Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Και κάτι άλλο. Που κυμαινεται ο μέσος μισθός στην Ουκρανία;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Και κάτι άλλο. Που κυμαινεται ο μέσος μισθός στην Ουκρανία;
Αυτα τα εχουμε γραψει πολλες φορες.Στο Κιεβο υπολογιζε πανω απο 400 Ευρω στα χωρια ουτε 200 !Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην πρωτευουσα και στην επαρχια.

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Αυτα τα εχουμε γραψει πολλες φορες.Στο Κιεβο υπολογιζε πανω απο 400 Ευρω στα χωρια ουτε 200 !Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην πρωτευουσα και στην επαρχια.
ετσι ειναι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σου Δάσκαλε!Γεια σας σε όλους!

Δυστηχώς παρουσιάζομαι αδιάβαστος για τον "Καραμηνά"... Θέλω όμως να μάθω ποιος ήταν και θα το κυνηγίσω περισσότερο....
Ακολουθώντας τισ συμβουλές σας, είπα στην Ουκρανίδα πως πέρα απο γαμήσι δεν πρέπει να περιμένει κατι άλλο απο μένα και τότε άρχισε να λέει οτι νόμιζε πως πραγματικά είχε πιστέψει πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί Ελλάδα!Αφού λοιπόν έφαγε το γήωση εξαφανήστικε και τέλος μαχαίρι όλα....
Αλλα το καλό το παλικάρι δεν τα έβαψε μαύρα! Μια μέρα που τα είχαμε ψιλοπιεί και στέλναμε μυνήματα σε πρώην μας η παλία μου Ουκρανίδα η μοντέλα  ανταποκρίθηκε θετίκα και λέει οτι θα προσπαθήσει να έρθει...Οπώτε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Πάντως φέτος θα κυνηγήσω πολύ τις Ουκρανίδες! Οι πληροφορίες απο εδώ είναι υπερπολύτιμες! Γενικά όσες φορές έλεγα σε ανατολικές στη Ρόδο οτι έχω πάει στη χώρα τους ξενέρωναν οπότε το παίζω τρελίτσα οτι δεν ξέρω τίποτα και απλά ανακαλύπτω την Αμερική μαζί τους ενώ εγώ είμαι καλά διαβασμένος ;)
Και έχω και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον για ΟΛΟΥΣ!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Αυτό!!!!!!

http://www.newsbeast.gr/world/arthr...*****-stin-oukrania-einai-foreas-tou-iou-hiv/

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Αυτό!!!!!!

http://www.newsbeast.gr/world/arthr...*****-stin-oukrania-einai-foreas-tou-iou-hiv/
μπραβο φιλε καλα κανεις και το επισημανεις αυτο..καλα θα κανουνε τα αγορια που θα ανεβουνε επανω για το ευρω 2012 να το λαβουνε υπωψιν..οχι  απο το δρομο ..μονο απο γραφεια.. και με χαρτια απο γιατρους..λεω εγω τωρα......

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1

Δυστηχώς παρουσιάζομαι αδιάβαστος για τον "Καραμηνά"... Θέλω όμως να μάθω ποιος ήταν και θα το κυνηγίσω περισσότερο....
Ακολουθώντας τισ συμβουλές σας, είπα στην Ουκρανίδα πως πέρα απο γαμήσι δεν πρέπει να περιμένει κατι άλλο απο μένα και τότε άρχισε να λέει οτι νόμιζε πως πραγματικά είχε πιστέψει πως θα μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί Ελλάδα!Αφού λοιπόν έφαγε το γήωση εξαφανήστικε και τέλος μαχαίρι όλα....
Αλλα το καλό το παλικάρι δεν τα έβαψε μαύρα! Μια μέρα που τα είχαμε ψιλοπιεί και στέλναμε μυνήματα σε πρώην μας η παλία μου Ουκρανίδα η μοντέλα  ανταποκρίθηκε θετίκα και λέει οτι θα προσπαθήσει να έρθει...Οπώτε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Πάντως φέτος θα κυνηγήσω πολύ τις Ουκρανίδες! Οι πληροφορίες απο εδώ είναι υπερπολύτιμες! Γενικά όσες φορές έλεγα σε ανατολικές στη Ρόδο οτι έχω πάει στη χώρα τους ξενέρωναν οπότε το παίζω τρελίτσα οτι δεν ξέρω τίποτα και απλά ανακαλύπτω την Αμερική μαζί τους ενώ εγώ είμαι καλά διαβασμένος ;)
ukraine 4 ever..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οπως καταλαβαινεται θα πρεπει να ειναι πολυ  :jerking: για να παει Ουκρανια αυτο το καλοκαιρι :2funny:Πιο φτηνα θα ειναι στην Ελλαδα να  :knockinb:.Αν και οι Αγγλοι δεν  :knockinb: πιο πολυ πινουνε μπυρες!

ggtv

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παρεπιπτόντως, τι έχτε να πειτε για αυτές που με το καλημέρα ζητούν γάμο;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτές τις μέρες με έχει συγκηνίσει η προσπάθεια, των επισκεπτών στην Ελλάδα, να βοηθήσουν την οικονομία με το να κάνουν απρογραμμάτιστα ταξίδια στην Ελλάδα και να προσπαθούν να αφήσουν χρήμα που και απο αυτούς δεν ρέει και απο τα πατζάκια...Και δεν μιλάω για τον φτωχοτουρίστα αλλά για την καλή μεσαία τάξη του δυτικού κόσμου! Και βλέπω και πολλούς Έλληνες του εξωτερικού να θέλουν να βοηθήσουν...Ο καθένας για τους λόγους του αλλα εγώ φέτος δεν το βλέπω να πηγαίνω διακοπές εξωτερικό και κυρίως ανατολική Ευρώπη(είναι οι μόνοι που έρχονται διακοπές για αναψυχή χωρίς σκέψη οτι θα βοηθήσουν..)! Το θεωρώ προκλητικό τα λεφτά του Τουρισμού να φευγουν εκτός όπως έρχονται! Να μου πείτε οτι έπρεπε να φτάσουμε εδώ να το καταλάβω...Δίκιο έχετε αλλά τουλάχιστον τώρα θα αλλάξω πλάνα!!!
Τις πιο μουνάρες που θα χτυπήσω φέτος με προτεραιότητα τις Ουκρανιδες θα τις καλέσω χειμώνα εδω και θα τις έχω στην χλιδή σε Ελληνικά ξενοδοχεία και εστιατόρια και εκδρομές γενικά! Και να πάνε να γαμηθούν οι κωλοπόλεις τους...Και όσοι μου πούν οτι εκεί είναι οι μουνάρες για καμάκι  ....

Δείτε αυτό!!!!

Δεν κάνω γκρίζα διαφήμιση για το νησί αλλά είναι η Ελληνική ααντιπρόταση για τους πορνοταξιδευτές!!!!

Επισκέπτης
Αυτές τις μέρες με έχει συγκηνίσει η προσπάθεια, των επισκεπτών στην Ελλάδα, να βοηθήσουν την οικονομία με το να κάνουν απρογραμμάτιστα ταξίδια στην Ελλάδα και να προσπαθούν να αφήσουν χρήμα που και απο αυτούς δεν ρέει και απο τα πατζάκια...Και δεν μιλάω για τον φτωχοτουρίστα αλλά για την καλή μεσαία τάξη του δυτικού κόσμου! Και βλέπω και πολλούς Έλληνες του εξωτερικού να θέλουν να βοηθήσουν...Ο καθένας για τους λόγους του αλλα εγώ φέτος δεν το βλέπω να πηγαίνω διακοπές εξωτερικό και κυρίως ανατολική Ευρώπη(είναι οι μόνοι που έρχονται διακοπές για αναψυχή χωρίς σκέψη οτι θα βοηθήσουν..)! Το θεωρώ προκλητικό τα λεφτά του Τουρισμού να φευγουν εκτός όπως έρχονται! Να μου πείτε οτι έπρεπε να φτάσουμε εδώ να το καταλάβω...Δίκιο έχετε αλλά τουλάχιστον τώρα θα αλλάξω πλάνα!!!
Τις πιο μουνάρες που θα χτυπήσω φέτος με προτεραιότητα τις Ουκρανιδες θα τις καλέσω χειμώνα εδω και θα τις έχω στην χλιδή σε Ελληνικά ξενοδοχεία και εστιατόρια και εκδρομές γενικά! Και να πάνε να γαμηθούν οι κωλοπόλεις τους...Και όσοι μου πούν οτι εκεί είναι οι μουνάρες για καμάκι  ....

Δείτε αυτό!!!!

Δεν κάνω γκρίζα διαφήμιση για το νησί αλλά είναι η Ελληνική ααντιπρόταση για τους πορνοταξιδευτές!!!!

Πάντως στο θεμα του Μεγαλου Καραμηνά ή αλλέως γνωστού ως "Κοζάκου" σε πιάνω αδύνατον. Ρε δεν είπαμε να εύρεις έναν μεγάλο και να ρωτήξεις τι εστί Καραμηνάς? Άιντε να σε βοηθήκω κατα προτίμησιν να χει βγάλει το Benneton- Κλειώ διότι εκει πάαινε το ανφαν γκατέ...
Όσο δε για το ασπόσμασμα της "Πορδιακής" όσοι μπήκανε στον κόπον να διαβάσουνε τον σύνδεσμο καταλάβατε την κομπίνα? Θα προσλάβουν λέει επιπλέον νέους υπαλλήλους στις προξενικές αρχές για να δίδουνε περισσότερες βίζες, λες κι οι υπάρχοντες υπάλληλοι δεν ξύνουν αρκετά τ αρκίντια τους ή για να δώσουν την βίζα δεν αρκεί ενα τηλέφωνο...Διπλομασσικοί υπάλληλοι ΚΥΦΗΝΕΣ, ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
χαιρε μεγα διδασκαλε δικτατορ πασων ουκρανολογικων και ρωσσικων θεματων , μυστη-παυλα- διαφωτιστη των σκοτεινων παρασκηνιων της ελλαδικης ιστοριας!

τιμη μου να γραφω μετα απο εσας! μια λεξη ειπατε, εστω και αγνωστη σ εμας, κοζακος η μεγας καραμηνας καθως και μπενετον-κλειω, εχουμε χασει το φως μας εδω μεσα! ενα πεπλο μυστηριου!

ελπιζω να πυκνωσουν τωρα μετα τα μεγαλα διαστηματα σιωπης οι παρεμβασεις σας.τις χρειαζεται ο λαος! ειμαι πε ποισμενος οτι εχετε πασαν ιδεα για την ιστορια του τοπου οπου προσωρινος εισθε,καθως απο εκει ξε πηδησε η φλογα της επαναστασης!

ελπιζομεν να επαν ερθετε με ορμην στα πατρια εδαφη καθοτι εγκαιρως ειδατε,διαγνωσατε, αναλυσατε, τεκμηριωσατε,προειδοποιησατε,αναφερατε οτι η εν ελλαδι καταστασει βαινει ταχυσταν εις μπανανιαν και ευρωσοβιετικη καταστασην.
μεθ ερμηνευομενον οτι η βουλγαροποιηση, ρουμανοποιηση αρα αναγκαστηκως και η ουκρανοποιησην!!!(παρανθεσιν,οπου εν ελλαδι ουκρανη λαδο-μασατζου ανεφερε οτι εκαμαν μεχρι κ εξι μηνας να μισθοδοτηθουν εκ του ουκρανικου δημοσιου).

κατοπιν, ουτο δεικνυει την σοφην επιλογην της ταυτης χωρας (αλλοδαπης) οπου και εβρισκεσθαι μακρυαν απο την -τοιουτων- χωραν, ωθεν οι διστυχεις ουκρανολατρας κατοικουν.

εν κατακλειδι, η πιστις, η ελπις του εθνους, εδραζεται εις την επανοδον του ξανθου γεννους εις τα θερμα νερα των θαλλασσων μας, οπου καθοριστικος και καταλυτικος δια τον σκοπον αυτον δρα η εκει παρουσιας σας και του αξιου δημητρακη,πορνομεταναστη. οπως και ευσεβους, ικανου αλλα και εγκλειστου εν σωφρονιστικον κατστημαν, ρασσοφορου.

η θα νικησομεν η θα πορνομεταναστευσομεν.
η ταν η επι που ταν

χαιρε διδασκαλε ιωσηφ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kalisperes απο την χορα του ταβερνιαρη ρε λαμογιο διδασκαλε την κινεζα κανεισ παλι???? :2funny: :2funny: :2funny: αστα τα κλονοψοφια και ριξε καμια αναληση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τρικαρδε τι λεει παλι ο δικοσ μασ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οπως καταλαβαινεται θα πρεπει να ειναι πολυ  :jerking: για να παει Ουκρανια αυτο το καλοκαιρι :2funny:Πιο φτηνα θα ειναι στην Ελλαδα να  :knockinb:.Αν και οι Αγγλοι δεν  :knockinb: πιο πολυ πινουνε μπυρες!
διμιτριε η κακιες γλοσεσ μου σφιριξαν οτι σε μαζεψαν για χαποθεραπια!!!!!!!!! τι εγινε???/ αληθεβει τογεγονοσ????/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom