Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

εισαι στο πουθενα για να γαμησεις κατι τελειωμενες νοικοκυρες
το ντυσιμο σου ειναι του προπαπου μου τα Σ/Κ οταν πηγαινε βολτα στον καφενε
εχεις φαει τοσες μαπες απο ελληνιδες και αλοδαπες εδω στο ελλαντα και πηγες
μαλακα να βρεις την τυχη σου και το μεροκαματο στο πουθενα και τελικα
να ποσταρεις μαλακιες και νοικοκυρες της πουτσας.
Την γυναικα εκτος απο  :knockinb: την θελουμε και λιγο γκλαμουρατη και
για επιξειξη να την βλεπουν καποιοι σαν εσενα και να πηγαινουν σπιτι να
:jerking: :jerking: αντε μπουρουχα με φατσα κλεφτοκοτα που σε κραζουν και εσυ
λες ψιχαλιζει .Το αν της κανουμε δωρα ηλιθιε ειναι επειδη γουσταρουμε
εσυ φαε την σαλατα αρπαξε κανα κουστουμι με αμερικανικες μποτες :2funny: :2funny:
απο το γραφειο τελετων της γειτονιας σου,αληθεια ξεβρακωτο τον θαψατε, και αντε
να λες ιστοριες στα παιδακια μουροχαβλε :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ  :knockinb: ΦΟΥΚΑΡΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
russianwomentruth.com/a-new-generation-of-russian-women-in-turkey/

Η παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει τη νέα γενιά ρωσσίδων συζύγων στην Τουρκία, κυρίως στην περιοχή της Αττάλειας. Γραάφει μάλιστα ότι οι περισσότερες δηλώνουν ευχαριστημένες από τους Τούρκους συζύγους τους.
Φυσικο ειναι.Αν παρεις μια Ρωσσιδα ποσο μαλλον μια Ουκρανη απο το τελευταιο κωλοχωρι της Ρωσσιας ή ακομα περισσοτερο της Ουκρανιας θα νιωθει οτι ειναι στον παραδισο!Τι αντρα να βρει στο χωριο.Οταν πηγαινει και κανει μπανιο σε ενα βουρκο που τον λεει λιμνη.και οταν  :shit: σε μια τρυπα σαν τη φωτογραφια που εβαλα.Οι φωτογραφιες ειναι πολυ πιο κυριλε απο την πραγματικοτητα στην πραγματικοτητα ειναι μια τρυπα στο τσιμεντο και εκει χεζουν και κατουρανε!Σκεψου μετα απο αυτες της συνθηκες να παει στην Ανταλεια τι θα πεει?Ειμαι στον παραδισο.Θυμαναι ενα 16χρονο που ειχα στο Νοβγκοροντ που ηταν απο ενα χωριο και μου εδειχνε το Τρολε'ι' σα να μου εδειχνε κανα διαστημοπλοιο το κοιταγε με θαυμασμο!Αν πας σε κανενα χωριο της Ουκρανιας θα καταλαβεις αμεσως γιατι ειναι τρυσευτυχησμενες στην Ανταλεια.

Συνημμένα

• Hristos Lazarou2.jpgToualeta.jpg
    Hristos Lazarou2.jpgToualeta.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Hristos Lazarou3.jpgToualeta.jpg
    Hristos Lazarou3.jpgToualeta.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
russianwomentruth.com/a-new-generation-of-russian-women-in-turkey/

Η παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει τη νέα γενιά ρωσσίδων συζύγων στην Τουρκία, κυρίως στην περιοχή της Αττάλειας. Γραάφει μάλιστα ότι οι περισσότερες δηλώνουν ευχαριστημένες από τους Τούρκους συζύγους τους.
Α ρε φίλε μου χάλασες τη διαθεση!!! Συμφωνώ με Δημητράκη! Αλλά και πάλι κρίμα...Έτσι έπρεπε να ήταν εδώ!!! Αλλά ούτε για τις χωριάτησες δεν κάνουμε....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν με την 35 δεν σας είπα τι εγινε!!!
Πήγα και τη βρήκα εκείνη την μέρα!!! Ήταν απο Αγια Πετρούπολη! Ούτε κουβέντα Αγγλικά! Το παρουσιαστικό της ήταν 25αρας! Είχε και μια άλλη μαζί που γνώρισε στο ξενοδοχείο για μεταφράστρια! Άρχισε και αυτή να μου κλέγεται για το δημογραφικό στη Ρωσία και γι' αυτό δεν είχε αντρα :jerking: :jerking: :jerking:!!! Ήθελε να γίνουν όλα αργά αργά και ήθελε να έρθει μαζί μου έξω στα γενέθλιά μου :jerking:!!!
Δεν φταιει το δημογραφικο στη Ρωσσια αλλα το ηληθιο το κεφαλι της της γιαγιας αντι να παει να κοιτακει τα εγγονια της θελει και ερωτες :jerking:! :rockon:Και σου ειπε οτι θελει να γινουν ολα σιγα σιγα.Αυτη στην Ρωσσια ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ :2funny:και ερχεται στη Ροδο και παει να βγαλει τα αποθυμενα της και τα κοπλεξ της! :headbang:Αυτη που στη Ρωσσια την εχουνε φτυσμενη παει να το παιξει δυσκολη! :2funny:Μου θυμισες μια 28-30 ετων πωλητρια σε ενα μαγαζι (ωραια γκομενα ψηλη ξανθια λιγο σπασμενη βεβαια) μου εκανε καθε φορα προταση να βγουμε!Εγω ευγενικα της ελεγα οχι :2funny:σε μια φαση μου λεει παμε σε κανενα μπαρ να πιουμε κερναω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(σου λεει θα πιει και θα με  :knockinb:).Της απαντησα οτι δεν πινω και μου απαντησε:Αν δεν πινεις δεν εχω καμια ελπιδα! :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγω ευγενικα της ελεγα οχι :2funny:σε μια φαση μου λεει παμε σε κανενα μπαρ να πιουμε κερναω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:(σου λεει θα πιει και θα με  :knockinb:).Της απαντησα οτι δεν πινω και μου απαντησε:Αν δεν πινεις δεν εχω καμια ελπιδα! :2funny:

:cheesy: :cheesy: :cheesy:  Θεός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

εισαι στο πουθενα για να γαμησεις κατι τελειωμενες νοικοκυρες
το ντυσιμο σου ειναι του προπαπου μου τα Σ/Κ οταν πηγαινε βολτα στον καφενε
εχεις φαει τοσες μαπες απο ελληνιδες και αλοδαπες εδω στο ελλαντα και πηγες
μαλακα να βρεις την τυχη σου και το μεροκαματο στο πουθενα και τελικα
να ποσταρεις μαλακιες και νοικοκυρες της πουτσας.
Την γυναικα εκτος απο  :knockinb: την θελουμε και λιγο γκλαμουρατη και
για επιξειξη να την βλεπουν καποιοι σαν εσενα και να πηγαινουν σπιτι να
:jerking: :jerking: αντε μπουρουχα με φατσα κλεφτοκοτα που σε κραζουν και εσυ
λες ψιχαλιζει .Το αν της κανουμε δωρα ηλιθιε ειναι επειδη γουσταρουμε
εσυ φαε την σαλατα αρπαξε κανα κουστουμι με αμερικανικες μποτες :2funny: :2funny:
απο το γραφειο τελετων της γειτονιας σου,αληθεια ξεβρακωτο τον θαψατε, και αντε
να λες ιστοριες στα παιδακια μουροχαβλε :2funny: :2funny: :2funny:

Συγγνωμη αλλα εισαι λιγο ακυρος σε μερικα. Καταρχην δεν ειναι στο πουθενα, αλλα σε μια απο τις πιο ιστορικες και σημαντικες πολεις της Ευρωπης που το κεντρο της ολοκληρο ειναι προστατευομενο απο την UNESCO. ( Ναι, κανε τη συγκριση με το κεντρο της δικιας μας πολης... ).
Και στη δευτερη μεγαλυτερη πολη μιας απο τις ισχυροτερς πολιτικα, οικονομικα και στρατιωτικα χωρες του πλανητη. Επομενως στο πουθενα εισαι εσυ - και εγω, σε συγκριση με αυτον.... Μη λεμε οτι θελουμε.

Δευτερον κανε δωρα αλλα ξερεις... γαμα και λιγακι ( οχι σε σενα, γενικα το λεω). ο Ελληνας κανει δωρα οχι για να εχει γκλαμουρατη τη γυναικα, μη γελιομαστε. Αλλα ελπιζοντας οτι θα την εξαγορασει ωστε να ανακουφιστει λιγακι απο την αγαμια και πιρφορια του. Ειναι δηλαδη ενα μεσον ακομη για να δελεασει τη γυναικα, και οχι πραγματι δειγμα ευγενειας και καλοσυνης ( στους περισσοτερους τουλαχιστον). Ετσι βεβαια καταληξαμε εδω που καταληξαμε : δηλαδη στο τελος και οι κατσικες να μας αποφευγουν και να μας σιχαινονται .

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έχω νέα απο Ρόδο!!!

Επιτέλους μέρα που΄είχε λίγο ποιότητα!!! Μου την έπεσαν άσχημα 2 Ρωσίδια απο Μόσχα που μένουν σε χλιδάτο ξενοδοχείο και θέλουν να πάρουν στους πατεραδες τους κρασιά των 150 Ευρώ! Η φάτσες τους ήταν πολύ χωριατόφατσες... Ήθελα να τις διώξω και δεν μπορούσα! Τους είπα να με πάρουν Μόσχα.... :2funny: :2funny: :2funny: αλλά μου είπαν οτι τους αρέσει εδώ και θέλουν να μείνουν Ρόδο :jerking: :jerking: :jerking:
Με ρωτούσαν που είναι καλά το βράδι και τους έλεγα μέρη που δεν πάω...
Ασχολήθικα λίγο μαζί τους γιατί δεν φορούσαν σουτιέν και κόλησα προσωρινά αλλά τις απέρριψα...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καθομαι και διαβαζω 2 σελιδες γεματες μαλακιες,στο τελος δεν γαμαει κανενας,και ο καθενας κανει αναλυσεις τις πουτσας.
ο ενας κοιταει τους αλλους που φορτωνουν τις γκομενες,και αλλος μας δειχνει που χεζουν οι χωριατορωσσιδες.αν θελετε να γαματε πρεπει να κοιτατε τι κανετε εσεις,και οχι τι κανουν οι αλλοι.στο κατω κατω ειναι γνωστο οτι ο πιο μαπα τουρισμος ερχετε στην ελλαδα,η γυφτορωσσιδα που ερχετε στην ροδο με 300 ευρω για 10 μερες τι περιμενετε να ειναι δηλαδη? καμια κυρια? ενα ξελιγωμενο παρταλι ειναι,αν εχει λεφτα δεν θα ερχοτανε στην ελλαδα, και να γυρναει στα καφενεια τις ροδου,με το βραχιολι απο τα ξενοδοχεια.
οταν παιζετε με μουνια γ διαλογης θα κανετε και παιχνιδι ερασιτεχνικο,δεν θα το παιζετε βασιλιαδες.η σαβουρα γιαυτο γαμαει,γιατι καταλαβαινουν αυτες οι πατσαβουρες οτι και αυτες ειναι το ιδιο με αυτους.το εχω πει και αλλη φορα,να ειστε μεθοδικοι και παρατηριτικοι,και οχι να πεφτετε σαν τα ποντικια στην φακα.
προχθες γαμησα μια ουκρανιδα ,στον βολο ειναι,ο δασκαλος ιωσηφ και ο δημητρακης την ξερουν την περιπτωση,2 συμβουλες μου εδωσαν και εγινε η δουλεια.πηγα στον βολο εμεινα 2 μερες σπιτι τις,αψογη η κοπελα σε ολα,και νορμαλ ατομο.γαμησι φαση ητανε,οχι γκομενιλικια και ερωτες.μου εδειχνε μηνυματα στο κινητο και στο facebook,που τις στελνουν διαφοροι αγαμητοι μαλακες,να γελας και να κλαις ειναι,οι προφοροι να ταζουν συνεχως διακοπες,για διημερα και οτι αλλη μαλακια μπορειτε να φανταστητε. η γκομενα για 650 ευρω το μηνα δουλευει,αλλα με ολους τους μαλακες αυτους χαβαλε κανει.βαλτε μυαλο γιατι οι γκομενες εχουν παρει χαμπαρι τι γινετε,και αντι να τις δουλευετε σας δουλευουν.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και να γυρναει στα καφενεια τις ροδου
Ωραίος φίλε!Η νουθεσία των σοφότερων είναι μεγάλη βοήθεια!Μουνί υπάρχει για όλους! Δεν σημαίνει οτι αν κάποιος γαμάει περισσότερο καποιος άλλος θα γαμάει λιγότερο!!!Αλλά στη τελική-------------> Be the best and fuck the rest!
Αλλά πρέπει να σου πω οτί-----> H Ρόδος είναι μεγάλο χωριό με σχολείο, εκκλησία και πλατεία!

Πάρε μια γέυση-------->

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ωραίος φίλε!Η νουθεσία των σοφότερων είναι μεγάλη βοήθεια!Μουνί υπάρχει για όλους! Δεν σημαίνει οτι αν κάποιος γαμάει περισσότερο καποιος άλλος θα γαμάει λιγότερο!!!Αλλά στη τελική-------------> Be the best and fuck the rest!
Αλλά πρέπει να σου πω οτί-----> H Ρόδος είναι μεγάλο χωριό με σχολείο, εκκλησία και πλατεία!

Πάρε μια γέυση-------->

φιλε εχω ερθει στην ροδο,και μαλιστα εχω περασει και πολυ ωραια.
οσο για το καφενεια που ειπα,ηταν καθαρα μεταφορικα και μονο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη αλλα εισαι λιγο ακυρος σε μερικα. Καταρχην δεν ειναι στο πουθενα, αλλα σε μια απο τις πιο ιστορικες και σημαντικες πολεις της Ευρωπης που το κεντρο της ολοκληρο ειναι προστατευομενο απο την UNESCO. ( Ναι, κανε τη συγκριση με το κεντρο της δικιας μας πολης... ).
Και στη δευτερη μεγαλυτερη πολη μιας απο τις ισχυροτερς πολιτικα, οικονομικα και στρατιωτικα χωρες του πλανητη. Επομενως στο πουθενα εισαι εσυ - και εγω, σε συγκριση με αυτον.... Μη λεμε οτι θελουμε.

Δευτερον κανε δωρα αλλα ξερεις... γαμα και λιγακι ( οχι σε σενα, γενικα το λεω). ο Ελληνας κανει δωρα οχι για να εχει γκλαμουρατη τη γυναικα, μη γελιομαστε. Αλλα ελπιζοντας οτι θα την εξαγορασει ωστε να ανακουφιστει λιγακι απο την αγαμια και πιρφορια του. Ειναι δηλαδη ενα μεσον ακομη για να δελεασει τη γυναικα, και οχι πραγματι δειγμα ευγενειας και καλοσυνης ( στους περισσοτερους τουλαχιστον). Ετσι βεβαια καταληξαμε εδω που καταληξαμε : δηλαδη στο τελος και οι κατσικες να μας αποφευγουν και να μας σιχαινονται .
Μ'αρεσει που καθεσε και εξηγεις στο φουκαρα.Αυτος δε νομιζω οτι εχει να φαει :2funny:!Τι δωρακια να κανει.Πρεπει να ειναι κανενας πολυ φουκαρας :2funny:Πιρφορος :jerking:
φιλε εχω ερθει στην ροδο,και μαλιστα εχω περασει και πολυ ωραια.
οσο για το καφενεια που ειπα,ηταν καθαρα μεταφορικα και μονο.
Εγω παντος καφενεια δεν πηγαινω προτιμαω τα Μπουρδελακια βαριεμαι να καθομαι και να ανταλασω ιστοριες για αγριους με διαφορους Πιρφορους που καθονται στις καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ κα λενε οτι  :knockinb:,Αν ερθεις Αθηνα θα παμε Μεταξουργειο και Φυλης να  :knockinb:Σε προσκαλω να ερθεις :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μ'αρεσει που καθεσε και εξηγεις στο φουκαρα.Αυτος δε νομιζω οτι εχει να φαει :2funny:!Τι δωρακια να κανει.Πρεπει να ειναι κανενας πολυ φουκαρας :2funny:Πιρφορος :jerking:Εγω παντος καφενεια δεν πηγαινω προτιμαω τα Μπουρδελακια βαριεμαι να καθομαι και να ανταλασω ιστοριες για αγριους με διαφορους Πιρφορους που καθονται στις καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ κα λενε οτι  :knockinb:,Αν ερθεις Αθηνα θα παμε Μεταξουργειο και Φυλης να  :knockinb:Σε προσκαλω να ερθεις :)
Dimitrakis κάτι άσχετο.....----->Μήπως έχεις καταγωγή απο Καρδίτσα! Έχω ένα φίλο στην Αθήνα με καταγωγή απο Καρδίτσα, μεγάλο καμάκι στην ηλικία σου, το ίδιο παρουσιαστικό και τα ίδια μυαλά (ακούει ότι θέλει και αυτός)!!Δυστηχώς αυτόν τον χάλασαν οι γονείς του αλλιώς είχε τα ίδια σχέδια με εσένα! Να φύγει εξωτερικό και να ζεί μόνο απο τις πατσαβούρες(μουνάρες κατ'αυτόν) που θα γαμούσε....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitrakis κάτι άσχετο.....----->Μήπως έχεις καταγωγή απο Καρδίτσα! Έχω ένα φίλο στην Αθήνα με καταγωγή απο Καρδίτσα, μεγάλο καμάκι στην ηλικία σου, το ίδιο παρουσιαστικό και τα ίδια μυαλά (ακούει ότι θέλει και αυτός)!!Δυστηχώς αυτόν τον χάλασαν οι γονείς του αλλιώς είχε τα ίδια σχέδια με εσένα! Να φύγει εξωτερικό και να ζεί μόνο απο τις πατσαβούρες(μουνάρες κατ'αυτόν) που θα γαμούσε....
Οχι δεν εχω κανεναν απο'κει.Παντος απο εκεινα τα μερη οι περισσοτεροι ειναι πολυ καλα παιδια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
για οσους αντεχουν ακομα οικονομικα προταδεις μου για καλοκαιρι
1,νεοι ωραιοι κ με καποια χρηματα,χωρις ρωσσικα.μονο οντεσα,καθε βραδυ ιτακα κ κανα γουεστ απεναντι θα βγαλετε σιγουρα μουναρα,εαν ειστε καλοι κι εμφανισιμοι εως 30-35το πολυ ετων
2.λιγοτερο νεοι ωραοι κ με χρημα αρκετο .μονο κιεβο κ χαρκοβο,ωραιες γκομενες ψαχνουν την καλη ζωη,ανεξαρτητα ηληκιας του σπονσορα κι αν ειναι μονομος η πρωσορινος,υπολογιστε 300-500 θα χαλασετε για καθε μια που θα γαμισετε,σσε δωρασ κ βολτες μπορει κ πιο πανω,εαν δεν λετε κ κανα οχι,πουτανες εχει ασυληπτες απο 100-200$,ωρα διωρο
3.νεαροι μονο με λιγα χρηματα,μονη λυση κριμαια,με πολυ χορο κ λιωματα σε ποτα,μια φαση σιγουρα θα κατσει,απαραιτητη καλη εμφανιση κ καποια ρωσσικα
4.για αλους δεν εχει ,οι μεγαλυτεροι γι απουτανες μονο χαρκοβο  κ ντανιεσκ,μετα το ευρω 2012 βεβαια,οχι τωρα
,γαμας καραμουναρες μεσω μαμπα ,αλλα μονο  αυτο,καμακι κλπ δεν παιζουν ανευ φλωσσας πουθενα
ελπιζω να βοηθησα οποιος θελει κατι παραπανω ρωταει

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Έχω νέα απο Ρόδο!!!

Επιτέλους μέρα που΄είχε λίγο ποιότητα!!! Μου την έπεσαν άσχημα 2 Ρωσίδια απο Μόσχα που μένουν σε χλιδάτο ξενοδοχείο και θέλουν να πάρουν στους πατεραδες τους κρασιά των 150 Ευρώ! Η φάτσες τους ήταν πολύ χωριατόφατσες... Ήθελα να τις διώξω και δεν μπορούσα! Τους είπα να με πάρουν Μόσχα.... :2funny: :2funny: :2funny: αλλά μου είπαν οτι τους αρέσει εδώ και θέλουν να μείνουν Ρόδο :jerking: :jerking: :jerking:
Με ρωτούσαν που είναι καλά το βράδι και τους έλεγα μέρη που δεν πάω...
Ασχολήθικα λίγο μαζί τους γιατί δεν φορούσαν σουτιέν και κόλησα προσωρινά αλλά τις απέρριψα...

:tooth:

Καταρχήν διαφωνώ με Arcans που λέει ότι το θρεντ είναι μπούρδες. Έχω κλάσει στο γέλιο.

Να πω κι εγώ μια πολύ πρόσφατη ιστορία. Φίλος γνώρισε μέσω mamba μια ρωσίδα, η οποία ήρθε για διακοπές στη Ρόδο και πήγε και τη βρήκε. Τη γάμησε εκεί, και την έφερε και στην Αθήνα και μας την παρουσίασε. Η γκόμενα με το βραχιολάκι του ξενοδοχείου στο χέρι, γύρω στα 35, καλός άνθρωπος φαινότανε αλλά ψιλομπαζάκι έως χοντρό... Και ο φίλος δεν μπορούσε να την ξεφορτωθεί με τίποτα, 5 μέρες του έκατσε στην Αθήνα  :headbang: ΚΙ όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε χεράκι - χεράκι με την γκόμενα στο ΜΟναστηράκι. Ο ίδιος τύπος, στο μεταξύ, πηδάει και μια άλλη ρωσίδα, 22 χρονών, στην Αθήνα, που είναι υπερμουνί, απορώ πώς γαμούσε την άλλη...  :booty:

Επισκέπτης
Οχι δεν εχω κανεναν απο'κει.Παντος απο εκεινα τα μερη οι περισσοτεροι ειναι πολυ καλα παιδια

Σεβαστοί φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,

με πολύ ενδιαφέρον από καιρού εις καιρόν αναγιγνώσκω αυτά που γράφετε. Ταυτογχρόνως με ικανοποίηση διότι διαπιστώνω ότι για πολλούς έχει φτασει το στάδιον του απογαλακτισμού και ημπορούν να γράφουν μόνοι τους χωρίς δασκάλους. Παραλλήλως όμως θα ήθελανα διαφωνήσω με ορισμένους σε κάτι σημαντικόν: δεν φρονώ ότι όλοι στην ελλάδα είναι μαλάκες ή πιρφόροι ή δεν ξερω γω τι. Υπάρχουν και παραδείγματα αξιοζήλευτα προς μίμησιν. Για έναν τέτοιον στιβαρόν άνδρα θα σας διηγηθώ απόψε...

Ο Ζαχαρίας

Λέγεται ότι ότι όταν ήτο νήπιο αρρώστησε βαρειά. Ο ιατρός εγνωμάτευσε ότι ή θα πέθαινε ή θα 'μενε μισερός στο μυαλό.  Παρά ταύτα τα χρόνια περάσανε κι ο Ζαχαρίας μεγάλωσε κι έγινε παιδί τίμιο, υπάκουο και σεβαστικό.  Ζούσε μία ευτυχισμένη ζωή κοντά στην μαμά και τον μπαμπά του. Κάθε μερα τον πηγαινόφερνε ο μπαμπάς του στην δουλειά , τα απογεύματα έβλεπε τηλεόραση με τους γονείς του και τις Κυριακές τον βγάζανε βόλτα στην εξοχή.
Βέβαια κάτι πρεπει να'χε αρπάξει το σασί διότι  όταν έβλεπε γυναίκα αλλάλαζε ωσάν κρατούμενος που τον απελευθερώνουν οι σύμμαχοι από στρατόπεδο συγκεντρώσεως των Ες-Ες. Αλλα΄αντί να διαβεί την ορθάνοικτη πόρτα,  τρομαγμένος παρέμεινε πίσω απ'τα συρματοπλέγματα  με τους απολιθωμένους δεσμοφύλακές του. Διότι για όλα τον είχανε δασκαλέψει στην ζωή εκτός απότο σεξουαλικόν. Εκεί τον είχαν αφήκει αδιάβαστο με αποτέλεσμα ο Ζαχαριας δειλός εκ φύσεως να δυσκολεύεται να έρθει σε επαφή με γυναίκες. Ενώ όλοι τρέμουν την απόρριψη , αυτός έτρεμε την συγκατάβαση διότι τότε θα έπρεπε να συνεχίσει μόνος του εις το άγνωστον χωρίς άνωθεν  εντολάς αυτοσχεδιάζοντας μ'ότι είχε δει από περιοδικά και ταινίες.  Οι γυναίκες του εφαίνοντο ελκυστικές αλλά τρομαχτικές συνάμα. Εχθρός που ήθελε και δεν ήθελε ταυτογχρόνως, προξενώντας του τέτοιον τρόμο ώστε αντί να πολεμά το αντίθετο φύλο στο κρεβάτι αυτός εσπαταλούσε τα πυρομαχικά του σε άσκοπους πυροβολισμούς με το πιστολάκι του στον αέρα. Αλλά ήτο τόσο αθεράπευτα βλαξ που κι η Μπο Ντέρεκ να του εμφανιζόταν γυμνόστηθη στον ύπνο του και να του ζητούσε να την γαμήσει αυτός θα το έβαζε στα πόδια πανικόβλητος.

Έτσι όταν απεφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να ζευγαρώσει, τον έστειλαν να ζητήσει την κόρη του μπακάλη γιατί η μάνα του Ζαχαρίου νόμιζε ότι είχε μεγάλη προίκα και θα διπλασίαζε τον παρά του.
Ο Ζαχαρίας απέκτησε και τρίτον αμαξηλάτη. Το παρήγορον ήτο ότι οι κρίσεις πανικού όταν έβλεπε γυναίκα, δεν τον έπιαναν με την μπακάλισσα ίσως επειδή δεν έμοιαζε με γυναίκα παρά με μικροσκοπικό παλαιστή του σούμο ή φώκια που'χε ξεφύγει απ'το ενυδρείον. Το γεγονός ότι η χοντρή δεν σήκωνε το δακτυλάκι της να κάμει την παραμικρή δουλειά στο νοικοκυριό όχι μόνον δεν τον πτοούσε αλλά του θύμιζε την γλυκειά θαλπωρή του πατρικού σπιτιού. Εξ'άλλου αυτός ήτανε γάτος έκανε την δική του ζωή...
Τις καθημερινές βαθιά το ξημέρωμα κατά τις 3, ενώ το κήτος δίπλα του ροχάλιζε, ο Ιωνάς ξυπνούσε για  ν' αρχίσει απερίσπαστος ένα ρεσιτάλ αυνανισμού παρακολουθώντας τον Λεωνίδα μέχρι την αυγή.  Ενώ οποιοσδήποτε νουνεχής  άνθρωπος θα αντιλαμβάνετο  ότι ύστερα από 3-4 μεταμεσονύχτιες μαλακείες λογικό  κι επόμενο είναι να αισθάνεται κουρασμένος και να μην μπορεί να πάρει τα ποδάρια του την άλλη μέρα στη δουλειά, το κουτορνίθι έπαιρνε την γριά μάνα του να τον ξεμετρίσει απ'το τηλέφωνο  διότι αισθανόταν λέει ματιασμένος. Τα δε σαββατοκύριακα με κλειστά φώτα παραμόνευε κρυμμένος πίσω από κουρτίνες  και πατζούρια μ'ένα ζευγάρι κυάλια παρακολουθώντας τις γειτόνισσες  ν΄απλώνουν μπουγάδα ή να πηγαινοέρχονται απ'το να δωμάτιο στ'άλλο βασανίζοντας  το στρουθείον του.
Η φύσις σοφώς προνοήσασα δια την μη επανάληψη του λάθους, διεφύλαξε το περιέργον τούτο ζεύγος από την τεκνοποιίαν. Και ενώ το τέκνον ευτύχισε διότι ποτέ δεν υπήρξε, την θέσιν του εκλήθη να καταλάβει δύσμοιρος σκύλος.
Διότι όπως όλα τα επικίνδυνα πειράματα διεξάγονται σε πειραματόζωα προς αποφυγήν  ανθρωπίνου απώλειας δια το καλόν της επιστήμης έτσι και το ατυχές τετράποδον υπέφερε  την μοίρα του παρ'ολίγου ανθρωπίνου θύματος προς ικανοποίησιν των ιδεοληψιών του Ζαχαρίου.
Ο Ζαχαρίας και η χοντρή συστήθησαν στο κουτάβι ως μπαμπάς και μαμά και ανέλαβαν την ανατροφή του ωσάν αληθινού ανθρώπου. Ενθυμούμενος την ιδικη του ευτυχισμένη  παιδικη ηλικία, ο Ζαχαρίας περιόρισε τον σκύλο μοναχόν του σε ένα δωμάτιον με μια τηλεόραση μακαριζοντάς τον πόσο τυχερός ήτο διότι δεν εβρέχετο κι είχε να φάει όσο τραβούσε η ψυχή του. Αλλά ατυχώς  φαί και ύπνος δεν είναι οι μοναδικές ανάγκες του ζώου, πόσον μάλλον του ανθρώπου... Το ζωντανό , μεγάλωσε κι έγινε ολοκληρο γαιδούρι. Άρχισε να  εκφράζει σεξουαλικές ανησυχίες που ο Ζαχαρίας συστηματικώς αγνούσε. Σε γενόμενες παρατηρήσεις ότι τοιαύτη αναγκαστική αποχή αποτελεί σαφή παραβίαση των νόμων της φύσεως και βασανισμόν του ζώου ο Ζαχαρίας απήντη ότι δεν ήτο δυνατόν ο ιδικός του σκύλος να κάνει τέτοια αίσχη. Διότι ο σκύλος δεν ήτο πλέον σκύλος, ήτο άνθρωπος. Δεν ήτο  δυνατόν να έχει σεξουαλικές ορέξεις σαν ζώο. Αλλά και εάν είχε, θα έπρεπε να τις ικανοιποιήσει μόνον δια της εγκεκριμένης προσφιλούς μεθόδου του Ζαχαρίου.
Έστι αφεντικό και σκύλος,θύτης και θύμα, χειρουργούσαν μανιωδώς. Ο μεν Ζαχαρίας κρυφίως, ο δε σκύλος φανερώς. Αλλά ενώ η ερωτική επιθυμία του Ζαχαρίου περιορίζετο παθητικώς εις την χειροτεχνία δια της παρατηρήσεως εκ του μακρώθεν, ο σκύλος  υπακούων εις τα ζωώδη του ένστικτα ενεργητικώς, όρθιος σηκωμένος εις τα πισινά του πόδια με προτεταμένο το σάρκινο σπαθί του απεγνωσμένα προσπαθούσε να βιάσει όποιον ατυχή επισκέπτη  έκαμνε το λάθος να διαβεί το κατώφλι της μοιραίας  οικίας.
Οι πάντες εδιερωτούντο πώς δεν είχε ήδη βιάσει  τον ίδιο τον Ζαχαρία, όπως άλλωστε του άξιζε, την ώρα που εκείνος καθηύδε. Ώσπου από την παντελή αγαμία, το ζωντανό δεν άνθεξε του πρηστήκαν τ'αρχίδια τόσο πολύ που ψόφησε παρθένο. Αντιθέτως ο Ζαχαρίας ακόμα ζει...
ο Ζαχαρίας επί μακρόν εθρύνησε τον πιστοτερό του φίλο . Μέχρι που βρήκε παρηγοριά στο ιντερνετ σ'ένα σάιτ που γράφανε πυροβολημένοι. Πώ, πώ τι τρελοί κυκλοφορούνε ελεύθεροι! "Ουφ" σκέφτηκε ,"τι ωραία που είναι", δώξα τω Θεό αυτός είχε γεννηθεί φυσιολογικός...

Clopy-right 2012 Ιωσήφ Μπλάσκος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η ιστοριούλα είναι πολύ γλαφυρή και κομική! Όμως βλέπω μεγάλη αλληγορεία στα γραφόμενά σας!!!
Προσπαθώ να βρω προς τα που πηγαίνει αλλά πρώτα απο όλα είναι για εμάς όλους τους αναγνώστες- παντογνώστες του πληκτρολογίου... Πολλοί λιγοι μπορούν να πούν οτι δεν έχουν τα πάθη του Ζαχαρίου...'Ολοι μας σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό κάτι κοινό έχουμε με τον ήρωα της Αλλήγορίας!
Και ληγούρια έχουμε γίνει και μάτι έχουμε πάρει και τον έχουμε παίξει άπειρες φορές και χοντρές παίρνουμε...Και την αίσθηση του τι είναι φυσιολογικό έχουμε αγνοήσει...Και "ούφ" για παρηγοριά  για χειρότερες καταστάσεις που νομίζουμε πως είναι μακρυά απο εμάς έχουμε πει!
Ο αρνούμενος τα άνωθεν ψέυδεται παρομοίως με τον ήρωα της ιστορίας...

Ο σκύλος με έβαλε λίγο παραπάνω σε σκέψη... Εδώ νομίζω πως θέλεται να μας δικαιολογήσετε(τους αδικαιολόγητους) και να μας πείτε οτι έτσι μας έχουν μάθει! Είμαστε καθ'ομοίοσι αυτών που μπορούν να επιβάλουν επιρροή πάνω μας! Αρά οι πάνω μας που νοώ τους "πάνηδες" πολιτίκούς μας όπως τους αποκαλείτε, είναι όλα τα παραπάνω μόνο που ξέρουν να τα κρύψουν....
Αυτά μπορεί να συλάβει ο κοινός νεανικός νους μου... Ελπίζω  να μην μου πάρετε το πτυχείο πίσω...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η μόνη παρηγοριά στη Ρόδο είναι οτι μόνο οι δουλειές πάνε καλά, γιατί το καμάκι περνάει βαριά κρίση... Ελπίζω όλοι που χαθήκατε να γαμάτε γιατι εδώ έχει τρομάξει το μάτι μου!!!
Ναι ρε Αρκανς βλέπω όλους να φορτώνουν κι εγώ φευγώ κάθε βράδυ άπραγός! Αλλά πιάτσα δεν υπάρχει πια! Όλα είναι ξευτυλισμένα... ΄Βλέπω τούμπανες Ελληνογερμανίδες να τις φορτώνουν Αλβανοί...
Βλέπω 45άρηδες Τυνήσιους να φορτώνουν πιτσιρίκες Ρωσίδες! Βλέπω έτοιμες γκόμενες άλλους καιρούς να είναι Δούκισες και υπερόπτησες.... Ο μοναδικός τρόπος να βγάλω πλέον γκόμενα είναι να κάνω πλαστική να μοιάζω με τελειωμένο και να βγάλω Αλβανική υπηκοότητα....

Σοβαρά πάντος, πάντα ήταν δύσκολος μήνας ο Ιούνιος! Οι Ρωσίδες (προβοσκήδες) που κυκλοφορούν είναι κάτι τελειώμένες που τους δίνω ένα χάρτη να μου πούν που μένουν και ψάχνουν να βρούν 5 λεπτά...Αγριες και μίζερες όψεις....Αλλά η μύτη μέχρι τη...... συβηρία!
Ουκρανίδα έχω καιρό να δω......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

με πολύ ενδιαφέρον από καιρού εις καιρόν αναγιγνώσκω αυτά που γράφετε. Ταυτογχρόνως με ικανοποίηση διότι διαπιστώνω ότι για πολλούς έχει φτασει το στάδιον του απογαλακτισμού και ημπορούν να γράφουν μόνοι τους χωρίς δασκάλους. Παραλλήλως όμως θα ήθελανα διαφωνήσω με ορισμένους σε κάτι σημαντικόν: δεν φρονώ ότι όλοι στην ελλάδα είναι μαλάκες ή πιρφόροι ή δεν ξερω γω τι. Υπάρχουν και παραδείγματα αξιοζήλευτα προς μίμησιν. Για έναν τέτοιον στιβαρόν άνδρα θα σας διηγηθώ απόψε...

Ο Ζαχαρίας

Λέγεται ότι ότι όταν ήτο νήπιο αρρώστησε βαρειά. Ο ιατρός εγνωμάτευσε ότι ή θα πέθαινε ή θα 'μενε μισερός στο μυαλό.  Παρά ταύτα τα χρόνια περάσανε κι ο Ζαχαρίας μεγάλωσε κι έγινε παιδί τίμιο, υπάκουο και σεβαστικό.  Ζούσε μία ευτυχισμένη ζωή κοντά στην μαμά και τον μπαμπά του. Κάθε μερα τον πηγαινόφερνε ο μπαμπάς του στην δουλειά , τα απογεύματα έβλεπε τηλεόραση με τους γονείς του και τις Κυριακές τον βγάζανε βόλτα στην εξοχή.
Βέβαια κάτι πρεπει να'χε αρπάξει το σασί διότι  όταν έβλεπε γυναίκα αλλάλαζε ωσάν κρατούμενος που τον απελευθερώνουν οι σύμμαχοι από στρατόπεδο συγκεντρώσεως των Ες-Ες. Αλλα΄αντί να διαβεί την ορθάνοικτη πόρτα,  τρομαγμένος παρέμεινε πίσω απ'τα συρματοπλέγματα  με τους απολιθωμένους δεσμοφύλακές του. Διότι για όλα τον είχανε δασκαλέψει στην ζωή εκτός απότο σεξουαλικόν. Εκεί τον είχαν αφήκει αδιάβαστο με αποτέλεσμα ο Ζαχαριας δειλός εκ φύσεως να δυσκολεύεται να έρθει σε επαφή με γυναίκες. Ενώ όλοι τρέμουν την απόρριψη , αυτός έτρεμε την συγκατάβαση διότι τότε θα έπρεπε να συνεχίσει μόνος του εις το άγνωστον χωρίς άνωθεν  εντολάς αυτοσχεδιάζοντας μ'ότι είχε δει από περιοδικά και ταινίες.  Οι γυναίκες του εφαίνοντο ελκυστικές αλλά τρομαχτικές συνάμα. Εχθρός που ήθελε και δεν ήθελε ταυτογχρόνως, προξενώντας του τέτοιον τρόμο ώστε αντί να πολεμά το αντίθετο φύλο στο κρεβάτι αυτός εσπαταλούσε τα πυρομαχικά του σε άσκοπους πυροβολισμούς με το πιστολάκι του στον αέρα. Αλλά ήτο τόσο αθεράπευτα βλαξ που κι η Μπο Ντέρεκ να του εμφανιζόταν γυμνόστηθη στον ύπνο του και να του ζητούσε να την γαμήσει αυτός θα το έβαζε στα πόδια πανικόβλητος.

Έτσι όταν απεφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να ζευγαρώσει, τον έστειλαν να ζητήσει την κόρη του μπακάλη γιατί η μάνα του Ζαχαρίου νόμιζε ότι είχε μεγάλη προίκα και θα διπλασίαζε τον παρά του.
Ο Ζαχαρίας απέκτησε και τρίτον αμαξηλάτη. Το παρήγορον ήτο ότι οι κρίσεις πανικού όταν έβλεπε γυναίκα, δεν τον έπιαναν με την μπακάλισσα ίσως επειδή δεν έμοιαζε με γυναίκα παρά με μικροσκοπικό παλαιστή του σούμο ή φώκια που'χε ξεφύγει απ'το ενυδρείον. Το γεγονός ότι η χοντρή δεν σήκωνε το δακτυλάκι της να κάμει την παραμικρή δουλειά στο νοικοκυριό όχι μόνον δεν τον πτοούσε αλλά του θύμιζε την γλυκειά θαλπωρή του πατρικού σπιτιού. Εξ'άλλου αυτός ήτανε γάτος έκανε την δική του ζωή...
Τις καθημερινές βαθιά το ξημέρωμα κατά τις 3, ενώ το κήτος δίπλα του ροχάλιζε, ο Ιωνάς ξυπνούσε για  ν' αρχίσει απερίσπαστος ένα ρεσιτάλ αυνανισμού παρακολουθώντας τον Λεωνίδα μέχρι την αυγή.  Ενώ οποιοσδήποτε νουνεχής  άνθρωπος θα αντιλαμβάνετο  ότι ύστερα από 3-4 μεταμεσονύχτιες μαλακείες λογικό  κι επόμενο είναι να αισθάνεται κουρασμένος και να μην μπορεί να πάρει τα ποδάρια του την άλλη μέρα στη δουλειά, το κουτορνίθι έπαιρνε την γριά μάνα του να τον ξεμετρίσει απ'το τηλέφωνο  διότι αισθανόταν λέει ματιασμένος. Τα δε σαββατοκύριακα με κλειστά φώτα παραμόνευε κρυμμένος πίσω από κουρτίνες  και πατζούρια μ'ένα ζευγάρι κυάλια παρακολουθώντας τις γειτόνισσες  ν΄απλώνουν μπουγάδα ή να πηγαινοέρχονται απ'το να δωμάτιο στ'άλλο βασανίζοντας  το στρουθείον του.
Η φύσις σοφώς προνοήσασα δια την μη επανάληψη του λάθους, διεφύλαξε το περιέργον τούτο ζεύγος από την τεκνοποιίαν. Και ενώ το τέκνον ευτύχισε διότι ποτέ δεν υπήρξε, την θέσιν του εκλήθη να καταλάβει δύσμοιρος σκύλος.
Διότι όπως όλα τα επικίνδυνα πειράματα διεξάγονται σε πειραματόζωα προς αποφυγήν  ανθρωπίνου απώλειας δια το καλόν της επιστήμης έτσι και το ατυχές τετράποδον υπέφερε  την μοίρα του παρ'ολίγου ανθρωπίνου θύματος προς ικανοποίησιν των ιδεοληψιών του Ζαχαρίου.
Ο Ζαχαρίας και η χοντρή συστήθησαν στο κουτάβι ως μπαμπάς και μαμά και ανέλαβαν την ανατροφή του ωσάν αληθινού ανθρώπου. Ενθυμούμενος την ιδικη του ευτυχισμένη  παιδικη ηλικία, ο Ζαχαρίας περιόρισε τον σκύλο μοναχόν του σε ένα δωμάτιον με μια τηλεόραση μακαριζοντάς τον πόσο τυχερός ήτο διότι δεν εβρέχετο κι είχε να φάει όσο τραβούσε η ψυχή του. Αλλά ατυχώς  φαί και ύπνος δεν είναι οι μοναδικές ανάγκες του ζώου, πόσον μάλλον του ανθρώπου... Το ζωντανό , μεγάλωσε κι έγινε ολοκληρο γαιδούρι. Άρχισε να  εκφράζει σεξουαλικές ανησυχίες που ο Ζαχαρίας συστηματικώς αγνούσε. Σε γενόμενες παρατηρήσεις ότι τοιαύτη αναγκαστική αποχή αποτελεί σαφή παραβίαση των νόμων της φύσεως και βασανισμόν του ζώου ο Ζαχαρίας απήντη ότι δεν ήτο δυνατόν ο ιδικός του σκύλος να κάνει τέτοια αίσχη. Διότι ο σκύλος δεν ήτο πλέον σκύλος, ήτο άνθρωπος. Δεν ήτο  δυνατόν να έχει σεξουαλικές ορέξεις σαν ζώο. Αλλά και εάν είχε, θα έπρεπε να τις ικανοιποιήσει μόνον δια της εγκεκριμένης προσφιλούς μεθόδου του Ζαχαρίου.
Έστι αφεντικό και σκύλος,θύτης και θύμα, χειρουργούσαν μανιωδώς. Ο μεν Ζαχαρίας κρυφίως, ο δε σκύλος φανερώς. Αλλά ενώ η ερωτική επιθυμία του Ζαχαρίου περιορίζετο παθητικώς εις την χειροτεχνία δια της παρατηρήσεως εκ του μακρώθεν, ο σκύλος  υπακούων εις τα ζωώδη του ένστικτα ενεργητικώς, όρθιος σηκωμένος εις τα πισινά του πόδια με προτεταμένο το σάρκινο σπαθί του απεγνωσμένα προσπαθούσε να βιάσει όποιον ατυχή επισκέπτη  έκαμνε το λάθος να διαβεί το κατώφλι της μοιραίας  οικίας.
Οι πάντες εδιερωτούντο πώς δεν είχε ήδη βιάσει  τον ίδιο τον Ζαχαρία, όπως άλλωστε του άξιζε, την ώρα που εκείνος καθηύδε. Ώσπου από την παντελή αγαμία, το ζωντανό δεν άνθεξε του πρηστήκαν τ'αρχίδια τόσο πολύ που ψόφησε παρθένο. Αντιθέτως ο Ζαχαρίας ακόμα ζει...
ο Ζαχαρίας επί μακρόν εθρύνησε τον πιστοτερό του φίλο . Μέχρι που βρήκε παρηγοριά στο ιντερνετ σ'ένα σάιτ που γράφανε πυροβολημένοι. Πώ, πώ τι τρελοί κυκλοφορούνε ελεύθεροι! "Ουφ" σκέφτηκε ,"τι ωραία που είναι", δώξα τω Θεό αυτός είχε γεννηθεί φυσιολογικός...

Πολυ καλο Ιωσηφ :2funny:με τη διαφορα οτι ο Πιρφορος ή Ζαχαριας οπως τον λες εσυ,το ονομα δεν εχει καμια σημασια.Δεν φοβαται της γυναικες αλλα τους ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΓΡΙΑ :2funny:,αγαρμπα και οταν χορευει αγκαλιαζει της γκομενες και τους πιεζει την Καβλωμενη πουτσα του :2funny:Αυτο το θεωρει ενδυξη ανδρισμου :2funny:Παντος ναι παρα πολλα μελοι του σα'ι'τ ειναι οπως ο Ζαχαριας :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολυ καλο Ιωσηφ :2funny:με τη διαφορα οτι ο Πιρφορος ή Ζαχαριας οπως τον λες εσυ,το ονομα δεν εχει καμια σημασια.Δεν φοβαται της γυναικες αλλα τους ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΓΡΙΑ :2funny:,αγαρμπα και οταν χορευει αγκαλιαζει της γκομενες και τους πιεζει την Καβλωμενη πουτσα του :2funny:Αυτο το θεωρει ενδυξη ανδρισμου :2funny:Παντος ναι παρα πολλα μελοι του σα'ι'τ ειναι οπως ο Ζαχαριας :2funny:
Ο αρνούμενος τα άνωθεν ψέυδεται παρομοίως με τον ήρωα της ιστορίας...

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

Ο Ζαχαρίας

δασκαλε μπερδεψες κοσμο τωρα με την ιστορια που εγραψες,σαν χρησμος τις πυθιας ειναι.πολλοι θα το διαβασουν λιγοι θα καταλαβουν,και μερικοι δεν θα καταλαβουν και τιποτα,και μερικοι θα πουν ο δασκαλος γραφει μαλακιες τωρα στα γεραματα του.
ζαχαριες-σκυλια-χοντρες στην ελλαδα υπαρχουν εδω και πολλα χρονια,δεν ειναι καινουργιο φαινομενο,το κακο ειναι οτι συνεχιζετε να υπαρχει, και θα υπαρχει για πολλα χρονια ακομα.η μαλακια δεν προκειτε να σταματησει ποτε,ειτε η απο ζαχαριες,ειτε απο σκυλια,ειτε απο χοντρες.δασκαλε ο ζαχαριας ειναι καθημερινο φαινομενο παντου,ζαχαριες υπαρχουν παντου,οχι μονο σε σαιτ με πυροβολημενους,οπως επισης και σκυλια-γατια και χοντρες.
τελος παντων δασκαλε λογο θερους οι πιρφοροι εχουν ξεθαρεψει παλι και κανουν συνεχεια μαλακιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom