Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
εγώ δεν του κολλάω και πολύ μη σταματήσει να γράφει (όπως ο προδομένος που χέστηκε το σερίφη) και δεν έχουμε με ποιον να γελάμε
εγώ δεν του κολλάω και πολύ μη σταματήσει να γράφει (όπως ο προδομένος που χέστηκε το σερίφη) και δεν έχουμε με ποιον να γελάμε
Δημητράκη αυτό που λες για την τουαλέτα στο τρένο ισχύει? Φεύγουν όλα στις ράγες? Μήπως κάνεις πλάκα?
Διόρθωση.Επίσης αμφισβητώ ότι ουδέποτε φοιτησε σε καμια ιατρικη ασχέτως τι ισχυρίζεται στην ταβερνα του Μολδολαγνου
Μπορεί να είναι και έτσι αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό.Μερικοί πέρασαν παρά πολύ καλά αλλά άργησαν να εγκλιματιστούν και όχι μόνο εξαιτίας της γλώσσας.το 99 % τον φοιτητών ΔΕΝ ούτε για δείγμα άλλο τη ιστορίες για άγριους λέγανε στην Ελλάδα.Ντίσκο πήγαιναν μια φορά το μήνα στην καλητερη περίπτωση να βρίσκαν μια Ελεεινίδα συμφοιτήτρια και να μέναν μαζί της.
Διόρθωση.
Στο εστιατόριο που αναφέρεσαι ουδέποτε εθεάθη παρουσία ημών η έστω και μόνο του Μολδολαγνου...από ότι έχουμε καταλάβει πηγε κανα δύο φορές πρωινές ώρες όταν δεν έχει κόσμο η απλά περνάει απ'έξω και βγάζει φωτογραφίες το οίκημα βάζοντας τες μετά στο θρεντ της Μολδαβίας.
Είχα απευθύνει πέρυσι τέτοιο καιρό ανοιχτή πρόσκληση να έρθει να τον γνωρίσουμε επιτέλους,να μας δει και να τον δούμε.
Πάντα είναι καλύτερα να ξέρεις τον άλλον προσωπικά η τουλάχιστον να τον έχεις δει και να έχεις καθίσει παρέα μαζί του έστω και μια φορά για να μπορείς να βγάλεις σωστότερα συμπεράσματα για αυτά που γράφει.
Έχοντας για παράδειγμα γνωρίσει τον Μολντο(καλά αυτόν τον τρώω στη μάπα σχεδόν κάθε μέρα πια) καθώς και τον allantalon,τον sorita,τον vonmakouli και άλλους που γράφουν στο φόρουμ,νομίζω ότι η αξιοπιστία τουλάχιστον μεταξύ μας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ασχέτως αν συμφωνεί η διαφωνεί ο καθένας με τα γραφόμενα του άλλου.
αποβλητο του τρελοκομειου δες τωρα να σου εξηγησω γιατι εισαι τροφιμος ψυχιατρειου..MONA LIZA για το θεμα θα μας πει τιποτα??? ορθογραφια τραβα σε κανα σαιτ με γραματιζουμενους εδο ειναι μπουρδελο αν το χεις καταλαβει!!!!!!! τα 9 στα 10 οσον αφορα της πληροφοριες που γραφεις ειναι πριν μια δεκαετια!!!!!!!!!!!!!! ακου δεν εχουν τα τρενα 2κλινι καμπινα !!!! το τελευτεο σιμερινο !!! το μονο που κατεχεις ειναι τον τροπο σκεψης τον ουκρανον βεβεα σε επιρεασε βαθια !!! φενετε βεβεα !!!!!!!! δεν μου λες να σε κερασο κανα 20 αρικακι να πα ς να ξελαφροσεις!!!!! ???? οσο το τι επαγκελομε και αυτο δεν εχει σχεση με το θεμα!!!!! ΒΕΒΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑς ΔΙΔΑΣΚΑΛΟς ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!
.....μην το λές----> αν διαβάσεις τα παιδιά που εμφανίζονται τώρα τελευταία θα καταλάβεις οτι υπάρχουν κάποιοι που θα γάμαγαν καισε βλεπω να γαμιεσε για 1 ευρω,αλλα και παλι δεν θα σε γαμαει κανενας
ο μπαξες του θρεντ εχει απο ολα,οπως καταλαβες......μην το λές----> αν διαβάσεις τα παιδιά που εμφανίζονται τώρα τελευταία θα καταλάβεις οτι υπάρχουν κάποιοι που θα γάμαγαν και
Συμφωνώ Ιωσήφ,από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πολλά.Να σου πω Τασο:
ξερεις που διαφωνώ μαζί του και με τον προδομένο με τον οποίον τα ταιριάξανε. Ότι δεν μπορείς να κανεις παρέα ή να εκθειάζεις κάποιον κι αμέσως την άλλη μερα να τον βρίζεις. Αυτό πιστευω ότι λέει κατι για τον χαρακτήρα των ανθρωπων.
Δεν τολμαει να παει να τον δουνε ο Ρεντ πηγαινε και επειδη δεν ειχε λεφτα για φαγητο επαιρνε ενα φραπε και με το που βαλανε οι πιτσιρικαδες τοτε φωτογραφιες του ο Μολντο τον αναγνωρισε και ειπε αυτο το ατομο ειναι τελειως χρεωκοπημενο το πιθανοτερο ειναι να ειναι κανενας 30-35αρης που εχει παει Ουκρανια 3-4 φορες μετα το 2009 οπως ειπε και ο ΙωσηφΔιόρθωση.
Στο εστιατόριο που αναφέρεσαι ουδέποτε εθεάθη παρουσία ημών η έστω και μόνο του Μολδολαγνου...από ότι έχουμε καταλάβει πηγε κανα δύο φορές πρωινές ώρες όταν δεν έχει κόσμο η απλά περνάει απ'έξω και βγάζει φωτογραφίες το οίκημα βάζοντας τες μετά στο θρεντ της Μολδαβίας.
Είχα απευθύνει πέρυσι τέτοιο καιρό ανοιχτή πρόσκληση να έρθει να τον γνωρίσουμε επιτέλους,να μας δει και να τον δούμε.
Πάντα είναι καλύτερα να ξέρεις τον άλλον προσωπικά η τουλάχιστον να τον έχεις δει και να έχεις καθίσει παρέα μαζί του έστω και μια φορά για να μπορείς να βγάλεις σωστότερα συμπεράσματα για αυτά που γράφει.
Έχοντας για παράδειγμα γνωρίσει τον Μολντο(καλά αυτόν τον τρώω στη μάπα σχεδόν κάθε μέρα πια) καθώς και τον allantalon,τον sorita,τον vonmakouli και άλλους που γράφουν στο φόρουμ,νομίζω ότι η αξιοπιστία τουλάχιστον μεταξύ μας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο ασχέτως αν συμφωνεί η διαφωνεί ο καθένας με τα γραφόμενα του άλλου.
Γιατι εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτος στη φωτογραφια? .-----και κατι αλλο παιδια για τα Ρουμανικα πληκτρολογια.Αν προσεξατε τωρα γραφω χωρις τονους και μπορει να κανω και μερικα ορθωγραφικα λαθη (20 χρονια πορνομεταναστης ειμαι,εκτος απο το σα'ι'τ Ελληνικα πολυ λιγο μιλαω και γραφω).Πριν ημουνα στο σπιτι που μενω με τη γιδα μου και το κομπιουτερ εκει δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες (η κορη μου εχει βαλει καποια φραγη που για να τους προσθεσω ή να βαλω καποιο προγραμμα πρεπει να πατησω εναν κωδικο που εχει βαλει).Εγραφα μεσω του μεταφραστη εγραφα το κειμενο με Λατινικους χαρακτηρες και μου το αλλαζε στα Ελληνικα και εβαζε και τονους.Αυτα για της του Yanti περι Ρουμανικων πληκτρολιγιωναποβλητο του τρελοκομειου δες τωρα να σου εξηγησω γιατι εισαι τροφιμος ψυχιατρειου..
το πουκαμισο που φορας στην φωτο με την πατσαβουρα που εισαι,κανει μπαμ οτι ειναι απο την στολη εξοδου του ψυχιατρειου.ειναι τα πουκαμισα που φορατε τις κυριακες οταν ερχετε ο μπαμπας και η μαμα επισκεπτηριο.
ο καημενος ο πατερας σου θα ειχε μαλλον ονειρο να σε κανει γιατρο,αλλα του βγηκες μονιμος ασθενης,δεν πειραζει,κατι ειναι και αυτο,εχει αμεση σχεση με τιν ιατρικη.ετσι και αλλιως πειραματοζωα παντα χρειαζετε η ιατρικη.
να παρακαλας σκουπιδι να μην τελειωσουν τα φραγκα του μπαμπα,γιατι τα περισσοτερα τα εφαγες σε μαλακιες ετσι και αλλιως,γιατι σε βλεπω να γαμιεσε για 1 ευρω,αλλα και παλι δεν θα σε γαμαει κανενας,τρελος και πουστης αμα εισαι ειναι δυσκολα.παντως και στην ελλαδα ειμαι σιγουρος οτι ταξιδευεις με τρενο,γιατι τα πακια και οι αραπηδες,σου κανουν καλη παρεα στο βαγονι,
αναθεμα την ωρα που βαλανε ιντερνετ στα ψυχιατρεια για να μην ζαλιζετε τα αρχιδια των γιατρων και των νοσοκομων,και ζαλιζετε τα δικα μας.
Σύντροφε συμφωνώ με αυτά που λες , αλλά στο θέμα ασφάλειας νομίζω ότι υπερβάλεις. Αφενός οι καμπίνες κλειδώνουν εσωτερικά και από την άλλη υπάρχει υπεύθυνος για κάθε βαγόνι, ο οποίος (όπως μου είπαν) είναι και υπόλογος σε περιπτώσεις κλοπής. Μιλάω βέβαια για Α θέση, για Β θέση έχεις δίκιο όπως και ο δάσκαλος για την Ουκρανική εσάνς :S!!!Εγώ τώρα προτιμώ τα λεωφορεία στην Ουκρανία τουλάχιστον δε βρωμίζεις όσο στα τρένα και δε μυρίζει ποδαρίλα(στα τρένα όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους η μπόχα είναι φοβερή).Επίσης πιο δύσκολα σε κλέβουν στο λεωφορείο.Στο τρένο δεν ξέρεις ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει στους σταθμούς.
Δυστηχως το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλο.Ολοι σχεδον γυρισανε μετα της σπουδες στην Ελλαδα.Ελαχιστοι μηνανε Ρουμανια.Γιατι πηγανε με τη νοοτροια οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα.Θυμαμαι εδω οι φοιτητες μετραγαν μερες για το πότε θα γυρισουν Ελλαδα Μιλαω για τη γεννια μου που ηρθαν να σπουδασουν τη δεκαετια του '90 για τους πιο νεους δεν μπορω να εχω αποψη δεν ξερω.Μπορεί να είναι και έτσι αλλά όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό.Μερικοί πέρασαν παρά πολύ καλά αλλά άργησαν να εγκλιματιστούν και όχι μόνο εξαιτίας της γλώσσας.
Η εξήγηση είναι πολύ απλή.
Ο Υantis όντας μαθητής του βαθμού 11 πήγε και σπούδασε στην Ρουμανία απ'όπου ουδέποτε φυσικά τελείωσε(πως θα μπορούσε άλλωστε?).Δεν είναι ο μοναδικός όπως γνωρίζουμε,παρά πολλοί το διέπραξαν αυτό ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση/κόμπλεξ των γονέων τους σε διάφορες χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού(Βουλγαρία,Ρουμανία,Σλοβακία,Σερβία κ.τ.λ).
Παλαιότερα δε και επειδή αυτό το κόμπλεξ των Ελλήνων υπήρχε από ανέκαθεν,ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ήτανε η Ιταλία.Κάποιος γνωστός μου είχε "σπουδάσει" στην Φλωρεντία για 27 ολόκληρα χρόνια,αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Αυτοί που πήγαν στην Ανατολική Ευρώπη και όντας αγάμητοι ως νεαροί Έλληνες,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ από το ωραίο μουνί και πόσο πανεύκολο είναι τελικά να το πηδήξεις(ειδικά εκείνα τα χρόνια).
Οι μισοί από δαύτους έφεραν μια γυναίκα στην πατρίδα όταν γύρισαν,όπου αργότερα χώρισαν.Οι υπόλοιποι συνέχισαν να πηγαινοέρχονται τρώγοντας τα λεφτά του μπαμπά τους και στην πραγματικότητα τρελλάθηκαν,έκαψαν τον εγκέφαλο τους.
Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει αναμφισβητητα ο Υantis,με τα θετικά και τα αρνητικά που συνεπάγεται αυτό.
καλά ακόμα και εγώ που είμαι φτωχός και με τρένο δεν το πηγαίνω σχεδόν ποτέ εσύ ο δυσεκατομυριουχος που μας λες ότι χαλάς 5000 ευρώ σε 10 μέρες στο κάθε ταξίδι σου πηγαίνεις με το τρένο?
Ρε ο Πετράκης....τί κάνεις Πετράκη,τί λέει το κόμμα,ο πρόεδρος,όλοι καλά ή αλλαξοπίστησες κ το γύρισες στην Χρυσή Αυγή;;;δημητρη, δεν μας εχει πει ποιο ειναι το αντικειμενο της εργασιας σου....λογω εργασιας πηγες ρωσσια? οσο καιρο ησουν ελλαδα (2012)...παρατηρησες οτι σε πολλες καφετεριες της παραλιακης εχει αυξηθει το φαινομενο οι γκαρσονες να πιανουν 50 ευρω για γαμησακια?
εισθε σιγουρος?ενδιαφερομε κι εγω σοβαρως,,,πως ακριβως κ που γινετε η προσεγγισις?δωστε φωτα στο λαο,,ομιλειτε μαλλον για αλοοδαπας?εχει μια που ασχολειτε με το σπορ στο παλμιε της βικτωριας,αλλα εινε πολλες οι αιτησεις απ οτι καταλαβα,οποτε η αναμονη παει μακρια..εσεις στην παραλιακη πατε γρηγοροτερα?ελληνιδες συμπεριλαμβανει το προγραμα?καθοσον εγω απο αλλοδαπαες εχβ σχετικην χορταση,για ελληνικο προιν εχω ενδιαφερον,,δημητρη, δεν μας εχει πει ποιο ειναι το αντικειμενο της εργασιας σου....λογω εργασιας πηγες ρωσσια? οσο καιρο ησουν ελλαδα (2012)...παρατηρησες οτι σε πολλες καφετεριες της παραλιακης εχει αυξηθει το φαινομενο οι γκαρσονες να πιανουν 50 ευρω για γαμησακια?