,οποτε κ φυσικα με οση επαρση διαθετω,υποστηριζω απολυτα αυτα που γραφω,γιατι απλα ειναι ετσι χτες που ημουν εκι,στο τελευταιο προσιτο σεξουαλικο  παραδεισο,κι επισης απ οτι καταλαβαινω παλι,ειμαιμκι ο ομονος εκτος απο αλλους 3,4 που ΔΕΝ ειμαι τουρισδτας
τωρα θα μου πειθς γραφω κ στην μολδαβια κ στην κουβα στα θρεντ,εκει δεν εχω παει,αλλα η κριτικη μου ειναι απεναντι στιςε μαλ,,ες που διαβαζω κ τον βιασμο της λογικης που βλεπω,δεν εχει να κανει με εμπειριες..
ομως για νοτια κ κεντρ ουκρανια,θεωρω δυσκολο να υπαρχει αλλος τοσο "μπασμενος",εξ ου κ το θαρρος!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Δεν παρακαλάω κιόλας!
Ο άλλος είδες τι γράφει...

Δάσκαλε στην Ουκρανία θέλω να με δείτε με το δύμετρο....
Δεν ξέρω τι θα κάνω με το καινούργιο! Το καινούργιο θα βρώ λόγια να το περιγράψω....
ρολογα φιλε,σκαζι μενια  παζαλουστα,πως ανεβαζεις φωτο,δεν σου βγαζει οτι ειναι μεγαλο το αρχειο?μονο σε μενα το κανει αυτο ρε που,,η??

Επισκέπτης
ANTIZHLIA  ΕΙΠΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ..κι εξακολουθω να το πιστευω με ολο το σεβασμο
πρωταρης δεν ειμαι φυσικα,στα πολιυικα θρεντ αρχισα ν αγραφω
αλλα μαλ..ες εκει ολοι,τους παρατησα κ μετακομησα εδω
οσον αφορα το θαρρος,απ οτι εχω καταλαβει ολοι οι συγραφοντες εδω ειναι λιγο εως πολυ ασχετοι με το θεμα,οποτε κ φυσικα με οση επαρση διαθετω,υποστηριζω απολυτα αυτα που γραφω,γιατι απλα ειναι ετσι χτες που ημουν εκι,στο τελευταιο προσιτο σεξουαλικο  παραδεισο,κι επισης απ οτι καταλαβαινω παλι,ειμαιμκι ο ομονος εκτος απο αλλους 3,4 που ΔΕΝ ειμαι τουρισδτας
τωρα θα μου πειθς γραφω κ στην μολδαβια κ στην κουβα στα θρεντ,εκει δεν εχω παει,αλλα η κριτικη μου ειναι απεναντι στιςε μαλ,,ες που διαβαζω κ τον βιασμο της λογικης που βλεπω,δεν εχει να κανει με εμπειριες..
ομως για νοτια κ κεντρ ουκρανια,θεωρω δυσκολο να υπαρχει αλλος τοσο "μπασμενος",εξ ου κ το θαρρος!

Δηλαδη αγαπητέ ουδέποτε μας έχεις ξαναγράψει εδώ πέρα με καποιο άλλο καλλιτεχνικον ψευδώνυμον  και απλώς είμεθα καχύποπτοι...
μαλιστα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Δηλαδη αγαπητέ ουδέποτε μας έχεις ξαναγράψει εδώ πέρα με καποιο άλλο καλλιτεχνικον ψευδώνυμον  και απλώς είμεθα καχύποπτοι...
μαλιστα...
τα εχω πει κ στον μεγα δημητριο εκ β ρωσσια; προχτες..
εαν εχει καποια σημασια αυτο,απαντω πως οιαδηποτε ομοιοτης ειναι συμπτωματικη,και οχι,εχω αυτο κ μονο το πρωσονυμιο του μιδος,ιδιαιτερας σημασιας συναισθηματικης δια εμε,,
και ξαναλεω,να κριθω απο τα γραφομενα κι οχι απο θεωριες συνομοσιας...
ζηταω πολλα? :grin: :grin: :grin:
υγ καχυποψιας βριθουν τα θρεντς κι ιδιατερως τα πολιτικα,ως εχω συνηδητοποιησει!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δασκαλε και συμμαθητες.
ειναι λογικο στην αιθουσα διδασκαλιας εκτος απο τους επιμελεις και ορεξατους για μαθηση μαθητες,να βρισκοντε και καποιοι τρελοι αναμεσα μας.αν και το θερινο τμημα τις σχολης παραμενει ανοικτο στην καρδια του καλοκαιριου,με ενα διδασκαλο ορεξατο για να να μεταδωση τις γνωσεις τους,μην ξεχνατε οτι τα περισσοτερα ιδρυματα και κλινικες(τρελαδικα) υπολειτουργουν λογο καλοκαιριου,και ειναι λογικο καποιοι τροφιμοι τους να τριγυρνανε ασκοπα δεξια και αριστερα,μεχρι να ξαναεπιστρεψουν στην βαση τους.απλα ειδαν ανοικτο φως και κλιματισμο στην αιθουσα διδασκαλιας μας,και ειπαν να μπουν μεσα.ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ δειχνει αυτη την στιγμη την μεγαλοψυχια του,και δεν τους διωχνει απο την αιθουσα,και πιστευει οτι κατι θα μαθουν και αυτοι,αλλα δασκαλε τζαμπα ελπιζεις να μαθουν,τα γαιδουρια κοπαδι δεν γινοντε.
μην ξεχνατε οτι το καλοκαιρι ειναι οι εποχη των τρελων,και ενα αλλο κακο ειναι οτι λογο κρισης,εχουν γινει και καποιες περικοπες στην φαρμακευτικη τους αγωγη.υπομονη λοιπον να δροσισει σε λιγες μερες,να επιστρεψουν γιατροι-νοσοκομες-μανες-θειες-αδελφες,και ολοι αυτοι θα ξαναεπιστρεψουν στην βαση τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
δασκαλε και συμμαθητες.
ειναι λογικο στην αιθουσα διδασκαλιας εκτος απο τους επιμελεις και ορεξατους για μαθηση μαθητες,να βρισκοντε και καποιοι τρελοι αναμεσα μας.αν και το θερινο τμημα τις σχολης παραμενει ανοικτο στην καρδια του καλοκαιριου,με ενα διδασκαλο ορεξατο για να να μεταδωση τις γνωσεις τους,μην ξεχνατε οτι τα περισσοτερα ιδρυματα και κλινικες(τρελαδικα) υπολειτουργουν λογο καλοκαιριου,και ειναι λογικο καποιοι τροφιμοι τους να τριγυρνανε ασκοπα δεξια και αριστερα,μεχρι να ξαναεπιστρεψουν στην βαση τους.απλα ειδαν ανοικτο φως και κλιματισμο στην αιθουσα διδασκαλιας μας,και ειπαν να μπουν μεσα.ο μεγας διδασκαλος ιωσηφ δειχνει αυτη την στιγμη την μεγαλοψυχια του,και δεν τους διωχνει απο την αιθουσα,και πιστευει οτι κατι θα μαθουν και αυτοι,αλλα δασκαλε τζαμπα ελπιζεις να μαθουν,τα γαιδουρια κοπαδι δεν γινοντε.
μην ξεχνατε οτι το καλοκαιρι ειναι οι εποχη των τρελων,και ενα αλλο κακο ειναι οτι λογο κρισης,εχουν γινει και καποιες περικοπες στην φαρμακευτικη τους αγωγη.υπομονη λοιπον να δροσισει σε λιγες μερες,να επιστρεψουν γιατροι-νοσοκομες-μανες-θειες-αδελφες,και ολοι αυτοι θα ξαναεπιστρεψουν στην βαση τους.
για τρελλος ορθως τα λες ευγενη νεε μου
ευγε!!!
αριστα αποτελκεσματα ειχεν η θεραπεια σου!!!
εισαι εξαδελφος-συγγενης γενικοτερα του λαμπρου νεου ΜΥΤΑΡΑΚΗ μηπως,πουγινε κι υφυπουργος λεω!!! :jerking: :jerking: :jerking:του κου κεδικογλου ισω;??

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τα εχω πει κ στον μεγα δημητριο εκ β ρωσσια; προχτες..
εαν εχει καποια σημασια αυτο,απαντω πως οιαδηποτε ομοιοτης ειναι συμπτωματικη,και οχι,εχω αυτο κ μονο το πρωσονυμιο του μιδος,ιδιαιτερας σημασιας συναισθηματικης δια εμε,,
και ξαναλεω,να κριθω απο τα γραφομενα κι οχι απο θεωριες συνομοσιας...
ζηταω πολλα? :grin: :grin: :grin:
ρε μεγαλε τι θελεις τωρα να μας πεις δηλαδη?
οτι εφαγες ολη την ουκρανια με το κουταλι,και οτι ο δασκαλος ειναι μαλακας και ψευτης δηλαδη?
μηπως εισαι ο νταβαριτς και πηρες τελικα ελληνικο πληκτρολογιο?
ρε τι παθαινετε ολοι τελικα δεν μπορω να καταλαβω?
ο δασκαλος ζει εκει περα 30 χρονια,και εσυ που πηγες 5-10 φορες και γαμησες 5 πουτανες σημαινει οτι τα εμαθες ολα?
και στην τελικη τι να ζηλεψει ο δασκαλος απο τον αλλον τον καθυστερημενο ρε? που εχει κανει ντουπαι την ουκρανια με τις μαλακιες και τα ποσα που γραφει,η που γραφει με τον μεταφραστη για ατομα με ειδικες αναγκες?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
για τρελλος ορθως τα λες ευγενη νεε μου
ευγε!!!
αριστα αποτελκεσματα ειχεν η θεραπεια σου!!!
εισαι εξαδελφος του λαμπρου νεου ΜΥΤΑΡΑΚΗ μηπως,πουγινε κι υφυπουργος λεω!!! :jerking: :jerking: :jerking:
τρελος εισαι εσυ ρε μαλακα που πηγες ουκρανια 5 φορες και νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα αρχιδια.
εγω μια χαρα ειμαι,και δεν χρειαζετε να κανω 5000 χιλομετρα για να γαμησω ενα παρταλι που το βρισκω και εδω περα.
αντε βρε σαβουρογεροι ολοι,ξαφνικα ξυπνησατε και την ειδατε γαμιαδες,παλιοτσομπανοι.
ρε μηπως εισαι ο προδομενος μαλακας?
και το παιζεις μιδας τωρα που σε αφησε μπατιρη το παρταλι απο την ουκρανια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ρε μεγαλε τι θελεις τωρα να μας πεις δηλαδη?
οτι εφαγες ολη την ουκρανια με το κουταλι,και οτι ο δασκαλος ειναι μαλακας και ψευτης δηλαδη?
μηπως εισαι ο νταβαριτς και πηρες τελικα ελληνικο πληκτρολογιο?
ρε τι παθαινετε ολοι τελικα δεν μπορω να καταλαβω?
ο δασκαλος ζει εκει περα 30 χρονια,και εσυ που πηγες 5-10 φορες και γαμησες 5 πουτανες σημαινει οτι τα εμαθες ολα?
και στην τελικη τι να ζηλεψει ο δασκαλος απο τον αλλον τον καθυστερημενο ρε? που εχει κανει ντουπαι την ουκρανια με τις μαλακιες και τα ποσα που γραφει,η που γραφει με τον μεταφραστη για ατομα με ειδικες αναγκες?
επειδη η ευγενεια σου δεν σε αφηνει χωρο στον εγκεφαλο για κατι επιπλεον,σου εξηγω οτι με τον διδασκαλο συμφωνουμε κατα 90%,εξ ου κι ελαβα επαινο προχτες για καποιο ποστ μου
5 πουτανες δεν γαμισα,πανω απο 15 τουλαχιστον το τελευταιο τριμηνο
ξεχασα να τις πληρωσω ομως!!!
ο διδασκαλος εχει λογο ενδιαφεροντα εν αντιθεση με τιν νταβαριτσ που ειναι λιγο σαν την αρχαια πυθεια,γραφει διασφορα ακαταληπτα,βαζει κ φωτο,κι οποιος διαβαζει βγαζει οτι ερμηνεια θελει,,παρολα αυτα,θα επιμεινω,βλεπω μια εχθροτητα κι υποτημηση του απο τον διδασκαλο.λιγο αυτο με ξενιζει,,δεν μου κολλαει στο γενικοτερο υφος του διδασκαλου,γι αυτο κι ερωτηξα εαν υπαρχει καποια κρυφη διαφορα-ερως- η απλα αντιζηλια,,
δεν ειναι τοσο παραλογο νομιζω,ουτε θιγω τον διδασκαλο η τον νταβαριτσ νομιζω κ παλι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
τρελος εισαι εσυ ρε μαλακα που πηγες ουκρανια 5 φορες και νομιζεις οτι επιασες τον παπα απο τα αρχιδια.
εγω μια χαρα ειμαι,και δεν χρειαζετε να κανω 5000 χιλομετρα για να γαμησω ενα παρταλι που το βρισκω και εδω περα.
αντε βρε σαβουρογεροι ολοι,ξαφνικα ξυπνησατε και την ειδατε γαμιαδες,παλιοτσομπανοι.
ρε μηπως εισαι ο προδομενος μαλακας?
και το παιζεις μιδας τωρα που σε αφησε μπατιρη το παρταλι απο την ουκρανια.
σαβουαρ βιβρ απο που αγοραζεις νεε μου?ειναι μηπως στην κινεζικη κ δεν το καταλαβες ακριβως τι γραφει??? :think: :think: :think:
μαλ,,ας ισως,προδομενος ποτε!!! :grin: :grin: :grin:
μπατιρης,,πολυ πιθανον στο μελλον,εαν ο σοφος λαος επιμενει στο "ευρω η θανατος",εχεις δανεικα,σε τετοια περιπτωση? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο...
Που μένεις? Είσαι μόνιμα Ουκρανία?Πόσο καιρό μένεις στα ταξίδια σου?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
επειδη η ευγενεια σου δεν σε αφηνει χωρο στον εγκεφαλο για κατι επιπλεον,σου εξηγω οτι με τον διδασκαλο συμφωνουμε κατα 90%,εξ ου κι ελαβα επαινο προχτες για καποιο ποστ μου
ο διδασκαλος εχει λογο ενδιαφεροντα εν αντιθεση με τιν νταβαριτσ που ειναι λιγο σαν την αρχαια πυθεια,γραφει διασφορα ακαταληπτα,βαζει κ φωτο,κι οποιος διαβαζει βγαζει οτι ερμηνεια θελει,,παρολα αυτα,θα επιμεινω,βλεπω μια εχθροτητα κι υποτημηση του απο τον διδασκαλο.λιγο αυτο με ξενιζει,,δεν μου κολλαει στο γενικοτερο υφος του διδασκαλου,γι αυτο κι ερωτηξα εαν υπαρχει καποια κρυφη διαφορα-ερως- η απλα αντιζηλια,,
δεν ειναι τοσο παραλογο νομιζω,ουτε θιγω τον διδασκαλο η τον νταβαριτσ νομιζω κ παλι...
οταν ο νταβαριτσ θα αρχισει να βαζει φωτο με μουνια που ειναι και αυτος απο διπλα,ισως πιστεψω και εγω οτι γαμαει.οσο βαζει φωτο απο καναπεδες-παραλιες-εμπορικα κεντρα-καφετεριες δεν πιστευω τιποτα,γεματο ειναι το facebook απο τετοιες φωτο.οσο για να τον τροπο γραφης του,μια ζωη ετσι εγραφε και θα γραφει για ειναι προβληματικος.επειδη εισαι καινουργιος στο σαιτ,καλα θα κανεις να δεις λιγο τα θρεντ τις μολδαβιας και τις ρωσια και θα δεις να γραφει το νταβαριτσ με αλλο ονομα τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες.ολοι οι τρελοι ειτε τους συναντησεις σημερα,ειτε μετα απο 10 χρονια τα ιδια πραγματα λενε.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σαβουαρ βιβρ απο που αγοραζεις νεε μου?ειναι μηπως στην κινεζικη κ δεν το καταλαβες ακριβως τι γραφει??? :think: :think: :think:
μαλ,,ας ισως,προδομενος ποτε!!! :grin: :grin: :grin:
μπατιρης,,πολυ πιθανον στο μελλον,εαν ο σοφος λαος επιμενει στο "ευρω η θανατος",εχεις δανεικα,σε τετοια περιπτωση? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
σε παπατζηδες σαν και εσενα αυτο ειναι το σαβουαρ βιβρ.
μπατιρης μαλλον ησουν και στα νιατα σου,για να τα τρως με τις πουτανες σε αυτην την ηλικια.
γιαυτο μην στεναχωριεσε αν θα ξαναγινεις,απο το κεφαλι σου θα ειναι,δεν φταιει το ευρω,μεγαλε γαμια. :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ου βεβαια βανει φωτό απο κατι πεζοδρομια και κατι κλαμπς απ'έξω.
λοιπόν για να γελασεις:
Ψαξε τον ως Yantis: Mας ειχε ζαλισει τον ερωτα με τα "άλογα Α εθνική" που τους τα χωνε και γαμουσε, μέχρι που μας έβανε ενα τετοιο "άλογο Α εθνική" μια χοντρέλο τριανταρα κι αυτός δίπλα της με μουτζουρωμένη την μουτσουνα του. Έφαγε δούλεμα χοντρό για την "μουναρα" κι από τοτε το άτομο δε βαζει γκόμενες φωτό αλλά εκείνες τις φλου φωτογραφίες που γνωρίζεις.
το εν λογω θεμα ειναι απλο
καλουμε τον νταβαριτσ να επισυναψει νεες η παλιοτερες φωτο με τα εν λογω αλογα Α εθνικη,ως αποδειξη των λεγομενων του
εαν,οπως νομιζω ανταποκριθει,θα πρεπει διδασκαλε,να αναγνωρισετε το λαθος σας
εαν δεν εχει τετιοο υλικο,τοτε θα μπω κι εγω σε υποψιες,οτι ειναι μονο περιηγητης κ συγγραφες,οπως εντεχνως υπενισεσθαι.....κι οχι μοντελοπνηχτης ουκρανιας,ως ειχα εως τωρα την εντυπωση!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο...
Που μένεις? Είσαι μόνιμα Ουκρανία?Πόσο καιρό μένεις στα ταξίδια σου?
ολοι  γεροι ετσι γαμανε φιλε πλεον.εχει σηκωσει ψηλα τα χερια η επιστημη με την παρτυ τους.
μολις αναψα μια λαμπαδα να μας εχει καλα ο θεος να γινουμε και εμεις 50-60 και να γαμαμε σαν τον μιδα,και ας μην παρουμε συνταξη ποτε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
σε παπατζηδες σαν και εσενα αυτο ειναι το σαβουαρ βιβρ.
μπατιρης μαλλον ησουν και στα νιατα σου,για να τα τρως με τις πουτανες σε αυτην την ηλικια.
γιαυτο μην στεναχωριεσε αν θα ξαναγινεις,απο το κεφαλι σου θα ειναι,δεν φταιει το ευρω,μεγαλε γαμια. :2funny: :2funny: :2funny:
επειδη αντιλαμβανομε οτι η ευφυια σου ειναι ευθεως αναλογης του μηκους του γενητικου σου μοριου :grin: :grin: :grin:,σου εξηγω οτι αντερ φορτυ,πουγραψα πριν ,σημαινει κατω των 40,δηλ 36-38 συνηθως
αφιερωσε μου κ το "νασαν τα νιατα δυο φορες" αν νομιζεις σωστο κ πρεπον,καλου κακου,μαθε γραφη κι αναγνωση σε λιγο υψηλοτερο επιπεδο  της β δημοτικου που βλεπω κατεχεις!! :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
ολοι  γεροι ετσι γαμανε φιλε πλεον.εχει σηκωσει ψηλα τα χερια η επιστημη με την παρτυ τους.
μολις αναψα μια λαμπαδα να μας εχει καλα ο θεος να γινουμε και εμεις 50-60 και να γαμαμε σαν τον μιδα,και ας μην παρουμε συνταξη ποτε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ις πεσει διανα,ΔΙΑΝΟΙΑ!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
και μια ερωτηση προς ολους τους γαμιαδες τις ουκρανιας και του καθε γυφτοχωριου τις περιφερειας τις ουκρανιας.

πως ειναι δυνατον ο καθε αποτυχημενος-αγαμητος-τρελος-φτοχωμπινες-φτυσμενος μεχρι και απο την μανα του,να πηγαινει στην ουκρανια,να καθετε 5-10 μερες και να επιστρεφει μεγας-γαμιας πασης ουκρανιας και γυφτοχωριων?

παρακαλω δεκτες απαντησεις μονο απο ατομα που γαμανε 5 ουκρανιδες ττην ημερα ετσι για πλακα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
επειδη αντιλαμβανομε οτι η ευφυια σου ειναι ευθεως αναλογης του μηκους του γενητικου σου μοριου :grin: :grin: :grin:,σου εξηγω οτι αντερ φορτυ,πουγραψα πριν ,σημαινει κατω των 40,δηλ 36-38 συνηθως
αφιερωσε μου κ το "νασαν τα νιατα δυο φορες" αν νομιζεις σωστο κ πρεπον,καλου κακου,μαθε γραφη κι αναγνωση σε λιγο υψηλοτερο επιπεδο  της β δημοτικου που βλεπω κατεχεις!! :rockon: :rockon: :rockon:
την πουτσα μου αν θελεις στην βαζω φωτο να την δεις,θα σου πω και τον τροπο να ανεβαζεις και φωτο,γιατι απο την πολυ εξυπναδα σου δεν εμαθες ακομα τον τροπο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
την πουτσα μου αν θελεις στην βαζω φωτο να την δεις,θα σου πω και τον τροπο να ανεβαζεις και φωτο,γιατι απο την πολυ εξυπναδα σου δεν εμαθες ακομα τον τροπο.
ΒΑΛΤΗ,ΒΑΛΤΗ ΘΑΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:ειναι σιγουρο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom