Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έναν τέτοιον  Τυνήσιο animater σε ξενοδοχείο κακομοίρη, ξεδοντιάρη βρωμιάρη και χαζό που του είχαμε δώσει το παρατσούκλι "Γιακουμής" απο την σκατόφατσά του, τον είδαμε τουλάχιστον 2 φορές με καλό γκομενάκι απο Ρωσία.... Και κατσίκα απο επαρχία να ήταν πολύ του είναι....
Είναι που γαμιούνται μόνο με Άριους...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστηχώς η πραγματικότητα είναι έτσι! Οι Τυνήσιοι έχουν πολύ οργανωμένη κλίκα, κυκλοφορούν με BMW αυτοκίνητα και παίζουν σε τοπ γκομενάκια απο ξενοδοχεία που τα έχουν συνέχεια μέσα στα πόδια τους αφού είναι animateur σε ξενοδοχεία! Όταν έβλεπα μια άπιαστη Ρωσίδα να την πέφτει σε έναν τέτοιο ένιωσα όπως εσύ έχεις πεί "σαν να δέχτηκα μπουνιά στο στομάχι"... Για την ιστορία όταν τον ρωτήσαμε μας είπε οτι την είχε πάρει την προηγούμενη μέρα και ήθελε άλλη! Το μόνο παρήγορο είναι πως είναι ψευταράδες!
Τα Ροδιτάκια πλέον δεν καμακώνουν... Μόνο τα σκατοαλβανάκια βλέπεις να χώνονται και συνχίζεσαι! Η παρέα μου δεν χαμπαριάζουμε τίποτα, αλλά δεν φτάνουμε!
Εδω βρε παιδια οι Τυνησιοι ειναι για  :shit:ο πιο Hight ειχε καλοφιαγμενο δωματιο φοιτητικης εστιας με ενα ωραιο καινουργιο ντιβανι και ειχε ενα Lada 2105 που ηταν ολο σαπιο.Κατι αλλοι Τυνησιοι δουλευουν στα σουβλατζηδικα :2funny:ποια γκομενα να παει μαζι τους? :2funny: εχει Τυνησιους 3-4 που εχουν πλουτισει αλλα ειναι 45-50 ετων ειχαν ερθει εδω απο τα τελη της δεκαετιας του  '70 με αρχες της δεκαετιας του '80 και μεινανε και κανανε καποια λεφτα τη δεκαετια του '90.Ο ενας ειναι κοντα στα 200 κιλα :2funny:!σα ντουλαπα οταν του ειπα οτι ειμαι του 1974 μου ειπε εγω ειμαι 10 χρονια μεγαλητερος σου του '64 εγω για πλακα του ειπα εισαι 110 χρονια μεγαλητερος μου? :2funny:Ειδα προσφατα (δουλευει ψηστης σε ενα σουβλατζηδικο) ενα γερομαροκινο που ειναι εδω απο τα τελη της δεκαετιας του '60 !Μου εχουν πει οτι αυτος ειναι ο πιο παλιος Αραβας εδω. :2funny:Ας κοντευω τα 20 χρονια εδω μολις ακουσα οτι ειναι εδω απο το 67-68 που ηρθε για φοιτητης ενιωσα οτι δεν ειμαι καθολου παλιος ενιωσα νεος ψαρουκλα :2funny:...Τι να πω οι Τυνησιοι καμακωνουνε στη Ροδο! :2funny:Και οι Ελληνες που ειναι?Καλα λεω οτι εχουμε καταντισει!Παντος εδω δυσκολο να παει γκομενα μαζι τους :2funny:κατι γριες  :knockinb:κατι 45χρονες :2funny:......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......τωρα τελευταια δεν τους πολυβλεπω ηρθαν οι Ουζμπεκοι,Τατζικοι και τους πηραν τη δουλεια :2funny:δουλευουνε για ακομα λιγοτερα.Θυμιθηκα εναν Τυνησιο τον Μοχαμετ αλι που το ειχε κανει Νταλί το καλητεχνικο του.Εμενε σε ενα αθλιο δωματιο φοιτητικης εστιας και για πλακα ελεγα οτι  :shit:και τα κανει παξημαδι  :2funny:γιατι τα λεφτα δεν του φτανουνε για φα'ί' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Πως ειναι δυνατον να εχουν επιτυχια οι τυνησιοι ρε παιδια? Θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω!
Καλα, αυτοι ειναι οτι ειναι. Ποσο απελπισμενη παιζει να ειναι μια γκομενα για να ασχοληθει με τυνήσιο;;;;

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Οι Τυνήσιοι είναι ανιματέρ ρε παίδια και οι γκόμενες ειδικά οι μικρότερες νιώθουν μια ασφάλεια με κάποιον που γνώριζουν από το ξενοδοχείο!!
Εγώ πάντως πιστεύω οτι οι Ιταλοί ανιματέρ είναι πιο γερά καμάκια!!
Δήλαδή τώρα με την κρίση θα μας κόψουν και το καμάκι??? :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Τυνήσιοι είναι ανιματέρ ρε παίδια και οι γκόμενες ειδικά οι μικρότερες νιώθουν μια ασφάλεια με κάποιον που γνώριζουν από το ξενοδοχείο!!
Εγώ πάντως πιστεύω οτι οι Ιταλοί ανιματέρ είναι πιο γερά καμάκια!!
Δήλαδή τώρα με την κρίση θα μας κόψουν και το καμάκι??? :headbang:
Καλα τοσοι Ελληνες ανεργοι και παιρνουν Τυνησιους στα ξενοδοχεια να δουλευουν?Η μονη λυση ειναι εκτος απο την απαγορευση εργασιας στους λαθρομεταναστες να μπουνε και τεραστια προστιμα για τον εργοδοτη.Αν μπει ενα προετιμο 30.000+ Ευρω στον εργοδοτη για καθε λαθρομεταναστη που απασχολει τοτε δε νομιζω να παρει ξενους να δουλευουν :think:.Οσι για τους Τυνησιους το πιθανοτερο ειναι να το παιζουν Ελληνες,Παιρνουν Ελληνικα ονοματα και λενε οτι ειναι Ελληνες.Το κανουνε και οι Τουρκοι αυτο στην Ευρωπη για να τους καθονται οι γκομενες :2funny:Οι Ελληνες εχουμε ακομα καλο ονομα στο :knockinb:Βεβαια αν συνεχισει αυτο το ξεφτηλισμα με τους Πιρφορους που εχουμε γεμισει συντομα θα νομιζουν το αντιθετο :headbang:Δυστηχως νιωθω οτι ειμαι απο τους τελευταιους των Μο'ι'κανων,πολυ φοβαμαι οτι θα εκληψουμε σαν τους Δεινοσαυρους!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα τοσοι Ελληνες ανεργοι και παιρνουν Τυνησιους στα ξενοδοχεια να δουλευουν?Η μονη λυση ειναι εκτος απο την απαγορευση εργασιας στους λαθρομεταναστες να μπουνε και τεραστια προστιμα για τον εργοδοτη.Αν μπει ενα προετιμο 30.000+ Ευρω στον εργοδοτη για καθε λαθρομεταναστη που απασχολει τοτε δε νομιζω να παρει ξενους να δουλευουν :think:.Οσι για τους Τυνησιους το πιθανοτερο ειναι να το παιζουν Ελληνες,Παιρνουν Ελληνικα ονοματα και λενε οτι ειναι Ελληνες.Το κανουνε και οι Τουρκοι αυτο στην Ευρωπη για να τους καθονται οι γκομενες :2funny:Οι Ελληνες εχουμε ακομα καλο ονομα στο :knockinb:Βεβαια αν συνεχισει αυτο το ξεφτηλισμα με τους Πιρφορους που εχουμε γεμισει συντομα θα νομιζουν το αντιθετο :headbang:Δυστηχως νιωθω οτι ειμαι απο τους τελευταιους των Μο'ι'κανων,πολυ φοβαμαι οτι θα εκληψουμε σαν τους Δεινοσαυρους!

κρατα ψηλα τη σημαια μητσε! 1 γκομενα την 20ετια το συνθημα μας  :grin:

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Οχί δεν είναι λαθραίοι παιδιά είναι επαγγελματιές ανιματέρ που έρχονται κάθε χρόνο ελλάδα και το χέιμωνα πάνε Αίγυπτο!!
Και όμως οι έταιριες προτιμούν ιταλούς,τυνήσιους,γερμανούς και τώρα τελευταία σλοβάκους και λετονούς παρά έλληνες!!
Το παράδοξο έιναι οτι πολλές από τις εταιρίες είναι κυπριακές χώρις ούτε 1 έλληνα ή κυπριο!! :idiot: :idiot:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δυστηχως νιωθω οτι ειμαι απο τους τελευταιους των Μο'ι'κανων,πολυ φοβαμαι οτι θα εκληψουμε σαν τους Δεινοσαυρους!

Πάρε καί στολή ινδιάνου Jim, μάς φάγανε οί γύφτοι...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οχί δεν είναι λαθραίοι παιδιά είναι επαγγελματιές ανιματέρ που έρχονται κάθε χρόνο ελλάδα και το χέιμωνα πάνε Αίγυπτο!!
Και όμως οι έταιριες προτιμούν ιταλούς,τυνήσιους,γερμανούς και τώρα τελευταία σλοβάκους και λετονούς παρά έλληνες!!
Το παράδοξο έιναι οτι πολλές από τις εταιρίες είναι κυπριακές χώρις ούτε 1 έλληνα ή κυπριο!! :idiot: :idiot:

Υποστηρίζετε τίς ελληνικές τουριστικές επενδύσεις καί τή ναυτιλία σού λένε μετά...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πως ειναι δυνατον να εχουν επιτυχια οι τυνησιοι ρε παιδια? Θα τρελαθω με αυτα που διαβαζω!
Καλα, αυτοι ειναι οτι ειναι. Ποσο απελπισμενη παιζει να ειναι μια γκομενα για να ασχοληθει με τυνήσιο;;;;

Οί γκόμενες ήταν πάντα στήν αιχμή τής σεξο-παγκοσμιοποίσης. Ίσως γαμιόντας ένιωσαν ότι προτεραιότητα τους ήταν οί ψωλές καί όχι οί φυλές. Σάν τό πιό γήινο φύλο πάνε στή ρίζα. Γαμιούνται μέ ότι νέο & διαφορετικό τούς κινεί τήν περιέργεια. Τί νά αναρωτιόντουσαν άραγε οί Σουηδοί όταν οί Σουηδέζες γαμιόντουσαν αβέρτα μέ Έλληνες; Όλους μαυροκέφαλους μάς βλέπουν από τό Δούναβη καί κάτω. Απλά αλλάζει ή μόδα. Δέν γαμάμε εμείς μόνο επειδή είμαστε καμάκια, οί βόρειες εκμεταλεύονται τόν ενθουσιασμό μας γιά τήν καλοκαιρινή καλοπερασή τους. Fair enough.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οί γκόμενες ήταν πάντα στήν αιχμή τής σεξο-παγκοσμιοποίσης. Ίσως γαμιόντας ένιωσαν ότι προτεραιότητα τους ήταν οί ψωλές καί όχι οί φυλές. Σάν τό πιό γήινο φύλο πάνε στή ρίζα. Γαμιούνται μέ ότι νέο & διαφορετικό τούς κινεί τήν περιέργεια. Τί νά αναρωτιόντουσαν άραγε οί Σουηδοί όταν οί Σουηδέζες γαμιόντουσαν αβέρτα μέ Έλληνες; Όλους μαυροκέφαλους μάς βλέπουν από τό Δούναβη καί κάτω. Απλά αλλάζει ή μόδα. Δέν γαμάμε εμείς μόνο επειδή είμαστε καμάκια, οί βόρειες εκμεταλεύονται τόν ενθουσιασμό μας γιά τήν καλοκαιρινή καλοπερασή τους. Fair enough.
Καλά τα λές φίλε μου! Για εξήγησε και την Αλβανολατρεία των Μουνιών γιατί η λογική μου έχει εξαντληθεί....!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά τα λές φίλε μου! Για εξήγησε και την Αλβανολατρεία των Μουνιών γιατί η λογική μου έχει εξαντληθεί....!

Το παμε χιλιαδες φορες. Επειδη ειναι ΑΝΤΡΕΣ και οχι Πιρφοροι! Παρτε το χαμπαρι αυτες που εσεις κανετε θεες , αυτοι τις εχουν στην ξεφτιλα. Οσο εσεις θα τις κανεται θεες, τοσο θα πιρφοριζεται!
Για να το πω και αλλιως δεν νομιζω να υπαρχει κανα θρεντ που να γραφουν αλβανοι ή πολωνοι  και να ασχολειται με ουκρανες η ρουμανες πχ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Όπως είπε ό από πάνω. Σάν τούς πούστηδες είναι καί οί γυναίκες όσο αφορά τό αδέσμευτο σέξ καί τήν κατανάλωση. Πάνε όπου υπάρχει εύκολη προσφορά. Δέν θέλουν εξευγενισμένους χορτάτους γιά καλοπέραση παρά μόνο γιά αποκατάσταση. Οί άνδρες είμαστε ρομαντικοί, πολλές γυναίκες είναι πολύ ωμότερες καί άς φαίνονται επιφανειακά πιό εύθραυστες. Στό τέλος ή πλειοψηφία τών γυναικών αφού πανηγυρίσει παίρνει παπούτσι από τόν τόπο της. Ή εκδίκηση τών πιρφόρων είναι ένα κρύο πιάτο.

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Το παμε χιλιαδες φορες. Επειδη ειναι ΑΝΤΡΕΣ και οχι Πιρφοροι! Παρτε το χαμπαρι αυτες που εσεις κανετε θεες , αυτοι τις εχουν στην ξεφτιλα. Οσο εσεις θα τις κανεται θεες, τοσο θα πιρφοριζεται!
Για να το πω και αλλιως δεν νομιζω να υπαρχει κανα θρεντ που να γραφουν αλβανοι ή πολωνοι  και να ασχολειται με ουκρανες η ρουμανες πχ.
Ετσι ακριβως. Τα μασανε του Ελληνα αγαπουλη και γαμαει ο Αλβανος τσαμπα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σημειο των καιρων ειναι που οι αλβανογυφτοφατσες γαμανε.οταν ενας αλβανος γυρναει ολη μερα στην παραλια και πουλαει λουκουμαδες,η δουλευει σε ενα beach bar,λογικο ειναι οτι θα γνωρισει και γκομενες και κατι θα του πεσει να γαμησει. το ιδιο ισχυει και για εναν μαυρο που πουλαει cd,το ιδιο ισχυει και για εναν που ξεσκατωνει τις τουαλετες σε καποιο ξενοδοχειο.οταν εχεις καθημερινη επαφη με γκομενες ολο κατι θα σου πεσει.ο ελληνας που δεν παει ομως σε τετοιες δουλειες,και θελει να το παιζει μουρη,ας καθετε στην ξαπλωστρα του πασαλημενος με λαδια,και αγαμητος σαν βλακας.παρτε το χαμπαρι,τα πραγματα αλλαζουνε,οποιος κανει παιχνιδι και ειναι σωστος γαμαει, οι υπολοιποι ας πουλανε θεωρια στα διαφορα φορουμ.προχθες μιλουσα με μια φιλη μου απο την κρητη στο τηλεφωνο,εχει μαγαζι με τουριστικα ειδη,μου ελεγε οτι ερχοντε  αλβανοι και βουλγαροι,και αγοραζουν κατι βραχιολακια του κωλου με 2 ευρω, για να τα δινουν στην γκομενες δωρο οταν τις κανουν καμακι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τα μασανε του Ελληνα αγαπουλη και γαμαει ο Αλβανος τσαμπα.

Καί τού Τούρκου, καί τού Ιταλού, καί τού Ελβετού, καί, καί...

Όπως τά λέει ό arcans. Όποιος γυρίζει...γαμίζει. :2funny: Οί γκόμενες δέν έχουν καί τίποτα βαθιά κριτήρια. Οί πιάτσες καί θρασείς γαμάνε. Έτσι ακριβώς ήταν καί ό Έλληνας καμάκι τών 80s. Αλλαγή φρουράς κάνουν στό κέρατο οί άνδρες όταν προοδεύουν οί χώρες. Αλλά έχετε ελπίδα! Μέ την νέα φτώχεια δέν θά τό αγοράζουμε αλλά θά τό ντουφεκάμε πάλι. Ξεβόλεμα καί άσκηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καί τού Τούρκου, καί τού Ιταλού, καί τού Ελβετού, καί, καί...

Όπως τά λέει ό arcans. Όποιος γυρίζει...γαμίζει. :2funny: Οί γκόμενες δέν έχουν καί τίποτα βαθιά κριτήρια. Οί πιάτσες καί θρασείς γαμάνε. Έτσι ακριβώς ήταν καί ό Έλληνας καμάκι τών 80s. Αλλαγή φρουράς κάνουν στό κέρατο οί άνδρες όταν προοδεύουν οί χώρες. Αλλά έχετε ελπίδα. Μέ την νέα φτώχεια δέν θά τό αγοράζουμε αλλά θά τό ντουφεκάμε πάλι. Ξεβόλεμα καί άσκηση.

Tα παμε : οι πιρφοροι κατεστρεψαν τη δυσμοιρη την ελλαδα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σημειο των καιρων ειναι που οι αλβανογυφτοφατσες γαμανε.οταν ενας αλβανος γυρναει ολη μερα στην παραλια και πουλαει λουκουμαδες,η δουλευει σε ενα beach bar,λογικο ειναι οτι θα γνωρισει και γκομενες και κατι θα του πεσει να γαμησει. το ιδιο ισχυει και για εναν μαυρο που πουλαει cd,το ιδιο ισχυει και για εναν που ξεσκατωνει τις τουαλετες σε καποιο ξενοδοχειο.οταν εχεις καθημερινη επαφη με γκομενες ολο κατι θα σου πεσει.ο ελληνας που δεν παει ομως σε τετοιες δουλειες,και θελει να το παιζει μουρη,ας καθετε στην ξαπλωστρα του πασαλημενος με λαδια,και αγαμητος σαν βλακας.παρτε το χαμπαρι,τα πραγματα αλλαζουνε,οποιος κανει παιχνιδι και ειναι σωστος γαμαει, οι υπολοιποι ας πουλανε θεωρια στα διαφορα φορουμ.προχθες μιλουσα με μια φιλη μου απο την κρητη στο τηλεφωνο,εχει μαγαζι με τουριστικα ειδη,μου ελεγε οτι ερχοντε  αλβανοι και βουλγαροι,και αγοραζουν κατι βραχιολακια του κωλου με 2 ευρω, για να τα δινουν στην γκομενες δωρο οταν τις κανουν καμακι.

:2funny: :2funny:

γαμω το κεφαλι σου αλβανε αυτα λετε μεταξυ σας και φτιαχνεστε? γαματε γαματε?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη κ'εδω εχει τετοιους αλλα οι γκομενες δεν τους πλησιαζουν!Μαλιστα πολλες τους αποφευγουν φοβουνται μηπως εχουν καμια αρρωστια.Παντος μονες τους διακοπες συνηθως πηγαινουν οι εντελως απογοητευμενες που δεν εχουνε γκομενο για να πανε μαζι του.Οσες γκομενες εχω δει που γνωρισαν Ελληνες στις διακοπες ητανε τριτης διαλογης και εμφανησιακα ηταν κατω του μετριου και απο χαρακτηρα χάλια!Δηλαδη μια γυναικα που εδω δεν την παιρνει κανενας!Και εγω τους κανω δωρακια :2funny:σε κανα δυορο εχω ραντεβου και θα παρει το δωρακι της :2funny: :2funny: :2funny: (το πηρα απο το Hondos Center τα 3 βαζακια 5,75 Ευρω.Θα της δωσω το ενα).
Tα παμε : οι πιρφοροι κατεστρεψαν τη δυσμοιρη την ελλαδα
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ο Πιρφορος για να  :knockinb:θα ξοδευε γ'αυτην πανω απο 1000 Ευρω σε δωρα συν οτι θα την επερνε μαζι του στην Ελλαδα στα νησια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• DSC01404.JPG
    DSC01404.JPG
    148,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • DSC01405.JPG
    DSC01405.JPG
    153,9 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom