Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Γιατί τέτοιο ενδιαφέρον για τις Ουκρανίδες;

Εδώ έχουμε ολόκληρο καθηγητή πανεπιστημίου (Δρ.Ιωσήφ Μπλάσκος) να μην κάνουμε και 'μεις οι πρωτάρηδες κάμποσες ερωτήσεις?? ;) ;) ;) ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εδώ έχουμε ολόκληρο καθηγητή πανεπιστημίου (Δρ.Ιωσήφ Μπλάσκος) να μην κάνουμε και 'μεις οι πρωτάρηδες κάμποσες ερωτήσεις?? ;) ;) ;) ;)
Τι το ξεχωριστό έχουν δεν καταλαβαίνω.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
αυτο ενδιαφερει μονο αυτους που εχουν γινει 30-40 χρονων και ακομα τους ταιζει ο μπαμπας τους,και καιτι πουστρακια που την εχουν βρει με τα σκουπιδια που μαζευτηκαν εδω.
να ξερεις οτι υπαρχει ενα υγιες κομματι ελληνων,που οταν θα ερθει η ωρα θα κανει το καθηκον του.

Συμφωνώ και επαυξάνω με τον arcans

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ianoyarios 2010 βουκουρεστι κιεβο 60 ευρα το πιγενε + 25 η καμπινα προτη θεση  το ελλα ειταν πιο φτινο 52 ευρα το ελα και 25 ευρα η δικλινη καμπινα

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 1.jpg
    1.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 26

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 3.jpg
    3.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 22

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στο πιγενε οσ σινιθος ενα βαγονι μονοσ μου δεν παταγε ρουμανος  ουτε ουκρανος σε αυτα τα τρενα!!! :2funny: :2funny:  εγο και οσταλιν ταξιδευψαμε εστι!!! τα εχο ξαναγραψει βεβεα1!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• q.jpg
    q.jpg
    96,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4.jpg
    4.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως ρε αδερφε Μάκη όπως λέει κι ο πορνομεταναστούλης, εκτός από το θεμα του φαγητου, πρεπει να την περνας πολύ σπαρτιάτικα...Αυτή η γαμημενη η καμπινα δεν εχει και τίποτα. Κατουρημα όξω. φαί γιοκ. Τεελοραση- μουσικη γιοκ αρκουδισο γιοκ. Να πλυθεις έχεις το μινι νηπτηράκι που σκεπτεσαι ποσοι έχουν άραγε κατουρησει εδώ μέσα? Το μονον ότι δεν εχεις διπλα σου τους χαχολους να σου ζαλιζουν τ αρχιδια με τον θορυβο και ν'ανακατευουν τ αντερα με την οσμη τους...
τα τρένα είναι άθλια γι'αυτό έχω το lada για να πηγαίνω με αυτό αντί για το τρένο.μέσα στο τρένο δεν μπορείς να κανείς τίποτα μόνο  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:μπορείς να παίξεις.γ'αυτό το αποφεύγω το βαριεμε ή πηγαίνω με αεροπλάνο αν είναι κάπου μακριά ή με τ'αμάξι.Η τουαλέτα στο τρένο έχει χαβαλέ όταν χέζεις πατάς ένα πεντάλ και ανοίγει μια τρύπα και φεύγουν τα σκατά στις ράγες.για το διαμέρισμα ας είναι και λίγο σκατά δεν σκάω αφού δεν κάθομαι μέσα καθόλου.στις μικρές πόλεις είναι πρακτικά αδύνατον να βρεις καλό διαμέρισμα.το καλό είναι ότι είναι τσάμπα 150-200 euro το μήνα και ξεσκίζεσαι και στο  :knockinb: :2funny:το μόνο κακό είναι ότι όλα είναι στην κατηγορία της Vonmakoulis Tours.αλλά εγώ προτιμάω να παυ σε μια πόλη τύπου Νόβγκοροντ και να  :knockinb: συνέχεια παρά να πάω σε κανα νησί και να έχω της βρομιάρες ελεεινίδες  να το παίζουν ότι είναι κάποιες και να έχω γύρο μου ζώα πιρφόρους να της κυνηγάνε σα  :jerking: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλά ακόμα και  εγώ που  είμαι φτωχός και με τρένο δεν το  πηγαίνω σχεδόν ποτέ  εσύ ο δυσεκατομυριουχος που μας λες ότι  χαλάς  5000 ευρώ σε 10 μέρες στο κάθε  ταξίδι σου πηγαίνεις με το τρένο?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλά ακόμα και  εγώ που  είμαι φτωχός και με τρένο δεν το  πηγαίνω σχεδόν ποτέ  εσύ ο δυσεκατομυριουχος που μας λες ότι  χαλάς  5000 ευρώ σε 10 μέρες στο κάθε  ταξίδι σου πηγαίνεις με το τρένο?
Μεγα τιτανοτεραστιε τσαρε διμιτριε οταν εχει δυο μετρα χιονι εγω σε αροπλανα στην ουκρανια χειμονα δεν μπενο ΤΑ ΕΧΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΗΧΗΜΑΤΑ ΚΤΛ το αυτοκινιτο τοσα χιλιομετρα μεγαλη ταλεπορια ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΡΟΜΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕς ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΤΛ  ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΗΠΟΣΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!  !!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: σαν τσαρος εση αυτα τα ξερης!!!!!!  το μονο μεσο που παει αβασανιστα το χειμονα ειναι το τρενο!!!!!  υ.γ  τι σχεση εχει με το θεμα  αν ειμαι πλουσιος η φτοχος αν χαλαο η δεν χαλαο???????  και αντε τοσα χρονια θα κανεις καμια βολτα  προς τα κατο ??? νοβογκραντ πετρουπολι δεν βαρεθικες 20 χρονια???  κατεβα ντεεεε!!!!

Επισκέπτης
Μεγα τιτανοτεραστιε τσαρε διμιτριε οταν εχει δυο μετρα χιονι εγω σε αροπλανα στην ουκρανια χειμονα δεν μπενο ΤΑ ΕΧΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΗΧΗΜΑΤΑ ΚΤΛ το αυτοκινιτο τοσα χιλιομετρα μεγαλη ταλεπορια ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΡΟΜΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕς ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΤΛ  ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΗΠΟΣΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!  !!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: σαν τσαρος εση αυτα τα ξερης!!!!!!  το μονο μεσο που παει αβασανιστα το χειμονα ειναι το τρενο!!!!!   υ.γ  τι σχεση εχει με το θεμα  αν ειμαι πλουσιος η φτοχος αν χαλαο η δεν χαλαο???????  και αντε τοσα χρονια θα κανεις καμια βολτα  προς τα κατο ??? νοβογκραντ πετρουπολι δεν βαρεθικες 20 χρονια???  κατεβα ντεεεε!!!!

Καλά αντε και το χειμωνα έχει χιονι και φοβασαι και καθεσαι σπιτι σου(και το καλοκαιρι το ιδιο), ελληνικό πληκτρολογιο που κανει 5-10Ε γιατι δεν πηρες οπως μας είχες υποσχεθει και γραφεις παντελώς ανορθόγραφα και ακατάληπτα? Ή μηπως ειναι φουμαρα κι αυτά κι εισαι παντελώς αγράμματος?
ΥΓ:Καλά για τόνους, σημεια στίξεως, υποκειμενο-αντικειμενο των προτασεων δεν συζητώ. Αυτός κατ ευθείαν πήγε από τα νήπια στο τελευταιο έτος της ιατρικής και του απένειμαν το πτυχίο...

Επισκέπτης
Μεγα τιτανοτεραστιε τσαρε διμιτριε οταν εχει δυο μετρα χιονι εγω σε αροπλανα στην ουκρανια χειμονα δεν μπενο ΤΑ ΕΧΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΗΧΗΜΑΤΑ ΚΤΛ το αυτοκινιτο τοσα χιλιομετρα μεγαλη ταλεπορια ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΡΟΜΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕς ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΤΛ  ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΗΠΟΣΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!  !!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: σαν τσαρος εση αυτα τα ξερης!!!!!!  το μονο μεσο που παει αβασανιστα το χειμονα ειναι το τρενο!!!!!   υ.γ  τι σχεση εχει με το θεμα  αν ειμαι πλουσιος η φτοχος αν χαλαο η δεν χαλαο???????  και αντε τοσα χρονια θα κανεις καμια βολτα  προς τα κατο ??? νοβογκραντ πετρουπολι δεν βαρεθικες 20 χρονια???  κατεβα ντεεεε!!!!

Με το θεμα εχει σχεση ότι εισαι παραμυθατζής κι οτι κανεις την τριχα τριχιά. Εσύ στην Μολδαβία δήλωνες εις άπαντας ιατρός. Τι ιατρός? εσύ ουτε 5 γραμμές δεν μπορείς να γράψεις, σχολείο πρεπει να πηγαινες για ειδικά παιδιά, τα ψεματα που λες ειναι πασιφανή.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
MONA LIZA  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για το θεμα θα μας πει τιποτα???  ορθογραφια τραβα σε κανα σαιτ με γραματιζουμενους εδο ειναι μπουρδελο αν το χεις καταλαβει!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα 9 στα 10 οσον αφορα της πληροφοριες που γραφεις ειναι πριν μια δεκαετια!!!!!!!!!!!!!! ακου δεν εχουν τα τρενα 2κλινι καμπινα !!!! το τελευτεο σιμερινο !!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: το μονο που κατεχεις ειναι τον τροπο σκεψης τον ουκρανον βεβεα σε επιρεασε βαθια !!! φενετε βεβεα !!!!!!!!  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: δεν μου λες να σε κερασο κανα 20 αρικακι να πα ς να ξελαφροσεις!!!!! ????  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: οσο το τι επαγκελομε και αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα!!!!! ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑς ΔΙΔΑΣΚΑΛΟς ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Με το θεμα εχει σχεση ότι εισαι παραμυθατζής κι οτι κανεις την τριχα τριχιά. Εσύ στην Μολδαβία δήλωνες εις άπαντας ιατρός. Τι ιατρός? εσύ ουτε 5 γραμμές δεν μπορείς να γράψεις, σχολείο πρεπει να πηγαινες για ειδικά παιδιά, τα ψεματα που λες ειναι πασιφανή.
Η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Υantis όντας μαθητής του βαθμού 11 πήγε και σπούδασε στην Ρουμανία απ'όπου ουδέποτε φυσικά τελείωσε(πως θα μπορούσε άλλωστε?).Δεν είναι ο μοναδικός όπως γνωρίζουμε,παρά πολλοί το διέπραξαν αυτό ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση/κόμπλεξ των  γονέων τους σε διάφορες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού(Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία,Σερβία κ.τ.λ).
Παλαιότερα δε και επειδή αυτό το κόμπλεξ των Ελλήνων υπήρχε από ανέκαθεν,ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ήτανε η Ιταλία.Κάποιος γνωστός μου είχε "σπουδάσει" στην Φλωρεντία για 27 ολόκληρα χρόνια,αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Αυτοί που πήγαν στην Ανατολική Ευρώπη και όντας αγάμητοι ως νεαροί Έλληνες,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ από το ωραίο μουνί και πόσο πανεύκολο είναι τελικά να το πηδήξεις(ειδικά εκείνα τα χρόνια).
Οι μισοί από δαύτους έφεραν μια γυναίκα στην πατρίδα όταν γύρισαν,όπου αργότερα χώρισαν.Οι υπόλοιποι συνέχισαν να πηγαινοέρχονται τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά τους και στην πραγματικότητα τρελλάθηκαν,έκαψαν τον εγκέφαλο τους.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αναμφισβητητα ο Υantis,με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.

Επισκέπτης
οσο το τι επαγκελομε και αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα!!!!! ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑς ΔΙΔΑΣΚΑΛΟς ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αφού εισαι ένας πλουσιος ιατρός. Δεν χρειάζεται να το παίζεις σεμνός. Τώρα εάν γράφεις ως αγράμματος δεν ειναι επειδή είσαι ένας αγράμματος παραμυθάς, α μπα καλέ όχι...Για να σου θυμίσω  τι έγραφες στην μετενσαρκωσή σου ως Yantis...ιατρέ(του κώλου)

Nearxos
Τιμημένος

Απ: Κριμαία
« Reply #111 on: 21/08/09, 21:09 »
Reply with quoteQuote
Φίλε yantis σε ευχαριστούμε πραγματικά για τις αναλύσεις. Τις διαβάζουμε (όσο μπορούμε) με πολύ ενδιαφέρον.
Υπάρχει μείζον θέμα με τα ελληνικά όμως.

yantis
Muted
Ειδήμων

« Reply #112 on: 21/08/09, 22:10 »
Reply with quoteQuote
δυστυχώς  γράφω με  μετατροπέα   από ρουμανικο πληκτρολόγιο  greeklish-το-greek          yalta  ok Banging Head Against a Wall

και αλλού:

yantis
Muted
Ειδήμων

View Profile Personal Message (Offline)

Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Reply #1088 on: 18/06/09, 12:12 »
Reply with quoteQuote
επίσης δεν έχω και κανέναν εδώ παρέα όπως επίσης συμπαθούντες και αντιπαθούντες οποτε γράφω χωρίς εξάρτησης όσον αφορά τον τρόπο γραφής μου το έχω γράψει και παλιότερα γράφω με μετατροπέα greeklish το greek από ρουμανικο πληκτρολόγιο

¨οτι εισαι παντελώς αγράμματος ιατρέ του κωλου το απεδειξα.
Περίμενε θα αποδείξω τωρα και τα" άλογα Α ετνικί" που γραφεις οτι γαμας κι αυτα σ ' αρμέγουνε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Υantis όντας μαθητής του βαθμού 11 πήγε και σπούδασε στην Ρουμανία απ'όπου ουδέποτε φυσικά τελείωσε(πως θα μπορούσε άλλωστε?).Δεν είναι ο μοναδικός όπως γνωρίζουμε,παρά πολλοί το διέπραξαν αυτό ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση/κόμπλεξ των  γονέων τους σε διάφορες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού(Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία,Σερβία κ.τ.λ).
Παλαιότερα δε και επειδή αυτό το κόμπλεξ των Ελλήνων υπήρχε από ανέκαθεν,ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ήτανε η Ιταλία.Κάποιος γνωστός μου είχε "σπουδάσει" στην Φλωρεντία για 27 ολόκληρα χρόνια,αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Αυτοί που πήγαν στην Ανατολική Ευρώπη και όντας αγάμητοι ως νεαροί Έλληνες,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ από το ωραίο μουνί και πόσο πανεύκολο είναι τελικά να το πηδήξεις(ειδικά εκείνα τα χρόνια).
Οι μισοί από δαύτους έφεραν μια γυναίκα στην πατρίδα όταν γύρισαν,όπου αργότερα χώρισαν.Οι υπόλοιποι συνέχισαν να πηγαινοέρχονται τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά τους και στην πραγματικότητα τρελλάθηκαν,έκαψαν τον εγκέφαλο τους.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αναμφισβητητα ο Υantis,με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.
ESENA NEE MOY ΔΕΝ σε αποπερνο εισαι μολδαβομαχος και κολιταρι του μολδολαγνου σιγουρα γαμας!!!!  σολα μεσα επεσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ευγε!!!!!!! για την ουκρανια για δοσε τα φοτα σου της εμπειριες σου τα ταξιδια σου!!!!!! και μιν το μαρτηρησεις εδο οτι γαμας!!!! αδερφε!!!! τσιιιζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μα αφού εισαι ένας πλουσιος ιατρός. Δεν χρειάζεται να το παίζεις σεμνός. Τώρα εάν γράφεις ως αγράμματος δεν ειναι επειδή είσαι ένας αγράμματος παραμυθάς, α μπα καλέ όχι...Για να σου θυμίσω  τι έγραφες στην μετενσαρκωσή σου ως Yantis...ιατρέ(του κώλου)

Nearxos
Τιμημένος

« Reply #111 on: 21/08/09, 21:09 »
Reply with quoteQuote
Φίλε yantis σε ευχαριστούμε πραγματικά για τις αναλύσεις. Τις διαβάζουμε (όσο μπορούμε) με πολύ ενδιαφέρον.
Υπάρχει μείζον θέμα με τα ελληνικά όμως.

yantis
Muted
Ειδήμων

« Reply #112 on: 21/08/09, 22:10 »
Reply with quoteQuote
δυστυχώς  γράφω με  μετατροπέα   από ρουμανικο πληκτρολόγιο  greeklish-το-greek          yalta  ok Banging Head Against a Wall

και αλλού:

yantis
Muted
Ειδήμων

View Profile Personal Message (Offline)

Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Reply #1088 on: 18/06/09, 12:12 »
Reply with quoteQuote
επίσης δεν έχω και κανέναν εδώ παρέα όπως επίσης συμπαθούντες και αντιπαθούντες οποτε γράφω χωρίς εξάρτησης όσον αφορά τον τρόπο γραφής μου το έχω γράψει και παλιότερα γράφω με μετατροπέα greeklish το greek από ρουμανικο πληκτρολόγιο

¨οτι εισαι παντελώς αγράμματος ιατρέ του κωλου το απεδειξα.
Περίμενε θα αποδείξω τωρα και τα" άλογα Α ετνικί" που γραφεις οτι γαμας κι αυτα σ ' αρμέγουνε
ευχαριστο για τα καλα σου λογια διδασκαλε!!!!!!!!!! δεν μου λες για την ουκρανια τιποτα ?????  ποσα χρονια εχεις να γαμισεις????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Η τελευταία φωτόπου τολμησε να δημοσιεύσει Ο Yantis ή Davarits ή απλά αγράμματος κακομαθημενος παραμυθατζής με την λεζάντα "Α ετνικι ουκρανια 1.80  love story"
ήταν κι ερωτευμενος παναθεμα τον με το γουρουνόπουλο. Λογω του δουλεματος που εφαγε εκτοτε σταματησε να βαζει φωτό από γκομενες του και βαζει κατι άσχετες φωτό απο μπαλετα, πεζοδρόμια, γκομενες στον δρόμο κι άλλες που μαλλον αυνανιζεται μετα μαζί τους

δίπλα στο γουρουνοπουλο η αφεντομουτσουναρα τ αγράμματου

Συνημμένα

• Photos_July_045.jpg
    Photos_July_045.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 20

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η τελευταία φωτόπου τολμησε να δημοσιεύσει Ο Yantis ή Davarits ή απλά αγράμματος κακομαθημενος παραμυθατζής με την λεζάντα "Α ετνικι ουκρανια 1.80  love story"
ήταν κι ερωτευμενος παναθεμα τον με το γουρουνόπουλο. Λογω του δουλεματος που ε΄φαγε εκτοτε σταματησε να βαζει φωτό από γκομενες του και βαζει κατι άσχετες φωτό απο μπαλετα, πεζοδρόμια, γκομενες στον δρόμο κι άλλες που μαλλον αυνανιζεται μετα μαζί τους

δίπλα στο γουρουνοπουλο η αφεντομουτσουναρα τ αγράμματου
μπραβο διδασκαλε δοσε πραγμα στο λαο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αρεεε κατι τσιμπουκια που μου θιμισεσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΜΕΓΑς ΔΙΔΑΣΚΑΛΟς ΛΕΜΕ!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom