Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Tα παμε : οι πιρφοροι κατεστρεψαν τη δυσμοιρη την ελλαδα

Μάλλον ή δύσμοιρη Ελλάδα πιρφόρησε γιά λίγο μέ δανεικά καί τώρα πάμε γιά ολική επαναφορά. Οί πιρφόροι ήταν σημάδια τών καιρών. Νεοπλουτιστική αλλοίωση. Εδώ λέγεται ότι πιρφόρησαν καί αρκετοί νεορώσοι, πού είχαν καί πρόσφατη φήμη brutal. Όπου άνθρωπος καί αλλαγές, καί ή μοίρα του.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Συγγνωμη κ'εδω εχει τετοιους αλλα οι γκομενες δεν τους πλησιαζουν!

Είναι σέ φάση ψηλομυτίασης όπως οί Ελληνίδες στά 90s. Αλλά εκτός χώρας τους, γαμιόσαντε. Κατά κόρον οί Ρωσίδες τά έχουν μέ Αλβανούς και Γεωργιανούς εκτός Ρωσίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μητσε φωτο απο βαζακια των 3 ευρω βαζεις. απο γκομενα να γαμας θα βαλεις η να περιμενουμε 20 χρονια?  :2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Συγγνωμη κ'εδω εχει τετοιους αλλα οι γκομενες δεν τους πλησιαζουν!Μαλιστα πολλες τους αποφευγουν φοβουνται μηπως εχουν καμια αρρωστια.Παντος μονες τους διακοπες συνηθως πηγαινουν οι εντελως απογοητευμενες που δεν εχουνε γκομενο για να πανε μαζι του.Οσες γκομενες εχω δει που γνωρισαν Ελληνες στις διακοπες ητανε τριτης διαλογης και εμφανησιακα ηταν κατω του μετριου και απο χαρακτηρα χάλια!Δηλαδη μια γυναικα που εδω δεν την παιρνει κανενας!Και εγω τους κανω δωρακια :2funny:σε κανα δυορο εχω ραντεβου και θα παρει το δωρακι της :2funny: :2funny: :2funny: (το πηρα απο το Hondos Center τα 3 βαζακια 5,75 Ευρω.Θα της δωσω το ενα).Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ο Πιρφορος για να  :knockinb:θα ξοδευε γ'αυτην πανω απο 1000 Ευρω σε δωρα συν οτι θα την επερνε μαζι του στην Ελλαδα στα νησια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
. η ρωσιδα που θα ερθει διακοπες στην ελλαδα και θελει να γαμηθει,εχεις την εντυπωση οτι θα κοιταξει τι ειναι ο καθενας? οποιος την κανει καλο παιχνιδι, την εχει παρει,ας ειναι και μογγολος.τα αλλα ολα ειναι δικαιολογιες απο αγαμητους μαλακες.στην ελλαδα ερχοντε γκομενες απο ολο τον πλανητη για διακοπες,και ο ελληνας τρεχει στην ρωσια και στην ταυλανδη να γαμησει.για τετοια μαλακια μιλαμε. οι πυρφοροι χωρις να εχουν κανει τιποτα εντελως στην ζωη τους,εχουν γνωμη για ολα.γινετε να εισαι αφραγκος να μην δουλευεις και να θελεις και να γαμας γκομενες? δεν τους βλεπεις εδω περα? ξημεροβραδιαζοντε ολη μερα μεσα στο σαιτ,και μολις η μαμα-μπαμπας-παππους-γιαγια- τους δωσει κανενα 10ευρω πανε και σε εναν τεκε να γαμησουν καμια αρρωστη.περιμενεις εσυ τωρα απο εναν τετοιο αχρηστο να καμακωσει γκομενα? ετοιμη να του την δωσεις,δεν θα μπορεσει να την γαμησι. οι πυρφοροι που εχουν κανενα φραγκο, πηγαινουν σε σε κανενα beach bar να βγαινουν φωτογραφιες με μπυρες στις ξαπλωστρες και να τις βαζουν μετα στο facebook.μετα εσεις απορειτε γιατι τα μουνια τα γαμανε αλλοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
. η ρωσιδα που θα ερθει διακοπες στην ελλαδα και θελει να γαμηθει,εχεις την εντυπωση οτι θα κοιταξει τι ειναι ο καθενας? οποιος την κανει καλο παιχνιδι, την εχει παρει,ας ειναι και μογγολος.τα αλλα ολα ειναι δικαιολογιες απο αγαμητους μαλακες.στην ελλαδα ερχοντε γκομενες απο ολο τον πλανητη για διακοπες,και ο ελληνας τρεχει στην ρωσια και στην ταυλανδη να γαμησει.για τετοια μαλακια μιλαμε. οι πυρφοροι χωρις να εχουν κανει τιποτα εντελως στην ζωη τους,εχουν γνωμη για ολα.γινετε να εισαι αφραγκος να μην δουλευεις και να θελεις και να γαμας γκομενες? δεν τους βλεπεις εδω περα? ξημεροβραδιαζοντε ολη μερα μεσα στο σαιτ,και μολις η μαμα-μπαμπας-παππους-γιαγια- τους δωσει κανενα 10ευρω πανε και σε εναν τεκε να γαμησουν καμια αρρωστη.περιμενεις εσυ τωρα απο εναν τετοιο αχρηστο να καμακωσει γκομενα? ετοιμη να του την δωσεις,δεν θα μπορεσει να την γαμησι. οι πυρφοροι που εχουν κανενα φραγκο, πηγαινουν σε σε κανενα beach bar να βγαινουν φωτογραφιες με μπυρες στις ξαπλωστρες και να τις βαζουν μετα στο facebook.μετα εσεις απορειτε γιατι τα μουνια τα γαμανε αλλοι.
Η Ρωσσιδα που θα ερθει διακοπες για να  :knockinb:ειναι εντελως απογοητευμενη.Π.Χ. μια 30αρα που στη Ρωσσια ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΗ!Αντε να βρει κενεναν 45χρονο :2funny:Ερχεται στην Ελλαδα και βρισκει 25χρονο που την κυνηγαει κιολας,για να μην τη χασει :2funny:
μητσε φωτο απο βαζακια των 3 ευρω βαζεις. απο γκομενα να γαμας θα βαλεις η να περιμενουμε 20 χρονια?  :2funny:
Αλλη δουλεια δεν εχω να καθομαι να βγαζω φωτογραφιες οταν γαμαω για να  :jerking:Τοσα σα'ι'τ εχει στο ιντερνετ τσαμπα με ζωντανα βιντεο μπαις εκει να παρεις ματακι και να φχαριστηθεις :jerking:.Οσο για τον Αρκανς φυσικα και  :knockinb:οι γκομενες στις Σερρες παντα ηταν σχετικα ευκολες και αρκετες.
Είναι σέ φάση ψηλομυτίασης όπως οί Ελληνίδες στά 90s. Αλλά εκτός χώρας τους, γαμιόσαντε. Κατά κόρον οί Ρωσίδες τά έχουν μέ Αλβανούς και Γεωργιανούς εκτός Ρωσίας.
Εχω δει τετοιες στην Αθηνα δεν ξερω αν ηταν Ρωσσιδα.Εχω δει αρκετες ξανθιες με κατι Πακιδες για γκομενους :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλλη δουλεια δεν εχω να καθομαι να βγαζω φωτογραφιες οταν γαμαω για να  :jerking:

ναι ναι καλα. τοσες μαλακιες φωτο βγαζεις, βαζακια και τις πατσοκοιλιες σου αυτο σε χαλασε  :2funny:

κακομοιρη πιρφορε στην αλλη ακρη και τη βγαζεις με ψωμι ελια και μηδεν  :fuck1:
:2funny:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Η Ρωσσιδα που θα ερθει διακοπες για να  :knockinb:ειναι εντελως απογοητευμενη.Π.Χ. μια 30αρα που στη Ρωσσια ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΗ!Αντε να βρει κενεναν 45χρονο :2funny:Ερχεται στην Ελλαδα και βρισκει 25χρονο που την κυνηγαει κιολας,για να μην τη χασει :2funny:Αλλη δουλεια δεν εχω να καθομαι να βγαζω φωτογραφιες οταν γαμαω για να  :jerking:Τοσα σα'ι'τ εχει στο ιντερνετ τσαμπα με ζωντανα βιντεο μπαις εκει να παρεις ματακι και να φχαριστηθεις :jerking:.Οσο για τον Αρκανς φυσικα και  :knockinb:οι γκομενες στις Σερρες παντα ηταν σχετικα ευκολες και αρκετες.Εχω δει τετοιες στην Αθηνα δεν ξερω αν ηταν Ρωσσιδα.Εχω δει αρκετες ξανθιες με κατι Πακιδες για γκομενους :2funny:
στην ελλαδα μπορει να ερθει και η μεγαλυτερη γαμιολα-πατσαβουρα τις ρωσιας για διακοπες,αλλα εδω ειναι που θα βρει τον πυρφορο που θα την ανεβασει στα υψη. ο μαλακας που θα την καψουρευτει-ταιζει-ποτιζει-χαρτζιλικονει ειναι ελληνας.ο μαλακας που θα φορτωθει και θα παει στο τελευταιο κουτσοχωρι τις ρωσια ειναι ελληνας.εχεις δει αλβανο-τυνησιο-μαροκινο και δεν ξερω εγω τι αλλα σκατα να ερχετε στην ρωσια για γκομενες? μονο ενας ελληνας κανει τετοιες μαλακιες. εννοοιτε οτι η γκομενες ολους αυτους τους εχουν παρει χαμπαρι,και τους τρωνε μεσω των σαιτ γνωριμιων 200αρια και 300αρια ευρω,και μετα μενουν με την πουτσα στο χερι.το εχω γραψει και αλλη φορα σε αλλο θρεντ και το ξαναλεω.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΤΟ 70% ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ,ΤΟ 30% ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Η Ρωσσιδα που θα ερθει διακοπες για να  :knockinb:ειναι εντελως απογοητευμενη.Π.Χ. μια 30αρα που στη Ρωσσια ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΚΡΗ!Αντε να βρει κενεναν 45χρονο :2funny:Ερχεται στην Ελλαδα και βρισκει 25χρονο που την κυνηγαει κιολας,για να μην τη χασει :2funny:

Κάργα καί πιτσιρίκες έχει στήν Χαλκιδική, στόν Πλαταμώνα καί στήν Κρήτη. Δέν υπάρχουν κανόνες. Όποιος κυνηγάει γαμάει. Όσο πιό έξυπνα καί οργανωμένα καί αδιάκριτα, τόσο πιό πολύ. Αυτό πού κάνεις καί εσύ δηλαδή. Έτσι γαμάς καί φθηνά μέ Grecia Elia Company δωράκια style. Άλλος θέλει μούρη γιά τήν πάρτη του καί τίς γκόμενες ντεκόρ. Αυτά είναι τά life style. Είναι εγωπαθής μέ φράγκα. Εσύ είσαι πρακτικός τσιγκούνης μέ δίψα γιά γαμήσι. Βάζεις πονηριά καί γαμάς. Άλλος θέλει μπερεκέτι νά βλέπει καί μία δύο πιρουνιές μόνο νά τρώει. Αλλά οί ίδιες γκόμενες δέν τό έχουν σέ τίποτα νά μοστράρονται στή Σπονδή καί νά χορταίνουν στήν καντίνα. Δέν έχουν άποψη γιά τή ζωή οί γκόμενες συγκεκριμένη. Its a man made world. Αλλά νά ξέρει ό καθένας τί είναι καί τί θέλει. Νά μήν απαγοητεύεται από τό στύλ του, αλλιώς νά τό αλλάζει.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
εχεις δει αλβανο-τυνησιο-μαροκινο και δεν ξερω εγω τι αλλα σκατα να ερχετε στην ρωσια για γκομενες? μονο ενας ελληνας κανει τετοιες μαλακιες.

Όλη ή Δύση πάει. Πάταγο κάνανε τά γραφεία γιά νύφες. Δέν γίνεται καί βουβάλι καί λύκος. Όταν οί κοινωνίες τά κονομάνε γίνονται πελάτες καί χάνουν τήν αιχμή τους. Νόμος. Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Στό θέμα ευκαιριακό γαμήσι, γαμάει ό δραστήριος. Νόμος.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Κάργα καί πιτσιρίκες έχει στήν Χαλκιδική, στόν Πλαταμώνα καί στήν Κρήτη. Δέν υπάρχουν κανόνες. Όποιος κυνηγάει γαμάει. Όσο πιό έξυπνα καί οργανωμένα καί αδιάκριτα, τόσο πιό πολύ. Αυτό πού κάνεις καί εσύ δηλαδή. Έτσι γαμάς καί φθηνά μέ Grecia Elia Company δωράκια style. Άλλος θέλει μούρη γιά τήν πάρτη του καί τίς γκόμενες ντεκόρ. Αυτά είναι τά life style. Είναι εγωπαθής μέ φράγκα. Εσύ είσαι πρακτικός τσιγκούνης μέ δίψα γιά γαμήσι. Βάζεις πονηριά καί γαμάς. Άλλος θέλει μπερεκέτι νά βλέπει καί μία δύο πιρουνιές μόνο νά τρώει. Αλλά οί ίδιες γκόμενες δέν τό έχουν σέ τίποτα νά μοστράρονται στή Σπονδή καί νά χορταίνουν στήν καντίνα. Δέν έχουν άποψη γιά τή ζωή οί γκόμενες συγκεκριμένη. Its a man made world. Αλλά νά ξέρει ό καθένας τί είναι καί τί θέλει. Νά μήν απαγοητεύεται από τό στύλ του, αλλιώς νά τό αλλάζει.
δεν υπαρχει λογος φιλε να το παιζει μουρη σε παραλιες και επωνυμα beach bar καποιος.εχουν τελειωσει αυτες οι εποχες,και οταν γινονταν αυτα,τα κανανε οι μαλακες πιο πολυ για τιε ελληνιδες παρα για τις ξενες.οποιος συνεχιζει να εχει ακομα αυτο το στυλακι πλεον ειναι γραφικος.τωρα απο εκει και περα στην ελλαδα εχει πολλες παραλιες απειρες καφετεριες που μπορει να βρε καποιος γκομενες και να κανει καμακι,αλλα ειπαμε θελει υπομονη και σωστο μαρκαρισμα,και το γκολ ειναι θεμα χρονου.πλεον πρεπει ο ελληνας να μαθει το ψαχνει το θηραμα.μασημενη τροφη δεν εχει πουθενα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Συμφωνώ προσωπικά. Φτωχός ό Έλληνας είναι αποτελεσματικότερος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι ναι καλα. τοσες μαλακιες φωτο βγαζεις, βαζακια και τις πατσοκοιλιες σου αυτο σε χαλασε  :2funny:

κακομοιρη πιρφορε στην αλλη ακρη και τη βγαζεις με ψωμι ελια και μηδεν  :fuck1:
:2funny:

O δημητρακης πρεπει να ναι πολυ φουκαρας! Χθες μιλαγαμε στο σκαιπε και λεει " τρωω " λεω τι τρως? και μου λεει " σαλατα" :2funny:? Αν ειναι δυνατον! :o Το λεω " δεν εχεις λεφτα να παρεις τιποτα να φας και τη βγαζεις με σαλατα?"  :headbang:.

Και τωρα ακριβηναν και τα σαλον, γαμησε τα. Βλεπω να τη βγαζει με ρουνκα.  :jerking:  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O δημητρακης πρεπει να ναι πολυ φουκαρας! Χθες μιλαγαμε στο σκαιπε και λεει " τρωω " λεω τι τρως? και μου λεει " σαλατα" :2funny:? Αν ειναι δυνατον! :o Το λεω " δεν εχεις λεφτα να παρεις τιποτα να φας και τη βγαζεις με σαλατα?"  :headbang:.

Και τωρα ακριβηναν και τα σαλον, γαμησε τα. Βλεπω να τη βγαζει με ρουνκα.  :jerking:  :2funny:

ο καημενος...τυπε ειχες δικιο που μου ελεγες οτι δεν γαμαει και επεμενες να τον ρωταω για αλλες φωτο  :-
και πεινα και αγαμια στην ξενιτια παει πολυ...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Συμφωνώ προσωπικά. Φτωχός ό Έλληνας είναι αποτελεσματικότερος.
παντα ο ελληνας οταν ξεμενει λεφτα κατεβαζει ιδεες.
εδω ειχαμε φτασει σε σημειο σε τουριστικα μερη,με φουλ τουρισμο και γκομενες,να υπαρχουν βυζιτες,για τους αγαμητους μαλακες.αυτο ειναι αισχος για μενα.ελπιζω να ξυπνησουν καποτε ολοι οι πυρφοροι,καλιο αργα παρα ποτε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα ακους αυτον τον Φουκαρα τι λεει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μονο οι Ζαντες του αυτοκινητου που αγωρασα για τα καλοκαιρινα λαστιχα κοστιζουν πανω απο 5.000 Ευρω η γουνα μου απο φωκια κοντα στα 5000 Ευρω (απαγορευεται η πωλιση της γουνας απο Φωκια στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και την πηρα απο τον Καναδα) και οι Μποτες απο Σαλαχι 1200 !Με 1200 Ευρω  που πηρα εγω μποτες αυτος ο Φουκαρας μπορει να τη βγαλει 4-5 μηνες :2funny:.Απλως σιγα μην τους τα δινω.Το αντιθετο προσπαθω να τους τα παιρνω κιολας.Η Τουρκαλα που ειχα (νομιζω ειχα βαλει φωτο της)Μου ευχηθηκε στα Γεννεθλια μου:Ευχομαι να βρεις μια πολυ πλουσια και υπομονετικη για να σου κανει ολα τα καπριτσια σου).Οσοι εχουν ερθει εδω εχουν δει οτι της γκομενες  ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑΩ αλλα ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!Σκαω μυτη στις Ντισκο και γινεται χαμος!Διαβασε τι εγραφψε ο Πορνορεποετερ Gangzxa που ειχε ερθει περσι το καλοκαιρι.Οσο για τους Ελληνες απο το 30% που λετε θα κατεβασω το ποσοστο στο 10%.Οι περισσοτεροι καθονται στις καφετεριες και λενε οτι :knockinb:

Συνημμένα

• touareg3.jpg
    touareg3.jpg
    187,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Botes salahi.jpg
    Botes salahi.jpg
    255,7 KB · Εμφανίσεις: 57

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ναι ειμαι φτωχος και ετρωγα σαλατα (Ντοματα 4-6 Ευρω το κιλο,μαρουλια εισαγωγης απο το Ισραηλ σε μεγεθος το 1/3 του Ελληνικου 2,5-3,5 Ευρω)Σημερα εφαγα Σολωμο στο φουρνο 1,2 κιλα! :rockon:και θα το συνδιασω με λιγο Σουσι που θα παμε με τη γκομενα που θα συναντισω.Κανω αυτη την ειδεικη διετα τη μονοφαγια τρωω ενα ειδος αλλα το τρωω σε μεγαλες ποσοτητες.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Καλα ακους αυτον τον Φουκαρα τι λεει? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μονο οι Ζαντες του αυτοκινητου που αγωρασα για τα καλοκαιρινα λαστιχα κοστιζουν πανω απο 5.000 Ευρω η γουνα μου απο φωκια κοντα στα 5000 Ευρω (απαγορευεται η πωλιση της γουνας απο Φωκια στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και την πηρα απο τον Καναδα) και οι Μποτες απο Σαλαχι 1200 !Με 1200 Ευρω  που πηρα εγω μποτες αυτος ο Φουκαρας μπορει να τη βγαλει 4-5 μηνες :2funny:.Απλως σιγα μην τους τα δινω.Το αντιθετο προσπαθω να τους τα παιρνω κιολας.Η Τουρκαλα που ειχα (νομιζω ειχα βαλει φωτο της)Μου ευχηθηκε στα Γεννεθλια μου:Ευχομαι να βρεις μια πολυ πλουσια και υπομονετικη για να σου κανει ολα τα καπριτσια σου).Οσοι εχουν ερθει εδω εχουν δει οτι της γκομενες  ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΑΩ αλλα ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ!Σκαω μυτη στις Ντισκο και γινεται χαμος!Διαβασε τι εγραφψε ο Πορνορεποετερ Gangzxa που ειχε ερθει περσι το καλοκαιρι.Οσο για τους Ελληνες απο το 30% που λετε θα κατεβασω το ποσοστο στο 10%.Οι περισσοτεροι καθονται στις καφετεριες και λενε οτι :knockinb:
εχεις δικιο.
τι να κλασει μπροστα σου ενα λιγουρη απο την ελλαδα των 500 ευρω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να κλασει ενας αγαμητος-αφραγκος πυρφορος,που διαβαζει τις ιστοριες σου,και βλεπει τα βιντεακια σου και ζει μεσα απο αυτα?
δημητρακη κανε το παιχνιδι σου στην ρωσια,και ασε τους φτωχομπινεδες πλεον ελληνες να ονειρευοντε φυκια για μεταξωτες κορδελες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:

φωτο να γαμας ομως μηδεν  :2funny:

ρε μαλακα πιρφορε ακουσε με για το καλο σου. 1. κοιτα να τρως να γινεις ανθρωπος. 2. μολις χορτασεις φαι κοιτα να γαμησεις καμια επιτελους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η κουβέντα που είπα πριν για τους Αλβανούς είναι απο την χτεσινή μέρα που είμασταν στο Club και πήγαμε με cool τρόπο δίπλα απο μια Κεντρο-Ευρωπαία(Γερμανίδα-Ελβετίδα ή Ολλανδέζα)! Η τύπησα άρχισε να μας κάνει κάτι περίεργες γκριμάτσες, υποτιμητικού χαρακτήρα! Μετά απο λίγο άρχισε να φασώνεται με έναν ξανθομπούμπουρα που ούτε άλλαξε κουβέντα πιο πριν! Όταν είδαμε την φάτσα του ήταν τηγάνι με αυτιά δορυφορικά πιάτα και ξεδοντιάρης!
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom