Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ουυυυυυυυ 26ετων αυτη έπρεπε (εκτος αν ειναι χωρισμενη) να χε παντρευτει εδώ και 5-6 χρονια, κατα τα τοπικα ήθη και έθιμα. Επαναλαμβανω: εαν όντως σ εχει καλεσει σπιτι της να κατσεις ενα μηνα φιλοξενούμενος, τοτε πας για γαμπρος. Δεν ανοιγουν εύκολα εδώ τα σπιτια τους οι ιθαγενεις παιδί μου.
δασκαλε μηπως η γκομενα εχει ευρωπαικη κουλτουρα και αντιληψη,και ξεφυγε απο τα στενα ορια τις ουκρανικη παραδοσης. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
δασκαλε υπαρχει περιπτωση να βρει κανα 2 παιδια στο σπιτι,και την μανα να εχει κανεναν ισραηλινο σπιτωμενο?
και ξαφνικα να βρεθει με οικογενεια ο φιλος μας.

Οχι βρε τρελε,ο πατερας της κοπελας ειχε πεθανει οταν αυτη ηταν πολυ μικρη 7 χρονων αν θυμαμαι καλα.
Η μητερα της τα τελευταια 10 χρονια ξαναπαντρευτηκε και ζει στο ισραηλ με τον ουκρανο επεισης συζυγο της.
Απο δουλεια δουλευει σε ενα σαλον οπως τα λενε εκει αλλα οχι full time,με περιποιηση νυχιων κτλ.Τσονταρει και λιγο η μαμα μιας και βγαζει αρκετα απο οτι εχω καταλαβει απο το οδοντιατριο.
Παντως οταν ηταν εδω με κουρεψε και ομολογω εκανε καλη δουλεια!
Το σπιτι που μενει ειναι δικο τους παντως,δεν εχει ενοικια να πληρωνει κτλ

Επισκέπτης
δασκαλε υπαρχει περιπτωση να βρει κανα 2 παιδια στο σπιτι,και την μανα να εχει κανεναν ισραηλινο σπιτωμενο?
και ξαφνικα να βρεθει με οικογενεια ο φιλος μας.

Για τα παιδια ναι υπάρχει αλλα δεν νομιζω. Θα του το ειχε πει διοτι αυτες ψαχνουν καναν συγκαβατικο μαλακα εξ αρχής για να μεγαλωσει τα μουλικα. Για την μανα σιγουρα υπαρχει καποιος αιμοδοτης στο  ισραηλ αλλα εκει έχει και πολλους ουκρανους. Η πατριδα των εβραιων ειναι η ουκρανια να το ξερετε αυτό.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Οχι βρε τρελε,ο πατερας της κοπελαw ειχε πεθανει οταν αυτη ηταν πολυ μικρη 7 χρονων αν θυμαμαι καλα.
Η μητερα της τα τελευταια 10 χρονια ξαναπαντρευτηκε και ζει στο ισραηλ με τον ουκρανο επεισης συζυγο της
επεσες σε καλη οικογενεια απο οτι φαινετε.
παντως φιλε μου για μενα θελει προσοχη.
εγω θα σου ελαγα να πας να μεινεις και να κοψεις κινηση,και αν δεις οτι βραωμαει η δουλεια να την κοπανησεις.
το θεμα ειναι ομως να μην σου μπει ο ιος τις καψουρας,και μετα γιατρεια θα βρεις οταν μεινεις εντελως αφραγκος.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Οχι βρε τρελε,ο πατερας της κοπελας ειχε πεθανει οταν αυτη ηταν πολυ μικρη 7 χρονων αν θυμαμαι καλα.
Η μητερα της τα τελευταια 10 χρονια ξαναπαντρευτηκε και ζει στο ισραηλ με τον ουκρανο επεισης συζυγο της.
Απο δουλεια δουλευει σε ενα σαλον οπως τα λενε εκει αλλα οχι full time,με περιποιηση νυχιων κτλ.Τσονταρει και λιγο η μαμα μιας και βγαζει αρκετα απο οτι εχω καταλαβει απο το οδοντιατριο.
Παντως οταν ηταν εδω με κουρεψε και ομολογω εκανε καλη δουλεια!
Το σπιτι που μενει ειναι δικο τους παντως,δεν εχει ενοικια να πληρωνει κτλ
δες μας ειπες ομως.
εισητηρια πανε ελα και ολα τα εξοδα εδω εσυ τις εκανες?
ειχε κανενα φραγκο μαζι τις οταν ηρθε ελλαδα?
τονταρισε πουθενα κανενα φραγκο αυτη?

Επισκέπτης
Λοιπον ετοιμασε ενα κοστουμι χειμωνιατικο διοτι εδω σεπτεμβριο, οκτωβριο πιανει κρυο, φωτοτυπια ταυτοτητας επικυρωμενη, λογαριασμο τηλεφωνου,ΕΥΔΑΠ ή ΔΕΗ, ένα παραβολο γαμου(ξερουν στην εφορία), πιστοποιητικο γεννησεως απ το αρμοδιο ληξιαρχειο, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασεως (με APOSTILE)κι οταν με το καλο βγει η αδεια γαμου θες APOSTILE και σ αυτην.

Επισκέπτης
δες μας ειπες ομως.
εισητηρια πανε ελα και ολα τα εξοδα εδω εσυ τις εκανες?
ειχε κανενα φραγκο μαζι τις οταν ηρθε ελλαδα?
τονταρισε πουθενα κανενα φραγκο αυτη?

τι ρωτας κι εσυ...
τσονταρισε με το κορμι της...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπον ετοιμασε ενα κοστουμι χειμωνιατικο διοτι εδω σεπτεμβριο, οκτωβριο πιανει κρυο, φωτοτυπια ταυτοτητας επικυρωμενη, λογαριασμο τηλεφωνου,ΕΥΔΑΠ ή ΔΕΗ, ένα παραβολο γαμου(ξερουν στην εφορία), πιστοποιητικο γεννησεως απ το αρμοδιο ληξιαρχειο, πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασεως (με APOSTILE)κι οταν με το καλο βγει η αδεια γαμου θες APOSTILE και σ αυτην.
και το Ε-3 απο την εφορια χρειαζετε δασκαλε.

τι ρωτας κι εσυ...
τσονταρισε με το κορμι της...
δασκαλε μπορει να ειναι η εξαιρεση στο κανονα και να ηρθε με λεφτα,γιαυτο και ο φιλος μας ειναι τοσο ενθουσιασμενος.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Εισητηρια πανε ελα και τα λοιπα εγω.
Λοιπα λουσα και μαλακιες που ηθελε,οπως πχ spa ποδιων με κατι ψαρακια που μασουλανε τα νεκρα κυτταρα των ποδιων , τα πληρωσε απο την τσεπη της,οπως και κατι σουβενιρ.Ξερει οτι δεν πληρωνω τελειως περιττες μαλακιες, αλλα δε φαινεται να την χαλαει.
Δεν ηταν απολύτως αφραγκη,αλλα ουτε και το πορτοφολι φουσκομενο.
Γιατι αν ισχυε το δευτερο και με αφηνε να πληρωνω σαν μαλακας θα την ειχα πεταξει στην θαλλασα επιτοπου

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το 1980 στο Ολύμπια(προφανώς δεν υπάρχει πλέον) είχα παρακολουθήσει την επιμορφωτική ταινία "έρχονται οι Σουηδέζες" και καλα τσόντα της εποχής. Η αλήθεια είναι ότι οι Σουηδέζες θεωρούντο από κείνη την εποχή ολίγο μυστήριες οι πλέον εύκολες θεωρούντο οι Φινλανδίδες. Αλλά όχι ότι δεν μπορούσες να καμακώσεις κάποια, απόδειξις στο νησί κυκλοφορούνε πολλοί ξανθοί μαντράχαλοι που μιλούνε απταίστως τον τοπικόν ιδιωματισμό (άντε ρε μαλούκο, πάαινε που λέω κι εγώ κλπ) προιόν παλαιών γάμων. Εκείνο που θυμαμαι ήταν ότι συνηθως οι Σουηδοί/ές έρχονταν καπαρωμένοι.
Για να καταλάβετε το 1990 νομίζω, κάνανε διαδήλωση στο νιοχώρι διότι λέει δεν τις γαμούσε κανείς από φόβο για το AIDS κραδαίνοντας τις ιατρικες εξετάσεις των.
Παρακολουθώ αυτά που γραφει ο γκλοκ , δεν με εκπλήσουν πάντως ως νεότεροι θα πρεπει να γνωρίζετε ότι πριν από 40 χρόνια η ελλάδα κι οι έλληνες γενικά ήταν πολύ της μοδός. Το σταρ σύστεμ είχε ένα σωρό έλληνες διασημότητες, σχετικως με την εργασία τους κι όχι με τις κλεψιες που κάνουν. Σκουρας, Ωνάσσης, Νιάρχος, Πάπας, Άγκνιου, Παπά Ειρήνη, Σαβάλλας, Ρούσσος, Μουστακί, Μερκούρη, Λέανδρος, Καζαν τι να πρωτοθυμηθώ. Ξέρετε πόσες ταινιες είχαν γυριστεί στην ελλάδα? Από το 74 και μετά κι ιδιαιτέρως το 81 πήραμε την κατιούσα. Ενώ πολιτικώς ανήλθαμε (ταξιδεύουμε χωρίς βίζα, δεν κρύβουμαι πια στο σωβρακο δολλάρια μην τα βρει ο τελώνης) πολιτιστικώς λογω αφραγκίας επανατοποθετηθηκαμε μαζί με τους υπαναπτήκτους. Καλά τώρα ας τολμησει τουρίστας να παει στο Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο,χαπακωμενοι, μαυροι της πουτανας...
Σας ευχαριστούμε για την εμβάθυνση των απλοικών και εμπηρικών σκέψεων και βιωμάτων! Αλλά ο φόλος παραπάνω σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη!!!

Επισκέπτης
και το Ε-3 απο την εφορια χρειαζετε δασκαλε.

δασκαλε μπορει να ειναι η εξαιρεση στο κανονα και να ηρθε με λεφτα,γιαυτο και ο φιλος μας ειναι τοσο ενθουσιασμενος.

α.μην το μπερδευεις το παιδί, εγω σοβαρως του γραφω. Ε3 δε χρειαζεται
β. κι η αδερφή του αμπράμοβιτς να του ερχόταν το χερι στην τσεπη δεν επροκειτο να το βανει...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
α.μην το μπερδευεις το παιδί, εγω σοβαρως του γραφω. Ε3 δε χρειαζεται
β. κι η αδερφή του αμπράμοβιτς να του ερχόταν το χερι στην τσεπη δεν επροκειτο να το βανει...
Σχετικα με αυτο που λες δασκαλε...
Θελει λεει να μου κανει δωρο μια κωλονια(απο της ακριβες) και ενα πορτοφολι...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!

Επισκέπτης
Εισητηρια πανε ελα και τα λοιπα εγω.
Λοιπα λουσα και μαλακιες που ηθελε,οπως πχ spa ποδιων με κατι ψαρακια που μασουλανε τα νεκρα κυτταρα των ποδιων , τα πληρωσε απο την τσεπη της,οπως και κατι σουβενιρ.Ξερει οτι δεν πληρωνω τελειως περιττες μαλακιες, αλλα δε φαινεται να την χαλαει.
Δεν ηταν απολύτως αφραγκη,αλλα ουτε και το πορτοφολι φουσκομενο.
Γιατι αν ισχυε το δευτερο και με αφηνε να πληρωνω σαν μαλακας θα την ειχα πεταξει στην θαλλασα επιτοπου

Κλασσική ουκρανιδα αγαπητέ. Να σε ρωτήσω: εσενα οταν ηρθε τι μαλακειουλα σου εφερε ως δωρο?

Επισκέπτης
2 κουτια σοκολατες  :think:

εχει κι αυτό την σημασια του ξερω γιατι στο ρωτησα
Κοιτα να δεις ενταξει εκ της αξιας του αντικειμενου, τουλαχιστον αρχικώς σε είχε για τον πουτσο. Από την αλλη και μεταξυ τους κατι τετοια δωρα κανουν οι γυναικες, κατι κοχύλια, μια πετρα ζωγραφισμενη, έναν διαφημιστικο αναπτηρα ειναι τρομερα τσιγγούνες(οταν προκειται για τα δικα τους λεφτα) Από την άλλη ήθελε να μην ξοδεψει τιποτα για να χει λεφτα για την παρτη της στο ταξιδι για το ενδεχομενο, οπως απεδείχθη, να μην είσαι τοσο γαλαντομος ή κορόιδο. ΄Για να μαθαίνετε, αμα σε έχουν σε μεγαλη εκτιμηση, συνηθως παιρνουν κανα πουκαμισο, κανα πουλοβερ κατι τετοια. Από την άλλη η αρχική επαφή δεν παει να πει ότι τωρα ίσως δεν σε γουστρει περισσότερο μετα την εμπειρια μαζι σου. Ρε παιδι μου αυτες δεν ειναι μπαμ και κατω, θελουν να βλεπουν καποιον επι μακρον για να αρχισουν να τον γουσταρουν

Επισκέπτης
Πάντως και μενα να μου στελνατε τα εισητήρια και να με βγαζατε περα-δώθε,θα ερχόμουν. Τωρα για το θεμα του σεξ δεν ειμαι πολυ σιγουρος...

Επισκέπτης
Για να μαθαινεις αγαπητέ, σ αυτες τις ηλικιες δε πανε για τον πιο όμορφο( με τα παραμορφωτικά κριτήρια τα δικά τους) ούτε και τον πιο πλουσιο. Παρά πανε για τον πιο μαλακα. Ποιος τους φαινεται οτι θα παει πιο πολυ με τα νερά τους. Οι  πιο μεγαλες (κι εννοω της συνομοταξιας του ιντερνετ) που κοντευουν τα 30 ή και πανε για τον πιο λεφτα διοτι ξυπνησανε επι τελους.

Επισκέπτης
γενικώς οι φιλικοι ουκρανοι-ουκρανιδες(διοτι υπάρχουν και οι απολυτως εχθρικοι) ειναι αυτής της νοοτροπιας, τι εχεις φιλε να το φαμε. Τα δικα σου δικα μας και τα δικα μου-δικα μου...

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
εχει κι αυτό την σημασια του ξερω γιατι στο ρωτησα
Κοιτα να δεις ενταξει εκ της αξιας του αντικειμενου, τουλαχιστον αρχικώς σε είχε για τον πουτσο. Από την αλλη και μεταξυ τους κατι τετοια δωρα κανουν οι γυναικες, κατι κοχύλια, μια πετρα ζωγραφισμενη, έναν διαφημιστικο αναπτηρα ειναι τρομερα τσιγγούνες(οταν προκειται για τα δικα τους λεφτα) Από την άλλη ήθελε να μην ξοδεψει τιποτα για να χει λεφτα για την παρτη της στο ταξιδι για το ενδεχομενο, οπως απεδείχθη, να μην είσαι τοσο γαλαντομος ή κορόιδο. ΄Για να μαθαίνετε, αμα σε έχουν σε μεγαλη εκτιμηση, συνηθως παιρνουν κανα πουκαμισο, κανα πουλοβερ κατι τετοια. Από την άλλη η αρχική επαφή δεν παει να πει ότι τωρα ίσως δεν σε γουστρει περισσότερο μετα την εμπειρια μαζι σου. Ρε παιδι μου αυτες δεν ειναι μπαμ και κατω, θελουν να βλεπουν καποιον επι μακρον για να αρχισουν να τον γουσταρουν
Κοιτα μετα απο κουβεντα που ειχαμε μου ειπε τα παρακατω.
Οταν γυρισαμε στο σπιτι απο το αεροδρομειο και μετα,και με ειδε γυμνο ειπε απο μεσα της "Οh my god".Oταν εγω βγηκα απο το μπανιο και επεστρεψα στο δωματιο,παρατηρησα οτι φορουσε μονο ενα μικρο φορεματακι και τιποτα απο κατω.Επεσε χαμουρεμα πολυ, και κατοπιν γλυφομουνι τρελο.Στη συνεχεια ανεβηκε απο πανω μου αρχισε να μου δαγκωνει λαιμο κτλ, και μου ψυθιρησε στο αυτι "Fuck me"  :2funny:
Aπο την δευτερη μερα και μετα καναμε σεχ πανω απο 3 φορες τη μερα,αλλα μου εκανε εντυπωση που αρκετες φορες ηθελε να κανουμε ερωτα και οχι σκληρο sex.Ηθελε ρομαντισμο να την κοιταω στα ματια κτλ.

Επισκέπτης
γενικώς οι φιλικοι ουκρανοι-ουκρανιδες(διοτι υπάρχουν και οι απολυτως εχθρικοι) ειναι αυτής της νοοτροπιας, τι εχεις φιλε να το φαμε. Τα δικα σου δικα μας και τα δικα μου-δικα μου...

μετα οταν για τον α,β λογο πλουτισουν σταματανε να σε κανουν παρεα διοτι
1. δεν σ εχουν πια αναγκη
2. δεν μπορουν να σου πουλησουν μουρη διοτι τους ηξερες απο μπατιρηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom