Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα! Εδώ μιλάμε για Ουκρανίδες και όχι ότι να'ναι.

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
καριολαρες του κερατα ειναι ολες οι ουκρανοροσιδες ανατολικο μπλοκ και καλα μουναρες στην οψη αλλα καριολες στην ψυχη..

Καλά, να τις γαμήσουμε λέμε και όχι να τις παντρευτούμε!!! ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν φίλε, Yanni Hrisomallis = Έλληνας μουσικός του εξωτερικού, συγκεκριμένα στις Η.Π.Α., και μάλιστα πολύ διάσημος σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μουσική του (σχεδόν σε επίπεδο Vangelis = Βαγγέλης Παπαθανασίου). Δες το link με ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του (από live στην Ακρόπολη)
Αυτά είναι μυνήματα!!! Τον ακούω και μου φτιάχνει τη διάθεση! Ευχαριστώ φίλε!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε που απο κάπου μας βλέπεις,Αρκανς και Δημητράκης------------> Χαζοκλαίγομαι στη Ρωσίδα για την Ελληνική κρίση και εδώ δείτε τι μου γράφει....------->
i know what is the bad life is, when you dont have money for products(!) or need to stay for several hours for the bread in queue! or just dont know that will be in next month

it was actual for Russians after destroy of USSR and after default in 1998, and after World War 2 and before.

Αυτά να βλέπουμε για το πως θέλουν να μας καταντήσουν οι Κουμουνιστές....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
περιλιψι ταξιδιου 1 μικολαεφ καλα επιπεδα νηχτα και γκομενες σχετικα καλα οι τιμες 2 κισηινεου αν δεν εισαι δικτιομενος γαμας β εθνικη  με λευτα!! οι τοπικοι εχουν αρχισει και τα περνουν με τουσ ξενους φαγανε εναν τουρκο τησ προαλες 3 βουκουρεστι οπιοσ εχει ΕΥΡΑ ΠΟΛΛΑ  γαμει καλα !! αλιος τσιγκανοπουλες :2funny: :2funny: :2funny: 4 βουλγαρια σοφια αρχιδια μεντολες !!! φικια για μεταξοτες κορδελες !!!  ΤΕΛΟς
Εγω αλλα βλεπω η Ρουμανια ειναι γεματη μουνια και δεν ειναι και δυσκολες.Πριν λιγες μερες γυρισανε 2 φιλοι μου (ειχανε παει εκει με τη δουλεια,απλοι υπαλληλοι της Lukoil.Αυτοκινητα Renault Logan ο ενας και Ford Focus ο αλλος.Ηλικια κοντα στα 30 ουτε ασχημοι ουτε ωραιοι).Μου ειπαν οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΙΑ!Και οι γκομενες ειναι πολυ καβλιαρες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!Ειδικα στην επαρχια μπορεις πολυ ευκολα να  :knockinb:.Τωρα θα μου πειτε γιατι εσεις δεν  :knockinb: εκει?Εμενα θα μου εκανε εντυπωση το αντιθετο αν  :knockinb: ο Red ή ο Πιρφορος :2funny:Αν ειστε σαν κ'αυτους και σας συχαινοντε οι γυναικες ουτε στο Φεγγαρι δε  :knockinb:!
Δάσκαλε που απο κάπου μας βλέπεις,Αρκανς και Δημητράκης------------> Χαζοκλαίγομαι στη Ρωσίδα για την Ελληνική κρίση και εδώ δείτε τι μου γράφει....------->
i know what is the bad life is, when you dont have money for products(!) or need to stay for several hours for the bread in queue! or just dont know that will be in next month

it was actual for Russians after destroy of USSR and after default in 1998, and after World War 2 and before.

Αυτά να βλέπουμε για το πως θέλουν να μας καταντήσουν οι Κουμουνιστές....
Οι Ρωσσοι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει στην Ελλαδα.Για το πως θελουν να μας καταντισουν το λεω αλλα κανεις δεν με ακουει.Πηγαινουν και ψυφιζουν Τσιπρα :rockon:Φενεται τους αρεσει να ακουνε :ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!αυτο ελεγε ο Τζεφρη τωρα αυτο λεει κ'ο Τσιπρας.Υποσχεθηκε κατωτατο μισθο 1500 Ευρω :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω αλλα βλεπω η Ρουμανια ειναι γεματη μουνια και δεν ειναι και δυσκολες.Πριν λιγες μερες γυρισανε 2 φιλοι μου (ειχανε παει εκει με τη δουλεια,απλοι υπαλληλοι της Lukoil.Αυτοκινητα Renault Logan ο ενας και Ford Focus ο αλλος.Ηλικια κοντα στα 30 ουτε ασχημοι ουτε ωραιοι).Μου ειπαν οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΙΑ!Και οι γκομενες ειναι πολυ καβλιαρες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!Ειδικα στην επαρχια μπορεις πολυ ευκολα να  :knockinb:.Τωρα θα μου πειτε γιατι εσεις δεν  :knockinb: εκει?Εμενα θα μου εκανε εντυπωση το αντιθετο αν  :knockinb: ο Red ή ο Πιρφορος :2funny:Αν ειστε σαν κ'αυτους και σας συχαινοντε οι γυναικες ουτε στο Φεγγαρι δε  :knockinb:!Οι Ρωσσοι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει στην Ελλαδα.Για το πως θελουν να μας καταντισουν το λεω αλλα κανεις δεν με ακουει.Πηγαινουν και ψυφιζουν Τσιπρα :rockon:Φενεται τους αρεσει να ακουνε :ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!αυτο ελεγε ο Τζεφρη τωρα αυτο λεει κ'ο Τσιπρας.Υποσχεθηκε κατωτατο μισθο 1500 Ευρω :2funny:
Έτσι είναι με τους αριστερόψυχουν!!Βλέπαν οι Ρώσοι πριν τις εκλογές τα σφυροδρέπανα και σοκαρίζονταν! Αυτοί που έκαναν τόσο κόπο να τα διώξουν απορούν πως υπάρχουν εδώ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εγω αλλα βλεπω η Ρουμανια ειναι γεματη μουνια και δεν ειναι και δυσκολες.Πριν λιγες μερες γυρισανε 2 φιλοι μου (ειχανε παει εκει με τη δουλεια,απλοι υπαλληλοι της Lukoil.Αυτοκινητα Renault Logan ο ενας και Ford Focus ο αλλος.Ηλικια κοντα στα 30 ουτε ασχημοι ουτε ωραιοι).Μου ειπαν οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΙΑ!Και οι γκομενες ειναι πολυ καβλιαρες και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ!Ειδικα στην επαρχια μπορεις πολυ ευκολα να  :knockinb:.Τωρα θα μου πειτε γιατι εσεις δεν  :knockinb: εκει?Εμενα θα μου εκανε εντυπωση το αντιθετο αν  :knockinb: ο Red ή ο Πιρφορος :2funny:Αν ειστε σαν κ'αυτους και σας συχαινοντε οι γυναικες ουτε στο Φεγγαρι δε  :knockinb:!Οι Ρωσσοι αυτο πιστευουν οτι συμβαινει στην Ελλαδα.Για το πως θελουν να μας καταντισουν το λεω αλλα κανεις δεν με ακουει.Πηγαινουν και ψυφιζουν Τσιπρα :rockon:Φενεται τους αρεσει να ακουνε :ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!αυτο ελεγε ο Τζεφρη τωρα αυτο λεει κ'ο Τσιπρας.Υποσχεθηκε κατωτατο μισθο 1500 Ευρω :2funny:
ΜΕΓΑ ΤΣΑΡΕ ΔΙΜΙΤΡΙΕ προτογαμιστι και τιμορο τον ατακτον ντεβουσκον ΠΡΟΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΑΡΑΑΑ ΤΟΥ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΙΓΙΤΗ ΤΗς ΝΕΑς ΓΕΝΙΑς ΜΕΓΑ ΑΝΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΟΥΣΙΑς ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  και μενα μου λεγαν οτι ο γεωργακης Γ.Α.Π ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗς!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΝΤΕΕΕ ΝΑ ΔΕΙςςς !!!!!!!!   ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΑΝΟΠΟΥΛΕς ΛΕΜΕΕΕ ΤΕΖΖΖΑΑ ΕΥΚΟΛΙΑΑΑΑΑ ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
το παρον θρεντ αναφερετε σε ουκρανικα και μονο προιοντα.
προιoντα απο ευρωπαικες χωρες δεν γινοντε δεκτα.
υπαρχουν αντιστοιχα θρεντ για ευρωπαικα προιoντα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το παρον θρεντ αναφερετε σε ουκρανικα και μονο προιοντα.
προιντα απο ευρωπαικες χωρες δεν γινοντε δεκτα.
υπαρχουν αντιστοιχα θρεντ για ευρωπαικα προιντα.
Χμμμ και Ρώσικα!!! Και υπάρχει και ειδικό ράφι για τα Μολδο-Ρουμανο-Βουλγάρικα! Δεν το έχω βρει ακόμα :2funny:

Πάντος μάχη με τη παρθένα Πολωνέζα... Δεν γάμησα πάλι χτες όλο το βράδι στο δωμάτιο και με τη φίλη της δίπλα....
Περίεργη ιστορία! Προχτές όταν την πήγαινα παραλία χωρίς να ξέρω τι παίζει με την παρθενιά μου ζήταγε επίμονα πετσέτα! Εγώ της είπα οτι είναι prive με κρεβάτια η παραλία και όταν πήγα να κατεβάσω το σορτς μου είπε οτι δεν έχει πάει με άντρα πιο πριν... Μετα κατάλαβα τι την ήθελε την πετσέτα!! Και είναι επιπέδου Ουκρανίδας πρώτης! Πανέμορφο και σώμα τέλειο...Μόνο που βρίζει συνέχεια! Τη λέξη Kurva την έχει συνέχεια στο στόμα...
Για πείτε μου τι κάνουμε τώρα....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χμμμ και Ρώσικα!!! Και υπάρχει και ειδικό ράφι για τα Μολδο-Ρουμανο-Βουλγάρικα! Δεν το έχω βρει ακόμα :2funny:

Πάντος μάχη με τη παρθένα Πολωνέζα... Δεν γάμησα πάλι χτες όλο το βράδι στο δωμάτιο και με τη φίλη της δίπλα....
Περίεργη ιστορία! Προχτές όταν την πήγαινα παραλία χωρίς να ξέρω τι παίζει με την παρθενιά μου ζήταγε επίμονα πετσέτα! Εγώ της είπα οτι είναι prive με κρεβάτια η παραλία και όταν πήγα να κατεβάσω το σορτς μου είπε οτι δεν έχει πάει με άντρα πιο πριν... Μετα κατάλαβα τι την ήθελε την πετσέτα!! Και είναι επιπέδου Ουκρανίδας πρώτης! Πανέμορφο και σώμα τέλειο...Μόνο που βρίζει συνέχεια! Τη λέξη Kurva την έχει συνέχεια στο στόμα...
Για πείτε μου τι κάνουμε τώρα....
Αλήτες Προδότες πολιτικοί!!!
Δάσκαλε Βοήθεια!!! Άδειασε η Ρόδος απο τον Τουρισμό! Μόνο κάτι σαβουροτουρίστες γεραλαίοι ταλαίπωροι κυκλοφοράνε και αυτοί καθαρά και μόνο λόγω τιμής! Αν στην Καμπούλ ήταν 1 Ευρώ φτηνότερα θα πήγαιναν εκεί...
Ούτε όρεξη για καμάκι δεν έχουμε πια.... :helpplea:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στο νησί έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις στον Τουρισμό και κάθε επιχείρηση είναι εκτεθημένη σε περίπτωση που δεν κυλήσουν όλα σύμφωνα με τα χρονοδιαγράματα απόσβεσης του κεφαλαίου! Η ρευστή πολιτική κατάσταση κρεμάει μια Δαμόκλειο σπάθη  άνωθεν των κεφαλών μας...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έναν τέτοιον  Τυνήσιο animater σε ξενοδοχείο κακομοίρη, ξεδοντιάρη βρωμιάρη και χαζό που του είχαμε δώσει το παρατσούκλι "Γιακουμής" απο την σκατόφατσά του, τον είδαμε τουλάχιστον 2 φορές με καλό γκομενάκι απο Ρωσία.... Και κατσίκα απο επαρχία να ήταν πολύ του είναι....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έναν τέτοιον  Τυνήσιο animater σε ξενοδοχείο κακομοίρη, ξεδοντιάρη βρωμιάρη και χαζό που του είχαμε δώσει το παρατσούκλι "Γιακουμής" απο την σκατόφατσά του, τον είδαμε τουλάχιστον 2 φορές με καλό γκομενάκι απο Ρωσία.... Και κατσίκα απο επαρχία να ήταν πολύ του είναι....

Και εγώ κουφάθηκα όταν γνώρισα κάτι Πολωνέζες που είχαν έρθει για δουλειά το καλοκαίρι,σε μία μέρα έφυγαν για Ρόδο και όταν γύρισαν μου είπε η μία οτι στη Ροδό τα είχε φτιάξει με έναν Τυνήσιο.Καράφλιασα.Τι απέγιναν τα ένδοξες καμάκια της ακόλουθο και τους γαμάνε τις γκόμενες οι Τυνήσιοι μέσα στις στάνες τους;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δυστηχώς η πραγματικότητα είναι έτσι! Οι Τυνήσιοι έχουν πολύ οργανωμένη κλίκα, κυκλοφορούν με BMW αυτοκίνητα και παίζουν σε τοπ γκομενάκια απο ξενοδοχεία που τα έχουν συνέχεια μέσα στα πόδια τους αφού είναι animateur σε ξενοδοχεία! Όταν έβλεπα μια άπιαστη Ρωσίδα να την πέφτει σε έναν τέτοιο ένιωσα όπως εσύ έχεις πεί "σαν να δέχτηκα μπουνιά στο στομάχι"... Για την ιστορία όταν τον ρωτήσαμε μας είπε οτι την είχε πάρει την προηγούμενη μέρα και ήθελε άλλη! Το μόνο παρήγορο είναι πως είναι ψευταράδες!
Τα Ροδιτάκια πλέον δεν καμακώνουν... Μόνο τα σκατοαλβανάκια βλέπεις να χώνονται και συνχίζεσαι! Η παρέα μου δεν χαμπαριάζουμε τίποτα, αλλά δεν φτάνουμε!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Πατσαβούρες ξεκολιάρες γυναίκες! Εχώ δει Ευρωπαίες και ανατολικές να κάθονται πιο έυκολα σε κάτι τέτοιους απ'ότι σε νορμάλ παιδιά....------->

Έναν τέτοιον  Τυνήσιο animater σε ξενοδοχείο κακομοίρη, ξεδοντιάρη βρωμιάρη και χαζό που του είχαμε δώσει το παρατσούκλι "Γιακουμής" απο την σκατόφατσά του, τον είδαμε τουλάχιστον 2 φορές με καλό γκομενάκι απο Ρωσία.... Και κατσίκα απο επαρχία να ήταν πολύ του είναι....
παρε τα πανω σου αρχηγε και προχωρα μπροστα,γιατι βλεπω οτι επεσε η ψυχολογια σου,και δεν ειναι να το χανεις το ματς μεσα στην εδρα σου.
παιξε καλα με υπομονη και θα το παρεις το παιχνιδι.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Δυστηχώς η πραγματικότητα είναι έτσι! Οι Τυνήσιοι έχουν πολύ οργανωμένη κλίκα, κυκλοφορούν με BMW αυτοκίνητα και παίζουν σε τοπ γκομενάκια απο ξενοδοχεία που τα έχουν συνέχεια μέσα στα πόδια τους αφού είναι animateur σε ξενοδοχεία! Όταν έβλεπα μια άπιαστη Ρωσίδα να την πέφτει σε έναν τέτοιο ένιωσα όπως εσύ έχεις πεί "σαν να δέχτηκα μπουνιά στο στομάχι"... Για την ιστορία όταν τον ρωτήσαμε μας είπε οτι την είχε πάρει την προηγούμενη μέρα και ήθελε άλλη! Το μόνο παρήγορο είναι πως είναι ψευταράδες!
Τα Ροδιτάκια πλέον δεν καμακώνουν... Μόνο τα σκατοαλβανάκια βλέπεις να χώνονται και συνχίζεσαι! Η παρέα μου δεν χαμπαριάζουμε τίποτα, αλλά δεν φτάνουμε!
μια καλη λυση ειναι να αφηνετε τους τυνησιους να κανουν τις μαλακιες τους, και εσεις να γαματε στο τελος τις γκομενες.αυτο ομως θελει υπομονη και στρατηγικη.ασε τους βενζινοκαφτες να γυρνανε ολη μερα,και μην τους δινετε σημασια καθολου.εσεις να εντοπιζετε τον στοχο,καλο μαρκαρισμα,και το γκολ θα μπει να ξερεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι τραγικό να βλέπεις τέτοιους βρωμύλους με μουνάρες.Εντωμεταξύ και Αθήνα έχει αυξηθεί πολύ το ρωσικό μουνί αλλά έρχονται μόνο για μια μέρα και μετά πάνε στα νησιά.Σήμερα χτύπησα δυο μοντέλα που στην αρχή παρίσταναν τις Αμερικανίδες.Η φάτσα όμως και τα ρούχα ποτέ δεν ξεγελάνε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είναι τραγικό να βλέπεις τέτοιους βρωμύλους με μουνάρες.Εντωμεταξύ και Αθήνα έχει αυξηθεί πολύ το ρωσικό μουνί αλλά έρχονται μόνο για μια μέρα και μετά πάνε στα νησιά.Σήμερα χτύπησα δυο μοντέλα που στην αρχή παρίσταναν τις Αμερικανίδες.Η φάτσα όμως και τα ρούχα ποτέ δεν ξεγελάνε.
Καλό κουράγιο στην Αθήνα! Κι εγώ έκανα κάποτε σβούρες την Πλάκα χειμώνα καλοκαίρι για ξένο μουνί αλλά απογοητεύτηκα γιατί έχανα ευκολές γκόμενες που έρχονταν για μια νύχτα μόνο! Και οι Σέρβες στο Lava Bore δεν ήταν εύκολη υπόθεση.... Πολλές φορές τρελενόμουν όταν έλεγαν τα μουνιά οτι πάνε σε νησί! Πολλές σελίδες πιο πριν τα έχουμε πει τα + και τα -  στις πρωτευουσες!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μια καλη λυση ειναι να αφηνετε τους τυνησιους να κανουν τις μαλακιες τους, και εσεις να γαματε στο τελος τις γκομενες.αυτο ομως θελει υπομονη και στρατηγικη.ασε τους βενζινοκαφτες να γυρνανε ολη μερα,και μην τους δινετε σημασια καθολου.εσεις να εντοπιζετε τον στοχο,καλο μαρκαρισμα,και το γκολ θα μπει να ξερεις.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom