Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Κοιτα απ'οτι έχω αντιληφθει ο χρήστος που τον ανεφερε ο πορνομεταναστης σημερα, είχε μείνει μαζί με τους αγρίους στην ζουγκλα, επομένως κατι πρεπει να ξερε. Τωρα όχι αυτά που λεγε με γκομενες κτλ αυτα ήταν φαντασία ο άνθρωπος σ ένα χωριό ήταν και τα χωρια εδω είναι μη τζηζ. Ο άνθρωπος προφανως καμια μπίζνα ήθελε να σκαρώσει για αυτό έβαζε τις σαλτσες. Από την άλλη έχω εδώ τον γειτονά μου, έχει κατσει τωρα δυο χρόνια σερί. έχει μαθει την ουκρανία? αρχίδια ρίγανη. Δστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα για να αρχίσει να καταλαβαίνει καποιος πως δουλευει το συστημα θελεις 10 και άνω...
ενταξει δασκαλε και αυτος οπως καταλαβα απο απογνωση βρεθηκε εκει.μην ξεχνας οτι ενω μας παρουσιαζε μια ανετη ζωη εκει στο χωριο,ξαφνικα μας εβαλε την φωτο με την τουαλετα,που κανανε 2χλμ για να χεσουν σε μια ξυλινη τρυπα.,και να τους περνει και ματι ολο το χωριο.δυστηχως δασκαλε το καθε αποβλητο τις ελλαδος νομιζει οτι θα βρει την τυχη τοιυ στην ουκρανια.
ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι καποιος αγωγος αποχετευσης στην ελλαδα,τερματιζει στην ουκρανια,και ξεβραζει ολα αυτα τα αποβλητα εκει περα.καποια διακρατικη συμφωνικα για αυτα τα αποβλητα πρεπει να εχει υπογραφει παλαιοτερα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ενταξει δασκαλε και αυτος οπως καταλαβα απο απογνωση βρεθηκε εκει.μην ξεχνας οτι ενω μας παρουσιαζε μια ανετη ζωη εκει στο χωριο,ξαφνικα μας εβαλε την φωτο με την τουαλετα,που κανανε 2χλμ για να χεσουν σε μια ξυλινη τρυπα.,και να τους περνει και ματι ολο το χωριο.δυστηχως δασκαλε το καθε αποβλητο τις ελλαδος νομιζει οτι θα βρει την τυχη τοιυ στην ουκρανια.
ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι καποιος αγωγος αποχετευσης στην ελλαδα,τερματιζει στην ουκρανια,και ξεβραζει ολα αυτα τα αποβλητα εκει περα.καποια διακρατικη συμφωνικα για αυτα τα αποβλητα πρεπει να εχει υπογραφει παλαιοτερα.
Υπάρχουν και διαρροές σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Μολδαβία!!! Μόνο τα στερεά απόβλητα φτάνουν Ουκρανία!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακαρι να ηταν αυτη η ξυλινη τρυπα.Κανονικα ειναι μια τρυπα στο τσιμεντο!Απ'εξω να πας σκυοβρωμαει.Εγω προτιμαω να χεσω σε κανα ποταμι ή καμια λυμνη παρα εκει! :2funny:Η φωτογραφια ειναι πολυ κυριλε για τουαλετα χωριου! :2funny:Οσο για τα αποβλητα εχεις δικιο :2funny:Ολοι οι Πιρφοροι πηγαινουν εκει μπας και βρουνε καμια γυναικα να την παρουνε στην Ελλαδα :2funny:και ας εχει και παιδια μουνι να εχει για να  :knockinb: και να μην στρωνουν εφημεριδες στο πατωμα να  :jerking:

Επισκέπτης
Ναι όντως  όλοι αυτοι αργήσανε να έρθουν εδώ κατα 10-15 χρόνια. Τωρα για τον προδομένο σέβομαι τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρος του καθ ενός αλλά δεν είναι αυτή συμπεριφορά. Να συναγελάζεσαι με κάποιον όταν λεχεις τις μοναξιες σου και την άλλη μερα να τον βρίζεις διότι έτσι σου εφάνηκε. Ντροπή...

ούτε τον έιχα ρωτήσει ποτέ τις σεξουαλικές του προτιμησεις, ούτε αν κοπανιζε το πιπερι στην φυλακή, αυτά τα ρώταγε ο πορνομεταναστης που'ταν και κολλητός του. μ εμένα δε καταλαβα γιατί τα έβαλε...

Επισκέπτης
Μακαρι να ηταν αυτη η ξυλινη τρυπα.Κανονικα ειναι μια τρυπα στο τσιμεντο!Απ'εξω να πας σκυοβρωμαει.Εγω προτιμαω να χεσω σε κανα ποταμι ή καμια λυμνη παρα εκει! :2funny:Η φωτογραφια ειναι πολυ κυριλε για τουαλετα χωριου! :2funny:Οσο για τα αποβλητα εχεις δικιο :2funny:Ολοι οι Πιρφοροι πηγαινουν εκει μπας και βρουνε καμια γυναικα να την παρουνε στην Ελλαδα :2funny:και ας εχει και παιδια μουνι να εχει για να  :knockinb: και να μην στρωνουν εφημεριδες στο πατωμα να  :jerking:

ποιο τσιμεντο ρε? εδώ μια τρυπα στο χώμα είναι καταής που λενε...Και για να μην φευγει το χωμα με το πατημα στην τρυπα βανουν μια ξυλινη ταβλα από πανω γεματη ουρα και κόπρανα συνηθως, από λαθος στόχευση. Παραδίπλα δε στα 2-3 μετρα ειναι το πηγαδι απ όπου παιρνουν πόσιμο νερό...

Επισκέπτης

εντάξει ο άνθρωπος πυρφόρος που λεει κι ο πιστι, τετοιο ατόπημα δεν είχε κανει. Εγώ δεν το ξερω το παιδί δεν είχε γραψει καμια φορά εδώ, άντε να χε γραψει μια κατι ασχετο. Απόσ ας τον θυμαμαι με τις φωτό από ρωσίδες που μαλλον αυτοβασανίζετο μετα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εντάξει ο άνθρωπος πυρφόρος που λεει κι ο πιστι, τετοιο ατόπημα δεν είχε κανει. Εγώ δεν το ξερω το παιδί δεν είχε γραψει καμια φορά εδώ, άντε να χε γραψει μια κατι ασχετο. Απόσ ας τον θυμαμαι με τις φωτό από ρωσίδες που μαλλον αυτοβασανίζετο μετα...
Δάσκαλε να σας υπενθυμήσω οτι έγραφε αραιά και που! Το περιεχόμενο των γραφομένων του ήταν περι πολιτικής και διεθνών σχέσεων! Πόσταρε κάτι λινκ για γεωστρατηγικούς συσχετισμούς και διάφορα τέτοια!!!

Κάποτε μια ηλιόλουστη μέρα είχα ανέβει στην Ακρόπολη με έναν φίλο(πολύ καλό παιδί κατά τα άλλα) και κοίταζε τα μάρμαρα.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο ανθρωπος Πιρφόρος συμφωνα με τον Πίτσι παντρευτηκε! :2funny:εφερε μια απο απο ενα χωριο της Ρωσσιας  ή Ουκρανιας?Τελικα πετυχε αυτο που ηθελε :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
Εγω Ρεντ ακομα δεν εχω καταλαβει τι πας και κανεις Μολδαβια?Αφου οπως επανελημενα ειπα το ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ................................  κλπ
 φιλτατε δημητριε αρχιζεις κ λες τα ιδια οπως κι ο εκλιπσας νταβαριτς...  :grin: :grin: :grin: "ρεντ" "γκριν' κ κατι παρεμφερη..
στην θεση σου θα ανυσηχουσα....  ;)
τα λοιπα μεταφυσικα περι μολδαβιας ηλικιας στυλ κλπ,,αναγοντε στον τομεα της μετεμψυχωσης κ δεν εχω απαντησεις αυτ την στιγμη :grin: :grin: :grin:
μια ερωτηση ομως ,επειδη το θρεντ ειναι ουκρανικο θα την επαναλαβω,ποτε πηγες κ που τελευταια φορα στην ουκρανια?ειχες αναφερει για ντανιετσκ, προ χρονων οτι ησουν,ποσο προσφατο ειναι αυτο?εχεις παει κ καπου αλλου?
σιγουρα αν ξερεις πως ειναι στην αγ πετρουπολη καταλαβαινεις πως ειναι στην ουκρανια,σε γενικες γραμμες,αλλα εαν οντως πηγαινεις καποιες φορες το χρονο,τοτε η αποψη σου ειναι πιο update,απ οτι αν δεν πατας ποτε..
οσον αφορα αν κ πιος πηγαινει μην επιμενεις γιατι θα νβαλω αλλα "νταβαριτσς" φοτογραφιες απο τα διαβατηρια
κ μαλιστα πανω ακριβως σε αυτο ,ο νταβαριτσ εχει βαλει πολλες φωτο με σταμπες προσφατες,πως γινετε να μην εχει παει που λετε?
θα μου πεις κ που πηγε τι εγινε,μπορει να λεει οτι του κατεβει,,σωστο αυτο,ααλλα οτι πηγαινει ,πηγαινει,
απ οσον βλεπω απο τις φωτογραφιες που βαζει  απο διαβατηριο
αυτο φενεται... ;)
τωρα τι κ πως κανει εκει που παει,αλλο ευαγγελιο..
αυτια...(κλοπυραιτ)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
 φιλτατε δημητριε αρχιζεις κ λες τα ιδια οπως κι ο εκλιπσας νταβαριτς...  :grin: :grin: :grin: "ρεντ" "γκριν' κ κατι παρεμφερη..
τα λοιπα μεταφυσικα περι μολδαβιας ηλικιας στυλ κλπ,,αναγοντε στον τομεα της μετεμψυχωσης κ δεν εχω απαντησεις αυτ την στιγμη :grin: :grin: :grin:
μια ερωτηση ομως ,επειδη το θρεντ ειναι ουκρανικο θα την επαναλαβω,ποτε πηγες κ που τελευταια φορα στην ουκρανια?ειχες αναφερει για ντανιετσκ, προ χρονων οτι ησουν,ποσο προσφατο ειναι αυτο?εχεις παει κ καπου αλλου?
σιγουρα αν ξερεις πως ειναι στην αγ πετρουπολη καταλαβαινεις πως ειναι στην ουκρανια,σε γενικες γραμμες,αλλα εαν οντως πηγαινεις καποιες φορες το χρονο,τοτε η αποψη σου ειναι πιο update,απ οτι αν δεν πατας ποτε..
οσον αφορα αν κ πιος πηγαινει μην επιμενεις γιατι θα νβαλω αλλα "νταβαριτσς" φοτογραφιες απο τα διαβατηρια
κ μαλιστα πανω ακριβως σε αυτο ,ο νταβαριτσ εχει βαλει πολλες φωτο με σταμπες προσφατες,πως γινετε να μην εχει παει που λετε?
θα μου πεις κ που πηγε τι εγινε,μπορει να λεει οτι του κατεβει,,σωστο αυτο,ααλλα οτι πηγαινει ,πηγαινει,
αυτο φενεται... ;)
αυτια...(κλοπυραιτ)
:2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω βρήκαμε καινούργιο ντάβαριτσ!!!
Φιλε και πολυαναμενόμενε επισκέπτη μου, εκτίθεσε όσο υποστηρίζεις τον συγκεκριμένο τύπο!
Ο ίδιος είπε πως για να γράψει αυτά που γράφει χρειάζεται "μισομπούκαλο"

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny:
Νομίζω βρήκαμε καινούργιο ντάβαριτσ!!!
Φιλε και πολυαναμενόμενε επισκέπτη μου, εκτίθεσε όσο υποστηρίζεις τον συγκεκριμένο τύπο!
Ο ίδιος είπε πως για να γράψει αυτά που γράφει χρειάζεται "μισομπούκαλο"
φιλε ρολογα,να ανακαλεσεις αλλιως θα μπεις μπλακ λιστ..  :grin:
τον νταβαριτσ δεν τον υποστηριζω,,καποια στιγμη τον ειχα ρωτησει αν καταλαβαινει κι ο ιδιος  τι γραφει.. :grin:
αλλα δεν μπορω οτι ειναι λογικο κι αυταποδεικτο να το παραβλεπω,,,ωτογραφιες απο τα διαβατηρια υπαρχουν κ τις εχω δει εδω στα ποστ που εβαλζε,καθοσον κι οι φωτο απο ντισκοτεκ κλπ
ολοι λεμε τα σωστα κ τα λαθος μας,αλλος πιο πολυ αλλος λιγοτερο ,αναλογα με τις γνωσεις κ την εμπειρα του στα εν λογω θεματα
μην τα μπερδευεις....αλλο τονα κι αλλο τ αλλο
οπως σουχω ξαναγραψει ,μπορεις να πας καπου 100 φορες κ να μην χαμπαριαζεις τι γινετε,,,ειδικα εαν εισαι καμενος νεοληην μπουμπουκος..
αυτη ειναι κι η γνωμη μου για πολλους απο εδω μεσα,,πανε κι αλλα βλεπουν κι αλλα καταλαβαινουν,οι πιο κοντινοι στην πραγματικοτητα οπως εγω την αντιλαμβανομε,παραμενουν ο δημας29 κι ο μεγας διδασκαλος,ανεξαρτητα με τα "ρεντ" κ "γιελλου" μεταφυσικα σχολια τους   :helpplea: προς το -σεβαστον- προσωπο μου   :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φιλε ρολογα,να ανακαλεσεις αλλιως θα μπεις μπλακ λιστ..  :grin:
Οκ ανακαλώ αφού παραδέχεσαι οτι δεν θέλεις να είσαι σαν αυτόν!!!! Πάντος το υποθρέντ κάνε το γιατί πολύς λόγος γίνεται!

Όσο για τη μπλάκ Λιστ -----> είμαι ήδη στη λίστα κάποιου που τείνει να γίνει άσπονδος "φίλος"!! Μέχρι και λογαριασμό έκανε για να με κράζει! Πιστεύω οτι τον πείραξαν κατι ανάλαφρες πολιτικές σπόντες που πετάω για Ελληνο-κεντρική νοοτροπία...
Αλλιώς δεν το εξηγώ....

Πότε είπαμε έρχεσαι στα μέρη μου?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
Οκ ανακαλώ αφού παραδέχεσαι οτι δεν θέλεις να είσαι σαν αυτόν!!!! Πάντος το υποθρέντ κάνε το γιατί πολύς λόγος γίνεται!

Όσο για τη μπλάκ Λιστ -----> είμαι ήδη στη λίστα κάποιου που τείνει να γίνει άσπονδος "φίλος"!! Μέχρι και λογαριασμό έκανε για να με κράζει! Πιστεύω οτι τον πείραξαν κατι ανάλαφρες πολιτικές σπόντες που πετάω για Ελληνο-κεντρική νοοτροπία...
Αλλιώς δεν το εξηγώ....

Πότε είπαμε έρχεσαι στα μέρη μου?
θα παω κρητη τελκα στοχω γραψει πολλα ποτ πισω ,οταν μιλαγα με κμαν για χερσονησο,,,ειναι πιο κοντα κι εχω κ καποιους μπαρμαν ενεργους γνωστους,μες στο ηρακλειο αυτοι βεβεα..

δεν εχω ρολ-μοντελς!!!δεν θελω ναμε ο μπλασκος ο νταβαριτς η ο γκλοκ!!!δυσκολο ειναι να το καταλαβεις
μιδας κ να θελει να νε αλλος?  δεν παιζει!!  :grin: :grin: :grin:
οσο για τα σεναρια ποιος ειναι ποιος κλπ μαλ..ες,ταχω ξανακουσει στα πολιτικα θρεντς απ οπου αρχισε η σταδιοδρομια μου στο σαιτ!!!
οπως κ τοτε ετσι κ τωρα,απαντω,
σιγα μην σας αποτειλω το Ε9 κ πιστοποιητικο γενησης,,,
αυτα πιστευω κ ξερω ,αυτα γραφω
οποιος διαβαζει κι εχει 5  γραμ μυαλο καταλαβαινει,,οι λοιποι ας πανε να αγορασουν αγρο στο μαριοπολ!!  :grin: :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
Ενα παλικαρι ειχε δωσει πριν μερες ενα link με μια εταιρια ενοικιασεως αυτοκινητων στην Ουκρανια με starting price 5-10euro απο οτι θυμαμαι,μηπως θυμαται η ξερεις κανεις να μου το δωσει?
απλα ειναι τα πραγματα,,απο 25-40ε τη μερα,απο σεβρολετ μικρο Η σκοντα φαμπια
εως φορντ φοκους η οκταβια σκοντα συνηθως
τ αλλα ειναι μαιμουδες σαιτ κ προσφορες
προσοχη
πολλες forew to aytokinhto exei mikth asfaleia-"casko"-αλλα δεν ειναι πληρης :helpplea:
η εχει εκπτωση μεγαλη στην ζημια .πχ 2000ε
η ειναι 25% συμετοχοχη μονο
σε περιπτωση λαθους σας κι υπαιτιοτγτας σε τρακαρισμα,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 25%  :helpplea:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό δεν το ήξερε κανένας??????????------------------------------->>>>>>>>>

(απόσπασμα απο το σημερινό mail της Ουκρανίδας)

"When you’ll come, we’ll talk about our possible trip to L’viv, I’ll show you fotos, and probably you’ll change your mind))) with new express train we can spend in the road about three hours)) but it’ll be held just if it’ll be your wish!!) I just would be happy to show you the most beautiful places in our country))"

Μα κανένας!!!!!!?????????????

Μόνο τρεις ώρες Κίεβο-Λβιβ!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό δεν το ήξερε κανένας??????????------------------------------->>>>>>>>>

(απόσπασμα απο το σημερινό mail της Ουκρανίδας)

"When you’ll come, we’ll talk about our possible trip to L’viv, I’ll show you fotos, and probably you’ll change your mind))) with new express train we can spend in the road about three hours)) but it’ll be held just if it’ll be your wish!!) I just would be happy to show you the most beautiful places in our country))"

Μα κανένας!!!!!!?????????????

Μόνο τρεις ώρες Κίεβο-Λβιβ!!!!
Ο Δάσκαλος δεν ταξιδευει με τρένα και πιθανώς δεν έπεσε στην αντιληψή του.....

Αλλά οι υπόλοιποι με τα χιλιόμετρα στην Ουκρανία δεν ξέρατε τίποτα????

Με Μαρσρούτκες ταξιδέυετε? Και εδώ πουλάμε κουβαρντιλίκι?????

Μια πληροφορία ζήτησα, έγινε θέμα 10 σελίδων και άλλων τόσων για το ποιός έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα και κανένας δεν είπε οτι η απόσταση δεν είναι 8-9 ώρες αλλα 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.227
Πόντοι
3.656
Ο Δάσκαλος δεν ταξιδευει με τρένα και πιθανώς δεν έπεσε στην αντιληψή του.....

Αλλά οι υπόλοιποι με τα χιλιόμετρα στην Ουκρανία δεν ξέρατε τίποτα????

Με Μαρσρούτκες ταξιδέυετε? Και εδώ πουλάμε κουβαρντιλίκι?????

Μια πληροφορία ζήτησα, έγινε θέμα 10 σελίδων και άλλων τόσων για το ποιός έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα και κανένας δεν είπε οτι η απόσταση δεν είναι 8-9 ώρες αλλα 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωρολογοπιε,,,ξεχσες το βασικο κανονα
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΙ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ...ειδικα οι ουκρανες
λβιβ-κιεβο ειναι 550χλμ
και σου λεει αυτη οτι κανει 3 ωρες,δηλ παει το τρενο με περιπου 200χλμ την ωρα....στην ουκρανια....
κ συ το πιστεευεις... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τι να πω κι αλλο,ΜΑΚΑΡΙ ΣΤ ΑΛΛΑ ΝΑΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΥΜΑ... :helpplea:
παροτι δεν χρησιμοποιω τρενα,  ),,,δεν νομιζω ουτε 1-100000000 εχει τετιο τΡενο στην ουκρανια,

Επισκέπτης
αυτο φενεται... ;)
αυτια...(κλοπυραιτ)

Φιλε Ρεντ  μας έπεισες δεν εισαι ο Μιδας...

Επισκέπτης
Δάσκαλε με αυτό που γράφετε καταλαβαίνω τον πόνο όσων έχουν νταλαβέρι μόνο με μια τέτοια και πρέπει να βρουν άκρη μαζί τους! Να 'ναι καλά η πιτσιρίκα που με έχει σώσει!!! Και ανα πάσα στιγμή μπορεί να  βρεθεί και άλλη!!! Ευλογημένο το νησί και ο Τουρισμός!!!  

Ποσο Ματαιόδοξος παίζει να είσαι τελικά ωρέ  :jerking: ΜΑΛΑΚIΣΤΗΡΙΟN :jerking: ?

Κατασκευάζεις ιστοριούλες με δήθεν μαμάδες, πιτσιρίκες κτλ.
ενώ στην πραγματικότητα ούτε κατσίκα δεν σου κάθεται
και το ξέρεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ  :uglystupid:  :pipa1:
Ακόμα και η μέα που σε ξεπέταξε σε σιχάθηκε(τέτοια κακάσχημη αποβολή που είσαι)

Φτιάχνεσαι με το να δημιουργείς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ στο internet(forum) προσπαθώντας
να πείσεις μερικούς ότι κανεις κι εσύ κάτι τι ?
Ποσο PATHETIC είναι αυτό ? Ποσο PATHETIC είσαι εσύ ρε κατακαημένε καραγκιόζη ?

Κοίτα λίγο την  :uglystupid: Kωλόφατσα σου  :uglystupid: στον καθρέφτη και κανε την εξής ερώτηση στον εαυτό σου :

"Και τι κερδίζω με το να γράφω μαλακίες σε ένα γεροντάκι το οποιο αποκαλώ δάσκαλο και δεν πρόκειται ποτε να συναντήσω ούτε αυτόν αλλα ούτε και κανέναν άλλο από αυτό το site που λέω πως δήθεν γαμάω τσάμπα κι εγώ ? Αφού η πραγματικότητα δεν αλλάζει ? Μήπως είμαι Μαλάκας στο τετράγωνο τελικά?"  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οι γονείς σου, Οι Συγγενείς σου, Οι Γείτονες σου, Οι Φίλοι σου και όσοι σε ξέρουν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ  :uglystupid: :jerking: ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ  :uglystupid:  :jerking:
και αυτό το γεγονός.....

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ
Τ  Ι  Π  Ο  Τ  Α  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

Ίσως αυτό εδώ το site να είναι η ασπιρίνη σου...
Όταν γραφεις εδώ ξεχνιέσαι από την σκληρή σου πραγματικότητα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ποσο Ματαιόδοξος παίζει να είσαι τελικά ωρέ  :jerking: ΜΑΛΑΚIΣΤΗΡΙΟN :jerking: ?

Κατασκευάζεις ιστοριούλες με δήθεν μαμάδες, πιτσιρίκες κτλ.
ενώ στην πραγματικότητα ούτε κατσίκα δεν σου κάθεται
και το ξέρεις ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ  :uglystupid:  :pipa1:
Ακόμα και η μέα που σε ξεπέταξε σε σιχάθηκε(τέτοια κακάσχημη αποβολή που είσαι)

Φτιάχνεσαι με το να δημιουργείς ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ στο internet(forum) προσπαθώντας
να πείσεις μερικούς ότι κανεις κι εσύ κάτι τι ?
Ποσο PATHETIC είναι αυτό ? Ποσο PATHETIC είσαι εσύ ρε κατακαημένε καραγκιόζη ?

Κοίτα λίγο την  :uglystupid: Kωλόφατσα σου  :uglystupid: στον καθρέφτη και κανε την εξής ερώτηση στον εαυτό σου :

"Και τι κερδίζω με το να γράφω μαλακίες σε ένα γεροντάκι το οποιο αποκαλώ δάσκαλο και δεν πρόκειται ποτε να συναντήσω ούτε αυτόν αλλα ούτε και κανέναν άλλο από αυτό το site που λέω πως δήθεν γαμάω τσάμπα κι εγώ ? Αφού η πραγματικότητα δεν αλλάζει ? Μήπως είμαι Μαλάκας στο τετράγωνο τελικά?"  

Οι γονείς σου, Οι Συγγενείς σου, Οι Γείτονες σου, Οι Φίλοι σου και όσοι σε ξέρουν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ  :uglystupid: :jerking: ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ  :uglystupid:  :jerking:
και αυτό το γεγονός.....

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ
Τ   Ι   Π   Ο   Τ   Α   ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! 

Ίσως αυτό εδώ το site να είναι η ασπιρίνη σου...
Όταν γραφεις εδώ ξεχνιέσαι από την σκληρή σου πραγματικότητα
Γειά σου φίλε!!! Σήμερα έμαθα και μια καινούργια λέξη για να σε ευχαριστήσω για το μυνημά σου και για το χρόνο που αφιερώνεις για μένα----------------->ΣΠΑΣΙΜΠΑ
Η απάντησή μου δεν αλλάζει απο χτες!
Είναι φορές που η κριτική έστω και η κακοήθης σε κάνει καλύτερο! Κακό θα μου έκανες αν με κοίμίζες με κουβέντες του τύπου "μπράβο" "χτύπα" "όρμα"!!!Σε κάνει να σκέφτεσαι τι λάθος κάνεις και να το διορθώνεις! Βέβαια πρέπει τα φρένα να είναι σώα! Αλλιώς πέφτεις στην αντίθετη πλευρά του να πιστέυεις αυτά που λές προσπαθώντας να επιμείνεις σε κάποια άκαμτη θέση και έτσι να δημιουργείς ενα μικρόκοσμο στο δωματιό σου που σε κάνει να νομίζεις οτι είναι πραγματικότητα!

Πάντος όπως και να έχει πέρα απο την αρχική ειρωνία αν ποτέ βρεθείς Ρόδο πες μου να βρεθούμε και θα δείς οτι εδώ περνάμε καλά γαμήσουμε δεν γαμήσουμε!!!

Και αν πάλι πιστεύεις οτι λέω μαλακίες σου έχω ένα αρχαίο ρητό-------->

"Πάταξων μεν, άκουσων δε"

Και ευχαριστώ άλλη μια φορά για τον χρόνο που αφιερώνεις για μένα, που ξηπνας 5 το πρωί να γράψεις κατεβατά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom