Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ΦΙλε αρκαν δυσκολα θα γινουν αυτα που λες γιατι το μονο που νοιαζει τους περισσοτερους ειναι φρεντο και αθλητικη εφημεριδα ;)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σου φίλε!!!

Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνισή σου!!!

Χτές που έκανα μια αναδρομή διάβαζα αυτά που έγραφες πριν 3 χρόνια!!!

Όσο για τους Ρουμάνους είναι πολύ XLarge τουρίστες!!!

Δεν χαθηκα ποτε απλα δεν εχω να προσφερω τιποτε παραπανω πληροφοριακά
αρκουμε στο να διαβαζω και να κρινω τα υπερ και κατα ο δικος μου κυκλος εκλεισε,
τοπο στα νειάτα............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εν καταλειδι Glock, Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στο thread αυτό πρέπει
να ανταλλάσσονται απόψεις μονο για Ukraine !

Ο καθένας όπου θέλει πάει στην τελική... Με οδηγό πάντα το πορτοφόλι ;)
Ο γέροντας λαικατζας Μπουγάτσoφάγος από την φτωχομάνα μπορεί να θέλει να πάει λίγες μέρες στο Kishinev, Ο στερημένος νησιώτης ψαράς με την περιορισμένη πνευματικότητα μπορεί να το ψάχνει γενικά... Κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει να γλύφει Ρουμανικα κα***ά

Πάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!

Υγεία και καλά να περνάτε όλοι ! Καλο απόγευμα !

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Να πληροφορησω και εγω οτι στην Χαλκιδικη δεν εχουμε τουριστες Ευρωπαιους και Ουκρανους
(εχουμε αλλα ειναι μηδαμινες παρουσιες)
ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΟΥΣ (ALL INCLUSIVE)Δεν αφηνουν μια εξω στα γυρω χωρια και καταστηματα
αλλα Νο 1 με τζιπάρες porche Cayene - volvo kai vw touareg (5000 cc)
Δεν τα νοικιαζουν τα δικά τους ειναι.
Ειναι οι ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν φανταζεστε ποσα και τι ξοδευουν σε σχεση ακομα και με εμας τους Ελληνες που λεμε οτι το καψαμε οταν παμε για διασκεδαση.

Τωρα το αν μας θαβουν πισω απο την πλατη μας διοτι μπροστα μας παρουσιαζουν αδελφικες και φιλικες σχεσεις δεν το γνωριζω.
υπαρχουν ρουμανοι με φραγκα και ειναι φυσικο να κινουντε στα ακριβα μερη οπως ανεφερατε για ροδο και χαλκιδικη,αλλα φιλε αλλαν αν πας σε ασπροβαλτα-σταυρο-κατερινη-καβαλα, η σαβουρα που κατεβαινει απο σκοπια-βουλγαρια-ρουμανια-ουγγαρια-τσεχια δεν παιζετε με τιποτα.μονο χεζουν,κατουρανε και βρομιζουν τις θαλασσες.και διαβαστε τωρα με τι τιμες τους φερνουν ολους αυτους στην ελλαδα,κατι επιχειρηματιες του κωλου που μετετρεψαν το μαντρι του παππου τους,ξενοδοχειο η ενοικιαζωμενα δωματια. 150 ευρω για 10 μερες,100 ευρω για 1 εβδομαδα.αυθημερον λεωφορειο απο το σαντανσκι στην ασπροβαλτα για μπανιο,πανε-ελα εισητηριο 5ευρω για τους γυφτοβουλγαρους.εννοοιτε ολοι αυτοι δεν αφηνουν φραγκο στην ελλαδα,και μεχρι και τα σκατοχαρτα τους,τα κουβαλανε απο τα κολοχωρια που ερχοντε.αν δειτε τα σκουπιδια που αφηνουν στην παραλιες θα το καταλαβετε.
το 70% στα περισσοτερα μερη ειναι γυφτοτουρισμος.
εννοιτε οτι υπαρχουν και φορτωμενοι απο αυτες τις χωρες,αλλα τους εχουν τα ξενοδοχεια μαντρωμενους ολη μερα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ΦΙλε αρκαν δυσκολα θα γινουν αυτα που λες γιατι το μονο που νοιαζει τους περισσοτερους ειναι φρεντο και αθλητικη εφημεριδα ;)
αυτο ενδιαφερει μονο αυτους που εχουν γινει 30-40 χρονων και ακομα τους ταιζει ο μπαμπας τους,και καιτι πουστρακια που την εχουν βρει με τα σκουπιδια που μαζευτηκαν εδω.
να ξερεις οτι υπαρχει ενα υγιες κομματι ελληνων,που οταν θα ερθει η ωρα θα κανει το καθηκον του.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ο γέροντας λαικατζας Μπουγάτσoφάγος από την φτωχομάνα μπορεί να θέλει να πάει λίγες μέρες στο Kishinev, Ο στερημένος νησιώτης ψαράς με την περιορισμένη πνευματικότητα μπορεί να το ψάχνει γενικά... Κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει να γλύφει Ρουμανικα κα***ά
Αφού τα ανέλυσες(διέλυσες) όλα τόσο σωστά,πες μας τώρα και για αυτούς που πάνε Ουκρανία.
Πάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!
Για τον Δημητράκη μιλάς?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εν καταλειδι Glock, Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στο thread αυτό πρέπει
να ανταλλάσσονται απόψεις μονο για Ukraine !

Υγεία και καλά να περνάτε όλοι ! Καλο απόγευμα !

Δεν ξερω αν εισαι ο sexy kouklos του 1,93 αλλα θα σου πω οτι αν δεν το εχεις μεσα σου και εδω και εκει αγαμητος θα εισαι.
Αυτο το σπορ δεν διδασκεται δεν μεταφερεται ή το εχεις μεσα σου ή δεν το εχεις και δεν χρειαζεται ουτε τους μυες - ουτε την κορμοστασια.

Και αν εισαι νεος σου ευχωμαι να εχεις τις δικες μου εμπειρειες και την οικονομικη μου ανεση για να χαρεις οτι χαρηκα  εγω απο τα εφηβικά μου χρονια εως σημερα.

Και που εισαι εγω ειμαι ακομη ενεργος και δεν πληρωνω σαν μερικους 23αριδες που πετυχα σε διαφορες πολεις του ανατολικου μπλόκ.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
αυτο ενδιαφερει μονο αυτους που εχουν γινει 30-40 χρονων και ακομα τους ταιζει ο μπαμπας τους,και καιτι πουστρακια που την εχουν βρει με τα σκουπιδια που μαζευτηκαν εδω.
να ξερεις οτι υπαρχει ενα υγιες κομματι ελληνων,που οταν θα ερθει η ωρα θα κανει το καθηκον του.
μακαριοι οι πεινωντες και  διψωντες την δικαιοσυνη :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό ούτε εγώ το καλοέπιασα

Ρε μάγκα για πες μας ------->  που πουλάνε ύψος και δεν μου φτάνει? Μέ τι το πουλάνε με το εκατοστό ή με το μέτρο?

Μήπως πουλάνε και "μήκος" εκεί που πάς? Έχεις πάρει και απο αυτό η μήπως ΄σου περίσσευε και το πούλάς?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
υπαρχουν ρουμανοι με φραγκα και ειναι φυσικο να κινουντε στα ακριβα μερη οπως ανεφερατε για ροδο και χαλκιδικη,αλλα φιλε αλλαν αν πας σε ασπροβαλτα-σταυρο-κατερινη-καβαλα, η σαβουρα που κατεβαινει απο σκοπια-βουλγαρια-ρουμανια-ουγγαρια-τσεχια δεν παιζετε με τιποτα.μονο χεζουν,κατουρανε και βρομιζουν τις θαλασσες.και διαβαστε τωρα με τι τιμες τους φερνουν ολους αυτους στην ελλαδα,κατι επιχειρηματιες του κωλου που μετετρεψαν το μαντρι του παππου τους,ξενοδοχειο η ενοικιαζωμενα δωματια. 150 ευρω για 10 μερες,100 ευρω για 1 εβδομαδα.αυθημερον λεωφορειο απο το σαντανσκι στην ασπροβαλτα για μπανιο,πανε-ελα εισητηριο 5ευρω για τους γυφτοβουλγαρους.εννοοιτε ολοι αυτοι δεν αφηνουν φραγκο στην ελλαδα,και μεχρι και τα σκατοχαρτα τους,τα κουβαλανε απο τα κολοχωρια που ερχοντε.αν δειτε τα σκουπιδια που αφηνουν στην παραλιες θα το καταλαβετε.
το 70% στα περισσοτερα μερη ειναι γυφτοτουρισμος.
εννοιτε οτι υπαρχουν και φορτωμενοι απο αυτες τις χωρες,αλλα τους εχουν τα ξενοδοχεια μαντρωμενους ολη μερα.
Ένα κλίκ καλύτεροι αλλά στην ίδια γυφτο-νοτροπία είναι οι Σουηδοί, ολλανδοί, Άγγλοι και γερμανοί που έρχονται εδώ....
Μιλάω για το μαζικό τουρισμό!
Αντίθετα οι Ιταλοί ΄και Γάλλοι μαζικοί τουρίστες όπως και οι Δανοί και Νορβηγοί την παλέυουν καλύτερα! Πολύ χαλασμένοι είναι οι Αυστριακο-Ελβετοί! Δεν ξέρω πως κατάντησαν έτσι αυτοί ή μήπως οι φωρτωμένοι δεν πατάνε Ελλάδα...
Για ανατολικούς είπαμε!
Αν πάντως λέμε τις ανατολικές ξεκολιάρες οι Ευρωπαίες έχουν χάσει την αίσθηση του τι τους γίνεται και σηκώνει τεράστια ανάλυση που δεν είναι του θέματος!
Απλά όλα δείχνουν οτι έρχονται μαύρες μέρες για το σύνολο της Ευρώπης που το δικό μας φταίξιμο είναι απειροελλάχιστο σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Όλοι άχρηστοι είναι...και φυσικά τον δικό μας κώλο πάλι απ'έξω τον έβγαλες!
Αθάνατος Ελληνάρας  :grin: :grin: :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όλοι άχρηστοι είναι...και φυσικά τον δικό μας κώλο πάλι απ'έξω τον έβγαλες!
Αθάνατος Ελληνάρας  :grin: :grin: :grin:
Ρε φίλε εγώ βλέπω τον κόσμο και σε απλές εκφάνσεις που δεν υπάρχει οικονομική δωσοληψία στη μέση! Ο μέσος Έλληνας είναι κλάσεις ανώτερος και φιλότιμος απο το μέσο Ευρωπαίο!
Χαίρομαι που δεν είμαστε σαν κι αυτούς!
Ο Ευρωπαίος έχει μάθει να πετάει το σκουπίδι κάτω και να μην σέβεται το μέρος που περπατάει! Ίσως γιατί στη χώρα του το μαζέυουν! Αν το Ελληνάκι πετάξει κάτι κάτω η μάνα το επιπλήτει!
Τη βρωμιά που έχω δει στις Ευρωπαικές πρωτέυουσες τα Σαββατόβραδα μόνο με χωματερές το συγκρίνω!
Οι Ευρωπαίοι δεν είναι καθαροί... Απλά δουλέυουν οι οδοκαθαριστές τους ενώ οι δικοί μας λουφάζουν!!!!
Και πολλά άλλα που όλοι προσπαθούν να μας μειώσουν για να γαμάνε και να μας αφήνουν με το πουλι στο χερι .... 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Καλά αδερφέ,άστο...............
μέσα στο σκατό και στη βρώμα που είναι οι δικές μας μεγάλες πόλεις,αυτό δεν το βλέπεις η δεν θες απλά να το δεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εάν ο συλληφθης δεν αυνανίζετο κατα την τελεση του αδικηματος τοτε δεν ητο ο πυρφόρος....
Ιωσήφ μπορεί να πρόλαβε να εκσπερματώσει πριν τον συλλαβουν.ο πυρφόρος της ίδιες μαλακίες βιντεάκια έκανε :2funny: [youtube=425,350]MYq60A-r1tk[/youtube] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• woman in love.jpg
    woman in love.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 19