Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πλάκα κάνει ο Δάσκαλος σε αυτούς που τελείως ανεγκέφαλα λένε πως γράφει απο Ελλάδα... Κάποτε είχαν πεί οτι μένει στου Ζούμπερι και απο εκεί γράφει για Ουκρανία!!!

Ο κυρ νωματαρχης εεε.... τρικαρδος... ελεγε οχι για το δασκαλο αλλα για το δημητρακη οτι μενει στο ζουμπερι.

Επισκέπτης
Δάσκαλε, λόγων διακοπών έχω χάσει πολλά επεισόδια.Γύρισες Ελλάδα ( ζούμπερι) μόνιμα? Αν ναι γιατί? Με όλο το σεβασμό ένας απο τους μαθητές σου

Σε θυμαμαι εσενα, να σαι καλα αγαπητέ.
Κοιτα να δεις όπως ολα στην ζωή μην τα παιρνεις πολύ τοις μετρητοις...

Επισκέπτης
Πλάκα κάνει ο Δάσκαλος σε αυτούς που τελείως ανεγκέφαλα λένε πως γράφει απο Ελλάδα... Κάποτε είχαν πεί οτι μένει στου Ζούμπερι και απο εκεί γράφει για Ουκρανία!!!

Υπάρχουν και χειρότερα. Ο Yantis-Davarits μεσα στο παραλήρημα του αραχνιασμένου του μυαλου, οραματιζεται ότι καθε φορά που σας γραφω, στον ελευθερο χρόνο μου, πληρώνομαι κι από πανω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κοιτα πουθενα δεν ειναι ευκολο να γαμησεις αν εισαι στον μεσο ορο εμφανισιακως παρα μονο σε μπουρδελα,μην το γενικευουμε ομως,
εγω μιλαω να εισαι ανω του μετριου εμφανισιακως,αν εχεις επιτυχιες στην ελλαδα θα εχεις και στα νησια απλα εκει ειναι πιο ευκολο να γαμησεις,και φυσικα δεν μιλαω να πας  για 3,4 μερες στο τροχαδην αν κατσεις καμια βδομαδα τουλαχιστον τουλαχιστον μια θα γαμησεις φθανει να το κυνηγησεις.
Και ο Sakis να είσαι εμφανισιακά Σκανδιναυή απο Ορφανίδου ή παραλία δεν τρώς...
Για καλό γκομενάκι αν κάτσει Ελλήνίδα ή Τσεχοπολωνέζα με παραμύθιασμα! Ρωσίδα μόνο μέτρια εκτός αν κάτσει λαχείο σε κάποιον καλή Ουκρανέζα! Εύκολες για Έλληνες Τουρίστες είναι και οι Βαλκάνιες έως σλοβενία η Βαλτικές αλλά πάλι θέλει τύχη και κυνήγι σε μη Τουριστικα στεκια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υπάρχουν και χειρότερα. Ο Yantis-Davarits μεσα στο παραλήρημα του αραχνιασμένου του μυαλου, οραματιζεται ότι καθε φορά που σας γραφω, στον ελευθερο χρόνο μου, πληρώνομαι κι από πανω.
Κάθε κλικ στο παρόν Φόρουμ δίνει και 1 "Γρίβνα".... :2funny:???? Αλλά τότε πως και τέτοια προθυμία να σας ...........κεράσει 10 ευρώ... :2funny:
Το λέει και το ξαναλέει!!!

Επισκέπτης
Κάθε κλικ στο παρόν Φόρουμ δίνει και 1 "Γρίβνα".... :2funny:???? Αλλά τότε πως και τέτοια προθυμία να σας ...........κεράσει 10 ευρώ... :2funny:
Το λέει και το ξαναλέει!!!

εκανε 100 κλικ γι αυτό.
Κοιτα εαν καποιος ειναι φαντασιοπληκτικος, που εδώ απαντώνται πολλοί, δεν αργει να λαλησει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για καλό γκομενάκι αν κάτσει Ελλήνίδα ή Τσεχοπολωνέζα με παραμύθιασμα! Ρωσίδα μόνο μέτρια εκτός αν κάτσει λαχείο σε κάποιον καλή Ουκρανέζα! Εύκολες για Έλληνες Τουρίστες είναι και οι Βαλκάνιες έως σλοβενία η Βαλτικές αλλά πάλι θέλει τύχη και κυνήγι σε μη Τουριστικα στεκια

Οντως οι Σκανδιναυές έχουν δυσκολέψει αρκετά.Εντωμεταξύ κυκλοφορούν σε κάτι τεράστια γκρουπ δέκα μαζί είκοσι μαζί και ποτέ δε χαλάνε τους σχηματισμούς.Οι Ρωσίδες θέλουν big baller game.Σαφώς πιο προσεγγίσιμες οι Ουκρανέζες.Οι Σλοβάκες ενδιαφέρονται μόνο αν μπορείς να τους προσφέρεις δουλειά για να κάτσουν όλο το καλοκαίρι στο νησί.Το ίδιο και οι Πολωνέζες.(αν και οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές και στην προσδοκία καλού γάμου κτλ.Μερικές είναι παντρεμένες στην Πολωνία και έχουν Ελληνες γκόμενους που τους επισκέπτονται το καλοκαίρι).

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εισητηρια πανε ελα και τα λοιπα εγω.
Λοιπα λουσα και μαλακιες που ηθελε,οπως πχ spa ποδιων με κατι ψαρακια που μασουλανε τα νεκρα κυτταρα των ποδιων , τα πληρωσε απο την τσεπη της,οπως και κατι σουβενιρ.Ξερει οτι δεν πληρωνω τελειως περιττες μαλακιες, αλλα δε φαινεται να την χαλαει.
Φίλε όπωτε δείς το μύνημα να ξέρεις οτι είσαι πολύ σωστος σε ότι σκέφτεσαι και πολύ παραπάνω απο τη συγκεκριμένη γκόμενα!

Αυτή είναι πραγματική μαλάκια! Σαν επιχείρηση είναι πολύ προσοδοφόρα και όσοι το κάναν οικονομάν καλά και καλά κάνουν! Αλλά όσοι βουτάν τα πόδια τους, εκεί που χιλιάδες βρωμοπάτουνοι τα έχουν βουτήξει, είναι αξιοθρήνητοι! Είναι ότι πιο ξεπεσμένος και αμόρφωτος λαός κυκλοφορεί παγκοσμίως! Η ρόδος έχει γεμίσει απο δάυτα και την ξέρω καλά την περίπτωση! Ο Κολοσσός της Ρόδου να υπήρχε δεν θα έκανε τόση εντύπωση σε αυτά τα ζώα όσο κάνουν αυτά τα ψαράκια, αλλά τόσα είναι τα μυαλά τους! Επίσής άξιο αποροίας είναι η ευκολία που δίνουν το 15νταρι για τη μαλακία και τσιγκουνέυονται τα 6 Ευρώ για το μουσείο, να πάνε να μάθουν γιατι δεν είναι ...πιθήκια...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.210
Πόντοι
3.656
Nαι πολυ γρηγορα εγινε και το σκηνικο 2 Ιουνιου αρχισε το φλερτ μεσω νετ,και στις 17 Ιουλιου η Aerosvit μου την εφερε στο αεροδρομιο Μακεδονια :2funny:
Η κοπελα κοντουλα 1,61 αντε 1,62,αδυνατη,με απιστευτα βιζakια 3αρια,κωλαρακι to die for.
αγαπητε εισαι με σωας τας φρενας??θα παρεις κ ουκρανη 1,60.κ μεγαλη 26,ενω εσαι μονο 32 εσυ,κ με λυσεις στο ισραηλ,δηλ στην πρωτη στραβη παει εκει κ βρισκει αλλον πιτουρα(χανεις δηλ το μονο σου βασικο ατου στη σχεση σας "κατσε ησυχα γιατι θα σε στειλω πισω στην μανα σου στην ουκρανια",αφου η μαμα(,κ μαζι της και  πολλα αγαμητα μελλοντικως προθυμα  θυματα) ειναι στο ισραηλ
δηλ εισαι ο ιδανικος αυτοχειρας κ μαλιστα ανευ λογου,καθοσον το λαφυρο ειναι τοσο ταπα που περνα κ κατω απο τον πηχυ
εαν εχεις αποφασισει να γινεις με το ζορι θυμα,κοιτα τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις
βρες καμμια να ναι μικρη,δηλ αναλογικα για εσενα ,κατω απο 24ετη,κ βασικα οχι 1.60 ρε αδερφε!!!παρε καμμια φιλιπινεζα αν θες δεν θα σου ζαλιζει τ αρχιδια κ θα σου κανει κ το σπιτι λαμπικο,,,
σορρυ για το υφος,αλλα εαν την κανεις την μαλ..α αυτη ,σιγουρα στο μελλον θα μ θημηθεις..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κι εγώ στο Κίεβο ως Τουρίστας δεν ένοιωσα καθόλου ανασφάλεια οποιαδήποτε ώρα! Μόνο σε μια υπόγεια διάβαση βράδι, που απο την αντίθετη έρχονταν δυο τύποι με κουκούλες και η δικία μου σφήχτικε πάνω μου...αλλά ματαίως....

Όσο για τους γαμιάδες της Ρόδου!!!! Ξέρω πολλούς που ήρθαν για λίγες μέρες και κάθε βράδι στις συζητήσεις τους στα χωριά τους ή στο στρατό έπερναν 2-3 Σκανδιναυές τη βραδιά!!!! Το μόνο που έκαναν ήταν να τους λένε "Hallo Baby" και αυτές να ανοίγουν το βήμα! Αυτό γι' αυτους εκτος Ρόδου ήταν "ξεσκίσαμε τις Σουηδέζες"... Αυτές τις μαλακίες κάνουν και δεν θέλουν να δούν Έλληνα...

Τι μαλακία αυτά τα hello baby.Γάμησέ τα καμάκι έκαναν όλοι οι Ελληνες που είδα.Καμία τεχνική και όλοι έκαναν τα ίδια.Αλλά οι ξένες μάλλον τα έχουν πάρει λόγω της οικονομικής κρίσης και τα χάλια της Ελλάδας που τους προβάλλουνε και επειδή πολλοί από τους εμφανιζόμενους ως Ελληνες στα νησιά είναι Αλβανοί,Ρωσοπόντιοι,Τούρκοι ή Αραβες που δουλεύουν εκεί οπότε οι γκόμενες έχουν χάσει πάσα ιδέα για τον Ελληνα γενικά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε όπωτε δείς το μύνημα να ξέρεις οτι είσαι πολύ σωστος σε ότι σκέφτεσαι και πολύ παραπάνω απο τη συγκεκριμένη γκόμενα!

Αυτή είναι πραγματική μαλάκια! Σαν επιχείρηση είναι πολύ προσοδοφόρα και όσοι το κάναν οικονομάν καλά και καλά κάνουν! Αλλά όσοι βουτάν τα πόδια τους, εκεί που χιλιάδες βρωμοπάτουνοι τα έχουν βουτήξει, είναι αξιοθρήνητοι! Είναι ότι πιο ξεπεσμένος και αμόρφωτος λαός κυκλοφορεί παγκοσμίως! Η ρόδος έχει γεμίσει απο δάυτα και την ξέρω καλά την περίπτωση! Ο Κολοσσός της Ρόδου να υπήρχε δεν θα έκανε τόση εντύπωση σε αυτά τα ζώα όσο κάνουν αυτά τα ψαράκια, αλλά τόσα είναι τα μυαλά τους! Επίσής άξιο αποροίας είναι η ευκολία που δίνουν το 15νταρι για τη μαλακία και τσιγκουνέυονται τα 6 Ευρώ για το μουσείο, να πάνε να μάθουν γιατι δεν είναι ...πιθήκια...

Και στην Κρήτη τα είδα αυτά τα fish spa.Τι μαλακίες είναι αυτές?Οι γκόμενες έλεγαν πολύ καλά είναι αυτά μακάρι να είχαμε να πληρώσουμε.Αλλά πάνε και Σκανδιναυές μέσα σε λίγο θα δούμε και άντρες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.210
Πόντοι
3.656
Οντως οι Σκανδιναυές έχουν δυσκολέψει αρκετά.Εντωμεταξύ κυκλοφορούν σε κάτι τεράστια γκρουπ δέκα μαζί είκοσι μαζί και ποτέ δε χαλάνε τους σχηματισμούς.Οι Ρωσίδες θέλουν big baller game.Σαφώς πιο προσεγγίσιμες οι Ουκρανέζες.Οι Σλοβάκες ενδιαφέρονται μόνο αν μπορείς να τους προσφέρεις δουλειά για να κάτσουν όλο το καλοκαίρι στο νησί.Το ίδιο και οι Πολωνέζες.(αν και οι Πολωνέζες είναι ανοιχτές και στην προσδοκία καλού γάμου κτλ.Μερικές είναι παντρεμένες στην Πολωνία και έχουν Ελληνες γκόμενους που τους επισκέπτονται το καλοκαίρι).
ολα ειναι προσφορα κ ζητηση,ανεβαινουν εδω οποιες γκομενες ειναι αξιολογες γιατι απλα τις φλεταρουν πολλοι,οταν εισαι εσυ εκτος εδρας εχεις εσυ το πανω χερι,αν εισαι μεσογιακος τυπος σε περιβαλλον σκανδιναυικο η ρωσσικο κατ επεκτση
πιο ευκολες θεωρω τις φιλανδες κ ολανδεζες απο βορρα,ενω ρωσσιδες ειναι πιο γρηγορες αν τα εχουν πιει,αλλα σε αυτο εχω μικρη εμπειρια στην ελλαδα,δεν ειναι ασφαλες το συμπερασμα,στην ουκρανια ισχυει σιγουρα,οι περιοχες ντανμπας κ περιξ εχιυν πολυ πιο γρηγορο γκολ σε σχεση με ζαπατνα,δεν εχω ασφαλη αποψη, για κιεβο επισης.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.210
Πόντοι
3.656
Τι μαλακία αυτά τα hello baby.Γάμησέ τα καμάκι έκαναν όλοι οι Ελληνες που είδα.Καμία τεχνική και όλοι έκαναν τα ίδια.Αλλά οι ξένες μάλλον τα έχουν πάρει λόγω της οικονομικής κρίσης και τα χάλια της Ελλάδας που τους προβάλλουνε και επειδή πολλοί από τους εμφανιζόμενους ως Ελληνες στα νησιά είναι Αλβανοί,Ρωσοπόντιοι,Τούρκοι ή Αραβες που δουλεύουν εκεί οπότε οι γκόμενες έχουν χάσει πάσα ιδέα για τον Ελληνα γενικά.
παντως πολλεςουκρανες -σην χωρα τους-  θελουν αραβες κ τουρκους για γκομενους  και συζυγους,  :headbang:  σε σημειο να σε πιανουν τα νευρα σου,μαλιστα ειναι κ υπερμαχες της δηθεν κουλτουρας της ανατολης.... :jerking: :jerking: :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.210
Πόντοι
3.656
Για καλό γκομενάκι αν κάτσει Ελλήνίδα
για το δευτερο συμφωνω κι επαυξανω,αλλα για το πρωτο δεν μπορω να το πιστεψω,,νεξτ γουηκ παω για 5 μερες ηρακλειο,για μια δουλεια,θα πεταχτω,3,4 βραδυα χερσονησο μαλια,,θα κανω το τεστ,,,θα παραξενευτω αν ειναι τοσο νεγκατιβ οι σκανδιναυες,κ ειδικα φιλανδες ολανδεςζες δανες κλπ
οι σουηδεζες εχουν χαλασει,κι απο πιο παλια, καθοσον η χωρα τους εινε τιγκα στους σκουρους κι εχουν ξενερωσει ,,

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και στην Κρήτη τα είδα αυτά τα fish spa.Τι μαλακίες είναι αυτές?Οι γκόμενες έλεγαν πολύ καλά είναι αυτά μακάρι να είχαμε να πληρώσουμε.Αλλά πάνε και Σκανδιναυές μέσα σε λίγο θα δούμε και άντρες.
Πολλοί "άντρες" το κάνουν και όλοι και όλες για να το πιστέψουν οτι δεν πετάξαν τα λεφτά τους λένε οτι είναι καλό!
Είναι χείριστο επίπεδο ανθρώπων! Προτάθικε να γίνει σε ξενοδοχεία αλλά απορρίφθικε ως πιθανή εστία μόλυνσης!
Μόνο το υγαιονομικό πιάστικε στον ύπνο και δεν υπάρχει νόμος για τη συγκεκριμένη περίπτωση κι έτσι συμβάλει και αυτό στην υποβάθμιση του τουριστικού προιόντος...

Επισκέπτης
παντως πολλεςουκρανες -σην χωρα τους-  θελουν αραβες κ τουρκους για γκομενους  και συζυγους,  :headbang:  σε σημειο να σε πιανουν τα νευρα σου,μαλιστα ειναι κ υπερμαχες της δηθεν κουλτουρας της ανατολης.... :jerking: :jerking: :jerking:

κοιτα να δεις: αυτες που πιανουν νταραβερια με αράπαδες και τουρκους ειναι από την ΜΙΚΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εκεινη που εχουν νταραβερια με ξενους. Από την άλλη λογω παλαιών διπλωματικών σχεσεων της ΕΣΣΔ απο αραπαδες υπαρχουν μπολικοι και η Τουρκια ειναι λογω γειτνιασεως απο τους μεγαλυτερους εμπορικους εταιρους. Συν αυτώ υπάρχουν και πολλοί αζερμπαιτζανοι, καζαχοί, κυργίζιοι κλπ. Γενικώς πάντως μισουν θανασίμως τους ξενους και ειδικώτερα τους άραβες. Γιατι αυτους και οχι τους τουρκους που καναν και τοσους πολεμους μαζί τους, ποτε δεν καταλαβα. Είναι υποθεσις της κοινωνικης ψυχιατρικης γιατι καπνιζουν ναργιλέ, διδουν αράπικα ονοματα στα καταστηματα τους κλπ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σουηδέζες στη Σουηδία μια χαρά είναι.Στην Ελλάδα φυλάγονται.Γενικώς τώρα αν μια γκόμενα δεν έχει ισχυρό λόγο(να μείνει Ελλάδα για δουλειά) δύσκολα πηδιέται.Πιο εύκολα θα πηδηχτεί με Αμερικανό,Σουηδό,Αγγλο παρά με Ελληνα.Και μιλάμε για εντός Ελλάδας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κοιτα να δεις: αυτες που πιανουν νταραβερια με αράπαδες και τουρκους ειναι από την ΜΙΚΡΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ εκεινη που εχουν νταραβερια με ξενους. Από την άλλη λογω παλαιών διπλωματικών σχεσεων της ΕΣΣΔ απο αραπαδες υπαρχουν μπολικοι και η Τουρκια ειναι λογω γειτνιασεως απο τους μεγαλυτερους εμπορικους εταιρους. Συν αυτώ υπάρχουν και πολλοί αζερμπιτζανοι, καζαχοί, κυργίζιοι κλπ. Γενικώς πάντως μισουν θανασίμως τους ξενους και ειδικώτερα τους άραβες. Γιατι αυτους και οχι τους τουρκους που καναν και τοσους πολεμους ποτε δεν καταλαβα. Είναι υποθεσις της κοινωνικης ψυχιατρικης γιατι καπνιζοθν ναργιλέ, διδουν αράπικα ονοματα στα καταστηματα τους κλπ

Αυτό είναι αλήθεια.Μερικές Ουκρανές μου περιέγραψαν τους Αραβες ως βρωμύλους λιγούρηδες.Τρέχαμε να φύγουμε μου έλεγαν όταν έφτανε η μυρωδιά τους στα ρουθούνια μας πριν εμφανιστούν οι ίδιοι στη γωνία.Και αυτό στο πανεπιστήμιο.
Μόνο κάτι Πολωνέζες τραβιούνται με τους λιγδιάρηδες αφού τα λεφτά εξαφανίζουν τη μπόχα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.210
Πόντοι
3.656
@@@@ στελιο
ακριβες πολεις ειναι το κιεβο οντεσα ντανιετσκ χαρκοβο ντιπροπετροφσκ,ολες οι αλλες πρωτευουσες νομων ειναι φτηνες,πχ χερσον μαριουπολη που εγω θα σου προτεινα,,,χωρις ρωσσικα ομως,,που να πας..μονο οδησο μιλανε αρκετες αγγλικα....καλυτερα β ρουμανια για αυτο που σκεφτεσε ταχα πει κ στον πιτσιλιστη,δες πισω,εινε αρκετα αναλυτικα,εχει συμπληρωσει κι ο δημητριος στοιχεια αρκετα,που θα σε βοηθησουν νομιζω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλανδες ολανδεςζες δανες κλπ
Φιλανδές------> όταν είχαμε κάμποσες μέρες να γαμήσουμε πέρναμε καμιά τέτοια για να ξεμπουκάρουμε!!! Τις έκοψα στα 20! Τούβλα σκέτα! Τώρα χάλασαν και αυτές με ότι ακούν πάνω για την Ελλάδα! Έκει γίνεται άγρια προπαγάνδα! Έχω παει 2 φορές στα κολοχώρια τους!
Ολανδέζες----->Εδώ πρέπει να κλαφτείς οτι ανήκεις σε μειονότητα για να σου κάτσουν! Πες ότι να ναι... οτι ανήκεις σε μια φυλή Ελλήνων που ξέρω γω οι άλλοι σου φέρονται άσχημα...τότε θα σου κάτσει...
Είναι οι μόνες γκόμενες που οι Αλβανοί λένε απο που πραγματικά είναι!!!!
Δανέζες-----> Είναι λίγες και είσαι τυχαιρός αν πέσεις πάνω σε τέτοια!! Φέτος έχω πάρει 3 μουνια 1 δανέζα 1 Ρωσίδα και 1 Ουκρανέζα αν σου λέει κάτι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom