Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Αστερακι ειναι η κοπελα ρε αμεσως να σχολιασειςστο 1.61cm πας??
Ετη φωτος μπροστα απο το 99% των Ελλεινηδων
Αστερακι ειναι η κοπελα ρε αμεσως να σχολιασειςστο 1.61cm πας??
Αγαπητέ κύριε Ιωσήφ Μπλάσκο
Διαβάζω το thread εδώ και πάρα πολύ καιρό (ιδίως στο παρελθόν που ήταν πιο ενεργό) και απλώς θα ήθελα να πω πως βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα γράφετε, κυρίως τις κοινωνικές και πολιτικές σας αναλύσεις, όπως επίσης μου αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής σας.
Συμπεραίνω πως είστε κάποιας ηλικίας και έχετε μεγάλη εμπειρία ζωής, πιθανόν ίσως και λόγω του επαγγέλματός σας, παρότι δε μπορώ να πιθανολογήσω ποιο είναι αυτό και άλλωστε, όπως λένε και οι αμερικάνοι (ή οι αμερικλάνοι όπως θα λέγατε και εσείς), it's none of my business.
Να είστε καλά, μου είναι πάντα ευχάριστο να σας διαβάζω.
στο 1.61cm πας??
Δάσκαλε
μια φορά και ένα καιρό είχατε πει οτι η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της χώρας έχει άμεση σχέση με το πόσο γαμάνε οι άντρες της!!! Πόσο χαμηλά ΄θα φτάσει η κατάσταση? Όπως καταλαβαίνετε ένα απο τα τελευταία "εθνικογαμιστικά" και οικονομικά προπύργια της Ελλάδος(η Ρόδος) καταρρέει!
Βλέπω την ισοτιμία της Γριβνας και διαπιστώνω οτι έχει αποδυναμωθεί πολύ το Ευρώ... Το θέμα είναι το Δεκέμβριο που ανεβαίνω Κίεβο ...τι θα έχουμε εδώ...! Μαζέυω κατι δολάριακια να έχω για καλό και για κακό.....Δείχνει η μεγαλύτερη σταθερά και καλά κάνουν τα "ζα" στα μέρη που ζείτε και τα χρησιμοποιούν στις συναλαγές τους...
Και το τελευταίο και πιο βαρύ....Όλοι παγκοσμίως ψιθυρίζουν οτι οι παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις έχουν αποτέλεσμα μεγάλους πολέμους... Ιστορικώς απ' έξω δεν θα μας αφήσουν να μείνουμε...
Αρα ο ταπεινός μου συλλογισμός είναι-----> άντε να τέλείωνουμε γιατι όλος αυτός ο καιρός χάσιμο χρόνου είναι! Έχω την υποψία οτι όσοι καταφέρουμε να επιζήσουμε θα ζήσουμε χρυσά χρόνια και θα γαμάμε άπειρες ποσσότητες μουνιού!!!!
Σόρρυ αν σας μάυρισα αλλά αυτές τις σκέψεις φέρνει η αγαμία!! Αλλά δεν δείχνει να είναι τυχαία...
Δάσκαλε είμαι τόσο λάθος?
Δάσκαλε με όλο το σεβασμό αλλά απλά δεν σας έκατσε....Εσενα το μυαλό έχει αρχίσει και δουλεύει όπως το σχεδιάσε ο Πανάγαθος και όχι σαν της κοτας στο πτηνοτροφείο.
Το έχω ξαναγράψει: το 1974 που υπήρχαν τα παντα, στρατός, αστυνομία, λογω αβεβαιοτητος μ' έστειλε η μανα μου στο μπακαλη να πάρω κονσέρβες.Απ αυτές τις κονσέρβες έτρωγα μεχρι το 1980!
Δάσκαλε με όλο το σεβασμό αλλά απλά δεν σας έκατσε....
Αν η μαμά τις έπερνε τις κονσέρβες το 1939,.... το 1942-3 το χειμώνα θα έκανε μια χρυσή καδένα η μία και τώρα το Ρίβερ και το Caribean θα ήταν δικά σας....
Η ζωή είναι μια θεατρική παράστασις. Καλούμεθα να υποδυθούμε καποιον ρόλο και τον υποδυόμεθα τόσο καλά ώστε στο τελος ξεχνούμε ποίοι πραγματικά είμαστε.
O Συναγωνιστής που αναφέρεις όπου και να πάει τα μουνιά τα έχει για πλάκα...Φίλτατοι συναγωνισταί. .. Ένας συναγωνιστής Ρουμανικής καταγωγής ο οποίος κατοικεί εν Ελλάδι μου έχει πει ότι στη Ρομουνία είναι εφικτό να γκαμήσεις για πλάκα . . . . .Επομένως δια ποίον λόγον ταλανιζόμαστε με τις άλλες (π.χ.Ουκρανίδες,δεν λέω ότι δεν είναι μουνάρες αλλά. ..)
Υ.Γ.Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία Ρομούνικης φύσεως ας ρωτήξει ;) ;) ;) ;) ;)
Παντως αυτο που λεει ο Ιωσηφ ισχυει οντως κακα τα ψεμματα, τα ΜΜΕ τους λενε πολλα ασχημα για οικονομικα της Ελλαδας,επιβαιβεωμενο αυτο απο τη δικια μου.
Παντως λενε ακομα οτι "αν η ελλαδα ειναι οπως ειναι, και περνει ο κοσμος οπως περναει,εμεις τι να πουμε"?
Κοροιδευουν δηλαδη τους εαυτους τους,οχι σαν τους Λετονους που το παιζουν οι μαλακες μουρη ενω δεν εχουν κυριολεκτικα να φανε ενα πιατο φαι.
Στη ρουμανια που ημουν πριν ενω χρονο,με ρωτουσαν κατι ρουμανοι γνωστοι μου,και καλα ποτε η Ελλαδα θα ξεπερασει την κριση,αλλα με αφ υψηλου υφος που μου την εδωσε,και τους ειπα, εσεις ειστε σε κριση απο παντα η ελλαδα σας απασχολει?
Σας πληροφορώ λοιπόν απο πρώτο χέρι οτι από τους πιο ποιοτικούς Τουρίστες της Ρόδου φέτος είναι οι Ρουμάνοι! Μένουν σε ακριβά ξενοδοχεία και ξοδέυουν πολλά λεφτά σε μαγαζιά, εστιατόρια και κλάμπ!Σωστός ! Σε Παραδέχομαι ! Αυτοί οι Βρωμo-Ρουμάνοι είναι τόσο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ
επειδή 3 στους 5 έχουν εργαστεί για κάποιο διάστημα στη δύση κι έχουν
εισπράξει την ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ λόγω της κατώτερης (γύφτικης) καταγωγής τους.
Εγώ τους την λέω και πιο χοντρά μερικές φορες...
"Εάν η Ρουμανια ήταν στο ευρώ τώρα θα είχε X50 φορες
μεγαλύτερες οφειλες απ'ότι η Ελλάδα"
"Εάν η Ρουμανια σε 100 χρονια καταφέρει να διοργανώσει Ολυμπιακούς
και κάνει το 30% απ' αυτό που έκαναν οι Έλληνες το 2004 τότε θα είναι
τρομερή επιτυχία για την χωρα σας"
"Εάν οι Ρουμάνοι έπαιρναν δάνεια για σπίτια, εξοχικά, 4 αυτοκίνητα
σε κάθε οικογένεια κτλ. όπως έκαναν οι Έλληνες τώρα θα ήταν όλοι φυλακή"
"Εάν η Ελλάδα έκανε οικονομία στο φωτισμό, όπως εδώ, κι έβλεπες πχ. στην Αθηνα
στο κέντρο το βραδυ σκοτεινούς δρόμους και σε εθνικές οδούς φώτα μονο αυτοκινήτων κτλ και εάν δεν αλλάζαμε άσφαλτο σε δρόμους κάθε χρόνο αλλα τους αλλάζαμε κάθε 20 χρονια ,όπως στην Ρουμανια, τότε κρίση μπορεί και να μην υπήρχε"
"Και πάλι ο μέσος Ελληνικός μηνιαίος μισθός είναι 1000 ευρώ ενώ ο μέσος Ρουμανικός μισθός είναι 250 ευρώ"
Κάποιοι πάλι προσπαθούν να μου πουν ότι πάνε Ελλάδα για τουρισμό κι επειδή καταλαβαίνω που θέλουν να καταλήξουν (είναι τόσο κουτοπόνηροι, ματαιόδοξοι κομπλεξάρες και παίζουν όλοι την ίδια κασέτα εφόσον έχουν όλοι το ίδιο χαμηλό IQ και την ίδια γύφτικη νοοτροπία), τους κόβω απότομα Ρωτόντας τους :
"Ρουμάνοι τουρίστες στην Ελλάδα???" Κάνω τον Κινέζο για να τους την πω με τρόπο κατόπιν :
"Νόμιζα ότι οι Ρουμάνοι πάνε στην Ελλάδα μονο για να εργαστούν σκληρά σε οικοδομές και σε πορνεία"
Και οι Ουκρανοι...Σας πληροφορώ λοιπόν απο πρώτο χέρι οτι από τους πιο ποιοτικούς Τουρίστες της Ρόδου φέτος είναι οι Ρουμάνοι! Μένουν σε ακριβά ξενοδοχεία και ξοδέυουν πολλά λεφτά σε μαγαζιά, εστιατόρια και κλάμπ!
Γι' αυτό τυνχάνουν και απόλυτου σεβασμού! Επίσης είναι ευγενικοί και σέβονται το μέρος που βρίσκονται! Μάλιστα!!! Οι Ρουμάνοι όλα αυτά!
Ή τουρισμός στην Ελλάδα έχει πρόβλημα και καταντήσαμε οι καλύτεροι να είναι αυτοί ή ΚΑΤΙ τρέχει με την Ευρώπη που κανένας δεν τολμάει να το πει....
Σας πληροφορώ λοιπόν απο πρώτο χέρι οτι από τους πιο ποιοτικούς Τουρίστες της Ρόδου φέτος είναι οι Ρουμάνοι! Μένουν σε ακριβά ξενοδοχεία και ξοδέυουν πολλά λεφτά σε μαγαζιά, εστιατόρια και κλάμπ!
Γι' αυτό τυνχάνουν και απόλυτου σεβασμού! Επίσης είναι ευγενικοί και σέβονται το μέρος που βρίσκονται! Μάλιστα!!! Οι Ρουμάνοι όλα αυτά!
Ή τουρισμός στην Ελλάδα έχει πρόβλημα και καταντήσαμε οι καλύτεροι να είναι αυτοί ή ΚΑΤΙ τρέχει με την Ευρώπη που κανένας δεν τολμάει να το πει....
Who give a shit about them?Δεν αναφερόμαστε στις 300.000 Πλουσιων Ρουμάνων που πάνε διακοπές ακόμα και στην Republica Dominicana, Miami, Puerto Rico etc.
αλλα' στα 18 εκατομμύρια που αγοράζουν παντελόνι από το Real με 20 RON και θα το φορέσουν για τα επόμενα 5 χρονια.
Για αυτούς που βρωμάνε τα χνότα τους όταν σου μιλάνε από απόσταση ενός μέτρου επειδή δεν έχουν χρήματα για οδοντίατρο.
Για τον ΛΑΟ που όταν η τυρόπιτα τους πέσει κάτω στο δρόμο θα την σηκώσουν να την φάνε.
Για τους κλασικούς Βρωμo-Ρουμάνους δηλαδή - Τις μάζες !
Δεν ξέρω τι λες...Οι ανθρωποι μια χαρά είναι... Αυτοί που μου τη δίνουν στα νέυρα και είναι στη Black List ψηλότερα απο όλους όπως και οι γκόμενές του είναι οι ΣΛΟΒΑΚΟΙΌσο για τους Ρουμάνους τουρίστες που λες...
Εάν ήξερες Ρουμανικα και καταλάβαινες
τι λένε για την Ελλάδα (λόγω υπέρμετρης
ζήλιας) θα σου ερχόταν να τους πλακώσεις
στο ξύλο και να τους στείλεις πίσω πακέτο
στην τρίτο-κοσμική τσιγγάνο-χωρα τους.
Και οι Ουκρανοι...
Αν και τσιγκούνιδες μέχρι που σου στρίβουν τα στομάχια αλλά "ξηγημένοι"
Οι Ρουμάνοι παίζουν στις διακοπές με πιο μικρά ποσά που τα δίνουν εύκολα(απαγορευτικά για Ευρωπαίους όμως)
Οι Ουκρανοί σαφώς ξοδέυουν πιο μεγάλα ποσα αλλά με παζάρια!
Για να φέρω παράδειγμα στο τι λέω θα σας πω τι αυτοκίνητα νοικιάζουν οι λεφτάδες κάθε χώρας---->
Ρώσοι----->Porche Cayene
Oυκρανοί---->Jeep Wrangler
Ρουμάνοι-----> VW Cabrio
Ευρω-Πέη---->Toyta Matiz
Δεν είναι απόλυτα όλα αυτά, αλλά προσπαθώ να δώσω εικόνα του τι γίνεται....