Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Αν ειναι ετσι τοτε ναι ειμαι Τσιγκουνης.Αν και τα λεξικα δινουν αλλη ερμηνεια για τη λεξη τσιγκουνης

Έχεις δίκιο, σέ μπέρδεψα μέ αυτό πού εννούσα. Αλλά τό έπιασες. Πρέπει νά βρεθεί νέα λέξη ακριβής νά προσθέσουμε να χαρεί καί ό Μπαμπινιώτης. Τί λές, νά τού βάλουμε επίσημη επιστολή νά βρεί λέξη γιά ''τσιγκούνης στίς καργιόλες'';:2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ψάχνω να δω πόσες σελίδες πίσω γράφτηκε τελευταία φορά για "ουκρανίδα μουνάρα" και βαρέθηκα.

Το γαμήσατε το θρεντ με τις παπαριές που γράφετε. Η άλλη η κλινική περίπτωση μετά τα παπάρια του μας βάζει και τις κρέμες του...

Ήμαρτον  :headbang: 

Πεθύμησα διήγηση Κ-μαν
Έχεις δίκιο! Πάμε λοιπόν χτες βράδι! Παρέα 5 Ουκρανίδων στο Colorado (club στη Ρόδο)! Στο τραπέζι μια Heineken και 2 νεράκια! 2 καλές 2 μέτριες και ένα μπάζο! Μας τις γνώρισε ένας φίλος που ήταν με τη μια μέτρια! Πήγα στη μια καλή να ρωτήσω πόλη και η απάντηση ήταν
-"I don't understand"
-"You speak English"
-"No"
Ψυχρή και ανέκφραστη! Σκέφτικα να λαδώσω λίγο τη μηχανή αλλά μετα είδαμε και τα βραχιολάκια που ήταν σε ένα ξενοδοχείο 30 χλμ εκτός πόλης και αν δεν μας κάθονταν θα ήταν τρελή ταριφιά! Με τον κολλητό μου η άλλη καλή μίλησε λίγο παραπάνω αλλά πολύ ψύχρα...Φύγαν με τον φίλο μας που όσο τον ξέρω δεν χαρίζεται!!! Αυτός έμενε στα μισά της διαδρομής! Ελπίζω το άλλο μισό να μην ήταν απλά...... "ταρίφα"
Πίσω έμεινε μόνο το μπάζο που μάλλον το φόρτωσε ένας χάλια αλβανός(σπάζομαι που πάλι η κολόρατσα είναι μέσα)
Τα νευρα μου αυτές τις μέρες δεν πάνε καλά.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο! Πάμε λοιπόν χτες βράδι! Παρέα 5 Ουκρανίδων στο Colorado (club στη Ρόδο)! Στο τραπέζι μια Heineken και 2 νεράκια! 2 καλές 2 μέτριες και ένα μπάζο! Μας τις γνώρισε ένας φίλος που ήταν με τη μια μέτρια! Πήγα στη μια καλή να ρωτήσω πόλη και η απάντηση ήταν
-"I don't understand"
-"You speak English"
-"No"
Ψυχρή και ανέκφραστη! Σκέφτικα να λαδώσω λίγο τη μηχανή αλλά μετα είδαμε και τα βραχιολάκια που ήταν σε ένα ξενοδοχείο 30 χλμ εκτός πόλης και αν δεν μας κάθονταν θα ήταν τρελή ταριφιά! Με τον κολλητό μου η άλλη καλή μίλησε λίγο παραπάνω αλλά πολύ ψύχρα...Φύγαν με τον φίλο μας που όσο τον ξέρω δεν χαρίζεται!!! Αυτός έμενε στα μισά της διαδρομής! Ελπίζω το άλλο μισό να μην ήταν απλά...... "ταρίφα"
Πίσω έμεινε μόνο το μπάζο που μάλλον το φόρτωσε ένας χάλια αλβανός(σπάζομαι που πάλι η κολόρατσα είναι μέσα)
Έχω συναντήσει πολλούς Ουκρανους-ιδες από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο! Για όσους ξέρουν λέγεται Doreta και είναι στο Θολό...Είναι all inclusive και σχετικα...φτηνιάρικο! Δεν ξέρω αν αξίζει να πάω μέχρι εκεί...Και έξω από το ξενοδοχείο είναι νέκρα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχεις δίκιο! Πάμε λοιπόν χτες βράδι! Παρέα 5 Ουκρανίδων στο Colorado (club στη Ρόδο)! Στο τραπέζι μια Heineken και 2 νεράκια! 2 καλές 2 μέτριες και ένα μπάζο!

Τι κέφι να κάνουν ρε με μία μπύρα και δύο νερά.....? :S

Έπεσες ή σε ανέραστες ή σε αρχαιολόγους που ήρθαν να μάθουν για την ιστορία της χώρας μας! :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι κέφι να κάνουν ρε με μία μπύρα και δύο νερά.....? :S

Έπεσες ή σε ανέραστες ή σε αρχαιολόγους που ήρθαν να μάθουν για την ιστορία της χώρας μας! :)
Το πρώτο ήταν το πιο πιθανό! Η μια απο τις μέτριες είχε και τεράστια μύτη...Πιο μεγάλη και απο τη δικιά μου....

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
-"I don't understand"
-"You speak English"
-"No"
η αφραγκια και μπατηροτουρισμος σε ολο του το μεγαλειο. σιγουρα οι γκομενες θα ηρθαν με 300 ευρω για 1 εβδομαδα και ολα πληρωμενα.φραγκο για να αφησουν στην ροδο ουτε για πλακα.για να φορανε και τα βραχιολια του ξενοδοχειου,σαν τα προβατα βγηκανε εξω.τελος παντων.δεν υπαρχει λογος να ασχολητε με τετοιες γκομενες κανενας.παντως σιγουρα θα βρεθει καποιος μαλακογκαβλης να τις πηγαινοφερνει απο το ξενοδοχειο και να γραφει αραδα τα χιλιομετρα,να κουβαλαει τα αποφαγια που λεει και ο φιλος μου ο δημητρακης. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
παντως σιγουρα θα βρεθει καποιος μαλακογκαβλης να τις πηγαινοφερνει απο το ξενοδοχειο και να γραφει αραδα τα χιλιομετρα

Τέτοιοι μουνόδουλοι που είμαστε, σίγουρα. :S

να κουβαλαει τα αποφαγια που λεει και ο φιλος μου ο δημητρακης. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάλι πρωτοπόρος ο Δημητράκης, κι' ας τον κοροϊδεύετε!!! :birdman:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδιά έχουμε τρελαθεί με τους Ρωσο-Ουκρανούς φέτος ! Μένουν στα 4-5αστερα ξενοδοχεία και πληρώνουν 12-15 ευρώ το άτομο με πρωινό-ημιδιατροφή και δεν ξοδέυουν πουθενά τίποτα... Τα μπάρ και τα εστιατίρια άδεια! Τα μαγαζιά πάλι το ίδιο! Όλοι είναι εξοργισμένοι με αυτή τη Ρώσικη φτωχολογιά! Είναι δε προκλητικότατοι...έχουν απαιτήσεις υπεροψία και ύφος τα πουλάμε και τα αγοράζουμε όλα! Αυτό κάνει ζημιά και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που αναγκάζονται να τους ανέχονται στα ξενοδοχεία! Μόνο τα Η&Μ και τα ΖΑΡΑ κάνουν χρυσές δουλειές με αυτούς και τα φτηνοκαλυντικά ελιάς! Όλη η υπόλοιπη αγορά τους μισεί! Παλιότερα όταν πέρναγε Ρώσος ακόμα και Ουκρανός δεν τους έκραζε κανένας σε καφετέρια η μαγαζί γιατί οι άνθρωποι είχαν αρχοντιά! Τώρα τα Ζώα που κυκλοφοράν είναι για φτήσιμο!
Το μόνο που θα τις έσωζε θα ήταν να μας κάθονταν έυκολα, αλλά ούτε αυτό συμβαίνει με τα "περιτώματα" που έχουν συναθροιστει εδώ.....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παιδιά έχουμε τρελαθεί με τους Ρωσο-Ουκρανούς φέτος ! Μένουν στα 4-5αστερα ξενοδοχεία και πληρώνουν 12-15 ευρώ το άτομο με πρωινό-ημιδιατροφή και δεν ξοδέυουν πουθενά τίποτα... Τα μπάρ και τα εστιατίρια άδεια! Τα μαγαζιά πάλι το ίδιο! Όλοι είναι εξοργισμένοι με αυτή τη Ρώσικη φτωχολογιά! Είναι δε προκλητικότατοι...έχουν απαιτήσεις υπεροψία και ύφος τα πουλάμε και τα αγοράζουμε όλα! Αυτό κάνει ζημιά και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους που αναγκάζονται να τους ανέχονται στα ξενοδοχεία! Μόνο τα Η&Μ και τα ΖΑΡΑ κάνουν χρυσές δουλειές με αυτούς και τα φτηνοκαλυντικά ελιάς! Όλη η υπόλοιπη αγορά τους μισεί! Παλιότερα όταν πέρναγε Ρώσος ακόμα και Ουκρανός δεν τους έκραζε κανένας σε καφετέρια η μαγαζί γιατί οι άνθρωποι είχαν αρχοντιά! Τώρα τα Ζώα που κυκλοφοράν είναι για φτήσιμο!
Το μόνο που θα τις έσωζε θα ήταν να μας κάθονταν έυκολα, αλλά ούτε αυτό συμβαίνει με τα "περιτώματα" που έχουν συναθροιστει εδώ.....
Όσο για την Ορθοδοξία τους...... Αυτή ούτε στα χαρτιά όπως την είχαμε εμείς δεν υπάρχει

mikebaq

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
@glock
Δεν πας καμιά βόλτα στα all incusive μπορέι να γίνεται παίχνιδι!!
Και στάνταρ θα έχουν ανιματέρ κ θα απορουμε μετα πως γαμάνε οι χάλιες!!
Το μόνο κακό είναι οτι συνηθως αυτά τα χοτελ δεν αφήνουν επισκέπτες εύκολα!! :S

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παλιότερα όταν πέρναγε Ρώσος ακόμα και Ουκρανός δεν τους έκραζε κανένας σε καφετέρια η μαγαζί γιατί οι άνθρωποι είχαν αρχοντιά! Τώρα τα Ζώα που κυκλοφοράν είναι για φτήσιμο!

Πως το βλέπεις το θέμα..... Έτσι θα πάει όλη η σαιζόν, ή υπάρχει ελπίδα να έλθουν αργότερα τουρίστες με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια στο νησί?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πως το βλέπεις το θέμα..... Έτσι θα πάει όλη η σαιζόν, ή υπάρχει ελπίδα να έλθουν αργότερα τουρίστες με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια στο νησί?
Πιστεύω πως ναι! Τον Απρίλιο και αρχές Μαίου το έβλεπες οτι οι Ρώσοι ήταν καλύτερης πάστας! Σας είχα στείλει και τη Φώτο της Δηκηγορίνας-καθηγήτριας γιόγκα που ήταν έτη φωτός ανώτερη απο τα σούργελα που δεν ξέρουν ούτε "Hello" να πουν!
Το άλλο κακό με τους Ρωσο-Ουκρανούς που ξέρουν λίγο τι τους γίνεται είναι πως τους χαλάνε τα πρακτορεία! Τους κάνουν ενημέρωση μόλις φτάσουν και λεν ότι μαλακία έχουν σκευτεί για να τους τρομοκρατήσουν με σκοπό να τους σέρνουν όπου θέλουν για ψώνια και διασκέδαση.... Εκεί δρούν και κάτι αλητάκια Ρωσοπόντιοι ξεναγοί που χαλάν και τις γκόμενες για τους ντόπιους!
Πρόπερσι με κρατάγαν για να μην σπάσω εναν τέτοιο τύπο στο ξύλο και γινόμασταν βούκινο! Ο τύπος σε γκόμενα που είχα βγάλει έξω απο ξενοδοχείο του φίλου μου και ήταν πρακτόρισα πήγε και είπε να πάει για ύπνο γιατί είχε δουλειά την άλλη μέρα λες και ήταν αφεντικό της! Μετά όταν κατάλαβε την Μαλακία του μέσα στη σεζόν έτρεχε να μας γλύψει και μια μέρα τον απείλησα να του την κάτσω με τασάκι στο κεφάλι...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τό στριπτιζάδικο στή Ρόδο υπάρχει φέτος;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πιστεύω πως ναι! Τον Απρίλιο και αρχές Μαίου το έβλεπες οτι οι Ρώσοι ήταν καλύτερης πάστας! Σας είχα στείλει και τη Φώτο της Δηκηγορίνας-καθηγήτριας γιόγκα που ήταν έτη φωτός ανώτερη απο τα σούργελα που δεν ξέρουν ούτε "Hello" να πουν!
Το άλλο κακό με τους Ρωσο-Ουκρανούς που ξέρουν λίγο τι τους γίνεται είναι πως τους χαλάνε τα πρακτορεία! Τους κάνουν ενημέρωση μόλις φτάσουν και λεν ότι μαλακία έχουν σκευτεί για να τους τρομοκρατήσουν με σκοπό να τους σέρνουν όπου θέλουν για ψώνια και διασκέδαση.... Εκεί δρούν και κάτι αλητάκια Ρωσοπόντιοι ξεναγοί που χαλάν και τις γκόμενες για τους ντόπιους!
Πρόπερσι με κρατάγαν για να μην σπάσω εναν τέτοιο τύπο στο ξύλο και γινόμασταν βούκινο! Ο τύπος σε γκόμενα που είχα βγάλει έξω απο ξενοδοχείο του φίλου μου και ήταν πρακτόρισα πήγε και είπε να πάει για ύπνο γιατί είχε δουλειά την άλλη μέρα λες και ήταν αφεντικό της! Μετά όταν κατάλαβε την Μαλακία του μέσα στη σεζόν έτρεχε να μας γλύψει και μια μέρα τον απείλησα να του την κάτσω με τασάκι στο κεφάλι...
Beleon Tours λέγεται αυτό το πρακτορείο του κώλου και ένα νησί διασύρεται στα μάτια των Ρώσων! 'Οσο για τον Ρωσοπόντιο ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει με την μαλακία που μου έκανε και πόσο φτηνά την γλύτωσε....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οι Άγγλοι.

Stories