Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η κουβέντα που είπα πριν για τους Αλβανούς είναι απο την χτεσινή μέρα που είμασταν στο Club και πήγαμε με cool τρόπο δίπλα απο μια Κεντρο-Ευρωπαία(Γερμανίδα-Ελβετίδα ή Ολλανδέζα)! Η τύπησα άρχισε να μας κάνει κάτι περίεργες γκριμάτσες, υποτιμητικού χαρακτήρα! Μετά απο λίγο άρχισε να φασώνεται με έναν ξανθομπούμπουρα που ούτε άλλαξε κουβέντα πιο πριν! Όταν είδαμε την φάτσα του ήταν τηγάνι με αυτιά δορυφορικά πιάτα και ξεδοντιάρης!
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Αυτή είχε τήν υπεροψία τού εγώ διαλέγω, δέν μέ ρίχνεις. Καί διάλεξε από λεμονόκουπες.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Καλα ακους αυτον τον Φουκαρα τι λεει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μονο οι Ζαντες του αυτοκινητου που αγωρασα για τα καλοκαιρινα λαστιχα κοστιζουν πανω απο 5.000 Ευρω η γουνα μου απο φωκια κοντα στα 5000 Ευρω (απαγορευεται η πωλιση της γουνας απο Φωκια στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και την πηρα απο τον Καναδα) και οι Μποτες απο Σαλαχι 1200 !Με 1200 Ευρω  που πηρα εγω μποτες αυτος ο Φουκαρας μπορει να τη βγαλει 4-5 μηνες :2funny:.Απλως σιγα μην τους τα δινω.Το αντιθετο προσπαθω να τους τα παιρνω κιολας.

Ακριβώς. Ή ορολογία τού τσιγκούνη δέν είναι αυτός πού δέν ξοδεύει, αυτός λέγεται μίζερος. Τσιγκούνης λέγεται όποιος δέν ξοδεύει για τούς άλλους.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Η κουβέντα που είπα πριν για τους Αλβανούς είναι απο την χτεσινή μέρα που είμασταν στο Club και πήγαμε με cool τρόπο δίπλα απο μια Κεντρο-Ευρωπαία(Γερμανίδα-Ελβετίδα ή Ολλανδέζα)! Η τύπησα άρχισε να μας κάνει κάτι περίεργες γκριμάτσες, υποτιμητικού χαρακτήρα! Μετά απο λίγο άρχισε να φασώνεται με έναν ξανθομπούμπουρα που ούτε άλλαξε κουβέντα πιο πριν! Όταν είδαμε την φάτσα του ήταν τηγάνι με αυτιά δορυφορικά πιάτα και ξεδοντιάρης!
Τα συμπεράσματα δικά σας....
κοιταξε τωρα και την καθε γκομενα που βρισκετε μπροστα σας,δεν σημαινει οτι μολις θα σας δει θα καυλωσει, η καθε γκομενα εχει τα γουστα τις και τα θελω τις. οσο για τον ξανθομπουμπουρα που λες,το ιδιο μπορει να ειπε και αυτος για εσας,οταν ψιλοκολησατε στην γκομενα.τελος παντων,τετοιες περιπτωσεις τις γραφεις στα αρχιδια σου,και συνεχιζεις κανονικα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑΩ αλλα ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!Σκαω μυτη στις Ντισκο και γινεται χαμος!

Ακριβώς ή παγίδα. Πονηριά. Στήνεσαι ανάλογα μέ τίς φαντασιώσεις τής τοπικής κοινωνίας κάι έρχονται σάν τίς μύγες στήν κόλλα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακριβώς ή παγίδα. Πονηριά. Στήνεσαι ανάλογα μέ τίς φαντασιώσεις τής τοπικής κοινωνίας κάι έρχονται σάν τίς μύγες στήν κόλλα.

τυπε παιζει να αναφερεται σε μυγες κυριολεκτικα ο μητσος  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
κοιταξε τωρα και την καθε γκομενα που βρισκετε μπροστα σας,δεν σημαινει οτι μολις θα σας δει θα καυλωσει, η καθε γκομενα εχει τα γουστα τις και τα θελω τις. οσο για τον ξανθομπουμπουρα που λες,το ιδιο μπορει να ειπε και αυτος για εσας,οταν ψιλοκολησατε στην γκομενα.τελος παντων,τετοιες περιπτωσεις τις γραφεις στα αρχιδια σου,και συνεχιζεις κανονικα.
Σε ευχαριστώ φίλε! Χτες συνχηστίκαμε τόσο πολύ που ήθελα να χαστουκήσω τη γυφτο-Ευρωπαία....!!! Και ας μην ξαναπάταγε Ελλάδα ουτε αυτή ούτε σαβουραφίλες που θα τους έλεγε πίσω στη χώρα της τα χειρότερα! Δυσκολά κρατήθηκα.... Αλλά όπως λες! Ψυχραιμία και συνεχίζουμε! Αλλά υπαρχει κρίση και στο Μουνί πλέον ενώ ξεκινήσαμε καλά....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τόν πιστεύω τόν Μήτσο απόλυτα. Αποτελεί διάλλειμα στήν μονοτονία τού βορά. Αφού μόνο μέ αυτά ασχολείται καί τούς έχει διαβάσει. Σίγουρα γαμάει καί αυτόματα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σε ευχαριστώ φίλε! Χτες συνχηστίκαμε τόσο πολύ που ήθελα να χαστουκήσω τη γυφτο-Ευρωπαία....!!! Και ας μην ξαναπάταγε Ελλάδα ουτε αυτή ούτε σαβουραφίλες που θα τους έλεγε πίσω στη χώρα της τα χειρότερα! Δυσκολά κρατήθηκα.... Αλλά όπως λες! Ψυχραιμία και συνεχίζουμε! Αλλά υπαρχει κρίση και στο Μουνί πλέον ενώ ξεκινήσαμε καλά....

Καμιά άθλια τού Βερολίνου μπορεί νά ήταν. Μήν σέ προσβάλει τό γούστο ανθρώπων πού δέν τό γνωρίζεις ώστε νά ξέρεις καί άν τό εκτιμάς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τόν πιστεύω τόν Μήτσο απόλυτα. Αποτελεί διάλλειμα στήν μονοτονία τού βορά. Αφού μόνο μέ αυτά ασχολείται καί τούς έχει διαβάσει. Σίγουρα γαμάει καί αυτόματα.

Nαι ειναι απολυτως φυσιολογικο ο μητσος να γαμαει. Αλλα μονο οι εδω πιρφοροι το θεωρουν κατορθωμα επειδη ειναι αγαμητοι φουκαραδες τελειως και νομιζουν οτι κατι κανει καποιος αμα γαμαει.

Αμα παει σε εναν ρωσο να κοκορευτει επειδη γαμαει θα αρχισει να γελαει. Θα πει στα @@ μου και τι μου το λες? Για τον ρωσο το να γαμησει ειναι 5η η 6η προτεραιοτητα.

Αυτος πχ θα ηθελε να πιει κανα κασονι βοτκες, να παει καπου να χει ηλιο και θαλασσα να φαει την ψαρουκλα του κλπ. Επομενως ναι γαμαει ο δημητρακης αλλα σας φαινεται απιστευτο επειδη για εσας που εχετε συνηθισει εδω σας φαινεται κατι το εξαιρετικο και αφθαστο, ενω ειναι στην κυριολεξια ξεφτιλα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Βεβαίως καί είναι φυσιολογικό εκεί. Κάθε χώρα έχει καί τά δικά της είδη σέ αφθονία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρωσίδι απο προχτές!
Το κακό είναι πως έφυγε μόνο
Το καλό είναι πως δεν έφυγε με αλβανό....

Συνημμένα

• P5212821 (300x400).jpg
    P5212821 (300x400).jpg
    88 KB · Εμφανίσεις: 25

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Επομενως ναι γαμαει ο δημητρακης αλλα σας φαινεται απιστευτο επειδη για εσας που εχετε συνηθισει εδω σας φαινεται κατι το εξαιρετικο και αφθαστο, ενω ειναι στην κυριολεξια ξεφτιλα.
+1000000
Η πιο σώστη κουβέντα!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Nαι ειναι απολυτως φυσιολογικο ο μητσος να γαμαει. Αλλα μονο οι εδω πιρφοροι το θεωρουν κατορθωμα επειδη ειναι αγαμητοι φουκαραδες τελειως και νομιζουν οτι κατι κανει καποιος αμα γαμαει.

Αμα παει σε εναν ρωσο να κοκορευτει επειδη γαμαει θα αρχισει να γελαει. Θα πει στα @@ μου και τι μου το λες? Για τον ρωσο το να γαμησει ειναι 5η η 6η προτεραιοτητα.

Αυτος πχ θα ηθελε να πιει κανα κασονι βοτκες, να παει καπου να χει ηλιο και θαλασσα να φαει την ψαρουκλα του κλπ. Επομενως ναι γαμαει ο δημητρακης αλλα σας φαινεται απιστευτο επειδη για εσας που εχετε συνηθισει εδω σας φαινεται κατι το εξαιρετικο και αφθαστο, ενω ειναι στην κυριολεξια ξεφτιλα.

αστα ψοφια ρε αλλα μου ελεγες στο σκαιπ  :birdman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακριβώς. Ή ορολογία τού τσιγκούνη δέν είναι αυτός πού δέν ξοδεύει, αυτός λέγεται μίζερος. Τσιγκούνης λέγεται όποιος δέν ξοδεύει για τούς άλλους.
Αν ειναι ετσι τοτε ναι ειμαι Τσιγκουνης.Αν και τα λεξικα δινουν αλλη ερμηνεια για τη λεξη τσιγκουνης     λεει: τσιγκούνης -α -ικο [tsiŋgúnis] Ε9 : 1. αυτός που έχει τη μανία να μαζεύει υλικά αγαθά και να διαθέτει ελάχιστα για τον εαυτό του ή για τους άλλους· φιλάργυρος, σπαγγοραμμένος: Είναι τόσο ~ που δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό. Είναι τέτοια τσιγκούνα αυτή, που μετράει και τη δεκάρα της. Tι τσιγκούνικο παιδί είσαι συ! || (ως ουσ.) ο τσιγκούνης, θηλ. τσιγκούνα: Ο ~ δε χαίρεται τα λεφτά του. -----------Δινει τον Τσιγκουνη σαν εννοια αυτον που λες εσυ μιζερο.Γενικα οποιος αγαπαει το χρημα δεν ξοδευει λεφτα για τον εαυτο τουΕγω ειμαι λιγακι διαφορετικος :2funny:θα ελεγα το αντιθετο δεν λυπαμαι τα λεφτα οταν προκειται για κατι που μου αρεσει θα παω και θα το παρω οσολαι να εχει.Καλητερα βεβαια να μου τα παιρνουν οι γκομενες μου :2funny:.Π.Χ. Κρεμα βαζω τη La Praire που κανει 140-150 Ευρω το βαζακι και  βαζω και Αμπουλες που κανουν 350-400 Ευρω (της βαζω 2 φορες το χρονο).

Συνημμένα

• OLYMPUS 341.jpg
    OLYMPUS 341.jpg
    242,8 KB · Εμφανίσεις: 45

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ψάχνω να δω πόσες σελίδες πίσω γράφτηκε τελευταία φορά για "ουκρανίδα μουνάρα" και βαρέθηκα.

Το γαμήσατε το θρεντ με τις παπαριές που γράφετε. Η άλλη η κλινική περίπτωση μετά τα παπάρια του μας βάζει και τις κρέμες του...

Ήμαρτον  :headbang: 

Πεθύμησα διήγηση Κ-μαν

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Αν ειναι ετσι τοτε ναι ειμαι Τσιγκουνης.Αν και τα λεξικα δινουν αλλη ερμηνεια για τη λεξη τσιγκουνης     λεει: τσιγκούνης -α -ικο [tsiŋgúnis] Ε9 : 1. αυτός που έχει τη μανία να μαζεύει υλικά αγαθά και να διαθέτει ελάχιστα για τον εαυτό του ή για τους άλλους· φιλάργυρος, σπαγγοραμμένος: Είναι τόσο ~ που δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό. Είναι τέτοια τσιγκούνα αυτή, που μετράει και τη δεκάρα της. Tι τσιγκούνικο παιδί είσαι συ! || (ως ουσ.) ο τσιγκούνης, θηλ. τσιγκούνα: Ο ~ δε χαίρεται τα λεφτά του. -----------Δινει τον Τσιγκουνη σαν εννοια αυτον που λες εσυ μιζερο.Γενικα οποιος αγαπαει το χρημα δεν ξοδευει λεφτα για τον εαυτο τουΕγω ειμαι λιγακι διαφορετικος :2funny:θα ελεγα το αντιθετο δεν λυπαμαι τα λεφτα οταν προκειται για κατι που μου αρεσει θα παω και θα το παρω οσολαι να εχει.Καλητερα βεβαια να μου τα παιρνουν οι γκομενες μου :2funny:.Π.Χ. Κρεμα βαζω τη La Praire που κανει 140-150 Ευρω το βαζακι και  βαζω και Αμπουλες που κανουν 350-400 Ευρω (της βαζω 2 φορες το χρονο).

που μπαινει αυτη? :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που μπαινει αυτη? :think: :think:
Τα εχω πει 1.000.000 φορες!Με ειχαν τρελανει στις ερωτισεις πως και φενομαι πολυ μικροτερος απο την ηλικια μου?και ειχα γραψει οτι χρησιμοποιω αυτη την κρεμα για το προσωπο και αυτες της αμπουλες.Αν διαβασεις στο Thread της Ρωσσιας ειχα γραψει και για αλλες κρεμες που εχουν αρκετα καλο αποτελεσμα  (οχι οσο η La Praire ή οι αλλες ακριβες κρεμες)  χωρις να ειναι τοσο ακριβες.Σας εχω πει αν θελετε να εχετε ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ οχι αποφαγια ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ πρεπει να ΕΙΣΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οχι να φορατε αντιανεμικα μπουφαν και ορειβατικα μποτακια και αν δεν ειστε τουλαχιστον να φενεστε νεοι.Οπως εχετε καταντισει κυνηγατε ολα τα αποφαγια και τα σκουπιδια!Γ.Ο.Β (γαμαμε οτι βρουμε) και Γ.Ο.Π (γαμαμε οτι περισευει)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
γαματα το ντυσιμο μεγαλη υποθεση, μια φορα ειχα φαι ακυρο απο μια :boobies: ειχε πει οτι κυκλοφορο σαν bomzh. Μετα εμαθα τι σημενη αυτη η λεξη και ντραπηκα τοσο πολυ!!!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ποια κρεμα της La Praire ειναι αυτη, γιατι δεν φαινεται καλα στην φωτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom