arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ενταξει δασκαλε και αυτος οπως καταλαβα απο απογνωση βρεθηκε εκει.μην ξεχνας οτι ενω μας παρουσιαζε μια ανετη ζωη εκει στο χωριο,ξαφνικα μας εβαλε την φωτο με την τουαλετα,που κανανε 2χλμ για να χεσουν σε μια ξυλινη τρυπα.,και να τους περνει και ματι ολο το χωριο.δυστηχως δασκαλε το καθε αποβλητο τις ελλαδος νομιζει οτι θα βρει την τυχη τοιυ στην ουκρανια.Κοιτα απ'οτι έχω αντιληφθει ο χρήστος που τον ανεφερε ο πορνομεταναστης σημερα, είχε μείνει μαζί με τους αγρίους στην ζουγκλα, επομένως κατι πρεπει να ξερε. Τωρα όχι αυτά που λεγε με γκομενες κτλ αυτα ήταν φαντασία ο άνθρωπος σ ένα χωριό ήταν και τα χωρια εδω είναι μη τζηζ. Ο άνθρωπος προφανως καμια μπίζνα ήθελε να σκαρώσει για αυτό έβαζε τις σαλτσες. Από την άλλη έχω εδώ τον γειτονά μου, έχει κατσει τωρα δυο χρόνια σερί. έχει μαθει την ουκρανία? αρχίδια ρίγανη. Δστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα για να αρχίσει να καταλαβαίνει καποιος πως δουλευει το συστημα θελεις 10 και άνω...
ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι καποιος αγωγος αποχετευσης στην ελλαδα,τερματιζει στην ουκρανια,και ξεβραζει ολα αυτα τα αποβλητα εκει περα.καποια διακρατικη συμφωνικα για αυτα τα αποβλητα πρεπει να εχει υπογραφει παλαιοτερα.