Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
με 160 παει ηδη και το ντιζελοκινητο ADtranz στην Ελλαδα που ειναι το πιο συγχρονο και ακριβο.
Αλλα με 200 χμ εχει τετοιο τρενο?
δεν νομιζω να εχει τρενο στην ελλαδα να πηγαινει με 160χλμ.στα χαρτια μπορει να πηγαινει,αλλα στην πραγματικοτητα δυσκολα.

μονο με κυβερνηση παπαρογατου θα δειτε τετοια τρενα στην ελλαδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν νομιζω να εχει τρενο στην ελλαδα να πηγαινει με 160χλμ.στα χαρτια μπορει να πηγαινει,αλλα στην πραγματικοτητα δυσκολα.

μονο με κυβερνηση παπαρογατου θα δειτε τετοια τρενα στην ελλαδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εσεις στο χωριο σας δεν εχετε ρε :grin: Εμεις στην Αθηνα τετοια εχουμε :P

ο πασπαρογατος θα κανει την ελλαδα πυρηνικη δυναμη. Και ο ελληνας θα γαμαει και θα δερνει

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Αφού το έχω γράψει.Φεύγει από Κίεβο στις 18.20 και φτάνει Λβωφ στις 23.15.Το έχει στα δρομολόγια της Deutsche Bahn.
πρεπει ο δασκαλος να ρωτησει ενα ουκρανο σταθμαρχη και να λυθει το προβλημα.
αλλιως βλεπω να τρωτε καμια 50 σελιδες με μαλακιες στο θρεντ.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Εσεις στο χωριο σας δεν εχετε ρε :grin: Εμεις στην Αθηνα τετοια εχουμε :P

ο πασπαρογατος θα κανει την ελλαδα πυρηνικη δυναμη. Και ο ελληνας θα γαμαει και θα δερνει
στην αθηνα εχετε τα καρβουνιαρικα τα τρενα που σας φερνουν τους πακηδες απο τον εβρο.

ο παπαρογατος εχει στρατηγικη.πρωτα θα φτιαξει τα τρενα, και μετα θα εξαφανισει το εθνικογαμησμο,και σας βλεπω ολους να βλεπετε τα τρενα και να τραβατε μαλακια μετα.

Επισκέπτης
στην αθηνα εχετε τα καρβουνιαρικα τα τρενα που σας φερνουν τους πακηδες απο τον εβρο.

ο παπαρογατος εχει στρατηγικη.πρωτα θα φτιαξει τα τρενα, και μετα θα εξαφανισει το εθνικογαμησμο,και σας βλεπω ολους να βλεπετε τα τρενα και να τραβατε μαλακια μετα.

Και εγω διαβασα το προγραμμα του παπαρογατου και πραγματικως εντυπωσιαστηκα. Πιστευω ότι εχει να προσφερει πολλα στον τοπο...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι,
          και εγώ ήλπιζα ότι λόγω ΕURO 2012 θα είχα βελτιώσει τα τραίνα τους καθώς μάλιστα το δρομολόγιο Λβιβ -Κίεβ καλύπτει δύο πόλεις που φιλοξενούσαν αγώνες. Αλλά φευ !
Δείτε και μόνοι σας όλα τα δρομολόγια από το   και αφήστε το δάσκαλο να μελετήσει, όχι να τρέχει να βρει σταθμάρχες βραδιάτικα  :2funny:.  

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Και εγω διαβασα το προγραμμα του παπαρογατου και πραγματικως εντυπωσιαστηκα. Πιστευω ότι εχει να προσφερει πολλα στον τοπο...
δασκαλε ολο και περισσοτερος κοσμος καθε μερα αρχιζει και πιστευει τον παπαρογατο.
ο προεδρος του εθνικογαμησμου μονο εχθρους αποκταει τον τελευταιο καιρο.
στις εκλογες θα παθει τα ιδια σαν το καρατζαφερη,να μην πω και χειροτερα.

Επισκέπτης
Σύντροφοι,
          και εγώ ήλπιζα ότι λόγω ΕURO 2012 θα είχα βελτιώσει τα τραίνα τους καθώς μάλιστα το δρομολόγιο Λβιβ -Κίεβ καλύπτει δύο πόλεις που φιλοξενούσαν αγώνες. Αλλά φευ !
Δείτε και μόνοι σας όλα τα δρομολόγια από το   και αφήστε το δάσκαλο να μελετήσει, όχι να τρέχει να βρει σταθμάρχες βραδιάτικα  :2funny:.  

μα μ'αυτο το τραινο εχει γινει πια εγκλημα στο οριαν εξπρες  το θεματακι μας

Επισκέπτης
Ουφ δε μπορω πια να παω ντισκοτεκ. Καθε φορά πεφτω σ αυτην την Γιούλια αρχίζει και μου πιανει τ αμελετητα καταμεσις στην ντισκοτεκ και με κανει ρεζίλι. Πάλι αποψε τα ιδια...

Επισκέπτης
δασκαλε ολο και περισσοτερος κοσμος καθε μερα αρχιζει και πιστευει τον παπαρογατο.
ο προεδρος του εθνικογαμησμου μονο εχθρους αποκταει τον τελευταιο καιρο.
στις εκλογες θα παθει τα ιδια σαν το καρατζαφερη,να μην πω και χειροτερα.

κι εγω δυστυχως βλεπω ότι ο προεδρος αγρον αγοραζει και το κινημα παει για φουντο...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κάθε φορά πεφτω σ αυτην την Γιούλια αρχίζει και μου πιανει τ αμελετητα καταμεσίς στην ντισκοτεκ .
Ρε σύντροφε τόχουν συνήθεια αυτό  οι γκόμενες στα μέρη σας? Εγώ τα περισσότερα ζευγάρια που βλέπω (στην ΠΜΡ) οι γκόμενες κάνουν συνέχεια αυτή την κίνηση και πιάνουν τους παρτεναίρ τους από τα αρχίδια. Γιατί, φοβούνται μην τα χάσουν ?  :dancing:

Επισκέπτης
Ρε σύντροφε τόχουν συνήθεια αυτό  οι γκόμενες στα μέρη σας? Εγώ τα περισσότερα ζευγάρια που βλέπω (στην ΠΜΡ) οι γκόμενες κάνουν συνέχεια αυτή την κίνηση και πιάνουν τους παρτεναίρ τους από τα αρχίδια. Γιατί, φοβούνται μην τα χάσουν ?  :dancing:

ειναι ρε Μακη που λενε έπιασε τον παπα απ τ αρχίδια...Τωρα κοιτα: σαφως και σοβαρές γκόμενες το τοιουτον δεν πραττουν. Απλώς αυτη η Γιούλια ποσός δεν θεωρειται σοβαρα γκομενα. Παρέλειψα να προσθεσω ότι εκράυγαζε "θελω έναν πουτσο!".

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock perfection, τώρα διάβασα στο thread οτι έκανες κατάσταση με το 18 χρονο. Μπράβο σου !! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι ?για να ξέρω αν έχω καμιά τύχη εγώ το παππούδι ))
Καλημέρα!

Με το τι μουνί κυκλοφορεί έξω το οτι έκανα κατάσταση με 1-2 γκομενάκια είναι σταγόνες στον ωκεανό!!!
Αλλά έστω και έτσι το Ουκρανιδάκι μου λύνει τα χέρια για το ταξίδι μου! Δεν είναι 18 αλλά 23! Πριν 2 μήνες πάτησα τα 30!!!
Προχτές που πήγα στο κλαμπ είδα 2 ώριμούς κυρίους με 2 πιτσιρίκια Ρωσίδια ή Ουκρανίδες! Τις κερνούσαν συνεχώς και αυτές παίρναν τα ποτά και χορέυαν στη πίστα! Εγώ απο σεβασμό δεν πλησίασα αλλά την πέσαν τα Αλβάνια!
Οι γκόμενες τους παρατήσαν και γύρησαν πίσω στους χορηγους! Τη συνέχεια δεν την ξέρω!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τώρα μπορώ να πώ με σιγουριά ότι είσαι ο Άλλαν :2funny: για σένα είπα ότι είπε ο Ιωσήφ και ο pitsi είσαι ένας θλιβερός Πυρφόρος που τσάμπα δε γαμάει με τίποτα.ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ γ'αυτό και νευριασες.Παντοω έριξα πολύ δεν μπορώ να το φανταστώ τόση αγαμία πια  να σταματάs με το κάμπριο όταν έβλεπες γκόμενα και να της λες στα Ελληνικά: ΜΟΥΝΆΡΑ.Σε αυτό το σάιτ καλά το είπε ο Ιωσήφ οι μισοί λέει είναι πούστηδες και οι άλλοι μισοί τρελοί.Ξέχασε όμως και την κατηγορία τον  Πυρφόρων  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Βλακομουτρο δεν εχω καμια σχεση με τον παραπανω που σου τα χωνει .
Εγω οτι εχω, θα  σου τα πω κατευθειαν  και σου το ξαναλεω οτι δεν εχεις δικαωμα και δεν σου το εδωσα ποτε δικαιωμα να λες οτι μαλακια θελεις τουλαχιστον για μενα.
Ανοιχτα  σου λεω οτι δεν σε γουστάρω καθόλου διοτι εισαι ποιο χαζός και απο τα μαρουλια και τα λαχανα μαζι.- δικαιωμα μου να επιλεγω με ποιους και ποτε κανω πλάκα αλλα με σενα ουτε κατα  φαντασια.

Αν προσεχες περισσοτερο το συντακτικο και τις εκφράσεις του παραπανω που σου τα χωνει θα καταλαβαινες και ποιος ειναι ........
εγω παντος δεν ειμαι και ουτε ειχα λόγο να σου τα χωσω οτι ειναι να σου πω θα σου το πω ανοιχτα....... γειααααααααααααααααααααααα.

υγ. : και εγω θα μπορουσα να σου πω οτι μου ειπε ο πιτσης και ο ιωσηφ οτι εισαι πισογλεντης και γουσταρης να τον παίρνης αλλα δεν το ειπα διοτι δεν το ξερω προσωπικα δεν εχω αποψη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε Glock.Καταρχην για να αναπτυσσει ενα τρενο τετοιες ταχυτητες πρεπει να εχει ηλεκτροκινητο δικτυο. Υπαρχει τετοιο στην Ουκρανια?? Δε ξερω απλως ρωταω και φυσικα θα μου φαινοταν περιεργο αν υπηρχε.
Δευτερον τα τρενα πρεπει να χουν τις αντιστοιχες ηλεκτραμαξες οι οποιες δεν ειναι και φτηνες.
Στην Ελλαδα μονο το τμημα της γραμμης Λαρισα-Θεσσαλονικη ειναι τετοιο... με τα τοσα λεφτα που ειχαν πεσει και τα τοσα δις ( που τωρα πληρωνουμε).
Μου φαινεται απιθανο η Ουκρανια να εχει τετοιες υποδομες.
Μόλις το έμαθα απο πρώτο χέρι απο Ουκρανό Τουρίστα!!!!!!

Αγόρασε ο Ουκρανικός σιδηρόδρομος 6 ταχείες απο τη Hundai και πιάνουν αυτές τις ταχύτητες!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Περίεργες φυλές κυκλοφοράν αυτές τις μέρες....

Το βράδι έκλεισα Ραντεβού με μια ευγενέστατη και κατα τα φαινόμενα φραγκάτη Ρουμάνα που σπουδάζει Αμερική... Έχει Βυζάρες....Με προβληματίζει η μπλούζα που φορούσε... Είναι απο αυτές που κρύβουν τη κοιλιά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολιθώ σοβαρά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!

Οι άλλες περίεργες ήταν κάτι Μολδαβες που μένουν Νορβηγία αλλά ΄μίζερες! Η μια ήταν παντρεμένη με Λιβανέζο και έχει ρίξει μάυρη πέτρα στη Μολντοβα...
Αυτές τους είπα το κλαμπ που πάω αλλά δεν με ψήνουν τόσο...

Α ρε Ουκράνια!!! Που είστε......

Επισκέπτης
Μόλις το έμαθα απο πρώτο χέρι απο Ουκρανό Τουρίστα!!!!!!

Αγόρασε ο Ουκρανικός σιδηρόδρομος 6 ταχείες απο τη Hundai και πιάνουν αυτές τις ταχύτητες!!!!

Χμμ προσοχή οι μηχανε΄ς μπορει να πιανουν τετοιες ταχυτητες οι ραγες δεν πιανουν. Αυτό συζηταγαμε με τον κ.Καθικιτή όταν πρωτοήρθαμε. Γιατί τα τραινα πάνε τόσα αργά. Αυτου νου του χανε παρει ενα τραινακι Λιμα όταν ήταν μικρός και ήξερε κατι τις παραπάνω.Υπεύθυνες ήταν οι ραγες . δεν ήταν φτιαγμενες για υψηλες ταχυτητες. τωρα αν στρωνουν νεες γραμμες δεν ξερω...

Επισκέπτης
Περίεργες φυλές κυκλοφοράν αυτές τις μέρες....

Το βράδι έκλεισα Ραντεβού με μια ευγενέστατη και κατα τα φαινόμενα φραγκάτη Ρουμάνα που σπουδάζει Αμερική... Έχει Βυζάρες....Με προβληματίζει η μπλούζα που φορούσε... Είναι απο αυτές που κρύβουν τη κοιλιά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολιθώ σοβαρά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!

Οι άλλες περίεργες ήταν κάτι Μολδαβες που μένουν Νορβηγία αλλά ΄μίζερες! Η μια ήταν παντρεμένη με Λιβανέζο και έχει ρίξει μάυρη πέτρα στη Μολντοβα...
Αυτές τους είπα το κλαμπ που πάω αλλά δεν με ψήνουν τόσο...

Α ρε Ουκράνια!!! Που είστε......
πο πο πορνε μου!!!!!
εχισ πιτσιλισι ολο το πορνοδεσ νισι!!!!
τεραστιοσ εκπορνευτισ,ξεροχινοοοοοοοοοοο με ατακτο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πορνο ορολογοπιο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να δώσω μια μικρή παρηγοριά σε όλους μας που ντρεπόμαστε για τον ενχώριους "πυρφόρους"...΄
συνάντησα πριν λίγο έναν Γερμανό που είχε φωρτωθεί μια κατάσχημη Ουκρανίδα που έμοιαζε με τσιγκάνα και το χωριό της πρέπει να είναι κάπου στις "σκατωμένες" ράγες! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η μιζέρια της και πόσο ψηλά την είχε ο Γερμανος!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να δώσω μια μικρή παρηγοριά σε όλους μας που ντρεπόμαστε για τον ενχώριους "πυρφόρους"...΄
συνάντησα πριν λίγο έναν Γερμανό που είχε φωρτωθεί μια κατάσχημη Ουκρανίδα που έμοιαζε με τσιγκάνα και το χωριό της πρέπει να είναι κάπου στις "σκατωμένες" ράγες! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η μιζέρια της και πόσο ψηλά την είχε ο Γερμανος!!
Και μιλάμε για τον τύπο περι τα 30 και τη τσιγκανοπούλα στα 25!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom