Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
....μου έχει τύχει πολλές φορές γκόμενες να τις φτάσω στο κρεβάτι και εκεί που πάω να τους τον βάλω κάτι να τις πιάνει και να τρελένονται... Το οτι σε κοίταγε δεν λέει τίποτα.............
Όσο για τις Αγγλίδες είναι κατηγορία γυναικών που έχω μαυρα μεσάνυχτα..... Δεν ξέρω τίποτα.. Ίσως αυτές σας κάθονται στα γρήγορα και τις ξεσκίζεται όλοι! Εγώ ακόμα σεφτέ δεν έχω κάνει απο τις 15-20 διαφορετικές χώρες απο γκόμενες που έχω πάρει....
Φυσικα και δεν λεει τιποτα να σε κοιταζει καποια συμφωνω σε αυτο και ενα γλυψιμο να την εκανα μονο δεν με χαλουσε παντως,οι αγγλιδες ειναι ευκολες αλλα η πλειοψηφια ειναι σαβουρες,ανταγωνιζονται με τις ελληνιδες στην πατσαβουριαση και φυσικα γαμιουνται αβερτα 'φανταζομαι' ιδιως οι χοντρουλες,κυριως αυτες θα βρεις στο φαληρακι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Στο Λβωφ ας πούμε δεν έχει ούτε ένα γυράδικο.Ενας Ελληνας που θα άνοιγε σουβλατζίδικο,πίτα γύρο,κεμπάμπ κτλ θα έκανε χρυσές δουλειές.Αν φυσικά τον αφήνανε γιατί εκεί πρέπει να λαδώνεις μέχρι και τους σκύλους τους.

μαλλον σε προλαβαν!!!θεος σχωρεστους,,αν ειναι ελληνες!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπηρχε ένα ελληνικό εστιατόριο το Zorbas στο Λβωφ αλλά το έβλεπα να κλείνει.Δεν τον αφηναν να κάνει καμια αλλαγή στον εσωτερικο χωρο.Παρ' όλα αυτά είχε κάποια δουλεια.Γυραδικο όμως δεν υπήρχε αλλά και γενικά δεν είδα κανένα στην Ουκρανια.(μόνο τουρκικά Doner Kebab στο Κιεβο).
Στο λινκ που έδωσες βλέπω υπάρχει ακόμα το Zorbas.Καλο αυτό.Αλλά σκέψου οτι εφτιαχνε τη χωριατικη χωρίς ελαιόλαδο.Μου είπε ότι είναι πανάκριβο στην Ουκρανία έχει τρελλους δασμους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
Υπηρχε ένα ελληνικό εστιατόριο το Zorbas στο Λβωφ αλλά το έβλεπα να κλείνει.Δεν τον αφηναν να κάνει καμια αλλαγή στον εσωτερικο χωρο.Παρ' όλα αυτά είχε κάποια δουλεια.Γυραδικο όμως δεν υπήρχε αλλά και γενικά δεν είδα κανένα στην Ουκρανια.(μόνο τουρκικά Doner Kebab στο Κιεβο).
ο λογος ειναι νομιζω οτι αυτοι οι γυφταραιοι τα βρισκουν καλυτερα με τα λαδωματα,ειναι κι απτη φυση τους γλυφτες κ δουλικοι κι επιβιωνουν σε συναλαγες με εφοριες υγιονομικα κλπ,,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καυλαντα μαν στο χω ξαναγραψει λβοβ και ξερο γιαχνι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμα ειναι βαζο κανα τριχιλιαρο εγω βαλε και σι αλλα τοσα περνουμε μαζι και τον ρεντ τιμις ενεκεν!!! και παμε λβοβ 10 ημερο και στο γυρισμο μια καργιολα δορο στον μπλασκο να γαμισει γιατι μου ειναι στεναχοριμενος και κραζει σα γρια φραγκοκοτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  βιβα καυλαντα μαν!!!! χορτιτσα στανταρτ κλασικα στο μαλλ για το αεροδρομιο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
αγαπητε εισαι με σωας τας φρενας??θα παρεις κ ουκρανη 1,60.κ μεγαλη 26,ενω εσαι μονο 32 εσυ,κ με λυσεις στο ισραηλ,δηλ στην πρωτη στραβη παει εκει κ βρισκει αλλον πιτουρα(χανεις δηλ το μονο σου βασικο ατου στη σχεση σας "κατσε ησυχα γιατι θα σε στειλω πισω στην μανα σου στην ουκρανια",αφου η μαμα(,κ μαζι της και  πολλα αγαμητα μελλοντικως προθυμα  θυματα) ειναι στο ισραηλ
δηλ εισαι ο ιδανικος αυτοχειρας κ μαλιστα ανευ λογου,καθοσον το λαφυρο ειναι τοσο ταπα που περνα κ κατω απο τον πηχυ
εαν εχεις αποφασισει να γινεις με το ζορι θυμα,κοιτα τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις
βρες καμμια να ναι μικρη,δηλ αναλογικα για εσενα ,κατω απο 24ετη,κ βασικα οχι 1.60 ρε αδερφε!!!παρε καμμια φιλιπινεζα αν θες δεν θα σου ζαλιζει τ αρχιδια κ θα σου κανει κ το σπιτι λαμπικο,,,
σορρυ για το υφος,αλλα εαν την κανεις την μαλ..α αυτη ,σιγουρα στο μελλον θα μ θημηθεις..
  το επαναφερω ,μπας κ γλυτωσει ο ατυχης πεπλανημενος νεος....rapturee  απλα,,,, ΞΥΠΝΑ!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  το επαναφερω ,μπας κ γλυτωσει ο ατυχης πεπλανημενος νεος....rapturee  απλα,,,, ΞΥΠΝΑ!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Χτες τα λέγαμε σήμερα πάει να κάτσει!!!

Έκανα σωστότατο καμάκι σε 2 Δανέζες στη παραλία που είχαν μόλις 2 ώρες στο νησί!!!!

Είμουν χαλαρος και τις έκανα να γελάνε συνεχώς και τις κοιτούσα με το βλέμα "σας έχω"

Η μια μου συστήθικε με το όνομα Ολγα(αυτή που θα παίξω) και είπε πως είναι Ορθόδοξη!

Όταν της είπα οτι έμεινα 6 μήνες Γερμανία με ρώτησε γιατί γύρισα πίσω και δεν έμεινα εκεί! Τους είπα οτι έχω καλή δουλειά εδώ!!!

Μάλλον Ρωσίδα ή ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ μετανάστρια στη Δανία είναι!!!

Μου είπαν να βγούμε και τους είπα αύριο σε ένα κλάμπ που συχνάζω και είναι κοντά στο ξενοδοχείο τους!

Η τακτική είναι να βγούν να δουν τι παίζει και να ρίξουν τα ακυρά τους, ξέροντας οτι πούτσο έχουν!!

Μόνο αν βρεθεί κάποιος καλύτερος την πάτησα...

Αλλά΄δύσκολα!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες τα λέγαμε σήμερα πάει να κάτσει!!!

Έκανα σωστότατο καμάκι σε 2 Δανέζες στη παραλία που είχαν μόλις 2 ώρες στο νησί!!!!

Είμουν χαλαρος και τις έκανα να γελάνε συνεχώς και τις κοιτούσα με το βλέμα "σας έχω"

Η μια μου συστήθικε με το όνομα Ολγα(αυτή που θα παίξω) και είπε πως είναι Ορθόδοξη!

Όταν της είπα οτι έμεινα 6 μήνες Γερμανία με ρώτησε γιατί γύρισα πίσω και δεν έμεινα εκεί! Τους είπα οτι έχω καλή δουλειά εδώ!!!

Μάλλον Ρωσίδα ή ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ μετανάστρια στη Δανία είναι!!!

Μου είπαν να βγούμε και τους είπα αύριο σε ένα κλάμπ που συχνάζω και είναι κοντά στο ξενοδοχείο τους!

Η τακτική είναι να βγούν να δουν τι παίζει και να ρίξουν τα ακυρά τους, ξέροντας οτι πούτσο έχουν!!

Μόνο αν βρεθεί κάποιος καλύτερος την πάτησα...

Αλλά΄δύσκολα!!!!
Σήμερα θα πάω στο ξενοδοχείο του δικού μου!!!

Έφυγε ο Δεκαπεντάυγουστος και έχω ελπίδες για γκομενάκια με μάτια και αυτιά να βλέπουν ποιός τους μιλάει και τι τους λέει!!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.215
Πόντοι
3.656
ωρολογοποιε το θρεντ ειναι ουκρανιδες κλπ
ημερολογιο ενος μοναχικου καουμποι,αυτοψυχαναληση κλπ,εχει αλλα θρεντ πιο καταλληλα!!!! :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ωρολογοποιε το θρεντ ειναι ουκρανιδες κλπ
ημερολογιο ενος μοναχικου καουμποι,αυτοψυχαναληση κλπ,εχει αλλα θρεντ πιο καταλληλα!!!! :grin: :grin: :grin:
Αν έγραφα τα πάντα θα φτάναμε σελ 1000 και βάλε....
Πιθανολόγισα οτι η Δανέζα πιθανώς να είναι ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ και το ξαναγράφω με καιφαλαία και διαβασε μερικές γραμμές ποιό πάνω να δείς και γιατί το πιθανολογώ!!!!!
Τι με τσαντίζεις τώρα και με κάνεις να πιστέψω αυτά περι ρεντ και λοιπά!

Πες μου τι να κάνω αν είναι Ουκρανίδα της Δανίας και άσε τα υπόλοιπα.......

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
για το δευτερο συμφωνω κι επαυξανω,αλλα για το πρωτο δεν μπορω να το πιστεψω,,νεξτ γουηκ παω για 5 μερες ηρακλειο,για μια δουλεια,θα πεταχτω,3,4 βραδυα χερσονησο μαλια,,θα κανω το τεστ,,,θα παραξενευτω αν ειναι τοσο νεγκατιβ οι σκανδιναυες,κ ειδικα φιλανδες ολανδεςζες δανες κλπ
οι σουηδεζες εχουν χαλασει,κι απο πιο παλια, καθοσον η χωρα τους εινε τιγκα στους σκουρους κι εχουν ξενερωσει ,,
Αυτά που έλεγες χτές ήταν για Ουκρανές?
Μάλλον δεν σου πήγε καλά η μέρα.... και τα βγάζεις εδω.....
Take it easy ... και αυριο μέρα είναι και ότι και να γίνει θα ξημερώσει!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πιθανολόγισα οτι η Δανέζα πιθανώς να είναι ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ και το ξαναγράφω με καιφαλαία και διαβασε μερικές γραμμές ποιό πάνω να δείς και γιατί το πιθανολογώ!!!!!

Κολησα μια απο δανια στη ροδο και εφαγα κλασιμο,που να ειχα δει το ποστο σου για τις σκανδιναυες να την γλιτωνα,τωρα που το εμαθα, μολις μου λεν οτι ειναι σκανδιναυες να φευγω τρεχοντας

Επισκέπτης

¨Εχει στο λεω εγω που εχω παει στην Δανία. Και ειναι κλάσεις ανώτερες από της ελλάδος. Το οποιον βεβαιως εχει και την εξηγησή του. Μαλιστα κυκλοφορουσε εδω μια τετοια, θα'ταν καμια 30αρια χρονών. Της κολλουσε ο γυφτουλας ο Ιταλός. Εννοείται ότι αυτή έλεγε ότι ειχε μεγαλωσει στην δανια, παπαριες ειχε παντρευτει εναν τυπο καμια 60αρια χρονων και μετα του δωσε πασαπορτι. Με τριγυριζε , με τρυγύριζε, πεφταν τα σοροπια του ιταλου, αφου με εβλεπε καθε βραδυ στο καζίνο, στο τελος μου λεει"δεν σου αρέσω, γιατί δεν με θελεις?" Της λεω αφού εισαι παντρεμενη (και καλά εδισταζα). Μου λεει εχω χωρίσει έτσι το λεω για να μην μου κολλάνε, κοιτα τι ωραία που ειμαι, σε θελω, γιατι δεν σ'αρέσω?"
λεω"εμ χμμμμ ρε Λουντμίλιτσκα μια χαρά εισαι , αλλά μου πεφτεις λίγο μεγαλούτσικη"
Εννοείται ότι άρχισε το γνωστόν κλαψολόγιο"Α εισαι τρελλός στην ηλικία σου με εικοσάρες, μπλα,μπλα,μπλα"
Όπως εχω ξαναπει οι γυναικες θελουν κλαπσιμο...

Επισκέπτης
¨Εχει στο λεω εγω που εχω παει στην Δανία. Και ειναι κλάσεις ανώτερες από της ελλάδος. Το οποιον βεβαιως εχει και την εξηγησή του. Μαλιστα κυκλοφορουσε εδω μια τετοια, θα'ταν καμια 30αρια χρονών. Της κολλουσε ο γυφτουλας ο Ιταλός. Εννοείται ότι αυτή έλεγε ότι ειχε μεγαλωσει στην δανια, παπαριες ειχε παντρευτει εναν τυπο καμια 60αρια χρονων και μετα του δωσε πασαπορτι. Με τριγυριζε , με τρυγύριζε, πεφταν τα σοροπια του ιταλου, αφου με εβλεπε καθε βραδυ στο καζίνο, στο τελος μου λεει"δεν σου αρέσω, γιατί δεν με θελεις?" Της λεω αφού εισαι παντρεμενη (και καλά εδισταζα). Μου λεει εχω χωρίσει έτσι το λεω για να μην μου κολλάνε, κοιτα τι ωραία που ειμαι, σε θελω, γιατι δεν σ'αρέσω?"
λεω"εμ χμμμμ ρε Λουντμίλιτσκα μια χαρά εισαι , αλλά μου πεφτεις λίγο μεγαλούτσικη"
Εννοείται ότι άρχισε το γνωστόν κλαψολόγιο"Α εισαι τρελλός στην ηλικία σου με εικοσάρες, μπλα,μπλα,μπλα"
Όπως εχω ξαναπει οι γυναικες θελουν κλαπσιμο...

Αυτή φετος δεν εμφανιστηκε, βεβαια ακομα δεν ειναι ο καιρός της καθε Σεπτεμβριο ερχεται να δει την μανα της. Πάντως έβλεπα απ τον παπαρα τον Ιταλό, όλο σε κατι φατσεμουκια-κοντακτε ήτανε με κατι φωτό από Ντουμπάι, λονδίνα είχε τον μαλακα τον Κνουτ και έδινε αίμα. Μου την έσπαγε διοτι εκει που μιλουσε μαζί σου, έβλεπε καποιον γνωστο της,διεκοπτε κι αρχιζε την παρλα μαζί του. Σιγα μην την φορτωνόμουνα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κολησα μια απο δανια στη ροδο και εφαγα κλασιμο,που να ειχα δει το ποστο σου για τις σκανδιναυες να την γλιτωνα,τωρα που το εμαθα, μολις μου λεν οτι ειναι σκανδιναυες να φευγω τρεχοντας
Φίλε έχω δει πολύ κόσμο να τρέχει απο μπάρ σε μπάρ κυνηγόντας τρελά κοριτσάκια με μοναδικό όπλο το κέρασμα... Όταν γίνουν τύφλα άρπάζουν τον πρώτο ξανθομάλη και τον φασόνουν και κλάνουν τον Έλληνα που τις μέθυσε!

Επισκέπτης
Φίλε έχω δει πολύ κόσμο να τρέχει απο μπάρ σε μπάρ κυνηγόντας τρελά κοριτσάκια με μοναδικό όπλο το κέρασμα... Όταν γίνουν τύφλα άρπάζουν τον πρώτο ξανθομάλη και τον φασόνουν και κλάνουν τον Έλληνα που τις μέθυσε!

Δε φορας και συ μια περουκα σαν τον ξανθο μαγο...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δε φορας και συ μια περουκα σαν τον ξανθο μαγο...
Με συνχωρείτε αλλά μόλις διάβασα τα γραφόμενά σας!!!

Ωστε έτσι! Κάτι τέτοιο΄πρέπει να είναι και αυτή της παραλίας! Η μαμά έκανε κόρη σε σίγουρα μέρη και τη σπουδάζει και μαρκετινγκ!!!

Μόνο μόνιμο φόρτωμα ήθελε η δικιά σας?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξέρω γω....
Όταν είμουν 20 είχα τα μαλλιά μου ξανθά...
Τώρα το σκέφτομαι σοβαρά να τα ξανα-ξανθίνω.....
Αλλιώς φως στο μουνί δεν θα δω...Μόνο ακτίδες!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πω-πω εαν εξακολουθησει και σου καθεται η ξανθια μεχρι τα χριστουγεννα θα ριξεις τα γαμισια του αιωνος. Σου μιλαω εκ πειρας...
Κανε το μαλακα και γραφε και συ διαφορες γλυκαναλατες μαλακειες αναμεμειγμενες με το θα σε ξεσκισω...
Θα σας στείλω ένα πμ για το πόσο μέσα έχετε πέσει με τη συγκεκριμένη γκαβλίτσα!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρω γω....
Όταν είμουν 20 είχα τα μαλλιά μου ξανθά...
Τώρα το σκέφτομαι σοβαρά να τα ξανα-ξανθίνω.....
Αλλιώς φως στο μουνί δεν θα δω...Μόνο ακτίδες!!!
Μην απελπιζεσαι για αυτο ειμαστε εδω ολοι εμεις οι αγαμητοι πυρφοροι για να σε βοηθησουμε :helpplea: :helpplea: :helpplea: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom