Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
15 δηλ ειναι πολλες?? :2funny: :2funny: :2funny: το τριμηνο?? :think:
15 γκόμενες το τρίμηνο δεν πολλές ειδικά το καλοκαίρι,σε αυτό έχεις δίκιο.
Τον Ιούλιο πήρα 5 πιπίνια 20-24χρόνων,οι τρεις από την ίδια παρέα και φίλες μεταξύ τους και η όλη φάση κράτησε περίπου μια βδομάδα-ανά δύο μέρες την καθεμία τους-και την προηγούμενη βδομάδα είχα χτυπήσει άλλες δύο,τη μια παρτούζα με άλλον καθότι ήταν ήδη έτοιμη από την Hortitsa  :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα αυτά στο Κισινάου με τις κομπλεξικές Μολδαβές  :2funny: ,για την παρέα που προανέφερα τις έχει δει όλες ο Μολντο αφού πάντα υποστηρίζουμε τα Greek Restaurant!  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Τον Ιούλιο πήρα 5 πιπίνια 20-24χρόνων,οι τρεις από την ίδια παρέα και φίλες μεταξύ τους και η όλη φάση κράτησε περίπου μια βδομάδα-ανά δύο μέρες την καθεμία τους-και την προηγούμενη βδομάδα είχα χτυπήσει άλλες δύο,τη μια παρτούζα με άλλον καθότι ήταν ήδη έτοιμη από την Hortitsa  :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα αυτά στο Κισινάου με τις κομπλεξικές Μολδαβές  :2funny: ,για την παρέα που προανέφερα τις έχει δει όλες ο Μολντο αφού πάντα υποστηρίζουμε τα Greek Restaurant!  :grin:
φιλε τασο τα ευσημα μου  :rockon:
κομπλεξικες κ μαλ,,νες ειναι οι δικε σας αυτο σιγουρο,ολοι οι σχετικοι το λενε  :helpplea:
αλλα σγουρα οταν εισαι μονιμος γαμας,αας ειναι κ κομπλεξικες ,εχεις την πολυτελιεα του χρονου κ της γνωσης του μερους,των κονε που δημιουργεις,κ της ασφαλειας που προσφερεις με την μονιμη παρουσια σου-δηλ αν σε ξαναχρειαστει το μωρο,θα εισαι εκει,να ξανα-βοηθησεις- ;)
,,κ μαλιστα πιστευω να συμφωνεις οτι το οριο ειναι ο χρονος κ το χρημα που εχεις διαθεσιμα,και 15 και 35 κι οσες αντεχεις γαμας,αν εχεις χρημα αφθονο,χρονο κ φυσικα "φυσικες" δυμαμεις!!
αλλα,εισαι μονομος εστω κ περιοδικα,δεν εισαι φτωχο τουριστας
αυτοι τιποτε δεν θα κανουν εκει ουτε αλλου,αλλα πιο πολυ εκει κισινιοφ,,(θυμασαι που πηγες οντεσα,που οντως ειναι δυσκολη πολη,κ εφυγες λογω του οτι δεν εκανες τιποτε?)αν εισουν μονιμος οντεσα,παλι θαχες βαρεθει να γαμας,ενω τουριστας...ακλαυτος πηγες,,
ο τουριστας,ειδικα χωρις ρωσσικα,θελει πολυ ευκολο περιβαλλον,αλλιως δεν μπορει να σκοραρει,,κι οπσδηποτε οριτζιναλ ρωσσιδια ,οχι γυαλαντζι ρουμανομολδαβες.. :headbang:
κατα τ αλλα,καλη συνεχεια,,, :knockinb: :knockinb: :knockinb:
υγ 20-24 δεν ειναι πιπινια παντως, :grin: μαλλον ...
υγ2 δικιο εχω σε  αλλα πολλα,,, :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
@ μίδα
Και πάλι διαπιστώνω ότι το κόλλημα σου με το λεγόμενο ρωσσικό στοιχείο είναι υπερβολικά μεγάλο κατά την γνώμη μου.
Άπαντες η έστω οι περισσότεροι γνωρίζουν την ανωτερότητα του στο Ανατολικό Μπλοκ και όχι μόνο αλλά το να το μεγαλοποιεις σε τέτοιο βαθμό δείχνει ότι είσαι πολύ προκατηλημένος μάλλον λόγω προσωπικής εμπειρίας κάτι το οποίο δεν σε αφήνει να βγάλεις τα όσο το δυνατόν σωστά συμπεράσματα φυσικά.
Μόνος σου γράφεις τώρα ότι τουρίστας στην Οντέσα και χωρίς γλώσσα θα μείνεις με το πουλί στο χέρι ενώ αν είσαι μόνιμος θα περνάς πολύ καλά.Αλλά ποια η διάφορα τότε με το Κισινιοφ?
Μην προσπαθείς να βγάλεις το "μέσο όρο" που μπορείς να περάσεις καλύτερα,το ξαναείπα και το επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ δύσκολο.
Προς τι τότε όλη αυτή η επαναλαμβανόμενη εμμονή????  ;)

υγ. 21χρόνων γεννημένο το 1991 δηλαδή,είναι πιπίνη για μένα που είμαι 45αρης με πάνω από 1,80 ύψος,σχετικά καλοντυμένος με μεσογειακό λουκ :2funny: αλλά πιστεύω και για κάθε άλλον αξιοπρεπή 40αρη η ακόμα και 38αρη.
Όταν είμουνα 35 και πηδούσα 20αρια στο Ελλαδιστάν(συνέβαιναν και αυτά κάποιες φορές)και τότε πιπινάκια τα αποκαλούσα.Fresh Meat είναι όπως και να το κάνουμε ακόμα και για την δικιά τους κοινωνία.  :grin:
υγ. όσο για το χρόνο,συμφωνώ ότι αυτό είναι δικό σου μόνο θέμα και εξαρτάται από την όρεξη και τις αντοχές που διαθέτεις.
για το χρήμα δεν νομίζω ότι χρειάζεται και τόσο άφθονο αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται από τις ικανότητες του καθενός στο παιχνίδι  και το πως το χειρίζεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά από την εμπειρία μου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η χώρα αλλά η πόλη.Υπάρχουν πόλεις της Ουκρανίας που είναι χάλια και άλλες πολύ καλές.Το ίδιο και στη Λευκορρωσία.Υπάρχουν πόλεις της Λευκορρωσίας καλύτερες από τις ουκρανικές πόλεις και το αντίστροφο.Το ίδιο ισχύει και στη Ρωσία.Για αυτό πιστεύω οτι και η Μολδαυία θα έχει σίγουρα μερικές καλές πόλεις που θα είναι καλύτερες από μερικές ουκρανικές αλλά δεν ξέρω αν οι τοπ ουκρανικές είναι καλύτερες από τις τοπ μολδαυικές.(είμαι σίγουορς οτι οι τοπ ουκρανικές είναι καλύτερες από τις τοπ λευκορωσικές).Αυτό πρέπει να πάει κανείς στη Μολδαυία για να το διαπιστώσει.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γενικά από την εμπειρία μου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η χώρα αλλά η πόλη.Υπάρχουν πόλεις της Ουκρανίας που είναι χάλια και άλλες πολύ καλές.Το ίδιο και στη Λευκορρωσία.Υπάρχουν πόλεις της Λευκορρωσίας καλύτερες από τις ουκρανικές πόλεις και το αντίστροφο.Το ίδιο ισχύει και στη Ρωσία.Για αυτό πιστεύω οτι και η Μολδαυία θα έχει σίγουρα μερικές καλές πόλεις που θα είναι καλύτερες από μερικές ουκρανικές αλλά δεν ξέρω αν οι τοπ ουκρανικές είναι καλύτερες από τις τοπ μολδαυικές.(είμαι σίγουορς οτι οι τοπ ουκρανικές είναι καλύτερες από τις τοπ λευκορωσικές).Αυτό πρέπει να πάει κανείς στη Μολδαυία για να το διαπιστώσει.
εχεις απολυτο δικιο.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τον Ιούλιο πήρα 5 πιπίνια 20-24χρόνων,οι τρεις από την ίδια παρέα και φίλες μεταξύ τους και η όλη φάση κράτησε περίπου μια βδομάδα-ανά δύο μέρες την καθεμία τους-και την προηγούμενη βδομάδα είχα χτυπήσει άλλες δύο,τη μια παρτούζα με άλλον καθότι ήταν ήδη έτοιμη από την Hortitsa  :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα αυτά στο Κισινάου με τις κομπλεξικές Μολδαβές  :2funny: ,για την παρέα που προανέφερα τις έχει δει όλες ο Μολντο αφού πάντα υποστηρίζουμε τα Greek Restaurant!  :grin:
σιγουρα οι εποχες εχουν αλλαξει μιας και πολλες μικρες φτιαξαν ρουμανικα διαβατηρια και την καναν ομως παρολα αυτα ακομα εχει πραμα...τωρα ειναι πιο δυσκολα απο παλια αλλα κι εσυ δε κυνηγας πολυ λογω μονιμης σχεσης αν κυνηγουσες περισσοτερο τοτε θα ειχες τις διπλες η και τριπλες επιτυχιες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Σωστα,άλλωστε αυτό για την σχέση ισχύει και για σένα την τελευταία διετία ειδάλλως το νούμερο σου θα πλησίαζε τον τετραψήφιο αριθμό.
πάντως ισχύει το ρητό "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού"  :grin:
Όσες και να φύγουν το εργοστάσιο συνεχώς παράγει και έρχονται πιο πολλές από πίσω,θυμήθηκα τώρα που είμουνα έξω από την Φιλαρμονικά την μέρα της αποφοίτησης αυτής της χρονιάς!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι  χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω  από τον Ιανουάριο και μετά που ομολογούμενος κάθε μήνα έκανα και ένα ταξίδι οδικός στο ανατολικό μπλοκ  , η κατάσταση έχει ξεφύγει !!!!!!!!!!!! οι ντόπιοι <βουλγαροι ρουμανοι μολδαβοι Ουκρανοί >  είναι με της αμαξαρες τους της βιλαρες τους    και σαν βαλκανιοι κυνηγάν το καλό μουνί και τα χώνουν γερά!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: άλλο που δεν θελαν οι ανατολικές :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: το μουνί τους το πουλάν  επιπλέον πολύ περισσότερα από ότι παλιά  (μαγιορκες  ντουμπαι και φιλότιμο) και οι περισσότερες από αυτές έχουν έναν και δυο και τρις μονίμους επενδύτες  !!!!!  δεν μιλάω για  τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που πολλές  φόρες οι ελληνιδες είναι αρκετά ομορφότερες  μιλάω για τα αξιογαμισιμα τεμάχια  ΑΑΑ εθνική  που πάντα σας ελλεγα !! . το κόστος  ο ανταγωνισμός και  το ίντερνετ  κάναν πλέον το ανατολικό μπλοκ  ευρωπαϊκό  τουριστικό προορισμό  με ότι αυτό συνεπάγεται !!! η λάσπη και το ξεκολιασμα του ανατολικού μπλοκ  τελείωσε μάγκες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: άμα δεν χώσεις πολλά δεν γα-μεις καλά!!!  το Λονδίνο και το παρισι πιο φτηνά είναι πλέον και οι καργιολες  πιο άνετες και πραγματικά μουναρες!! δυστυχώς  αυτή είναι η αλήθεια τα χρόνια περάσαν!!!!!!!   και με βουλγαρους και με ρουμανους και με μολδαβοουκρανους που ανάλυσα το θέμα τα ίδια!!!!!!!!!!! σπας τα αρχίδια σου τα λευτα σου και το αμάξι σου για γαμήσι που στην γερμάνια αγγλια γαλια ολανδια κοστίζει τα μισά λευτα σε πολιτισμένο περιβαλον!!βεβαία υπάρχουν!!!!! και οι ανατολικοεξαρτιμενοι όπως εγώ και ο γίγαντας ρεντ-τίκολο :grin: :grin: :grin: :grin: οπου από διακοφτο μέχρι Βουκουρέστι γαμάει τουλάχιστον 10 κορασίδες στα φανάρια και άλλες 5 πιπονει στον  δρομο ( 1 ΒΙΑΓΚΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΙΑΛΙς Ο ΔΡΟΜΟς) :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: σπορ ειναι αυτα!!!!! ο ρεντ πιγενε ελλα  μόνο γαμάει η τσιμπουκονι 30 γκόμενες κάθε φορά του δρομου συν ότι καθίσει στο καμάκι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  με άλφα γκόμενα βεβαία δεν τον έχω δει ποτέ!!!! άλλα είπαμε  σπορ είναι αυτά !!!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σύντροφοι  χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω  από τον Ιανουάριο και μετά που ομολογούμενος κάθε μήνα έκανα και ένα ταξίδι οδικός στο ανατολικό μπλοκ  , η κατάσταση έχει ξεφύγει !!!!!!!!!!!! οι ντόπιοι <βουλγαροι ρουμανοι μολδαβοι Ουκρανοί >  είναι με της αμαξαρες τους της βιλαρες τους    και σαν βαλκανιοι κυνηγάν το καλό μουνί και τα χώνουν γερά!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: άλλο που δεν θελαν οι ανατολικές :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: το μουνί τους το πουλάν  επιπλέον πολύ περισσότερα από ότι παλιά  (μαγιορκες  ντουμπαι και φιλότιμο) και οι περισσότερες από αυτές έχουν έναν και δυο και τρις μονίμους επενδύτες  !!!!!  δεν μιλάω για  τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που πολλές  φόρες οι ελληνιδες είναι αρκετά ομορφότερες  μιλάω για τα αξιογαμισιμα τεμάχια  ΑΑΑ εθνική  που πάντα σας ελλεγα !! . το κόστος  ο ανταγωνισμός και  το ίντερνετ  κάναν πλέον το ανατολικό μπλοκ  ευρωπαϊκό  τουριστικό προορισμό  με ότι αυτό συνεπάγεται !!! η λάσπη και το ξεκολιασμα του ανατολικού μπλοκ  τελείωσε μάγκες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: άμα δεν χώσεις πολλά δεν γα-μεις καλά!!!  το Λονδίνο και το παρισι πιο φτηνά είναι πλέον και οι καργιολες  πιο άνετες και πραγματικά μουναρες!! δυστυχώς  αυτή είναι η αλήθεια τα χρόνια περάσαν!!!!!!!   και με βουλγαρους και με ρουμανους και με μολδαβοουκρανους που ανάλυσα το θέμα τα ίδια!!!!!!!!!!! σπας τα αρχίδια σου τα λευτα σου και το αμάξι σου για γαμήσι που στην γερμάνια αγγλια γαλια ολανδια κοστίζει τα μισά λευτα σε πολιτισμένο περιβαλον!!βεβαία υπάρχουν!!!!! και οι ανατολικοεξαρτιμενοι όπως εγώ και ο γίγαντας ρεντ-τίκολο :grin: :grin: :grin: :grin: οπου από διακοφτο μέχρι Βουκουρέστι γαμάει τουλάχιστον 10 κορασίδες στα φανάρια και άλλες 5 πιπονει στον  δρομο ( 1 ΒΙΑΓΚΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΙΑΛΙς Ο ΔΡΟΜΟς) :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: σπορ ειναι αυτα!!!!! ο ρεντ πιγενε ελλα  μόνο γαμάει η τσιμπουκονι 30 γκόμενες κάθε φορά του δρομου συν ότι καθίσει στο καμάκι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  με άλφα γκόμενα βεβαία δεν τον έχω δει ποτέ!!!! άλλα είπαμε  σπορ είναι αυτά !!!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  
Εδω θα συμφωνισω με τον Ιωσηφ που λεει οτι σου χρειαζεται ψυχιατρικη θεραπεια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εδω θα συμφωνισω με τον Ιωσηφ που λεει οτι σου χρειαζεται ψυχιατρικη θεραπεια! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα!
ΔΙΜΙΤΡΙΕ εγω παντα οτι γραφω το αποδικνιω !!!! ΕΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΛΗς!!!!!  τορα αν σε πειραζει που ο ρεντ γαμαει ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΝΕΙς !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ !!!!!! ΜΙΛΑΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ επειδή εγώ δεν ζω με το σοβιετικό φάντασμα αλλά με την σημερινή πραγματικότητα.... για όπιον θέλει να βγάλει  ένα γρήγορο συμπέρασμα  για το αν είναι έτσι όπως τα λέω η είμαι τρελός  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα  του έλεγα να ψάξει τι τιμές  σε ξενοδοχεία 3 αστέρα στην σοφια και στην βαρνα ..στο βουκουρεστι και στα μαμαια στην κοσταντσα... στο κισηινεου .. στο κιεβο και στην οδησσο καθως επίσης και στην γιαλτα  !!!!!!!! δεν σας λέω τετραστερα και πενταστερα !!!! εκεί θα τραβάτε τα αυτιά σας !!!!!  επίσης στα συγκεκριμένα  σημεία ψαχτε στο ίντερνετ πόσο κάνει η ώρα το γαμήσι  και συγκρίνετε της τιμές με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη εκτός από ελβετια και μοντε καρλο!!  ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!  και μετά ελλατε να σας πω τις τιμές σε οτιδήποτε γουστάρετε στο ανατολικό μπλοκ πάντα με σαιτ οπού θα της επαληθεύσετε!!!! έτσι γιατί βαρέθηκα τους μαλάκες εδώ μέσα!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΙ επειδή εγώ δεν ζω με το σοβιετικό φάντασμα αλλά με την σημερινή πραγματικότητα.... για όπιον θέλει να βγάλει  ένα γρήγορο συμπέρασμα  για το αν είναι έτσι όπως τα λέω η είμαι τρελός  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: θα  του έλεγα να ψάξει τι τιμές  σε ξενοδοχεία 3 αστέρα στην σοφια και στην βαρνα ..στο βουκουρεστι και στα μαμαια στην κοσταντσα... στο κισηινεου .. στο κιεβο και στην οδησσο καθως επίσης και στην γιαλτα  !!!!!!!! δεν σας λέω τετραστερα και πενταστερα !!!! εκεί θα τραβάτε τα αυτιά σας !!!!!  επίσης στα συγκεκριμένα  σημεία ψαχτε στο ίντερνετ πόσο κάνει η ώρα το γαμήσι  και συγκρίνετε της τιμές με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη εκτός από ελβετια και μοντε καρλο!!  ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!  και μετά ελλατε να σας πω τις τιμές σε οτιδήποτε γουστάρετε στο ανατολικό μπλοκ πάντα με σαιτ οπού θα της επαληθεύσετε!!!! έτσι γιατί βαρέθηκα τους μαλάκες εδώ μέσα!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δειξε μας το απολυτηριο απο το δαφνι για να σε πιστεψουμε.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δειξε μας το απολυτηριο απο το δαφνι για να σε πιστεψουμε.
Εση λαμπρέ και οξυδερκή νέε μου έχεις να μας πει τίποτα για το ανατολικό μπλοκ?? θελης καμιά καλή ομοιοπαθητική συνταγή να βρεις γιατριά στο πρόβλημα σου ??? θα ισιώσει  με εγγηση!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Εση λαμπρέ και οξυδερκή νέε μου έχεις να μας πει τίποτα για το ανατολικό μπλοκ?? θελης καμιά καλή ομοιοπαθητική συνταγή να βρεις γιατριά στο πρόβλημα σου ??? θα ισιώσει  με εγγηση!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ο γιατρος ειπε να σου λεμε συνεχεια ΝΑΙ.
σε οτι λες συμφωνω μαζι σου.
αλλα δειξε μας και το απολυτηριο ομως.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο γιατρος ειπε να σου λεμε συνεχεια ΝΑΙ.
σε οτι λες συμφωνω μαζι σου.
αλλα δειξε μας και το απολυτηριο ομως.
  Νεε μου στην αλβανια δεν σας είπαν να μην την παίζετε με την δεξιαν συνέχεια??  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: είδες τι έπαθες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  άλλαξε χέρι!!!!  για τα τυρανα τουλάχιστον θα μας σπικαρεις τίποτα???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν  μάγκες  μου μετά τον προμαχώνα και μέχρι το Κίεβο η κατάσταση είναι η ίδια αν δεν πληρώσεις εμεσα η άμεσα  από μέτρια γκόμενα και πάνω δεν γαμάς αν εισε ξένος .... δεν παίζει ρόλο η ηλικία τα ρούχα και το καμάκι όπως πριν!!  θα εξηγήσω γιατί ... οι ντόπιοι άνδρες έχουν πλέον φραγκακια και τα χώνουν ξερά  και βρίζοντας λόγο ανταγωνισμού οποιοδήποτε αρσενικό δεν είναι ντόπιο!!!!! έχουν καταφέρει να κάνουν της γκόμενες να εκμεταλλεύονται και τους δικούς τους και τους ξένους πολύ περισσότερο !!!!!!! σου λέει δεν μου κάνεις τα χατίρια θα πάω με τον ξένο  όταν πάει με το ξένο το πόσο που θα χαλάσει ο ξένος είναι αρκετά ανεβασμένο  σε σχέση με παλιά αλιος  τον γραφεί στα αρχίδια της ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ Της Πουτάνες !!! οποίος το κατάλαβε το κατάλαβε !!! άμα δε είναι κάνα θεομουνο εκεί να δεις γέλια!!!!!!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies: :boobies: μου λεγε μια ρουμανα ότι τώρα γύρισε απο  σαρδινια και φευγη για μαγιορκα τα ίδια και στην Μολδαβία! :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:! και στην ουκρανια  πάει ο σπόνσορας κλείνει με τουριστικό γραφείο ευρωπαϊκή  θαλλασα και ερχετε το μωρό αμέσως τέρμα οι μαλακίες με της βίζες !!! έρχονται για τουρισμό οποτε γουσταρουν !!!! συνεχίζεται :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια.Μπορείς πλέον να φέρεις Ουκρανέζα αν πληρώσεις εισιτήριο και το φτηνότερο ξενοδοχείο για διαμονή.Επιτέλους το γκέυ λόμπυ ηττήθηκε σε αυτό το θέμα αλλά σε καιρό κρίσης πόσοι έχον τη δυνατότητα να το εκμεταλευτούν?Αν αυτό γινόταν προ του 2008 θα είχαμε πλημμηρίσει στις Ουκρανέζες.Με 650 ευρώ θα έφερνες μια Ουκρανέζα την εβδομάδα για όλα τα γούστα.
Και όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι γαμιάδες χρειάζεται να πληρώσουν μόνο το εισιτήριο(300 ευρώ ούτε καν ξενοδοχείο) συν 30 ευρώ για βίζα που βγάζει η γκόμενα επιτόπου στο τουρκικό αεροδρόμιο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια.Μπορείς πλέον να φέρεις Ουκρανέζα αν πληρώσεις εισιτήριο και το φτηνότερο ξενοδοχείο για διαμονή.Επιτέλους το γκέυ λόμπυ ηττήθηκε σε αυτό το θέμα αλλά σε καιρό κρίσης πόσοι έχον τη δυνατότητα να το εκμεταλευτούν?Αν αυτό γινόταν προ του 2008 θα είχαμε πλημμηρίσει στις Ουκρανέζες.Με 650 ευρώ θα έφερνες μια Ουκρανέζα την εβδομάδα για όλα τα γούστα.
Και όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι γαμιάδες χρειάζεται να πληρώσουν μόνο το εισιτήριο(300 ευρώ ούτε καν ξενοδοχείο) συν 30 ευρώ για βίζα που βγάζει η γκόμενα επιτόπου στο τουρκικό αεροδρόμιο.
kαυλαντα μαν απλα γραφο οτι ξερει ολο το ανατολικο μπλοκ συν της διαπιστοσεις μου ελπιζο να συμφονεις αν οχι σε τι και με αιτιολογια !!  :rockon: :rockon: :rockon: σημερα ξεπιαστικα απο το ταξιδι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να μην ακουω μπουρδες και  :jerking: για την πανακρυβη Ουκρανια :2funny:.Παρτε αυτο το βιντεακι τι μπορει να παρει απο το Σουπερ Μαρκετ με 400 ρουβλια στη Λευκορωσια (10 Ευρω περιπου). [youtube=425,350]qkrhUFI-FTc&feature=related[/youtube] Αυτες ειναι οι τιμες στην επαρχια της Λευκορωσσιας,Ουκρανιας εκτος του Κιεβου.Οπως εχω πει Κιεβο και σε τουριστικα μερη καλο ειναι να τα αποφευγει κανεις γιατι ουτε θα γαμισει κανεις και θα χαλασει και μια περιουσια για το τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom