Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε λίγο  βγαίνουμε όλοι έξω!!! Το σύστημα θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Βέλγο :2funny: :2funny: :2funny:(δεν είμαι γαυρος.....)! Θα τον στέλνουμε σε παρέες με καλά γκομενάκια!!! Καληνύχτα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Έχουν νευριάσει μέ τή χώρα οί οικονομικοί παράγοντες έξω καί μάς έχουν κάνει ρόμπα γενικώς στά έντυπα καί στά ηλεκτρονικά μέσα πού ελέγχουν, 2-3 χρόνια τώρα, είναι πασίγνωστο. Δέν είδες καί μέ τό μάτς Γερμανία Ελλάδα; Αυτά έχουν αντίκτυπο παντού φίλε δυστυχώς. Καλύτερα τό μάτι παρά τ' όνομα λέγαν οί παλιοί.
Βάλε ουδέτερη εμπροσθοφυλακή τόν Βέλγο, σωστή κίνηση νά σπάσεις τήν προπαγάνδα, ώστε νά γίνονται οί αρχικές επαφές. :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας σε όλους!

Το σερί γκαντεμιάς συνεχίζεται και μάλιστα είναι και κολητικό...Βγαίνω μόνο με το Βέλγο χτές και την πέφτουμε σε 2 τούμπανα γκομενάκια που τελικά ήταν απο Λιθουανία! Δυστυχώς φέυγαν σήμερα και η φάση δεν έκατσε... Το παιδί 3 μέρες που βγαίνει γαμάει και μια μαζί μου και του έκατσε στραβή περίπτωση! Και μας γουστάραν οι γκόμενες και ευκολές ήταν αλλά όχι της βραδιάς όπως αποδείχτηκε... Ατυχία δεν λεγεται αυτό??????
Παντος με το παλικάρι πιάσαμε δυνατή συζήτηση!!!! Για την Ουκρανίδα που πήρε προχτες!!!!
Η τύπησα δεν ήξερε τίποτα Αγγλικά!!! Και ο ίδιος απορούσε πως κατάφερε να την φάει! Το γαμήσι στη παραλία είπε πως ήταν καλό! Και τώρα αρχίζουν τα ωραία----->Την επόμενη μέρα η τύπησα πήγε και ποιός ξέρει που ,εκτύπωσε 15 σελίδες εκφράσεις στα Αγγλικά απο Ρώσικα για να συνενοηθεί μαζί του!
Συνέχεια του έλεγε "You beautyfull face,Ukrainian boy not beautyfull face"
Το παιδί φρίκαρε και πήρε δρόμο και ούτε κουβέντα να την ξαναδει!
Και όταν είμασταν στο club του στέλνει το εξής μύνημα "Hallo beautyfull boy ;)! I'm in my Hotel Number"
Λυθήκαμε στα γέλια!!! Το βλέπαμε και δεν σταματουσαμε να γελάμε και καπάκι την πέφτουμε στις Λιθουανές!!!
Με αυτές έχουμε να κάνουμε........

kaulomenos1969

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα σε ολους 
θελω να παω διακοπες στην σεβαστουπολη
και θελω να μου πείτε πια μέρη να επισκεφτώ  :knockinb: ..... εσεις που είστε πιο εμπειρη στο ολο θεμα 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δες το θεμα "Κριμαία" καλύτερα. Θα περάσω από κει την Πέμπτη 5/7 κατευθυνόμενος σε Φόρος (Φάρος) και γενικά θα τρυγυρίζω για ενα 10ημερο όλη την περιοχή της Μπαλακλάβας. Αν είσαι εκεί στείλε πμ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σε όλους και κυρίως Δήμητράκης σήμερα ;) ;) ;)!!!!
Χτές την έβγαλα παραλία με μια Μοσχοβίτησα 24 χρονών με φασώματα και γλυψίματα! Δεν μου έκατσε και όταν πήγα να ανεβάσω φούστα μου έδωσε το νουμερό της για σήμερα και φαίνεται σίγουρη...
Σήμερα όμως έκλεισα ραντεβού με ένα τουμπανάκι που είναι μεσ' την γκάβλα !!!!
Σκέφτομαι να στείλω μύνημα να ακυρώσω την σίγουρη και να πάω στη καινούργια!Και μεθάυριο επανέρχομαι στη πρώτη!
Πάντος ξεκινάει και έχει θέμα!!!
Αφήστε τις διακοπές στα Ουκρανικά βρωμόνερα και ελάτε έδω!!!!
Όλες εδώ είναι!!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Χτές την έβγαλα παραλία με μια Μοσχοβίτησα 24 χρονών με φασώματα και γλυψίματα! Δεν μου έκατσε και όταν πήγα να ανεβάσω φούστα μου έδωσε το νουμερό της για σήμερα και φαίνεται σίγουρη...
Σκέφτομαι να στείλω μύνημα να ακυρώσω την σίγουρη και να πάω στη καινούργια!Και μεθάυριο επανέρχομαι στη πρώτη!
Όλες εδώ είναι!!!!
τι εγινε φιλε?
ανοιξανε οι δουλειες?
ανεβασμενο σε βλεπω σημερα.
λοιπον πανε στο ραντεβου με το γκαβλακι,και στο καπακι στην μοσχοβιτησα.
δουλειες που μπορεις να τις τελειωσεις σημερα,μην τις αφηνεις για αυριο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι εγινε φιλε?
ανοιξανε οι δουλειες?

ρε βλαμενε λεει πουθενα "οσα θελετε να μαθετε για τους αλβανους" και κανεις τον προφεσορο?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όλες εδώ είναι!!!!

POy th γνωρισες τη Μοσχοβιτισσα ρε ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τι εγινε φιλε?
ανοιξανε οι δουλειες?
Ναι όλες οι δουλειές!!!
Πλέον οι Ρώσοι λαδώνουν με το χρήμα τους όλη την μηχανή της Ρόδου και τα Ρωσίδια μας γουστάρουν!
Όσοι έρχονται διακοπές μπορούν να παίξουν με πάνω απο 2 γκομενάκια την μέρα! Εγώ δυστηχώς γίνομαι βιωνικός για να ξενυχτάω και την επόμενη να είμαι φρέσκος! Αυτές τις μέρες έχω κάνει και κάτι χαζοξενύχτια και είμαι κομμάτια για να παίξω με 2!Χτές το βράδι με το ζόρι γύρισα απο φαλιράκι πόλη και δεν κοιμήθικα στο τιμόνι! Θα πάω στη καλή που έχουμε ήδη ραντεβού και είναι πόλη! Αυτή την φλέταρα πριν μια εβδομάδα και ήρθε σήμερα από μόνη της να με βρεί! Αγγλικά μηδέν αλλά λέει πως με καταλαβαίνει!!! ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Της εκανες καμακι?
Ναί, δεν ζορίστηκα ιδιαίτερα!
Αν όμως θέλεις να πείς αν στην πέφτουν μόνες τους εκεί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αν πας κάθε μέρα την σεζόν θα την πέσουν μόνες 1-2... Αλλά αν κάτσεις και περιμένεις είσαι ξενέρωτος στα μάτια της γυναίκας και μόνο σαβούρες σε κοιτάνε όσο ωραίος και να είσαι....

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναί, δεν ζορίστηκα ιδιαίτερα!
Αν όμως θέλεις να πείς αν στην πέφτουν μόνες τους εκεί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...
Αν πας κάθε μέρα την σεζόν θα την πέσουν μόνες 1-2... Αλλά αν κάτσεις και περιμένεις είσαι ξενέρωτος στα μάτια της γυναίκας και μόνο σαβούρες σε κοιτάνε όσο ωραίος και να είσαι....
Ή αλλίως "δεν γαμάει ο ωραίος,γαμάει ο γεναίος"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

σιγα ρε μλκα εριξες μια γκομενα

και πορωθηκες  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ή αλλίως "δεν γαμάει ο ωραίος,γαμάει ο γεναίος"
Δεν ξεχνάω πριν δυο χρόνια σε ένα ξενοδοχείο στη νότια Ρόδο όταν είχα πάει να βρώ την πρώτη μου Ουκρανίδα όλες οι υπόλοιπες απο το γκρουπάκι με βλέπαν σαν "μουνομπουκιά"....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom