You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Γεια σου φίλε!!!
Χαίρομαι πολύ για την επανεμφάνισή σου!!!
Χτές που έκανα μια αναδρομή διάβαζα αυτά που έγραφες πριν 3 χρόνια!!!
Όσο για τους Ρουμάνους είναι πολύ XLarge τουρίστες!!!
Δεν χαθηκα ποτε απλα δεν εχω να προσφερω τιποτε παραπανω πληροφοριακά
αρκουμε στο να διαβαζω και να κρινω τα υπερ και κατα ο δικος μου κυκλος εκλεισε,
τοπο στα νειάτα............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Εν καταλειδι Glock, Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στο thread αυτό πρέπει
να ανταλλάσσονται απόψεις μονο για Ukraine !
Ο καθένας όπου θέλει πάει στην τελική... Με οδηγό πάντα το πορτοφόλι ;)
Ο γέροντας λαικατζας Μπουγάτσoφάγος από την φτωχομάνα μπορεί να θέλει να πάει λίγες μέρες στο Kishinev, Ο στερημένος νησιώτης ψαράς με την περιορισμένη πνευματικότητα μπορεί να το ψάχνει γενικά... Κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει να γλύφει Ρουμανικα κα***ά
Πάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!
Υγεία και καλά να περνάτε όλοι ! Καλο απόγευμα !
Ο γέροντας λαικατζας Μπουγάτσoφάγος από την φτωχομάνα μπορεί να θέλει να πάει λίγες μέρες στο Kishinev, Ο στερημένος νησιώτης ψαράς με την περιορισμένη πνευματικότητα μπορεί να το ψάχνει γενικά... Κάποιος άλλος μπορεί να γουστάρει να γλύφει Ρουμανικα κα***ά
Πάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν ρουμανοι με φραγκα και ειναι φυσικο να κινουντε στα ακριβα μερη οπως ανεφερατε για ροδο και χαλκιδικη,αλλα φιλε αλλαν αν πας σε ασπροβαλτα-σταυρο-κατερινη-καβαλα, η σαβουρα που κατεβαινει απο σκοπια-βουλγαρια-ρουμανια-ουγγαρια-τσεχια δεν παιζετε με τιποτα.μονο χεζουν,κατουρανε και βρομιζουν τις θαλασσες.και διαβαστε τωρα με τι τιμες τους φερνουν ολους αυτους στην ελλαδα,κατι επιχειρηματιες του κωλου που μετετρεψαν το μαντρι του παππου τους,ξενοδοχειο η ενοικιαζωμενα δωματια. 150 ευρω για 10 μερες,100 ευρω για 1 εβδομαδα.αυθημερον λεωφορειο απο το σαντανσκι στην ασπροβαλτα για μπανιο,πανε-ελα εισητηριο 5ευρω για τους γυφτοβουλγαρους.εννοοιτε ολοι αυτοι δεν αφηνουν φραγκο στην ελλαδα,και μεχρι και τα σκατοχαρτα τους,τα κουβαλανε απο τα κολοχωρια που ερχοντε.αν δειτε τα σκουπιδια που αφηνουν στην παραλιες θα το καταλαβετε.Να πληροφορησω και εγω οτι στην Χαλκιδικη δεν εχουμε τουριστες Ευρωπαιους και Ουκρανους
(εχουμε αλλα ειναι μηδαμινες παρουσιες)
ΕΧΟΥΜΕ ΡΩΣΟΥΣ (ALL INCLUSIVE)Δεν αφηνουν μια εξω στα γυρω χωρια και καταστηματα
αλλα Νο 1 με τζιπάρες porche Cayene - volvo kai vw touareg (5000 cc)
Δεν τα νοικιαζουν τα δικά τους ειναι.
Ειναι οι ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν φανταζεστε ποσα και τι ξοδευουν σε σχεση ακομα και με εμας τους Ελληνες που λεμε οτι το καψαμε οταν παμε για διασκεδαση.
Τωρα το αν μας θαβουν πισω απο την πλατη μας διοτι μπροστα μας παρουσιαζουν αδελφικες και φιλικες σχεσεις δεν το γνωριζω.
το 70% στα περισσοτερα μερη ειναι γυφτοτουρισμος.
εννοιτε οτι υπαρχουν και φορτωμενοι απο αυτες τις χωρες,αλλα τους εχουν τα ξενοδοχεια μαντρωμενους ολη μερα.
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αυτο ενδιαφερει μονο αυτους που εχουν γινει 30-40 χρονων και ακομα τους ταιζει ο μπαμπας τους,και καιτι πουστρακια που την εχουν βρει με τα σκουπιδια που μαζευτηκαν εδω.ΦΙλε αρκαν δυσκολα θα γινουν αυτα που λες γιατι το μονο που νοιαζει τους περισσοτερους ειναι φρεντο και αθλητικη εφημεριδα ;)
να ξερεις οτι υπαρχει ενα υγιες κομματι ελληνων,που οταν θα ερθει η ωρα θα κανει το καθηκον του.
Αφού τα ανέλυσες(διέλυσες) όλα τόσο σωστά,πες μας τώρα και για αυτούς που πάνε Ουκρανία.Ο καθένας όπου θέλει πάει στην τελική... Με οδηγό πάντα το πορτοφόλι ;)
Για τον Δημητράκη μιλάς?Πάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εν καταλειδι Glock, Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι στο thread αυτό πρέπει
Δεν ξερω αν εισαι ο sexy kouklos του 1,93 αλλα θα σου πω οτι αν δεν το εχεις μεσα σου και εδω και εκει αγαμητος θα εισαι.
Αυτο το σπορ δεν διδασκεται δεν μεταφερεται ή το εχεις μεσα σου ή δεν το εχεις και δεν χρειαζεται ουτε τους μυες - ουτε την κορμοστασια.
Και αν εισαι νεος σου ευχωμαι να εχεις τις δικες μου εμπειρειες και την οικονομικη μου ανεση για να χαρεις οτι χαρηκα εγω απο τα εφηβικά μου χρονια εως σημερα.
Και που εισαι εγω ειμαι ακομη ενεργος και δεν πληρωνω σαν μερικους 23αριδες που πετυχα σε διαφορες πολεις του ανατολικου μπλόκ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕτοπο στα νειάτα............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μακαριοι οι πεινωντες και διψωντες την δικαιοσυνηαυτο ενδιαφερει μονο αυτους που εχουν γινει 30-40 χρονων και ακομα τους ταιζει ο μπαμπας τους,και καιτι πουστρακια που την εχουν βρει με τα σκουπιδια που μαζευτηκαν εδω.
να ξερεις οτι υπαρχει ενα υγιες κομματι ελληνων,που οταν θα ερθει η ωρα θα κανει το καθηκον του.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Αυτό ούτε εγώ το καλοέπιασαΠάντως ο Sexy Κούκλος με τους μύες και την Κορμοστασιά 1,93m θα πάει για λίγα ΧΡΟΝΙΑ στην RUSSIA !!!!
Ρε μάγκα για πες μας -------> που πουλάνε ύψος και δεν μου φτάνει? Μέ τι το πουλάνε με το εκατοστό ή με το μέτρο?
Μήπως πουλάνε και "μήκος" εκεί που πάς? Έχεις πάρει και απο αυτό η μήπως ΄σου περίσσευε και το πούλάς?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ένα κλίκ καλύτεροι αλλά στην ίδια γυφτο-νοτροπία είναι οι Σουηδοί, ολλανδοί, Άγγλοι και γερμανοί που έρχονται εδώ....υπαρχουν ρουμανοι με φραγκα και ειναι φυσικο να κινουντε στα ακριβα μερη οπως ανεφερατε για ροδο και χαλκιδικη,αλλα φιλε αλλαν αν πας σε ασπροβαλτα-σταυρο-κατερινη-καβαλα, η σαβουρα που κατεβαινει απο σκοπια-βουλγαρια-ρουμανια-ουγγαρια-τσεχια δεν παιζετε με τιποτα.μονο χεζουν,κατουρανε και βρομιζουν τις θαλασσες.και διαβαστε τωρα με τι τιμες τους φερνουν ολους αυτους στην ελλαδα,κατι επιχειρηματιες του κωλου που μετετρεψαν το μαντρι του παππου τους,ξενοδοχειο η ενοικιαζωμενα δωματια. 150 ευρω για 10 μερες,100 ευρω για 1 εβδομαδα.αυθημερον λεωφορειο απο το σαντανσκι στην ασπροβαλτα για μπανιο,πανε-ελα εισητηριο 5ευρω για τους γυφτοβουλγαρους.εννοοιτε ολοι αυτοι δεν αφηνουν φραγκο στην ελλαδα,και μεχρι και τα σκατοχαρτα τους,τα κουβαλανε απο τα κολοχωρια που ερχοντε.αν δειτε τα σκουπιδια που αφηνουν στην παραλιες θα το καταλαβετε.
το 70% στα περισσοτερα μερη ειναι γυφτοτουρισμος.
εννοιτε οτι υπαρχουν και φορτωμενοι απο αυτες τις χωρες,αλλα τους εχουν τα ξενοδοχεια μαντρωμενους ολη μερα.
Μιλάω για το μαζικό τουρισμό!
Αντίθετα οι Ιταλοί ΄και Γάλλοι μαζικοί τουρίστες όπως και οι Δανοί και Νορβηγοί την παλέυουν καλύτερα! Πολύ χαλασμένοι είναι οι Αυστριακο-Ελβετοί! Δεν ξέρω πως κατάντησαν έτσι αυτοί ή μήπως οι φωρτωμένοι δεν πατάνε Ελλάδα...
Για ανατολικούς είπαμε!
Αν πάντως λέμε τις ανατολικές ξεκολιάρες οι Ευρωπαίες έχουν χάσει την αίσθηση του τι τους γίνεται και σηκώνει τεράστια ανάλυση που δεν είναι του θέματος!
Απλά όλα δείχνουν οτι έρχονται μαύρες μέρες για το σύνολο της Ευρώπης που το δικό μας φταίξιμο είναι απειροελλάχιστο σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Ρε φίλε εγώ βλέπω τον κόσμο και σε απλές εκφάνσεις που δεν υπάρχει οικονομική δωσοληψία στη μέση! Ο μέσος Έλληνας είναι κλάσεις ανώτερος και φιλότιμος απο το μέσο Ευρωπαίο!Όλοι άχρηστοι είναι...και φυσικά τον δικό μας κώλο πάλι απ'έξω τον έβγαλες!
Αθάνατος Ελληνάρας
Χαίρομαι που δεν είμαστε σαν κι αυτούς!
Ο Ευρωπαίος έχει μάθει να πετάει το σκουπίδι κάτω και να μην σέβεται το μέρος που περπατάει! Ίσως γιατί στη χώρα του το μαζέυουν! Αν το Ελληνάκι πετάξει κάτι κάτω η μάνα το επιπλήτει!
Τη βρωμιά που έχω δει στις Ευρωπαικές πρωτέυουσες τα Σαββατόβραδα μόνο με χωματερές το συγκρίνω!
Οι Ευρωπαίοι δεν είναι καθαροί... Απλά δουλέυουν οι οδοκαθαριστές τους ενώ οι δικοί μας λουφάζουν!!!!
Και πολλά άλλα που όλοι προσπαθούν να μας μειώσουν για να γαμάνε και να μας αφήνουν με το πουλι στο χερι ....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Iosif μήπως ήταν ο πυρφόρος αυτός που πιασανε?
Επισκέπτης
Iosif μήπως ήταν ο πυρφόρος αυτός που πιασανε?
εάν ο συλληφθης δεν αυνανίζετο κατα την τελεση του αδικηματος τοτε δεν ητο ο πυρφόρος....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
εάν ο συλληφθης δεναυνανίζετοπυρφοριζε κατα την τελεση του αδικηματος τοτε δεν ητο ο πυρφόρος....
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσήφ μπορεί να πρόλαβε να εκσπερματώσει πριν τον συλλαβουν.ο πυρφόρος της ίδιες μαλακίες βιντεάκια έκανε [youtube=425,350]MYq60A-r1tk[/youtube]εάν ο συλληφθης δεν αυνανίζετο κατα την τελεση του αδικηματος τοτε δεν ητο ο πυρφόρος....
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Ελα κουκλε σου βρηκα το ταιρι σου...................