Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Νά πάς έχει πλάκα. 'Όχι γιά καμάκι, θά φάς δάγκωμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γαματα το ντυσιμο μεγαλη υποθεση, μια φορα ειχα φαι ακυρο απο μια :boobies: ειχε πει οτι κυκλοφορο σαν bomzh. Μετα εμαθα τι σημενη αυτη η λεξη και ντραπηκα τοσο πολυ!!!!
Εγω σας τα γραφω οτι πρεπει να ντυνεστε οσο καλητερα γινεται.Αν ντυνεστε χαλια σιγουρα θα σας περασουν για Б.О.М.Ж δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Ελληνας ντυνετε τοσο χαλια το χειμωνα? :think: :rockon:Το χειμωνα μπορεις να ντυθεις πολυ καλητερα και μοδατα απο οτι το καλοκαιρι που θα βαλεις ενα παντελονι και ενα μπλουζακι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποια κρεμα της La Praire ειναι αυτη, γιατι δεν φαινεται καλα στην φωτο?
Αυτη με 20 βαθμους προστασια δεν την πολυχρησημοποιο.Βαζω την ANTI-AGING DAY CREAM SPF 30 τη μερα.Ειδεικα το καλοκαιρι οι 30 βαθμοι προστασιας χρειαζονται απο τον ηλιο.Γυρω απον τα ματια βαζω την CELLULAR EYE CONTOUR CREAM .Kαι τη νυχτα την ANTI -AGING NIGHT CREAM .Οσο για τα βαζακια οταν τελειωνουν οι κρεμες τα δινω στις γκομενες μου! :2funny: (συνηθως στην Κορεατισα μου)τα παιρνουν τα βαζακια και βαζουν της δικες τους κρεμες.Σαν τρελες κανουνε για τα βαζακια απο της κρεμες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Κ'εγω ειμαι τοσο καλος και τους τα κανω δωρο :)

Συνημμένα

• La praire.jpg
    La praire.jpg
    222,6 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις δίκιο! Πάμε λοιπόν χτες βράδι! Παρέα 5 Ουκρανίδων στο Colorado (club στη Ρόδο)! Στο τραπέζι μια Heineken και 2 νεράκια! 2 καλές 2 μέτριες και ένα μπάζο! Μας τις γνώρισε ένας φίλος που ήταν με τη μια μέτρια! Πήγα στη μια καλή να ρωτήσω πόλη και η απάντηση ήταν
-"I don't understand"
-"You speak English"
-"No"
Ψυχρή και ανέκφραστη! Σκέφτικα να λαδώσω λίγο τη μηχανή αλλά μετα είδαμε και τα βραχιολάκια που ήταν σε ένα ξενοδοχείο 30 χλμ εκτός πόλης και αν δεν μας κάθονταν θα ήταν τρελή ταριφιά! Με τον κολλητό μου η άλλη καλή μίλησε λίγο παραπάνω αλλά πολύ ψύχρα...Φύγαν με τον φίλο μας που όσο τον ξέρω δεν χαρίζεται!!! Αυτός έμενε στα μισά της διαδρομής! Ελπίζω το άλλο μισό να μην ήταν απλά...... "ταρίφα"
Πίσω έμεινε μόνο το μπάζο που μάλλον το φόρτωσε ένας χάλια αλβανός(σπάζομαι που πάλι η κολόρατσα είναι μέσα)
Τα νευρα μου αυτές τις μέρες δεν πάνε καλά.....
Και μια αλλη συμβουλη.Οταν μιλας ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ!Αν ειναι απο αυτες της φτωχοτουριστριες θα παει να σου φαει λεφτα.Αν ειναι επιπεδου δεν προκειται να σου μιλησει.Θα μου πειτε και τι να κανω?Πως να της καμακωσω?η μονη λυση ειναι ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΡΩΣΣΙΚΑ

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Και μια αλλη συμβουλη.Οταν μιλας ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟ!Αν ειναι απο αυτες της φτωχοτουριστριες θα παει να σου φαει λεφτα.Αν ειναι επιπεδου δεν προκειται να σου μιλησει.Θα μου πειτε και τι να κανω?Πως να της καμακωσω?η μονη λυση ειναι ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΡΩΣΣΙΚΑ
να πεις τα ζωα τις ρωσσιδες οτι ρωσσικα θα μιλανε στο χωριο τους με την γειτονισα τους, οταν σκουπιζουνε τις αυλες τους,εξω απο τα τσαντηρια τους.οταν πας σε μια ευρωπαικη χωρα για τουρισμο,αγγλικα μιλαει ο κοσμος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω σας τα γραφω οτι πρεπει να ντυνεστε οσο καλητερα γινεται.Αν ντυνεστε χαλια σιγουρα θα σας περασουν για Б.О.М.Ж δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Ελληνας ντυνετε τοσο χαλια το χειμωνα? :think: :rockon:Το χειμωνα μπορεις να ντυθεις πολυ καλητερα και μοδατα απο οτι το καλοκαιρι που θα βαλεις ενα παντελονι και ενα μπλουζακι.

πες μας και για το κουστουμι. αφηνουμε το υφασματακι που γραφει τη μαρκα ραμμενο στο μανικι? αφηνουμε τα μανικια να εξεχουν μισο μετρο σα να φορεσε παιδακι το σακακι του πατερα του?  :2funny:

ρε βλαχο απο ποιο χωριο κατεβηκες?  :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
επρεπε να επιστραφει ρε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να πεις τα ζωα τις ρωσσιδες οτι ρωσσικα θα μιλανε στο χωριο τους με την γειτονισα τους, οταν σκουπιζουνε τις αυλες τους,εξω απο τα τσαντηρια τους.οταν πας σε μια ευρωπαικη χωρα για τουρισμο,αγγλικα μιλαει ο κοσμος.
Εγω σας ειπα πως σας βλεπουν οι γκομενες οταν της πλησιαζετε ετσι.Τωρα αν δε θελετε να μαθετε ειναι δικο σας προβλημα.Ενα αλλο λαθος ειναι το Αμερικανικο ντυσιμο οι Αμερικανοι ντυνονται χαλια  :2funny: κατι παντελονια 3-4 νουμερα μεγαλητερα κατι φαρδιες μπλουζες και κατι σπορτεξ παπουτσια ή απλα παπουτσια.Οτι πιο φτηνο θα ελεγα.Τα κουστουμια δεν τα φοραω αυτα,τα περισσοτερα τα πηρα απο τον Καναδα και τα εχω στην ντουλαπα)τωρα θελω να παρω ενα γκρι γυαλιστερο κουστουμι (παει με της γκρι μποτες μου).Κοιταχτε αυτο το βιντεακι για να καταλαβετε τι  :jerking: εχουν οι περισσοτεροι.[youtube=425,350]NubIiJscBJw&feature=relmfu[/youtube]

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216

Ενταξει, αυτο με τα ρωσικα που εχουν αυτη τη νοοτροπια, κατανταει σχεδον κομπλεξισμος!
Ολη η υφηλιος απο ακρη σε ακρη μιλαει αγγλικα, και αυτες το χαβα τους!
Αντι να αισθανθουν ασχημα που δεν ξερουν αυτες αγγλικα(αντε πες τις κατανοω), βγαινουν κι απο πανω να μας περνανε για ηλιθιους?
Βαρανε τα ποδια το κεφαλι μου φαινεται...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Αυτη με 20 βαθμους προστασια δεν την πολυχρησημοποιο.Βαζω την ANTI-AGING DAY CREAM SPF 30 τη μερα.Ειδεικα το καλοκαιρι οι 30 βαθμοι προστασιας χρειαζονται απο τον ηλιο.Γυρω απον τα ματια βαζω την CELLULAR EYE CONTOUR CREAM .Kαι τη νυχτα την ANTI -AGING NIGHT CREAM .Οσο για τα βαζακια οταν τελειωνουν οι κρεμες τα δινω στις γκομενες μου! :2funny: (συνηθως στην Κορεατισα μου)τα παιρνουν τα βαζακια και βαζουν της δικες τους κρεμες.Σαν τρελες κανουνε για τα βαζακια απο της κρεμες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Κ'εγω ειμαι τοσο καλος και τους τα κανω δωρο :)

ok, thanks :)

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο μητσαρας απο τις καυλες του σιγα σιγα σπρωχνει με τον πουτσο το τριποδο της καμερας κ λιγο λιγο  βγαινει απο το πλανο !!!!!θεος!!!!!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εγω σας ειπα πως σας βλεπουν οι γκομενες οταν της πλησιαζετε ετσι.Τωρα αν δε θελετε να μαθετε ειναι δικο σας προβλημα.Ενα αλλο λαθος ειναι το Αμερικανικο ντυσιμο οι Αμερικανοι ντυνονται χαλια  :2funny: κατι παντελονια 3-4 νουμερα μεγαλητερα κατι φαρδιες μπλουζες και κατι σπορτεξ παπουτσια ή απλα παπουτσια.Οτι πιο φτηνο θα ελεγα.Τα κουστουμια δεν τα φοραω αυτα,τα περισσοτερα τα πηρα απο τον Καναδα και τα εχω στην ντουλαπα)τωρα θελω να παρω ενα γκρι γυαλιστερο κουστουμι (παει με της γκρι μποτες μου).Κοιταχτε αυτο το βιντεακι για να καταλαβετε τι  :jerking: εχουν οι περισσοτεροι.[youtube=425,350]NubIiJscBJw&feature=relmfu[/youtube]

Αφασία ή παρλάτα καί οί φωτό πού σχετίζονται μέ τίς φράσεις στό κλίπ. :2funny:

Τούς ξέφυγε όμως τό βασικό πρόσωπο πού έκανε διάσημο τό (Γαλλικό εναλλακτικό) αυτό στύλ στούς ''τζιβάτους''.

URL]]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
'Αντε και στα δικά μας!
Πάντως ο τύπος με το γκρί κουστούμι έχει πολύ γέλιο!!!
Όσο για το λόγο που γίνονται αυτά έχει αναλυθεί λεπτομερώς καμιά 300σαριά σελίδες πιο πριν!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εκεί που καταργείται η λογική ξεκινάει η Ρωσίδα! Δυστηχώς ισχύει γι' αυτό οι Ρωσοπόντιοι κυκλοφοράνε απίστευτα μουνιά! Σε Ρωσίδες που δεν ξέρουν μια κουβέντα Αγγλικα πάντα γράφω τους στοίχους ενός τραγουδιού των TATU στα Ρώσικα και όλες χαίρονται ανεξάρτητα αν τους αρέσει το συγκρότημα ή όχι! Έτσι σπάει ο πάγος... Με Ουκρανίδες λέω τη μαλακία οτι έχω βγεί έξω με την Tina Carol στη Eurovision της Αθήνας και είναι πιασάρικο αν και γκόμενα που γουστάρει ότι και να της πεις γι' αυτην είναι αλήθεια... Πάντως οι Ουκρανίδες προσπαθούν να μιλήσουν Αγγλικά και τις περισσότερες φορές ξέρουν!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1:  sto ουκρανικο κοινοβουλειο επεσε το ξιλο της αρκουδας  πιγαν να περασουν την ρωσικη γλωσα σαν επισιμι στης ανατολικες περιοχες και αρχισαν τα μπουνιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βγαζαν και τα σακακια να μιν τα τσαλακοσουν πριν μπουν στο ξηλο οι βουλευτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολεεεε θκρανιαααα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκεί που καταργείται η λογική ξεκινάει η Ρωσίδα! Δυστηχώς ισχύει γι' αυτό οι Ρωσοπόντιοι κυκλοφοράνε απίστευτα μουνιά! Σε Ρωσίδες που δεν ξέρουν μια κουβέντα Αγγλικα πάντα γράφω τους στοίχους ενός τραγουδιού των TATU στα Ρώσικα και όλες χαίρονται ανεξάρτητα αν τους αρέσει το συγκρότημα ή όχι! Έτσι σπάει ο πάγος... Με Ουκρανίδες λέω τη μαλακία οτι έχω βγεί έξω με την Tina Carol στη Eurovision της Αθήνας και είναι πιασάρικο αν και γκόμενα που γουστάρει ότι και να της πεις γι' αυτην είναι αλήθεια... Πάντως οι Ουκρανίδες προσπαθούν να μιλήσουν Αγγλικά και τις περισσότερες φορές ξέρουν!!!
Μεχρι το 2002-2003 ετσι ηταν κ'εδω ολες προσπαθουσαν να μιλησουν Αγγλικα και κοιταγανε τους ξενους.Μετα καταλαβανε οτι οι ξενοι που ερχονται ειναι τελειωμενοι Πιρφοροι που εχουν τρελαθει στην  :jerking: και σταματισαν να κοιτανε τους ξενους.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
σωστος..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom