Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γενικα ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ
Τι γίνεταί? Έλειψα 1 εβδομάδα και τα ποντίκια κάνουν πάρτυ? Τα σηκώνει κάποιων ο οργανισμός! Λοιπόν βλέπω πως οι του εξωτερικού Έλληνες πάρα πολλές φορές ζηλευουν του ενχώριους και προσπαθούν να μας υποτιμήσουν! Στην προκειμένη περίπτωση... και στα πιο πολυτελείας σπιτια να γαμάς, το γαμήσι είναι κρυο και ξενέρωτο σε σχέση με αυτό στην παραλία που εμείς εδώ στην Ελλάδα το χαιρόμαστε και αυτό θα σημβαίνει και με το Ευρώ και με τη δραχμή και με πόλεμο και με τη συντέλεια του κόσμου! Αλλά ο μιζερο-Έλληνας του εξωτερικού δεν το φτάνει με τίποτα! Υπάρχουν βέβαια και αρχοντάνθρωποι- νοικοκυραίοι εκεί "έξω" που ξέρουν καλά τι σημαίνει το να είσαι Έλληνας και να γουστάρεις γι' αυτό που είσαι!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα αλητικα ρουχα δεν τα γουσταρουν καθολου ειδες τι εγραψε ο αλλος συανγωνιστης μου:Η γκομενα μου ειπε οτι εισαι σαν Б.О.М.Ж ! :headbang:Εχετε δει πως ντυνομαι και οι γκομενες γουσταρουν το ντυσιμο μου,το πανε πολυ.
Λοιπόν όλοι μεγαλώσαμε στην Ελλάδα με το θέατρο σκιών! Εκεί ήταν ο πολυσυζητημένος μας μυθικός  ήρωας μας "Ο Καραγκιόζης"! Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο αυτός ο μυθάνθρωπος σε δοκιμασίες και καταστάσεις ανώτερες των δυνατοτήτων του έβγενε πάντα νικητής! Αν λοιπόν ντύνεσαι σαν καραγκιόζης για να γαμήσεις θα γαμήσεις γιατι ο Καραγκιόζης είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ!!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για να μιλάμε και με εικόνες!!!
Αυτο είναι το Πασχαλινό μου δώρο!
Τέλοσπάντων σελίδα 615 είναι η απάντηση στο---------------->

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τέλοσπάντων σελίδα 615 είναι η απάντηση στο---------------->

Συγγνωμη εβαλες μια φωτογραφια απο μια ξερακιανη αβυζη απο σωμα δεν λεει τιποτα.Γιατι μας εκρυψες και το προσωπο?Και ο Πιρφορος κατεβαζε απο το ιντερνετ φωτογραφιες και εβαζε :think:.Και φωτογραφιζε τα ποδια απο της γκομενες :2funny:Να ζηλεψω τι?Εχω παει στα νησια και εχω δει κατι τυπους με μουσια μαυριδερους σαν Αφγανους  να φορανε κατι σαγιοναρες και να κυνηγανε της γκομενιτσες και οποια τους κατσει! :2funny:αν την πεσεις σε 100 ε, μια θα σου κατσει.Εν απαιδι στο σα'ι'τ ειπε οτι μια γκομενα του ειπε οτι ειναι σαν Б.О.М.Ж καπως ετσι σας βλεπουνε.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Εμενα ΟΛΕΣ θαυμαζουν το ντυσιμο μου και λενε οτι εχω πολυ καλο γουστο.Ποτέ καμια δεν μου ειπε τιποτα αρνητικο.Και ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!Ενα στοιχειο του Ελληνα Πιρφορου ειναι οτι ενω ντυνεται χάλια και οι γκομενες τον φτυνουν!Νομιζει οτι φταινε αυτες.Ετσι ελεγε ο Πιρφορος μετα την αποτυχεια του στη Μολδαβια οτι φταινε οι Μολδαβες.Τωρα πες μου τι να ζηλεψω?Και σημερα θα βγω ντισκο (βγηκα παρασκευη και σαββατο)Οπου πηγαινω γινεται χαμος!Δεν χρειαζεται να πηγαινω να κυνηγαω σαν πεινασμενος καμια τουριστρια για να μου κατσει!Οι γκομενες μου την πεφτουν σχεδον απο μονες τους,αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει οποιος εχει ερθει.Ειχε γραψει ο Gangzxa αρκετα αναλυτικα που ειχε ερθει περσι το καλοκαιρι.Με το στυλ και με τον τροπο μου πολλες φορες γκομενες στην εισοδο της ντισκο τους μιλαω και αμεσως καθονται στ'αμαξι :)ολοι οι γνωστοι μου σε τετοιες περιπτωσεις με ρωτανε:την ηξερες απο πριν?Οταν τους απανταω πως οχι δεν με πιστευουν!Εσυ δεν ειπες οτι κυνηγουσες μια 35χρονη?και σου ειπε και завтра :headbang:!Δικα σου λογια ειναι δεν τα λεω εγω.Αυτο που ειπα οτι  :knockinb: ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ το ΕΧΩ ΔΕΙ.Για μια τετοια σαν αυτη που εβαλες φωτογραφια στο σα'ι'τ και καυχιεσαι!Μπορει ο Ελληνας Πιρφορος να παει στην Ουκρανια για να τη συναντισει.Ολες οι γκομενες που εχουν οι Ελληνες που ερθαν γ'αυτες στο Ανατολικο Μπλοκ και μενουνε μαζι τους ειναι σαβουρες.Δε λεω για τα Ελληνικα δεδομενα μπορει να ειναι κουκλαρες αλλα οχι για τα Ρωσσικα ή τα Ουκρανικα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λοιπόν, δεν αμφισβήτησα τίποτα από όλα όσα λες και κάνεις και το αντίθετο μάλιστα μίλησα με σεβασμό! Αλλά --------->
Την μαγκιά αυτή πρέπει να την έχεις παντού!!! Όχι γαμάω και δέρνω εκεί που όλοι μπορούν και στα δύσκολα πληρώνω ένα 10αρικο! Και που πήγε το κουβαρντηλίκι που είχες πριν 2-3 χρόνια???????
Και τα Αγγλάκια τρώνε μουνιά στα κλάμπ τους αλλά αν μπούν σε ένα δικό μας είναι περίγελοι....
Μπορείς να μπείς σε ένα κλαμπ στη Βαρκελώνη ή στη Ρώμη και να φάς μέσα απο τη μύτη των Λατίνων το ποιό καλό Μουνί? Εγώ πιστεύω πως μπορείς πάντος!!!
Και κάτι άλλο!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΙ!!!! Η διαφορά μας είναι πως εσύ το θέλεις ενώ εγώ στενοχωριέμαι!!!! Δεν θέλω τα παιδιά να είναι καρπαζοεισπράκτορες όπου πάνε για να επιβάλομαι έτσι και να βασιλεύω στους μονόφθαλμους!!!!Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους!
Οι Έλληνες του εξωτερικού το βλέπω οτι μας ζηλεύουν εδώ! Δεν μας κράζουν στους ξένους αλλά μας μειώνουν μήπως την παλέψουν εκεί που νομίζουν οτι τα έχουν όλα αλλά τους λοίπει το βασικότερο---------> Η διασκέδαση!
Τα έχουμε ξαναπεί! Οι φωτογραφίες είναι 100% απο γκομενάκια που έχω γράψει και τη σχέση που είχα μαζί τους! Εχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έβαλε κάποιος φώτο εκτός του "νταβαριτς"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα έχουμε ξαναπεί! Οι φωτογραφίες είναι 100% απο γκομενάκια που έχω γράψει και τη σχέση που είχα μαζί τους! Εχω ξεχάσει την τελευταία φορά που έβαλε κάποιος φώτο εκτός του "νταβαριτς"
Βρηκες σοβαρο ατομο!Δεν πιστευω οτι υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να πιστευει αυτα που γραφει ο Yantis,Davarits (ή οπως αλλιως μπαινει στο σα'ι'τ) πιθανοτατα να εχει παει 3-4 φορες Ουκρανια και αυτο ειν'ολο.Ο Ιωσηφ τοτε ειχε γραψει γ'αυτον μια μικρη αναλυση.Και οι γκομενες που εβαλε (μπορει να ηταν και πραγματικες) δεν ηταν τιποτα ωραιες.Οσο για τη γκομενα που εβαλες φωτο εγω προσωπικα πισετυω οτι μπορει και να ειναι γκομενα σου οπως λες (χωρις να ειμαι ποτέ σιγουρος 100% για κανεναν αν δεν δω).Δεν ειναι ομως και καμια γκομεναρα μια ξερακιανη αβυζη και απο ηλικια πρπει να ειναι προς τα 30.Οποτε δεν το βλεπω κατορθωμα να εχει κανεις μια τετοια γκομενα :think:Αν ειναι να τρεχεις και να κυνηγας κατι τετοιες τι να πω?Ισως στην Ελλαδα με τους Πιρφορους πρεπει να κυνηγας ακομα κ'αυτες της ανυπαρκτες.Τωρα για το ντυσιμο.Σε ποιον θελεις να αρεσεις?ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ή ΣΤΟΥΣ (ΜΑΓΚΕΣ) :jerking:?που καθονται στισ καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και λενε οτι  :knockinb:ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΕ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.Θυμιθηκα τον φιλο του Yanti τον Redpaeinz  :2funny:ελεγε ειμαι αλάνι μαγκας  :knockinb:!Οταν τον ειδα πηγα να πεθανω στα γελια μου θυμισε αυτους που καθονται στους παγκους στη λα'ι'κη και πουλανε λεμονια :2funny:Αξεστος τελειως :2funny:Γ'αυτο και πηγαινε στα χωρια της Μολδαβιας και κυνηγουσε της Χωριατοπουλες για να της  :knockinb:.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........Οσο για αυτα που ακουω για τα νησια που λενε οτι  :knockinb:και καμακωνουνε ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ (φωτογραφιες ή ηρθαν ατομα στη Ρωσσια γ'αυτες)ηταν κατι μπακατελες! :2funny:ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ!Ολοι κατι τελευταιες βγαλανε που στη Ρωσσια ΔΕΝ ΤΗς ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ και της δειχνανε και καυχιοντουσαν οτι εχουν γκομενες ασε που οι περισσοτεροι ειχαν χαλασει μια περιουσια γ'αυτες :headbang:και αλλοι της σπιτοσανε κιολας :2funny:νοικοκηρευτηκανε λενε και ειναι ερωτευμενοι :2funny:!Παραδηγμα ποσο κακομαθημενη ηταν η γκομενα που ειχα γραψει οτι γνωρισα μεσω ιντερνετ και ηθελε μονο Ελληνες :rockon:!Κ'ομως γ'αυτηνα οι Πιρφοροι ΤΗς ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ,και της αγοραζανε πραγματα 400+ Ευρω σε χρυσαφικα και ρουχα :2funny:!και τους το'παιζε κιολας οτι ειναι καποια :headbang:!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πεστα δημητρακη,γιατι οι πιρφοροι ειναι ετοιμοι να κανουν αποβαση στα νησια.και 8α τα κανουν μανταρα ολα.
ο πιρφορος δεν μπορει να γαμησι αν δεν πληρωσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πεστα δημητρακη,γιατι οι πιρφοροι ειναι ετοιμοι να κανουν αποβαση στα νησια.και 8α τα κανουν μανταρα ολα.
ο πιρφορος δεν μπορει να γαμησι αν δεν πληρωσει.
Να πληρωσεις δεν ειναι κακο το θεμα ειναι πόσα?Δες το παραδηγμα στο Thread για τους Πιρφορους.Ο Ρουνκοβασίλης εσκασε 4000-5000 Ευρω για να  :knockinb: τη γκομενα που οι Ρωσσοι δινανε 2000 ρουβλια (50 Ευρω).Αποβαση στα νησια δεν θα κανουνε διοτι δεν εχουνε λεφτα :2funny:!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
.Οσο για τη γκομενα που εβαλες φωτο εγω προσωπικα πισετυω οτι μπορει και να ειναι γκομενα σου οπως λες (χωρις να ειμαι ποτέ σιγουρος 100% για κανεναν αν δεν δω).Δεν ειναι ομως και καμια γκομεναρα μια ξερακιανη αβυζη και απο ηλικια πρπει να ειναι προς τα 30.Οποτε δεν το βλεπω κατορθωμα να εχει κανεις μια τετοια γκομενα :think:Αν ειναι να τρεχεις και να κυνηγας κατι τετοιες τι να πω?
Αυτά φίλε είναι γούστα! Εμένα μου αρέσει το μοντελέ στύλ! Και είναι 2 χρόνια μικροτερή μου! Και δεν της πλήρωσα εισητήρια και την σούταρα όταν έκανε κόλπα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτά φίλε είναι γούστα! Εμένα μου αρέσει το μοντελέ στύλ! Και είναι 2 χρόνια μικροτερή μου! Και δεν της πλήρωσα εισητήρια και την σούταρα όταν έκανε κόλπα...
Όσο για τους τύπους που λέτε υπάρχουν ακόμα και με την κρίση! Παίρνουν τον βασικό μισθό και αυτόν κουρεμένο και όλα τα τρώνε για να σπιτώνουν την ανατολική να της κάνουν τα εισητήρια τα ξενοδοχεία και όλα τα έξοδα!Έχω 2 τέτοια παραδείγματα! Τώρα που το σκέφτομαι θα τους πω να διαβάσουν απο την αρχή το θρέντ αν και δεν έχουν Ουκρανίδες! Αν έχουν υπομονή θα σωθούν! Αλλά και η σωτηρία μόνο με κόπο και συμόρφωση στις διδαχές των σοφότερων εδώ επιτυνγάνεται....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αποβαση στα νησια δεν θα κανουνε διοτι δεν εχουνε λεφτα
Ας κάνουν! Εδώ οι Αλβανοί με τα παντελόνια τους μόνο έρχονται και τρώνε μουνί!
Και έχει αύθονο για όλους εκτός τους απαιτητικούς.... Έχω ρωτήσει πάνω απο 15 Ρωσοπαρέες απο που είναι και έχω μια σφαίρα με πάνω απο 50 Ρώσικες πόλεις και καμιά δεν είναι αυτές που μου λένε! Ακόμα και το Γιάροσλαβ ή η Ούφα είναι Μητροπόλεις γι' αυτους....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ας κάνουν! Εδώ οι Αλβανοί με τα παντελόνια τους μόνο έρχονται και τρώνε μουνί!
Και έχει αύθονο για όλους εκτός τους απαιτητικούς.... Έχω ρωτήσει πάνω απο 15 Ρωσοπαρέες απο που είναι και έχω μια σφαίρα με πάνω απο 50 Ρώσικες πόλεις και καμιά δεν είναι αυτές που μου λένε! Ακόμα και το Γιάροσλαβ ή η Ούφα είναι Μητροπόλεις γι' αυτους....
Ελπίζω στα μέσα προς τέλη του μήνα να αλλάξει η κατάσταση! Γιατί δεν πάμε καλά.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω ρωτήσει πάνω απο 15 Ρωσοπαρέες απο που είναι και έχω μια σφαίρα με πάνω απο 50 Ρώσικες πόλεις και καμιά δεν είναι αυτές που μου λένε! Ακόμα και το Γιάροσλαβ ή η Ούφα είναι Μητροπόλεις γι' αυτους....
Δηλαδη αυτο που σου γραφω :)Οτι ερχεται ολη η σαβουρα απο κατι τελευταια χωρια οτι πιο τελευταιο αυτες που πηγαιναν πρωτα Αιγυπτο και Τουρκια για διακοπες τωρα ερχονται στην Ελλαδα :headbang:.Οι σοβαρες γκομενες κατ'αρχην δυσκολο να πανε διακοπες μονες τους και δεν προκειται να κοιταξουν τους μουσατους με της σαγιοναρες ποσο μαλλον τους Αλβανους! :2funny:Τι με τσαντιζει εμενα με αυτη την κατασταση?οσες εχουν ερθει Ελλαδα μετα μου φερονται αλλιως!Π.Χ. Η Μοσχοβιτισα που ερχοταν αρκετα συχνα για να  την :knockinb: με το που πηγε Κρητη για διακοπες εχασε καθε ιδεα για τους Ελληνες!Βεβαια της εξηγησα οτι υπαρχουν πολλοι  :jerking: στην Ελλαδα αλλα δεν ειναι ολοι.Οι περισσοτερες γκομενες που πηγαν Ελλαδα μου μιλανε για τους αγαμητους που σε καθε γωνια τους κολανε :jerking:!Μου λεει πατου βλεπαν κατι μουσατους που θυμιζαν Ταλιμπαν :2funny:με μια δωση ειρωνιας!Μου λενε τους παιρνουνε στην πλακα :2funny:Κατι σαν αυτο που σου ειπε η 35χρονη завтра  :2funny:Εγω τι σας φταιω?Εχω διαφημισει την Ελλαδα στο εξωτερικο νομιζουνε για τους Ελληνες οτι ολοι εχουνε γκομεναρες οτι ολοι ειναι ντυμενοι καλα οτι οι γκομενες τους κυνηγανε απο μονες τους κ'εσεις με την κακομοιρια σας μας ξεφτηλιζεται διεθνως! :headbang:Σας εχω πει 1.000.000 ΦΟΡΕΣ ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ!Και μην κανετε σα λιγουρια!οι γυναικες δεν γουσταρουν τους λιγουριδες!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ελπίζω στα μέσα προς τέλη του μήνα να αλλάξει η κατάσταση! Γιατί δεν πάμε καλά.......

Όπως τελειωμένη είναι η κατάσταση στη χώρα, τέτοιες τελειωμένες γκόμενες θα έρχονται για τουρισμό!

Μακάρι να διαψευσθώ......

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
πες μας και για το κουστουμι. αφηνουμε το υφασματακι που γραφει τη μαρκα ραμμενο στο μανικι? αφηνουμε τα μανικια να εξεχουν μισο μετρο σα να φορεσε παιδακι το σακακι του πατερα του?  :2funny:

ρε βλαχο απο ποιο χωριο κατεβηκες?  :2funny: :2funny:

ο μακαριτης ηταν 3 νουμερα ποιο πανω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο μακαριτης ηταν 3 νουμερα ποιο πανω.
Ρε φουκαρα δεν εχεις που αλλου να γραψεις  :2funny:Αντε πηγαινε να :shit:και μετα τραβα καμια  :jerking: να ξεκαβλωσεις και ασε μας εμας :2funny: :2funny: :2funny:Αυριο με την ειδεικη διαιτα που κανω θα φαω μονο φραουλες (4-5 κιλα) θα βγαλω πολυ σκατο :2funny: κριμα που δεν ειμαι Ελλαδα να ερχομουνα να σε κατα :shit:
Όπως τελειωμένη είναι η κατάσταση στη χώρα, τέτοιες τελειωμένες γκόμενες θα έρχονται για τουρισμό!

Μακάρι να διαψευσθώ......
Δυστηχως δεν θα διαψευσθεις.Ελλαδα ερχονται ολες συτες που πηγαιναν Αιγυπτο και Τουρκια.Κριμα παντος γιατι μπορει να χασουνε την πολυ καλη εικονα που εχουν βλεποντας εμενα για τους Ελληνες.Πηγαινουν Ελλαδα και βλεπουνε τους Μουσατους και τρελενονται :rockon:.Πολυ γελιο εχουν αυτες που παντρευτηκαν Αιγυπτιους :2funny:ειναι πιο χοντρες και πιο ασχημες ακομα και απο Ελεεινιδες!Μιλαμε για πολυ ασχημια :rockon:!Ειχε δειξει συνεντευξεις να μιλαει μια κουραδομηχανη και διπλα της ο Αιγυπτιος συζηγος της να χαμογελαει ειναι και καλα περιφανος που εχει τετοια γυναικα :jerking: :2funny:.Οι Τουρκοι παντρευονται λιγο καλητερες βεβαια ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΑ χωρισμενες και οι περισσοτερες με παιδια συνηθως στην αρχη πηγαινουν μονες τους και μετα οταν ο Τουρκος :jerking: της Ερωτευθει του φερνουν και τα παιδια τους :2funny:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φουκαρα δεν εχεις που αλλου να γραψεις  :2funny:Αντε πηγαινε να :shit:και μετα τραβα καμια  :jerking: να ξεκαβλωσεις και ασε μας εμας :2funny: :2funny: :2funny:Αυριο με την ειδεικη διαιτα που κανω θα φαω μονο φραουλες (4-5 κιλα) θα βγαλω πολυ σκατο :2funny: κριμα που δεν ειμαι Ελλαδα να ερχομουνα να σε κατα :shit:Δυστηχως δεν θα διαψευσθεις.Ελλαδα ερχονται ολες συτες που πηγαιναν Αιγυπτο και Τουρκια.Κριμα παντος γιατι μπορει να χασουνε την πολυ καλη εικονα που εχουν βλεποντας εμενα για τους Ελληνες.Πηγαινουν Ελλαδα και βλεπουνε τους Μουσατους και τρελενονται :rockon:.Πολυ γελιο εχουν αυτες που παντρευτηκαν Αιγυπτιους :2funny:ειναι πιο χοντρες και πιο ασχημες ακομα και απο Ελεεινιδες!Μιλαμε για πολυ ασχημια :rockon:!Ειχε δειξει συνεντευξεις να μιλαει μια κουραδομηχανη και διπλα της ο Αιγυπτιος συζηγος της να χαμογελαει ειναι και καλα περιφανος που εχει τετοια γυναικα :jerking: :2funny:.Οι Τουρκοι παντρευονται λιγο καλητερες βεβαια ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΑ χωρισμενες και οι περισσοτερες με παιδια συνηθως στην αρχη πηγαινουν μονες τους και μετα οταν ο Τουρκος :jerking: της Ερωτευθει του φερνουν και τα παιδια τους :2funny:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

εισαι στο πουθενα για να γαμησεις κατι τελειωμενες νοικοκυρες
το ντυσιμο σου ειναι του προπαπου μου τα Σ/Κ οταν πηγαινε βολτα στον καφενε
εχεις φαει τοσες μαπες απο ελληνιδες και αλοδαπες εδω στο ελλαντα και πηγες
μαλακα να βρεις την τυχη σου και το μεροκαματο στο πουθενα και τελικα
να ποσταρεις μαλακιες και νοικοκυρες της πουτσας.
Την γυναικα εκτος απο  :knockinb: την θελουμε και λιγο γκλαμουρατη και
για επιξειξη να την βλεπουν καποιοι σαν εσενα και να πηγαινουν σπιτι να
:jerking: :jerking: αντε μπουρουχα με φατσα κλεφτοκοτα που σε κραζουν και εσυ
λες ψιχαλιζει .Το αν της κανουμε δωρα ηλιθιε ειναι επειδη γουσταρουμε
εσυ φαε την σαλατα αρπαξε κανα κουστουμι με αμερικανικες μποτες :2funny: :2funny:
απο το γραφειο τελετων της γειτονιας σου,αληθεια ξεβρακωτο τον θαψατε, και αντε
να λες ιστοριες στα παιδακια μουροχαβλε :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κατι σαν αυτο που σου ειπε η 35χρονη завтра  :2funny
Λοιπόν με την 35 δεν σας είπα τι εγινε!!!
Πήγα και τη βρήκα εκείνη την μέρα!!! Ήταν απο Αγια Πετρούπολη! Ούτε κουβέντα Αγγλικά! Το παρουσιαστικό της ήταν 25αρας! Είχε και μια άλλη μαζί που γνώρισε στο ξενοδοχείο για μεταφράστρια! Άρχισε και αυτή να μου κλέγεται για το δημογραφικό στη Ρωσία και γι' αυτό δεν είχε αντρα :jerking: :jerking: :jerking:!!! Ήθελε να γίνουν όλα αργά αργά και ήθελε να έρθει μαζί μου έξω στα γενέθλιά μου :jerking:!!! Εγώ ήθελα αρπαχτή γιατί αυτές τις μέρες μου είχε έρθει η σταθερή μου κοπέλα!
Γενικά απεχθάνομαι τα μουνιά που γαμιούνται ευκολά με τον ξενέρωτο τον ξανθό και με εμάς το παίζουν ιστορία και θέλουν σχέσεις, δώρα και χρόνο....

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
russianwomentruth.com/a-new-generation-of-russian-women-in-turkey/

Η παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει τη νέα γενιά ρωσσίδων συζύγων στην Τουρκία, κυρίως στην περιοχή της Αττάλειας. Γραάφει μάλιστα ότι οι περισσότερες δηλώνουν ευχαριστημένες από τους Τούρκους συζύγους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom