Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αληθεια ο Προδωμενος που ειναι?Γυρισε σπιτι του?Δεν μας γραφει πια :2funny:Στη φυλακη δεν εχει Ιντερνετ.Με γραμματα επικοινωνεις μαζι του?Σε ποια Φυλακη ειναι ξερεις? :2funny:Πόσα χρονια εφαγε αυτη τη φορα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διμιτριε ο προδομενοσ γαμειιιιι και ειναι πασας με την γιατρινα και εψισε και μια αλλη τεζα σαρανταπενταρα ιδιοκτιτρια καζινου στην κριμεα και ειναι για παντριες :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλακιασου μεγαλη που λες μαλακιες για ανθροπους που πραγματικα σου λεγαν την αληθεια και πραγματικα θελαν να μην ξεφτιληστεις!!!!! κριμαααααααααααα παλικαρεεεεεε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S και να σου πω και κατι ο προδομενοσ πιγε μεσα αλλα βγηκε και τωρα στα 58 και βρηκε γκομενα γιατρινα 46 χρονον που τον εχει σφαξε με πασα μου να γιασο και γκομενα εχει με καζινο για παρτιτου και πλερονει η μανταμμμ τεζζαααα και το παλεβει στο ιντερνετ με αλλα 2 -3 ουκρανικα τεμαχια!!!!! και χοντρος και καρφλας και γαμικουλασ!!!!!!!!!!!!!! τρικαλλααααα λαμεεε!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σαβατοκιριακο αραξα μολδαβια οταν γιρισο θα τα γραψο !!!!!!!!!!!!!!!  δασκαλε απο ποτε εχεισ να γαμησεισ?????????????

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμιτριε ο προδομενοσ γαμειιιιι και ειναι πασας με την γιατρινα και εψισε και μια αλλη τεζα σαρανταπενταρα ιδιοκτιτρια καζινου στην κριμεα και ειναι για παντριες :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλακιασου μεγαλη που λες μαλακιες για ανθροπους που πραγματικα σου λεγαν την αληθεια και πραγματικα θελαν να μην ξεφτιληστεις!!!!! κριμαααααααααααα παλικαρεεεεεε :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S και να σου πω και κατι ο προδομενοσ πιγε μεσα αλλα βγηκε και τωρα στα 58 και βρηκε γκομενα γιατρινα 46 χρονον που τον εχει σφαξε με πασα μου να γιασο και γκομενα εχει με καζινο για παρτιτου και πλερονει η μανταμμμ τεζζαααα και το παλεβει στο ιντερνετ με αλλα 2 -3 ουκρανικα τεμαχια!!!!! και χοντρος και καρφλας και γαμικουλασ!!!!!!!!!!!!!! τρικαλλααααα λαμεεε!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΖΙΝΟ?Μαλλον τον βλεπω παλι στο σπιτι του!Τουλαχιστον η γιατρινα ηθελε μονο να παρει την Πρασινη καρτα :2funny:Αυτη εδω ποιος ξερει τι βρωμοδουλειες με το Καζινο μπορει να κανει? :think:Στη καλητερη περιπτωση μονο να ξεπλενει χρημα!Φυσικα ολα τα παρανομα πραγματα που κανει θα τα ριξει στον Προδομενο.Και θα γυρισει στο σπιτι του.Εδω ειναι το μερος που πιθανοτατα θα παει ο Προδομενος :2funny:Πριν 2 χρονια ειχε παρει και φωτια. :2funny:

Συνημμένα

• to spiti tou prodomenou fotia.JPG
    to spiti tou prodomenou fotia.JPG
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 32

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δάσκαλε εφαγα το google για τον καραμηνα . Δεν βρηκα πολλα πραγματα. Πες μου μπας και ξεστραβωθω λιγο περισσοτερο. Να είσαι καλά!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
αφελη πορνο-νεε πατατο!
ο δασκαλος,μεγας, ιωσηφ  μιλαει παντα με κωδικα μυνηματα.
πρεπει να κανεις αποσυμβολισμο.προφανως ο καρ-μην-ας ειναι καποιος απο τους εθναρχιδες που περασαν απο αυτον εδω τον τοπο!

μεγα αρχηδιδασκαλε ιωσηφ, μιλας με την απουσια σου!
τρελα πραγματα γινονται στην χωρα μας.οι ακροαριστεροι συν ασπισμοι γινοντε κεντροαριστεροι και οι λαικοι συναγερμοι
συναγελλαζοντε με ακρο-κεντρο-αριστερα και αντιχουντικα
στοιχεια! εχουν αναστραφει οι πολοι του συστηματος!

το μονο καλο ειναι οτι ο αδικως εγκλειστος δια σωρφονισμον, και βαλλομενος πανταχοθεν εκ βγδελυρων πολιτικα-ντηντηδων,
θα ισταται λιαν συντομως εις αγιον ορος, πιθανως μετα
του νεοεκλεγεντως προεδρου της θελουσας αποκληθει και τριτης ρωμης. ας ελπισουμεν εις θειαν φωτησιν του εκ-λογικου
αλογου σωματος των ψοφορορων.

αναμενομεν εγκαιρη και εγκυρη παρεμβασις ει ελλαδικην καταστασιν! η πατρις αποθνησκει,στοπ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δάσκαλε εφαγα το google για τον καραμηνα . Δεν βρηκα πολλα πραγματα. Πες μου μπας και ξεστραβωθω λιγο περισσοτερο. Να είσαι καλά!
Ούτε το οτι τελείωσε το Βενετόκλειο λέει πολλά γιατί το έχουν τελειώσει πολλές γεννιές Ροδιτών!Δεν το Googleάρω για να μάθω απο πρώτο χέρι! Απλά πιο πριν πίστευα πως ήταν κάτι πιο light και στα καμάκια πήγαινε το μυαλουδάκι μου...Θα ρωτήσω πιό σοβαρά άτομα πλέον!
Προχτές τα ψιλοήπιαμε πάλι και στην Ουκρανίδα στάλθηκε το εξής μύνημα -----> "Thinking of U n get incredibly hard ;)xxx"!!!Απάντηση δεν πήρα αλλα ούτε και περιμένω! Απλά να της θυμίζει τι την περιμένει εδω!!!
Συναντήσαμε και κάτι Λιθουανές που τις είχα γνωρίσει νωρίς και τις ξαναπετύχαμε βράδι αλλά πολύ αούα οι γκόμενες! Μόνο για Μάρτιο αξίζαν να ασχοληθείς και μόνο αν κάθονταν εύκολα... Αλλά ήταν σαν τσιμπιμένες μύγες και πηγαίναν απο παρέα σε παρέα μέχρι και σε Ελληνίδες και τσουγκρίζαν ποτήρια...Τις παρατήσαμε γρήγορα...Την έχω ξαναπάθει με αυτή τη χώρα πριν 2 χρόνια όταν έψηνα λίγη ώρα μια ψωλολιθουανή και μετά φασώθηκε με τον πρώτο τυχόντα (μάλλον Αλβανό)....
Αυτά προς το παρόν

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αχά!!! Νομίζω τα έχουμε πεί αυτά!!!
Αυτά είχα πει τότε------>
"Οσο για τον Τούρκο(Στάνη)δεν δίνω ποτέ λεφτά διότι έχω ακούσει οτι κάνει δωρεές στο Τουρκικο κράτος!Θα μου πείτε οτι οι πολιτικοί μας κάνουν μεγαλύτερες δωρεές, όπως  και ότι οι κονσέρβες του Ελληνικού στρατού εισαγωγή απο Τουρκία είναι....Η ιστορία αυτή δεν έχει πλέον πάτο!!"

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
για αυτο το τελευταιο, τον πατο, νομιζω ο διδασκαλος ειχε πει την λεξη ...πανηδες!

Επισκέπτης
για αυτο το τελευταιο, τον πατο, νομιζω ο διδασκαλος ειχε πει την λεξη ...πανηδες!

Το φαινόμενον "Καραμηνάς" αποκλείεται να το βρεις στο ιντερνετ διότι ο ίδιος ήτο γεννηθής προπολεμικώς . Ειναι αυτό που αφελώς λέει κι ο πορδομετανάστης, θα ψάξω να το βρω στο ίντερνετ, αλλά αυτό ισχύει για πράγματα πρόσφατα ή πασίγνωστα. Ο Μέγας Καραμηνάς δεν υπήρξε στο ίντερνετ μέχρι τουτη την στιγμή ενώ στην  εποχή του ήτο πασ΄γνωστος στην Ρόδο
Δια να λύσομεν το μυστήριο ο Καραμηνάς ήτο ο καθηγητης της Μουσικής στο Βενετόκλειον. Μέχρι τον Μάιο κυκλοφορούσε μ ένα γουνινο ρωσικο καπέλο και παλτό , τον πουστη δεν έσκαζε? Εξ ου και κοζακος...Λεγόταν ότι μετά την παράδοση των Ιταλών, τον πιάσανε οι Γερμανοί και τον καταχερίσανε με αποτέλεσμα να του λασκαρουνε οι βίδες.
Οταν πηγαίναμε¨σχολειο στην κάθε τάξη υπήρχανε ξερω γω κατα μέσο όρο 35 μαθηταί. Απ'αυτούς κάποιος ήταν άρρωστος, κάποιος την έκανε κοπάνα, κάποιος έκανε πρόβα για παρέλαση ποτέ δεν ήταν όλοι. Στην ώρα του Καραμηνά -ή ώρα του παιδιού-  δεν βρίσκονταν 35 αλλά πάνω από 40. Όχι μόνο δεν έλειπε κανείς αλλά ερχόντουσαν κι από άλλες τάξεις να παρακολουθήσουν μέχρι κι απ 'άλλα σχολεία κέχρι από χωριά μακρυνά εκτός πόλεως, το Χαράκι, την Έμπονα κλπ. Ο Μεγας Καραμηνάς σήκωνε χωρατά πολύ χοντρά.  Ανέτασε την χείρα του επί της έδρας και διάβαζε τις νότες κάνοντας την γνωστή μαλακεία μ ετο χέρι που κάναν τότε όλοι οι καθηγηται της μουσικής σε σχήμα σταυρού ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ κι εμείς υποτίθεται καταλαβαίναμε λες και το ξεφτυλισμένο κράτος μας είχε διδάξει νότες ή να παίζουμε κάποιο όργανο εκτός αυτοδίδακτοι από το ιδικόν μαςκαι είχε την απαίτηση να διαβάζουμε τις παρτιτούρες όπως η γλωσσομάθεια των αποστόλων την πεντηκοστή.  Εκεί λοιπόν στο ΝΤΟ  άκουγες ξαφνικά ένα ΚΟΥΑΚ-ΚΟΥΑΚ ! πως κανανε οι παλιές κόρνες γιατί του χάνε βάλει μία στην τάξη και την πατάγανε, ή ξαφνικά πεταγόταν ένας σκύλος που χαν κρύψει κάτω απ το θρανίο ή μπουγελώναν τον αξιότιμο κ. Καθηγητή  και τον κάναν λούτσα ή του πριονίζαν τα πόδια της καρέκλας και σωριαζόταν κάτω και ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!  Κι εκεί λοιπόν που για μια τετοια μαλακεία την εποχή εκείνη σε κλείναν αναμορφωτήριο ή φυλακή  ο αγαθός αυτός καθηγητήε σου τράβαγε τα μαλλια της φαβορίτας , σου λεγε "Κακο παιδί να μην το ξανακάνεις κάτσε στην θεση σου" μεχρι την επομενη ωρα και την επομένη τάξη όπου ξανατρύπωνες μεσα ως μαθητης κανοντας του καμία καινούργια φάρσα!ία
Αυτιά...Για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι μεγαλοι.

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
[κι εμείς υποτίθεται καταλαβαίναμε λες και το ξεφτυλισμένο κράτος μας είχε διδάξει νότες ή να παίζουμε κάποιο όργανο εκτός αυτοδίδακτοι από το ιδικόν μαςκαι είχε την απαίτηση να διαβάζουμε τις παρτιτούρες όπως η γλωσσομάθεια των αποστόλων την πεντηκοστή. 
[/quote]
σωστος........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το φαινόμενον "Καραμηνάς" αποκλείεται να το βρεις στο ιντερνετ διότι ο ίδιος ήτο γεννηθής προπολεμικώς . Ειναι αυτό που αφελώς λέει κι ο πορδομετανάστης, θα ψάξω να το βρω στο ίντερνετ, αλλά αυτό ισχύει για πράγματα πρόσφατα ή πασίγνωστα. Ο Μέγας Καραμηνάς δεν υπήρξε στο ίντερνετ μέχρι τουτη την στιγμή ενώ στην  εποχή του ήτο πασ΄γνωστος στην Ρόδο
Δια να λύσομεν το μυστήριο ο Καραμηνάς ήτο ο καθηγητης της Μουσικής στο Βενετόκλειον. Μέχρι τον Μάιο κυκλοφορούσε μ ένα γουνινο ρωσικο καπέλο και παλτό , τον πουστη δεν έσκαζε? Εξ ου και κοζακος...Λεγόταν ότι μετά την παράδοση των Ιταλών, τον πιάσανε οι Γερμανοί και τον καταχερίσανε με αποτέλεσμα να του λασκαρουνε οι βίδες.
Οταν πηγαίναμε¨σχολειο στην κάθε τάξη υπήρχανε ξερω γω κατα μέσο όρο 35 μαθηταί. Απ'αυτούς κάποιος ήταν άρρωστος, κάποιος την έκανε κοπάνα, κάποιος έκανε πρόβα για παρέλαση ποτέ δεν ήταν όλοι. Στην ώρα του Καραμηνά -ή ώρα του παιδιού-  δεν βρίσκονταν 35 αλλά πάνω από 40. Όχι μόνο δεν έλειπε κανείς αλλά ερχόντουσαν κι από άλλες τάξεις να παρακολουθήσουν μέχρι κι απ 'άλλα σχολεία κέχρι από χωριά μακρυνά εκτός πόλεως, το Χαράκι, την Έμπονα κλπ. Ο Μεγας Καραμηνάς σήκωνε χωρατά πολύ χοντρά.  Ανέτασε την χείρα του επί της έδρας και διάβαζε τις νότες κάνοντας την γνωστή μαλακεία μ ετο χέρι που κάναν τότε όλοι οι καθηγηται της μουσικής σε σχήμα σταυρού ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ κι εμείς υποτίθεται καταλαβαίναμε λες και το ξεφτυλισμένο κράτος μας είχε διδάξει νότες ή να παίζουμε κάποιο όργανο εκτός αυτοδίδακτοι από το ιδικόν μαςκαι είχε την απαίτηση να διαβάζουμε τις παρτιτούρες όπως η γλωσσομάθεια των αποστόλων την πεντηκοστή.  Εκεί λοιπόν στο ΝΤΟ  άκουγες ξαφνικά ένα ΚΟΥΑΚ-ΚΟΥΑΚ ! πως κανανε οι παλιές κόρνες γιατί του χάνε βάλει μία στην τάξη και την πατάγανε, ή ξαφνικά πεταγόταν ένας σκύλος που χαν κρύψει κάτω απ το θρανίο ή μπουγελώναν τον αξιότιμο κ. Καθηγητή   και τον κάναν λούτσα ή του πριονίζαν τα πόδια της καρέκλας και σωριαζόταν κάτω και ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!  Κι εκεί λοιπόν που για μια τετοια μαλακεία την εποχή εκείνη σε κλείναν αναμορφωτήριο ή φυλακή  ο αγαθός αυτός καθηγητήε σου τράβαγε τα μαλλια της φαβορίτας , σου λεγε "Κακο παιδί να μην το ξανακάνεις κάτσε στην θεση σου" μεχρι την επομενη ωρα και την επομένη τάξη όπου ξανατρύπωνες μεσα ως μαθητης κανοντας του καμία καινούργια φάρσα!ία

σηφη θελω να μου σχολιασεις το χεσιμο του πορνομεταναστη στο δρομο σα σκυλι. θελω να δω τι θα του πεις που καμαρωνει.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ο σεβαστος και σεβασμιος ιωσηφ μπλασκος, μας τιμησε με την αποκαλυψη του τοπου καταγωγης του!απο τα ευλογημενο νησι του ηλιου!
δι αυτο εις αναμνησιν του υπερβορειου απολλωνος εξενιτευθει,μονιμα ομως,εις βορειαν κ σκοτεινιν χωραν, προς επ οφελειας του εκει λαου!  

Δεν Ειναι Τυχαιο οτι ο διδασκαλος ξανα-μιλησε,σημερα! την ημερα εξοδου, εκ των δεσμων, του ρασοφορου και ικανου καλογερου, εκ κυπρου ερχομενος!παραδιπλα ειναι το καστελοριζο!
τυχαιο? δεν νομιζω! τελικα οι νησιωτες θα σωσουν τον τοπο!

ειναι η ωρα να πραγματοποιηθει ο μεγαλος γεω-οικο-νομικος διαδρομος! κυπρος η ροδος και το πηδημα της ροδου εννωνουν την ελλαδα με ρωσσια (πορνομεταναστης) και ουκρανια (δι-δασκαλος)! ΑΡΑ για να συν-πληρωθει το παζλ του διαδρομου, ειναι αναγκη να βρεθουν 2 (Δυο) ακομα τιτανιες μορφες της ελλαδος εις α-Ρουμουνια και εις Βουλγαριαν!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το φαινόμενον "Καραμηνάς" αποκλείεται να το βρεις στο ιντερνετ διότι ο ίδιος ήτο γεννηθής προπολεμικώς . Ειναι αυτό που αφελώς λέει κι ο πορδομετανάστης, θα ψάξω να το βρω στο ίντερνετ, αλλά αυτό ισχύει για πράγματα πρόσφατα ή πασίγνωστα. Ο Μέγας Καραμηνάς δεν υπήρξε στο ίντερνετ μέχρι τουτη την στιγμή ενώ στην  εποχή του ήτο πασ΄γνωστος στην Ρόδο
Οταν πηγαίναμε¨σχολειο στην κάθε τάξη υπήρχανε ξερω γω κατα μέσο όρο 35 μαθηταί. Απ'αυτούς κάποιος ήταν άρρωστος, κάποιος την έκανε κοπάνα, κάποιος έκανε πρόβα για παρέλαση ποτέ δεν ήταν όλοι. Στην ώρα του Καραμηνά -ή ώρα του παιδιού-  δεν βρίσκονταν 35 αλλά πάνω από 40. Όχι μόνο δεν έλειπε κανείς αλλά ερχόντουσαν κι από άλλες τάξεις να παρακολουθήσουν μέχρι κι απ 'άλλα σχολεία κέχρι από χωριά μακρυνά εκτός πόλεως, το Χαράκι, την Έμπονα κλπ. Ο Μεγας Καραμηνάς σήκωνε χωρατά πολύ χοντρά.  Ανέτασε την χείρα του επί της έδρας και διάβαζε τις νότες κάνοντας την γνωστή μαλακεία μ ετο χέρι που κάναν τότε όλοι οι καθηγηται της μουσικής σε σχήμα σταυρού ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ κι εμείς υποτίθεται καταλαβαίναμε λες και το ξεφτυλισμένο κράτος μας είχε διδάξει νότες ή να παίζουμε κάποιο όργανο εκτός αυτοδίδακτοι από το ιδικόν μαςκαι είχε την απαίτηση να διαβάζουμε τις παρτιτούρες όπως η γλωσσομάθεια των αποστόλων την πεντηκοστή.  Εκεί λοιπόν στο ΝΤΟ  άκουγες ξαφνικά ένα ΚΟΥΑΚ-ΚΟΥΑΚ ! πως κανανε οι παλιές κόρνες γιατί του χάνε βάλει μία στην τάξη και την πατάγανε, ή ξαφνικά πεταγόταν ένας σκύλος που χαν κρύψει κάτω απ το θρανίο ή μπουγελώναν τον αξιότιμο κ. Καθηγητή   και τον κάναν λούτσα ή του πριονίζαν τα πόδια της καρέκλας και σωριαζόταν κάτω και ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!  Κι εκεί λοιπόν που για μια τετοια μαλακεία την εποχή εκείνη σε κλείναν αναμορφωτήριο ή φυλακή  ο αγαθός αυτός καθηγητήε σου τράβαγε τα μαλλια της φαβορίτας , σου λεγε "Κακο παιδί να μην το ξανακάνεις κάτσε στην θεση σου" μεχρι την επομενη ωρα και την επομένη τάξη όπου ξανατρύπωνες μεσα ως μαθητης κανοντας του καμία καινούργια φάρσα!ία
Ευχαριστώ πολύ για τις διδαχές σας! Μόλις το διαστάυρωσα! Ρώτησα τον φίλο μου τον "καλλιτέχνη" στην παλιά πόλη και μου είπε πως ήταν ένας πολύ ΙΔΙΟΜΩΡΦΟΣ άνθρωπος και μου τόνισε πολλές φορές το πόσο καλός ήταν!!! Στην εποχή του πράγματι ήταν ζωντανή ιστορία! Στο μάθημά του, όλοι συνχρονίζονταν στο ρυθμό-ψαλμωδία και κουνούσε τα χέρια....Μόνο απο εσάς φαντάζομαι το πως....Μου είπε πως ήταν ευχάριστος στο μάθημα αλλα όχι περίγελος....
Δεν ξέρω πως ο φίλος παρακάτω συμπερένει πως μεγαλώσατε εδώ...Ίσως βαριέται να ψάξει 100-200 σελίδες όπως πολλοί άλλοι...Πάντως αυτό που έχω να πω για το νησί είναι οτι πλέον οι Σκανδιναβές που παλιότερα έρχονταν ορδές για να βρούν το ντόπιο και να τον ξεσκίσουν τα τελευταία χρόνια έχει αντιστραφεί! Όλοι νομίζουν οτι θα ξεσκίσουν τις εύκολες Τουριστριες και μόλις ακούσουν πως κάποιος είναι Έλληνας πέρουν δρόμο!!!!Προτοκλασάτες Σκανδιναβές πλέον κανένας δεν μπορεί να πεί οτι τις έχει εύκολα!Το να κάτσουν 1-2 Σκανδιναυες όλη τη σεζόν δεν λέει πολλά όταν τα νούμερα και για τον κάθε πικραμένο ήταν διψήφια!Και αυτά συμβαίνουν και πριν τη κρίση... Ελπίζω τώρα να μας λυπηθούν και να μας κάτσουν... Όπως κάθονταν σε κάτι Αλβανάκια που τους κλέγονταν οτι είναι καταπιεσμένα στην Ελλάδα! Αυτά είναι τα καλά της κρίσης!!!
Για τα υπόλοιπα είμαι ακροατής σας και εν δυνάμει συμπορευτής σας!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
να δωσω και εγω τα σεβη μου στο μεγα διδασκαλο ιωσηφ.
επιτελους επεστρεψε στην αιθουσα διδασκαλιας μετα απο καιρο.

καποιοι συμμαθητες μου καλα θα κανουν να διαβασουν το θρεντ απο την αρχη και να μην βγαζουν συμπερασματα γρηγορα και αοριστα.ο δασκαλος δεν ειναι απο κανενα μερος τις ελλαδας,βλεπω οτι με βαση αυτα που εγραψε στο τελευταιο του θρεντ,τον κανατε δημοτη ροδου.ο δασκαλος εχει γραψει κατα καιρους και για αλλα μερη τις ελλαδος,δεν παει να πει οτι ειναι και απο εκει.λιγο προσοχη παρακαλω στα μαθημα και να κρατατε σημειωσεις οσοι δεν μπορειτε να θυμαστε τα γραφομενα του δασκαλου.τα προσωπα που αναφερει ο δασκαλος ειναι φανταστικα,και ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα,(αν ειχαν σχεση με την πραγματικοτητα,δεν θα εκαναν τοσο μεγαλες μαλακιες,ωστε να την πληρωνει ενας ολοκληρος λαος αυτη τη στιγμη)και καλα θα κανετε να μην τα συσχετιζετε με πραγματικα προσωπα για ευνοητους λογους.ολοι μας εχουμε διδαχθει μυθολογια απο το δημοτικο και ειναι γνωστες οι αντιστοιχιες προσωπων.
δασκαλε ελπιζω να συνεχιστουν τα μαθηματα,διοτι πλησιαζει σιγα σιγα και η εξεταστικη περιοδος,και ειμαστε υποχρεωμενοι να δωσουμε τις εξετασεις μας, ωστε η μεν μεταξεταστεοι να περασουν στο β κυκλο σπουδων,και εμεις οι τελειοφοιτοι να αποκτησουμε επιτελους το πτυχιο απο την σχολη.
περυσι αν θυμασε ειχες εξαφανιστει  στα μεσα τις χρονιας και μειναμε ολοι οι μαθητες σου με την πουτσα στο χερι.οι συμμαθητες μου καζας-τρικαρδος αντιμετωπιζουν μεγαλο προβλημα στην σταδιοδρομια τους χωρις πτυχιο στα χερια.δασκαλε πιστευω οτι εν μεσω οικονομικης κρισης,το πτυχιο απο την σχολη,ειναι ενα μεγαλο οπλο στα χερια του καθενος,ωστε να αντιμετωπησει τις δυσκολες αυτες εποχες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
με μεγαλη χαρα διαβασα το σημερινο κειμενο του μεγα διδασκαλου υστερα απο καιρο.μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ συγκινημενος,για δυο λογους.

1.ο δασκαλος τελικα δεν αφησε στην τυχη τους,τους μαθητες του και οποτε κρινει σκοπιμο,παρεμβαινει και λεει την γνωμη του.αυτο σημαινει οτι ο δασκαλος ενδιαφερετε για τους μαθητες του.

2.κατα ενα μεγαλο μερος συμφωνω με οσα εγραψε ο μεγας διδασκαλος,αλλα εχω και μερικα σημεια στα οποια διαφωνω,και εχω να πω τα εξης.

1.δασκαλε ξεχνας οτι τα τελευταια χρονια ο ελληνας εχει γινει μαλακας,καλοπερασακιας,ρουφιανος,μπινες,τεμπελης,και πολλα αλλα τετοια καλα.
2.δασκαλε ξεχνας οτι ο ελληνας ξεροσταλιαζε εξω απο τα βουλευτικα γραφεια τα τελευταια 20 χρονια για να γινει δημοσιος υπαλληλος.
3.δασκαλε ξεχνας οτι τα τελευταια χρονια οι τραπεζες εδωσαν δωρεαν μουνι στο ελληνα και αυτος ηθελε και κωλο, και τωρα δινει τον κωλο του.
4.δασκαλε ξεχνας τις μεγαλειωδεις συγκεντρωσεις του καραμανλη και του γιωργου με χιλιαδες μαλακες να κουνανε σημαιες,και ας ειναι στην πεινα τωρα.
δασκαλε ξεχνας οτι χιλιαδες ελληνες εμπαιναν σ το δημοσιο με stage,και μοναδικο τους ονειρο ηταν να γινουν δημοσιοι υπαλληλοι.
5.δασκαλε ξεχνας οτι το καθε παιδακι που περνουσε σε μια σχολη,ειτε Τ.Ε.Ι ειτε πανεπιστημιο,το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να γραφετε σε καποια παραταξη ωστε να περναει τα μαθηματα χωρις να διαβαζει.
6.δασκαλε ξεχνας την ελληνιδα μανα,που ελεγε στο παιδι τις απο τοτε που ηταν 10 χρονων οτι επρεπε να διαβασει και να παρει ενα χαρτι για να μπει στο δημοσιο.
7.δασκαλε ξεχνας τους μαλακες που τρεχουν στα γηπεδα,για να κανουν τις δουλειες τους τα αφεντικα των ομαδων τους,και ας πεθαινουν οι ιδιοι απο την πεινα.
8.δασκαλε ξεχνας τα καθε λογης κομματοσκυλα που γαυγιζουν ολη μερα.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΤΑΙΕΙ.
ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μέγιστε και Θρυλικέ Arcans!!!

Δεξί χέρι του Ύψηστου Δασκάλου! Αποφέυγω τα πολιτικά σχόλια αλλά το παραπάνω μυνημά σου το έχω βγάλει φωτοτυπία για να ταπώνω τους βολεψάκιδες που τους φταίνε μόνο οι πολιτικοί...
Σήμερα γράφεις πως------>
,(αν ειχαν σχεση με την πραγματικοτητα,δεν θα εκαναν τοσο μεγαλες μαλακιες,ωστε να την πληρωνει ενας ολοκληρος λαος αυτη τη στιγμη)

Τελικά η σχέση λαού πολιτικών στις ευθύνες είναι αμφίδρομη...
Όταν έλεγες όλα αυτα μαζί με τον Δάσκαλο πριν 2,5 χρόνια δεν υπήρχε κρίση υπο την σημερινή μορφή!
Δυστηχώς ακόμα και τώρα όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν!!! Δεν ξέρω πόσο πολύ πρέπει να τσούξει ο κώλος του νοικοκύραίου Έλληνα για να ξυπνήσει, εκτός αν του έχουν βάλει ξυλοκαίνη και δεν νιώθει τίποτα...
Αλλα και όταν ξυπνήσει τι να κάνει??????? Βρισκόμαστε σε σύνχηση!! Σταθερές υπάρχουν σε όλα όσα ανατρέπονται και όσοι τις συλαμβάνουν προχωράνε! Και εδώ μόνο ο Δάσκαλος μπορεί να δώσει κατευθυντήριες γραμμές!!! Αν και όσοι είναι διαβασμένοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εποχή!!!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μέγιστε και Θρυλικέ Arcans!!!

Δεξί χέρι του Ύψηστου Δασκάλου! Αποφέυγω τα πολιτικά σχόλια αλλά το παραπάνω μυνημά σου το έχω βγάλει φωτοτυπία για να ταπώνω τους βολεψάκιδες που τους φταίνε μόνο οι πολιτικοί...
Σήμερα γράφεις πως------>
,(αν ειχαν σχεση με την πραγματικοτητα,δεν θα εκαναν τοσο μεγαλες μαλακιες,ωστε να την πληρωνει ενας ολοκληρος λαος αυτη τη στιγμη)

Τελικά η σχέση λαού πολιτικών στις ευθύνες είναι αμφίδρομη...
Όταν έλεγες όλα αυτα μαζί με τον Δάσκαλο πριν 2,5 χρόνια δεν υπήρχε κρίση υπο την σημερινή μορφή!
Δυστηχώς ακόμα και τώρα όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν!!! Δεν ξέρω πόσο πολύ πρέπει να τσούξει ο κώλος του νοικοκύραίου Έλληνα για να ξυπνήσει, εκτός αν του έχουν βάλει ξυλοκαίνη και δεν νιώθει τίποτα...
Αλλα και όταν ξυπνήσει τι να κάνει??????? Βρισκόμαστε σε σύνχηση!! Σταθερές υπάρχουν σε όλα όσα ανατρέπονται και όσοι τις συλαμβάνουν προχωράνε! Και εδώ μόνο ο Δάσκαλος μπορεί να δώσει κατευθυντήριες γραμμές!!! Αν και όσοι είναι διαβασμένοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εποχή!!!
φιλε μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.

σε καποιο αλλο θρεντ ειχα γραψει οτι το70% των ελληνων ειναι δυστηχως λαμογια-κλεφτες-πρεζονια--πουστηδες-πουτανες-φονιαδες-
και καθε λογης απατεωνες,και μονο το 30% ειναι το υγιες κομματι του λαου,το οποιο ομως ειναι εγκλωβισμενο και δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα.και πεσανε να με φανε ολοι τους.

1.προχθες επισκεφθηκα μια επαρχιακη πολη,και ολες οι κεντρικες οδικες οδοι ηταν κλειστες,διοτι γινοτανε μια εκδηλωση. ενας εν ενεργεια βουλευτης τις ν.δ παρεδιδε τη σκυταλη στο γιο του,για να κατεβει στις εκλογες.ειχε γυρω στα 1000 ατομα μαζεμενα.
αυτοι μηπως ηταν εξωγηινοι και τους εφεραν για την εκδηλωση?

2.πριν λιγες μερες για την εκλογη τοου βενιζελου ψηφισαν καποιοι χιλιαδες μαλακες.αυτοι ολοι οι μαλακες μηπως ειναι απο αλλο κρατος?

3.σε λιγες μερες θα αρχισουν οι προεκλογικες συγκεντρωσεις,αυτοι ολοι που θα πηγαινουν θα ειναι μηπως και αυτοι εξωγηινοι?

γινοντε ομως και τα παρακατω.

1.διαβαζω οτι αντιδρουν οι κατοικοι και οι τοπικες αρχες στην δημιουργια τοπων συγκεντρωσεις λαθρομεταναστων στους τοπους τους.
2. διαβαζω οτι η χρυση αυγη διαθετει ατομα να συνοδευουν γιαγιαδες στο δρομο για να μην τις ληστευουν.και επισης οργανωνει συσσιτια μονο για ελληνες.
3.διαβαζω οτι τα κουμουνια και οι λοιπες δυναμεις,εκλεισαν τα διοδια,και δεν θελουν να γινουν τα μεταλεια χρυσου στην χαλκιδη,και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες.

γινοντε ομως και αυτα.

1.διαβαζω καθημερινα οτι πιανοντε δεκαδες ατομα με καθε λογης ναρκωτικα-οπλα-(ολα αυτα καποιος θα τα αγοραζε).
2.διαβαζω οτι ο τζογος στην ελλαδα ειτε νομιμος η παραναμος,εχει τεραστια κερδη.
3.διαβαζω οτι η εκπομπη τις καθε μαλακισμενης βιζιτας στην τηλεοραση σκιζει απο τηλεθεαση.
4.διαβαζω οτι στο σκυλαδικο του καθε τραγουδιστη εγινε χαμος,και πηγε ο ταδε πουστης,με την ταδε βιζιτα για να διασκεδασουν.

δεν διαβασα πουθενα  ομως να βραβευτει καποιος για μια επιστημονικη ερευνα του.
δεν διαβασα πουθενα οτι εγινε η ταδε επενδυση και δημιουργηθηκαν τοσες θεσεις εργασιας.
δεν διαβασα για καποιο ελληνικο πανεπιστημιο να εχει καλο ονομα στο εξωτερικο.
δεν διαβασα για καποια καινοτομια απο ελληνικη επιχειρηση.

πιστευω οτι τα παραπανω αν και ενδεικτικα,αντιπροσωπευουν το 70-30 που ελεγα παραπανω.

κακα τα ψεματα φιλοι μου,πιστευω οτι δεν ειδαμε ακομα τιποτα,και το βαρελι εχει πολυ βαθος ακομα.μακαρι να βγω ψευτης.
πολυ κοσμος πλεον πειναει,σε πολλους τελειωνει το λιπος(χρηματικο),και θα προσθεθουν και αυτοι στους πεινασμενους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.

σε καποιο αλλο θρεντ ειχα γραψει οτι το70% των ελληνων ειναι δυστηχως λαμογια-κλεφτες-πρεζονια--πουστηδες-πουτανες-φονιαδες-
και καθε λογης απατεωνες,και μονο το 30% ειναι το υγιες κομματι του λαου,το οποιο ομως ειναι εγκλωβισμενο και δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα.και πεσανε να με φανε ολοι τους.

1.προχθες επισκεφθηκα μια επαρχιακη πολη,και ολες οι κεντρικες οδικες οδοι ηταν κλειστες,διοτι γινοτανε μια εκδηλωση. ενας εν ενεργεια βουλευτης τις ν.δ παρεδιδε τη σκυταλη στο γιο του,για να κατεβει στις εκλογες.ειχε γυρω στα 1000 ατομα μαζεμενα.
αυτοι μηπως ηταν εξωγηινοι και τους εφεραν για την εκδηλωση?

2.πριν λιγες μερες για την εκλογη τοου βενιζελου ψηφισαν καποιοι χιλιαδες μαλακες.αυτοι ολοι οι μαλακες μηπως ειναι απο αλλο κρατος?

3.σε λιγες μερες θα αρχισουν οι προεκλογικες συγκεντρωσεις,αυτοι ολοι που θα πηγαινουν θα ειναι μηπως και αυτοι εξωγηινοι?

γινοντε ομως και τα παρακατω.

1.διαβαζω οτι αντιδρουν οι κατοικοι και οι τοπικες αρχες στην δημιουργια τοπων συγκεντρωσεις λαθρομεταναστων στους τοπους τους.
2. διαβαζω οτι η χρυση αυγη διαθετει ατομα να συνοδευουν γιαγιαδες στο δρομο για να μην τις ληστευουν.και επισης οργανωνει συσσιτια μονο για ελληνες.
3.διαβαζω οτι τα κουμουνια και οι λοιπες δυναμεις,εκλεισαν τα διοδια,και δεν θελουν να γινουν τα μεταλεια χρυσου στην χαλκιδη,και διαφορες αλλες τετοιες μαλακιες.

γινοντε ομως και αυτα.

1.διαβαζω καθημερινα οτι πιανοντε δεκαδες ατομα με καθε λογης ναρκωτικα-οπλα-(ολα αυτα καποιος θα τα αγοραζε).
2.διαβαζω οτι ο τζογος στην ελλαδα ειτε νομιμος η παραναμος,εχει τεραστια κερδη.
3.διαβαζω οτι η εκπομπη τις καθε μαλακισμενης βιζιτας στην τηλεοραση σκιζει απο τηλεθεαση.
4.διαβαζω οτι στο σκυλαδικο του καθε τραγουδιστη εγινε χαμος,και πηγε ο ταδε πουστης,με την ταδε βιζιτα για να διασκεδασουν.

δεν διαβασα πουθενα  ομως να βραβευτει καποιος για μια επιστημονικη ερευνα του.
δεν διαβασα πουθενα οτι εγινε η ταδε επενδυση και δημιουργηθηκαν τοσες θεσεις εργασιας.
δεν διαβασα για καποιο ελληνικο πανεπιστημιο να εχει καλο ονομα στο εξωτερικο.
δεν διαβασα για καποια καινοτομια απο ελληνικη επιχειρηση.

πιστευω οτι τα παραπανω αν και ενδεικτικα,αντιπροσωπευουν το 70-30 που ελεγα παραπανω.

κακα τα ψεματα φιλοι μου,πιστευω οτι δεν ειδαμε ακομα τιποτα,και το βαρελι εχει πολυ βαθος ακομα.μακαρι να βγω ψευτης.
πολυ κοσμος πλεον πειναει,σε πολλους τελειωνει το λιπος(χρηματικο),και θα προσθεθουν και αυτοι στους πεινασμενους.
URL]]

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.metalmusicarchives.com/forum/smileys/smiley42.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Αγαπητε η καταστασις στην πατριδα μου θυμιζει καποιον που τον κερατωνει η γυναικα του κι επειδή ντρεπεται να πει τηναλήθεια  λεει οτι ξοδεύει πολλά.
Η οικονομικη κρίσις δεν ειναι το πραγματικό πρόβλημα. Εαν αληθινα νοιαζοντουσαν να λυθει αρκουσε να καταργουσαν τον ΦΠΑ στα παντα, τον φορο στην βενζίνη και στα σκαφη, ξενοδοχειακες κλινες υπάρχου, καφετεριες, ταβερνες και μαγαζια παμπολλα υπήρχαν υποδομες νεες δεν χρειαζονταν, το κλιμα ειναι καλο , θα ερχοντουσαν όλοι να φανε να πιουνε και να κανουν τα ψωνια τους απ'όλον τον κόσμο. Η οικονομια θα γυριζε...Αλλα η κατάστασις της χωρας και του έθνους δεν τους απασχολεί. Εκείνο που τους απασχολεί ειναι η διαρκης παραμονη στην εξουσία και η παραδοσή της από πατέρα σε υιό κι από υιό σε εγγονό και σύντομα σε δισσέγγονο.
Δυό είναι τα πραγματικά προβλήματα:
1. Η  τυρρανία. Σκοπιμως συγχέουνε τους όρους. Οντως δεν εχουμε δικτατορία διοτι δικτατωρ είναι καποιος αναγκαστικως εκ της λεξεως προερχομενος απ τον στρατό. Αντιθετως τυρρανος ειναι  πολιτικός εκείνος που δια μεσω διαφορων προφασεων ανομιων και εγκληματων παρεμεινε αιωνιως στην εξουσια. Ενώ δικτατωρ είναι ένας ή ολιγομελής ομας, η χουντα εκ της ισπανικης λεξεως επιτροπή οι τυρρανοι μπορεί να είναι πάρα πολλοί και όλοι μαζι ταυτογχρόνως και διαπλεκομενως να ναιμονται την εξουσια ο καθεις στον τομεαν του. Γι αυτό από τα καθεστωτικα ΜΜΕ ενω πάμπολλες φορες θα ακουσεται την λεξη δικτατορία δεν θα ακουσετε ούτε μία την λέξη τυρρανία ποτέ και για καμία καμια χώρα.
Οι τυρρανοι  είναι υπηρετες των αμερικλανων και των πιστων του Αυνάαν που κουμανταρουν τους αμερικλανους και πιστοι εντολοδοχοι των εντολών τους. Γι αυτό και είναι όλοι στην πραγματικοτητα χαμινια. Ο Ali Cara A ήταν ζιγκολο πλουσιων κυριων. Ο Σταυροπουλος Α ήταν χαρτοπαικτης και μπαρμπουτακιας. Οι τσανακογλείφτες των ξενων με κρυφες συνθηκες , έλαβαν εντολή να αφησουν ανεξελεγκτη την

2.  εισβολή όλων των τριτοκοσμικων στην χωρα με  στοχο την δημιουργία  μουσουλμανικου χαλιφατου. Αυτό είναι  η επιθυμια των αμερικλανων α.  για να δημιουργηθεί μουσουλμανικη ασπίδα προστασιας ώστε να μην κατεβουνποτε  οι ρωσοι και β. η διαλυσις του κρατους ώστε το μεγαλο νησί στα νοτια του να περασει υπο την κατοχή του εκλεκτου λαου του θεού του Αυναν. Για τον λόγο τουτο οι τυρρανο,ι μαριονετες των αμερικλανων κανουν τον κινεζο, τα τελευταια 20 χρόνια που διαρκει η εισβολή.
Επι 20 χρόνια που γινεται η εισβολή τα κοτοπουλα πολιτες δεν αντιδρουν γιατι τα ταίζουν με λεφτά. Πάρτε χαμπάρι. Τους μαυρους  δεν τους φερανε για να τους διωξουνε. Τους φερανε για να μεινουνε στα σπιτια τα δικα σας. Και τωρα αυτην την ωρα αμα πατε σε ενα σταθμο που πιανει το ΚΤΕΛ στην εθνικη οδο θα δειτε γεματα πουλμαν με μαυρους μισθωμενα απο τους τυρράνους που τους στελνουν προς την πρωτευουσα! Τωρα όμως ήγγυκεν η ωρα της σφαγής γι αυτό και τ'αφεντικα κόψανε το καλαμπόκι...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τα σεβη μου δασκαλε,εκατσα και διαβασα ολα οσα εχεις γραψει εδω μεσα και ομολογω οτι με εκαναν να αναθεωρησω πολλες αποψεις μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom