Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μιδα αστο φαινεται εχεις καιρο να ρθεις ελλαδα,τα πραγματα εδω ειναι απελπιστικα η κυταριτιδα εχει παρει απελπιστικες διαστασεις,μουναρες με τα ρουχα και μολις τα βγαλουν να κατι πατσαδες στον κωλο,καλα εισαι εκει που εισαι τι ασχολεισαι με τις πατσαβουρες,υπαρχουν φυσικα κατι ψωνιομαγαζα που πανε οι μουναρες η 1 στις 20 δηλαδη και οι αλλες 19 πανε σε ολα τα αλλα

στελιο, απλως τα πιπινακια των 10-25 ετων δεν θα πανε σε μεγαλα μαγαζια για να τις δει εγω και εσυ πανε σε συνοικιακα μαγαζια γιατι ειναι φτηνα και αυτες δεν εχουν λεφτα...ασε ποσες ντομενες επειδη θελουν να κανουν καριερα δεν βγαινουν απο το σπιτι τους... 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε δημητριε,υπερβαλεις,ημουν προχυτες βραδυ στο ακρωτηρι,στην παραλιακη,ειχε μεσα αρκετο κοσμο,παρα πολλες μουναρες κ με τα προτυπα τα ουκρανορωσσικα,το 50-60% φασονοντουσαν κ λογικα μετα θα πηγαν για γαμησι,ειχε κι ενα 20% ξεμπαρκους κ ξεμπαρκες σε ψαξιμο
θα μου πεις ουκρανια κ μαλλον ρωσσια ολες το 90% θα φορτονονταν για γαμησι,,ενταξει ,εδω ειναι το 50-60% στη φαση παμε κ κοιτιομαστε κ φευγουμε,
αλλα οχι  και οτι γαμανε 3,4 μονο σ ολο τον πειραια,,, ;)πολλοι γαμανε κ πλεον εχει κ πολυ καλα μουνια η ελλαδα κ ξεκωλλα πολλα  :rockon: :rockon: :rockon:
ενας στους δυο κερδιει-γαμαει,,,πιο παλια,δεκαετια πριν, οντως ηταν ενας στους δεκα...

Περνα μετα απο κανα μεταξουργειο που γινεται λαικο προσκυνημα. Και κατα πασα πιθανοτητα θα δεις και τις ιδιες ακριβως φατσες... :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στελιο, απλως τα πιπινακια των 10-25 ετων δεν θα πανε σε μεγαλα μαγαζια για να τις δει εγω και εσυ πανε σε συνοικιακα μαγαζια γιατι ειναι φτηνα και αυτες δεν εχουν λεφτα...ασε ποσες ντομενες επειδη θελουν να κανουν καριερα δεν βγαινουν απο το σπιτι τους... 
Μικρα μεγαλα ολα τα χαλια τους εχουν ,κατασταση απελπιστικη κατω των 20 υπαρχουν ακομα καποιες που δεν εχουν προλαβει να κανουν κυταριτιδα,και αν βαλουμε και την αφραγκια που τις δερνει πλεον και δεν βγαινουν αντε να βρεις γκομενα της προκοπης,χωρις κυταριτιδα στο κωλο πιο ευκολα τζοκερ πιανεις

Επισκέπτης
Περνα μετα απο κανα μεταξουργειο που γινεται λαικο προσκυνημα. Και κατα πασα πιθανοτητα θα δεις και τις ιδιες ακριβως φατσες... :grin:

Ακριβως ξερεις ποσες φατσες απο παραλιακη μετα τους βλεπεις στα studio στο γκαζι?? ξερεις ποσους  ΓΑΜΙΑΔΕΣ Τον club καταληγουνε στο μεταξουργειο???  γιατι αρααγε???  μηπως εχουμε τοσο ευκολες γκομενες που γαμας για πλακα και ειπανε να το ριξουνε λιγο και στον πληρωμενο ερωτα τα παιδια?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μάκη αυτό το τραίνο σε [οιον σιδηρόδρομο ανηκει? Τον ουκρανικό ή το Μολδαβικό?
[
Σύντροφε δεν πρόσεξα. Το πήρα στις 20/7 από Τιράσπολ αλλά δεν κοίταξα.[/quote]
εχει παει καποιος στην κριμεα φετος?ας γραψει ..
Ήμουν Κριμαία για μια βδομάδα τον Ιούλιο, αλλά δεν βρήκα κάτι διαφορετικό από ότι έχω περιγράψει στο πρώτο μου ταξίδι στο σχετικό θρεντ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να γράψω και παραπέμπω εκεί. Το μόνο αξιομνημόνευτο είναι ότι στη Σεβαστούπολη είδα ότι είχε μπουρδελα (ή κάτι τέτοιο).

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μην γαματε το θρεντ οι γνωστοι μισογυνιδες.
εχει αλλα θρεντ για να γραφετε τις μαλακιες σας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπράβο αγορίνα μου ! Μετά από το привет έμαθες και το Dobry Den  :2funny:

P.S. Άσε τον Δημητράκη να γαμάει για σένα
Αυτός έχει τον τρόπο του εσύ δεν έχεις τίποτα  :dancing:
Γειά σου φίλε!!! Σήμερα έμαθα και μια καινούργια λέξη για να σε ευχαριστήσω για το μυνημά σου και για το χρόνο που αφιερώνεις για μένα----------------->ΣΠΑΣΙΜΠΑ

Είναι φορές που η κριτική έστω και η κακοήθης σε κάνει καλύτερο! Κακό θα μου έκανες αν με κοίμίζες με κουβέντες του τύπου "μπράβο" "χτύπα" "όρμα"!!!Σε κάνει να σκέφτεσαι τι λάθος κάνεις και να το διορθώνεις! Βέβαια πρέπει τα φρένα να είναι σώα! Αλλιώς πέφτεις στην αντίθετη πλευρά του να πιστέυεις αυτά που λές προσπαθώντας να επιμείνεις σε κάποια άκαμτη θέση και έτσι να δημιουργείς ενα μικρόκοσμο στο δωματιό σου που σε κάνει να νομίζεις οτι είναι πραγματικότητα!

Στη περίπτωσή μου υπάρχουν κάποιοι λόγοι "ανωτέρας βίας" που αν και ζώ σε ένα μουνότοπο δεν γαμάω περισσότερο απο άλλους (αλλά ούτε και λιγότερο)
Χτες με τη Ρωσίδα στη παραλία πέσαν απίστευτα φασώματα και δάχτυλα! Κατ' ευθύαν δεν φορτώθήκε... αλλά μου είπε να βρεθούμε βράδυ!!!!
Το ξυπνητήρι το έβαλα στη 1 αλλά ποτέ δεν σηκώθικα....

Ο Δημητράκης, που καλό είναι να το καταλάβουμε όλοι, δεν έχει περιορισμό χρόνου! Εδώ στην Ελλάδα το "μεροκάματο"
πλέον είναι δύσκολο και επίπονο για τον καθένα μας και δεν μας επιτρέπει να τα κάνουμε όλα έτσι όπως πρέπει, διότι υπάρχουν δυνάμεις σε αυτή τη χώρα που δεν σε αφήνουν να εξεληχθείς έτσι όπως πιστέυεις οτι πραγματικά μπορείς...

Πάντος όπως και να έχει πέρα απο την αρχική ειρωνία αν ποτέ βρεθείς Ρόδο πες μου να βρεθούμε και θα δείς οτι εδώ περνάμε καλά γαμήσουμε δεν γαμήσουμε!!!

Και αν πάλι πιστεύεις οτι λέω μαλακίες σου έχω ένα αρχαίο ρητό-------->

"Πάταξων μεν, άκουσων δε"  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μικρα μεγαλα ολα τα χαλια τους εχουν ,κατασταση απελπιστικη κατω των 20 υπαρχουν ακομα καποιες που δεν εχουν προλαβει να κανουν κυταριτιδα,και αν βαλουμε και την αφραγκια που τις δερνει πλεον και δεν βγαινουν αντε να βρεις γκομενα της προκοπης,χωρις κυταριτιδα στο κωλο πιο ευκολα τζοκερ πιανεις
Γενικα με ολες οι Νοτιες γκομενιτσες μετα τα 17-18 γινονται χάλια! :rockon:Στην Ελλαδα εχει πολυ λιγες που βλεποντε 16-17 ετων (10-15% του συνολου) πιο μεγαλες ειναι χάλια.Τωρα με την κριση εχουνε γινει λιγακι πιο ευκολες.Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι μπορεις να  :knockinb: ευκολα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικα με ολες οι Νοτιες γκομενιτσες μετα τα 17-18 γινονται χάλια! :rockon:Στην Ελλαδα εχει πολυ λιγες που βλεποντε 16-17 ετων (10-15% του συνολου) πιο μεγαλες ειναι χάλια.Τωρα με την κριση εχουνε γινει λιγακι πιο ευκολες.Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι μπορεις να  :knockinb: ευκολα
Τι έγινε δυσκόλεψαν οι Ρωσίδες και λέτε να το ρίξετε στις Ελληνίδες?
Το χαζο-Ρωσίδι χτες μου έλεγε τα εξής---------> Στο Ελληνικό κλαμπ δεν μπορεί να ηρεμίσει γιατί της την πέφτουν συνέχεια και όλοι θέλουν σεξ και αναγκάζεται να είναι κλειστή σε όποιον πάει, σε αντίθεση με την Αγία Πετρούπολη που είναι χαλαρή στα κλαμπ και μπορεί να βρει κάποιον να μιλήσει και να κάνει παιχνίδι χαλαρά!

Εγώ της πήρα το τηλέφωνο το πρώτο βράδι γι' αυτό μπόρεσα και φάσωσα....Έχει δίκιο ο Θύμιος- Κμαν ότι θέλει τύχη να τις πετύχεις πρώτη μέρα!
Μετά πέφτουν άσχημα τα ληγούρια και χαλάν τα μουνιά....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το χαζο-Ρωσίδι χτες μου έλεγε τα εξής---------> Στο Ελληνικό κλαμπ δεν μπορεί να ηρεμίσει γιατί της την πέφτουν συνέχεια και όλοι θέλουν σεξ και αναγκάζεται να είναι κλειστή σε όποιον πάει, σε αντίθεση με την Αγία Πετρούπολη που είναι χαλαρή στα κλαμπ και μπορεί να βρει κάποιον να μιλήσει και να κάνει παιχνίδι χαλαρά!

Εγώ της πήρα το τηλέφωνο το πρώτο βράδι γι' αυτό μπόρεσα και φάσωσα....Έχει δίκιο ο Θύμιος- Κμαν ότι θέλει τύχη να τις πετύχεις πρώτη μέρα!
Στη Ρωσσια εχει γκομενες για ολα τα γουστα.Εμενα μου αρεσουν πολυ οι Νοτιες προτιμαω γκομενες Ιρανικης προελευσης εχει πολλα κουκλακια αλλα πρεπει να ειναι μεχρι 18-19 ετων το πολυ μετα χαλανε.Οι Ρωσσιδες ειναι παρα πολυ κρυες για  :knockinb:Αυτες οι μη Ρωσσιδες ειναι πολυ δυσκολο να βρουνε Ρωσσο γιατι θελουνε καλο  :knockinb:οι δικοι τους αντρες ειναι οι περισσοτεροι σε αγρια κατασταση οποτε μενω μονο εγω :2funny:Οσο για την αποψη Ρωσσιδων για την Ελλαδα ειναι οι εξης:Οι Ελληνες μπορει να την πεφτουνε σα  :jerking:αλλα ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ NO φευγουνε και δεν ενοχλουνε ενω οι Τουρκοι ειναι συχαμεροι την πεφτουνε και ρωτανε πόσα θελεις για μια ωρα :2funny: και τετοιες  :jerking:!για τους Αιγυπτιους σκεφτονται ακομα χειροτερα συχαινοντε να τους ακουμπισουν.Για την Ελλαδα (Ροδο)ειπανε οτι εχει πολυ φτωχια (που να δουνε και την Αθηνα :2funny:)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Πάντος αν την παλέψω σήμερα έχω και άλλο ένα τηλέφωνο απο γκόμενα που γνώρισα πρώτη μέρα απο Αγ. Πετρούπολη....
Πάντος θα προτιμούσα να έπεφτα πάνω σε Ουκρανίδες! Οι Ρωσίδες φέτος είναι περισσότερο ανώμαλες!!!

Επισκέπτης

Πορνομεταναστουλη αφου το ξερεις κι οι βόρειες γκομενιτσες γινονται γαμησε τα. Απλώς οι ουκρανιδες (οχι ολες ) στα νιατα τους μπορει να ηταν μουναρες. ΄¨ενα 10%. Στην ελλάδα οι ελλεεινιδες ειναι απλώς όλες μπάζα...Βλέπω εδώ κατι που ταν μουναρες στα 18-20 και μετά απο δέκα χρόνια έχουν γινει θειτσες. Εδ΄ω ειναι και πανηλίθιες. Το παιζουν μπλαζέ γκομενες,βρίσκουν κανα βλακα που τους γυαλισε στα 20 τους τον παντρευονται και μετα αφου γινουν καρα δημαρχικα ψάχνουν να βρουν καναν άλλον ηλίθιο να τους μεγαλώσει τα παιδιά. Τετοιοι μαλακες υπάρχουν πολλοί...

Επισκέπτης
Στη Ρωσσια εχει γκομενες για ολα τα γουστα.Εμενα μου αρεσουν πολυ οι Νοτιες προτιμαω γκομενες Ιρανικης προελευσης εχει πολλα κουκλακια αλλα πρεπει να ειναι μεχρι 18-19 ετων το πολυ μετα χαλανε.Οι Ρωσσιδες ειναι παρα πολυ κρυες για  :knockinb:Αυτες οι μη Ρωσσιδες ειναι πολυ δυσκολο να βρουνε Ρωσσο γιατι θελουνε καλο  :knockinb:οι δικοι τους αντρες ειναι οι περισσοτεροι σε αγρια κατασταση οποτε μενω μονο εγω :2funny:Οσο για την αποψη Ρωσσιδων για την Ελλαδα ειναι οι εξης:Οι Ελληνες μπορει να την πεφτουνε σα  :jerking:αλλα ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ NO φευγουνε και δεν ενοχλουνε ενω οι Τουρκοι ειναι συχαμεροι την πεφτουνε και ρωτανε πόσα θελεις για μια ωρα :2funny: και τετοιες  :jerking:!για τους Αιγυπτιους σκεφτονται ακομα χειροτερα συχαινοντε να τους ακουμπισουν.Για την Ελλαδα (Ροδο)ειπανε οτι εχει πολυ φτωχια (που να δουνε και την Αθηνα :2funny:)

Καλά πρόσεξε μην σπάσουν καναν πολυέλαιο οι μαρκησίες. Μήπως ήταν τόσο πλούσιες και μεναν στα κρητικά ή στην Αγία αναστασία?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
[Για την Ελλαδα (Ροδο)ειπανε οτι εχει πολυ φτωχια (που να δουνε και την Αθηνα :2funny:)
[/quote]Ότι να 'ναι λένε!!!!!

Μήπως αυτές είναι φτωχές και βγάζουν κόμπλεξ!!! Βάζουν ένα βραχιολάκι All Inclusive και πάνε στα κλαμπ που μόνο χορέυουν στη πίστα χωρίς να πέρνουν ένα ποτό!!!!

Όσο για τους Τουρκους ισχύει!
Αλλά μακάρι να μοιάζαμε κι εμείς πιο πολύ στους Τούρκους γιατί αυτοί με την επιμονή κάτι τρώνε! Εδώ με το Νο πρέπει όλα να αρχίζουν και όχι να τελειώνουν! Αν εγώ έφευγα απο κάθε μουνάρα που μου έλεγε Νο θα είχα γαμήσει τα μισά μουνιά....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[Για την Ελλαδα (Ροδο)ειπανε οτι εχει πολυ φτωχια (που να δουνε και την Αθηνα :2funny:)
Ότι να 'ναι λένε!!!!!

Μήπως αυτές είναι φτωχές και βγάζουν κόμπλεξ!!! Βάζουν ένα βραχιολάκι All Inclusive και πάνε στα κλαμπ που μόνο χορέυουν στη πίστα χωρίς να πέρνουν ένα ποτό!!!!

Όσο για τους Τουρκους ισχύει!
Αλλά μακάρι να μοιάζαμε κι εμείς πιο πολύ στους Τούρκους γιατί αυτοί με την επιμονή κάτι τρώνε! Εδώ με το Νο πρέπει όλα να αρχίζουν και όχι να τελειώνουν! Αν εγώ έφευγα απο κάθε μουνάρα που μου έλεγε Νο θα είχα γαμήσει τα μισά μουνιά....
Οχι απλως οι γυναικες στη Ρωσσια εχουν πολλες απαιτησεις απο τους ξενους.Νομιζουν οτι ο ξενος που θα βρουνε ειναι δυσεκατομυριουχος.Οι Τουρκοι τρωνε ολα τα  :shit:οι Αιγυπτιοι τα αποσκατα.Διχνει στην τηλεωραση της Ρωσσιδες συζηγους Τουρκων και Αιγυπτιων και παω να ξερασω ειναι οι περισοοτερες κατι βοδια κατι εντελως τελειωμενες.Βεβαια και οι Ελληνες δεν πανε πισω  :2funny:πανε και παντρευονται κατι τελειωμενες κατι καθαρηστριες απο ξενοδοχεια.Η πλακα ειναι οτι περιφανευονται που εχουν γκομενα :2funny:
Πορνομεταναστουλη αφου το ξερεις κι οι βόρειες γκομενιτσες γινονται γαμησε τα. Απλώς οι ουκρανιδες (οχι ολες ) στα νιατα τους μπορει να ηταν μουναρες. ΄¨ενα 10%. Στην ελλάδα οι ελλεεινιδες ειναι απλώς όλες μπάζα...Βλέπω εδώ κατι που ταν μουναρες στα 18-20 και μετά απο δέκα χρόνια έχουν γινει θειτσες. Εδ΄ω ειναι και πανηλίθιες. Το παιζουν μπλαζέ γκομενες,βρίσκουν κανα βλακα που τους γυαλισε στα 20 τους τον παντρευονται και μετα αφου γινουν καρα δημαρχικα ψάχνουν να βρουν καναν άλλον ηλίθιο να τους μεγαλώσει τα παιδιά. Τετοιοι μαλακες υπάρχουν πολλοί...
Ιωσηφ εδω υπονοεις τον μεγαλο Ουρανολογο Χριστο Λαζαρου πιθανοτατα :2funny: και μερικους αλλους του σα'ι'τ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οντως οι Ελεεινιδες ειναι εντελως ηλιθιες σε αυτο εχεις δικιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε δημητριε,υπερβαλεις,ημουν προχυτες βραδυ στο ακρωτηρι,στην παραλιακη,ειχε μεσα αρκετο κοσμο,παρα πολλες μουναρες κ με τα προτυπα τα ουκρανορωσσικα,το 50-60% φασονοντουσαν κ λογικα μετα θα πηγαν για γαμησι,ειχε κι ενα 20% ξεμπαρκους κ ξεμπαρκες σε ψαξιμο
θα μου πεις ουκρανια κ μαλλον ρωσσια ολες το 90% θα φορτονονταν για γαμησι,,ενταξει ,εδω ειναι το 50-60% στη φαση παμε κ κοιτιομαστε κ φευγουμε,
αλλα οχι  και οτι γαμανε 3,4 μονο σ ολο τον πειραια,,, ;)πολλοι γαμανε κ πλεον εχει κ πολυ καλα μουνια η ελλαδα κ ξεκωλλα πολλα  :rockon: :rockon: :rockon:
ενας στους δυο κερδιει-γαμαει,,,πιο παλια,δεκαετια πριν, οντως ηταν ενας στους δεκα...
Εγω Ρεντ ακομα δεν εχω καταλαβει τι πας και κανεις Μολδαβια?Αφου οπως επανελημενα ειπα το ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Αυτο αποδικνυεται οτι πηγαινεις στα τελευταια χωρια της Μολδαβιας και της παρακαλας μπας και σου κατσουνε να της  :knockinb:.Ελλαδα με την εμφανιση σου σωματαρας,λα'ι'κος θα μπορουσες να βγαλεις κανενα γκομενακι,ειναι περιεργο αλλα κατι τεοιους τους γουσταρουν οι Ελεεινιδες :rockon:Οταν στο ανατολικο μπλοκ τους συχαινοντε.Αν βεβαια ησουνα λιγακι εξυπνος δεν θα ησουνα σε αυτη τη κατασταση αλλα δυστηχως δεν εισαι.Αυτο αποδικνυεται στο οτι κοντευεις 50 χρονων και εισαι τελειως χρεωκοπιμενος.

Επισκέπτης
Οχι απλως οι γυναικες στη Ρωσσια εχουν πολλες απαιτησεις απο τους ξενους.Νομιζουν οτι ο ξενος που θα βρουνε ειναι δυσεκατομυριουχος.Οι Τουρκοι τρωνε ολα τα  :shit:οι Αιγυπτιοι τα αποσκατα.Διχνει στην τηλεωραση της Ρωσσιδες συζηγους Τουρκων και Αιγυπτιων και παω να ξερασω ειναι οι περισοοτερες κατι βοδια κατι εντελως τελειωμενες.Βεβαια και οι Ελληνες δεν πανε πισω  :2funny:πανε και παντρευονται κατι τελειωμενες κατι καθαρηστριες απο ξενοδοχεια.Η πλακα ειναι οτι περιφανευονται που εχουν γκομενα :2funny:Ιωσηφ εδω υπονοεις τον μεγαλο Ουρανολογο Χριστο Λαζαρου πιθανοτατα :2funny: και μερικους αλλους του σα'ι'τ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Οντως οι Ελεεινιδες ειναι εντελως ηλιθιες σε αυτο εχεις δικιο

οχι, οχι δεν πέταξα καμια σπόντα για κανέναν και ουτε γνωρίζω τον άνθρωπο κι ουτε με γνωρίζει. Νομιζω το έχω ξαναγράψει: πολλοί για να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους κάνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, νομιζοντας ότι αυτά είναι προέκταση του εαυτού τους. Από την άλλη πιστεύω ότι η πνευματική σχέσις γονέος - παιδιού είναι ισχυροτέρα από τους δεσμους αίματος. Αλλά επειδή ξερω πολύ καλα αυτές τις πουτάνες στην σχέση τους με κάποιον άλλον δεν τις οδηγεί η αγάπη ή η συντροφικότης αλλά η ανάγκη να βρουν καποιον μαλάκα να τις ξελασπώσει από την μαλακεία τους κι άμα δεν είχαν το επιπλέον βαρος με ότι αυτό συνεπάγεται θα τον γράφανε στην μουνάρα της. Να μην πω ότι και διαρκούντος του γαμου-συμβιώσεως τον γράφουν στο μουνί τους τον μαλακα και κοιταζουν πως να περάσουν καλά αυτές και τα μπασταρδακια τους (ειδέ περίπτωση προδομενου κουτσομπόλη)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οχι απλως οι γυναικες στη Ρωσσια εχουν πολλες απαιτησεις απο τους ξενους.Νομιζουν οτι ο ξενος που θα βρουνε ειναι δυσεκατομυριουχος.Οι Τουρκοι τρωνε ολα τα  :shit:οι Αιγυπτιοι τα αποσκατα.Διχνει στην τηλεωραση της Ρωσσιδες συζηγους Τουρκων και Αιγυπτιων και παω να ξερασω ειναι οι περισοοτερες κατι βοδια κατι εντελως τελειωμενες.Βεβαια και οι Ελληνες δεν πανε πισω  :2funny:πανε και παντρευονται κατι τελειωμενες κατι καθαρηστριες απο ξενοδοχεια.Η πλακα ειναι οτι περιφανευονται που εχουν γκομενα :2funny:
Σε αυτό έχεις δίκιο! Ότι Ρωσίδα έχω δει με Έλληνα δεν είναι πρωτοκλασάτη!

Αλλά πολλές φορές δεν φταίμε μόνο εμείς!!! Είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν πάλικάρια που μπορεί να τους ήθελαν μουνάρες και φραγκάτες Ρωσίδες και να τις έστειλαν πίσω...
Δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις στο σπίτι το Ρωσίδι...
Το αντίθετο... Ζαλούρα είναι.... Διότι ότι μας κρατάει μαζί τους είναι μονο και μόνο το :knockinb:
Σε οτιδήποτε άλλο σου τι δίνουν στα νευρα!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
οχι, οχι δεν πέταξα καμια σπόντα για κανέναν και ουτε γνωρίζω τον άνθρωπο κι ουτε με γνωρίζει. Νομιζω το έχω ξαναγράψει: πολλοί για να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους κάνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, νομιζοντας ότι αυτά είναι προέκταση του εαυτού τους. Από την άλλη πιστεύω ότι η πνευματική σχέσις γονέος - παιδιού είναι ισχυροτέρα από τους δεσμους αίματος. Αλλά επειδή ξερω πολύ καλα αυτές τις πουτάνες στην σχέση τους με κάποιον άλλον δεν τις οδηγεί η αγάπη ή η συντροφικότης αλλά η ανάγκη να βρουν καποιον μαλάκα να τις ξελασπώσει από την μαλακεία τους κι άμα δεν είχαν το επιπλέον βαρος με ότι αυτό συνεπάγεται θα τον γράφανε στην μουνάρα της. Να μην πω ότι και διαρκούντος του γαμου-συμβιώσεως τον γράφουν στο μουνί τους τον μαλακα και κοιταζουν πως να περάσουν καλά αυτές και τα μπασταρδακια τους (ειδέ περίπτωση προδομενου κουτσομπόλη)
Δάσκαλε η ψηλή έχει ένα 8χρονο μούλικο και δεν μου τα έχει σπάσει ακόμα....
Ούτε ένα μύνημα ακόμα εδώ και 2 μήνες δεν έχει στήλει ενώ πάω και καλά γι΄αυτή....
Μήπως το κάνει επίτηδες για να δεί κατά πόσο την κυνηγάω άρα και διατεθημένος να αναλάβω το κουτσούβελό της...
Ή μήπως βρήκε πιο μαλάκα....

Επισκέπτης

Κοιτα να μην βγάζω την ουρίτσα μου απ έξω. Πριν από δέκα χρόνια ακριβώς Είχα έναν φίλο? το χε βαλει αμέτη - μωχαμέτη να παντρευτεί. Πρεπει να ναι από τους ασχημότερους άνδρες της ελλάδος και μαυριδερός αλλά είχε λέγειν, ήταν πολύ ευχάριστος(άμα ήθελε) ενώ έκανε τον πολλά βαρύ, στις γκόμενες έκανε και τον κινέζο. Τέλος πάντων. Από-δω απο κει βρήκε μια μ ένα παιδί 3-4 ετών. Πολύ ωραία γκόμενα. Δε λεω μοντέλο γιατί ηταν κοντή κανα 164. ¨οταν τους έβγανα φωτό έλεγα "η ωραία και το τέρας" Την είχε γαμησει ένας Λιβανεζος στο Ρίβερ και της είχε αφησει το ενέχυρο. του λεγα ρε μαλακα παρ την και το παιδί ειχε βγει ετσι μαυριδερο και του ταίριαζε ήταν και μικρό αυτόν θα γνωριζε ως πατέρα. Του λεγα θα γλυτωσεις και τα ε΄ξοδα τοκετού και γεννας και θα σαι σιγουρος ότι θα βγει αγόρι. Ο μπόμπιρας τον συμπαθούσε. Τελικως τραβηχτηκε μαζί της κανα χρόνο και  την έκανε γιατι δε γουσταρε όπως εδηλωνε να μεγαλωνει ξενα παιδιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom