Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ενταξει, αυτο με τα ρωσικα που εχουν αυτη τη νοοτροπια, κατανταει σχεδον κομπλεξισμος!
Ολη η υφηλιος απο ακρη σε ακρη μιλαει αγγλικα, και αυτες το χαβα τους!
Αντι να αισθανθουν ασχημα που δεν ξερουν αυτες αγγλικα(αντε πες τις κατανοω), βγαινουν κι απο πανω να μας περνανε για ηλιθιους?
Βαρανε τα ποδια το κεφαλι μου φαινεται...
γιατι οι γαλλοι αισθανοντε αβολα στο εξωτερικο?κι αυτοι εχουν απαιτηση να ξερεις γαλλικα...μονο οι σκανδιναυοι ,ολλανδοι κλπ εχουν κουλτουρα γλωσσσομαθειας.κ μετα εμεις απο νοτιους κι οι ρουμανοι απο ανατολικους
ωρα ποιος ειναι τα ποδια κ ποιοι το κεφαλι,αστο καλυτερα... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Εδώ δεν έχω άποψη... Είναι κουλτούρα Αγγλική στους άντρες Άγγλους να πηγαίνουν στριπτιτζάδικο στις διακοπές? Δεν έχω μπει ποτέ να ξέρω τι γίνεται...
η παφος εχει 5 στριπτηζ,ειχε τουλαχιστον,ολα για αγγλους :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Μεχρι το 2002-2003 ετσι ηταν κ'εδω ολες προσπαθουσαν να μιλησουν Αγγλικα και κοιταγανε τους ξενους.Μετα καταλαβανε οτι οι ξενοι που ερχονται ειναι τελειωμενοι Πιρφοροι που εχουν τρελαθει στην  :jerking: και σταματισαν να κοιτανε τους ξενους.
ρε συ ,πιρφοροι το λες συνεχεια .τι παει να πει?δεν εχω καταλαβει,,
υγ,το βιντεο εθνικογαμιστης μουχει ερθει απο 10 διαφορετικους ανθρωπους ασχετους με το  σαιτ,μαλιστα 2 ειναι ομογενεις αυστραλια κι αμερικη,φαντασου τι χαμος εχει γινει!!αληθεια ποσο επισκεψημοτητα εχεισ σ αυτο ειδικα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Παιδιά έχουμε τρελαθεί
Το μόνο που θα τις έσωζε θα ήταν να μας κάθονταν έυκολα, αλλά ούτε αυτό συμβαίνει με τα "περιτώματα" που έχουν συναθροιστει εδώ.....
αν δεν μπορειτε να γαμισετε ουκρανες,τοτε μενουν μονο οι μεθυσμενες αγγλιδες,,ολες οι αλλες ανα την υφηλιο,ιδιας δυναμικης εμφανισης ειναι  απο 2 μεχρι 100 φορες πιο δυσκολες!!! :helpplea:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Η κουβέντα που είπα πριν για τους Αλβανούς είναι απο την χτεσινή μέρα που είμασταν στο Club και πήγαμε με cool τρόπο δίπλα απο μια Κεντρο-Ευρωπαία(Γερμανίδα-Ελβετίδα ή Ολλανδέζα)! Η τύπησα άρχισε να μας κάνει κάτι περίεργες γκριμάτσες, υποτιμητικού χαρακτήρα! Μετά απο λίγο άρχισε να φασώνεται με έναν ξανθομπούμπουρα που ούτε άλλαξε κουβέντα πιο πριν! Όταν είδαμε την φάτσα του ήταν τηγάνι με αυτιά δορυφορικά πιάτα και ξεδοντιάρης!
Τα συμπεράσματα δικά σας....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ναταν ολλανδεζα,γερμανιδα κλπ,,,η εσεις δεν ειστε αρκετα ματσο μεσογειακοι σαν λουκ,μαυρισμενοι κλπ
,αλλιως δεν συνβαινει αυτο,
ειναι ααντιστοιχο, σαν ν αφησουμε εμεις ρωσιδα για ελληνιδα,,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗς!!!κατι αλλο θατανε,μπορει καμμια μαλακο-τσεχα,,

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Καλα ακους αυτον τον Φουκαρα τι λεει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μονο οι Ζαντες του αυτοκινητου που αγωρασα για τα καλοκαιρινα λαστιχα κοστιζουν πανω απο 5.000 Ευρω η γουνα μου απο φωκια κοντα στα 5000 Ευρω (απαγορευεται η πωλιση της γουνας απο Φωκια στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και την πηρα απο τον Καναδα) και οι Μποτες απο Σαλαχι 1200 !Με 1200 Ευρω  που πηρα εγω μποτες αυτος ο Φουκαρας μπορει να τη βγαλει 4-5 μηνες :2funny:.Απλως σιγα μην τους τα δινω.Το αντιθετο προσπαθω να τους τα παιρνω κιολας.Η Τουρκαλα που ειχα (νομιζω ειχα βαλει φωτο της)Μου ευχηθηκε στα Γεννεθλια μου:Ευχομαι να βρεις μια πολυ πλουσια και υπομονετικη για να σου κανει ολα τα καπριτσια σου).Οσοι εχουν ερθει εδω εχουν δει οτι της γκομενες  ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑΩ αλλα ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!Σκαω μυτη στις Ντισκο και γινεται χαμος!Διαβασε τι εγραφψε ο Πορνορεποετερ Gangzxa που ειχε ερθει περσι το καλοκαιρι.Οσο για τους Ελληνες απο το 30% που λετε θα κατεβασω το ποσοστο στο 10%.Οι περισσοτεροι καθονται στις καφετεριες και λενε οτι :knockinb:
κοψε λιγο δημητρη..πολυ σαλτσα..τα λαστια κι ι ζαντες,αν κανουν 5000 κ ταδωσες,και δεν τα πηρες μεταχειρισμαενα κανα 1500αρικο ολα μαζι, ,μ αλλα 3000 επαιρνες κι αλλλο ενα τουαρεγκ βενζινοκινητο ;)ναχεις δυο για  ν αλλαζεις.. :dancing:
,τωρα για φωκιες κροκοδειλους κ φιδια δεν ξερω,, :grin:γκομενες μπορεις να βρεις πολλες,αλλα κ μπαζα ειναι πολλα,εμενα καποιες 2,3 πουχες βαλει μ αρεσαν αρκετα,αλλα νομιζω γενικα τα φουσκωνεις λιγο-πολυ επιτηδες τα κατορθωματα σου, για να μπαινεις στο "στοχαστρο" ;)
υγ φυσικα κι οι ελληνες,μαζι με ιταλους ειναι ασχετοι εντελως απο γκομενες,γι αυτο κι υποφερουν..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Καμιά άθλια τού Βερολίνου μπορεί νά ήταν. Μήν σέ προσβάλει τό γούστο ανθρώπων πού δέν τό γνωρίζεις ώστε νά ξέρεις καί άν τό εκτιμάς.
οι γερμανιδες του γερμανικου βορρα κανουν κρα για μεσογειακους.τ αλλα ειναι παπαριες..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
μητσε φωτο απο βαζακια των 3 ευρω βαζεις. απο γκομενα να γαμας θα βαλεις η να περιμενουμε 20 χρονια?  :2funny:
νυν υπερ παντων ο φθονος
ρε σεις τι του την μπαινετε,συνεχεια?ενταξει βαζει σαλτσες ο ανθρωπος,η ετσι τα φανταζεται ;)
,αλλα μην αμφισβητουμε κ τα βασικα :helpplea:,μια μετρια γκομενα ειναι απλο κι ευκολο να του κατσει,εμφανισιακα ο δημητρης ειναι πανω απο τον μεσο ρωσο,ειναι κι εξωτικος σαν εθνικοτητα,και το βασικοτερομιλαει την γλωσσα τους..
ποτε φυσικα και  ειναι πιθανο να γαμαει αρκετες νεξτ-ντορ γκομενες,που το περιεργο :think:,δεν ειπε οτι γαμαει τιποτα χαι κλας μοντελα ο χριστιανος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1:  sto ουκρανικο κοινοβουλειο επεσε το ξιλο της αρκουδας  πιγαν να περασουν την ρωσικη γλωσα σαν επισιμι στης ανατολικες περιοχες και αρχισαν τα μπουνιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βγαζαν και τα σακακια να μιν τα τσαλακοσουν πριν μπουν στο ξηλο οι βουλευτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολεεεε θκρανιαααα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
παλια ειχαν τσακωθει για το αναποδο,παντως απο κιεβο κ περα ολλα στα ρωσσικα ειναι γραμμενα κ ρωσσικα μιλουν ολοι,τωρα τι θ αλλαξι αν γινει κ με νομο,αυτοι ξερουν :jerking: :jerking: :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686
νυν υπερ παντων ο φθονος
ρε σεις τι του την μπαινετε,συνεχεια?ενταξει βαζει σαλτσες ο ανθρωπος,η ετσι τα φανταζεται ;)
,αλλα μην αμφισβητουμε κ τα βασικα :helpplea:,μια μετρια γκομενα ειναι απλο κι ευκολο να του κατσει,εμφανισιακα ο δημητρης ειναι πανω απο τον μεσο ρωσο,ειναι κι εξωτικος σαν εθνικοτητα,και το βασικοτερομιλαει την γλωσσα τους..
ποτε φυσικα και  ειναι πιθανο να γαμαει αρκετες νεξτ-ντορ γκομενες,που το περιεργο :think:,δεν ειπε οτι γαμαει τιποτα χαι κλας μοντελα ο χριστιανος...

Ο μεσος Ρωσσος ειναι ψηλότερος από το Δημητράκη και εχει

περισσότερα μαλλιά .

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Ο μεσος Ρωσσος ειναι ψηλότερος από το Δημητράκη και εχει

περισσότερα μαλλιά .
μαλλια σιγουρα οχι,δεν εχουν πιο πολλα,οσο για υψος,οι ρωσσοι δεν ειναι σερβοι,δεν ειναι ψηλοι γενικα..ουτε οι γκομενες ειναι γενικα ψηλες,απλα σου καθονται κ ψηλες...εν αντιθεση με ελλαδα κ βαλκανια που οποια εχει 2,3 ποντυς παραπανω ,νιωθει τοπ μοντελ,ειδικα σε απαιτησεις λαιφ σταιλ!! :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:s&m_3:Ε μπορώ ααααααλλλλλλοοοοοοοο

Συνημμένα

• P5262837 (300x400).jpg
    P5262837 (300x400).jpg
    91,6 KB · Εμφανίσεις: 44

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το Ρωσίδι είναι Λολό!!

Συνημμένα

• P5262839 (300x400).jpg
    P5262839 (300x400).jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
΄Το εν λόγω  Ρωσίδι χόρευε 2 ώρες σαν τρελό! Μαλακιστίκαμε Μεγαλοπρεπώς και κολώσαμε να την πέσουμε όπως και όλοι οι υπόλοιποι και τελικά φασώθηκε με Αλβ................. ούτε να το πω δεν μπορώ!
Το club είχε και διαλογή απο πιο κάτω ράφι αλλά δεν συμβιβαζόμαστε με αυτή την ιδέα!
Το μόνο που μένει είναι ένα ραντεβού που έκλεισα νωρίς για σήμερα με μια σκυλορωσίδα περί τα 30! Μου έλεγε να μείνω μαζί της αλλά είπα να δω τι παίζει και έξω! Δύσκολα τα πράγματα.... Αλλά έχει ευκαιρίες!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Beleon Tours λέγεται αυτό το πρακτορείο του κώλου και ένα νησί διασύρεται στα μάτια των Ρώσων! 'Οσο για τον Ρωσοπόντιο ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με την μαλακία που μου έκανε και πόσο φτηνά την γλύτωσε....
Φίλε G.P. δυστυχώς τα πρακτορεία έχουν ως σκοπό το κέρδος και κάθε πώληση θέλουν να την εκμεταλευτούν οι ίδιοι από τους τουρίστες που φέρνουν. Από αυτά βγαίνει το κέρδος. Τρέμουν μήπως οι τουρίστες ανεξαρτητοποιηθούν και αρχίσουν να ψάχνουν μόνοι τους. Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά το πρακτορείο που αναφέρεις, ξέρω πως στη Ρόδο οι δουλειές τους πάνε πολύ καλά. Αλλά όπως το λες. Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων κατά 99% Ρωσοπόντιοι κρατούν για την πάρτη τους ό,τι φέρνουν, με όπλο τη γλώσσα φυσικά, και κάνουν παιχνίδι με τις τουρίστριες. Πίστεψε με όμως, επειδή αρκετούς μήνες νταραβερίζομαι με ένα τρελό γκομενάκι που δουλεύει σε αυτούς, η εκμετάλευση, οι εκβιασμοί με τραγικούς τρόπους, η χειραγώγηση και γενικά οι Ρωσοποντιακοί τρόποι συμπεριφοράς εδώ βρίσκουν τέλεια εφαρμογή. Εκβιασμοί όχι μόνο στις τουρίστριες που εκεί γίνονται έμμεσα φυσικά, αλλά ακόμη και στις συναδέλφους που δουλεύουν χωρίς ρεπό και χωρίς ωράριο για το βασικό μισθό με σκοπό να τους κάτσουν και να μην τους δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά τους. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως σε Ρωσοπόντιους ανήκει το πρακτορείο. Θα έμπαινα σε λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω πως εξυπηρετεί περαιτέρω τη συζήτηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοψε λιγο δημητρη..πολυ σαλτσα..τα λαστια κι ι ζαντες,αν κανουν 5000 κ ταδωσες,και δεν τα πηρες μεταχειρισμαενα κανα 1500αρικο ολα μαζι, ,μ αλλα 3000 επαιρνες κι αλλλο ενα τουαρεγκ βενζινοκινητο ;)ναχεις δυο για  ν αλλαζεις.. :dancing:
,τωρα για φωκιες κροκοδειλους κ φιδια δεν ξερω,, :grin:γκομενες μπορεις να βρεις πολλες,αλλα κ μπαζα ειναι πολλα,εμενα καποιες 2,3 πουχες βαλει μ αρεσαν αρκετα,αλλα νομιζω γενικα τα φουσκωνεις λιγο-πολυ επιτηδες τα κατορθωματα σου, για να μπαινεις στο "στοχαστρο" ;)
υγ φυσικα κι οι ελληνες,μαζι με ιταλους ειναι ασχετοι εντελως απο γκομενες,γι αυτο κι υποφερουν..
Η πλακα ειναι οτι οχι μονο δεν βαζω σαλτσες αλλα πολλες φορες προσπαθω να φερομαι λιγακι σεμνα!Ειδεικα στην Ελλαδα ντυνομαι οσο πιο απλα γινεται.Και πολλες φορες κ'εδω τη μερα δεν φοραω τα φιδια.Απλως με ξερουνε παντου και οπου παω μου ανοιγουν δρομο,αυτο ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ κοιτα περσι το καλοκαιρι τι εγραψε ο Πορνορεπορτερ Gangzxa.Σε μερικες Ντισκο σκαω μυτη και διωχνουν τους Ταξιτζηδες που ειναι παρκαρισμενοι απ'εξω για να παρκαρω!Μια βδομαδα πριν μια γκομενα ενα κεφαλι ψηλοτερη απο μενα :2funny: μονη της μου την επεσε!ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?1.Ειμαι πολλα χρονια εδω και ξερω την ψυχολογια τους2.Εχω το στυλ που πρεπει και ντυνομαι οπως πρεπει.3.θα ελεγα οπως της κοιταω της υπνοτιζω λιγακι και της πειθω οτι ετσι πρεπει να γινει!Π.Χ. τη γιδα μου την εχω πεισει οτι πρεπει να μου φερνει φιλες της για να  :knockinb:!.Οσο για της ζαντες με τα λαστιχα τοσο μου στοιχισαν.Βεβαια 3000 τσονταρανε οι γιδες μου.Οσο για το αμαξι στη Γερμανια ενα τετοιο (2007 μοντελο) εχει απο 16.000 στη Γερμανια μιλαμε να πηγαινει και οχι να ειναι δυαλιμενο.Στη Ρωσσια εχει πολυ παραπανω (υπολογιζε 30.000+) μιλαμε για ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ και οχι εισαγωγης απο Αμερικη (που ειναι ολα σε αθλια κατασταση αφου οι Αμερικανοι τσιγκουνευονται ακομα και το λαδι) και για βενζινη αφου τα μικρα Diesel σερνονται!Τωρα ποσο εχουν στην Ελλαδα δεν μπορω να ξερω μπορεις πιστευω οτι στην Ελλαδα να βρεις ανετα με 15.000 Ευρω αλλα δεν ζω στην Ελλαδα.Αν δεν ημνουνα Ρωσσος υπηκοος σιγουρα θα μπορουσα να παρω απο Ελλαδα ενα Touareg με 15.000-18.000 Ευρω και να το φερω εδω ΑΛΛΑ τοτε θα ειχα αλλα προβληματα που τωρα δεν εχω οπως βιζες Ρεγκιστρατσια και αλλες σχετικες  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε G.P. δυστυχώς τα πρακτορεία έχουν ως σκοπό το κέρδος και κάθε πώληση θέλουν να την εκμεταλευτούν οι ίδιοι από τους τουρίστες που φέρνουν. Από αυτά βγαίνει το κέρδος. Τρέμουν μήπως οι τουρίστες ανεξαρτητοποιηθούν και αρχίσουν να ψάχνουν μόνοι τους. Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά το πρακτορείο που αναφέρεις, ξέρω πως στη Ρόδο οι δουλειές τους πάνε πολύ καλά. Αλλά όπως το λες. Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων κατά 99% Ρωσοπόντιοι κρατούν για την πάρτη τους ό,τι φέρνουν, με όπλο τη γλώσσα φυσικά, και κάνουν παιχνίδι με τις τουρίστριες. Πίστεψε με όμως, επειδή αρκετούς μήνες νταραβερίζομαι με ένα τρελό γκομενάκι που δουλεύει σε αυτούς, η εκμετάλευση, οι εκβιασμοί με τραγικούς τρόπους, η χειραγώγηση και γενικά οι Ρωσοποντιακοί τρόποι συμπεριφοράς εδώ βρίσκουν τέλεια εφαρμογή. Εκβιασμοί όχι μόνο στις τουρίστριες που εκεί γίνονται έμμεσα φυσικά, αλλά ακόμη και στις συναδέλφους που δουλεύουν χωρίς ρεπό και χωρίς ωράριο για το βασικό μισθό με σκοπό να τους κάτσουν και να μην τους δημιουργήσουν προβλήματα στη δουλειά τους. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως σε Ρωσοπόντιους ανήκει το πρακτορείο. Θα έμπαινα σε λεπτομέρειες αλλά δεν νομίζω πως εξυπηρετεί περαιτέρω τη συζήτηση.
Καταρχην ΟΙ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Οποτε δεν ξεφτηλιζομαστε εμεις.Οι γκομενες τους εχουν για Καυκασιους.Βεβαια και οι δικοι μας (καθαροι Ελληνες) πολλες φορες στη  :jerking: τους συναγωνιζονται :2funny:Αυτο με τσαντιζει που παω να βγαλω ενα καλο ονομα για την Ελλαδα και τα ζωα και οι Πιρφοροι μας ξεφτηλιζουν!

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Ρε glock στην Ρόδο τελικά γίνεται δουλειά!!
Σε έμας έρχονται πιο συμαζεμένες ουτε πάνω σε μπάρες ουτε τίποτα!!
όλο οικογένειες και σπάνια οι κόρες τους 20 χρόνων αλλά μαζεμένες γενικά  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom