Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε G.P. δυστυχώς τα πρακτορεία έχουν ως σκοπό το κέρδος και κάθε πώληση θέλουν να την εκμεταλευτούν οι ίδιοι από τους τουρίστες που φέρνουν. Από αυτά βγαίνει το κέρδος. Τρέμουν μήπως οι τουρίστες ανεξαρτητοποιηθούν και αρχίσουν να ψάχνουν μόνοι τους. Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά το πρακτορείο που αναφέρεις, ξέρω πως στη Ρόδο οι δουλειές τους πάνε πολύ καλά. Αλλά όπως το λες. Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων κατά 99% Ρωσοπόντιοι κρατούν για την πάρτη τους ό,τι φέρνουν, με όπλο τη γλώσσα φυσικά, και κάνουν παιχνίδι με τις τουρίστριες. Πίστεψε με όμως, επειδή αρκετούς μήνες νταραβερίζομαι με ένα τρελό γκομενάκι που δουλεύει σε αυτούς, η εκμετάλευση, οι εκβιασμοί με τραγικούς τρόπους, η χειραγώγηση και γενικά οι Ρωσοποντιακοί τρόποι συμπεριφοράς εδώ βρίσκουν τέλεια εφαρμογή. Εκβιασμοί όχι μόνο στις τουρίστριες που εκεί γίνονται έμμεσα φυσικά, αλλά ακόμη και στις συναδέλφους που δουλεύουν χωρίς ρεπό και χωρίς ωράριο για το βασικό μισθό με σκοπό να τους κάτσουν και να μην τους δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά τους. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως σε Ρωσοπόντιους ανήκει το πρακτορείο. Θα έμπαινα σε λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω πως εξυπηρετεί περαιτέρω τη συζήτηση.
Είσαι ενημερωμένος απο πρώτο χέρι!!!
Ρωσοπόντιοι οδηγοί λεωφορείων????Αυτό δεν το ήξερα!
Τις ξεναγήνες του Beleon τις γνωρίζουμε! Κάποιες φατσικά και άλλες και προσωπικά αλλά δεν ασχολούμαστε για να μήν είναι βάρος όλο το καλοκαίρι! Έχει 2 καλές αλλά πολύ ψυχρές και πονηρές... Καλή τύχη με τη δικιά σου!  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε glock στην Ρόδο τελικά γίνεται δουλειά!!
Σε έμας έρχονται πιο συμαζεμένες ουτε πάνω σε μπάρες ουτε τίποτα!!
όλο οικογένειες και σπάνια οι κόρες τους 20 χρόνων αλλά μαζεμένες γενικά  :think:
Εδώ πάει να γίνει Ρώσικη αποικία! Έχει πολλές Ρωσο-Ουκρανικες παρέες γυναικών όλων των ηλικιών και γούστων .... Μερικές φορές στα club νομίζεις πως είσαι Ρωσία....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εδώ πάει να γίνει Ρώσικη αποικία! Έχει πολλές Ρωσο-Ουκρανικες παρέες γυναικών όλων των ηλικιών και γούστων .... Μερικές φορές στα club νομίζεις πως είσαι Ρωσία....
Το τι τρώμε είναι τελείως δυσανάλογο όμως...
Ελπίζω απο Ιούνιο να φτιάξουν τα πράγματα....

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Το τι τρώμε είναι τελείως δυσανάλογο όμως...
Ελπίζω απο Ιούνιο να φτιάξουν τα πράγματα....
Αυτά είναι μακάρι φέτος παντόυ φουλ ρωσίδες και σλοβάκες(είναι καλές και αυτές)
Στο χοτέλ αλντεμαρ αν ξέρεις παιζει τιποτά?
Καλή συνέχεια συναγωνιστή!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτά είναι μακάρι φέτος παντόυ φουλ ρωσίδες και σλοβάκες(είναι καλές και αυτές)
Στο χοτέλ αλντεμαρ αν ξέρεις παιζει τιποτά?
Καλή συνέχεια συναγωνιστή!!
Χτές το Βράδυ γνώρισα μια Λετονή που δουλέυει Αnimateur στο Aldemar! Δουλευει απο πέρσι στην Αλυσίδα και ήταν Σκαφιδιά στην Ηλεία! Ηταν πιτσιρίκα και μου είπε οτι θα ήταν μεχρι τον Οκτώβριο εδώ! Αυτά με ξενερώνουν! Αν σου λέει κάτι θα σου πω το ονομά της... Κατα τα άλλα αρκετή γερουσία οι πελάτες! Πριν 2-3 χρόνια έβαζε πολύ ψωλο-χλιδάτες Ουκρανίδες! Ένα αξάχαστο βράδι τότε στο μπάρ είχα βγάλει τα πάνω μιας τέτοιας της έριχνα βοτκα την έγλυφα και της έβαζα και δάχτυλο!!!Αχ αχ αχ Aldemar και τι θυμήθικα πρωινιάτικα....

D

dude901123

Επισκέπτης
Είσαι ενημερωμένος απο πρώτο χέρι!!!
Ρωσοπόντιοι οδηγοί λεωφορείων????Αυτό δεν το ήξερα!
Τις ξεναγήνες του Beleon τις γνωρίζουμε! Κάποιες φατσικά και άλλες και προσωπικά αλλά δεν ασχολούμαστε για να μήν είναι βάρος όλο το καλοκαίρι! Έχει 2 καλές αλλά πολύ ψυχρές και πονηρές... Καλή τύχη με τη δικιά σου!  
Ξέρεις το πρακτορείο δεν δραστηριοποιείται μόνο στο νησί σου αλλα και σε άλλα μέρη. Οι Ρωσοπόντιοι ιδιοκτήτες επίλέγουν κατά κύριο λόγο υπαλλήλους επίσης Ρωσοπόντιους και από όσο ξέρω σας έχουν στείλει κάτι εντελώς μπαζοκόριτσα ως επί το πλείστον. Παντρεμένες, χωρισμένες με παιδια.. και επειδή στη Ρόδο παίρνουν περισσότερα χρήματα ήρθαν σε εσάς μήπως μαζέψουν κάτι παραπάνω για να ζήσουν το χειμώνα και να στείλουν τα παιδιά σχολείο. Αλλά δεν τα λένε αυτά. Σίγουρα 1,2 περιπτώσεις που ξέρω στη Ρόδο σέρνουν προσωπικές τραγωδίες μαζί τους. Αν θέλεις την άποψη μου μακριά απο Γεωργιανές και γυναίκες από Ουζμπεκισταν, Καζακστάν. Θα γίνεις πατέρας των παιδιών τους χωρίς να το καταλάβεις. Έχουν όμως και μερικές υπαλλήλους από άλλα μέρη της πρώην USSR και πίστεψε με, εδώ τουλάχιστον που εγω τις έχω δει, τρίζει το αεροδρόμιο όταν παραλαμβάνουν κόσμο. Και δεν είμαι λιγούρης να κοιτάζω μπάζα και να λεω πως είναι τρελά γκομενάκια. Μερικές, όπως και η δικιά μου, είναι πολύ ανώτερες απο τις τουρίστριες που έρχονται.Και μη γίνεστε βλάκες να τις κερνάτε ποτά όπου πάνε για να τις πηδάνε στο τέλος οι οδηγοί. Δυστυχώς έτσι πάει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ξέρεις το πρακτορείο δεν δραστηριοποιείται μόνο στο νησί σου αλλα και σε άλλα μέρη. Οι Ρωσοπόντιοι ιδιοκτήτες επίλέγουν κατά κύριο λόγο υπαλλήλους επίσης Ρωσοπόντιους και από όσο ξέρω σας έχουν στείλει κάτι εντελώς μπαζοκόριτσα ως επί το πλείστον. Παντρεμένες, χωρισμένες με παιδια.. και επειδή στη Ρόδο παίρνουν περισσότερα χρήματα ήρθαν σε εσάς μήπως μαζέψουν κάτι παραπάνω για να ζήσουν το χειμώνα και να στείλουν τα παιδιά σχολείο. Αλλά δεν τα λένε αυτά. Σίγουρα 1,2 περιπτώσεις που ξέρω στη Ρόδο σέρνουν προσωπικές τραγωδίες μαζί τους. Αν θέλεις την άποψη μου μακριά απο Γεωργιανές και γυναίκες από Ουζμπεκισταν, Καζακστάν. Θα γίνεις πατέρας των παιδιών τους χωρίς να το καταλάβεις. Έχουν όμως και μερικές υπαλλήλους από άλλα μέρη της πρώην USSR και πίστεψε με, εδώ τουλάχιστον που εγω τις έχω δει, τρίζει το αεροδρόμιο όταν παραλαμβάνουν κόσμο. Και δεν είμαι λιγούρης να κοιτάζω μπάζα και να λεω πως είναι τρελά γκομενάκια. Μερικές, όπως και η δικιά μου, είναι πολύ ανώτερες απο τις τουρίστριες που έρχονται.Και μη γίνεστε βλάκες να τις κερνάτε ποτά όπου πάνε για να τις πηδάνε στο τέλος οι οδηγοί. Δυστυχώς έτσι πάει.
Πέρσι φίλε μου, προς το τέλος της σεζόν γνώρισα 2 Καζακστανές που όπως λέγαν δούλευαν για ένα πρακτορείο(δεν θυμάμαι αν είναι το εν λόγω) που αγόρασε η μια με τα λεφτά της δώρο 140 Ευρώ για το ......Αφεντικό της!!!! Μου έκανε τεράστια εντύπωση!!! Η τύπησα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, μόνο προκλητική! Ήταν περίεργο δίδυμο... Και περίεργη φάση γενικά με το αφεντικό...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
OIOIOIOIIOIOIOIOIIIII

Δεν υπάρχει!!!!!!! Μπράβο στο μικρό!!!!!
Μην το χάσεται!!!!!!!!!
Ο μικρός σε λίγα χρόνια θα δικαιούται τη μις Ουκρανία!!!!!!!!!!!----------------->

Δείτε το μέχρι το τέλος!  Ο μικρός δεν νιώθει!!!
Μετά μαθαίνουμε εμείς στα παιδιά γράμματα....
για να προετοιμαστούν για τις πανελλήνιες....
ΠΟΥΤΑΝΑ Ελληνική κοινωνία....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη παιδια τοση μιζερια και αγαμια υπαρχει στην Ελλαδα που θα παει καποιος με Ουζμπεκα?Που ειναι πανω απο 18 ετων.Μεχρι 18 μπορεις να της :knockinb: γ' αυτες που γραφετε εδω ειναι καθαρηστριες :2funny:Κυνηγανε τους αντρες σαν τρελες!Αλλα ειναι πολυ υποτημιτικο να παει καποιος μαζι με μια τετοια τουλαχιστον εδω,Τωρα στην Ελλαδα μπορει αυτες να της κυνηγανε και να χαλανε λεφτα για παρτη τους οι Πιρφοροι :headbang: :2funny:Εχει γελιο που εδω οι Ουζμπεκες καθαρηστριες μπαινουνε επιτηδες στις αντρικες τουαλετες και καθαριζουν οταν ειναι γεματο αντρες :2funny:Δεν ξερω παιρνουν το ματακι τους?ηδονιζονται? παντος εχει πολυ  :2funny:να  :piss:και μια γυναικα διπλα και καλα να σφουγγαριζει :2funny: :2funny:Δεν ειναι κακοι παντος οι Ουζμπεκοι σαν ανθρωποι,θα τους χαρακτηριζα καλοκαγαθους.Οι Λεττονες που καποιος ανεφερε ειναι πολυ χειροτερες και καλο ειναι να της αποφευγετε ακομα περισσοτερο.Την εχουνε δει Ευρωπαιες :2funny:Οι Ουζμπεκες τουλαχιστον ζουνε σε μια χωρα που ειναι στη Νεολιθικη εποχη ενω οι Λεττονες ειναι και καλα Ευρωπαιες.Μπορει να σας ζαλισουν με της  :jerking: τους

D

dude901123

Επισκέπτης
Πέρσι φίλε μου, προς το τέλος της σεζόν γνώρισα 2 Καζακστανές που όπως λέγαν δούλευαν για ένα πρακτορείο(δεν θυμάμαι αν είναι το εν λόγω) που αγόρασε η μια με τα λεφτά της δώρο 140 Ευρώ για το ......Αφεντικό της!!!! Μου έκανε τεράστια εντύπωση!!! Η τύπησα δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, μόνο προκλητική! Ήταν περίεργο δίδυμο... Και περίεργη φάση γενικά με το αφεντικό...
Υπάρχει μια περίεργη σχέση στην οποία αλληλοδιαπλέκεται η συμπάθεια, το συμφέρον και η χειραγώγηση. Το παιχνίδι αυτό το παίζουν άριστα μεταξύ τους. Και εμείς είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε. Η τύπισσα πιθανόν έκανε κινήσεις για να κερδίσει ευμένεια. Το σεξ δεν αρκεί για αυτό το σκοπό, άλλωστε στους προϊσταμένους όλες το δίνουν και μάλιστα εύκολα. Θέλει και στυλ για να σε έχει το αφεντικό σου σε καλύτερη θέση, με περισσότερα χρήματα, απομακρύνοντας τους υπόλοιπους που σε ενοχλούν και εξασφαλίζοντας μια θέση εργασίας για την επόμενη σεζόν.

D

dude901123

Επισκέπτης
Συγγνωμη παιδια τοση μιζερια και αγαμια υπαρχει στην Ελλαδα που θα παει καποιος με Ουζμπεκα?Που ειναι πανω απο 18 ετων.Μεχρι 18 μπορεις να της :knockinb: γ' αυτες που γραφετε εδω ειναι καθαρηστριες :2funny:Κυνηγανε τους αντρες σαν τρελες!Αλλα ειναι πολυ υποτημιτικο να παει καποιος μαζι με μια τετοια τουλαχιστον εδω,Τωρα στην Ελλαδα μπορει αυτες να της κυνηγανε και να χαλανε λεφτα για παρτη τους οι Πιρφοροι :headbang: :2funny:Εχει γελιο που εδω οι Ουζμπεκες καθαρηστριες μπαινουνε επιτηδες στις αντρικες τουαλετες και καθαριζουν οταν ειναι γεματο αντρες :2funny:Δεν ξερω παιρνουν το ματακι τους?ηδονιζονται? παντος εχει πολυ  :2funny:να  :piss:και μια γυναικα διπλα και καλα να σφουγγαριζει :2funny: :2funny:Δεν ειναι κακοι παντος οι Ουζμπεκοι σαν ανθρωποι,θα τους χαρακτηριζα καλοκαγαθους.Οι Λεττονες που καποιος ανεφερε ειναι πολυ χειροτερες και καλο ειναι να της αποφευγετε ακομα περισσοτερο.Την εχουνε δει Ευρωπαιες :2funny:Οι Ουζμπεκες τουλαχιστον ζουνε σε μια χωρα που ειναι στη Νεολιθικη εποχη ενω οι Λεττονες ειναι και καλα Ευρωπαιες.Μπορει να σας ζαλισουν με της  :jerking: τους
Κοίτα συμφωνώ μαζί σου για τις Ουζμπέκες. Απλά ας αφήσουμε και ένα μικρό παράθυρο για μερικές εξαιρέσεις γιατί στο Ουζμπεκιστάν κατέληξαν οι δικοί μας πολιτικοί πρόσφυγες. Μερικές-οι παντρεύτηκαν Ρώσους και όταν επέστρεψαν πριν 12-13 χρόνια ξαναπροσαρμόστηκαν στην Ελληνική πραγματικότητα. Ας μη τους βρίσουμε κι αυτούς. Έχω 1 καλό παράδειγμα μιας οδοντιάτρου που ειναι μουνάρα και μορφωμένη. Μου φτιάχνει τα δόντια και μέτα τρώω και ένα τέλειο Borsh. Οπότε για χάρη της ας αφήσουμε την ελπίδα της εξαίρεσης.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σάββατο σήμερα και είναι η χειρότερη μου μέρα γιατί έξω έχει πολλούς πούλους που δημιουργούν χάβρα και χαλάν τα γκομενάκια! Γι' αυτό θα πάω στο ξενοδοχείο του κολλητού μου! Εκεί είναι πολύ καλά και το μόνο μέρος πλέον στην Ρόδο και στην Ελλάδα που τα γκομενάκια σχεδόν μας την πέφτουν! Εχουμέ πάθει πολλά τελευταία και αναγκαστικά πάμε "για ψάρεμα στη γυάλα"! Έχω το "ραντεβού" με το ντόπερμαν που ποιός ξέρει αν θα το θυμάται! Είναι και τελευταία μέρα για τους Ρώσους γιατι Κυριακή αλλάζουν τα γκρούπ! ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σάββατο σήμερα και είναι η χειρότερη μου μέρα γιατί έξω έχει πολλούς πούλους που δημιουργούν χάβρα και χαλάν τα γκομενάκια! Γι' αυτό θα πάω στο ξενοδοχείο του κολλητού μου! Εκεί είναι πολύ καλά και το μόνο μέρος πλέον στην Ρόδο και στην Ελλάδα που τα γκομενάκια σχεδόν μας την πέφτουν! Εχουμέ πάθει πολλά τελευταία και αναγκαστικά πάμε "για ψάρεμα στη γυάλα"! Έχω το "ραντεβού" με το ντόπερμαν που ποιός ξέρει αν θα το θυμάται! Είναι και τελευταία μέρα για τους Ρώσους γιατι Κυριακή αλλάζουν τα γκρούπ! ...
Η Ρωσίδα είναι 30-35 κολοπετσομένη με πρόστυχο ύφος και στυλ! Θα βάλω αλήτικα ρούχα και θα τα παίξω όλα για όλα! Χτες καθόταν με 2 άλλες γριές-Babuskes που ήταν μέσα στη τρελή χαρά! Τους είπα κοφτά αύριο τέτοια ώρα εδώ γιατί χτες και καλά είχα δουλειά! Και αυτή είπε οκ Zaftra!!!
Μην μου πεί κανένας...... απο Αγια Πετρούπολη οτι αυτή την ηληκία δεν την κοιτάει κανένας πάνω γιατί ούτε εμένα με νοιάζει! Μόνο να φύγουν τα χοντρα και να ανεβεί η ψυχολογία... :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μην μου πεί κανένας...... απο Αγια Πετρούπολη οτι αυτή την ηληκία δεν την κοιτάει κανένας πάνω γιατί ούτε εμένα με νοιάζει! Μόνο να φύγουν τα χοντρα και να ανεβεί η ψυχολογία... :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι παίκτη! Βάρα στο ψαχνό, αλύπητα! :boobies:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ρωσίδα είναι 30-35 κολοπετσομένη με πρόστυχο ύφος και στυλ! Θα βάλω αλήτικα ρούχα και θα τα παίξω όλα για όλα! Χτες καθόταν με 2 άλλες γριές-Babuskes που ήταν μέσα στη τρελή χαρά! Τους είπα κοφτά αύριο τέτοια ώρα εδώ γιατί χτες και καλά είχα δουλειά! Και αυτή είπε οκ Zaftra!!!
Τωρα καταλαβαινω γιατι μου γραφουνε κατι σκουπηδια πολλες φορες ακομα και πανω απο 35 ετων.Οι περισσοτερες στη σελιδα γραφουνε οτι ειναι 28-29 ενω στ'αληθεια ειναι πανω απο 33.Η πλακα ειναι οτι εχουνε ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ!Μου γραφουνε ημουνα Ροδο ή Κρητη ελα να συναντιθουμε! :2funny:Νομιζουν οτι θα τρεξω να της κυνηγισω να βγω μαζι τους να χαλασω λεφτα για παρτη τους :rockon:!Το παιζουν θεες! :2funny:Ποιες οι γριες! :headbang:Εχω 3-4 γκομενες 30+ αλλα της εχω απο της δεκαετια του '90 και τους κανω ψυχικο :2funny:ερχοντε σπιτι μου και της  :knockinb:μαζι τους προσπαθω να βγαζω της ανωμαλιες μου (Της χυνω στο στομα,Κωλογαμαω κλπ.) μου γεμιζουν το ψυγειο και μπορει να μου δωσουνε και κανα φραγκο (Δυστηχως οχι πολλα διοτι οι Ρωσσιδες ειναι οι μεγαλητερες τσιγγουνες του κοσμου!).Αυτες απο το ιντερνετ ειναι τοσο ψιλομυτες παθαινω παλακα!Και ειναι ολες για  :shit: ολη η ΣΑΒΟΥΡΑ  Και να 'ρχοντουσαν εδω δεν θα της  :knockinb:.Κ'εσεις της κυνηγατε κιολας και της Θεοποιειτε! :headbang:Ο Ιωσηφ ειχε βρισει πολλους στις πρωτες σελιδες αυτου του Thread.Αν θυμαμαι εγραφε ειστε 25+ και βρισκεται μια Ουκρανη 35+ και την ερωτευεστε :jerking:και την κυνηγατε! :2funny:.Εγω ο καημενος τι σας φταιω Οι Πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα,κατεστρεψαν τα Βαλκανια τωρα θα καταστρεψουν και τη Ρωσσια :headbang:ΕΛΕΟΣ....ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τωρα καταλαβαινω γιατι μου γραφουνε κατι σκουπηδια πολλες φορες ακομα και πανω απο 35 ετων.Οι περισσοτερες στη σελιδα γραφουνε οτι ειναι 28-29 ενω στ'αληθεια ειναι πανω απο 33.Η πλακα ειναι οτι εχουνε ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ!Μου γραφουνε ημουνα Ροδο ή Κρητη ελα να συναντιθουμε! :2funny:Νομιζουν οτι θα τρεξω να της κυνηγισω να βγω μαζι τους να χαλασω λεφτα για παρτη τους :rockon:!Το παιζουν θεες! :2funny:Ποιες οι γριες! :headbang:Εχω 3-4 γκομενες 30+ αλλα της εχω απο της δεκαετια του '90 και τους κανω ψυχικο :2funny:ερχοντε σπιτι μου και της  :knockinb:μαζι τους προσπαθω να βγαζω της ανωμαλιες μου (Της χυνω στο στομα,Κωλογαμαω κλπ.) μου γεμιζουν το ψυγειο και μπορει να μου δωσουνε και κανα φραγκο (Δυστηχως οχι πολλα διοτι οι Ρωσσιδες ειναι οι μεγαλητερες τσιγγουνες του κοσμου!).Αυτες απο το ιντερνετ ειναι τοσο ψιλομυτες παθαινω παλακα!Και ειναι ολες για  :shit: ολη η ΣΑΒΟΥΡΑ  Και να 'ρχοντουσαν εδω δεν θα της  :knockinb:.Κ'εσεις της κυνηγατε κιολας και της Θεοποιειτε! :headbang:Ο Ιωσηφ ειχε βρισει πολλους στις πρωτες σελιδες αυτου του Thread.Αν θυμαμαι εγραφε ειστε 25+ και βρισκεται μια Ουκρανη 35+ και την ερωτευεστε :jerking:και την κυνηγατε! :2funny:.Εγω ο καημενος τι σας φταιω Οι Πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα,κατεστρεψαν τα Βαλκανια τωρα θα καταστρεψουν και τη Ρωσσια :headbang:ΕΛΕΟΣ....ΕΛΕΟΣ...ΕΛΕΟΣ

Bρε οτι και να πεις οι Πιρφοροι ΠΙΡΦΟΡΟΙ θα παραμεινουν! :headbang: μια λυση , χρειαζεται..

ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑΑ! Οπως λενε και στο ΜΠΡΑΦ!  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Bρε οτι και να πεις οι Πιρφοροι ΠΙΡΦΟΡΟΙ θα παραμεινουν! :headbang: μια λυση , χρειαζεται..

ΣΤΑ ΤΡΕΝΑΑΑΑ! Οπως λενε και στο ΜΠΡΑΦ!  :2funny:
Και σημερα μου γραφει (μια 34 ετων λεει στη σελιδα ισως ειναι λιγακι παραπανω) που ειχε παει λεει Ελλαδα το προηγουμενο καλοκαιρι.Μου προτινει να παμε λεει στο Ντουμπα'ι' (εννοειται οτι ολα θα τα πληρωσω εγω :2funny:).Μου εγραψε με ενα τονο λες και μου κανει και χαρη που θα παει μαζι μου :headbang:.Ειχα γραψει πριν απο κανα χρονο για μια γκομενα που εροχταν απο Μοσχα Αγια Πετρουπολη (28 ετων κοντουλα με ωραια μεγαλα βυζια).Ερχοταν αρκετα συχνα και εκανε και πλανα για το μελλον και τα παιδια μας :jerking:.Με το που πηγε Κρητη που της την πεφτανε σα  :jerking: και ειδε τι Πιρφοροι υπαρχουν στην Ελλαδα :rockon:Αρχισε να μου φερεται σα να ειμαι σκουπηδι :headbang:Μιλαμε για τρομερη διαφορα στη συμπεριφορα της! :rockon:Και καλα μου ελεγε ελα εσυ Μοσχα :rockon: :2funny:!Ναι αλλη δουλεια δεν εχω να κανω σαν τους Πιρφορους να πηγαινω στου διαολου τη μανα.Θα μου πειτε εγω της  :knockinb: ενω καποιος Πιρφορος στην καλητερη περιπτωση να τους πιασει το χερακι :2funny: :2funny: :2funny:Αλλα βαριεμαι να τρεχω,αν θελουνε ας ερθουν εδω.Της ειπα οτι περιμενω ενα 16χρονο και οτι δεν παιρναει πια η μπογια της και παρεξηγηθηκε :2funny:Βεβαια αν παει στους Πιρφορους στην Ελλαδα θα την θεοποιησουνε! :2funny: :2funny: :2funny:......................

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......οσο για τη Ροδο μου ειπε ο Ρουνκοβασιλης που μιλαγα χτες στο Σκα'ι'π οτι ειναι το μερος οπου πηγαινουνε ολα τα μπαζα ολες οι θεοχοντρες της Ευρωπης μπας και της  :knockinb: κανενας! :2funny:Εχει βγει η φημη σε ολη την Ευρωπη!ΕΛΕΟΣ! :headbang:Γ'αυτο και αυτη η κακομαθημενη που ηθελε μονο Ελληνες (ειχα γραψει στο αλλο Thread) ηθελε να παει ΜΟΝΟ ΡΟΔΟ!Ενω μπορουσε να βρει Κρητη με 14.000-15.000 ρουβλια θα παει Ροδο με 30.000+ για 10 μερες!Καποιος θα της το σφυριξε οτι στη Ροδο  :knockinb: ολα τα Μπαζα :2funny:!Γενικα ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!Ολη τη Σαβουρα μαζευουνε σαν τους ΓΥΠΕΣ! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η Ρωσίδα είναι 30-35 κολοπετσομένη με πρόστυχο ύφος και στυλ! Θα βάλω αλήτικα ρούχα και θα τα παίξω όλα για όλα!
Τα αλητικα ρουχα δεν τα γουσταρουν καθολου ειδες τι εγραψε ο αλλος συανγωνιστης μου:Η γκομενα μου ειπε οτι εισαι σαν Б.О.М.Ж ! :headbang:Εχετε δει πως ντυνομαι και οι γκομενες γουσταρουν το ντυσιμο μου,το πανε πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom