Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σκανδιναυους ο ανταγωνισμος ειναι πιο ευκολος(μονο στα ρουχα υπερεχουν οι Σκανδιναυοι).
Καλημέρα!!!

Όλα Ζαρα είναι που τα φοράει η μισή Ευρώπη! Το μόνο που μετράει σε αυτούς είναι η δυνατές οικονομικά χώρες πίσω τους....
Για πες μου κάτι! Τις Ουκρανίδες πως τις ξεχωρίζεις και λες αυτή είναι Ουκρανίδα και όχι κατι άλλο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοω φορανε ρουχα που ειναι στη μόδα καθ έχουν καλυτερα κουρεματα απο τους Σλαυους.Τις Ουκρανεζες τις ξεχωριζεις απο τα χαρακτηριστικα.Εχουν καπως πιο μεγαλα προσωπα απο τις Ρωσιδες,ειναι στο ιδιο υψος κοντα στο 165(σπανια εντυπωσιακες οπως οι Ρωσιδες),βαφουν συχνα τα μαλλια καταμαυρα οπως οι Πολωνεζες(κάνει μπαμ) και συχνά έχουν τοπικο look(look Κιέβου,look Donetsk,look Lvov που αναγνωρίζεις.Γενικά οι Ρωσιδες:
1.Φοράνε συχνά see through(γκόμενα με see through είναι σχεδόν πάντα Ρωσιδα).
2.Φορανε συχνά ασπρα ρούχα
3.Έχουν πάντα τακουνια ακόμα και στην παραλία πολλές φορές (τακουνια έχουν και οι Ουκρανεζες)
4.Δεν έχουν γαιωδες δέρμα όπως οι Ουκρανεζες αλλα καλυτερης ποιότητας και χωρίς τόσα freckles(ελιες κτλ)
5.Οι Ρωσοι που τις συνοδεύουν είναι πολύ πιο εμφανίσιμοι από τους Ουκρανους
6.Έχουν πιο ισια μαλλιά από τις Ουκρανεζες που έχουν συχνά σπαστα
7.Είναι λιγότερο ξανθες απο τις Ουκρανεζες
8.Έχουν μικρότερα βυζια από τις Ουκρανεζες και για αυτό δε φοράνε ντεκολτε
9.Φοράνε πιο συχνά μονόχρωμα φορεματα.Αν μια φοράει λεοπαρδαλε ειναι Ουκρανεζα.
10.Στην παραλία φοράνε πιο συχνά τανγκα και στρινγκ από τις Ουκρανεζες.
11.Υπάρχει μια χαρακτηριστική μύτη που είναι Ουκρανική.Επίσης ένας τυπος προσωπου με τριγωνικο σχημα που είναι Ουκρανικός.Ανά το δεις αυτό σε μέσου αναστηματος με βαμενα μαύρα μαλλιά είναι πάντοτε Ουκρανεζα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένα άλλο είναι ότι οι Ρωσιδες χρησιμοποιούν συχνά ειδικές κρεμες και μασαζ για να τονίζουν μέρη του σώματος όπως η κοιλια,τα ζυγωματικά κτλ.Μια γκόμενα μαυρισμενη με τονισμένα χαρακτηριστικά είναι Ρωσίδα.
Επίσης μερικές Ρωσιδες από τη Σιβηρια είναι πολύ άσπρες και τις ξεχωρίζεις αμέσως.Οι Ρωσίδες γενικά φοράνε καλύτερα ρούχα και παπουτσια απο τις Ουκρανες και έχουν πιο προσεγμενο μακιγιαζ.Εχουνε καλυτερες τσαντες κτλ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευχαριστώ!!!Συμφωνώ σε όλα!! Το μόνο που δεν μου κάθεται καλα είναι αυτό--------->

10.Στην παραλία φοράνε πιο συχνά τανγκα και στρινγκ από τις Ουκρανεζες

Εξ ιδίας εμπειρίας οι Ουκρανίδες είναι οι βασίλισες του στριγκ στη παραλία!!!

Τα άλλα όλα ισχύουν!

Πάλι πολύ Ρωσία βλέπω σύμερα αλλά όχι ξέμπαρκες γκόμενες!

Ζευγάρια ή πάντα άντρας στη μουνοπερέα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το δόλωμα.Τι κάνεις μετά τη γνωριμία.Να πας τη γκόμενα στα ίδια μέρη που πάει και μόνη της δεν έχει μεγάλη αξία.Σκέφτηκα να γεμίσω το δωμάτιο ποτά για να τους προτείνω afterparty.Επίσης διαπίστωσα ότι πολλές θέλουμε να δούμε και αλλά μέρη όπως Σαντορινη αλλά τους φαίνεται ακριβό.Οπότε λέει να προτείνεις εκδρομή στη Σαντορινη η να νοικιάσεις αμάξι και να τους δείξεις μέρη στο νησι.Εκεί στη Χερσόνησο δεν παίζουν σοβαρά μαγαζιά για shopping οπότε πρέπει κάποιος να ξέρει από Κρητη οπότε να τους προτείνει κάτι δελεαστικό.Αν είναι φράγκατος καθαρίζει άνετα με μια γούνα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το δόλωμα.Τι κάνεις μετά τη γνωριμία.Να πας τη γκόμενα στα ίδια μέρη που πάει και μόνη της δεν έχει μεγάλη αξία.Σκέφτηκα να γεμίσω το δωμάτιο ποτά για να τους προτείνω afterparty.Επίσης διαπίστωσα ότι πολλές θέλουμε να δούμε και αλλά μέρη όπως Σαντορινη αλλά τους φαίνεται ακριβό.Οπότε λέει να προτείνεις εκδρομή στη Σαντορινη η να νοικιάσεις αμάξι και να τους δείξεις μέρη στο νησι.Εκεί στη Χερσόνησο δεν παίζουν σοβαρά μαγαζιά για shopping οπότε πρέπει κάποιος να ξέρει από Κρητη οπότε να τους προτείνει κάτι δελεαστικό.Αν είναι φράγκατος καθαρίζει άνετα με μια γούνα.
kman ολα καλα αλλα σε ειχα για καμακι κι οχι για θυμα σπονσορα...
οι ρωσσιδες ουκρανες κλπ ,ψαχνουν αυτο που τους λειπει,,το γαμησι,,αυτες πιο πολυ απ ολες,ολη την ωρα ειναι καβλωμενες,εγω στα καποια χρονια που πηγαινω στην αποκει οχθη ,αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει,,το χρημα κλπ ,τους ειναι δευτερευοντα,,προτευοντα ειναι αυτα για τις υποδεεστερες βαλκανιες κ κεντροευρωπαικες φυλες,,πχ ρουμανες ουγγαρεζες βουλγαρες κλπ σαχλαμαρες,,,
ρωσιδο-ουκρανες κλπ παρεμφερη πρωτα καιγοντε για γαμησι,,αν εισαι ατυχος κι ειναι χορτατες ,απλα ψαχνεις γι αλλες,,γνωμη μου παντα αυτο..δεν τις κυνηγας ,ειδικα εδω σε διακοπες με δωρα κλπ
αν χριαζετε να αγορασεις γουνες κλπ σημαινει πως απλα εισαι ανεπαρκης να εκπληρωσεις την βασικη τους αναγκη,οποτε αστο καλυτερα,αν εισαι στη φαση σπονσορ,καλυτερα να το κανεις στα μερη τους,κ σε μικρες πολεις,αλλοιως η οποια επενφυση παει στον καιαδα...
@@@κμαν
δωσε ενα τοπ 5 η τοπ-10 απο κλαμπακια χερσονησο σε σχεση με 1.αφθονια ελευθερων γυναικων,οχι ζευγαρια κλπ...
2 ευκολο πλευγρκαουντ,δηλ φτηνα ποτα,και βολικα για προσεγγιση,δηλ μεγαλα μπαρ πιστα καβατζες  κλπ,
δηλ πΟΙΑ μαγαζια ειναι στημενα για καμακι,κι οχι για κοιτα με να σε κοιτω,τυπου λαουντζ,, :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι Γούνα!!!!! ???????????

Σε έχω για νορμάλ τρελο.... Οχι παράλογο....

Εδώ μια Μοσχοβίτησα πέρσι φορούσε μια καδένα 35 γραμμάρια και τις είπα οτι κάνει τουλάχιστον 2000Ε απο μαγαζί! Και μου είπε δεν ξέρει γιατί είναι δώρο! Όταν της είπα οτι πρέπει να την αγαπάει πολύ αυτός που της το έδωσε... αυτή ήταν τόσο αδιάφορη και γελούσε...
Εμένα πήγε να μου φορτώσει το μπάζο φίλη της που είχε πάρει μόνη της ένα ασημάκι των 10 Ευρώ :2funny:
Μην ακούω μαλακίες!!!! Κανένας, ούτε και οι Σούπερ Ρώσοι ολιγάρχες δεν πέρνουν Γούνα στο μουνί για να το γαμήσουν! Αν σκέφτικές έστω και λίγο να πάρεις Γούνα σε Ρωσίδα στις διακοπές σου, τότε είναι ο απόλυτος παραλογισμός...
Μετά το πρώτο πέσιμο πρέπει να έχεις σταμπάρει έναν διαφορετικό χώρο! Ένα μαγαζί με κάποιο θέμα(πειρατές,ποκαχόντα,λιον κίνγκ ή ότι άλλη μαλακία υπάρχει ή κάτι πάνω στη Θάλασσα σαν Lounge Bar)
Στο τέλος πληρώνεις τον λογαριασμό και φωρτώνεις!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γουνα το λεω γιατί το έχουν ζητήσει οι ίδιες.Λένε κάτι του στυλ στην Ελλαδα έχετε πολύ ωραίες γούνες η αν μου πάρεις γούνα θα κάνω ο,τι θες.Φυσικά δεν το έχω κάνει αλλά είναι σίγουρος ότι άλλοι το κάνουν.
Οι Ρωσοι ολιγαρχες παιζει και να τους αγοράζουν Lamborghini αλλα αυτοί έχουν πάνω από 10 μουναρες γκομενες εκαστος.Γενικά είναι οι πιο σπάταλοι.

Απο μπαρ στη Χερσονησο εγραψα το New York που μαζευει Ρωσιδες(ειναι το πιο επωνυμο) και το Havana όπλου πάμε οι Ρωσίδα που ενδιαφέρονται για Σκανδιναυους(είναι πολλές).Απο κει και περα αρκετες μαζευει το El Paradiso,το Tiger και μερικες το Sammy Cafe και το Bio Bio.Αυτα είναι το ένα δίπλα στο άλλο.
Εγω π.χ περνούσα απ"έξω κατά τις 12 που αρχίζει να μαζεύεται ο κόσμος κοίταζα αν φαίνονται γκόμενες μέσα στο μαγαζί και έμπαινα.Βέβαια όταν μπαίνεις και μείνεις πάνω από ένα λεπτό τσεκαροντας το χώρο οι μπαρμεν έχουν κατι μεγάλα σφυριά που τα χτυπάνε δυνατά στη μπάρα για να πάρεις ποτό.Ο σκοπός τους είναι να μην αφήσουν άτομο να μπει χωρίς να πληρώσει ποτό.

Ετσι κινείσαι καμακωνοντας απο μπαρ σε μπαρ μέχρι μία να σου κατσει.Γνωριμιες πάντα γίνονται από κει και πέρα εξαρτάται μέχρι που είναι διατεθειμένη η γκόμενα να φτάσει και τι μπλοκο θα φάς απο το μαγαζί.Αν δουν ότι κερνας ποτα και πληρωνεις συνήθως δε σε ενοχλούνε.Στο New York υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα ότι αρκετές θαμώνες είναι μόνιμες στο νησί και τα έχουν μπλέξει με ντόπιους.Εσύ δεν το ξέρεις οπότε μπορεί να εκτεθείς και να στραβωσουνε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γουνα το λεω γιατί το έχουν ζητήσει οι ίδιες.Λένε κάτι του στυλ στην Ελλαδα έχετε πολύ ωραίες γούνες η αν μου πάρεις γούνα θα κάνω ο,τι θες.Φυσικά δεν το έχω κάνει αλλά είναι σίγουρος ότι άλλοι το κάνουν.
Οι Ρωσοι ολιγαρχες παιζει και να τους αγοράζουν Lamborghini αλλα αυτοί έχουν πάνω από 10 μουναρες γκομενες εκαστος.Γενικά είναι οι πιο σπάταλοι.

Απο μπαρ στη Χερσονησο εγραψα το New York που μαζευει Ρωσιδες(ειναι το πιο επωνυμο) και το Havana όπλου πάμε οι Ρωσίδα που ενδιαφέρονται για Σκανδιναυους(είναι πολλές).Απο κει και περα αρκετες μαζευει το El Paradiso,το Tiger και μερικες το Sammy Cafe και το Bio Bio.Αυτα είναι το ένα δίπλα στο άλλο.
Εγω π.χ περνούσα απ"έξω κατά τις 12 που αρχίζει να μαζεύεται ο κόσμος κοίταζα αν φαίνονται γκόμενες μέσα στο μαγαζί και έμπαινα.Βέβαια όταν μπαίνεις και μείνεις πάνω από ένα λεπτό τσεκαροντας το χώρο οι μπαρμεν έχουν κατι μεγάλα σφυριά που τα χτυπάνε δυνατά στη μπάρα για να πάρεις ποτό.Ο σκοπός τους είναι να μην αφήσουν άτομο να μπει χωρίς να πληρώσει ποτό.

Ετσι κινείσαι καμακωνοντας απο μπαρ σε μπαρ μέχρι μία να σου κατσει.Γνωριμιες πάντα γίνονται από κει και πέρα εξαρτάται μέχρι που είναι διατεθειμένη η γκόμενα να φτάσει και τι μπλοκο θα φάς απο το μαγαζί.Αν δουν ότι κερνας ποτα και πληρωνεις συνήθως δε σε ενοχλούνε.Στο New York υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα ότι αρκετές θαμώνες είναι μόνιμες στο νησί και τα έχουν μπλέξει με ντόπιους.Εσύ δεν το ξέρεις οπότε μπορεί να εκτεθείς και να στραβωσουνε.
Φίλε με όλο το σεβασμό, έτσι μουνί δεν βγάζεις διότι αυτά τα έχουν σκεφτεί άλλοι 1000 πριν απο σένα και το μουνί ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται! Ετσι όπως μου τα είπες πιο πολύ ελπίδες είχες με το καμάκι το μεσιμέρι ή στο ξενοδοχείο! Το έχω ξαναπεί τα κλαμπάκια είναι Ζούγκλα κι εκεί ούτε καν το λιοντάρι δεν επικρατεί! Τα μουνιά ξέρουν πριν πάνε απο ποιόν θα τον φάνε....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλα τα μπαρ στη Χερσονησο έχουν ακριβώς την ίδια δομή που διευκολύνει πολύ το καμακι.Μονο το New York και το Amnesia ειναι διαφορετικα.Βασικα εχουν μια μεγάλη κυκλική μπαρα στο κέντρο,αρκετες καλες κρυφες γωνιές και μια μικρή πιστα οπου προσεγγίζεις άνετα.Το καλό είναι ότι η γκόμενα από τη μια πλευρά της μπάρας δεν μπορεί να δει τι κάνεις στις άλλες η στην πίστα.Επίσης δεν μπορεί να δει εύκολα τις γωνιες εκτός αν στρίψει το σώμα της.Έτσι είσαι πολύ άνετος αν δε σε καρφώσει ο μπαρμαν ότι είσαι καμακιας.
Επίσης τα μπαρ δεν έχουν καρέκλες με τραπεζια μεσα αλλά μόνο έξω απο την άλλη πλευρά του δρόμου.Οπότε μπορείς να φέρεις μετά τη γκομενα εκεί που έχει πιο πολλη ησυχια για συζήτηση ενώ μέσα δεν υπάρχουν τραπέζια να σε μπλοκαρουν.
Νομίζω τα μπαρ έγιναν έτσι για να διευκολύνουν τους Σκανδιναυους να ξεμοναχιαζουν γκόμενες και να τις γαμάνε γιατί αυτοί είναι όλοι συνέχεια σε μεγάλα γκρουπ και πρέπει να έχεις τρόπο να ξεμονάχιασεις.Εκεί που παίζουν Ελληνες(New York) υπάρχουν τραπέζια μέσα στο μαγαζί για λογους κυριλας.(όπως γίνεται σε όλα τα Βαλκανια).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε με όλο το σεβασμό, έτσι μουνί δεν βγάζεις διότι αυτά τα έχουν σκεφτεί άλλοι 1000 πριν απο σένα και το μουνί ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται! Ετσι όπως μου τα είπες πιο πολύ ελπίδες είχες με το καμάκι το μεσιμέρι ή στο ξενοδοχείο! Το έχω ξαναπεί τα κλαμπάκια είναι Ζούγκλα κι εκεί ούτε καν το λιοντάρι δεν επικρατεί! Τα μουνιά ξέρουν πριν πάνε απο ποιόν θα τον φάνε....

Οχι, μη νομίζεις, τρως ανετα στα μπαρ.Οι ιδιες γκομενες είναι στην παραλια και στα μπαρ.Εκεί που είναι πιο δύσκολα και δε σου μιλάνε οι Ρωσιδες είναι στο δρόμο με τα μαγαζιά.Εκει ψαρωνουν.Στο ξενοδοχειο είναι πιο εύκολα γιατί σου έχουν εμπιστοσυνη απο την αρχή το πρόβλημα εκεί είναι ότι σε βλέπουν να καμακωνεις και άλλες αφού είσαι όλη μέρα διπλα.Πάντως στην πισινα του ξενοδοχείου και στο σαλόνι γίνεται πολυ παιχνίδι.
Τους ντόπιους δεν τους υπολόγιζα.Κανουνε συνέχεια τα ίδια πράγματα.Εμένα το στυλ καμακιου είναι διαφορετικό και μάλλον άρχισε να φαίνεται αυτό και δε γουσταραν να γίνεται έτσι.Πάντως δεν έχουν πρόβλημα με τα επαγγελματικα καμάκια ενώ ο Μακεδόνες έχουν.(δε γουστάρουν καμακια στα κλαμπ άτομα που έρχονται μόνο για καμακι).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
2 εβδομάδες με αεροπορικά,ξενοδοχείο,πρωινό,μεταφορά απο Πόζναν σε κεντρικό ξενοδοχείο με 500 Ευρώ....
Αυτά πλήρωσε μια πρώην ξεκολιάρα φίλη μου( :knockinb:) που ήρθε να βρεί τον νέο της πούτσο...

Τέτοιο τουρισμό έχουμε...

Μόνο τα πεντάστερα με τους Ρωσο-Ουκρανούς κρατάωε ποιότητα...

Γεμάτο Τσεχο-Πωλονέζες ο τόπος! Δεν έχει πάρει το αυτί μου να έχει πάρει κανείς φέτος τέτοια...
Μόνο με Αλβανούς και Μαυρους δεν έχω πολλά πολλά.............και οι συγκεκριμένες φυλές είναι επιρεπεις σε τέτοιους....
Και μιας και το ξεκίνησα... σκέφτομαι και με πιάνει εμετός πόσα μουνιά Ελληνίδες και άλλες θα είχε πάρει το "σιχαμένο απόβρασμα" στη Πάρο....
Τα λέμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειδα μερικους μαυρους και Άραβες με γκόμενες αλλά όχι τόσο πολλούς.Σλοβακες,Πολωνεζες που γνώρισα έχουν ενδιαφέρον να δικτυωθούν με ντόπιους για να πάρουν δουλειά.Μεγάλη ζημιά κάνουν οι Σκανδιναυοι.Είδα πολλές Ρωσιδες δυνατά μουνια να τραβιούνται με Σκανδιναυους της πλάκας τελείως χαλια εμφανισιακά που ωραία Σουηδεζα δε θα γαμούσαν ούτε στον ύπνο τους.Τράβηξα και φωτογραφίες από μερικές περιπτώσεις γενικά πολλές Σλαυες επιλέγουν πολυ χάλια άντρες (και οι Ρώσοι,Ουκρανοι, Πολωνοι.που επιλέγουν πάλι χαλια είναι).
Ρωσίδα η Πολωνεζα ωραία με ωραίο άντρα σπάνια βλέπεις μόνο μερικές περιπτώσεις με σκληρούς Ρωσους είδα.
Το αντίθετο είναι οι Σερβες αυτές πάντα συνοδεύονται από ωραίους Σερβους δεν είδα πότε Σέρβα με μπαζο αντρα.Είναι προφανές ότι Ρωσιδες,Ουκρανες,Πολωνες επιλέγουν με βάση τα λεφτά ενώ οι Σέρβες με βάση την εμφάνιση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι αλήθεια ότι οι Αλβανοί γαμάνε πολλες Πολωνεζες έχω δει να το γράφουν και σε πολωνικά σαιτ πως λένε οι Πολωνεζες ότι πήγαν με Αλβανους.Μια έλεγε της ξέσκισε την ουρήθρα ο Αλβανος και είχε ακράτεια για δύο εβδομάδες.Βασικά από ο,τι έχω καταλήξει πάνε γιατί θεωρούν τους Αλβανους πιο αγριους και πιο ντουρους στο σεξ δηλαδή σε στυλ μπρουταλ αντρες.Για τους Έλληνες μου έχουν πει αρκετές Πολωνεζες ότι μας θεωρούν γκαιυ και απιστους,οτι έχουμε ταμπεραμέντο που δεν τους αρέσει καθόλου και ότι πάμε με άλλες ενώ είμαστε παντρεμενοι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειναι αλήθεια ότι οι Αλβανοί γαμάνε πολλες Πολωνεζες έχω δει να το γράφουν και σε πολωνικά σαιτ πως λένε οι Πολωνεζες ότι πήγαν με Αλβανους.Μια έλεγε της ξέσκισε την ουρήθρα ο Αλβανος και είχε ακράτεια για δύο εβδομάδες.Βασικά από ο,τι έχω καταλήξει πάνε γιατί θεωρούν τους Αλβανους πιο αγριους και πιο ντουρους στο σεξ δηλαδή σε στυλ μπρουταλ αντρες.Για τους Έλληνες μου έχουν πει αρκετές Πολωνεζες ότι μας θεωρούν γκαιυ και απιστους,οτι έχουμε ταμπεραμέντο που δεν τους αρέσει καθόλου και ότι πάμε με άλλες ενώ είμαστε παντρεμενοι.

Δηλαδή πιρφορους

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
γαμουσα μια πολωνεζα φοιτητρια(σπουδαζε στην ελλαδα) για κανενα 5μηνο το 2004.
τις αρεζε παρα πολυ η ελλαδα σαν χωρα,το κλιμα,το φαγητο,και οπως μου ελεγε δεν θα ειχε προβλημα να ζει εδω για παντα.
εκεινο που συχαινοτανε εντελως και μου το ελεγε σχεδον καθε μερα,ηταν τα γυφτοχαιλικια με τα αυτοκινητα-μπουζουκια-καφετεριες και ολα τα σχετικα.θυμαμε ειχε παει μια φορα σε φοιτητικο παρτυ τις σχολης τις,και εχει φριξει η γκομενα εντελως με τις καγκουριες που ειδε εκει,και απο τοτε δεν ξαναπατησε σε παρτυ.
πολυ καλος χαρακτηρας σαν ατομο,και ομορφη κοπελα, φυσικη ομορφια ειχε,χωρις να βαφετε σαν καρναβαλι.
καλη τις ωρα οπου και να ειναι παντως,εχω ψαξει πολλες φορες να την βρω στο facebook,αλλα δεν εχει προφιλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
κμαν εισαι οσο πιο αναλυτικος γινεται!!!
ΑΡΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πληροφοριες για κλαμπακια κλπ
μονη μου ενσταση,,σιγα μην υπολογιζουμε τους χαχες τους σκανδιναυους ρε συ,,,ειναι ανεκδοτο,απειες φορες σε παρελθον ,τους εχουν παρατησει συξυλους μεχρι κ σε μηνα του μελιτος ταξιδι,οι γκομενες τους,για να βγαλουν τα ματια τους με ημεδαπους....αυτο κι αν ειναι ανεκδοτο,,σκανδιναυος καμακι!!! :grin: :grin: :grin:
τβρα με τις ρωσιδες η ουκρανες αν παιζει κατι,η οι κρητικοι ειναι παντελως αχρηστοι,που δεν νομιζω,η απλα επεσες σε περιπτωσης ψωμολυσες ντεβουσκες,που τους πλαισιωνουν για κανα ποτο κερασμα κλπ,αλλο τιποτα δεν πιστευω,ειναι τοσο οφφ σαν εραστες οσο κι οι ρωσοι.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
κι ως γνωστον τα ρωσιδια κι ουκρανιδια το πρωτον που ζητουν ειναι καποιος ν ατους κλεισει το στομα κ λοιπα κενα!!! :grin: :grin: :grin:
υγ τομσκ εχεις παει ποτε?εχεις γνωση αν ειναι παμθηνο και πανευκολο,σε σχεση με ουκρανια,οδγσσο κιεβο,οχι σε σχεση με μανχαταν.. :grin:
εχω μια τετοια πληροφορηση απο αξιολογο φιλο που πηγε προσφατα εκει,αλλα ειναι ελληναρας,οποτε ασχετος απο γκομενες,κατι σαν αυτους που γραφουν στο μολδαβικο θρεντ δηλ,,καλες προθεσεις να μεταφερουν πληροφορηση,μεσανυχτα ομως απο ντεβουσκες κ κατασταση εκει,τα συγκρινουν ολα με το χωριο τουςς κ τους φαινετε παντου παραδεισος,, :grin: :grin: :grin:
γι αυτο ερωτω αν εχεις αποψη για εκει τομσκ κ γυρω..
σπασιμπα μπαλσοι ισιο 1 ραζ,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για Σιβηρια λες? Δεν έχω πάει αλλά ενδιαφέρομαι να πάω.Οι γκομενες απο εκει δείχνουν σαφώς πιο άνετες.Μου φαίνεται ότι στη Ρωσία η καλύτερη ζώνη είναι τα Ουραλια(Εκατερινενμπουργκ,Περμ,Χελυαμπινσκ) και η Απω Ασια(Χαμπαροβσκ,Βλαδιβοστοκ).Ειδικα οι γκομενες από Χαμπαροφσκ(στα σύνορα με την Κίνα αλλά δε μοιάζουν καθόλου με Κινεζες, είναι πανύψηλες Ρωσιδες) είναι μακράν οι πιο εύκολες που έχω συναντήσει.Ρωσια εκεί θα χτύπαγα η στα Ουραλια.
Γενικά είναι θέμα budget.Αν κάποιος διαθέτει 400-500 ευρώ δεν τον παίρνει να πάει εξωτερικό για διακοπές.Καλύτερα να πάει Κρητη η Ροδο να χτυπήσει Ρωσιδες,Ουκρανεζες εκει.
Αν έχει 600-800 ευρώ καλή επιλογή είναι η Πολωνία που έρχεται φτηνά.Πάει π.χ. Ποζναν μια εβδομάδα και χτυπάει εκεί.Θα περάσει καλά.
Αν έχει 800-1000 ευρώ καλύτερα να πάει Ουκρανια επαρχία για μια εβδομάδα π.χ. Λβωφ η Μαριουπολη.Επιτυχία πολύ πιθανή.
Για 1000-1500 ευρώ σαφώς καλύτερη επιλογή το Κίεβο.Οι δυνατότητες που παρέχει δε συγκρίνονται με τίποτα αλλο.
Με 1500-2000 ευρώ μπορεί κάποιος να χτυπήσει Ουραλια η Σιβηρια που είναι απατητες περιοχές.Αλλιώς μπορεί να δοκιμάσει Λευκορωσια αλλά εκεί είναι ρωσική ρουλέτα.
Τώρα νομίζω λόγω κρίσης οι περισσότεροι Έλληνες εντάσσονται στην κατηγορία 1 για αυτό πρέπει να κοιτάξουν τους εγχωριους προορισμους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όσο για τους Σκανδιναβούς και εγώ έτσι νόμιζα όταν όμως είδα τις Ρωσιδες να συρρέουν στα μπαρ με σουηδικές και νορβηγικές σημαίες και σκανδιναβους να τους την πέφτουν άγρια άλλαξα γνώμη.Ειδικά όταν είδα ξανθούς με μουστακακι να τις έχουν δυο δυο.Είναι φανερο ότι οι Σκανδιναβοί ταξιδεύουν Χερσόνησο για τον ίδιο λόγο που πάμε και εμείς με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι γαμάνε και τις Σουηδεζες,Νορβηγιδες που ξέρουν από την πόλη τους αλλά δεν τολμουν να γαμησουν εκεί γιατί όλοι τους ξέρουν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εννοω φορανε ρουχα που ειναι στη μόδα καθ έχουν καλυτερα κουρεματα απο τους Σλαυους.Τις Ουκρανεζες τις ξεχωριζεις απο τα χαρακτηριστικα.Εχουν καπως πιο μεγαλα προσωπα απο τις Ρωσιδες,ειναι στο ιδιο υψος κοντα στο 165(σπανια εντυπωσιακες οπως οι Ρωσιδες),βαφουν συχνα τα μαλλια καταμαυρα οπως οι Πολωνεζες(κάνει μπαμ) και συχνά έχουν τοπικο look(look Κιέβου,look Donetsk,look Lvov που αναγνωρίζεις.Γενικά οι Ρωσιδες:
1.Φοράνε συχνά see through(γκόμενα με see through είναι σχεδόν πάντα Ρωσιδα).
2.Φορανε συχνά ασπρα ρούχα
3.Έχουν πάντα τακουνια ακόμα και στην παραλία πολλές φορές (τακουνια έχουν και οι Ουκρανεζες)
4.Δεν έχουν γαιωδες δέρμα όπως οι Ουκρανεζες αλλα καλυτερης ποιότητας και χωρίς τόσα freckles(ελιες κτλ)
5.Οι Ρωσοι που τις συνοδεύουν είναι πολύ πιο εμφανίσιμοι από τους Ουκρανους
6.Έχουν πιο ισια μαλλιά από τις Ουκρανεζες που έχουν συχνά σπαστα
7.Είναι λιγότερο ξανθες απο τις Ουκρανεζες
8.Έχουν μικρότερα βυζια από τις Ουκρανεζες και για αυτό δε φοράνε ντεκολτε
9.Φοράνε πιο συχνά μονόχρωμα φορεματα.Αν μια φοράει λεοπαρδαλε ειναι Ουκρανεζα.
10.Στην παραλία φοράνε πιο συχνά τανγκα και στρινγκ από τις Ουκρανεζες.
11.Υπάρχει μια χαρακτηριστική μύτη που είναι Ουκρανική.Επίσης ένας τυπος προσωπου με τριγωνικο σχημα που είναι Ουκρανικός.Ανά το δεις αυτό σε μέσου αναστηματος με βαμενα μαύρα μαλλιά είναι πάντοτε Ουκρανεζα.

Ρε μεγάλε, ούτε ο θεμελιωτής της Φυσιογνωμικής Θετικιστικής σχολής στην Εγκληματολογία Δόκτωρ Τσέζαρε Λομπρόζο δεν ήταν τόσο ενδελεχής και αναλυτικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom